Sandra - Colins mamma

Min lilla ål

Kategori: Familjeliv

Colin ligger mest hela tiden på mage nu eftersom han upptäckt att man ser mer då. Han ålar sig runt på vardagrumsgolvet. Det är så gulligt. Det går inte snabbt men snart får man kolla honom hela tiden för han river i allt han hittar. Han behöver inte lära sig krypa utan han ålar sig bra endå. Han ställer sig ofta i krypställning men kommer ingenstans.





Kryp kryp :)

Idag ska jag nog bara ta en promenad hem till pappa och låna hans trädgård lite. Det är ju sol och jag vill gärna pressa ett par timmar efter lunch och hoppa lite stuttsmatta. Imorgon går jag på tre nätter igen men det ska ju bli iskallt i helgen. Är verkligen glad att det blir skitväder när jag jobbar :D

Kommentarer

  • Denize säger:

    Hunden på bilden bor hoss mamma efterosm hon har svårt att samsas med dom andra hundarna och att hon inte tycker om barn. Men Lexie har hon accpterat utan några problem :) Dom två vi har hemma har tagit det bra och gillar lillan som att hon alltid varit här :) Så det är så himla skönt att det har funkat...Men vissa hundar gillar inte att dela uppmärksamheten och kan ta avstånd från barnen och det är ju lite tråkigt :( Men det kanske blir bättre när Colin blir större och inte kräver fullt så mycket tid ifrån er .

    2010-06-17 | 13:33:02
    Bloggadress: http://nize.blogg.se/mittliv
  • SOFIA säger:

    Nää för du har en blogg som man kan svara på frågan i;) äh inte någon jäkla barnflicka!! nu ska man vara ledig och ha det NICE! :)



    Det är ju hos pappa i mellanrummet, fast utan garderober och så :D

    2010-06-17 | 16:24:07
    Bloggadress: http://sofiahanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här: