Sandra - Colins mamma

Shopping

Kategori: Familjeliv

Jag har hittat lite saker jag ska handla till Colin:


Lära gå bil


Bil



Hammra



Klossar





Och en av dom. Jag är lite kluven. Vet inte vilken jag ska ta. Den första är lite töntigare och det enda som skiljer dom är att den övre har hjärtljud. Båda kan lysa i taket men den övre kan också lysa i skärmen. Båda har fjärrkontroll och den undre kostar 100 kr mindre.

Alla leksaker har jag hittat på lekmer.se hittade massor jag vela ha till sonen där men man kan ju inte handla allt ännu. Lite synd. Hehe nädå men han kommer få mycket leksaker bara att man inte kan handla allt nu. Men det gör inget för han kan ju inte leka med dom ännu endå.

Colin blir mer och mer lik sin pappa. Nu har han fått ögonbryn. Om han hade varit smalare i ansiktet hade han varit jätte lik. Just nu ligger han och har vilda diskussioner med soffan. Ska lägga upp bilder på honom imorgon. Ville är hemma med men vill inte vara här. Han är obekväm och det känns jobbigt att tvinga honom att vara hemma. Han känner sig utanför fast vi gosar med honom. Sen när vi är ute vill han inte alls gå upp för trappen eller till trapphusdörren. När vi går igenom den ena vill han ut i den andra. Han blir så glad när vi ska gå ut för han tror att vi ska gå till farmor och farfar. Han går ditåt när vi är ute för han hittar ju dit. Han får nog sova där imorn så får vi prova igen senare i veckan om han vill vara här. Han trivs bättre där och det är inte så konstigt. Dom tycker ju om honom med.

Jag som hatar OS har sett både 5 milen och hockeyn idag. Sen har jag blivit fattig har 300 kr kvar den här månaden. Det är värt det eftersom vi har ett sånt fint hem och en underbar son. Imorn ska jag ju ringa till chefen och höra om jobb. Hoppas jag får många korta pass.

Ja nu sitter Christian och försöker visa Colin hur man äter Chips. Tur att han inte vet hur man blir frestad ännu. Haha ser helt kokko ut! Men det är så kul att se dom tillsammans. Hoppas nästa barn blir en tjej så jag slipper jag vara ensam med tre grabbar. Men det är mysigt det med. Inte för att det blir några mer barn på länge!

GUUUD nu höll Crille på att bli ensamstående när han hoppar runt och skriker här. Alla vi andra tre höll på att flyga ur soffan. Ja nu skriver jag bara en massa babbel. Återkommer imorn. Natti natti



Lik pappa och jätte söt <3

Trötta grabbar

Kategori: Familjeliv

På förmiddagen diskade jag och plockade lite sen bytte jag också sängkläder. Sen gick jag och hämtade Ville och vagnen som jag lämnade hos vivi och ove igår. Vid halv tre kom mammas kompis Lena, mamma, Bengt och Mormor och hälsade på. Jätte trevligt fick fina presenter med tack tack! Vi fikade och hade bebismys. Efter det har vi ätit tacos och nu ligger alla mina tre killar och sover i soffan och jag ska betala räkningar 17.000 den här månaden helt otroligt! Men soffan kostade 11 000 så.

Ska ta bilder på snowboarden nu och lägga ut den hoppas jag blir av med den i veckan. Sen ska jag lägga ut Iphonen igen eftersom killen som skulle ha den drog sig ur. Men om 200 st var intresserade förra gången så lär det inte bli svårt att bli av med den. Finns inte så mycket mer att skriva just nu.

Grattis Jonas som fyller 19 år idag!

Åh vad jag älskar min familj Christian, Colin och Ville <3

Oljud

Kategori: Familjeliv

Ja nu sitter vi hela familjen framför ett oväsen på tv:n. Christian spelar något spel på ps3 och har surround ljud på så hela golvet skakar. Colin ligger bara och roar sig själv han bryr sig inte. Rätt skönt att han inte bryr sig om ljud bara han lär sig vakna av veckarklockan sen när det behövs. Inatt var han vaken med Crille ett tag vet inte hur länge men han åt 23 sen igen 05 efter det sov han till halv 11. Lätt värt att få sova från 23 till 10.30 och vakna en gång och bara flytta sig lite närmare honom så tar han tag och äter själv man behöver inte göra mer än hålla amningsnappen på plats sen sköter han allt själv.

Han äter mer och mer ersättning. Lite tråkigt men han suger verkligen tills det blir helt slut sen lite till och blir jätte ledsen när det inte kommer något. Men man får liksom hålla i så länge det går. Jätte skönt att han ammar utan problem och tillägg på nätterna iallafall eller ja 05/06 målet som det har blivit nu.

Nu ska jag ta och gå ner i källaren med Colins storlek 50 kläder som är tvättade och klara. Sen ta upp snowboarden som ska ut på blocket.

Recept på magrutor till mig degmage?

Kategori: Familjeliv

Det jag önskar allra mest just nu är ett recept på magrutor till min degmage. Ush vad tjock jag känner mig lika att jag måste skaffa mig en rumpa för nu är den platt skitfult. Nu blir det slut på allt godis och massor med promenader så att jag kan börja träna på riktigt i april då jag förhoppningsvis får lön så jag kan handla träningskläder och ett gymkort. På måndag får jag veta om jag kan börja jobba nu och om sommarjobb. Jag längtar!!

När jag satt hemma hos min farmor och farfar och bläddrade jag i en tidning och hittade det här Coola påslakanet från ellos:



Nu ska jag umgås med min son som är lite gnällig

Barnvagn

Kategori: Familjeliv

Den här vagnen ska jag köpa till Colin fast grön men det fanns ingen bild på den :P Åh så fin nu vill jag ha sommar!

Design

Kategori: Familjeliv

Jaa:D Superfin design jag är jätte nöjd tack JONAS!

Var ute på en långpromenad med min farmor och Ville. Sen åt vi mackor och drack oboy. När min farfar kom hem så åkte vi till barnens hus. Skulle köpa en babymobil men den var sjukt dyr 800 kr. Colin kommer inte gilla senare om jag spenderar hans pengar på att köpa en sån. Hittade en vagn vi ska köpa iallafall. Så fin längtar. Handlade lite på maxi och träffade Pappa, Saritha, Jessica och David med. David är så söt han säger Tollin till Colin. Hehe dom kommer ha så kul tillsammans sen när dom kan leka.

Efter det åkte vi till Alice och Louise en sväng och hälsade på. Nu har vi kommit hem och bara tar det lugnt har satt tulpaner jag fick i en vas och Christian hade diskat så det är fint här hemma. Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske Christian ska till en kompis som fyllde igår men det verkar inte vara spikat.

Min finaste

Kategori: Familjeliv

Min finaste son sover hela nätterna fortfarande. 4 natten. Det betyder att jag kan börja jobba nätter. Yees! pengar pengar! Han ska bli så bortskämd Colin. Ska åka till barnens hus idag och kolla om det finns en babymobil till hans säng med lampor och sånt som han kan titta på han gillar ju sånt. Sen vet jag inte vad som händer faktiskt. Blir nog ensam ikväll.

Jonas kanske ska ta sig en rust på min blogg idag. Tack! Helt underbart.

Igår kväll traskade jag och Colin över till Johanna och Eric hade med oss kärleksmums. Vi stannade till tolv och stod säkert hur länge som hälst ute sen och pratade om vilka underbara släkter vi har. När jag kom hem så låg Christian och sov. Blev jätteförvånad. Nä nu ska vi ut på promenad!!

Fredag

Kategori: Familjeliv

Colin sov från 23 - 06 åt och somnade om till 09 och åt då. Sen satt vi bara och såg tv då han bajsade ner sig till och med strumporna var fulla. Ja så jag fick försöka få av honom kläderna utan att kladda ner honom När jag fått av honom och skulle börja torka då kissade han sig själv i ansiktet. Kul. Så han fick bada. Han älskar verkligen att bada. Han fick faktiskt  bada med lite tvål istället för olja eftersom han var så skitig. Sen gjorde jag en stressdusch och fick springa till barnmorsemottagningen i snöslask. Kom två minuter innan tiden YES! Ja då var ju återbesöket igentligen en timme men efter 40 minuter fick jag springa till bussen där det satt en fulunge som vägrade flytta på sig när jag kom med vagnen. Stod en rullator där med och två till ungar med väskor som dom inte flyttade på. Idioter. Sprang till nian mötte Christian och sprang till Socialtjänster för att träffa familjerätten. Fick skriva på en massa papper och två tanter skulle stå och kollla på när Christian skrev på. Så larvigt. Bara för att vi inte är gifta, men vadå? Hur många gifter sig innan de skaffar barn då och måste man krångla till det så mycket.

Skit samma nu är han pappa iallafall. Vi tog en runda på stan med han köpte öl och vi potatis sen kom vi hem för en timme sen och har ätit lite köttbullar. Ikväll blir det fläskfilé och potatisgratäng. Sen ska pappan bort halv åtta så jag bli ensam eller ja vi blir ensamma.

Är jätte sugen på att baka kärleksmums kanske gör det. Med strössel i färg så det ser festligt ut. Hann inte lägga ut bild på soffan igår för vi tittade på någon barnfilm vildarnas land eller så.

Bild kommer senare såg att Jonas fixat bloggen med tack!! Så härligt.

Skitblogg

Kategori: Familjeliv

Har ju fått hjälp med den förra designen och nu när jag gjorde egen så får jag inte bort bilden på mig och den texten. Detär liksom inte i designen utan någon annan stans men var?

Colin har nyss badat och nu vill han nog ha mat snart. Han ligger och leker med bamse :D

Ny design

Kategori: Familjeliv

Gjorde en snabb, enkel design men nu är jag iallafall av med den gammla eftersom det är ju faktist en och en halv månad sen Colin föddes. Har suttit med det ett tag. När jag var klar slutade internet att funka så jag fick göra om. Colin ligger i soffan och sover. Annars händer det inte mycket här hemma just nu kanske blir en tidig kväll ikväll. Imorn ska vi på åter besök hos BM sen direkt iväg till familjerätten och skriva på delad vårdnad.

Det är otroligt hur skön soffan är!

YEES

Kategori: Familjeliv



Soffan har nu kommit och jag sitter i den och njuter. Imorse när jag hade vaknat la sig Crille han hade varit vaken hela natten och tittat på OS. Colin var vaken jag sprang runt försökte klä på mig och äta frukost. Sen blev han hungrig. Vägrade tutte så läkte nappflaskan från botten, mjölk överallt jag han inte ens gå på toa liksom för han vela inte ligga själv. PANIK klockan var 5 i 11 och soffan hade inte kommit. Skulle vara på bvc 11.15 kom 5 min sent och jag fick väcka Crille så han tog emot soffan. Jätte fin. Bild kommer senare hann inte ta nu. Sen har vi bara kollat bröllopsfotografen och nu ska vi äta  kyckling, ris och curry. Blir en lugn dag.

Väntar på soffan

Kategori: Familjeliv

Det blev inget mer skrivande här igår. Jag startade inte datorn efter vi kom hem utan gjorde allt för att komma i säng hade jätte ont i benen och var dötrött. Vid tretiden igår gick vi över till min farmor och farfar,.Lånade deras snyggbil och Colin stannade därr. Vi storhandlade på maxi och lämnade allt hemma. När vi kom tillbaka sov Colin så vi fikade och tittade på förkväll. Sen köpte vi hem pizza med hemkörning. SUPERGOTT och sen hade han en väska med pizzoena i så det bara rykte massor av dom lätt värt. Sen åt vi glass och gick hem efter stafetten. Supertrevligt var det och skönt att slippa sitta hemma och frysa i obekväma fotöljer. Stämmningen blev ju inte sämre av att dom ringde från Lindholms och sa att dom kommer med soffan idag. Så nu sitter jag och väntar på att dom ska komma. Colin har nyss somnat så jag ska klämma i mig frukost för 11.15 ska vi på läkarbesök på bvc. Ska fråga vad man ska göra nu när han vägrar tutte. Han blir skitförbannad skriker som om jag tappat honom i golvet och sen när jag tar bort honom från tutten så skrattar han. Hmm..

Ja allt från mig just nu får se hur mycket min stora pojk väger idag då.



Världens finaste <3

Gap och skriksjuka

Kategori: Familjeliv

Igår kväll h22.30 så gick jag och la mig. Colin var supernöjd. Hann sova 10 minuter sen skrek han som om jag skulle tappat honom i golvet till 01.15. Sen sov han till kvart i 6 imorse! Åh! Så skönt jag har aldrig varit piggare. Sen sov han till nio åt och sen har han varit vaken sen halv 11.

Nu är Colins farmor här och ligger och skrattar hos pappa. Christian försöker lära honom att gå.

Senare kanske fia ska klippa mitt hår annars så ska jag bara fixa tack kort typ 40 st för alla presenter Colin fått och skicka iväg dom. så dags nu. Idag börjar han med storlek 56 och börjar premiären med sina fina F1 bilar och racerbilar.

Dags för förändring

Kategori: Familjeliv

Nä nu är jag trött på att gå runt som en stor brulépudding. Jag ska ta tag i mitt liv tänkte jag. Börja med långpromenader och skippa det onyttiga fast det blir svårt eftersom det är så lätt att äta allt gott man har hemma.

Idag har jag varit ute hela dagen på stan fått en fin smurfpyjamas av min farmor och köpt nya jeans till Colin. Fikade med min mormor och min farmor sen var jag till banken men fick vända eftersom Colin inte har ett helt namn ännu.

Annars rullar allt på. Colin är vaken och glad ligger och pratar skrattar och kan snart hålla huvudet helt själv. Hade bara det att skriva idag.

Fyllde ut bh:n

Kategori: Familjeliv

Medans Christian lagade mat så åt Colin jag la honom på axeln han skulle rapa så ålade han sig neråt och plöttsligt så spydde han rakt ner i linnet i bhn liksom. Så bara för att C tvättade idag så har han både spytt ner mig och bajsat ner sig. Så nu ska jag snart hänga tvätt. Har tvättat kläder i strl 56 nu med så han ska få ha dom imorn tänkte jag :D Annars ligger han mest hos pappa och gosar jag är inte speciellt poppis. Han gillar ju inte att amma heller blir skitarg ibland bara för att han gillar ersättning mer. Synd. Men man får försöka amma så länge det går.

Imorn hoppas jag att det inte är allt för kallt för jag vill verkligen ta en rask promenad imorn för motionens skull. Längtar ihjäl mig liksom. Annars vet jag inte vad jag ska göra imorn. Hoppas fia kan klippa mig färga ögonfransar och ögonbryn på onsdag. Skulle verkligen behövas. Ska iallafall sola imorn för nu ska jag inte vara så vit längre. Colin ska ju inte behöva skämmas över att jag ser hämsk ut.

Tidigare låg Colin i pappas knä han knäppte honom på magen och Colin skrattade massor. Så roligt. Får se vad läkaren säger på torsdag han var vist ganska mycket före i utveckligen. Christian är världens stoltaste pappa dom är så himmla söta tillsammans <3

Stor kille

Kategori: Familjeliv

Colin har blivit en sån stor kille. I veckan ska jag byta ut hans garderob till storlek 56. Det är lite stort men han växer ju extra fort eftersom han äter tillägg. Ska faktiskt att bli jätteroligt att klä honom i färg. Måste köpa ett par nya jens lite bodysar och strumpor sen har vi allt. Han har ju fått sjukt fina lekdräkter som jag bara älskar med massor med färg och så praktiskt att bara ha ett plagg med knappar mellan benen :D Ska ta Kort på Colin när han har F1 och sportbils kläderna på sig till tidningen. Passande när han är döpt efter en racerförare. Eller döpt och döpt fått namnet efter. Ska aldrig döpa honom är inte troende och då är dt bara larvigt att köra i kyrkan. Blir borgligt i sommar utomhus med en massa mys istället. Så slipper han ha ful klänning kan ha kostym istället. Ska iallafall knäppa bilden till tidningen hemma eftersom jag vill inte vara med i tidningen på någon ful bild med larviga fotografer. Räcker att jag varit med i tidningen med nyfödds bilder tre gånger de senaste fem åren. Njae tar en fin bild hemma istället. :D

Nu har vi sett en bra film, ätit glass och myst med vår pojk. Nu sover han igen så jag passar på att sitta här och Christian lagar mat. Det blir lax. Är jätte hungrig vi har för en gångs skull hållt en normal dygnsrytm idag. Annars vaknar ju Colin vid 11 så blir det middag 22. Hoppas vi kan hålla oss nu då så vi kommer upp nio på morgonen det är lagom då blir inte dagen för lång.



Har varit dåligt med skrivande här på ett par dagar men det beror liksom på vad man gör om dagarna. Igår var jag och handlade. Fanns inte blöjor på konsum söder förståss. Det är det som är dåligt med att bo i stan. Dyrt att handla plus dåligt utbud. Vi får storhandla i veckan. Sen bakade jag muffins och rulltårta med plommonsylt i. Sen fick jag laga pastasås med pasta. Härligt att få så mycket gjort. Imorse gick jag och Colin till stan fixade mitt personliga brev och fikade. När vi kom hem åt vi, lagade punka, vek tvätt och tittade film. Massor med kul. Hoppas det blir bra på tv ikväll, familjen annorlunda?

Jag vill ha vår nu. Kunna ta långpromenader. Nu är det för kallt för Colin att vara ute för länge men tar endå ut honom en liten stund om dagen. tar ju bara fem minuter att gå till stan. Spelar ingen roll vad bebispolisen på tredje våningen säger om det. Jag gör vad jag vill med min son och jag är inte en dålig förälder för att jag tar ut honom. Vi har ju en bebispolis på tredje våningen som tror sig kunna allt om barn och kritiserar mitt sett att ta hand om Colin. Jag bryr mig inte. Hon är bara avundsjuk och har väl inget annat att göra än att lägga sig i andras liv.

Nä nu ska jag tända ljus och hoppas på värne. Jag fryser.

I stan

Kategori: Familjeliv

Sitter nere på stan och fördriver tiden. Har skrivit om mitt CV och personliga brev så att jag ska uppdatera det på offentligajobb.se om det skulle behövas kollas från PFV inför sommaren. Längtar verkligen tills jag börjar jobba igen. Ringde till min chef men hon var ledig till 1 mars så typiskt. Colin är med här fast han ligger och sover. Han har fått jättefina kläder idag. Tack! Om typ två veckor kommer han att behöva byta till storlek 56 och det är bara den vi har lite av. Men det ska vi ordna. Måste gå ner på stan en gång till senare idag. Om Colin sover kommer jag hinna in på banken med och öppna ett konto till honom så att jag kan föra över barnbidraget och alla pengar han fått och vunnit på trisslotter. Måste köpa en ny slang till barnvagnen får punka varannan gång jag går ut. Inte superkul.



Bjussar på en supersöt bild på min lillebror.

Någon som kan bloggdesign?

Kategori: Familjeliv

Sitter och grejjar med bilder till desgn men det är så sjukt tråkigt plus att jag får ju bara sitta i tio minuter sen vaknar Colin.. Sådär. Någon som kan göra design? Börjar bli pinsamt nu när det är mer än 1 månad sen han föddes så är ju bilderna på mig gräsliga. Det blir ju liksom tråkigt att skriva när bloggen inte är som man vill heller. Men hittar ingen som säljer heller :(

Men men. Idag är det en kall dag. Colin har varit vaken från halv åtta till fyra har sovit till  nu han ligger och vaknar i sängen får passa på att skriva då. Det gör ju inget att han är vaken för han ligger bara och pratar och skrattar hela tiden. Utom när han är hungrig förståss.

Måste springa..

Snökaos

Kategori: Familjeliv

När det var snökaos 98 så var det toppen man älskade det. Kanske bara för att man slapp gå till skolan på en hel vecka.

Igår kväll var Fia och Johanna här det var supertrevligt Johanna passade Colin och Fia lagade mat. Tack för en supertrevlig kväll. Efter maten kollade vi sällskapsresan till halv två typ. Sen ramlade pappan in vid halv tre typ superlycklig sådär. Då somnade jag. Colin sov fem timmar i streck! YES!! sen var det många mål mat på morgonen men nu sover han igen. Skönt för honom men han får gärna börja sova längre såhär på nätterna. Inte för att jag blev piggare för det för jag sov bara 1,5 timme av dom fem.

Nu ser jag på bert på sf kanalen och ska äta en macka lite snabbt innan Colin vaknar igen.

J! ALKIS

Kategori: Familjeliv

Jag är jätteförbannad. Vi gick inne på nian med vagnen. Man måste ju öppna overallen och ta av mössan när man går in men annars så drar jag ner helt över Colin för det kommer alltid en massa klåfingriga gammla kärringar och ska peta på honom. Då stod det en aklistant där som kastade en spritflaska på vagnen så den blev full med sprit tur att jag hade dragit ner över honom annars hade han fått massor med glas på sig. Den stackars vakten fick inte tag på henne medans han samtidigt försökte släpa ut en annan alkistant som skrek att han skulle ringa polisen. Sen gick det runt två alkisgubbar med en schäfer. Hur smart är det att ha bara en vakt där inne och ska det verkligen få vara sånt kaos? Det var också bara en massa fulungar där inne med, skabbiga och äkliga.

Annars har vi varit hos min farmor hela dagen kom inte därifrån för att han var superarg. När vi kom hem fick han mat av pappa, la av världens blöja sen sov han gott i vagnen i två timmar vi var ute. Nu är han lugn och snäll ett tag till i pappas knä såklart. Mirakelpappan.

Är helt slut vet inte hur jag ska orka med den här kvällen.. Får se. Nu mår Colin bra iallafall det är huvudsaken.

Stor kille

Kategori: Familjeliv



Colin väger 4015g och är 56 cm lång. Har vuxit två cm på en vecka åtta på en månad :O herre gud vad stor han blir vår lilla kille. Hon bvc tjejen sa att han var väldigt tidig i utveckligen eftersom han skrattar medvetet mest hela tiden hans vakna tid och att han följde extra bra med blicken. Dom brukar inte heller börja prata såhär tidigt. Skoj att höra man blir så stolt. Han fick D droppar med. Sen gick vi till stan handlade en apelsin och lite sylt. Lagade pannkakor när vi kom hem. Efter det mådde jag så dåligt så jag och Colin sov ett par timmar. Vi åt sen middag typ klockan tio eftersom jag sov så länge. Fick kycklingfilé, pommess, pepparsås och fetaostsallad. Typ hur gott som helst!

Nu kollar vi bara os jag sitter vid datan. Fick viasat motor idag med så nu längtar jag tills jag kan köpa en egen tv till sovrummet för här kommer man ju inte få se på något vettigt ;)

Just nu skulle jag vilja ha en diskborste att klia mig i halsen med fy sjutton vad jobbigt det är med hosta inte hjälper hostmedicinen meller. Ont i axeln har jag med så kan knappt amma Colin på höger sida.Nu kommer jag inte skriva mer idag eftersom jag är sjukt trött och ska sova så fort Colin har somnat.

AJ!

Kategori: Familjeliv

Jag har jätte ont i axeln och huvudet vill bara gräva ner mig. Idag när vi kom hem från bvc gjorde jag pannkakor ikväll blir det kycklingfilé och pommes. Det springer isbjörnar när med åh vad kallt det är. Matdags!

Vaken ensam

Kategori: Familjeliv

Ja nu sitter jag uppe ensam och har kastat i mig frukost i hopp om att Colin inte ska vakna. Christian la sig nio imorse så jag får springa om Colin vaknar så han får sova. ska gå till stan idag sen ska ja på bvc undra hur mycket han gått upp nu då. Han går ju upp extra eftersom han får ersättning.

Jag har jätte ont i huvudet, nacken och ryggen och hostar massor känns inte sådär toppen. Nu börjar efter tio. Malou ska ha champange lunch som alla torsdagar och fredagar och får träffa masor med spännande människor. Ett drömjobb tänk vad med folk hon har träffat i sitt liv. Men då är hon ju toppenbra på att göra intervjuer med.

Ja idag ska jag som sagt till stan hämta post ( en del av min post kommer fortfarande hem till pappa ), ringa PFV hur många gånger har jag inte sagt det då. Men jag lär sätta fart innan dom börjar ta in nya personer på intervju så att jag verkligen får heltid natt i sommar. Sen ska jag säga att jag kan börja jobba korta pass nu med eftersom Christian bara är hemma endå. Han kanske får jobb snart så blir det svårt för mig att tacka ja.

Åh vad sköönt att han sover lite till. Han har liksom legat och småätit mellan tre och sex inatt.



Anja krachade!

Kategori: Familjeliv

Japp så krachade Anja när hon åkte störtlopp. Tur att hon är så välisolerad då. Det ska vara mycket till om det ska gå av skelett där :P Hon skröt i tv imorse att hon kunde hela banan utantill så att hon inte alls hade behövt träna i den. Nej precis se så det blir. Hon haltade ut från backen men det är nog samma som alla andra idrottare. Det är alltid lite extra jobbigt för dom att göra illa sig. Det är ju så synd om dom.

Min tumme har pajjat helt kan inte lyfta med den. Inte enkelt när det är vänster tumme och man ska bära runr på Colin hela tiden. Måste ta fram ortosen då...Suck
Middagen blev korv med bröd och jag har sånt söt sug! ingen frukt hemma heller. Jag har strängt slutat med godsaker. Gissa om det är svårt när man har två olika sorters glass i frysen, två påsar godis, ostkrokar, chips och tre sorters läsk hemma. Vatten är ju inte gott precis. Jätte jobbigt men det är värt att stå över i längden. Fick nytt batteri i vågen igår och jag stod stilla iallafall. Men som Kristin sa att man skulle tänka att jag lät Colin äta allt som jag stoppade i mig. Faktiskt lättare då men när man ätit gott varje dag och druckit läsk oftast med så. Aja nu ska minimänniskan ha mer mat.

Gulligt Hägglund!

Kategori: Familjeliv

Ja så sitter jag och sneglar på Gävle - Dala. Göran Hägglund (inte 100 på namnet) åker på en köksbordsturné och sitter hemma hos barnfamiljer och fikar. Han gjorde pärlshalsband med barnen också. Så gulligt! Nu ser hela svenska folket att han är en vanlig människa och inte skrämmer barn. Ja nu kommer alla rösta på Kristdemokrakerna eller hur? Haha dom är verkligen desperata polikterkna. Jag tycker bäst om Lars Ohly efter att ha haft en personlig konversation direkt till honom inför förra omgången av val. Han vill sattsa på sjukvården och tandvården eftersom han ogillade att det syntes i munnnen på folk hur mycket pengar man har ( ligger något i det ). Vissa säger att vänstern är dålig eftersom de säger lika för alla. Det ser jag inget problem i eftersom jag har gett upp hoppet att bli miljonär jag kämpar gott för att kanske någon gång i livet komma upp till medelklassen, här i botten är det kasst.

Finansminstern säger att om något år ska staten gå plus och dom ska ge pengar till barnfamiljer då. Shore bacon jag tror knappast. Ännu en desperat politiker som vill vinna väljare.

Själv kan jag nada om politik bryr mig inte speciellt mycket spelar ingen roll vilka man röstar på för det blir bara sämre endå. Ingen håller vad de lovar så varför lyssna på en massa onödigt babbel? Förra valet röstade jag på moderaterna eftersom dom lovade högre studiebidrag och jobb till unga! Jag trodde på dig Reinfeldt! Här sitter jag arbetslös och noll plus på studiebidraget medans han lever lyx. Näe inte rättvist!

Jag får pengar så att jag kan leva. Men inte mer. Har 400 dagar kvar efter mars och hoppas att kunna spara dom så att när Christian får jobb kanske kan ta ledigt någon dag i veckan för att Colin ska slippa gå på dagis varje dag i veckan. Kanske man får mer betalt per dag med.

Ja ett tråkigt inlägg det här med det är så jag tänker iallafall. Colin har somnat nu iallafall skönt för honom.



På den bilden är han superlik sin pappa <3

Tokig sovställning

Kategori: Familjeliv

Colin har smågnällt lite varit typ övertrött eftersom han har varit vaken sen kvart över nio imorse. Nu står han på knä i pappas knä och slummrar. Ser super roligt ut. Han ska få lägga sig på fällen i sängen nu och hoppas han sover några timmar så att han inte blir skriktrött ikväll. Han är ju uppe hela nätterna med pappa och tittar på OS. Som jag för tillfället är lite irri på eftersom dom inte kör andra avenyn under OS.

Annars så kliar jag ihjäl mig i halsen och hostar massor det är super jobbigt. Hoppas verkligen att det går över snart. Det är så fint här hemma nu med. Tråkigt med bara OS på tv med. Längdskidor och skidskytte ush jag kräks står dom och säger att dom inte vill vara på OS när det går så dåligt. Nä men åk hem då.. Nej så curling helt världelös sport. Är lite neg för jag är verkligen totalt ointresserad. Jag har liksom en fobi för sånt här man mår illa av rösterna tanten som pratar i curlingen och gubben som låter som han har en kokosboll i halsen i skidor man hatade verkligen det här när mamma och pappa skulle kolla hela vinterhelgerna sitta och gapa framför tvn. Samma med rösterna på P radiokanalerna. Kan dom som jobbar där vara ca 100 år tro?  Näe nu ska jag ägna mig åt min familj ska kanske gå till affären och få lite luft.

Ha en fortsatt trevlig kväll / S

Lite prylar

Kategori: Familjeliv

Har suttit och letat på lite saker jag ska köpa till hemmet. Nu saknas bara pengarna men snart kanske jag får jobba. Det är inte riktigt så enkelt säger Christian bara när jag säger att jag vill jobba. Hoppas jag får börja snart iallafall så vi kan fylla upp lägenheten Med lite mer saker så det inte ser så tomt ut. Nästa vecka kommer soffan iallafall :)

Idag har jag namnsdag och det har jag firat tillsammans med min farmor, farfar, faster och Ville som kom hit med fika. Fick jätte fin lampa som jag hade önskat mig. Passar superfint i vardagsrummet tillsammans med fransgardinerna jag fick för någon vecka sedan. TACK! Colin fick också kläder i 1 månads present superfint!

Annars har vi bara småstädat lite Christian har sanerat badrummet och dammat hela lägenheten vi turas om att roa Colin han vill inte ligga själv och han vill inte sova. Bara ligger och pratar och skrattar så himla sött. Trodde inte att dom skulle göra det såhär tidigt men Colin började skratta när han var mindre än 1 vecka och nu ligger han och jollrar mest hela tiden :D

Här är lite av möblerna jag ska handla hem:








Sen ska jag förståss inreda Colins rum men det är inte jätte brottom. Han har ju inte så mycket leksaker ännu och så heller så.Nu ska jag tända min fina lampa och roa min son.

Men guu

Kategori: Familjeliv

Hahaha Johanna gick nyss och vi tittade på bilder. Hur har jag låtit min hund se ut igentligen. Så pinsamt. Aldrig mer nu blir det till att hålla efter. Kolla här börjar från valp till nu:

















Han var finast när han var 8 veckors valp och nu. HAHA så han har sett ut. Nu svider det i ögonen och Christian kommer hem när som helst. Då ska jag göra mig klar och sova. Colin är trött och sover bara.

LIVSFARLIGT!

Kategori: Familjeliv

Idag har jag gjort någonting livsfarligt, solat solarium. Japp nu kommer jag att dö snart men det var skönt iallafall. Jag solar så länge jag inte blir röd och bränd. Trodde att jag skulle bli det idag eftersom det snart är ett år sen jag solade sist. Men nej blev inge röd. Bara lite på en 1 cm lång bristning på magen men det var det värt. Den enda jag fick när Colin låg där inne.

Sen har jag bara ätit thaimat och duschat. Colin äter till och från han är lite slö :/

Mycket mer har det inte hänt här idag.

Colin 4 veckor

Kategori: Familjeliv

Idag blir Colin 4 veckor. Hjälp vad fort det går. Ville har varit borta lika länge. Colin träffar ju sin storebror ganska ofta endå undra när han kommer hem jag.

Iallafall så var jag så arg på blogg.se igår för det funkade inte på hela kvällen..

Idag vaknade vi halv nio. Det svider i mina ögon har typ ögon inf lika så min som som hela ögat är uppsvällt och rött. Vi är snoriga och hostar massor. Han är gnällig han har säkert ont någonstans. Så tråkigt. Hoppas verkligen att vi inte blir sjukare.

Ååh vad jag är hungrig! Måste äta frukost sen ska jag kanske gå och sola om Christian kliver upp. Natten var ok men det känns som att jag inte har sovit på en vecka.

Nä måste springa och göra en macka medans Colin ligger och snurrar i babygymmet viftar med händerna så han börjar väl skrika snart då är man fast.



Japp där låg jag vid den här tiden för fyra veckor sedan.



världens finaste

Perfekt dag

Kategori: Familjeliv

Colin sov hela natten ( utom när han åt men sov fyra timmar mellan målen ) jag behövde inte ens öppna ögonen utan kunde ligga och amma somnade direkt efter att han fått tag. Sen har han bara ammat idag utan tillägg och sovit i vagnen varit vaken inne. För bra för att vara sant? Annars har jag varit ute på promenad med min farmor, min faster och min kusin Alice. Ville var ju förståss också med. Sen har jag bara varit hos farmor och sen tog vi en runda på stan köpte cykelpunkaprylar eftersom det är 4:e gången jag fått punka på barnvagnen nu. Colin hälsade på sin morfar innan vi gick hem. En perfekt dag. Nu har min minsta kille ätit två gånger han knorrar sig lite så han vill väl ha mer. Tutta på.. Hoppas det räcker. Sen ska jag få köttfärssås snart jag är så sugen. GE MIG MAT!









Lite bilder från dagen.

Finns det något underbarare?

Kategori: Familjeliv

Än att sitta och ha sin son i famnen? Supermysigt. Om typ 30 min ska han äta sen ska jag sova hoppas verkligen han med vill det. Ikväll har vi ätit thaimat sen har jag bara suttit framför tvn. Imorgon funderar jag på att premiärsola. Vore jätte skönt för jag har så ont i kroppen superskönt att bli varm. Sen ska jag nog sälja min snowboard så jag kan köpa ett gymkort är sjukt avis att Christian kan gå och träna när han vill varje dag. Fast jag ska inte hålla på med massa pulverdrycker och sånt som han gör. Går ju lätt för honom som är totalt fettavstötande som antingen ser ut som en sparris eller en puckelpist.

Fia har knäppt lite bilder på Colin som jag avslutar dagens sista blogginlägg med :)









Bojkottar pampers!

Kategori: Familjeliv

Har tyckt att pampers blöjor var bra att köpa för att man skänker vaccin.. MEN! Idag läste jag på våra våta tvättlappar och det står med fet stil NO ALCOHOL. Sen läser man på innehållet, fjärde innehållet var just alcohol. Jaha vad ska man tro då då? Näe ska aldrig mer köpa dom om de ljuger sådär.

Nu har jag varit till min farmor och farfar en sväng hälsat på min hund. Inte för att han hade lust att följa med hem igen . Fick prinsess tårta där och sen har vi bara gått hem igen. Praktiskt att gå dit eftersom man bara behöver klä på Colin och gå slippa vagn och barnstol! Nu är jag hemma igen och min älskling är och handlar thaimat. GOTT!! sen blir det bara mys ikväll. Christian ska få sitt paket med. En soptunna för den som undrar. Från Colin. Hehe som vi kan slänga blöjor i för just nu har vi fryspåsar som hänger på väggen. ÄKLIGT! Jaa det är lite på skojj bara. Kan ju skriva här med vad det är i paketet för Crille har aldrig läst min blogg och kommer aldrig att göra. hehe



Min sötnos i babygymmet idag. Märks det att jag är världens stoltatste mamma? haha

Lugn bebis

Kategori: Familjeliv





Colin har lekt i sitt babygym. Kolla vilken fin nalle han fick av moster Emmy igår. Den spelar musik med den klassiska speldoselåten men han gillar den massor. Nu är hans mormor här och pratar bebisspråk pinsamt men han är lugn och vaken YES! Nattsömn.. Kanske är det som är grejjen. Prata bebisspråk med bebis så är den lugn.
Senare kanske Fia och Jonas kommer och hälsar på får se. Gud vad sugen jag är på lösgodis! Vågen har slut på batteri så att jag kan ju låssas att jag har gått ner i vikt fast jag typ är superknubbig fy fast snart ska jag börja träna så då ska jag banne mig komma i form har ju lite tid på mig fram till sommaren.

Morgonmys

Kategori: Familjeliv

Nu är vi vakna och Colin nyäten. Vi sitter och gör ingenting jag försöker hålla honom lite vaken så han ska sova inatt. Fast han sov typ hela natten nu eller ja förutom när han åt då. Idag kanske Fia och Jonas kommer förbi så mamma på eftermiddagen. Annars blir det nog lugnt. Kanske vi lagar någon extra god mat till alla <3 dag. Nä nu ska jag byta blöja bilder kommer senare..

Va, har jag en son?!

Kategori: Familjeliv

Ja såklart jag har. Men idag har varit lite väl enkel om man säger så jag blir lite orolig när han sover så mycket. Imorse klev vi upp halv tolv han fick mat och vi gick ner på stan. Kom hem kvart över tre och han fick mat igen somnade mitt i allt. Jahapp.. Sen åt han inte förns klockan sex men bara lite för sen somnade han igen. Sen åt han vid åtta och somnade. Nu knorrade han lite för någon timme sedan så då fick han lite mat men han äter aldrig ett helt mål. Vad gör man liksom. När vi låg inne på 107 A så fick vi väcka honom och tvinga honom att äta. Det går inte idag han får kväljningar. Jaja hoppas han är lugn över natten och sen så är han pigg och glad imorgon.

Nu ska jag snart gå och lägga mig för det svider i ögonen och man får ju passa på att sova när han sover. Just nu ligger Colin på pappa i sängen och njuter. Fast jag skulle tycka att det skulle bli lite hårt, Christian har ju en kropp som en kullerstensgata muskler som sticker ut överallt. Fast jag klagar förståss inte på det ;)



Han är ju bara för sötast min fina son.

Stålmannen

Kategori: Familjeliv

Ja en trött sådan har jag här framför mig i babysittern. Han har ammat och halvsovit samtidigt det går ju inte att få riktigt liv i honom han är så slö. Han har ätit lite nan med fast inte mycket alls. Han vaknar väl när jag ska lägga mig. Just nu har jag ett lyckorus i kroppen allt bara pirrar och jag känner mig superlycklig. Det är nog något med hormonerna. Som imorse Christian var skitsur för han var dötrött och jag kunde inte sluta skratta för jag var övertrött.

Iallafall så gillade jag inte melodi låtarna. Nu sitter jag och Colin i vardagsrummet och Christian har flyttat in i sovrummet. Där har han dukat upp med kaffe,chips och sånt och ska kolla på OS på webbtv den är snabbare än tv så där kommer han att bo i sängen nu då. Jag äter lite ostkrokar och dricker ramlösa.

Colin har lite kråkor och blir superkladdig i ett öga och det börjar bli rött. Vet inte om han börjar bli förkyld att det är därför han sover eller om han tar igen sig efter tre skriknätter. Hoppas han är vaken imorgon på dagen iallafall så han får en bra dygnsrytm.



Ja det här är säkert inte det sista inlägget eftersom jag är pigg och rätt rastlös..

En lördag

Kategori: Familjeliv

Inatt somnade Colin halv fyra men då var han liksom inte superskrikig. Nu har vi köpt NAN 1 istället för babysemp hoppas hans mage blir bättre nu då. Det kan ju inte bli sämre. Vaknade halv tolv så gjorde oss klar och träffade mormor och emmy fem minuter på stan Colin fick en supersöt nalle som spelar musik. Sen fikade jag med Johanna och gick runt handlade alla <3 dagspresent till pappan från sonen och från andra sonen Ville såklart :) Sen har jag varit till maxi och handlat NAN och kaffe med mamma. Fick supergod chililax och potatis när jag kom hem.

Nu vill jag att Colin ska vakna och äta tänk om han kunde vända dygnet och sova inatt istället. Måste hålla honom vaknen hela kvällen nu. Längtar verkligen tills han sover hela nätter.

Mirakelpappan

Kategori: Familjeliv

Varenda tyst sekund är världefull. Sitter här och njuter av att Colin inte har ont i magen. Vid 02 lugnar det alltid ner sig iallafall så det är inte så lång tid kvar med tanke på att han alltid börjar skrika vid 20 - 21 tiden och nu är klockan 22.33 men det börjas knorras nu. Tur att hans mirakelpappa har honom. Christian får alltid tyst på Colin jag gick alla timmarna igår med honom han var inte tyst en sekund. Sen kom pappa och tog honom så vips blev det tyst. Helt otroligt. Vad gör han? Trollar?

Hoppas man får sova snart för nu har Colin skrikit tre nätter ge mig en felfri så att jag kommer på banan igen tack.

Ny design

Kategori: Familjeliv

Gee mig en ny design. Väntar på en av Jonas hoppas han har tid snart. Colin är ju tre och en halv vecka nu så jag försöker sätta ihop en egen som man kan ha tills Jonas har tid.

Colin har vaknat och ätit nu leker han igen. Christian har en kompis här som ska hämta vardagsrumsbordet och dom kollar vidzone. Har ni ps3? Skaffa det! Superkul bättre än spoitfy och så är det musikvideos till.



Sådär ser vårt nya vardagsrumsbord ut. Synd att man inte har någon soffa då. Ska ringa och klaga på måndag kanske man får avboka den då. Ja jag får gå runt och vara irri några dagar sen ringa! Vi vill ju hellre ha Monza från mio fast då kanske vi får vänta på den också.

Idag kommer mamma och Emmy till stan. Får se om man hinner träffa dom något imorgon. Kanske går dit en snabbis på dagen mormor skulle vara med Emmy för mamma, fia och Jonas ska ju på melodifestivalen, till Johannas jobb :)

Mammas ögonsten

Kategori: Familjeliv

Ja just nu ligger han och leker med sig själv i babygymmet, superskönt. Idag har vi varit på stan i några timmar med Fia och Jessica. Kom hem för snart en timme sen. Colin har ätit. Ammat bara så glad jag är att han blev nöjd sen har han lekt lite nu får se hur länge han är nöjd håller på och vänder sig från vänster till höger och tillbaka och pratar.

Senare ska vi äta hamburgare el...OJJ NU SPYR HAN! Sådär nu har det gått en halvtimme sen jag skrev det där. Han ville kramas och somnade igen. Christian är borta. Han skulle träna och gå till ÖB men varit borta mer än två timmar utan telefon? Jag skulle köpa med mig köttbullemackor men dom hade slutat med dom. Jaha, då viste ju inte jag om jag skulle köpa mackor eller inte så hade han ju inte telen med sig så jag får sitta här och vänta. Jag vill inte ha någon mat förns middagen iallafall men han måste ju äta två gånger om dagen även om dom är efter varandra. Hehe.

Jag ska försöka hålla mig vaken till solsidan idag sen vill jag sova! är dötrött.



för 4 veckor sedan såg jag ut sådär. Nu har jag bara lite fläskmage men den är platt. Lite daller men det är snart borta! :)

Kolik?

Kategori: Familjeliv

Colin skrek från 20 - 02 trodde aldrig att han skulle somna. Idag vaknade vi tio och han hade ätit två gånger tidigare och somnat om bra. Gissa om jag är trött. Hoppas verkligen att det bara var en gång han var så arg för tänk om det är kolik då håller han på tre månader till. Yippi! Eller inte..

Han har varit lite knorrig nu på morgonen med smågnällig. Jag ska göra mig klar nu och gå ner till stan. Se människor och få lite luft. Ska träffa två av mina systrar och faktiskt ta mig till banken ska höra om att öppna konto till Colin för han får ju barnbidrag nu. Sen ska jag ringa om jobb säga att jag vill jobba nätter i sommar så ingen annan får mitt jobb.

Nu ska jag fortsätta göra mig klar och se om jag kommer iväg. Är skitarg med på Lindholms möbler som sagt att vi skulle få soffan efter 6-8 veckor och vi ska få den efter 11 två veckor kvar. :@

År av kärlek

Kategori: Familjeliv

Idag har jag och Christian varit tillsammans i 1,5 år <3

Den 11 Mars när jag var 14 år bakade jag en tårta till Fredrik som fyllde år. Jag åkte hem till honom tillsammans med Pelle och Lisa. Han hade en kompis hemma. En kille men han satt bara i soffan sa ingenting. Fredrik hade ju lunar så man kunde ju skriva till varandra där. Jag sa typ att det var en helt stum kille som var hemma hos honom den gången. Men för att jag skulle förstå att han inte var stum så ringde vi ett trippelsamtal och ja han kunde prata, han gjorde chilikonkarne. Alla tre la till varandra på msn. Hände inget mer med det. Man skrev ju bara någon gång ibland hej vad gör du?.. Vet inte hur det gick till men vi började ringa, jag och stummannen. Pratade som kompisar bara. Varje dag, i timtal. I alla år har jag pratat med honom sedan dess nästan varje dag men det har gått i perioder. En dag bakade jag chokladrutor och gick hem till honom med. Bara en snabbis för att han var på väg ut. När Erik gjorde slut satt jag hemma hos honom ett tag på natten och pratade. Så underbar som vän. Hemlig vän. Alla Fredriks fester har vi ju bara sett varandra men inte pratat. Spännande känsla. Det skulle aldrig bli något mellan oss för tankarna fanns inte hos någon av oss eftersom han var ju vuxen. Enda sedan en jul då Christian kom hem till pappa och hämade Fredrik har jag tyckt att han har varit den finaste människa jag någonsin sett. Så fin, inte snygg utan fin. Man blir varm i kroppen av att se honom. Jag skulle aldrig bli kär i honom. På studenten så lurade jag med honom att följa med ut på krogen efter min fest. Hade avtalat det med Fredrik lite i smyg. För ingen annan viste att vi kände varandra jag och Christian. Väl på berggrenska så satt vi mitt emot varandra jag var så glad att han följde med för han var lite velig. Han var så fin. När kvällen var slut var jag störtkär. Det var den 13 Juni. Jag kunde inte sluta tänka på honom fast jag hade planerat min framtid tillsammans med någon annan. När pappas familj var i Göteborg och opererade David så passade det perfekt att umgås med Crille. Vi gick faktiskt på Cityfesten tillsammans. Riktigt spännande tänk om någon som kände oss såg oss? Vi träffades i smyg tills i November då det läckte ut vem det var jag bodde hos. Den 11 Augusti blev vi tillsammans. Jag och stummannen, hade man aldrig kunnat trott att man skulle sitta här med honom i en jätte fin lägenhet med hund och barn. Jag har en familj med världens finaste människa och vi har världens finaste son tillsammans.

Jag älskar er Christian, Ville & Colin <3

Stor kille

Kategori: Familjeliv

Imorse var vi på BVC. Colin vägde 3760g och var 54 lång. En riktigt stor kille han växer så det knakar. Efter bvc gick vi hem till min farmor och var med henne. Tog en långis med Ville till stan och till djuraffären. Jag passade på att ta med Ville hem till vår gammla granne. Som alltid så blir man kvar länge och pratar. Min farmor tog Colin med hem till henne och när hon skulle fälla upp handtaget på vagnen så klämde hon sig så hela tidningen hon köpt och vagnen. ush såg ut som det hade varit mord där. När jag kom ville Colin äta. Fanns inte tillräckligt med mjölk så jag fick springa hem och hämta ersättning och tillbaka. Louise och Annika var där med och vi stannade tills fem. Då gick vi hem för då var Colins farfar här och hälsade på.

Nu är Ville hemma och hälsar på. Han bara sover men han får gå över till farmor och farfar sen tror inte att jag klarar av att ha honom hemma över natten rädd att han känner sig övergiven. Han har det bättre där borta just nu fast det känns tugnt att att han inte bor hemma.

Annars ska vi bara vila ikväll tror jag och idag har vi varit tillsammans i 1,5 år <3

Bada i mjölk

Kategori: Familjeliv

Ja min son gillar att bada i mjölk. Han slaskar runt så det sprutar hit och dit när han äter både han och jag har mjölkfläckar överallt och det är tur att vi har plastad frote i sängen för han slaskar runt rejält på nätterna.

Idag kom min syster hit och tömde min garderob rätt skönt att bli av med sånt man inte kan ha eller kommer kunna ha. Men mycket i min garderob är alldeles för stort med. Jag har fixat tvättstugan med och gått över till min farmor och farfar och träffat Ville. Han blir lugnare för varje gång vi kommer över.

Grattis till Fia och Jooonas som firar 3 år tillsammans idag.





Bilder på min "lilla" syster som har lånat massor med kläder av mig. Allt hon har på sig utom långisar trosor och strumpor. Japp BHn har varit min med fast hon fick den :)

Jobbig natt

Kategori: Familjeliv

Inatt åt Colin för mycket var helt galen så har han vaknat ätit vaknat ätit hela natten. Vi har typ sovit 0 timmar. Är rätt slö idag har bara ätit frukost och Christian har tvättat eller tvättar jag får väl gå dit snart. Sen ska jag klä på mig göra mig lite klar. Sen ska jag gå ut lite och avsluta hos min farmor och farfar. Dom är i stan ska hälsa på min älskade Ville, Colins storebror. Tänk han har varit hemifrån i en månad snart. Hjälp det är snart den 19:e en månad sen han föddes. Yees då är det bara tre månader kvar till smakportioner och att han sover bättre på nätterna. Får han kolik så ska det vara borta då. Längtar lite fast endå inte. Skrämmande stor har han blivit riktigt rund och go man vill inte klä på honom för man vill klämma och känna. Om tre månader är det ju riktigt vår med. Vi går mot ljusare tider.

Igår när han hade skrikit typ ett par timmar så var han arg vi la honom i sägen på sidan mot Christian han sprattlade till och plöttsligt låg han på mage, knäpp tyst och sov. Han vände sig inte medvetet men det var ett tre kvarts varv. Såg rätt coolt ut. Han börjar bestämma lite själv med han vill inte amma utan tar hellre flaskan. Lite småjobbigt för jag vill ju hellre att han äter mjölk när det finns. Så nu får jag sitta och pumpa för att han ska bli nöjd som tur är så ammar han utan problem på nätterna iallafall.



Mini Colin

Supermamma

Kategori: Familjeliv

Idag har jag agerat supermamma. När Christian gick och tränade så passade jag på att söva Colin, diska, mata Colin så han somnade igen, städat badrummet, bytt sängkläder, bytt handdukar, torkat golvet och dammsugit. Sen förberedde jag middagen med så att när han kom hem var det bara att sätta igång potatisen. Skönt att känna att man är värd att gå ut och fika med Johanna. Så det unnade jag mig. Jag bara måste träffa henne minst en gång i veckan. Jag lyckades till och med passa tiden och möta henne i trapphusdörren. Nu märks det bara att jag är småbarnsförälder på att jag gäspar mycket. Hehe

Ja nu bakar Christian någon slags köttfärskorvar till middag. Låter konstigt men det är nog jätte gott. Det är sen middag här men allt blir förskjutet när man kliver upp och äter frukost vid tio.

Det är första gången jag har gjort allt det jag skrev tidigare, Crille gör allt här hemma i vanliga fall, jag har liksom knappt vågat använda hans dammsugare eftersom han håller på och diskar den och sånt efter varje gång är så rädd om hans saker. Vågar inte puttsa tvn heller rädd att det blir repor sånt får han göra själv. Nu ska jag vänta på mat och smsa Therese och fråga hur det gick för henne idag. Se när Colin vaknar igen han har varit nöjd mest hela dagen idag iallafall men han äter och äter hela tiden så länge han inte får ont i magen så får han äta.

Jag bjuder på bilder senare eftersom blogg.se krånglar :(

Babygym

Kategori: Familjeliv

Colin ligger och leker i babygymmet. Han vaknade klockan nio med ett strålande leenede. Han åt och vi har gjort honom klar sen har han lekt med sitt bamsebabygym. Han är så söt! Annars händer det inte mycket här Christian sover fortfarande och jag kollar på våra bästa år som dom flesta gravida och mammalediga. Kan man läsa på de flesta bloggarna,hehe. Idag vet jag inte vad som händer har inget planerat.

Nu ligger Colin hos mig han tröttnade. Åh så härligt det är med en nöjd bebis. Supermys! Jag bara njuter.



Colin är lika stilig idag i pappas byxor :)

Trött..

Kategori: Familjeliv

Jag åkte hem till mina kusiner. Vi fick pannkakor och fika. Supergott! Colin blev poppis men han var lite gnällig. Vi kom hem nu vid halv åtta och har bara sett tv sedan dess. Colin har somnat och sover hos pappa. Jag ska lägga mig snart för att jag är jätte jätte trött. Hoppas sonen vill sova någon timme extra imorn bitti. Har inget planerat imorgon heller. Blir det lika skönt ute så ska jag nog ta en långpromenad. Är ju sjukt sugen att komma i form. Jag väger 10 kg mer nu än vad jag gjorde innan jag blev smällfet då jag gick upp från 42 - 65 kg på ett halvår. Jag tänker förståss inte gå ner så mycket men jag vill få bort dubbelhakan och få platt mage. Sen måste jag skaffa mig en rumpa för den jag hade förr börjar bara bli lår, skitfult.

Det om detta nu ska jag göra mig klar innan Colin vaknar igen. Fast det gör han inte för superpappan har ju fått honom att sova. Förstår inte hur han lyckas med allt jämt. Det är något magiskt med min man. Tänk att jag är tillsammans med stummannen. Hade man inte kunnat trott för 7 år sedan då jag träffade honom första gången som jag minns i Fredriks lägenhet på söder när jag var dit med pelle och lisa med tårta när han fyllde :)

Måndag

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade Colin klockan åtta och var på strålande humör. Sedan dess har han sovit knappt en timme sammanlagt. Han är vaken hela dagarna nu. Konsigt för han brukar liksom sova. Idag blir det nog en lugn dag. Bara vara hemma och ta det lugnt kanske tar en sväng ut men han har ju fått ett par kråkor i näsan så vi kanske håller oss inne en dag så att dom inte förökar sig.






Colin nybadad igår kväll





Colin imorse

Nybadad Colin

Kategori: Familjeliv

Nu har världens finaste pojk badat. Han verkar rätt nöjd får se om han somnar snart. Annars hade jag själv tänk att lägga mig snart så att man får sova lite. Vore superskönt.

Colins presenter

Kategori: Familjeliv

Tänkte lägga upp bilder på Colins presenter. Dom är jätte fina tack så jätte mycket för allt fint han fått!



Från Pappas kompis Danne



Från Farfar och Faster Hanna



Från Mammas Mormor



Från Pappas kompisar Emil och Niclas



Från Mammas Morbror med familj



Från Mammas Moster med familj



Från Pappas kompisar Julle & Tara



Från pappas kompisar Mike och Hanna



Från Pappas kompis Pierre med familj



Från Mammas Farmor och Farfar



Från Mammas kompisar Johanna, Fia och Madde



Från Johannas Mamma Kerstin



Från Johanna och Eric



Från Faster Sara och Peter



Från Faster Matilda, Johan och kusin Sara-Maria



Från Morfar, Mostrar, Morbror och Saritha



Från Pappas kompis Fredrik



Från Pelle och Lisa









Från Mormor och Mostrar



Från Farmor



Från Mammas Faster med familj



Från Pappa

Sen har han fått en min första bok av Farmor och en av Jessica & David ( Moster och Morbror ) och Massor med strumpor.

Jätte tack till alla för presenter och gratulationer från Colin.

Hemma igen

Kategori: Familjeliv

Colin och jag åkte hem till pappa. Där var det full rulle. Vi åkte hem klockan tre och handlade lite loka på vägen hem. Tog med mig min hm katalog hem. Åh vad jag vill handla kläder. Vill verkligen börja jobba, tänk att jag tjänar lika mycket som föräldrapenningen på tre nätter. Snart så kanske han får lite mer fasta tider och sånt så kanske man kan prova. Jag tror inte Christian skulle klaga om han fick Colin för sig själv även på nätterna. Det är ju pappas kille redan nu.

Ikväll ska jag ta det lugnt. Kanske Fredrik skulle komma förbi? Colin är ledsen idag jag tror att han har ont i magen för att han sover inte var vaken från halv tio till kvart i två nu på dagen har bara skrikit liksom inte hungrig. Hmm.. Nu vaknade han igen. Typiskt. Stackarn jag vill ju inte att han ska vara ledsen.

Nu ska jag prova mata honom lite se om det blir bättre.

Barnfamilj

Kategori: Familjeliv

Ja det märks ju tydligt att man är en barnfamilj nu. Vi har inte supermycket att göra men man prioriterar helt enkelt inte bloggen på samma sätt som tidigare. Det är iallafall lika många som läser den varje dag. Jag ska fråga Jonas snällt om han kan göra en ny design och då ska jag lägga in bloglovin med som jag hade på min förra blogg. Bra för dom som följer för då kommer det ett mail när jag skrivit.

Igår hade jag inte alls tid att skriva. På dagen var Christians kompis här med två söta och supersociala barn. Jätte trevligt. Sen hann vi klä oss och åka iväg till Bomhus där vi var hos fler av Christians kompisar och på fest på kvällen. Det var väldigt trevligt :) Vi kom hem vid 00 och åt mat som vi handlade på vägen hem och sen sov vi. Crille skulle igentligen följa med dom andra ut men han stannade hemma utan att bli övertalad. Det har aldrig hänt tidigare.

På bussen hem igår var bussen full med killar 18 år. Dom skrek och sjöng det lät värre än en hockeymatch. Lite småirriterande men jag kommer aldrig förstå det där med att väsnas på fyllan. Har som sagt aldrig varit så full och aldrig varit "ung och full" heller för den delen. Jag skippade den delen i min utveckling och höll mig till lagarna. Har bara varit superfull en gång i mitt liv och det var ju då i april när jag ramlade ner i diket och Crille fick hämta mig. Jag saknar inte alls sånt där men det kanske är för att man aldrig har varit sån som festat som dom flesta.

Det om detta. Nu ska vi klä på oss och ta en buss till fridhem. Jag saknar mina småsyskon och Colin ska få träffa nästan alla sina mostrar och sin morbror :) Annars blir det nog en lugn dag.



Colin myser med pappa <3

Idag blev det en..

Kategori: Familjeliv

Tripp till Söderhamn. Dagen började med att jag klev upp gjorde mig själv klar sen ringde mormor jag klädde Colin och gav honom mjölk i flaska när han satt i barnstolen så att han skulle bli lugn och nöjd inför resan. Dom ringde och stod utanför och då vart det ju lite smågrinigt när jag gav honom mat färdigt var nere på max två minuter. Jag fick inte fälla ihop vagnen själv för det kunde ju han. Ja så åkte vi iväg. Världens obekvämaste bil var som om vi åkte på en åker hela vägen trotts att bilen är ny? Ja iallafall gick det bra att åka hem till mamma. Ännu mer klagomål över vagnen.. Väl inne skulle jag leta på nummret till trygg hansa. Fick man ju inte göra själv hade gått tusen gånger snabbare om jag fått kolla själv.  Vi åkte till stan och träffade Malin och Linda underbart trevligt Emmy var med mig också för hon vill ju hellre vara med mig och Colin än att vara med mormor och Ove såklart. När dom gick så läste Emmy och jag böcker på bibblan typ en timme. Äntligen kom mamma så vi fick åka hem. Jag var livrädd hela vägen och vill nog inte ta med Colin i den där bilen nå mer. Hetskörning och nosning i andra bilars arslen. Att man måste ha så brottom om man är pensionär. Ja det låter väl som om jag klagar mycket men jag skulle vara försiktig om jag hade en två veckor gammal pojk i baksätet.



Malin och Colin :)

Nu får vi gäster

Mamma,pappa,barn..

Kategori: Familjeliv

Ja vi är ju det nu. Mamma, Pappa, Colin & Ville. En familj. Coolt det är så svårt att säga till Colin kom till mamma liksom. För jag känner mig inte som en mamma det låter gammalt. Igår var BVC här. Hon frågade om jag ville fortsätta i föräldragruppen. Ja vist kan jag göra det. Men det är fortfarnade som om att jag umgås med mina föräldrars kompisar för alla är mycket äldre än mig. Annars väger han 3500g nu en riktigt stor kille. Jag har också blivit stor känner mig enorm och klumpig fortfarnade. Men nu ska jag bli massor med smal. Snart har jag gått ner 8 kg sedan han föddes för två veckor sedan. Det är helt okej gick bara upp 2 kg när han låg i magen.

Idag har jag haft egentid. Har varit på John Bauer och fått håret färgat. Blev mörkt fast jag vill ha ljusa slingor men jag får fixa det sen. Det blev bra iallafall ;) Sen har jag bara varit hemma plockat lite. Colin har sovit mest hela dagen och ätit då och då. Han åt ju ersättning imorse så har jag kunnat hållt honom nöjd hela dagen tills nu. Superskönt att slippa ge ersättning varje mål. Det går åt rätt håll.

Imorgon ska jag åka till Söderhamn en sväng. Ska hälsa på mamma och så ska jag nog träffa Malin en sväng eftersom hon är där då. Som tur är slipper jag åka tåg med vagn och babyskydd jag får skjuts av mormor och hennes gubbe. På kvällen kommer Christians pappa och hälsar på. Första gången Colin får träffa sin faster och farfar.



Nu ska jag göra mig klar för sängen. Goonatt.

Tiden som är förbi

Kategori: Familjeliv

Ibland kan man inte låta bli att tänka på den tid man hade då allt var så tryggt. Vi gick på fridhem. Madde och jag satt som gott ihop. Vi gjorde allt tillsammans. Vi gick i samma klass, var bästa kompisar och våra mammor bodde grannar i Andersberg. Varannan torsdag sov jag över hos henne för då var mamma på dans. Vi hade Engelska glosor som vi tränade med hennes mamma. På mornarna tittade vi på foxkids i hennes vardagsrum och fick frukosten serverad på en bricka i vardagsrummet. En kväll var vi ute och gick då kom Kristoffer och frågade: Får jag pussa dig? och tittade på både mig och Madde, vi sprang för livet. En annan vinterdag gick vi hem från skolan. Madde halkade under viadukterna då Knutte kom och upptäckte en infrusen bajspåse i isen. Han sa: Titta här är det någon som har sprungit så fort och tappat byxorna efter sig! Vi skrattade så att vi grät. På sommrarna hoppade vi i mattpiskestången och satt på bommen och pratade. En dag då vi satt på bommen och Madde lurade mig att en Kackaduva var en sorts häst. Och Madde kommer du ihåg den där dagen då vi hade klassfest i tran då vi drack grön läsk (vilken lycka) och åkte därifrån i tofflorna för att vi hade varit ute och hoppat kråka? Vi skrattade hela vägen hem i bilen. Vi sågs alltid efter skolan och vem kan glömma våra baguetter med smör som vi värmde i micron och nudlarna vi kokade till mellis? Våra åkturer på sparkcyklarna inne på konsum efter stängning och fjällenresor? Jag behöver inte skriva mer för att bli förstådd att vi upplevt mycket fantastiskt tillsammans.

Johanna och jag träffades på ängen då hon flög drake, vi båda minns det som igår. Vi älskade att läsa KP ( kamratposten ) tillsammans. På högstadiet började vi umgås lite mer för då hade vi ju inte våra "klubbar" längre. Toppen, inget som kunde hindra oss. Vi umgicks mer och mer. Det började på sommarlovet innan sjuan började. Jag hade gjort illa mig när jag åkt rodel och kunde inte gå. Hon kom förbi på sin sparkcykel och vi åkte till mamma där jag hade bredband. Supercoolt! Eller? Jag viste inte vad det var men på ett kick viste jag mer än vad lunarstorm var. Msn! Vilken fantastisk uppfinning. Jag sitter inne på det än idag. Tänk åtta år sedan. Vi satt där dagarna långa. Skolan började och vi började ladda ner musik på pappas dator och brännde skrivor som aldrig förr. Låtar som in kommer far och bamsesaga var ett återkommande spår. Efter ett tag skaffade vi oss en varsin Jens of sweden mp3. WOW där gick vi i skolan och lyssnade på musik med en fin lysande blå display. Hela 32 låtar fick plats om man hade tur. I nian vurpade vi på min moppe och Johanna bröt tummen. Jag fick som straff att skala hennes potatis under de veckor hon var gipsad. Johanna och jag var sjuka en vecka tillsammans. Vi körde stenhårt i webbkameran och hon spelade in massor med roliga filmer till Gullan bornemarks musik. Vi åkte tillsammans på flera Lena Philipsson konserer och hade kisstävling i Falun. Vi är så nära varandra än idag att vi nästan läser varandras tankar. Vi är som en person när vi ses och ingenting kan någonsin skilja oss åt.

Sofia ( Fia ) och jag har gått hos dagmamma tillsammans. Vi bråkade om vem som skulle vara simba och nala när vi lekte lejonkungen i trappen. Men det bästa på dagen var iallafall när vi fick leka hund och äta puffat ris. Vi gick både på kyrkis och balett tillsammans. Minns du när vi var blommor? En dag tog Fias mamma med oss på teater, klas klättermus. Den var jätte bra. Vi hoppade hopprep på hennes gård där man kunde fästa hopprepet på en krok i ett träd så även två personer kunde hoppa långrep. Jag, Sofia E och Sofie slogs lite om att vara Fias bästa kompis. När jag fick en ny cykel i födelsedagspresent ägnade jag en hel kväll åt att cykla in i hennes bakhjul så att det lät roligt. Det var jätte kul, tyckte iallafall jag! Ibland bråkade vi på skolan, det gick snabbt över när vi gick åt ett varsitt håll och möttes på mitten. En dag retade jag Fia för att hon hade kantarell gula byxor. Vem kan igentligen glömma teatern papegojjan vi gjorde i trean. Fy sjutton vad pisamt. För några år sedan var vi till hennes stuga i Göteborg, oförglömmligt!

Alla våra sommarkvällar på min balkong allt kul vi haft tillsammans. All trygghet vi haft från fridhem. Vi 4 kommer alltid att hålla ihop vad som än händer, hur lång tid det än tar mellan gångerna vi ses allihop. När vi började på gymnasiet splittrades vi till en del men endå inte. Vi har klarat oss igenom den tiden så varför ska inte vi klara oss genom framtiden? Undra hur många kroketter vi har ätit sammanlaggt? Vi måste göra det snart igen eller hur? Sist vi sågs var i torsdags då vi fikade på mocca i stan. Guld värt man lever verkligen på moln efteråt. Hoppas det blir snart igen. Jag säger bara en sak:
KRIS!

Mycket har förändrats med tiden både i samhället och i livet. Jag har en familj nu. Min sambo Christian vår son Colin och hund Ville. Madde har sin pojkvän och har flyttat till brynäs. Hon jobbar. Johanna bor med sin Eric och Fia och Johanna pluggar. Vi kan hålla ihop endå. Men hur kommer Colins framtid att se ut? Kommer han att få en lika trygg och oskyldig uppväxt som oss? Samhället har förändrats stort bara nu. Mycket yngre personer som börjar dricka alkohol alldeles för tidigt. Det är massor med grupptryck och barn blir mobbade för hudfärg och efter hur mycket teknikprylar de har. Unga tjejer som ska se ut som barbiedockor och teknikprylar är saker som har betydelse redan på dagis? Kan man data eller inte? Det grupptrycket har vi fyra varit skyddade ifrån. Vi har klarat oss upp till laglig ålder och är förståndiga på den fronten. Vi har fått stått ut med mycket. Jag kom bara överens med två st i min klass på gymnasiet bara för att jag varken drack alkohol eller rökte. Därför blev man inte accepterad av resten. Jag har inte druckit alkohol förns jag var 18 och jag har hållt mig till måttlig mängd. Har blivit för full en gång. Då var jag hemma hos pappa och firade hans morbror som fyllde år och åkte till Johanna senare och fyllde på. Jag ramlade ner i diket efter stora vägen vid Andersbergs IP och Christian fick komma och hämta mig förra året i April, kanske då Colin blev till?

Hur kommer det se ut när Colin ska in i det här livet? Kommer han att vara lika förståndig som mig eller kommer han bli en strulig en som man ska vara livrädd för att släppa ut ensam? Om han blir som mig kommer han bli mobbad för det? Hur kommer ungdomsvåldet att vara och vad kommer han att få för sorts vänner? När man ser på ungdommarna idag, dom som står nere på stan, spottar, skriker, röker i stora gäng. Har stora jackor och mysbyxor. Vad kommer dom få för framtid? Går all undom i fel spår nu för tiden och hur ska jag göra för att skydda mitt barn från detta? Tiden går skrämmande fort och snart är han där. Min son Colin kommer snart att vara här där jag är. För vart har alla mina år tagit vägen?

Jag älskar min familj och mina vänner <3

Bättre än dunderhonung..

Kategori: Familjeliv

Är min supermjölk som gör mig smal och rundar till min spinkiga son :) Har gått ner 7 kg på 2 veckor och då är det 5 kg mer än den vikt jag hade innan han flyttade in i min mage! Det är super. Idag klev jag upp i rätt tid vid tio var jag påklädd och klar för att plocka upp Colin och Christian klev upp då med. Var klar till sådär klockan tolv när jag sagt att jag skulle gå senast halv tolv till Johanna men det var rätt bra planerat endå. Vi gick på stan handlade lite småsaker som behövdes hemma. Superskönt att komma ut samtidigt som man får prata av sig.



När jag kom hem hann jag plocka lite innan Colin vaknade. Sen kom Christian hem han hade tränat och satte igång med maten. Colins farmor kom över på mat och åt dillstuvad potatis och isterband. Jag åt frukostkorv men det var gott :) Till efterrätt blev det semlor.

Ikväll blir jag ensam hemma så dörren står öppen för besök hehe. Imorgon kommer BVC med så man kanske ska städa lite eller så. Ja vi får se hur nöjd Colin är och hur mycket som blir gjort.

Colin hör! :)

Kategori: Familjeliv

Imorse mådde jag mycket bättre än igår men jag åt värktabletter vid sju. Det var verkligen superskönt att duscha långdusch och känna sig fräch. Passade på att väga mig också och jag hade gått ner 7 kg. Väger nu 5 kg mindre än vad jag gjorde innan Colin flyttade in. Det kan ju gärna fortsätta i den här takten ett tag till. När jag var klar halv tre gick vi till stan och tog bussen till sjukhuset. Det gick bra tills det kommer ett sånt där spöke i sista sekunden och skulle på bussen med sin fyraårige son i en sukly vagn. Den fick inte plats så hon blockerade hela gången i bussen. Folk fick stå och trängas medans andra halvan av bussen var typ tom. Hon fattade inte svenska och inte att hon var tvungen att gå ur bussen för att jag skulle kunna komma ut. Sånna borde man inte släppa ut i samhället noll vett. Ja sen så gick vi upp till öron gjorde hörseltest. YES han hör på vänster öra med. Passade på att lämna pumpen på BB med för jag behöver den inte. När vi kom till stan så står det fullt med ÄKLIGA UNGAR utanför pappas jobb. Det kryllar av dom. Som spottar och röker och svär. Avliva dom tycker jag jag skulle inte vilja ha ett sånt barn dom gör ju inte samhället någon nytta iallafall.

Sen träffade vi pappa lite och gick sen hem och åt. Jag hann äta i lugn och ro innan Colin skulle äta.

Ikväll ska vi äta hamburgare. Massor med gott. Ha en fortsatt trevlig kväll

Lördag kväll = Sjukhus

Kategori: Familjeliv

I lördags kväll tyckte jag så synd om Colin att han skrikit hela dagen så jag ringde till rådgivningen och dom skickade in oss till akuten. Han blev inlaggd för observation och det visade sig att det inte fanns tillräckligt med mjölk och därför hade han varit hungrig dom tre dygnen han skrikit. Jag fick intensivpumpa och han fick äta var tredje timme trotts att han sov. Toppen! Han har varit nöjd sedan dess. När jag hade varit och hämtat frukost på 107 B ( vi låg på 107 A) så kunde jag bara äta lite mådde illa kände mig helt borta i huvudet. La mig och somnade när jag vaknade hade jag jätte ont i huvudet och var helt förlamad i kroppen kunde inte ens ta i Colin. Mamma fick hämta oss och skjutsa hem oss. Jag sov hela dagen men kände mig piggare på kvällen. Jag har fortfarnade ont i kroppen och håller man inte efter med Ipren och Alvedon så blir jag sådär dålig igen.