Sandra - Colins mamma

Smakportioner

Kategori: Familjeliv

Idag vid halv tolv blev det full rulle. Jag skuttade in i duschen och sen drog vi till stan. Där träffade vi Colins kusin, hennes mamma och Colins farmor. Vi fikade och dom åt. Hade supertrevligt. När vi kom hem kom fia förbi en snabbis. Colin fick smaka potatis och palsternacka som kan gillade jätte mycket ville bara ha mer. Inget kom ut allt åkte i :)

Vi åt kormakyckling med ris. Gick hem till Gs mamma och tittade på tv med dom och åt massor med gott. Efter det tog vi en promenad och jag kom hem för en timme sen. Nu sitter jag bara och väntar på att min sambo ska komma hem så vi kan lägga oss tråkigt att sova själv. Colin sover som en stock han har varit vaken hela dagen. Sovit sammanlagt knappt en timme idag.

Idag har det hänt något väldigt possitivt som kommer underlätta mycket i närmsta framtiden, är superglad. De närmsta vet men ni andra får vänta lite innan ni får veta ;)

Kommentarer

  • Jacqueline - 18 år och blivande mami säger:

    namnam vad gott med potatis! :)

    Vad kul att det hänt en positiv förändring i livet! Längtar tills man får höra så man får bli lite glad för din skull! :)

    2010-05-08 | 01:54:39
    Bloggadress: http://jacquii.blogg.se/

Kommentera inlägget här: