Sandra - Colins mamma

Skrämmande nyheter

Kategori: Familjeliv

Igår morse satte jag igång tvn för att kolla nyheterna klockan 06 på jobbet. Tre skrämmande nyheter på raken sen stängde jag av:

En tioårig flicka blev biten av en varg i lyxelse djurpark. Hon fick operera foten men annars gick det bra. Men endå det borde ju inte kunna hända tycker man.

En tvåårig pojke drunknade, föräldrarna ringde helikopter och gjorde återupplivningsförsök utan resultat.

Ett par i Frankrike gripna efter att de hittat 8 spädbarnslik nergrävda i deras f.d trädgård. Men herre gud vart är världen påväg? Paret har idag två barn och barnbarn. Mannen var pappa till spädbarnen också men hade inte ens vetat att hon varit gravid?

Jag blir så rädd när jag läser och hör att det händer någonting med barn. Man ser alltid sig själv i samma sittuation och Colin. Jag är livrädd att Colin ska göra illa sig eller att någonting ska hända honom. Alla barn gör illa sig och dom flesta klarar sig. Ja men Colin kan lika gärna vara den som har otur. Dom är tåliga och sånt men jag kommer alltid att vara orolig för vad som händer med Colin. Vill inte ens tänka på när han ska börja på dagis och skolan. Blåmärken, bulor och skrapsår utan att vi är där och kan trösta honom. Ush jag vill inte tänka på det.

Colin kröp runt i vardagsrummet och satte sig för att leka och vickade rakt in i ballkongdörren. Jag trodde jag skulle dö. Jag blir helt skakig så fort han blir ledsen. Han är ju bara ledsen när han gör illa sig. Nä han ska få en mjuk lekhjälm nu så han skyddar huvudet.

Men alla är väl rädda om det dyrbaraste man har? Det är värt att tänka ett steg före när olyckan väl är där, finns det inget man kan ändra på.

3 dagar gammal <3

Kommentarer

 • Frida - gravid vecka 34 säger:

  sv ; Oj , gick du över tiden ?

  Hoppas verkligen jag slipper det !  Sen kan man ju hoppas att jag går ner dom där 10 (som du sa) , direkt när kotten föds , annars tar de nog inte så lång tid med tanke på att man ammar och promenerar osv ..

  Jag som dessutom har en hund som måste ha långpromenader varje dag .  Har du skrivit nån förlossningsberättelse ? skulle va skitkul att läsa :)

  2010-07-30 | 10:37:06
  Bloggadress: http://fraajs.blogg.se/

Kommentera inlägget här: