Sandra - Colins mamma

Tisdag

Kategori: Familjeliv

Så var det tisdag och dagarna står still. Igår var jag med mamma, mormor, Emmy och Fia till Valbo. Verkligen superskönt att komma hemifrån. Handlade en lampa och en ljuslykta till vardagsrummet och sen fick jag ett par lennings av mamma som är jätte fina! Tack tack! Sen blev inte kvällen toppen tills vi blev ensamma uppe då vart det trevligt igen. Det är inte skittrevligt hemma eller ja när vi bara är familjen men annars så är inte jag så taggad på att vara hemma. Längtar efter egentid tillsammans med Chrisian och Colin. Vill verkligen ha tillbaka mitt hem nu! Jag klättrar på väggarna och är så sjukt trött på allt det här.

Idag ska jag till Johanna en sväng och sen vet jag inte vad som händer. Någon som vill bjuda hem mig så är jag på? Bara att ringa. Vi flyr gärna hemmet alla tre så mycket vi bara kan.



Älskade barn! Snart är det bara Du, Mamma & Pappa igen <3

Händer mycket

Kategori: Familjeliv

Händer mycket hos oss nu och har ingen bloggmotivation eftersom jag inte orkar skriva om det just här för jag vet inte vilka som läser och aa.. Men iallafall det är lite "kaos" och hoppas verkligen inte att det är långvarigt. Ska bara försöka njuta med mina pojkar så mycket jag bara kan.

Lördag

Kategori: Familjeliv

Igår orkade jag inte skriva något helt enkelt. Var till IKEA med mormor och det blev många tusenlappar mer än vad jag tänkt eftersom inte det skåpet jag skulle ha fanns. Fick ta ett par andra som var jätte fina. Lite mognare stil. Mycket annat som inte fanns men jag orkade inte kolla var ju där i 3,5 timme helt död när jag kom hem. Hämtade min telefon på posten och så var det bara myskväll.

Idag ska det nlog byggas ihop här med lite hjälp. Det kommer bli så fint och äntligen kan man börja bjuda hem vänner och bekanta utan att skämmas för att det är fult och tomt. Ska försöka fixa lite mer saker i början av veckan då mamma är här. Måste bli frisk med för nu börjar det verkligen ta på krafterna.

På måndag ska jag troligtvis få lite bukt på håret också så ska jag sola ett par gånger så är man ny människa. Så fint hemma blir toppen. Hoppas man får lite jobb också så man kan överleva i oktober också.



Min nya telefon, hade jag fattat hur den funkar hade den varit JÄTTE rolig.



2 st sådana skåp blir det i vårat vardagsrum nu. Köpte en hel bil med saker men orkar inte visa allt.





Sötnosen imorse.

Tråkigt

Kategori: Familjeliv

Ja idag är det den 28 Augusti. Den dagen skulle bli toppen, var planerad in i minsta detalj och jag var superstolt över mig själv att vi äntiligen skulle göra något som förr. Men jag blev sviken allt rann ut i sanden. Det är bara att bita ihop och acceptera att det aldrig kommer bli som förr. Jag kan kombinera vänner, familj, nöjen och intressen hur bra som hälst och jag ställer alltid upp för mina kompisar. Men vissa kan inte ens kombinera pojkvän och kompisar? Då betyder inte de vänner man har något utan bara pojkvännens. Det kommer aldrig att hålla och jag kommer inte att finnas kvar när det inte håller längre. Jag älskar mina nya vänner som är flexibla och bryr sig om sina vänner och mig och kan umgås familjevis och med pojkvänner utan problem.

Ny design

Kategori: Familjeliv

Tack tack tack Jonas! Jätte fint! Hinner inte skriva mer nu för ska handla massor på ikea, taxin väntar!

Svar till M

Kategori: Familjeliv

Fick en fråga var jag hade hittat ramarna jag tänkte köpa:

Svar: Jag hittade dom på IKEAs hemsida. 2 st för 29 tror jag :D Allt utom telefonen har jag hittat där.

Pluttis

Kategori: Familjeliv

Min lilla bebis står nu utan stöd. Han kryper fram till allt och han ställer sig utan problem, nästan hoppar upp på fötterna och reser sig. Inte så konstigt att han är så smal när han är aktiv hela den vakna tiden. Men han tappar vanliga mysbyxor det är lite synd om honom. Men han mår bra.





Ja stor är han inte alla vet storleken på den gröna lådan. Han är nästan minst i föräldragruppen men lång. 69 cm lång och väger knappt 7 kg. Ser ni byxorna. Dom är i storlek 68 hehe på tok förstora. Lilla <3

Shopping

Kategori: Familjeliv

Vi är fortfarande sjuka så det händer inte mycket här. Tänkte visa lite av det vi ska handla den här lönen:


Abc tavla till Colins rum



Ett badrummsskåp



Lampa till hallen mot Colins rum så det inte blir så mörkt när Colin ska sova i sitt rum.



Lampa till köket (ÄNTLIGEN)



Ojj den hade jag vist redan beställt ;)



Två sängbord till sovrummet


Tavellampa, ska ha en tavla till vardagsrummet med.


2 tavellister som ska vara ovanför Colins säng



Massor med ramar i olika färger som ska stå på listerna ovanför Colins säng.


2 st stora fina vitrinskåp till vardagsrummet


Spotlights till virtinskåpen.

Sen lite saker utan bild: en bänk till köket, ett par tavlor till köket, en klocka till köket, massor med olika förvaringslådor, rullgardin till Colins rum, nya gardiner till alla rum, överkast och lampor till vårat sovrum och lite mattor.

Vad fint vi kommer att få!

Förkylning = Bantningsmedtod?

Kategori: Familjeliv

Har varit förkyld nu ett tag och då äter man inte så mycket men 3 kg försvann? Hostar jag såhär en vecka till har jag tvättbräda med. Förkylning is the shit!

Colin kör med ersättningsmetoden. Han äter jätte lite och bara ersättning. Han äter mat med oss men vill inte ha hela mål ännu och det får man acceptera. Därav hans babyhull nummer 0.



Förresten, Någon som vet var man utbildar sig till bacillsanerare? Tänkte bli det jag!

Aj aj aj

Kategori: Familjeliv

Jag har så ont i halsen så hostar konstant fast jag har de starkaste hostmedicinerna. Jätte drygt sen exploderar mitt huvud snart. Jag är helt svälld i ansiktet och så i hörselgångarna. Inte helt otippat så hade läkaren "glömt" att skriva ut mitt recept igår. Jag vägrar ha en lika helvetesnatt igen så jag ringde. Då var han ledig och hon som jag pratade med kunde inte svenska. Hon sa att jag skulle få recept endå. Hoppas på det annars J.. Då måste jag åka till akuten för jag kan inte göra någonting längre, jag kommer få operera tillslut :(

Aj mitt öra!

Kategori: Familjeliv

Trodde ärligt att mitt öra skulle sprängas inatt. Vaknade och hade djävulskt ont. Går inte att beskriva. Ingen balans heller så kunde knappt gå utan att rammla. Tog lite mediciner och låg tills jag däckade. Nu hör jag bara ett svagt eko med vänster öra och blir det för mycket ljud gör det ont igen. Jag är verkligen sjukare än jag trodde. Helt svälld i vänster ansiktshalva. Måste få mina kortisonnäsdroppar idag annars avlider jag.



Den här gobiten håller mig vid liv iallafall. Christian med. Han gör allt och jag bara ligger. Han är lika sjuk som mig så jag borde göra hälften men aa. Han är så snäll <3


Sjukdag

Kategori: Familjeliv

Det sa bara pang så var jag jätte sjuk. Först vill jag klaga på Barbro på 1177 som inte borde jobba där:

1177: EMmm.. Barbro (typ gäsp)
Jag: Hej jag ringer för att jag inte kan andas. Det tar liksom stopp.
1177: Ta näsdroppar jag hör inte vad du säger!
Jag: Jag har gjort det, det är halsen som är helt igensvälld jag försöker hosta upp slem men det blir helt stopp jag kan inte andas!
1177: Ta en alvedon!
Jag: Jag kan inte ens svälja flytande alvedon för det är så svällt!
1177: Du får vänta tills hälsocentralen öppnar. (Lägger på)
Åh vad jag önskar en smärtsam död åt dig Barbro! Hoppas du kvävs till döds!

Ringde Carema på morgonen och fick en tid direkt. Tog med Colin så dom kunde kolla honom med samtidigt. Det spöregnade så att man knappt såg någonting, körde typ fast med vagnen i pölarna. Väl framme säger hon i kassan: OJJ! Du ser sjuk ut! Får komma in på ett rum och en ssk kollar lite prover. Ja du ser verkligen sjuk ut. En läkare kollar och konstaterar att jag var nära att få lunginflammation. Kollade lite till och sa:
Du har halsfluss. Kollar i halsen och säger: Eh! Ja! Jag förstår att du inte kan svälja det är ju helt igensvällt här. Du får mosa pencilinet för annars lär du inte få ner det! Ja bihåleinflammation och öroninflammation har jag med. Fick hostmedicin som ska göra slemmet lösare. Alltså hade jag likaväl kunnat kvävts inatt när jag hade så ont.

Har vilat hela dagen och ätit nudlar. Colin blev avis och hittade sina egna nudlar att tugga på:





Så sötast! Nu avslutar jag med en liten svampbild. Colin har börjat tagit tag i våra byxor och reser sig liksom bakom oss. Sitter vi och äter så ställer han sig under bordet.





<3

Mammaträff

Kategori: Familjeliv

Idag har vi träffat alla mammor ute på en gräsplätt. Colin skrämde några men var rätt snäll endå, vi fick gott fika och mycket trevligt sällskap. Tack tack! Min hals bangade tappade typ rösten. Colin somnade precis innan vi skulle gå och han sover fortfarande i vagnen. Hans farmor var hit tidigare med lekhjälmen så nu kan vi andas lite här hemma. Han ser ut som en liten svamp i den. Men jag är rädd om mitt lilla <3





Nu blir det lite mat och sen myskväll med mina grabbar.

Hamnade i fel säng ;)

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag gå och lägga mig snart. Bjuder på bilder då Colin la sig i Villes säng tidigare idag (:
Imorgon ska jag lägga upp en ny film på gobiten





Vi ses nästa vecka!

Mr blåöga

Kategori: Familjeliv

Vi har haft en skön innedag. Här är lite fint på min prins för någon timme sedan:









<3

Världens sötaste barn

Kategori: Familjeliv

Colin kryper sedan en tid tillbaka runt i hela lägenheten och river allt. plockar ner skor från skohyllan, river i köket, plockar saker ur bokhyllan och kryper ner i hundkorgen. Han klättrar också i tvbänken och upp i soffan. Man blir ju skiträdd att han ska slå sig. Som tur är vet han att man sätter sig på rumpan när man rammlar. När jag vaknade idag kröp han in i badrummet till C och sa pappa. Hur gulligt är inte det? Han skulle handla, snabb som en blixt var Colin till dörren och började banka på den. Sitter vi bredvid varandra och Colin kommer, gissa vem han går till? Dom är så söta tillsammans.

Idag mår jag inte bättre och inte sämre. Får ta det lugnt idag iallafall så man kommer på banan igen.


7 månader

Kategori: Familjeliv

Idag blir min bebis 7 månader, lilla älskling. Han har stått i sängen och dansat idag. Annars har vi städat, myst, varit på ikea och lyssnat på sagor. Nu ska jag fixa mer här hemma. Bilderna tog jag tidigare idag :D







Lekstund

Kategori: Familjeliv

Colin och jag har lekt en stund i hans rum. Byggt sifferpussel, lyssnat på barnmusik och gått en promenad med gåvagnen. Han går själv utan stöd och sätter sig när han inte vill gå längre.









Morgonstund har guld i mun, MEN mina ögon är full med grus!

Död

Kategori: Familjeliv

Vid den här tiden brukar jag gå hem och sova. Colin vaknade dunderpigg så det var bara att kliva upp. 8 timmar har jag sovit den här veckan och det är torsdag. Krypet är på golvet än så länge. Han ligger och pillrar bort hjulen från F1 bilen. Idag vet jag inte riktigt vad jag skulle göra. Städa lite kanske och så annars nada. Sova så fort Colin sover. Sista natten hemma den här veckan :(



Favorit i repris. Nya kommer senare!

Onsdag

Kategori: Familjeliv

Vilade lite framför en film med älsklingen när Colin sov middag. Sen har vi alla ätit tacos. Colin med. Han sitter och pillrar i sig maten själv. Han får äta med händerna så pyttsar man på lite vart efter md skeden. Efter det badade han lite. Så söta bilder jag tog! Nu ska jag duscha och göra mig klar. Interpool med brudarna om 1h!









Nu sover lillsmurfen, då passar jag på att gå ut och träffa brudarna :D

Bilder från i förrgår :)

Kategori: Familjeliv

Lite bilder från i måndags då min lillasyster var med oss på badet och stannade på middag:















Hehe var tvungen att spara bilden på hennes fot. Hon är 5 år men har bara 4 storlekar mindre på sina fötter än mina. Vi delar inlines. hehe mycket packning med två barn och Colin var trött men badade endå tre gånger. Mina <3

Trött

Kategori: Familjeliv

Det minsta man kan säga är att jag är trött. Jag har sovit knappt en timme sen jag kom hem. Sov två timmar igår. Ush tur att det är två nätter jag får sova nu innan jag jobbar tre nätter. Ikväll ska jag träffa tjejerna är det tänkt. Ska bli skönt att komma ut. Yenny frågade om jag ville vara med henne också men får träffa henne en annan dag. Colin har varit lite gnällig, eller ja. Han är trött och kan inte somna i sin säng för nu tror han att man leker i den. Nu sover han iallafall och Christian hostar och snorar. Vill inte bli sjuk kan jag säga!



Ja ni ser vad konstnärliga vi är jag och C, vi har gjort den finaste!

Shopping

Kategori: Familjeliv

I eftermiddags gick Johanna och jag till stan. Handlade en jättefin cdspelare och ett par jenas till pojken. Pappan fick lite näsdukar och jag ett par rosa hörlurar! Efter det åkte vi till valbo. Där handlade vi en svart lära gå vagn, sittdynor till köksstolarna, påslakan och en gratängform. Det blev till att klämma några köttbullar på ikea med. När vi kom hem fixade vi lite och jag sprang till affärn för att köpa nässpray till mina älsklingar, i regnet. Efter det skjutsade mamma mig till jobbet. Nu sitter jag här och längtar redan hem. "bara" 9,5 timme kvar..



Älskar den bilden.

Gå, stå, gå & stå..

Kategori: Familjeliv

Rubriken talar för sig själv. Colin kan numer resa sig mot väggar + allt annat. Idag ville min bästaste bästa vän Johanna åka med mig till valbo för att kolla efter en vagn. Jag vill verkligen inte ha den klassiska gåvagnen men det är inte värt att vänta en vecka på leverans om man beställer från nätet. Det blir en vit eller en svart om grön inte finns. Jag tycker inte om dom som är blå,röd,gul,grön färgade. Inga leksaker med bara dom färgerna. Det är jag allergisk mot! Sen blir det en cdspelare med. Colin älskar ju att dansa till musik så ska jag spela godnattsagor, vaggvisor när han ska sova mm. Bra att kunna spela vanliga barnskivorna i hans rum med så slipper han leka i vardagsrummet hela tiden. Kommer bli toppen tillslut :)



Den modellen är det jag är ute efter!

Snigelspår

Kategori: Familjeliv

Igår var vi i köket. När vi kom in i vardagsrummet hittade vi Colin i soffan. Kul, oansvarig man kände sig då då. Annars så går han efter soffkanten/sängkanten mm. Man ser vart han varit för han äter på vägen så det ser ut son snigelspår. Supergulligt. När han står släpper han liksom och tränar balansen. Jag blir livrädd! Colin ställer sig på alla fyra, flyttar händerna närmare och närmare fötterna för att försöka resa sig utan stöd. Lika så att han kryper och ställer sig på knä. Haha, ibland när jag ska gå kryper han efter, ställer sig på knä och räcker upp händerna, hur sött är inte det?! Han kan vinka nu också och säger hej hej! Mamma och pappa har han sagt ett tag. Ja allt bara händer!

Brum, bruum, bruuuumm! Är något återkommande ljud han gör, undra varför? ;)

Drömmer

Kategori: Familjeliv

Sitter här på jobbet och drömmer mig bort till en inte allt för lång framtid. Har kollat upp allt inför högskoleprovet, kurser mm. Nu är det bara att köra på. Körkort är något jag måste ha till jul. Sen träning börjar jag med om ett par veckor på allvar. Christian hjälper mig med träning och mat. Han är jätte duktig på sånt. Sen högskoleprovet och boken ska jag fixa imorgon. Allt blir så spännande, tänk snart är jag POLIS. Kan inte fatta att det kanske bara är några år bort tills jag sitter där och pluggar till mitt livs uppgift. När jag har min utbildning har jag allt! Mitt liv är toppen.

Vad jobbar du som Sandrah? Polis!

Mycket..

Kategori: Familjeliv

Vi vaknade halv åtta. Colin duschade med mig och sen gjorde vi oss klar. Gabbi och Minna gjorde oss sällskap till brynäs där vi träffade Tess och hennes små söta barn Felicia och Neo. Vi gick till fjällbacken och handlade och tillbaka. Mötte Malin och gick till banken. Hon shoppade lite i stan innan vi gick hem en snabbis.

Efter att vi packat badkläder bar det iväg till fjärran och bada. Efter ett par timmar gick Malin och min syrra Jessica kom. Har badat och gick hem. Ätit godmat och nu har pappa hämtat henne.

Ska snart till jobbet och jag har jätte ont i skallen. Har inte med någon dator för jag har inget internet. Ses imorgon då kommer det lite nya bilder. Tack alla för en toppendag!

Världens stoltaste!

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska jag träffa Tess sen kommer min Malin! Åh vad jag längtar efter dom båda! Allihop. Ska bli så kul. Sen blir det jobb men det vill jag inte tänka på nu. Jag älskar mitt liv, min familj och mina vänner. Nu sitter jag här och kollar filmen på Colin, jag är så stolt!

Godnatt!

Film på underverket

Kategori: Familjeliv



Min lilla bebis är stor, han kan snart gå fast han bara är 6 månader <3

Trevligt

Kategori: Familjeliv

Sofi och Ullis skulle på stan så dom frågade om jag ville med. Självklart så gick jag med dom två timmar och hittade äntligen presenter till lilla Neo. Det är så trevligt när folk frågar om jag vill med på allt dom gör istället för att alltid vara sista utvägen när folk verkligen inte har något att göra. Nu har jag jätte mycket att göra alla dagar för folk frågar mig som galna om vi ska ses. Jag bara älskar det!
Nu sitter vi hemma och ska snart på yran för att handla langos. Christian vill ha så man får passa på. Kanske blir en rem till. Haha det är ju så gott. Ikväll blir det bara mys med min älskade familj.

Film

Kategori: Familjeliv

Har lagt upp en film på Colin när han går runt sängen. Skulle filma när han reste sig men då dog kameran. Jag har inte bestämt om jag vill lägga ut filmen här. Jag har inte koll på vilka som läser här och jag lägger ut nog med bilder liksom. Vill ni se så lägg till mig som vän på Facebook så kan ni se. Kanske jag lägger ut filmerna här senare men inte ännu iallafall. Jag är rädd om min son!



Godmorgon

Kategori: Familjeliv

Idag sov jag och Colin till halv nio, demolerade pappan lite i ansiktet och kramades lite innan vi klev upp. Han är ju så grymt pappig. Christian får passa på att sova nu innan Colin blir mer pappig och ska vara med honom 24/7.
Idag ska vi ut och gå, bara. Städa lite också så lämna tillbaka sängen som vi lånat. Annars har vi inget alls planerat. Blir nog lite lugnt för att imorgon går jag på femnättersvecka igen.



Kul

Kategori: Familjeliv

Har haft så grymt kul ikväll. Träffade Y och gick hem till henne. Där var hennes kompis och vi pratade ett tag. Colin lekte massor. Efter det gick vi till yran där vi skulle kolla då Ys pojkvän spelade. Då träffade jag min jobbarkompis Amina och Linda. Vi stannade där och satt på filt medans de andra tjejerna kollade vid scen. Efter det gick vi mot stan och Gabbi och hennes pojkvän gjorde oss sällskap utanför dörren. Jag babblade på som vanligt. Hoppas att han inte blev rädd för mig nu så han inte vågar prata med gabbi eller hälsa på. Haha.

Colin somnade i sin säng och jag ska lägga mig med. Kanske min sambo kommer hem med lite mat om 2h?

Trevligt

Kategori: Familjeliv

Imorse åkte jag hem till pappa och hälsade på 3 av mina syskon. Min syrra sitter på planet till turkiet just nu. Kollade på henne när hon packade och lånade hennes spotify. Jag vill ju ha det men orkar inte köpa. Jag skaffar liksom spotify nästan ett år efter min farmor och farfar, efter jag är!

Sen åkte jag till stan kollade lite och sen hem. Har fixat hemma och ätit mat. Colin älskade sin mat som vanligt.



Nu sover Colin men jag ska lägga honom i vagnen. Vi ska nämligen ner på yran med Yenny. Ska bli svinkul. Jag älskar när folk frågar om jag vill göra saker. Även på helgerna. Det händer andrlg annars. Ingen av mina kompisar har minsta tillstymmelse tid att träffa mig på helgerna, men alla andra duger? Aja mina nya kompisar roar mig på helgerna och det passar toppen <3 Vi ska ha superkul ikväll!!



Min bebis är förståss också bjuden, vuxna människor är inte rädda för barn.

Läste på fejjan att du börjar gilla barn. Synd att du är så J ful och äklig att du aldrig kommer få några egna!

Bloggtrafik

Kategori: Familjeliv

Men vad tusan försvann bloggtrafik då? Haha från att ha 200 besökare har jag nu mer 16 st unika om dagen. Är bloggen så tråkig? Gillar ni bloggen så följ den med bloglovin vettja. Bara att klicka på knappen till höger ---->

Nu går det fort!

Kategori: Familjeliv

Ja Colins utvecklingskurva står spikrakt uppåt. Imorse gick han ett varv runt sängen när jag klädde på mig = Jag har panik hela hela tinden. Men han rammlar inte utan sätter sig ner långsamt när han är trött. Kom ut i vardagsrummet, direkt ner i hundkorgen. Plöttsligt blir det tyst. Ja då är han långt ute i hallen och river i massa pappaer, en minut senare: Ojj vad det ekar! Han är i köket och river. Hej och hå nu blir det inte mycket sitta här. Stå, gå, krypa äta vanlig mat. Ojj ojj.. Dags att beställa en lekhjälm och vagn nu på dirren. Min son dundrar fram.

Igår kväll struntade jag helt enkelt i att skriva. Vi var till yran med Gabbi, Minna, Sofi och Ullrika. Jätte kul att träffa folk. När vi kom hem la jag Colin med en flaska i sängen och han somnade. Vi kollade film och mös tills jag somnade. La mig väl vid tolv sådär. Nää nu måste jag koka gröt till lillpojken.

En Fredag

Kategori: Familjeliv

Vaknade klockan ett. Åt en macka och duschade innan jag packade med min son till stan. Svinlång kö på banken så jag gick därifrån. Orkade inte gå till polisen heller så vi får fixa pass på måndag. Vi fikade hos pappa och kollade runt lite. Jag handlade kläder till mig själv. Kors i taket. Ett par leggins och ett linne. Typiskt mig men inget annat passar min figur just nu. Träna massor. Ska faktiskt börja på spinning det måste ju vara ett skitbra sett att bränna fett på. Man måste ju börja så för att sen bygga muskler. Kommer bli jätte bra det här. Det enda jobbiga är att det blir så mycket tid ifrån Colin.

Nu har Colin ätit macka, plommonpuré och lax med potatis och sås. Han är så duktig. Bara vanlig mat äter han. Han tycker inte om ersättning längre och inte vällig vilket är lite jobbigt.. han gillar inte heller gröt. Så vi ska prova havregrynsgröt nu för att se om han gillar det bättre. När det är lite bitar i liksom att tygga på. Han äter inte ens hemmagjord mosad mat utan bara sånt som är i småbitar, han blir så stor.



Hemmagjord korvstroganoff till lillisen, självklart i sin egna lilla hjärtstekpanna.



Tittt som tätt hittar man Colin sittandes i Villes hundkorg, hans saker är roligare än Colins.

Sov Gott

Kategori: Familjeliv

Sov Gott heter en bok jag köpte idag. Det står om hur man kan göra för att få bättre sömn. Den verkar helt okej och lättläst. Ska nog köpa någon till bok i samma serie när dom endå finns. Ett kapitel handlar om feng shui. Feng shui är kinesiskt och menas att små förändringar i sovrummet kan påverka sömn, relationer, ekonomi och hälsa.

Japp visste det! Dags att skaffa en tv till sovrummet älskling! ;)

Colin

Kategori: Familjeliv


På eftermiddagen gick jag och Colin till fjärran för att bada med mamma och Emmy. Var där till kvart över fem. När jag kom hem bytte jag om till springkläderna och sprang en runda och sen till willys. Handlade lite bra saker och gick en rask promenad hem. Tog en dusch och lagade korvstroganoff. Hela två olika sorter med. Colin fick en egen. Lika bra att vänja sig nu att han äter med oss jämt. Kommer bli bra för hela familjen med rutiner.












Badmys <3

Torsdag

Kategori: Familjeliv

Natten var lugn, tacka vet jag det när jag inte ens kan hålla i cykelstyret längre. Kan knappt låsa upp dörrarna till gammlingarna. Ringde HC men fick inget svar. Sen blev det för sent. Vill inte missa jobbet liksom. Får ringa tidigt imorgon. Vi har nyss ätit lunch och jag hade lite småplaner men jag liksom bara, skippade dom! Colin sover och vi ska gå ut när han vaknat. Handla en till nappflaska fanns skitsnygga färger nu! Istället för ljusrosa med typ hjärtan. Det skulle jag inte ens köpa om jag hade en dotter. Näe starka färger ska det vara. Då kan jag köpa en rosa till Colin. Funkar ju bra för det skulle endå synas att han var kille om han bara hade blöja liksom.

Går till fjärran och träffar mamma och Emmy lite. På återseende.

Kämpigt

Kategori: Familjeliv

Det är faktiskt rätt så jobbigt att hålla sig vaknen när man inte har något att göra och bara kollar tv. Det är iallafall kul att Y jobbar samtidigt nu så man får sällskap. Vissa är ju folkskygga och då får man ju inget sällskap.

Rösta

Kategori: Familjeliv

Glöm inte att rösta på världens finaste mammablogg här:



Klicka på bilden!

Dagens äventyr

Kategori: Familjeliv

Vi åt frukost tillsammans allihop och begav oss till stan. Åt lite lunch och gick hem igen för att packa deras saker. Gick vidare hem till Crilles andra syster S och hennes P för att hämta det sista innan vi vinkade av dom på tågstationen. Efter det gick vi upp till söder och åt grillat. Åh vad gott det var. Colin skottade i sig kyckling och potatis. Vi firade vår två årsdag och den blev toppen. När vi kom hem skruvade vi om sängen, tog bort ena väggen på Colins säng och sänkte botten (efter morgonens äventyr). Blev jätte bra. Colin vaknar ibland på nätterna för han rullar över till mage i sömnen och ställer sig på knä. Då måste man ge honom nappen och vända honom. Det är bara därför han inte sover i eget rum. Men snart så! Blev av med babygymmet idag också. Colin har ju inte legat still i det sen flera månader. Inge intresserad. Så M fick ta hem den till Colins bebiskusse som kommer om en månad. Ska bli så spännande att få träffa den lille!

Efter 20 minuters sovpaus hela familjen så åkte jag till Johanna och drack smoothie innan jag åkte till jobbet. Nu sitter jag här och det är dött. Tur är väl det för jag är ju handikappad.

2 år av kärlek

Kategori: Familjeliv

Idag är det två år sedan det blev vi två, som nu mer är tre. Älskar er mer än någonsin,

Colin & Christian <3



En morgon

Kategori: Familjeliv

Nu har vi vaknat. Jag och Colin. Dom andra tre sover. Skönt för dom jag hoppas verkligen M & SM har harft en skönhetssömn nu. Idag borde jag ringa hälsocentralen. Men jag vill ju åka och bada typ? Fast jag kan inte bada med Colin om inte Crille är med. Kan ki inte böra honom. Iallafall så vaknade jag av hjärtklappning. Jag har ju bara inte kommit för att sänka botten på spjälisen. Han sitter ju "bara" och så kryper han över till oss. Men imorse stod han på båda fötterna och höll i huvudändan. Åh jag får panik bara av att tänka på det. Ush. Aldrig mer säger jag får han sova sådär. Nä nu måste jag göra lite här hemma innan alla andra vaknar.





Näe jätte stor är han inte min pojk.

Hemma igen

Kategori: Familjeliv

Nu sitter jag hemma. Har inte hunnit skriva något när jag var borta. När vi kom fram så åt vi lite och fikade, umgicks och hade skoj. Kom inte hem förns 17.30. Då gick jag hem till min farmor och farfar för att hämta en säng så nu ligger M och SM i den och ska sova. Kul med gäster. Jag är dödstrött och har vidrigt ont i handen. Måste ringa imorgon. Tråkigt inlägg men bilder kommer imorgon. Min syrra har tagit massor med fina!

Utflykt

Kategori: Familjeliv

Idag ska vi på utflyt till Söderhamn döderhamn den mest hatade staden, hålet på världskartan det enda bra som gjorts där är min lillasyster Emmy. Henne ångrar jag inte. Har hatat det stället enda sedan mamma flyttade dit men nu är hon som tur var på väg hem igen! YES!! Colin får träffa sin mormor och moster mer.

Iallafall ska jag åka dit med min faster och mina kusiner. Vi ska träffa mamma och alla andra i familjen och mysa lite. Ikväll kanske det blir trevligheter med massor av familjemedlemmar också. Jag är så lycklig! Jag får nya kompisar hela tiden och det är nästan så jag inte hinner träffa alla. Allt är så roligt. Ska ta tag i allt nu.

Just nu sitter Colin i hundkorgen och äter hundleksaker. Jag förstår inte grejjen. När Colins kusin SM var här så åt hon hundben. Haha man kanske ska börja köpa hundleksaker till Colin då. Annars så försöker jag faktiskt att få Colin att inte vara i hundsakerna. Inte för bakterierna utan för att Ville inte får leka med Colins saker. Ska Colin slicka på Villes så kanske han känner sig ännu mer överkörd.

Uppdaterar kanske från Söderhamn annars så kommer det bilder när vi kommer hem. Om en timme ska vi åka så vi lär packa lite. Badkläder också om det blir ett dopp eller två.



Världen blir bättre om man vänder den upp och ner. Colin gör det ofta och skrattar gott. Och ja han får mat men han gör av med allt när han kryper och leker hela dagarna. Därför har han inge babyhull. Han är långt före i utveckligen med sin motorik säger vår läkare och bvc tant. Nobellpriset nästa Colin! Nej men dom sa så sist på 6 månaderskontrollen. Ja kan han vända sig själv nu? Eehh ja han var 2 månader då. Han började krypa när han var 5 månader. Så nu kryper han och sätter sig kollar lite. Kryper igen och sätter sig på knä och sträcker sig efter oss. Sötnosen.

JAG HAR ANLEDNING TILL ATT SKRYTA, MEN IGENTLIGEN ÄR DET INGET SKRYT. DET ÄR SANNING :)

Shopping

Kategori: Familjeliv

De här söta kläderna köpte vi idag. Passar perfekt in i vår familj som gillar fart. Moto GP tröja :D









Jag säger bara AAJJJ..!

Kategori: Familjeliv

Det gör så ont! Kanske måste ringa hc och få det dokumenterat iallafall eftersom det är en arbetsskada. Får se hur det är imorgon. Nu har Colin tagit en snabbdusch och middag innan han somnade så fint i sin säng. Jag ska snart lägga mig jag med ska bara kolla runt lite och förbereda för imorgon. Då ska vi till mamma och hälsa på i söderhamn. Ska bli kul med en dagsresa. På kvällen kanske Christians släkt och vi går ut på middag.

Colin älskar sin hoppgunga!




Colin

Kategori: Familjeliv

Har varit på stan och träffat Colins faster och kusin med deras bekanta. Blev en fika och lite koll. Sen kom Colins farmor och vi kollade lite innan dom åkte hem och jag gick för att möta C. Vi tog en hamburgare med lite vatten och promenaderde hem igen. Har shoppat lite som det kommer bilder på sen. Men först ska jag kolla om man kan anmäla sig till högskoleprovet och kolla ut vad jag ska söka.

Arbetsskada

Kategori: Familjeliv

Har gjort illa mig på jobbet. Hade lite ont så jag knappt märkte det när jag gick hem nu avlider jag nästan. Nu ska jag äta lunch och ta mig ut och handla presenter till två söta barn, Kanske dina;)  Sen ska jag träffa Colins kusin och faster ska blir jätte roligt att se dom igen. Hehe Nä nu kan jag inte skriva mer har så djävulskt ont kan inte göra någonting!

Dåligt samvete

Kategori: Familjeliv

Nu när jag skulle gå till jobbet kröp Colin efter mig och ställde sig på knä och sträckte på armarna. Åh vad det skär i hjärtat att gå till jobbet då. Aja han är pappas kille. Imorse när jag kom hem ville han inte ens hejja på mig. Det är bara pappa, pappa, pappa & pappa.

Tacos - bebismat?

Kategori: Familjeliv

Idag åt Colin tacos med oss. Han fick köttfärs ( utan krydda såklart ), riven ost, gräddfil och en sweet chili annanas som det inte var salt i. Han älskade det! Han älskar all mat vi äter men ogillar matburkarna. Men nu har jag lite dåligt samvete för han får kväljningar hela tiden. Jag vet inte om det är något som fastnat och irriterar. 

Just nu ligger min skatt på golvet och leker med en uräten bilpåse och har roligare än någonsin. Det är lugnt här hemma ikväll och jag ska ju snart till jobbet. Jag är jätte trött så jag hoppas att jag får mycket att göra. Det ska verkligen bli skönt med att få sova två nätter nu efteråt.

En Söndag

Kategori: Familjeliv



Ja alla dagar då det är tredje natten är jag inte människa liksom. Sov till tolv och duschade och plockade lite. Sen kom Fredrik så dom kollade på film. Colin somnade och jag åkte iväg med Johanna. Var till plantagen och citygross. Nu kom jag precis hem så skulle ödsla ett par minuter på bloggen tänkte jag. Annars ska vi äta tacos om en stund och sen ska jag vila innan jag åker till jobbet igen. Mamma kanske skulle komma förbi vi får se. Annars så skriver jag väl säkert lite inatt.

Motivation?

Kategori: Familjeliv

Hur hittar man motivation till att göra en rivstart, det funkar liksom en halv dag sen rinner det ut i sanden. Äta nyttigt, sova tidigt, ut och motionera, styrketräna och dela hemmasysslorna bättre. Åh jag vill, jag vill, jag vill.. Men det är ett problem, jag är lat.

Ge mig motivation!

Mittinatten

Kategori: Familjeliv

Har nyss rondat och annars har det varit en ok kväll/natt. Blev lite skrämda när en hylla rammlade ner bara men klart man blir det där det dunsar sådär. Längtar hem till mina killar så otroligt mycket. Jag ska verkligen njuta av den sista veckan i augusti. Har suttit och kollat på resor. Hittade en resa för hela familjen 6150 kronor med hotell och resa. Helt okej tycker jag faktiskt och det skulle inte vara omöjligt. Jätte fint hotell och lägenhet så det är spis och sånt. Det gillar vi. Då kan man laga lunch själv och äta ute på kvällen. Bara ligga och mysa vid poolen, bada, sola, pussas, kramas, ta en promenad och bara vara oss. Ja det lutar kanske mot en resa. Måste övertala min sambo bara. Vi ska ju åka på långresa nästa vinter och då kan det ju vara bra att testa flyga en kortare resa inna ndet blir 15 timmars. Men det går nog bra och den resan längtar jag så otroligt efter.

Jobb

Kategori: Familjeliv

Nu sitter jag på jobbet som vanligt och har precis slagit mig ner i soffan för att se Angel på 4:an. Hade den i min ipod förut men kollade nog aldrig. I brist på annat så går tiden mycket snabbare om man kollar på film. Har haft mycket att göra nu och bloggen är inte min prio 1 om man säger så. När jag skrev sist ringde mamma och vi åkte till kvantum och handlade lite. När vi kom hem fördrev vi lite slötid i soffan innan Colins farmor kom. Strax efter det kom Colins ena faster och kusin med. Vi har fikat, lekt, gjort armband och ätit god mat. "smörebröd?" något nytt men jätte gott, efter det skyndade jag mig till jobbet där jag sitter nu.



Jag & min son

Lördag

Kategori: Familjeliv

När jag kom hem var grabbarna vakna. Vi somnade tillsammans och jag vaknade halv ett. Har bara ätit frukost och gjort igenting. Mamma kommer och hämtar mig snart för vi ska åka och handla. Sen vill Fia komma hit och så kanske Colins faster med familj kommer. Vi får se vad som händer. Halv nio är det jobb igen och jag känner mig så slut. En tiodagars ledigt vore inte fel. Jag avskyr 5 nättersveckorna samtidigt som min plånbok älskar.

Det är så roligt att ha besök. Folk får gärna bo hos oss jämt. Det är sån trevlig stämning. Bjuda på mat och fika och hitta på roliga saker. Jag älskar familjelivet skulle aldrig byta ut det mot att festa varje helg och bara göra oviktiga saker i livet så som många gör. Man är faktiskt vuxen när man är 21 inte någon tonåring.

En dag med fart

Kategori: Familjeliv

Klev upp klockan sju när Colin väckte mig. Startade datorn och läste lite bloggar innan vi lekte massor. Vi gick till café lido och handlade frukost. Hemma åt jag en macka och tog mig till bussen där Vivi & Ville väntade. Vi åkte hem till pappa där vi lekte, fikade, åt korv och umgicks i massor. Min lillebror David fick en äkta harley skinnjacka. Så sjukt söt i den. Vid två åkte vi hem och duschade. Efter det kom Colins ena faster jag fikade. Vi mötte Colins farmor och kusin på söder och handlade mat innan vi gick hem. Jag kastade i mig maten innan jag åkte till jobbet. Nu sitter jag och Y här och bara tar det lugnt än så länge .









Våran toppen dag, mina småkillar <3

Bilder från dagen

Kategori: Familjeliv







Godnatt

Kväll

Kategori: Familjeliv

När min farmor väl kommit till stan så gick jag och hämtade Ville. Vi tog en promenad och sen var vi hem en stund. Han ville mest gå tillbaka så han fick väl göra det då. Somnade direkt när han kom innanför deras dörr. Alla börjar inse mer och mer att han inte är vår hund längre. Men gush så bra han har det där han är nu.

När jag kom hem bytte jag en blöja och matade Colin lite, somnade utan problem så nu sitter jag här och tävlar i en massa tävligar och sånt. Ska sova snart. Upp tidigt imorgon. Sista natten hemma innan jag jobbar tre. USH!pengarpengarpengar... Så tänker jag mest hela tiden, gäsp.



Alla älskar Ville, Ville älskar farmor och farfar.

Ingen kurs

Kategori: Familjeliv

Idag är det torsdag, det betyder i vanliga fall hundkurs. Idag skulle min farmor och farfar (som är fosterföräldrar till Ville) komma med honom och skjutsa oss dit. De fick punka på släpvagnen på vägen så dom hinner inte hit i tid. Inget man kan göra åt. Jag hänger med dom hem till pappa istället och firar min lillebror igen. Hoppar stuttsmatta kanske :D Annars gick vi till fjärran och träffade min kusin och faster. Var där med dom ett tag sen kom Crille & Emil så jag flyttade över till dom när A & A åkte hem. Nu ska vi äta mat sen blir det väl till fridhem och sen ska jag ta min promenad. Ska göra samma imorgon och sen är det ju nattjobb så då vet jag inte om jag orkar. Ska gå varje dag jag inte sover på morgonen har jag bestämt nu.




Vad vädret kan slå om snabbt. Igår var man tvungen att ja jacka skor långtröja och långbyxa idag satt Colin bara med blöja på vägen hem från badet. Han har sprunigt runt hela tiden. Han vägrar sitta ska bara stå stå och gå.

Solen skiner

Kategori: Familjeliv

Solen skiner och vi drar oss mot fjärranhöjder direkt när Colin vaknat. Vi tar oss ett dopp och umgås med kusin och faster. Man måste passa på att var ute och bada nu. Det kan ju vara den sista sommardagen. Även om jag är så trött att jag vill kräkas. Sol sol sol!!



Sist badade vi inne på fjärran

Torsdag

Kategori: Familjeliv

Jag somnade väl halv tolv kanske. Colin nio. Han vaknar aldrig på nätterna men inatt var det party så då var det mat som gällde men typ 3 tuggor sen sov han igen. Christian fixade maten så jag slapp kliva upp. Helt mör i kroppen efter så lite sömn. Sju klev vi upp för då låg Colin plöttsligt på mitt huvud. Idag måste jag sänka sängen så Colin inte kan krypa över till oss. I slutet av månaden ska Colin börja sova i sitt eget rum. Han har ju trotts sovit ensam och hela nätter från han var 3 veckor gammal. Bara för att det är mysigt att ha honom nära som han ligger i vårat rum. Men ju längre man väntar ju svårare blir det.

Idag ska vi inte göra något speciellt jag ska försöka vila lite senare då Colin sover. Ska gå milen och städa lite hemma. Ska boka tvätt tid till imorgon för att jag ska tvätta babygymmet som Colins nya kusin ska ha Colin har ju inte legat på ryggg i det sen i Mars och nu kryper han bara ur och är noll intresserad.vagnen ska också säljas och tvättas. Lite sånt ska bara fixas. ¨

 Nu har jag någon som kräver uppmärksamhet på golvet. Vi ska bygga klossar!







Colin i soffan igår. 3 sekunder tog den innan han hade rammlat ner. Går inte att ha honom i soffan. Han kryper så snabbt så han rammlar ner direkt om man inte håller i honom.

Pincettgreppet

Kategori: Familjeliv

Colin blir mer och mer fingerfärdig för varje dag. Han har ju kunnat pincettgreppet länge men nu använder han det mer och mer. Han ålar runt och pillrar fram små dammkorn vid trösklar och på badrumsgolvet. Ibland känner man att det var så enkelt när dom bara låg och log mot leksakerna i babygymmet. Men det är helt underbart att ha en stor kille här hemma, min lilla Colin <3

Ja må han leva!

Kategori: Familjeliv

Ja idag är det den stora dagen, min lillebror fyller 3 år och det har vi firat med kalas. Av oss fick han en radiostyd rorrybil, trådlös med två paket batterier och ett blått nagellack. Ja han tycker om att måla naglarna. Såklart vill han göra som sina systrar.


Lillebror


Av Carlo fick han en radiostyrd polisbil, jag är avis! Snart kör jag en riktig polisbil.


Colin bredvid morbrors rorrybilar som han fått av oss.






Colin vill bara gå runt hela tiden. Han är så söt!

När jag vaknade på dagen så var Colin trött. Vi sov tillsammans en timme så vid tolv hoppade jag in i duschen. Skyndade mig att göra klart allt för att gå till stan. Handlade presenterna och tog bussen hem till pappa. Christian Cyklade så vi kom dit samtidigt. Fikade och lekte massor! Colin fick jätte fina presenter från Monaco där mina kusiner med familj varit. Åh Formel 1 tröja som pappan bara älskade och en annan fin tröja ;D

Nu har vi ätit biffteki med kroketter, pepparsås och sallad. Sitter och jäser framför tvn. Ska sova snart för Colin somnade nyss. Ska bli så sköönt!

Uääh..

Kategori: Familjeliv

Colin är så söt. Han gråter ju aldrig, bara ibland när han slår sig och får bulor ungefär. Men ibland om man lägger honom i sängen eller gör något han inte gillar smågnäller han lite och säger: Uäh, uäh, uääh, Mamma. Det låter så sött! Han är en riktigt snackis. Ska läsa på hur man lägger upp filmer så ska jag lägga upp film när han kryper som en galning och pratar som en tok :D Min pojke det!

Nu sitter jag och Y på jobbet. Det har varit lagom att göra så nu är det "bara" 7 timmar kvar. Ska verkligen bli skönt att sova kan jag säga! Sen är jag ledig två dagar och jobbar tre nätter. Sen vet jag inte riktigt hur det ser ut på schemat men ledig helgen efter iallafall. Ska bli jätte kul undra vad vi ska planera då tro?



Nu sover han hemma gobiten <3

Dagens äventyr

Kategori: Familjeliv

När jag ätit lite frukost tog jag och Colin oss hem till pappa. Hoppade lite stuttsmatta, tog en promenad och åkte inlines innan vi gick hem igen. När vi kom till dörren så mötte vi C och gick till affären och handlade mjölk. Hemma lagade vi mat, vilade och bytte sängkläder. Lekte och busade massor med Colin också.

Nu sitter jag på jobbet och har gått min nya rond. Säkerthetsronden. Nu är vi säkra :)

Imorgon fyller min älskade lillebror år och vi ska på kalas. Det ryktades om en blå tårta?

Vaken

Kategori: Familjeliv



Natten var okej men det var lite strul. Det gick iallafall jätte bra när jag och Y jobbade tillsammans så slapp man vara helt vättskrämd iallafall. Nu har jag vaknat för en halvtimme sedan och Colin har somnat. Som vanligt. Idag vet jag inte vad vi ska göra bara typ vara hemma och vila. Jag är jätte trött. Kan endå inte sova mer nu får göra det på em isåntfall. Ska gå och köpa ett par jenas till Colin jag hittade igår och få lite luft. Kanske jag går hem till pappa och hälsar på. Länge sedan nu och min lillebror fyller ju 3 år imorgon. Jag vet inte vad jag ska köpa till honom! Något förslag? Traktor säger han till alla men då får han ju bara sånna om jag köper det.

G R A T T I S !

Kategori: Familjeliv

Många gratulationer till Tess, Niklas och storasyster Felicia som fått tillökning sent igår kväll! Nu är grabben här, så som alla andra har jag längtat efter detta mirakel! Grattis!

Närbild

Kategori: Familjeliv







Mamma drunknar i dina blå <3

3000 bilder

Kategori: Familjeliv

Sitter och sorterar 3000 bilder som vi tagit på Colin och då har vi rensat tidigare. Måste få ihop de bästa bilderna för att kunna göra ett album senare. Innan han blir 7 månader ska det vara färdigt. Sen blir det var 3:e månad efter det. Måste ju kunna hålla efter. Det är ju massor med bilder. Får passa på nu när jag sitter på jobbet att fixa lite. Föresten har ju jag fått windows 7 och det är det bästa som funnits för min dator. Så snabb så bra! Underbart!

Mer Shopping

Kategori: Familjeliv

Kör lite Sofiastyle och lägger ut bilder på allt jag shoppat idag. Blev en del men nu är det verkligen den tiden man måste ha många ombyten. Det spills och kladdas mer och mer. Här kommer bilderna :D

















S H O P P I I N G ! !

Det som fattas är någon tjocktröja, jenas och svarta byxor.





Vi tog en smothie och snackis med Johanna i stan. Kolla vad stor bodyn är den liksom hänger. Men 62 är lite tajt. Skönare att det inte drar här och där. Min lilla spink <3

Ny garderob

Kategori: Familjeliv

Nu har vi kommit hem från två stycken shoppingrundor. Har handlat en del. Nu har Colin bara lite kvar tills han har det mesta i garderoben. Skönt! Men allt ser så stort ut. Stora kläder till en stor kille, 68. ojj ojj ojj! Kommer bilder senare måste knäppa och lägga in först.

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Familjeliv

Semestern gick verkligen jätte snabbt och nu sitter vi här hemma igen. Imorse vaknade jag av att Colin satt i sängen framåtlutad och sov mot barbapappa med pannan, sötnos. Han ska inom kort flytta in i sitt rum och sova där på nätterna. Han ska få en cdspelare så vi kan spela alla godnattsagor, skivor, ljudböcker mm för honom även i hans rum. Spela lite saga när han ska somna sådär. Jag är så trött på hans nalle som spelar hela tiden när han ska sova nu.

Idag kanske vi ska träffa Johanna vi får se om hon hör av sig. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på. Handla lite kläder på stan kanske? Måste ju ha lite mer nu när det börjar bli så kallt ute! Vill hitta en skinnjacka till pojken också en wct. Får se vad som finns i den här lilla staden.



Får lägga in en "gammal" bild eftersom C har ominstallerat min dator inatt. Nu funkar den toppenbra!

Bilder från semestern

Kategori: Familjeliv

Vad härligt det är att säga: Semester, semester, seeemeeesssttteeerrr!!!



F1 bilen ligger mig varmt om hjärtat! PAPPAS KILLE





Colin bjöd oss båda på en rejäl åktur. Kolla vad koncentrerad han är på att köra, vet precis hur man gör. Inte så konstigt när han kör bil i vagnen så ofta.



Mys i vagnen medans kusin åker karusell.



Colin är ute på promenad i tåget, nya skorna på. Han skulle nästan kunna gå utan stöd med dom.



Det är såhär man åker vagn när man är en stor kille. Eller hur pappa & mamma?

Lite shopping

Kategori: Familjeliv

Här kommer det bilder på saker vi handlade till Colin. Det blev inte mycket eftersom vi prioriterade nöjen före shopping. Ska handla lite mer till pojken ikväll. Har inte mycket i strl 68. Hjälp han drunknar i kläderna. Kan bebisar bli sådär stor?!



Body och tillhörande byxor , Name it



Kortärmad body, polarn och pyret



Adidas väska (samma färg som vagnen)



Nike skor i storlek 17

Jag vet att det inte blir så fint när jag lägger in bilder. Ska be min syster lära mig sen så jag kan göra lite snyggt.

Semester i stockholm

Kategori: Familjeliv

Nu är vi hemma från stockholm det har varit en underbar semester. Tänkte sammanfatta den lite här.

Fredag: Kom hem klockan halv 8 och sov ett par timmar. Duschade och packade det sista innan vi gick iväg till tåget. Vi fick åka dubbeldäckare och Colins gulliga farmor kom och vinkade av oss. När vi kom fram till stationen åt vi burgerking och åkte vidare mot gullmarsplan. Vi möttes av en glad liten kusin och faster. Vi åt lite glass och mös i soffan resten av dagen. På kvällen åt vi hemmagjord pizza och däckade i bäddsoffan klockan tio.

Lördag: Vaknade kvart över nio. Så länge har inte jag sovit på år! Åt frukost och var hemma en stund innan vi åkte til stan. Jag hittade ingenting mer än en adidaspåse i samma färg som vagnen. Vi tog oss en varsin plankstek ( som ingen av oss smakat innan ) till lunch. Vid fyra mötte vi upp M, J och SM för att åka till grönan. Vi Gjorde femkamp, jag förlorade. Vi åkte lite karuseller, Colin veteranbilar och Christian & J åkte Insane. Vi hade superkul och kom inte hem förns halv ett då vi alla somnade jätte gott.

Söndag: Vi vaknade kvart över 11 helt otroligt att man kan sova så bra i en liten bäddsoffa i ett ljust rum. Snacka om semester. Visserligen hade jag bara sovit 4 timmar på två dygn innan vi åkte. men endå. Åt jätte god frukost igen, med nybakat melon, massor med grönsaker, kaffe, juice mm. Mös hemma och Colin badade med SM i badkaret. Vi packade det sista och åkte in till stan för att köpa det sista. Det blev en kortämad body, en body med byxor till och ett par Nike skor till Colin. Han går jätte bra i dom. Det var verkligen på tiden att han fick ett par. Efter det gick vi till stationen och åt supergod mat innan vi tog tåget hem.

Det var vår semester i korthet och det kommer lite bilder senare. Jag är jätte nöjd med allt och tack så jätte mycket till Colins kusin med familj som har gjort vår helg till den bästa!