Sandra - Colins mamma

En runda

Kategori: Familjeliv

Jag och Johanna tog en runda på stan. Det var kallt så Colin fick en ny mössa en svart och vitrandig. Han fick också hörselkåpor utifall vi kanske går ut ikväll. Jag köpte ett par solbrillor till mig själv. Vi fikade och gick runt. Så stod vi i rulltrappan får att nå mongos inte kunde flytta in sig vi hade vätat skitlänge ( inne på nian ) då sa jag: Ja och på stadium har dom byggt en hiss men den har aldrig funkat sen är det förbjudet att åka med vagn i rulltrappen. Då sa en tant bakom: JO MEN HISSEN FUNKAR VIST! Men hallå?! Lägg dig inte i när du inte vet vad vi pratar om.

Nu är vi äntligen hemma. Colin och pappa har åkt lite bil här runt Colin ligger på tutan hehe.







Mamma stör inte när pappa och jag spelar! hehe

Bilder :)

Kategori: Familjeliv

Igår blev jag kvar länge hos Johanna och Eric vi hade superskoj och god mat. Imorse klev både jag och C upp vid halv nio Colin vaknade halv tio. Just nu ligger han och leker. Utvecklas för varje dag, tar tag i leksaker äter på dem kastar dom. Nyss tog han av sig strumporna och la dom bredvid sig. Supergulligt.









Sådär en typ åttondel av barnrumet inrett men går åt rätt håll :)

Nu ska jag städa köket sen ut med Johanna hej svejs!

Shoppat..

Kategori: Familjeliv

Jag la mig tio igår kväll slocknade direkt. Colin åt vid fem tiden och så somnade vi om. Vaknade halv tio. Försov mig. Duschade och fixade så kvart i 11 åkte vi till valbo med Johanna. Förs Owes sen Ikea och köpis blev bara lite småkraffs. Avslutade på citygross och sådär. Bjöd nämligen hem mig sjäv till Johanna på middag så vi går dit lite senare. Pappan skulle till bomhus satt..

Många avundsjuka blickar blev det på Colin speciellt av dom som själv hade barn som inte alls var lika söta. Det är ju så Colin är som en person. Han är med på allt vi gör hänger med och kollar runt skaffar ögonkontakt med folk runtomkring och pratar med dom. Han är super cool i sina kläder och riktigt söt. Medans vissa barn är flintis feta och bara ligger på rygg och tittar in i taket på vagnen liksom. Jag är jätte glad att storken gav mig det vackraste barnet.

Just nu sitter han i sitt rum och skruvar ihop sin lära gå bil med pappa. Jätte fin rorri. Pappa köper dyra bilar och mamma köper möbler tråkig jag känner mig.

Det kommer massor med bilder sen från dagen ska ta några hos Johanna med så det blir massor med fint. Om jag inte däckar när jag kommer hem så lägger jag in då annars imorgon bitti. Håll ut. Gå in och rösta på Colin under tiden ni väntar.



Bejbi Colin Leker med boken.

Helt slut

Kategori: Familjeliv

Har gått i tre timmar idag och byggt så jag är helt slut i mina kroppsdelar. Säger god natt nu!

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ COLIN HÄR TILL HÖGER

Tävling

Kategori: Familjeliv

Jag är med och tävlar om ett presentkort på make up store, 500 kr.
Jag tävlar HÄR, var med du också.

Inte världens vackraste..

Kategori: Familjeliv

Ja många kanske undrar vem jag är och här är jag:



Som ni ser har min son sin pappas gener och tur är väl det!

Gick inte så bra

Kategori: Familjeliv

Inget funkade för mig när jag skulle bygga idag. Det var ett stort mysterium visade C att det måste vara fel på bitarma. Jahapp då vände han upp och ner på botten så vips gick allt som på en dans. Ja jag är kanske inte världens smartaste.

Imorgon ska jag och Johanna ta en shoppingrunda i valbo. Äntligen kan jag handla lite. Vem vet, jag kanske kommer hem med köket jag har sån ångest att jag inte köpte igår. Efter att Jessica berättade att hennes barn gillade köket så fick jag ångest att jag inte ger mig son det för att hans pappa inte är riktigt med. Blir till att köpa bordet en stol och en pall imorgon med så behöver jag inte bära. Känns underbart att utnyttja Johanna. Hon är min bästa.

Just nu sover Colin så man kanske ska skruva lite när man har hjälpen hemma. Jag vill inte att han ska göra allt jag vill vara med för annars kommer jag aldrig lära mig någonting.

Byggare Sandrah

Kategori: Familjeliv

Nu äter jag ett äpple ska gå ut med blöjorna och känna på luften. Colin grinade till i sömnen så jag flög upp och han somnade om. Colin var uppe sent igår med pappa, jag la mig tio.

Ska pyssla med alla möbler idag kommer bli så fiint!!

Händig kvinna?

Kategori: Familjeliv

Ja då trodde jag att jag kunde mer än vad jag kan. Skulle skruva ihop soffan och behöver jag säga mer än att jag inte kom längre än att få ur alla saker ur kartongen. Fattar inte hur träbitarna ska sitta. Ska prova igen imorgon. Går det inte då får jag be om hjälp. Jag har ångest att jag inte köpte köket idag. Måste tjata så att mannen också vill ha det. Jag har svinont i ryggen nu så ska be om att få gå och lägga mig. Imorgon är det en ny dag och då ska jag bli en ny människa? Hoppas det iallafall ska skaffa mig en lyxförpackning.

Colin har sovit hela dagen så att det kommer kanske bli en jobbig natt. Förhoppningsvis inte.



GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ COLIN HÄR TILL HÖGER --->

Stort tack till Jonas som lagt ut länken! Klicka på honom för att beställa design!

Träningsdagbok

Kategori: Familjeliv

Från och med imorgon kommer jag föra träningsdagbok varje dag. Skriva upp vad jag ätit och hur mycket jag motionerat. Med målet att få ett hälsosammare liv. Får se hur det går.

Shoppat

Kategori: Familjeliv

Nu har jag shoppat lite. En soffa till hallen med korgar under toppen att ha mössor och sånt i. Sen handlade vi en malm byrå med 6 lådor en vit och sen en vit hylla till Colins rum med gröna och vita lådor. Blir superfint. Så nu är man 3000 kr fattigare. Slängde med knoppar till alla garderober och skåp här hemma två matskålar till Ville som han ska ha hos farmor och farfar och till sist dubbel uppsättning av gardiner till vardagsrummet. Mycket för liten peng om man säger så. Tänkte köpa köket jag visade till Colin men det gillades inte av pappsen och vi ska faktiskt bestämma tillsammans hur det ska vara. Imorgon blir det att handla bordet och en sackosäck :D

C har beställt en lära gå bil till sin lille son hoppas den kommer imorgon för då ska jag ta mig ett vrålåk!



En sådan kommer stå i hans rum snart

En dusch

Kategori: Familjeliv

Tänk att en dusch kan pigga upp så mycket. Nu känner jag mig som en ny människa. Har fått ont i huvudet men det är nog vädret. Tråkigt att solen gått i moln. Ska göra mig klar och se om mormor ringer. Vill gå och köpa bord stol och pall. Sen handla resten men måste ha barnvakt och bil så får kolla det där. Är så ivrig nu förstår ni att göra fint i Colins rum. Han ska bland annat få det här:






En tripp trapp hylla med plastlådor som han kan dra ut själv senare med leksaker, en taklampa, tavellister och massor med tavlor på släkt och vänner <3 kommer bli så fint. Igår köpte vi bokstäver han ska ha på dörren och han fick en brio skallra av pappa.

Till oss ska vi köpa en soffa till hallen med korgar under sen en byrå till sovrummet. Sen får jag vänta till nästa månad innan jag kan handla mer. Unnade mig en picknickfilt igår också.



Bildbomb

Kategori: Familjeliv

Nu har vi vaknat och tar det lugnt. Jag ska hoppa in i duschen och sen ska jag träffa mormor. Ligger efter med bilder så här kommer det extra många söta bilder jag tog för några minuter sedan:













Sett någon sötare? Skulle inte tro det.

Goodinattis

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag och hoppas på att jag får sova till sju iallafall, men man vet ju aldrig. Imorgon ska jag träffa mormor en sväng och ragga lite röster på Colin i tävlingen. Har du inte röstat idag? Gör det HÄR. Gör det gärna fler gånger.



Godnatt vi ses imorgon

Tävling hos grynis

Kategori: Familjeliv

Mama blog

Kategori: Familjeliv

RÖSTA!!

Kategori: Familjeliv




Prominix

Kategori: Familjeliv

Vi gick ut alla tre när Colin sovit och ätit. Tog en promenad genom boulongern, åt på sibylla, gick till stan och köpte lite fina saker och så hem. Nu har jag inte gjort något speciellt sitter bara och pratar med Tess som har namnsdag idag GRATTIS! Blir nog en lugn kväll ikväll. Inte var det jätte skönt ute eller trodde man att det var sommar så blåste det och var liksom suddigt solljus inte klart. Ja ni fattar vad jag menar.

Fick inte något jobb idag heller, synd. Ska ringa imorgon och höra om dom har några nätter tänk om man kunde få ett par nu innan mars är slut. Imorgon och onsdag kanske torsdag. WIHO! Kan ju önska iallafall.

Nu har jag fått en latte och ska se lost.



Världens vackraste som ligger och sover just nu.

Rösta!!

Kategori: Familjeliv

Latte

Kategori: Recept

Förra fredagen handlade vi en mjölkvisp på IKEA för 9 kr. Crille ville ha en latte pronto som kostar 700 men denna lilla visp var minst lika bra. Han tog två tredjedelar kaffe och resten skummad mjölk som han vispade i kastrullen när han värmde den. Det går lika bra att värma mjölk i micro och vispa efter. Så införskaffa en sådan visp och piffa upp kaffet.

Morgonbilder

Kategori: Familjeliv




Mammas <3

Kategori: Familjeliv

Colin ligger och sprattlar lite här i soffan och morgonmyser lite. Vi ska klä på oss och gå ut vid nio tänkte jag ta en promenad sen in och fixa lite så ut igen. Kanske ta en filt och gå till boulongern eller så kanske jag bara går ner till någon av parkerna här på baksidan. Får se om C vill följa med man vill ju inte sitta själv. Iallafall så är jag mer utvilad än jag varit på mer än ett år.  Kan man vara såhär pigg? Man öppnar ögonen vid 20 över sju och är pigg! Perfekt tid för att kunna tasig ut på en förmiddagspromenad och fånga solen.

Nu blir det frukost och fix. Men först massor med mys för han har ju sovit sen jag kom hem igår min lillpojk!

Bilder kommer omgåeende.

Bussigt?

Kategori: Familjeliv

Damen jag var hos hela dagen idag frågade om jag var på smällen. Eehh,, näe men jag har ju fått barn för tre månader sen.. Ska banne mig sätta fart nu så jag får platt mage. Jag måste vara den enda i världshistorien som gått upp 4 kg efter förlossningen. Gick ju ner åtta när han låg i magen :S Pinsamt

Colin sov när jag kom hem och Crille hade köpt hem thaimat som var supergod. Nu ska vi dricka lite kaffe sen kasta mig i sängen. Kolla ett avsnitt av lost. Det gick bra på jobbet vi har suttit ute i solen i två timmar och löst korsord och tittat på tv.



Min duktiga kille datar nu när han ligger ner så lyfter han sig uppåt så han nästan sitter. Superstark. Han kan också stå i soffan och hålla i sig i armstödet själv, sitta och vända sig åt alla håll. Han lägger sig ofta på mage och liksom ålar sig framåt genom att dra upp rumpan i luften och sen trycka ifrån. Så söt <3

EN morgon

Kategori: Familjeliv

Vi klev upp vid åtta allihop. Har fastnat framför tv4 hundcochen är där så lite spännande. Ska bara ta det lugnt nu diska lite och sådär, äta lunch sen ska jag åka och jobba. Ska sitta vak i valbo blir säkert okej. Pappa skulle skjutsa mig för jag hittar ju inte där speciellt inte om man ska åka buss.

Nu somnade båda C om. Colin har sovit till 6, åt och somnade om till 8. Jag la mig 12 så jag har sovit bra. Har superont i nacken och ryggen fortfarande från när Colin sov i vår säng. Måste köpa en bra kudde för sängen är det ju inte fel på eftersom madrassen är anpassad.

Hade en supertrevlig kväll igår. Var med Johanna på dagen. Skulle ta en promenad men det blev iskallt. Tog en runda på stan, gick hit med Colin, gick till henne och tog bilen till maxi sen tillbaka och solade. Sprang hem han precis komma ur duschen så kom Fia, Jonas, Jessica och David. Jag och barnen gick och handlade godis och mjölk var hemma en stund. När dom gått mötte jag grannen hennes små söta hundar var in och kollade läget. Sen kom madde. Hehe jag hann ingenting men det var helt ok. Vi kolla tv sen kom johanna någon timme innan de gick hem och jag däckade. C kom hem jag vetinte när och hade köpt hamburgare jag somnade om eller a jag kommer knappt ihåg att han sa något.

Nu äter Colin. Glöm inte att rösta en gång om dagen http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=28854 så att rätt bebis vinner, alltså Colin

Nej nu..

Kategori: Familjeliv

Nä nu däckar jag. Skriver mer imorgon. Godnatt

Tidig morgon

Kategori: Familjeliv

Klockan sju klev jag upp med mitt solsken. Han åt vid 4 med men somnade om. Börjar bli lite less på hans nya nattrutiner. Han har liksom inte ätit på nätterna sen han var en månad och nu de 4 senaste dagarna ätit hela tiden. Nu ligger han och leker och jag sitter i soffan bara. Ska äta något och diska snart tänkte jag göra mig klar så att jag kan gå ut en sväng senare. Mutade min syster att komma hit med två av mina andra syskon idag. Hoppas dom kommer jag vill träffa dom!

Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Har antagit en tävling med min systers pojkvän om vem som får bort magen först så att jag måste ligga i. Kanske det finns något pass att boka idag. Ska banne mig bli fit nu.

Colin har blivit så duktig de senaste dagarna han kan sitta men lägger sig på mage efter en stund. Han kan också stå utan vårat stöd och hålla i sig i soffans ryggstöd. Trodde att den lilla parveln skulle ligga och vara en bebis i några månader, men ak så fel jag hade. Han är ju en riktigt stor grabb nu. På ett sett är det skönare att alltid veta vad han vill och man känner honom. Att han inte är sådär liten och ömtålig utan han hjälper till lite när han ska ta på sig kläder och sånt. Han har också blivit en liten egen person, en Colin. Han lär sig något nytt varje dag. Det är två veckor sen han lärde sig vända på sig från mage till rygg och tvärt om.

Nya bilder kommer lite senare jag har inte hunnit tagit några idag.



Kolla vad liten! Har han varit sådär liten? Så tänker man nu när det gått tre månader, Hur tänker man då om tio år?

Nattvandring

Kategori: Familjeliv

Kom nyss in. När Ville och jag skulle öppna trapphusdörren hörde jag min granne G i den andra så jag väntade. Hon skulle fixa lite så vi hängde på henne. Var hos henne en stund och sen gick vi ut och släppte hundarna. Dream ( hennes chihuahua ) tyckte inte om V medans han var helt galen. Hon är verkligen en pangbrud. Hon sprang och ville hade hennes bakdel på huvuden och hon sprang med frambenen mest haha stackarn. Lämnade hennes hund och pratade i trapphuset en stund. När vi skulle gå in följde han med henne istället. Lilla Ville är kär. Superkul att kunna prata av sig lite för vi tänker ungefär lika och kan prata hur länge som hälst.

Nu ska jag hoppa i säng innan jag ska upp med sonen igen. Godnatt

Colin

Kategori: Familjeliv

Nu sover sötnosen i sin egen säng. Får se om han sover där hela natten. Anledningen är att jag vaknade med ett par tår i örat imorse och jag har nackspärr varje dag för att jag sover så illa. Min syster och Jonas kom hit idag en sväng det var trevlig. Sen har vi gjort nada. Kollat tv och så. Ville ligger här och myser med oss. Skönt att han är hemma men imorgon åker han till Huddik. Är jätte bra att han får följa med dit och springa av sig.

Har inte tagit några speciella bilder idag så lägger in massor med bilder imorgon. Jag har ju glömt att ge Johanna hennes present så det ska hon få imorgon så ska ni få se vad vi fick av henne. Dags för en kvällskiss sen väntar sängen. Ha det toppen alla!



Allt i hans väg åker in i munnen. Nu säger jag godnatt och hoppas på en bättre bloggdag imorgon med massor av fina bilder på mina småpojkar.

Ingen bloggdag

Kategori: Familjeliv

Gick till Johanna nio och mös till 11. Sen åkte vi direkt till valbo. Ville klippte klor och fick en jätte fin ny bricka till sitt halsband och massor med ben och leksaker. Åt på ikea och Colin fick en grön plastback att ha leksaker i och bestick och tallrikar.

Just nu ligger V och sover och C leker i gymmet. Lugnt. Vi ska snart äta middag sen kommer Fia och Jonas och hälsar på.

Skriver kanske mer sen glöm inte att rösta det går att rösta en gång om dagen per IP så det är bara att klicka på länken här längre ner.

Snabba ryck

Kategori: Familjeliv

Så som jag längtat, nu är Johanna hemma.

Gick och la mig halv ett. Colin vaknade och åt 3, 5 och 7.. Ehh behöver jag säga annat än trött? Colin har inte ätit så tätt någon gång sen han föddes men okej han delade ju på samma flaska då, kanske hade ont i magen.

Ska platta håret och dra på mig lite smink kasta ner sonen i vagnen och springa och handla lite frulle och mysa hos Johanna en stund innan vi ska vidare.

Skriver inte så jätte mycket nu för jag vill hellre gå till Johanna såfort hon ger klartecken liksom.



Det ska börjas i tid, vårt lilla snille.



Nybadad i en jätte pyjamas hehe.

HAHA precis nu har Colin lagt en mjuk bok över huvudet och ligger och tittar i spegeln. Urgulligt, han har byggt kojja.

På återseende

Nybadad

Kategori: Familjeliv

Rösta på Colin här:
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=28854&_ad_is_verified=y


Såhär låg Colin en dag när han sovit i vagnen sötnosen.

Nu är Colin nybadad och ligger och myser med pappsen. Åt thai satay till middag supergott så nu är det hockey på tv. Efter det ska vi kolla lyxfällan och hoppa i säng, om Colin vill. Ska ju upp i tid imorgon så vi kan åka till maxi och valbo en sväng. Kanske köper ett par blommor till Colin när jag endå är där så jag får ordning i hans fönster. Han får ha en blå lavalampa där med så ser det ut som ett barnrum.



Rätt tidpunkt?

Kategori: Familjeliv

Man vet att det är rätt tid att skaffa barn när man: Har ett fast jobb, har en partner ( hälst gift ), Bra boeende ( Hälst hus ), Combi bil, Rest så mycket att man tröttnat på det & Massor med sparade pengar..

Skitsnack!

Att ha det såsom jag skrev nyss är precis som man tänker. Många väntar tills de är runt 30 innan de skaffar barn och planerar allt i detalj. Handlar allt hur tidigt som hälst och förbereder skruvar säng och köper blöjor mm. Hur jobbigt blir det inte då då om det inte går som det ska? De går i föräldragrupp för dom vet inte vad man ska göra med barnet när det kommit ut och ska hem? De har ingen aning om att BB och förlossning är olika ställen och alla tror att folk ligger och skriker inne på förlossningen och att man hör allt. Kan säga det att jag låg inne på förlossningen i v 26 i tre dagar och hörde inte en enda person trotts att det föddes barn. De tror att allt kommer gå så bra för livet är så perfekt innan barnet kommer så det kommer inte kunna bli sämre, man har allt? Är det verkligen så perfekt? Mamman tar oftast alla föräldradagar och stannar hemma och fikar med alla andra vänner som får barn samtidigt.

Jag hade inga planer på att skaffa barn. Vi hade inte ens varit tillsammans ett år. Många står emot och tycker och tänker om att man inte har någon ekonomi och inget jobb vilket ingen av oss hade. Vi hittade en superfin trea mitt i stan, vi fick vår son och kan ge honom allt han vill ha. Colins pappa är hemma hela tiden tillsammans med mig och jag började jobba när Colin var 5 veckor gammal. Vi har allt och mest av allt är kärlek. Det är det enda som behövs för att ett barn ska få en bra uppväxt. Varför ska allt handla om ekonomi? Vem blir lyckligare av pengar och prylar? Inte jag, man ser allt annat i värde och kanske var det just det här som skulle hända för att man skulle få en annan syn på världen.

Lust att vädra bara. Jag tycker tulpaner är jätte fint. Det är billigt och man känner sig så glad när man har blommor i vas framme. Såhär ser tulpanerna jag fick igår ut:





Finaste

Kategori: Familjeliv

Goskillen ligger och sover har sovit sen fyra. Hoppas han håller sig vaken lite längre idag då så jag slipper mata honom 01 inatt igen :P Blev ingen tur till valbo pga snön. Ville och jag gick ut han sprang hem till sig och farmor och farfar blev lika glada att se honom igen som han dom. Han är där nu med.

Har typ gjort nada idag. Just nu ligger iallafall grillspetten i marinad och så ska vi äta jordnötsås till det då. Gottit!





Just nu är den mjuka boken den bästa leksaken efter nallen såklart.



Lika spinkig som sin pappa.

Glöm inte att rösta på Colin här:
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=28854&_ad_is_verified=y

RÖSTA!!

Kategori: Familjeliv

Vår morgon i bild

Kategori: Familjeliv

Just nu: Colin leker i babygymmet och smågnäller, Ville ligger och är lite irriterad på att jag inte har tid att gå ut ännu och jag har svinont i nacken så jag avlider snart.

Ja det är snöstorm här idag. Vill inte alls gå ut men man måste ju. Ska nog åka med min farmor och farfar en runda idag.





Sådär ser det ut från mitt vardagsrum och kök. Lever vi på istiden eller?



Morgonmysig i pyjamas



Tagit på Colin alldeles för stora kläder måste byta för det verkar obekvämt. Kanske lite tidigt att byta till 62 iallafall.

Ville

Kategori: Familjeliv

Jag tog en promenad för någon timme sen med Ville gick ner vid polishuset runt brynäs och hem via staffansbron. Helt okej runda inte lång men inte för kort. Nu har jag typ mjölksyra i hela kroppen. Lite träningsvärk i benen också, toppen! Blir ju många promenader nu när Ville är hemma igen. Det är synd är att man inte kan powerwalka med V. Han drar och ska nosa överallt.

Fick köttfärsås och spagetti till middag supergott. Tessan åt det med men en skillnad var det: HON FICK CHOKLADMUFFINS TILL EFTERRÄTT. Snacka om avis! 

Sen jag kom in har jag bara suttit och pratat med G i tele och sen glott på den här J! hockeyn. Så skulle dom dra till med en extra period plus att dom krånglar så tiden stannar. Jag vill ju se andra avenyn men får snällt vänta.



godnatt

Två barn hemma

Kategori: Familjeliv

Japp nu är båda barnen hemma, Colin & Ville.

Christian är ute och ränner jag har diskat och de andra två sover. Har inget att göra känner mig lite rastlös. Min farmor kom hit med Ville och vi gick ut med Colin på en promenad. Gick till stan fick två buketter med tulpaner och Annika bjöd på tårta. Det är ju Annikadagen idag. Sen gick vi hem. Pratade lite med C och han skulle ut och göra nått så jag och Colin har lekt Ville ville inte vara med. Sen har jag diskat, matat Colin och pratat med honom samtidig som jag msna´t med Tess samtidigt som hon lekte med sin dotter, lagade middag och bakade muffins. Bra gjort. Haha

Nu gör jag nada finns inte så mycket att göra faktiskt. Har gått och plockat lite som vanligt. Ville vill inte leka nu heller så jag blir inte av med mer energi för det. Funderar på att gå med Ville till hundgården men det är ju så kallt och tråkigt att gå själv. Men men det tycker nog inte han och det är ju huvudsaken.









Sötaste bebisen <3

Morgonmysig

Kategori: Familjeliv

Här kommer lite morgonmysiga bilder på lill Colin:













Tog vi nyss men nu sover han, lillskrutten.

Lagom morgon

Kategori: Familjeliv

Nu klev vi upp kvart i åtta. Helt okej tid. Det kryper lite i benen idag. Kanske tog lite när jag gick på promenad igår. Idag ska jag nog gå till rusta och kolla. Sen ska jag leta efter pappas födelsedagspresent. Har kommit på två toppengrejjer mend har bara råd med en. Hur gör man då? Snacka om beslutsångest.

Ska precis lägga in bilder på datorn så kan jag lägga ut här. Var ju två dagar sen det kom nya. Nä nu ska jag byta blöja hejs!

Kvällsfika

Kategori: Familjeliv

Nu ska vi göra minibaguetter i ugnen ha nå skitgoda kexmackor och kanske en latte?  Ska bli jätte gott. Har nyss varit ute på en två timmars promenad. Colin vaknade vis kvantum höll sig rätt länge men la av en B-blöja och jag lämnade skötväskan hemma = 0 Vuxenpoäng.

Nu blir det familemys!

Rubrik

Kategori: Familjeliv

Nu har jag varit i stan med Colin en stund. Hälsade på min pappa, faster & co på jobbet. Fikade och gick runt. Colin njöt nog när så många vill släpa på honom, lilla dunderklumpen. Handlade lite och gick hem. Handla, handla, handla. Det enda man gör, fast det är oftast bara mjölk eller potatis sådär.

Det är verkligen iskallt ute men jag ska ta mig en till promenad till affären igen köpa ersättning. Efter det ska jag bara sitta och sitta. Ska äta kycklingklubbor och ris. Dom såg inte goda ut alls innan de las in i ugnen kan jag säga. Fick kväljningar. Får se hur mycket sånt man får i sig. Känner mig faktiskt rätt mätt hmm..

Kanske bjuder på en ny bild senare det visar sig.



Mötte föresten grannen ovanpå i trappen. Hon hade ju en typ hur söt bebis som hälst och var jätte trevlig. Bebisen var bara tre veckor och var mini. Colin blir ju en klump om man jämför. Haha tänk vad big han kommer bli när hans kusin föds och Felicias lillebror kommer. ÅÅhh han blir så stor.

Tugga på en stubbe

Kategori: Familjeliv



Sitter och äter havregryn med mjölk. Det är skitäkligt eftersom äppelmosen är slut. Det är dom att tugga på en stubbe, smakar trä typ. Ska ta en kopp kaffe sen fixa lite och ta en promenad ner till stan.

Colin är bussig han. Ville upp halv sex efter en stund när jag tvingat mig upp så somnade han i soffan. Jag med i 30 minuter så vi gick till sängen. Nä då skulle han cykla med benen igen så vi bytte blöja och klädde på honom kläder han typ drunkar i hehe. Lekte lite i babygymmet så somnade han igen och sover nu. Jag har iallafall hunnit duscha och ätit frukost så tänkte kanske baka en kladdis.

Längsta linbana

Kategori: Familjeliv

Satt och tittade på tv 4 morgon och där var det en man som hade skrivit en bok om 100 annorlunda sevärdigheter i Sverige, bland annat den längsta linbanan. Där kunde man åka en tur och äta mat i linbanan. Ganska rolig grejj fanns också relax där. Hittade hemsidan: www.linbanan.com

Pigg bebis, trött mamma..

Kategori: Familjeliv

Ja nu är jag uppe med min son som gjorde morgon halv 6. Kan erkänna att jag är sjukt trött. Men men.. Får vänta någon timme och kanske gå en promenad så blir man bergis piggare. Annars vet jag inte vad vi ska göra idag alls får se vad C ska göra. Ska iallafall ringa jobbet och fråga varför dom aldrig ringer sen ska jag ringa till HP.

Har inget mer att skriva ska leka lite med Colin.

Glapp i skärmen

Kategori: Familjeliv

Johanna smsade hela vägen från egypten och sa att det kanske var glapp i skärmen vilket det förståss var. Ska ringa imorgon och fråga om jag kan reklamera det. Skit segt så ja kommer inte lägga in några nya bilder för vill inte grejja med den för mycket nu. Skönt att man kunde kolla bloglovin iallafall.

När C spelat klart gick vi till stan och handlade frukt och kollade sodastreem. Idag har jag fått en underbar middag av älsk. Lövbiff, bakad potatis, persilijesmör, bea och sallad åh åh åh!! så sjukt gott.

Colin har sovit exakt hela dagen. Kollade feber han hade inget, däremot hade C någon grad över.

Nu ska vi fika sockerkaka och kaffe. Se guldfeber så fort matchen är slut. Själv är jag helt slut, herre gud.

Ha en trevlig kväll alla då :D


Datorn är trasig

Kategori: Familjeliv

Min dator gick sönder imorse skärmen blev svart och så förblev den. Sitter vid Cs dator som man knappt vågar peta på för den är så fin och dyr. Fick låna den och kolla banken eftersom han lämnade mig ensam hemma nu när han spelar frispeey eller hur det nu stavas.

Tog en promenad till pappa och tog kort på cykeln och hämtade datorkartongen. När jag kom in så öppnar man alltid kylskåpet, insåg direkt att jag saknar pappas kylskåp lite grann. Han hade köttfärsbiffar och sås haha gott. Ska dit någon dag igen och städa "mitt" rum och kasta prylar.

Nu vaknar min pojk som sovit hela dagen ska ta honom men då vet ni varför det inte blir några bilder för att jag kommer att skriva från mobilen :P Ska föresten reklamera datorn eftersom den bara är 1 år och 2 månader gammal. Hoppas jag får en ny :P

Nya gb glassen

Kategori: Familjeliv

Bröllopsstruten var liksom lite för mycket och mäktig. God i början men den var man kräkfärig till slut. Vi kollade på två avsnitt av V innan vi somnade.

Nyss satte jag Colin i soffan. Plöttsligt låg han på mage och lekte. Han blir så duktig. Lite kär i sig själv är han också, ligger och pussar speglar hehe.

Idag ska jag gå till pappa och ta bild på cykeln och lägga ut den. Sen ska vi laga god mat och ta en sväng på Cervera och kolla sodastreem.

Snart kommer det beskrivning hur vi gjorde café latte här om dagen eftersom det önskades. Även bild på mästerverket som smakade super!



Nämen! Vilken plutt. Tre dagar på bilden och tre månader idag! Det ska firas.

Glassmys

Kategori: Familjeliv

Nu blir det mys med glass och kaffe. Jag har ofta tänkt att jag vill smaka bröllopsstruten från gb men har aldrig sagt det. Gissa vad min sötnos kom hem med, jo just sånna glassar. Han lyser upp vardagen min älskling. Annars händer det inte mycket. G har gett oss hopp om en diskmaskin så C sitter och surfar om det. Kanske det blir en till slut. Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min son som ligger och snackar mitt lilla <3

Syster

Kategori: Familjeliv

Efter att jag ätit frukost kom mamma och hämtade oss. Åkte till dollar och köpte fyra nya blomkrukor eftersom jag mådde så illa av att ha olia blomkrukor i samma fönster. Sånt är så fult. Köpte lite mer saker lite gardiner till sonen och sådär. Handlade blommor på willys så fint här hemma nu kanske kommer bilder senare? Sen stannade min lillasyster Emmy här. Vi åt pannkaka, gick till boulongern, köpte glass, lekte i lekparken igen, gick hem och satt på balkongen och blåst såpbubblor, strykt gardiner, ätit pizza, blåste lite mer och lekt med Colin.

Nu är C ute på promenad, jag ska diska och äta matlåda sen är det väl tv om en timme. Imorgon ska jag upp tidigt och ut, ut, ut! Ska hem till pappa och ta kort på min ena cykel också. Ska sälja den så fort som möjligt.

Har en liten gnällis på golvet så ska nog söva honom nu. Kanske det blir ett inlägg senare idag? Det visar sig :P

Colin

Kategori: Familjeliv

Idag behagade lilleman att vakna klockan kvart i tio. Inte mig emot. Trodde han skulle vakna tidigt när han sov nästan hela dagen igår. Jag har bara matat och fixat honom sen lekt lite och plattat håret. Ska äta ett par mini baguetter snart och sminka mig innan jag ska ut på en runda med mamma. Ska handla blomkrukor och blommor om det är billigt.

Efter det ska Emmy vara med mig tänkte ta en promenad och kanske äta en mjukglass i solen. MUMS.

Ojj!!!! Mackorna i ugnen...


Nä..

Kategori: Familjeliv

Nu ger jag upp, ögonen orkar inte vara vakna och Colin vill inte sova själv. Han vill hålla i halsbandet annars somnar han inte. Ligger på rygg snurrar till mage, vänder tillbaka till rygg och sen till mage igen så håller han på medans han tussar på kudden och drar täcket över huvudet samtidigt som han försöker äta upp det. Ja han är jätte trött men han somnar inte förns jag ligger. Provade ligga en stund nyss men då fatta han att det var något fel för jag låg på pappas sida. Nu roar han sig själv där inne ska bara borsta mina gaddar.



Nu kryper vi till kojs, natti natti

Tralalala...

Kategori: Familjeliv

Lyssnar på lite musik. Har inget att göra. Lite disk bara men det kan jag göra när jag börjar klättra på väggarna :P Har fördrivit lite tid med att prata med min granne G som är bland de trevligaste personerna man kan prata med, skoj!

Nu ska jag väl bara dryga lite. Kanske platta håret så det är klart imorgon. Borde typ ägna mig åt att baka min bulldegsmage men näe den bara jäser.. Bakar kladdkaka istället ;P

Det dröjer nog tills C kommer hem och inte gör det mig något igentligen bara att jag känner mig ensam när Colin bara sover. Skönt för honom kanske han är pigg imorgon. Ska bädda ner honom i sängen och pussa lite på honom. Väntar ut tiden för att få ha honom bredvid mig i soffan, lite sällis iallafall.

Imorgon ska jag åka en runda med mamma sen ska jag nog boka ett jumpa pass. Känns som om jag skulle behöva vara med i ett sånt där extreme makeover program just nu. Få fint hår, smalare och snyggare kropp, kanske större tuttar ;) Haha närå men lite i form borde jag fixa. Säger det ofta men händer inte mkt.. Känner att det är jätte tungt för ryggen nu, ibland kan jag inte lyfta upp Colin för det gör så ont. Träna Sandrah!!

Mycket struntprat just nu men blir så när det är lugnt.


Bejbismys

Kategori: Familjeliv

Myser med min underbara son medans C är hos E med N och spelar fifa. Kul att han träffar sina kompisar och kommer ut lite. Det märks verkligen på humöret om man varit ute på något kul, lever på det länge! Jag har lite småtråkigt så om någon vill så kan ni titta förbi. Jag har 5 chipspåsar hemma.

Colin myser med mig han är lite jätte trött idag vet inte varför men men. Lite gnällig med vet inte vad det är. Kollar på körslaget och det kanske blir en film senare eller nåt.

Sova middag

Kategori: Familjeliv

Just nu ligger boysen och sover och jag tittar konstigt nog på hockey?!

Min lillasyster tycker att det är dålig uppdatering här idag så jag får väl skriva lite då. Idag har jag: städat, tvättat, diskat, bäddat, duschat, laggt Colin och matat honom x antal gånger och fixat med alla blommor här hemma. Nu finns det inte mycket att hitta på. Är själv lite trött, har en svacka. Blir väl så när man vaknar tidigare än vad man brukar.

Mamma kommer förbi senare. Undra när för sen krockar det med middag, bad mm.

Nu vaknade minsta sötnosen, tittar på mig och suckar. Hur ska jag tolka det? Han riktade snabbt sina ögon mot hockeyn.



Nu ska vi leka lite.

Lillsmurfen

Kategori: Familjeliv

Nu sover han sötnosen. Han har kommit på att det är jätte kul att stå upp och titta på sina fötter, jätte gulligt.











Lillsmurfen <3

Två lik i badrummet

Kategori: Familjeliv

Japp jag har två lik i badrummet. Två blommor som ska bort. Ska fixa lite snart men är lite trög idag känner jag. Det är nog vädret som tar min energi.

Colin ligger på golvet och leker. Han vill nog upp snart är lite gnällig. Idag har han supergulliga barbapappakläder som han fått av min kompis Sofia. Det verkar som det är kallt ute idag så kanske jag håller mig inne. JA mamma kommer idag. Kanske hon kan skjutsa mig till typ plantagen så kan jag köpa blommor.

Hehe Colin ser jätte rolig ut. Han ligger och pussar på sig själv i en spegel han håller i. Sötnosen. Själv sitter jag som en slashas i soffan och dricker ljummet kaffe. Har svinont i ryggen. Från nacken ner i svanken är alldeles klen i armarna känns som att jag kommer bli förlamad. Ska nog boka ett friskispass nu direkt.

Ska gå till morfars grav senare nu och plantera lite fint och tända ljus. Vill att det ska vara fint där. Det var ju
nån som hade planterat nått ogräs där tidigare så det såg vildvuxet ut och det gillar inte jag. Fint ska det vara. :D

Barnet ropar..

Jahapp..

Kategori: Familjeliv

Då blir man hemma ikväll då, inte oväntat igentligen eftersom alla vet att det aldrig är någon idé att förvänta sig något.

Vi gick ut en sväng så nu är vi hemma igen. Vill inte gå ut mer idag för det är kallt. Colin somnade om i vagnen och sover där nu med. Lillbebisen.  Ikväll ska vi se tv och baka hemmagjord pizza. En med skinka och annanas och en med salami och oliver. Massor med mozarellaost med såklart! Kolla på film efter det tror jag. Det blir nog en helt okej kväll iallafall.

Vet ni vad min söta sambo gör nu? En Kaffe latte. Så gulligt <3

Johanna kom hem! Jag saknar dig <3 Justia nu är hon på tv om 5 minuter på 1:an!

Shoppingrunda

Kategori: Familjeliv

Halv 11 hämtade Annika oss. Vi åkte till owes där jag köpte tre glasburkar till: Ersättning, makaroner och spagetti. Blev jätte fint. Köpte också, en ********* till Johanna, fiberdukar mm. På Ikea handlade jag två blomkrukor med gröna blommor i och plast tallrikar med lika muggar, ni vet sånna där som varje barnfamilj äger.

När vi kom hem gick jag och hämtade ett paket till Colin. Han fick bland annat en mjuk sak med en spegel så nu har han legat massor på mage och tränat och även vänt sig från mage till rygg. Så nu kan han båda. Duktig kille.

Nu sover han och jag har diskat och fixat med burkarna. Nu ska jag fixa med blommor och ut med det gammla. Jag struntar i om det kan växa upp en orkidé i en kruka med bara jord det ser för stökigt ut för att jag ska ha något dylikt i fönstret.

Colin

Kategori: Familjeliv

Sitter här hemma nu. Har tvättis. Tvättar babygymmet och de sista kläderna i 56 sen åker lådan ner i källaren igen. Ska se om min faster ringer sen så jag vet om vi ska åka. Vet inte om jag ska ta med Colin. Kanske tar honom i bärselen. Grabbarna sover och jag kollar nyheter har plockat lite. Finns inte så mycket att plocka mer än att räta till ett par filtar och flytta på 7 leksaker. Efter det är det liksom städat igen.

Igår var vi ut på en promenad i regnvädret. Colin ligger och håller i sig i vagnen och tittar runt när vi är ute. Han sover inte allt för ofta i vagnen nu. Han ser så söt ut.





Bilderna tog vi igår på promenaden.

Finaste skapelsen

Kategori: Familjeliv

Är han inte det vackraste ni någonsin skådat så säg. Herre gud vad lycklig jag är, jag har världens finaste barn.





Mamma älskar dig <3

Nu ligger han och sover här i min famn i sin nya fina smurfpyjamas han fått av min farmor. Jag ska krypa ner jag med eftersom jag ska tvätta sju imorgon. Efter det kanske det blir en roadtrip med min bästa faster. På kvällen kanske Madde agerar stand in och vi går ut en sväng för en snackis. Jag vill ju inte sabba när det skulle vara grabbkväll här hemma. Får väl vara med mamma annars. När C äntligen ska ha hem någon kompis sådär och ha trevlig så blir allt sabbat. Askmoln är inte poppis hos mig.

Godnatt

Världens finaste

Kategori: Familjeliv

Nu är det lite tv och så sen ska jag lägga upp superfina bilder på mitt hjärta jag tagit idag. Varning för drunkning här senare i bloggen :)

Middagstips

Kategori: Familjeliv

Tortilini med bacon

För två personer:
1 paket ost tortilini

1 förpackning Kelda simpley Cheese

1 paket bacon

Stek baconen i små bitar. Koka tortilinin 1 minut mindre än vad som står på paketet och häll av. Häll sedan ner bacon och såsen i tortilinin. Värm tills det kokar.

Supergott och snabbt och enkelt. MUMS!

En promenad i regnet

Kategori: Familjeliv

Nu har vi kommit hem efter en liten runda i stan. C köpte en matta och en skjorta till sonen :) Det spöregnar ute och lillis tyckte om att ligga och kolla upp på oss och allt runt omkring så han var vaken nästan hela tiden. Nu sover han. Tog ett par bilder med kanske ni får se sen om jag kommer för det.

Nu ska jag nog ta en dusch och sen laga mat, för en gångs skull. Det blir osttortilini i ostsås med bacon. Massor med gott, hoppas jag. Senare är det lyxfällan som ska bli kul. Just nu på tv är det en gris som ska göra konster haha så söt!

Blev lite depp idag när jag fick sms av Johanna. Jag som väntat på en tjejkväll imorgon så är hon fast där borta. Det går ju inga flyg inte tänkte jag på det när jag kollade nyheterna imorgon. Det kunde ta flera veckor innan hon kommer hem. :(

En liten blir stor

Kategori: Familjeliv

Startade datorn klockan tio imorse, skrev överskriften sen hände det massor. Det blev våra bästa är, bytte ut Colins garderob till storlek 62 och lite sånt. Sen ringde mormor och jag åt gröt och Colin åt och sen gick vi till stan. Fikade med mormor och så sen handlade hambugare till C och mackor till mig. Ätit det nu och ska gå tillbaka till stan och kolla matta till Lilla C. En matta till hans rum. En likadan som hans morbror har en sån bilmatta.

Colin vände sig från rygg till mage första gången när han var 2 veckor. Nu har han börjat gjort det igen sen i förrgår rätt som det är så ligger han på mage. Han blir förvånad själv. Nu kan man inte ha honom ensam i soffan längre.

Han börjar också sitta mer och mer i sin träna sitta stol som han lånat av morbror och moster. Såhär söt är han då:



Pang, pang..

Kategori: Familjeliv

Ja här smäller det som vanligt. C spelar tvspel och det är liksom inga ljud jag gillar. Det blir ju inte bättre av att han har världens hemmabio system. Ja nu är det tyst iallafall. Colin har vaknat och ätit lite och somnat igen. Konstigt att han är så trött idag då. Det blev iallafall två barnfilmer inköpt idag. Bilar och Ice age 3. Själv vill jag ha alla typ tusen till barnfilmer. Undra om man ska sattsa på att bara ha bluerayfilmer eller dvd också. Hmm får höra med han som bestämmer mig kvittar det.

Nu sitter vi och testkollar lite. Snart börjar arga snickaren och sen blir det andra avenyn. Sen lite paus och fuskbyggarna ( webbtv ). Sen natti natti. Det blir gröt för mig idag. C ska äta lax och jag har ätit för mycket av det helt enkelt klarar inte av att äta det. Kanske man klämmer en muffins och ett digestive till kaffet sen då. Det är ju trotts allt lill lördag.

Har lite ändrade planer. Tänkte ta det lugnt april ut. Träna så mycket jag hinner gå minst en långis om dagen och dra ner så mycket som möjligt på onyttigt. Sen blir det hårt i maj och snyggt till slutet av juni. Sandrah skärpning...

Jag är ingen poet men skulle jag trycka ihop en text med hjälp av sinnena så skulle det bli typ såhär: I ett mörkt vardagsrum i centrala Gävle sitter jag med min degmage som känns lite väl degig. På tvn är det barnfilm och min sambo ler glatt. Ljuset är så konstigt så det är mest tänderna som syns på honom. Det sprider sig en lukt här inne av bland annat fotsvett, var, sur mjölk och kiss. Ja det är så med bebisar. Just den här bebisen ligger och sparkar mig nu så måste sluta...




Drunkar i dina blå

Går o går

Kategori: Familjeliv

Jag tjatade med mig C på promenad. Gick till barnens hus kollade bilbanor och så nya vagnen! Den blev godkänd så det är bara att handla den i juni. Efter det handlade han 5 st blueray fiilmer på maxi så åt vi korv och tog en mjukglass på vägen hem. Hur gott som hälst. Stannade till på willys och handlade ersättning och lite sånt.

Nu är vi hemma efter 4 timmars promenad men verkligen superskönt och kul att man får sällskap annars är det tråkigt att gå och gå tycker jag.

Nu ska jag vila fötterna lite innan det blir middag och bänka sig framför tvn. Det är bästa tvdagen. ONSDAG!! Colin sover fortfarande i vagnen så det kan han gott göra en stund till så han blir en glad liten krabat ikväll. Måste ringa pfv imorgon och tjata till mig några turer. Jag har bara åtta timmar den här månaden det går ju inte. :( Vill ha några dagar till iallafall. Nätter hälst typ 6 st då är jag nöjd.



Den här bilden tog jag imorse.

På väg ut

Kategori: Familjeliv

Nu är vi på väg ut. Älsk har lagat punkan på vagnen så nu ska jag gå ut när posten kommit. Var nyss ute med soporna och det var så skönt ute. Ska bli en långpromenad hoppas jag. Colin ligger och leker just nu så kommer nog passa bra med en sovstund snart.

Tänk när Colin blir så stor att man kan gå till en lekpark eller gå till hemlingby och kolla på djuren. Boka semester till kolmården. Blir nog några vändor till furuvik i sommar iallafall.

C har pratat i telefonen en stund och nu la han på. Colin skrek ett glädjeskrik HAHA..



Ljuset i mitt liv.

Rammlat ner för en trapp..

Kategori: Familjeliv

Idag känns det som om jag har rammlat ner för en trapp. Svinont i nacken ryggen axlarna och huvudet. Inatt får nog Colin sova i sin egen säng.

Idag ska jag ut! Kanske tar en promenad till jysk och kollar om dom har gardiner. Det är ju typ bara sånna affärer som har smala panelgardiner. Det har ju inte tex IKEA eller hemtex. Måste ut och få luft iallafall.



Jordens vackraste varelse, min son <3

Vårpromenad

Kategori: Familjeliv

Jag somnade till filmen idag. Träffade min trevliga granne och pratade med henne ett bra tag innan jag hoppade in i duschen. Diskade, plockade och bäddade innan vi åt lunch. Fixade håret och tog en långpromenad till Södra Bomhus där Colins farmor bor. Tog knappt en timme. Helt lagom. Det blev sent så vi tog bussen hem. Åt middag och nu sitter jag här. Colin har somnat om. Jag småfryser och kollar lite på tv. Kanske ska lägga mig i tid idag.

Sitter och längtar tills sommaren när Tessan ploppar sin bebis och Colins kusin kommer. Ska bli så kul att kolla på dom. Sen vill jag verkligen ha sommar så vi kan byta ut vagnen som har punka igen. Grannen har ju en sådan vagn och festas med den fina när jag får dra min.. Näe ska inte klaga jag har tur som fått en sån fin vagn och den är toppen för Colin, smidig och så.

Jag har inte lagt in några bilder. Hinner inte. Blir kanske imorgon. För en vecka sen hade jag igenomsnitt 150 läsare om dagen nu har jag 14. Jag vet inte vad jag gjort för fel. Men men.

Nu ska jag gosa familjen.

Grizzly

Kategori: Familjeliv

Eftersom vår son för andra gången i sitt liv fick upp oss tidigt så kollar vi på en film. Grizzly man tror jag den heter. Supercoolt att han verkligen levde med björnarna, så nära. Han badar med dem, pratar med dem och står bredvid när de bråkar. Han har också tama rävar. En film att rekomendera. Kanske inte en fredagkväll med brudarna utan bara spännande att kolla på naturens under.



Vill du ha en såndan till husdjur?

Tidig morgon

Kategori: Familjeliv

Colin vaknade 05.45 och åt. Sen ville han inte somna om, vände sig om och väckte Pappa. Sen gick jag och han upp och bytte blöja och klädde på honom. Han vände sig för andra gången idag från rygg till mage. Sen somnade han om när C kom upp. Snäll son nu sitter vi här och han sover sött :)

Blir frukost, diska, bädda sen får vi se kanske går och solar en sväng innan våra bästa år. Igår läste jag om att en 15 månaders bebis hade blivit påbackad av en familjemedlem. Fattade inte hur någon kunde lägga/sätta en bebis bakom bilen och backa men sen om man tänker efter så är ju barnet 1 år och tre månader. Varför inte skriva en ettåring? Hämskt iallafall, att få leva med det resten av livet.

Ser ut att bli en solig dag iallafall. Kvart i sex imorse var det 7 grader varmt. Hur bra är inte det då?

Tröttis

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag stänga av datorn. Är riktigt trött och mår fortfarande illa. Ska kolla på guldfeber och sen sova. Min lilla pojk ligger och sover här bredvid. Vi ska byta till pyjamas sen men det är inget brottom. Han är jätte trött nu tror jag.

Imorgon hoppas jag att vi får hem startpaketet från goboken. Colin kommer älska leksakerna lika som alla andra saker han har. Lite bortskämd med massor av leksaker. Saker som prasslar och låter är jätte roligt. Imorse när vi gick förbi spegeln så gjorde han pussljud med munnen. Hur sött är inte det då? När han ligger på mage så ålar han sig runt och han vänder sig också. Väldigt tidig och duktig kille säger de på bvc även våra extra bvc tanter såsom min mamma och hennes kompisar som jobbar på bland annat andersberg. Jag är så stolt. Att ha en bebis är inte svårt det är bara mys.

Idag när jag var på stan såg jag en bild på Colin uppsatt då han hade massor med hår. Hehe olik sig han är min lillskrutt.



Näe det finns ingen sötare hur mycket folk än försöker. Nu ska jag lägga ner. Vi hörs imorgon med massor med nya fina bilder och bus!

Dummlekakor

Kategori: Recept

Ingredjenser:
200 g smör

3 dl vetemjöl

1 dl socker

1 tsk bakpulver

Nobless

Dumlekolor

Gör:
Blanda ihop alla ingredjenser i en bunke.

Rulla degen till bollar och lägg den sedan i folieformar.

Tryck ner en dumlekola.

Grädda i 175° i ca 10 - 12 minuter.

När de tagits ut ur ugnen. Lägg på en nobless!

Ställ kallt.

Ja det är supergoda godiskakor. Det blir ca 20 st och busenkla att göra. Älskas av alla.

Sandrahs bullar

Kategori: Recept


Bulldeg:
50 g jäst

100 g smör eller margarin

3 dl mjölk

1/2 uppvispat ägg

1/2 tsk salt

3/4 dl strösocker

7-8 dl vetemjöl

Fyllning:
100 g rumstempererat smör

1 dl socker

1 tsk vaniljsocker

Gör såhär:
Smält smöret och vänta tills det är 37°.

Smula och blanda ner jästen.

Blanda sedan ner resten av ingredjenserna.

Degen ska vara kletig.

Klicka i degen i formar.

Blanda iordning fyllningen.

Rulla fyllningen till bollar och tryck ner dem i bullarna.

Låt bullarna jäsa i 30 - 40 minuter.

Pensla och ha på pärlsocker.

Grädda i 250° i ca 8 minuter

Mina favoritbullar. De går supersnabbt att göra eftersom dom bara jäser en gång och man slipper baka ut degen. Eftersom jag har ont i tummarna så är dem perfekt och mycket godare! Till jul brukar jag riva i mandelmassa i fyllningen och ha saffran i degen. Superduper dunder gott!

Kladdkaka med cocos

Kategori: Recept

Kakan:
4
ägg
6 dl socker
8 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
3 dl mjöl
180 g smör eller margarin

Glasyr:
75
g smör
2 dl socker
1 1/2 dl grädde
1 dl sirap
1 påse cocos

Gör såhär:
Vispa ägg och socker.

Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och kakao.

Rör ner mjölblandningen växelvis med smält margarin i äggsmeten.

Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna.

Grädda i 200° i 15 minuter.

Gör glasyren:
Blanda samtliga ingredjenser i en kastrull och låt sjuda i 5 minuter.

Bred glasyren på kakan och grädda i ca 10 minuter till.

Låt kakan kallna och skär i bitar.

Toppenbra att göra om man har sötsug. Är riktigt god smakar godis med sitt knäckiga sega täcke av cocos. Busenkelt och passar super att göra och frysa in samt ha till kalas då det blir rätt mycket.

Glass cheesecake

Kategori: Recept

Ingredjenser:
3 ägg
1,5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
200 g phiadelphiaost
3 dl vispgrädde
10 st digestivekex
ev. smaksättning

Gör:
Smörj och bröa en form.

Separera äggvita och äggula i olika bunkar.

Vispa äggvitan tills du kan vända skålen upp och ner.

Häll i vaniljsocker och strösocker i äggulan. Vispa till en ljusgul röra.

Häll i phiadelphiaosten i äggulssmeten och vispa.

Vispa grädden i en egen bunke.

Häll i grädden i äggulssmeten och vispa.

Rör försiktigt ner äggvitan i den andra smeten.

Häll i smeten i formen.

krossa digestivekexten och häll över kakan.

Ställ in i frysen i minst fem timmar.

ALLA måste testa det här receptet det är guld och busenkelt tar bara tio minuter max att göra plus att man inte behöver diska visparna emellan utan bara att köra på. Alla älskar den här. Skriv gärna en kommentar om ni testat så man får veta vad ni tycker.

Mår illa

Kategori: Familjeliv

Nä nu mår jag jätte illa igen. Måste kolla på roast på berns? Sen ska jag hoppa i säng. Fattar inte varför jag mår så sjukt illa. Måste ringa och fråga hälsocentralen. Problemet är att man mår bra på dagen då tycker man inte att det är någon idé?

Nä nu ska jag kolla färdigt samtidigt som jag ska skriva ett recept till er här. Håll utkik!

Fått en bil

Kategori: Familjeliv

Idag har det hämt mycket. Vi åt frukost sen gjorde jag mig klar, bäddade städade lite, dammsög med min ergorapido, bakade chokladmuffins och diskade. Plattade håret sen sprang vi ner på stan jag och Colin. Var där några timmar träffade min syster och gick ett varv. När vi kom hem åt pojken och gick sedan ut en sväng med pappa och handlade. Jag lagade krovstroganoff och macaroner. Senare ska vi äta lax med franska örter och potatisskivor i ugn, gott.

Pappa sa idag att vi fick en bil som står på hans gård. Den går säkert att laga rätt lätt om man vet hur en bil funkar. C och jag ska fundera lite på det. Räkna ut om det är värt och lite så. Jag hoppas!

Har hittat en blogg idag med som jag bara älskade att läsa. Den handlar om en tjej som fått tre barn hade värre mage än mig. Hon beställde gratis dietprodukter och gick ner 16 kg  på två månader. Kanske inte jag ska gå ner 16 kg då väger jag bara 36 men platt mage kan jag gärna skaffa mig. Läste att det var många som tackade henne för tipset och hade provat själv. Om det är gratis skadar det nog inte att prova.

Sen har vi haft det jätte roligt här hemma. C drog i Colins byxor och släppte då drog han sen suck sen om och om igen exakt likadant. HAHAHA såg superkul ut. Han skrattade också mycket och pratade mer än någonsin. Nu sover han middag och C lagar mat. Jag latar mig. Ovanligt? Näe. 

Om det blir lika fint väder imorgon vill jag ta med familjen ut på promenad och kanske köpa en glass och mysa i solen. Det gör Johanna hela dagarna. Längtar jätte mycket men hon och jag ska ha myskväll på fredag. Laga god mat äta lite godis dricka gott och se tv och snacka skiit! åh Johanna kom och rädda mig från den tråkiga vardagen.

Näe nu ska jag läsa vidare om dieter och kanske hitta någon som passar mig. - Mage + muskler = supermamma Colin ska inte behöva skämmas över mig i sommar :D

Pratbilder

Kategori: Familjeliv

Haha Colin är så söt när han pratar. Han liksom suger in underläppen. Tänkte visa det på ett par bilder jag tog för en stund sen. Colin och jag la oss 23 han sov i sin säng till fem kanske sen hoppade över till oss han låg och snurrade så jag kunde inte sova. Somnade direkt och åt en flaska klockan 10 sen sov han vidare till halv tolv! Helt otroligt.

Nu ligger han och snackar som han gör mest hela dagarna. Han ska stoppa allt i munnen och prata och prata. Han bestämmer verkligen själv nu. Vill inte ligga bara sitta.

Plöttsligt vill han inte leka själv så nu lär jag springa. Ska baka och gå ner på stan också. Brottom!





Där har ni lite mer att bli avis på. Det här inlägget tog precis två timmar att skriva.

Cheesecake

Kategori: Familjeliv

Nu ska vi äta lite cheesecake och dricka kaffe till ballar av stål. Sen ska jag faktiskt lägga mig och ställa klockan så att jag kommer upp i tid imorgon. Äta frukost och gå en promenad. Tänkte börja med att gå till Annika och pappa på jobbet och hälsa på. Sen gå vidare till dollar och jysk kolla gardiner och handla tvättlappar som Tessan tipsat om. En lagom promenad sen hem och laga mat och städa lite. Ja det blir nog en bra dag.

Ush jag har jätte ont i magen. Kanske man ska ringa HC och fråga om man ska sluta med alla mediciner nu så jag får börja glutenutredningen tidigare. Det visade ju det på testet jag gjorde tidigare så ett till för att det ska vara spikat.

Kommer inte skriva mer idag för aa jag orkar inte. Nu är det ballar av stål :D

Latjo lajban

Kategori: Familjeliv

Colin och jag har varit ut på lite skoj. Jag klädde på oss och gick till ÖB köpte en tandborste för tio kronor och gick hem. Lagade köttbullar och överkokta makaroner. Inte gott. Mamma hämtade mig och Colin därefter. Kollade på en superfin lägenhet på sörby ängar. Kanske hon flyttar dit en vacker dag? Vi åkte direkt till mina kusiner och fikade typ hur gott som hälst pratade lite och åkte till maxi. Nu är vi hemma och pojken sover i sitt babyskydd med kläderna på, tröttis. Många kollar avundsjukt på en när man går runt med Colin på maxi. Då känner man ju sig lite extra stolt. Ja vist håller jag med att min son har det lilla extra. Han är inte som alla andra bebisar, han är den sötaste. Jag var jätte rädd från början att jag skulle få en pojk. Den enda söta pojken var ju min lillebror David. Inte ett enda pojkbarn tyckte jag var söt. Fula feta och inge hår. Men jag fick en lång och smal med hår. Dessutom har han runda fina ögon som man drunknar i. Ibland har man tur :D

Ikväll ska vi äta hamburagre ser det ut som. Gott! Sen bara vara hemma och mysa. Imorgon är det en ny vecka och då ska jag ut och promenera massor! Ska banne mig uppnå den nya mammamodellen: Slim Sandrah ;)

Idag har jag och Crille varit tillsammans i 1 år och 8 månader. De ni! Son, Hund & Lägenhet. Underbar tid <3



Ja nu kan ni sitta och vara avundsjuka att just jag fick det finaste barnet som någonsin skapats <3

Sol

Kategori: Familjeliv

Idag är det sol ute. Colin sov till halv 11. Har ingen aning om när dom la sig. Måste klä på mig och gå ut känner jag. Ta en långis i det fina vädret. röra på fläsket jag har ju lite att ta av om man säger så. Klockan tre ska jag titta på lägenhet med mamma. Vore ju skönt att ha henne i Gävle igen. Sen vet jag inte vad som händer.

Har inte så mycket att skriva. Saknar Johanna. På fredag kommer hon hem iallafall. Just nu ligger Colin och leker i babygymmet. Han älskar sånt som prasslar haha. Sötnosen som blivit så lång. Det kommer bilder senare idag :D Såå.. Ut i solen med er!

Njursten?

Kategori: Familjeliv

Ja det går ju aldrig över det där gör svinont. Kanske man ska lägga sig och försöka sova bort värken. Imorgon är det som sagt en ny dag då ska jag bara göra lite smågrejjor. Snart är det dags att byta ut Colins garderob till storlek 62 känns väldigt vemodigt att byta till större. Han ska ju vara liten min pojk. Iallfall har han hur mycket som hälst så lite kul är det förståss. Om en vecka sisådär så ska jag byta. Jag byter ut allt samtidigt även om det är någon bosy som fortfarande passar. Bara för att allt ska bli tvättat och sorteras ner i källaren.

Johanna skickade sms idag. Hon drack en drink i poolen och det var 35 grader varmt. Ge mig! Får sitta hemma jag. Fast idag har jag haft det supertrevligt. Jag älskar verkligen när Colins fastrar kommer med respektive och barn.  Dom är så snälla:)

Åh jag somnar snart. Det är nå moto GP på tv. Kuuul C Kuuulit fredagsmys a justia det är ju lördag. Hmm.. Jaha det är någon Colin. Den hejjar jag på. På måndag åker namnpappren in. CL blir hans initialer punkt slut.

Ajjjaaajjj aaaaajjj!!

Kategori: Familjeliv

Ja jag har superont i magen. Vette tusan vad det är för det blir mer och mer och alltid efter jag ätit. Sen har jag ju mått illa i typ en vecka nu och ont i skallen. Inte roligt, inte varit fri en enda dag. Undra om jag börjar få ont i njurarna igen. Det suger vad arg jag blir att allt ska komma tillbaka igen. Inte bra för plånboken det eller.

Annars har Colins farmor, faster, hennes kille och snart storasyster S-M. Japp det är sant Colin ska få en kusin åh så roligt. Bara att vänta på att dom flyttar hit nu då! Vi fikade umgicks och lekte massor. Snacka om att man är otränad. Funderar på att boka ett pass imorgon eftermiddag så man kommer igång. Får ta fulmjukisarna då..

Nä nu ska jag passa på att andas lite medans Colin sover. Ush det gör bara ondare och ondare i ryggen. Vill verkligen inte betala massa pengar för onödig sjukvård igen.

Har tagit massor med bilder idag orkar inte lägga in dem. Det är endå ingen som läser min blogg. Hehe.

En lördag

Kategori: Familjeliv

Igår kväll blev jag ju ensam C var hos sin kompis E. Det är rätt skönt att vara ensam hemma ibland bara att Colin var gnällig vela ingenting, sen somnar han inte förns pappa kommer hem. Sov rätt gott inatt men Colin var ju pigg. Helt mör i kroppen och försöka slummra till mellan sparkarna. Har så grymt ont i kroppen idag. Känns som jag rammlat ner för en trapp. God frukost fick jag iallafall. Minibaguetter med phiadelphiaost och kaffe. Har hängt en maskin tvätt och ska platta håret och diska lite. Vid två tre tiden kommer Colins faster, kusin och hennes pappa. Ska bli superkul!

Senare vette tusan vad som händer men imorgon ska jag följa med mamma och titta på lägenhet på sörby ängar. Ska bli så kul. Äntligen börjar hon röra sig hemåt igen. Tänk om hon flyttar tillbaka till Gävle så man får träffa Emmy oftare.

Nä nu lär jag sätta lite fart om jag ska vara klar när de kommer.


Turkburk

Kategori: Familjeliv

Såg på nyheterna att gubben på turkyoughurtburken stämt företaget som tillverkar dem. Anledningen var att han är grek och inte turk. Att den som sålt bilden till företaget har tagit bilden på gubben på en festival.

Tänk om man skulle bli smygfotad sådär och hitta sig själv på typ en kaviartub när man är på semester. Haha

Nu har jag bakat en cheesecake och handlat mat. C köpte hem thaimat och sen gick han och jag hann inte fråga vart han skulle eftersom jag pratade med grannen i telefonen. Hehe aja han kommer väl hem någon gång. Colin är trött dryg gnällig. Inte alls som vanligt men det kan man få vara när man är ny vaccinerad och får tänder. Kanske jag ska låna den stora datorn och kolla på design med simon och tomas eller nåt på tvn nu när vi är ensamma. Colin sover ju så.

Imorgon när jag vaknar vill jag att all snö ska vara bortregnad och sol tack!

Lillasyster

Kategori: Familjeliv

Som många vet har jag en lillasyster som haft en tumör i magen. En lång sjukdomshistoria och hon har fortfarande dropp på nätter mm.. Läs om det på hennes blogg: www.sofiahanden.blogg.se Hon har frågestund just nu så passa på att fråga om allt möjligt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå ut på en promenad.

Mys

Kategori: Familjeliv

Här hemma är det mysmorgon läs förmiddag. Colin ligger med fötterna upp på min ena arm och sparkar mig lite. Han ligger inlindad i en filt och låter lite. Har bara blöja än så länge. Det är lite febrigt här hemma idag så han får ligga och mysa lite nu somna kanske. Colin sov till 11 idag. Trodde inte det var sant men så var det. Han fick ju sprutor igår så han får vara lite trött och febrig.

Igår orkade jag helt enkelt skriva ett inlägg när jag kom hem från jobbet. Fick pommes med kycklingfilé inlidad i bacon. Till det rödvinssås och sallad. Hur gott som hälst. Kollade ett avsnitt V och sen lite halvt på lyxfällan somnade tre gånger.

Idag blir det inte så mycket skulle jag tro. Colins kusin med familj kommer till stan i helgen får se när vi träffar dom. Ska nog ta en promenad iallafall man blir. Man får syrebrist här inne. Det är tråkväder, grått. Inte blir det bättre av att veta att bästa Johanna sitter på flyget till varmare ställe just nu. Men om någon förtjänar det så är det hon!









Lite bilder från morgonen. Ska ta en bild på honom nu också för han har bäddat ner sig med nallen och sover, sötnosen min <3

De dementa kallar

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag ta och göra mig lite berädd på att gå till jobbet. Ska jobba 16.15 - 21.15 på favoritavdelningen. Yees! Sen ska jag hem och mysa. Skönt att få lite jobb nu i början av månaden så man slipper oroa sig mot slutet. Sitter just nu och kollar på allt fint jag vill handla hem. Nu ska det se ut som någon bor här och inte att vi nyss flyttat in.

Var på bvc idag. Han vägde 5353 g och var 61 cm lång. Stor kille. Fick också vaccination så får se om han får feber ikväll. Han hade varit lite smådryg igår när jag jobbade hoppas han inte är det idag då så C tröttnar på att vara hemma. Haha

Har inte tagit några fler bilder på Colin idag ni får titta på de i tidigare inlägg. Nu ska jag trippa iväg. Hejs!

Dagen outfit

Kategori: Familjeliv



Ja inatt har han stökat runt. Han åt tolv. Sen vaknade han jag var död. Han grät inte så jag passade på att sova. Vi klev upp halv nio utan att han ätit på natten. Skönt om han vänjer sig igen med att inte äta. Han åt ju mitt inatten igår, blev lite rädd men det var vist en engångsgrejj. Snart ska jag gå och äta frulle sen rullar mostersvrålåk iväg med min lillpojk till BVC undra om han väger 5 kg nu då. Vägde 4770 g sist. Han är nog lite rundare nu skulle jag tro. Han ska vaccineras med, det går nog bra.

Just nu ligger han och spelar nallen så blir han arg när den slutar spela. Hehe, egen vilja. Imorse när jag vaknade av att Colin sparkat upp mina ögon, skrattade han och jollrade. Plöttsligt vänder han sig om och typ skriker åt C. Haha han är trött på att gå upp med mig. Här hemma är det pappa som gäller. Pappa, pappa, pappa.. Ja det är nog skönt för C att känna papparollen såhär tidigt vilket många inte får som har barn som är mammiga och pappan känner sig utanför.

Jag har helt glömt bort att jag skulle köra dagens outfit så jag gör det nu:



Jeans med texten born to rule från HM

Strumpor från kappahl (2 pack lite tjockare strumpor. Ett tips för det är dom enda som sitter kvar på fötterna, de tunna typ från Hm Är långa upp till ljumskarna och åker av)

Randig omlott body från HM

Hemma från jobbet

Kategori: Familjeliv

Nu är jag hemma från jobbet. PFV hade bokat två vikarier för mycket. Haha.. När jag gick hem mötte jag Colins moster. Hon har nyss kommit hem från utomlands, brun och fin. Min syrra och Jonas kom och tittade på andra avenyn. Nu ska vi se lite tv och sen sova :)

Colin, lillgrisen

Kategori: Familjeliv

Colin kissade i sängen inatt så jag har bytt sängkläder. Efter det diskade jag och duschade. Vi tog en promenad ut i det fina vädret allihop. Fint och fint moln men supervarmt! Vi gick till max och åt sen till willys. Storhandlade tyckte vi. Att storhandla för oss är att köpa blöjor, NAN 1, 2 kg köttfärs och en falukorv. Lite mer handlade vi förståss men det blev bara 1 matkasse. Över 500 kr! Ja så dyrt är det att leva.

Just nu ligger Colin och bökar med näsan på sin pappas tröja, ser ut som en liten gris. Ska ta en kopp kaffe sen springa iväg till jobbet. Jobbar 3 timmars:S aldrig hört förr men okej. Jag tar det jag får. Onsdagar är annars den dagen man inte vill jobba kväll för det är en tvdag. Får kolla alla program i play sen :D



En tröttis i vagnen :)

Bebisbilder

Kategori: Familjeliv





Såhär söt är min son idag. Just nu sover han och jag tittar på lilla prinsessan på barnkanalen. Snart börjar våra bästa år sen ska jag sätta lite fart. Diska och gå ut. Tråkigt när det är grått men så är det ibland.De har iallafall sopat gatan här ute. Ja nu har jag inte så mycket mer att berätta. Ska gå och dricka lite Aloevera.

Föresten så sägs det att det är ett par här i huset som fått barn. Har aldrig sett någon med mage och ingen med barnvagn. En liten kille iallafall. Alvin kanske han hette. Kul för Colin om som någon gång skulle gå utanför dörren. De kanske är dom som bor ovanpå oss som tvättar hela dagarna och alltid är hemma hehe. Sen är det någon idiot som har kastat ut typ morötter odh äppelskrutt utanför vårt fönster. Finns ju också dom som inte har alla hästar hemma. G som bor mitt emot oss är iallafall supertrevlig kul att man har en sådan granne :)

En pigg Colin

Kategori: Familjeliv

Ja idag vaknade han kvart över sju skulle ha mat men gjorde morgon efter det. Tror det var för att han åt halv fyra också ( som han inte gjort på en månad ) och somnade om då. Iallafall så kom vi ju upp i normal tid om man säger så. Pojken ligger och trycker och en ljuv doft sprider sig här i soffan. Haha. Blir byte snart tror jag. Han tar i för kung och fosterland nästan somnar till stackarn.

Senare idag blir det en promenad till willys och handla blöjor ersättning och lite sånt. Annars vette tusan vad vi ska göra. Ska försöka muta frissan att komma hit och fixa mina ögonfransar och bryn sp att jag får ett ansikte. Kanske fixar naglarna med. Dom fuskisarna ska ju åka på kryssning dom Pappas familj så vi fick ingen barnvakt i helgen. Vi får väl ha mysmiddag hemma så får vi ta bio nästa vecka. Colins farmor kanske vill vara med honom :)

Nu skriker min mage så jag mår jätte illa så är det blöjan. Näe ush nu är det brådis annars kräks jag..

Flickan från ovan

Kategori: Familjeliv

Har sett flickan från ovan. Riktigt bra film rakt igenom. Jag var kissnödig redan när filmen började men hade inte tid att gå på toa. C hade dukat upp med cheeseballs och läsk men rörde det inte. Behöver jag säga mer än: Se den!

Colin somnade ganska snabbt in i filmen. Han har inte feber och så men anledningen till att han sover mestadels av dagarna är nog att han har mycket vikt att ta igen samt att tänderna tar lite energi. Det är vad jag tror iallafall. Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Colin sover så skönt att jag inte vill väcka honom. C ska vara vaken ett tag till så han fixar grabben, i vanlig ordning. Han sist ner jag först upp ( ur sängen ). Det är underbart att ha honom hemma alltid.

Nä nu snurrar det rejält måste försöka ta mig till sängen. Undra vad det är som är fel. Ingen förkylning heller :S Måste söka hjälp om det inte slutar om någon dag. Är trött och här i vardagsrummet kollar C på någon seire med medeltida människor som gör fler människor och slår ihjäl varandra, Sparktacus kanske det heter? Liknar den där gladiator filmen. Inget för mig. 

Godnatt :)

Mammabloggar

Kategori: Familjeliv

Nästan alla som ska bli mammor eller är mammor + - 20 år sådär skriver en mammablogg. Det är ju toppen för alla runtomkring men ibland verkar det lite som om alla tävlar med att få flest besökare och kommentarer. Jag bryr mig inte om kommentarer och besökare. Skriver jag inte i min blogg har jag glömt någon dag senare vad jag gjort. Iallafall är det kul att läsa andras mammabloggar. Jag ska länka till alla som jag läser och följer på bloglovin (Missa föresten inte att ni kan följa mig enkelt genom att klicka här till höger ---->). Det är bloggkriget kan man jämföra med Astrid Lindgrens film Hoppa högst. Den filmen handlar om ett par grannar som får pojkar samtidigt. De tävlar om deras utveckling och sen börjar pojkarna tävla om allt när de blir större.

Nu ska vi ta oss en kopp och se en film. Jag har så grymt ont i kroppen och det snurrar. Maten blev inte jätte god heller så inget att rekomendera.

En liten sötnos

Kategori: Familjeliv

Ja Colin är bra söt, så söt att han är världens sötaste. De ni! Nu har jag solat och som väntat fick jag bara lite rosiga kinder som gick över när jag duschade. Ush vad man luktar illa efter solningen. Undra om jag ska våga gå till luthergatan nästa gång. Ja ska vänta någon dag iallafall. Ska se till att få en färg jag är nöjd med och sen hålla den för en gångs skull.

Colin gnäller, kan vara tänderna. Iallafall är han bara nöjd när han får se tv. Så.. Noll vuxenpoäng till mig. Det är många T nu: Tollin, Tänder, Tv, Trött..

Jag är smart. Gick till Ica söder på vägen hem. Handlade mjölk, hamburgebröd, Gurka, ost, och Söderburgare. Det jag inte viste var att just Söderburgare som för övrigt ser ut som hamburgare inte äts som det. Man äter det som typ en biff. Där fick jag lång näsa. Man kan inte ha rätt jämt så vi ska äta Söderburgare med ris och pepparsås. Funkar det med!



Mini 3 dagar

Tänder

Kategori: Familjeliv

Glömde skriva att Colin har fått två tänder, hörntänder. De har inte gått igenom tandköttet ännu men man känner piggarna. Han är bara två månader lillpojken och får redan hajtänderna. Det var nog en mening med att jag inte skulle amma. Hehe

Yrsel

Kategori: Familjeliv

Ja nu har jag fortfarande yrsel. Tur att jag har vagnen att stödja mig på. Fattar inte varför jag är såhär och illa mår jag också. 4:e dagen idag. Gick ner till stan med mormor. Colin fick två pyjamaser. Tack tack! Gud vad marken lutar utanför mc donalds. Svårt att gå när det är så. Vi fikade daimtårta och chailatte med. Gott men sött så jag mådde mer illa.

Mötte min lillebror inne på pappas jobb. Vi tog en runda på br och han fick en polishelikopter. Jessica fick ju ett lypsyl och en dag med bakning och kexchoklad. Så han fick den och hon såpbubblor så det blev rättvist. Emmy ska få något när hon kommer också. Sen har jag hittat en sak jag ska köpa till fia eftersom hon klippt mig och påskpresent. Då är man klar med syskonen.

Jag ska gå och sola sen handla lite på vägen hem. Inte på det solariet som jag var sist eftersom jag får ont i magen när jag ser det stället. Synd för 30 kr för 25 minuter är toppen bra och det är 1000 gånger bättre solarie än söders sol tycker jag. Äh jag går dit iallafall.





Sötingen imorse. Mammas älskling

Friskförklarad!

Kategori: Familjeliv

Nästan iallafall. Kom hem från hematologen för en stund sedan. Järnet och B vitaminerna vad dåliga men okej. Ska sluta äta alla mediciner om tre månader och sen göra utredning för glutenallergi om ett halvår. Får äta gluten tills dess. Det känns superskönt att det kanske bara är glutenallergi när dom tidigare trott att det varit någon ovanlig blodsjukdom.

Igår tog jag massor med fina bilder på mitt solsken. Så ska visa er dem. Det var en trött kille igår. Han sov hela dagen.







Idag ska vi ut! Solen skiner och jag hade skinjackspremiär imorse. Så härligt!!

Dags att sova

Kategori: Familjeliv

Mobilbloggar direkt från sängen. Jag mår jätte illa vet inte varför och colin äter upp täcket. Hoppas c kommer och lägger sig med annars somnar inte colin. Godnatt iallafall:)

Förändring

Kategori: Familjeliv

Japp nu har det blivit lite förändrig. Jag har bytt sida i soffan. Christian sitter nu på sidan med armstödet. Funkar helt okej för mig faktiskt. Man kan halvligga skönare på den här sidan. Vi har inte spikade platser i soffan bara det att vi har våra datorer på den sidan man sitter på eftersom laddaren alltid sitter i uttaget.

Iallafall, nu ska vi kolla guldfeber och äta dubbelnogat och dricka kaffe. Åh vad gott. Sen ska jag sova för jag ska vara på sjukhuset klockan nio imorgon. Lite nervöst faktiskt. Får se om polisen kontaktar mig imorgon med, undra vad som kommer hända med det. Hoppas dom tar fast den idioten som gjorde sådär mot mig;(

Läs min blogg imorgon. Då kommer det ut en massa fina bilder på Colin jag ska lägga in sen knäppa lite nya kort på honom då. Lite dåligt med sånna just nu bara att man inte hinner med riktigt. Om ni lättare vill hålla koll när jag skriver inlägg så klicka på knappen här till höger där det står följ mig med bloglovin, Busenkelt!



Lägger in en bild jag lånat från min lillasysters blogg www.sofiahanden.blogg.se det är min söta lillasyster Emmy på bilden saknar henne. Saknar alla mina 4 småsyskon. Klicka på länken och läs om min lillasysters liv som frisörstudent och frisk sjuk. Hon har även en kategori med sjukdomshistoria från den tid hon hade tumör i magen fram till nu. Superintressant.

Tankar

Kategori: Familjeliv

När man sitter i duschen har man en stund att tänka lite för sig själv. Idag ploppade en fråga upp i mitt huvud: Vad gjorde dinosaurierna på Jesus tid? Jag vet svaret. Dinosaurierna var inte med i den tiden för den tiden fanns aldrig. Mmm. Sen fylldes huvudet med en massa barnlåtar från skivan Colin lyssnar på dagligen såhär lät det ungefär: Tre gubbar,tre gubbar i skogen gick, tre skepp han såg som seglade, åh lillan hon är ju det käraste jag har. Så går det sista om igen fast med lillen för Colin är ju kille. Hmmm..

Nu är jag ren iallafall. Skönt att vara färdigduschad så att man bara behöver klä sig och äta innan jag ska iväg till sjukhuset imorgon. Ska ju vara där klockan nio. Hoppas jag hinner hem till halv 11 då börjar våra bästa år och det är spännande.

Colin har sovit lite mer än fyra timmar i vår säng nu på eftermiddagen. Snacka om att man blev rastlös. Han sover aldrig på dagarna inte ens när vi är ute och går. Det är alldeles för spännande att åka vagn och titta på allt.

April, ett skämt?

Kategori: Familjeliv

Kanske är april bara ett skämt? Det kanske är December istället. Ja man kan tro det eftersom man sitter hemma och äter julmat samtidigt som det snöar ute. Är så grymt trött på vädret så jag vet inte vad. En till sån här vinter och jag flyttar från Sverige. Så känns det iallafall nu. 

Colin sover i vår säng sedan ett par timmar tillbaka och vi har nyss ätit julmat. Det var faktiskt gott och för några minuter trodde jag att huvudvärken var över men inte.. Gick över till min farmor och farfar och lämnade hundens örondroppar för exemen. Stod där och pratade massor. Köpte 4 st dubbelnogat för att kunna baka chokladmuffins med fyllning. När jag kom upp till dom fick jag en hel låda med mazariner med hallonsylt på, finska pinnar, vanliga mazariner, en hel äppelkaka och vaniljvisp till det. Ingen idé att baka då eller. Blir till att baka en cheesecake idag eller imorgon. Ska bjuda hem Johanna på middag. Hoppas hon hinner förbi en sväng någon kväll i veckan. Hon åker till egypten på fredag. Tur hon har då!



Colin hos sin morfar 1 dag gammal!

Bloglovin

Kategori: Familjeliv

Nu har snälla Jonas som också gjort min design laggt in knappen bloglovin till höger --->
Klicka på den och följ min blogg. Det är ett enklare sett att se när jag uppdaterat istället för att klicka in på måfå :) Är ni inte medlem så bli det. Man kan följa alla bloggar där. Antingen får man ett sms när någon uppdaterat eller så kan man logga in klicka på ett inlägg och sen vidare. Hur bra som helst!

Annars så känner man ju sig rätt depp där det snöar dasslock ute. Inte direkt vad man vill ha. Vi har därför beslutat oss för att ha en mysdag med lite serier som V och Lost. Även lata nyblivna föräldrar förtjänar en " Göra ingenting dag".

Colin ligger och leker och jag ska ta en kopp kaffe nu när C äter frukost. Mår illa och har ont i huvudet idag. Kanske är det från yrseln igår eller kanske bara vädret.

Vi kan liva upp stämningen med en glad bild:

Lilla prinsessan

Kategori: Familjeliv

Vi sitter och har barnkanalen på här hemma. Lilla prinsessan. Jag orkar inte med en massa reklam och dåliga program så man kan ha det på såhär så slipper man den ekande tystnaden här i lägenheten. Colin leker i babygymmet ( smygtittar på tv ) och jag läser bloggar. Snart börjar våra bästa år. Tv3 sviker inte fast det är röd dag! Skönt med ett tidsfördriv och det är ju dessutom lite spännande nu. ¨

Jag tycker Colin har blivit en riktigt stor kille nu. Men tänk att det fortfarande är ganska vanligt att bebisar föds i hans storlek. Många bloggar som jag följer då folk fått barn efter oss är ju dom enorma jämfört med Colin trotts att Colin växer som han ska hehe. Jag beundrar de som är ensam hemma med barnen från dom är 10 dagar. Jag är lyckligt lottad som har hela familjen hemma nu den första tiden. Colin mår jätte bra av det. Annars hade han nog blivit en sån där mammig och grinig bebis, sugplopp. Folk som träffar Colin tycker att han är en ovanligt lugn bebis då man kan lämna över honom till vem som hälst bara sådär. Han är lika lycklig endå. Kan vara för att vi delade ut honom direkt när vi kom hem. Ja iallafall, ett tips till alla som ska få barn: Låna ut dom direkt så blir dom inga sånna som inte kan sova borta eller ha barnvakt så dom blir van vid andra människor. Det är hämst lättsamt ibland då man som mamma är rädd stressad och kan glömma saker och så. Jag har glömt mat de två senaste gångerna jag var hos Johanna. Jätte skönt att kunna lämna Colin och veta att man inte behöver stressa. När Johanna och jag lagade mat låg han och pluggade tillsammans med Eric. Toppen! :D

Nu blev det mycket text om typ ingenting igen. Det är jag specialist på. Nu ska jag ta bort Colin från tvn för snart dyker han in i den. Idag ska vi bara ha en lugn dag. Skönt!



En dag gammal



2 månader :)

BINGO!

Kategori: Familjeliv

Jag spelar bingolotto. Har vunnit 100 kronor men det nöjer jag mig inte med. Jag vill ha minst en bil. Lotta är lite snål tycker jag. Varför vinner aldrig jag något stort?:( Färgfemman vore ju inte fel heller men tyvär är det omöjligt att komma fram!

Aja nu ska jag äta Middag så sjukt gott!!

Jahapp

Kategori: Familjeliv

Trodde jag hade feber men det visade sig att jag hade 35.1. Ska fråga om det på tisdag. Fryser och känner mig allmänt låg. Snurret är kvar. Kan det inte bli bingolotto snart. Ska ta en promenad och handla flytande margarin, smör, grädde och ströbröd. Kanske tröstköper tulpaner med för jag vill ha det. Colin är så smal min lilla pojk. Han får ju massor med mat och äter lite mer än vad som står på NAN paketet. Får se på torsdag då han ska till BVC. Snart är det tisdag. Då ska jag till hematologen och få besked om hur det står till med mitt blod igentligen. Sen ska jag bli kontaktad med Polisen också. Får se hur allt blir nu.

Colin sover fortfarande. Ligger och kramar nallen. Skönt för honom. Jag kan inte somna har ingen ro i kroppen. Efter promenaden kanske man kan lägga sig och se en film iallafall.

Det blir myskväll ikväll. Vi ska äta fläskfilé och hasselbackspotatis efter det blir det bingolottospel. Ge mig en vinst!



Bjuder på en bild jag tog igår när Colin gymmade ;)

Karusell

Kategori: Familjeliv

Det känns som att jag åker karusell. Ser dåligt, allt snurrar. Mår illa men har inte ont i magen och inte huvudet heller. Det forsätter snurra även när jag blundar. Är inte trött. Vad kan det vara?

Ska berätta vad vi gjorde igår. Jag tog en promenad till konsum handlade mjölk och tulpaner mitt emot. Sen gick jag hem fixade oss och åkte till Colins farmor. Vi stannade där till åtta. Åt påskmat, tårta och godis. Efter Det gick vi hem till C´s kompis P och hans familj. Åh vad fint dom hade hemma. Allt var perfekt. Trevliga barn och en ödla. Så gullig man ville ha en egen för stunden om man säger så. Såg film och pratade fram till småtimmarna. Då åkte vi hem och däckade hela familjen.

Imorse var det F1 så jag och Colin gick hem till min farmor, farfar och min hund Ville ( Han vill inte följa med mig hem så han får bestämma själv var han vill vara ). Fikade kollade tv och så. Fick två bingolotter tack!!! Nu ska jag vinna färgfemman ikväll!!

Colin sover middag och jag ska försöka vila lite kanske det går över. Det är fruktansvärt obehagligt. Kom när jag var hos dom och vill inte försvinna.



F1

Kategori: Familjeliv

Det är tema F1 här hemma nu på morgonen. C har sin kompis J här och dom tittar på F1 loppet just nu. Jag sitter och vräker i mig ferarribilar och Colin har sina F1 kläder på sig dagen till ära. Jag ska inte skriva mer för han gnäller och vi ska över till Ville och hälsa på för att inte störa här hemma. Skriver mer om gårdagen senare.

:)

Massor med fina bilder

Kategori: Familjeliv

Lägger in lite fina bilder på min son så man ser lite ljus! Mitt solsken.





Igår när vi skulle ut. Trött bebis.



Nyss i babygymmet. Min spinkigga bebis.

Blöjbyte....

En kämpe

Kategori: Familjeliv

Colin kämpar verkligen in i det sista innan han somnar. Nu har han somat in och jag ska borsta tänderna och lägga mig. Fy jag ser bara den där kameran framför mig. Kommer väl kunna sova endå för jag är dödstrött. Bilder blir det lite mer av imorgon eftersom jag är hämskt tankspridd just ikväll, ni vet varför.

Godnatt

Smygfilmad..

Kategori: Familjeliv

Ja som jag skrev i tidigare inlägg blev jag smygfilmad idag när jag solade. Känns jätte konstigt att någon sitter och kollar på mig utan kläder liksom. Det är fel, fel, fel.. Men men det blir nog bättre om jag får tag på solarieägaren och lite så. Polisen skulle höra av sig på tisdag. Tur att jag har en underbar familj att gosa med.

Just nu kollar vi på talang och äter lite godis. Vad duktig han var undersköterskan. Han hejjar jag på!

Så J upprörd!

Kategori: Familjeliv

Fy F! Man tror inte att sånt här ska hända. Jag gick och solade idag. Skönt att sola på det vanliga stället. När jag klädde av mig så tänkte jag: Skit jag har vanliga trosor = ful bränna. Jag valde att sola utan stod och torkade massor innan jag la mig. Kände mig grymt obekväm. När jag var klar torkade jag ur solariet innan jag klädde på mig och så tog på mig nertill först. Skulle ta på mig skorna när jag upptäckte att det stod en webbkamera på golvet. NEEJ skrek jag och försökte få på mg bh, tröja och jacka och springa efter dom som satt där men kameran försvann likaså den som hade kameran. Ingen utanför lär ha ett personen/ personerna. Har ringt polisen och den som äger solariet svarar inte. Dom skulle åka dit några gånger idag, så skulle jag få en handläggare på tisdag. Får se hur det blir hoppas dom hittar förövarna!

Nu ska jag fortsätta med kvällen trotts att jag fortfarande är lite skakis. Ser ni något ute på internet så hör gärna av er.

Hakona matata

Kategori: Familjeliv

Jag och Colin tog en tripp ner på stan med Johanna. Hon handlade massor med fint och jag godis. Heh. Att ha godis hemma under påsken är ett måste! Även om jag inte borde äta godis. Det är så skönt att träffa Johanna hon är som min andra hälft. Det är hakona matata inga bekymmer när vi skiljs åt efter en pratstund. Colin har skrikit i stan idag med nu vill han inte ligga och stirra rakt upp utan hälst halvsitta så han ser lite. Vilda protester. Nu har vi kommit hem. Colin ligger och äter nalle och vi sitter med datorerna. Ska diska snart och fixa lite. Sen är det kväll. Underbart! Äntligen är det helg sen är det bara några veckor kvar tills april är slut. Sen är det maj och jag ska handla saker hem och få mitt sommarschema sista veckan i maj. Sen börjar arbetet och sommaren. Hur underbart är inte det liksom?!

Ikväll blir det familjemys, imorgon blir det en sväng till Colins farmor tror jag.

Jag har en idé jag måste bara skaffa mig 20 000 först. Önskar jag kunde vinna det. Typiskt..

Om en stund kommer det en superfin bild på Colin jag tog tidigare idag. <3

YEEES!

Kategori: Familjeliv

Jaa det är sol idag! Helt underbart! Colin ligger och trycker när han är klar ska vi klä honom sen mig och gå till stan med bästa Johanna. Så kul att vi kunde ses! Nu ska jag ta fram plattången med håret ser ju ut som ja.. Men det är superbra frisyr nu.

Haha kolla vad söt Colin var igår i nya kläderna kanske superstora. Skönt endå att han inte kan ha 62 på ett tag. Vill inte ha en jättebebis. Men det verkar inte som om han går upp i vikt man ser liksom revbenen på honom och kläderna sitter löst över magen. Matar ju honom massor men ja. Vi får se på torsdag.



Sötnos. Nu ska jag spida lite här!

Trött mamma, pigg bebis..

Kategori: Familjeliv

Ja så är jag så sjukt trött och Colin superpigg. Tur att han har en pappa som är lite piggare. Ska göra mig klar och lägga mig. Hoppas på fint väder imorgon så man vill gå ut lite. Måste börja ta minst en långpromenad om dagen för att hålla igång lite. Herre gud jag har ju ondare i kroppen efter dagens promenad än efter förlossninigen.

Jag sitter här och ler. Är så lycklig för Tess som ska få en liten kille i slutet av Augusti. Felicia som fyller 1 till sommaren ska bli stora syster. För ett år sen satt man och väntade på henne. Under ett år har jag hunnit fått en egen och så sitter jag och väntar på hennes nästa. Hur härligt är inte det. Jag har lyckorus kan jag säga! <3



Godnatt :)

Pappaledigt

Kategori: Familjeliv

Jag har haft den fantastiska möjligheten att ha C hemma som stöd under hela graviditeten och nu när Colin är född. Det är helt underbart att ha barn när man delar på arbetet. Jag jobbar ibland och började jobba igen när Colin var 5 veckor gammal. Anledningen till det är att jag inte har kunnat ge honom den mängd mjölk han behöver. Han ammar bara på mornarna nu. Jag tror det är superbra att C och Colin får en nära relation till varandra nu. Jag har haft nio månder och lite tills försprång att känna denna lilla pojke. Colin är inte någon mammabebis. Han sitter inte fast på mig som en sugplopp och det är skönt på ett sett. Han är trygg med oss och man märker att han är fullt medveten om att vi är hans föräldrar. Jag är också jätte glad att jag inte är ensam på dagarna. Det är synd att papporna endast får vara hemma 10 dagar i början det borde vara längre. Som jag känner just nu hade jag blivit helt knäpp av att vara ensam hemma hela dagarna. Skulle känna mig grymt ensam. Nu är vi hemma hela familjen och tror att det är nyttigt för vår son med.

Panik skrik på maxi

Kategori: Familjeliv

Jag gick ner på stan idag. Köpte en skrivbok och en bitring. Postade också brev till Colin och Cs släkt i Singapore. Gick in på konsum nian typ hela Gävle var där så det fanns 1 korg kvar. Började plocla potatis då taken slog mig: Varför går jag hit och handlar eller till konsum söder eller ica söder. De tre dyraste mataffärerna i Gävle? Jag lämnade potatisen och gick hem istället. Åt lax och tog på mig springskorna. Traskade iväg till maxi. Skulle tagit en mössa för öronen isade när jag kom in i värmen. Gick först på systemet. Skulle köpa påsköl redan i stan men det var slut och likaså där. Han fick handla öl själv. Tog en sväng på barnens hus innan jag handlade mat. Åh vad jag älskar att känna på den nya vagnen. Så lättkörd och fin. Önskade att jag kunde köpa alla leksaker till mina syskon och min son. Lyckades hålla mig från att handla något. Duktigt Sandrah! Gick ner till maxi och då vaknade pojken. Det var lugnt han låg så fint och tittade. Fem minuter senare träder ledsenläppen fram.. Han skriker oavbrutet jag får kasta ner allt i korgen. Missade fefferoni men det gjorde inget sa min man. Tur. Sen hann jag inte med godiset ILLA. Får försöka hitta någonstans att handla godis imorgon. Måste ju ha lite i min höna.

Väl i kassan så var det kö och jag hade en skitseg tant framför mig i kön plus att hon i kassan var nog praktikant. Försökte behålla lugnet. Hon som förlöste Colin stod bakom oss, hehe. Sprang fram till restaurangen där jag slet upp flaskan och ersättningen. Flaskan läkte och lite så men det löste sig. Sen var han nöjd igen pojken. Jag tycker ju inte att det är pinsamt att det blir sådär, men det är ju bara typiskt. Jag tog inte med skötväskan för att han sover alltid i vagnen, utom idag.

Väl hemma bytte jag en kissblöja, skulle lägga den i en påse då han bajsade. Kul, torkade upp skulle ta en blöja, då bajsade han igen, torkade och skulle ta blöjan... Ännu ett lass. Kanske därför han varit ledsen idag. Skönt för honom. Sen har vi ätit supergoda köttfärskorvar i pitabröd ska skriva mer om dom senare så håll utkik efter receptet! Fikat och kollat lyxfällan.

Där var min dag. Provade även ett solarium som man står i. Noll effekt. Tråkigt men jag kommer att gå till mitt vanliga solarium istället. Blir nog lite sola imorgon med om det är öppet.



Min mini Colin 3 dagar gammal, nu lite äldre :P

Sola

Kategori: Familjeliv

Jag ska gå och sola snart. Ska se om mina finnar försvinner lite mer då. Ge mig sommar så att man får fin hud av att vara ute istället. Slippa 1 kg foundation för att se någorlunda ok ut. Colin och C står och tittar ut genom fönstret. Det enda sättet att få honom lugn. Han är lite smågnällig. Det får man vara. Jobbigt att inte veta varför bara men vi tror att han är trött.

Senare idag ska jag handla en kassa bok och lite så. Gå en långpromenad och andas!! Handla lite påskägg tänkte jag och lite godis man kan ha i hönan hemma. Bara det påskpytet jag har. Nästa år kanske man fixar lite påskris annars så gillar jag inte pynt och prylar tycker det blir så stökigt.

Oj vad ledsen han blev. Jaha det var hungrig han var. Dum jag känner mig att jag inte provade det. Han hade ju nyss ätit en flaska så. Aja nu kanske han somnar.

Nu ska jag tvätta av mig lite och springa iväg åh så skönt det ska bli!