Sandra - Colins mamma

Bebismysig morgon

Kategori: Familjeliv

Colin myser med moster Emmy. Vi har sovit hela natten för jag har legat och ammat 3 ggr men då har vi varit vaken max 5 minuter helt underbart. Jag är mer än utvilad och han verkar inte ha speciellt mycket problem med magen heller eftersom han är nöjd :D

Emmy är här en stund för mamma skulle till optikern här bredvid och Christian sover. Annars hoppas jag bara på en lugn dag.

Stålmannen har kräkits..

Kategori: Familjeliv

På sin pappa, fotöljen och golvet. Massor med. Han har verkligen ont i magen han har sovit i två timmar snart så skönt för honom vår lilla son. Bara 1 vecka och redan sjuk. Han får vara hemma och vila i helgen för nästa vecka blir det massor att göra. Vi ska till öron på måndag eftersom han inte svarade på hörseltestet på VÄ öra. Christian är magisk han får Colin att bli lugn bara sådär medans jag får kämpa massor. Colin är verkligen pappas kille. I den här familjen är det jag och sen håller Christian, Ville och Colin ihop. Om det blir fler barn hoppas jag att det blir en flicka så att jag slipper vara här ensam. hehe. Nu ser det ut som om Crille har fågelbajs på axeln det är supersnyggt.

Ska väl göra mig klar för att sova. Har med lite ont i magen ska äta en frukt, lägga i plastad froté i sängen och sen krypa ner och se hur mycket vi får sova inatt.

Imorn bitti kommer Colins moster Emmy en stund mamma ska till optikern.



Colins moster Emmy



Colins morbror David



Colin med sin moster Emmy



Colins moster Fia

Hoppas att han blir frisk snart så att vi kan åka hem till pappa och träffa Jessica och David jag saknar dom. Nu ska jag göra allt jag skrev tidigare. Godnatt

Stålmannen har ont i magen

Kategori: Familjeliv

Colin har fortfarande ont i magen. Det började ju igår och håller stadigt i sig. Min stackars kille. Vi har köpt magdroppar som han fått nu iallafall och har gjort kolik massage. Om han får riktig kolik så ska jag ta med honom till en tjej som gör akupunktur så kanske det hjälper. Värt att testa eftersom det sista man vill är att han lider som han gör nu på hög nivå sover inte ens liksom.

Just nu tittar vi på lets dance. Eller jag gör det Christian agerar bajsletare använder mobillampan för att leta i blöjan haha. Han är väldigt noga med att kolla blöjan. Colin ligger hos honom och smågnäller och har hicka Christian gör allt för att pappas kille inte ska ha ont. Så gulligt att se dom tillsammans. Skönt för mig att vila lite eftersom jag ammat ett dygn nu.

Fy 17

Kategori: Familjeliv

Vad jag fryser. Har liksom dubbla tröjor med. Igår fick vi ny matta i hallen och köket blev jätte fint men han kom ju kvart över sju. Den tiden brukar vi somna om efter andra nattmålet. Vi missade våra fyra timmar så vi skulle lägga oss tidigt vid kvart över 23 sådär. Säkert Colin hade så ont i magen smååt hela kvällen och var orolig sen skrek han till halv två. Tack gud att jag fick sova två timmar för sen åt han igen spottade ut och vi bytte blöja och värmde ersättning. Han spottade ut det med och somnade. Sen har han ätit två gånger till fram tills vi vaknade och spottat ut. ätit tre gånger nu med. Korta gånger och har fortfarande ont i magen. Jag som trodde det var sånt här vanligt kvällsont.

Jag har med lite molande värk i magen, svinont i huvudet fryser massor. Jätte trist. Är lite rädd att båda vi får kräksjuka.  Nä nu ska ja diska och lägga mig bredvid Colin och sova lite för Christian ska träna.

punka!

Kategori: Familjeliv

Ja idag när jag hade varit i tvättstugan så ringde BVC vi skulle dit halv fyra. klockan var två och Colin sov. Jaha. Sprang till tvättstugan gjorde mig klar och sprutade ner hela lägenheten med mjölk. Colin vaknade åt lite men jag var tvugen att avbryta och han blev förbannad och blöt i mjölk. Jag hann inte byta blöja och inte body. Han var jätte hungrig och ledsen. DUM MAMMA så känner jag. Stressade ner med vagnen för trappen. Han blev lugn i liften. Ja gissa vad som hänt då då jo PUNKA hela däcket var platt. Tack gud för att du straffar mig med både snöväder och vagnpunka som om jag inte hade det skitjobbigt innan. Ringde farmor och farfar skjutsade oss. Väl på BVC fick han mat och Charmade BVC tanten. Det var riktigt trevligt där. Träffade personal på södertulls HC samtidigt som beundrade min lille prins. Fast enligt vågen hade han vist gått upp ovanligt mycket för att vara så liten. Det brukar inte komma förns många veckor efter förlossningen. Det är bra för det är ett tecken på att han mår bra trotts att han bajsar och kissar i jättemängder :P

När vi kom hem hade Christian gjort mat så jag kastade i mig korv och makaroner var så hungrig som om jag hade varit med i robinsson. Efter det bytte jag blöja då min gullige son kissade ner hela mig sen bajsade han ner hela skötbordet. HÄRLIGT! Hehe

Ikväll har Mike och två andra kompisar till Christian varit här. Vi har fikat och kollat robinsson. Mycket bebismys för han har varit vaken. Nu spelar Mike och Chrill Buzz och jag tar det lugnt. Jag förlorade två ggr sen slutade jag att spela med dom.

Nu hoppas jag på att få sova snart för jag är verkligen dödstrött. Imorn ska vi få ny matta i hallen klockan 7 på morgonen. Typiskt för det är då vi somnar om efter första morgonmålet.

Colin har torsk

Kategori: Familjeliv

Colin har fått torsk. Inte superkul men jag hoppas att vi kan få bort det med Loka. Inatt har han sovit toppenbra och bara ätit bröstmjölk så det gick superfort att mata honom han skrek inget alls. Känner mig rätt utvilad men vädret får en ju att bli depp. Det är snöstorm så det är ingen ide att ge sig ut med honom. Kanske jag klär honom och bär över honom till farmor och farfar för att träffa Ville igen. Min söt hund. Det är väldigt tomt här hemma utan honom.

Idag har det varit en kille här och mätt runt för att vi ska få nytt golv i köket och hallen imorn! Yeees! Underbart då kommer det att vara jätte fint här hemma. Hoppas soffan kommer med. Sen någon dag ska vi åka till valbo och handla till Colins rum tänkte jag. Det vore så kul att göra iordning lite där inne iallafall så det är ett barnrum och inte bara ett tomt rum med två blommor, babyskydd och en liten byrå.

Ska betala räkningar idag med lite mer än 8000 det känns men det gör inget för pengar är inte allt och Colin har sitt barnbidrag från och med nästa månad så han kommer inte lida av att jag inte har ett enda öre kvar i månaden. Men hur kul hade det varit och bott på 20 kvm då? Näe vi har allt vi kan önska oss nu och det känns bra iallafall. Snart kanske jag kan börja jobba någon natt ibland. Om jag jobbar tre nätter i månaden får jag lika mycket i lön som föräldrapenningen.

Just nu har vi tvättstugan och sen ska jag handla lite gå över till Ville och sen ikväll kommer Christians kompisar över. Hoppas Colin är mer vaken idag än vad han var igår för då sov han sig igenom besöket. hehe

Mjölkfläckar

Kategori: Familjeliv

Många mammor som ammar säger att det är svårt att hålla sig borta från mjölkfläckar. Det har jag märkt idag då tuttarna typ sprutar mjölk ibland. Men det är inte bara jag som har mjölkfläckar utan Christian har med mjölkfläckar. Det är ett tecken på att vi har väldigt delad vårdnad av Colin. :)

Idag gick jag ner på stan fikade med Annika. Såklart hade jag fått punka på ett däck när jag kom till stan. Det enda däcket som inte jag har pump till eftersom det är utbytt. Typiskt. Men min världens snällaste pappa gick och pumpade det medans jag fikade med Annika. Hon gick med mig en sväng på nian där jag också handlade mat. Efter det gick jag förbi hos farmor och farfar och hälsade på Ville. Han var väldigt fundersam och det kommer nog ta lite tid innan han accepterar Colin i sin vardag. Vi får ta det försiktigt i början. Där åt Colin lite och sen skyndade vi oss hem. Colin badade och sen kom Emil och Niklas. Vi fick en jätte fina blommor och kläder av dom tack tack :)

Efter det har jag bara pratat med Johanna och matat Colin. Pumpat lite med. Ätit lax och potatis och nu tittar vi bara lite på tv. Jag är rätt trött så man kanske lägger sig snart.



Nu får han pyjamas på sig sen kommer han nog vilja äta lite till. Min sötaste <3

Förlossningsberättelse

Kategori: Familjeliv

Vi kom till sjukhuset vid halv nio på morgonen. Fick göra en CTG kurva i en timme. Sen stoppade dom upp en miniliten tablett. Och gjorde en timmes kurva igen. Vi lyssnade på radio pratade namn och vilade. Vid ett tiden hade jag bara lite förvärkar såsom jag haft hemma i hur många veckor som helst så vi gick ner till SOS kiosken och åt lunch. Väl där gjorde det riktigt ont så vi gick tillbaka. Då stack dom hål på fosterhinnen. Inge vatten alls.
Jag fick lustgas i ca en halvtimme för det var bara 2 cm öppet och det var ju 1,5 dagen innan därför bestämde jag mig för att ta bedövning fast jag ingentligen inte ville. Är dock i efterhand mycket nöjd med bedövningen. Jag hade bara lustgas en halvtimme eftersom läkaren kom och satt slangen i ryggen då sen kunde jag själv trycka på en knapp när jag behövde en dos med bedövning. Jag hade pencilindropp (eftersom jag hade problem med njursten och urinvägsinfektion i oktober) och så sockervattendropp. Vid fyra var det fyra cm öppet och det började liksom spänna bak i ryggen. Men ingen smärta. Luften gick lite ur oss då för vi tänkte att ja då kommer det bebis någon gång imorgon.

Klockan halv sex var det kontroll igen och då var det tio cm. VA?! Dom började grejja runt i rummet och sen var det bara att ligga och trycka på. Eftersom jag inte hade någon värk så när magen blev hård tröck man bara på som om man satt på toa och gjorde nr två kurade liksom ihop sig och hakan mot bröstet. Det var inte jobbigare än så för 18.16 föddes vår son Colin. Han var 48 cm lång och vägde 3076 g. Helt underbart men väldigt förvånad över att jag faktist inte var nå trött alls och hade inge ont alls.

Sen sydde dom och vägde. Sen fick vi fika och jag duschade. Sen åkte vi upp till BB var där vid kvart över tio halv elva skulle jag tro. Fick lite info sen sov han hos Christian första delen av natten. Vi blev kvar tre dagar för att få alla kontroller gjorda och sen ville dom väl att vi stannade eftersom jag fick pencilin vid förlossningen.



Det är helt underbart att vara mamma så som Christian tycker att det är att vara pappa. Vi älskar vår Colin

1 vecka gammal

Kategori: Familjeliv

Idag blir Colin en vecka gammal. Det syns att han har blivit större. Han äter och äter blir lite rund tror jag. Men det är så det ska vara. Just nu ligger han och sover på fällen med pappa. Vi var vakna till typ två inatt och då åt han sista gången med. Han vaknade halv 6 och väckte Christian med så vi åt frukost då och han blev kvar uppe medans jag fick sova från sju till halv tio. Det var verkligen jätte skönt så nu hoppas jag att Crille får vila lite för det är nog han som behöver mest sömn.

Att bli mamma har för mig varit väldigt enkelt. Jag hade en smärtfri, enkel förlossning det känns inte ens som om jag haft en eftersom man var så berädd på smärta och att man skulle bli utmattad totalt. Typ inte kunna gå på en vecka och ha en superhängig ful mage efteråt. Det enda som varit krångligt är amningen eftersom jag har såriga tuttar. Blodiga sårskorpor liksom. Men med amningsnapp, pump, ersättning och en vakumnappflaska är det väldigt enkelt att amma faktist.

Jag hinner ju tyvärr inte skriva så mycket här just nu har ju ganska många som tittar förbi endå varje dag. Jag hoppas ni fortsätter med det för snart kommer jag nog kunna skriva en gång om dagen iallafall.

Idag ska han premiärbada här hemma kanske jag lägger ut lite bilder på det ikväll. Kommer nog ha lite egen tid då framför datorn eftersom Christian ska ha hit 4 st kompisar. Ville kommer till stan idag med. Ska bli jätte kul att träffa honom. Jag tror både jag och C tycker det är rätt så jobbigt att han är borta samtidigt som att det är värre om han är här för då mår man nog ännu sämre av att inte kunna ge honom den tid han alltid haft. Ska bli kul att träffa honom iallafall så får vi se när han får flytta hem igen. Kanske vi kör några dagar i veckan till att börja med. Beror på hur mycket min farmor och farfar vill ha honom. Dom klagar inte om man säger så. Dom lämnar inte honom ensam en enda sekund. Han får leka hela dagarna och styr. De gör precis som han vill. Hehe.



Mammas och pappas älskade Colin <3

Colin, min son

Kategori: Familjeliv

Inatt har Colin inte sovit samma tider som tidigare. Han var vaken från 11 till typ två och åt till kvart över fyra. Lite småjobbigt men eftersom han har världens snällaste pappa som matar honom när jag sover så åt han ersättning först sen tömde han mig. Sov en snabbis sen ammade han och drack ersättning igen. Sov sen till kvart över åtta och åt igen. Somnade och vaknade tio i tolv. Vi fick sova lite iallafall.

Vi har en jätte snäll liten pojk. Äter han inte så ligger han och tittar eller sover. Han gör inte mycket väsen ifrån sig och det var till och med så att barnmorskan på sjukhuset sa ärligt att han var bland de finaste barnen hon någonsin sett. Aldrig sett någon så lugn. När han kom ut skrek han inte utan han bara tittade runt med sina jätte ögon i rummet. Så härligt.

Just nu sover han igen och jag känner mig ganska rastlös eftersom han sovit typ hela dagen. Han var vaken en stund när vi hade främmande och sen en stund efter.

Jag tänkte ( som alla andra ) skriva en förlossningsberättelse någon gång när jag får tid. Det är ju liksom inte så att man startar datorn när han sover utan då har man alltid mycket annat att göra. Fast jag har en toppen sambo som gör det mesta. Innan gjorde han mycket men nu gör han mycket mer. Fixar mycket med Colin med jag får nästan för mycket avlastning. Att få barn är 1000 gånger enklare än jag någonsin trott och det blir ju inte sämre av att jag hade världens enklaste förlossning. Läs mer om den senare.

Nu är sonen här

Kategori: Familjeliv

Den 19 Januari klockan 18.16 föddes vår prins. Han vägde 3076g och var 48 cm lång. Jag skrev i tidigare inlägg att det skulle bli snabb uppdatering efter förlossningen men det mobila nätverket ville inte som jag och plöttsligt så kändes det så oviktigt att uppdatera. Vi kom hem igår och hade fullt upp sen dess till nu. just nu ligger han och äter.

Förlossning

Kategori: Familjeliv

Imorn blir det förlossning. Konstigt det känns att veta att det verkligen kommer en bebis imorn. Liten är den med. Jag som har gruvat mig över att ha gått över tiden 12 dagar att jag skulle få en på 4 kg. Jag har lite svårt att tänka på annat nu men är faktist trött så jag kanske kan somna endå. Det är svårt att ha fötterna på jorden när tankarna är på månen och i huvudet är det typ vakum.

Skriver kanske något innan jag åker imorn beror på hur det känns men när det är klart så blir det inlägg så håll utkik då ;)

Imorgon kommer bebisen

Kategori: Familjeliv

Imorgon kommer bebisen. Det blev ett långt ultraljud tillsammans med läkare och barnmorska. Det fanns nästan inget fostervatten kvar och bebisen var jätte liten därför så ska dom sätta igång imorn bitti. Jag är så sjukt nervös så jag nästan skakar. HJÄLP. Plöttsligt känns det som att man inte har någon aning om vad man gett sig in på. Men det ska självklart bli underbart och jag var vist öppen 1,5 cm nu så hon kunde känna bebisens huvud. Det var vist ovanligt mycket för att vara förstföderska. Det låter ju bra då kanske det går snabbt.

Jag vet en som inte kommer kunna sova inatt (räcker upp en hand)

Min mage spricker

Kategori: Familjeliv

Min mage spricker snart. Har ätit massor med god mat. Nu har jag ätit lite godis med. Bebisen rör sig så mycket den kan. Mysigt lite ont gör det ju här och där. Man får faktist passa på att njuta för det kommer ta tid innan man känner såhär igen. Många många år är det tills det blir bebis igen och man kanske kommer att sakna rörelserna speciellt när man ser någon annan gravid. Iallafall vill jag hellre ha barnet på utsidan.

Det ska bli jätte spännande att se vad det blir för färg på bebisen och hur den ser ut och verkligen känna på den. Tänk att det här barnet kommer att vara med oss resten av våra liv. Helt otroligt.



Snart blir han storebror Ville :) Vist är han sjukt söt när han ler och har underbett. Nu ska han och jag ut på en promenad innan jag tänker gå och lägga mig.

Goodis.

Kategori: Familjeliv

Är sjukt sugen på godis. Speciellt hemmakväll godis. Det är så att Kristin bor ovanpå hemmakväll och hon har köpt godis där. Jag ska fråga min man om jag får springa och köpa lite. Jag är sååå sugen. Jag fick köpa för Chrill med så jag ska nog springa och handla. Kanske sätter fart på magen. Man brukar ju kunna muta barn med godis. Skyller på det.

Köttbullar sås och potatis står på vår middagsmeny. Gott gott gott!! Jag som bestämt men Christian som lagar. Ovanligt? Näe jag lagar bara min egen gröt i stort sett. Men hans mat blir så god.

Aldrig fucka up

Kategori: Familjeliv

Nu har jag diskat och bäddat sängen 3 gånger eftersom mina pojkar gillar att hoppa i den då. Ser fortfarande obäddad ut men det gör inget. Sen har jag diskat lite. Nu ska jag ta och börja läsa boken aldrig fucka up så att jag hinner läsa klart den innan filmen kommer. Har gjort ett glas isvatten med. Det är inte jätte gott och stillar inte sockerabstinensen men jag lär nog tygla mig lite nu så jag inte blir som ett klot igen jag var verkligen jätte fet förr och är väldigt tacksam att jag inte gick upp mer än 1 kg under graviditeten. Jag väger fortfarande 6 kg mindre än vad jag gjorde då jag tog studenten :D

Aa åter till boken då. Hoppas den är lika bra som den förra den var verkligen dödsbra. Läste ut den igår. Ska försöka lura iväg Christian på bio om det inte blir bebis men det är lättare sagt än gjort kan jag säga. Men jag hoppas att jag någon gång i framtiden får se filmen då :P

Bebisgaranti

Kategori: Familjeliv

Om en vecka så har vi nog garanterat en bebis här hemma iallafall. Imorn blir det ultraljud och sen får vi se vad dom säger.

Imorse gick vi upp tio åt frukost och sen har jag bara varit ute med Ville och plattat ut lockarna jag misslyckades med igår. Det tog 50 minuter. Yes men nu är det platt iallafall. Annars vet jag inte vad vi ska göra idag jag kanske springer upp till min farmor och farfar med Ville. Min gammelfarmor skulle dit och äta och så skulle hon få träffa Ville tyckte min farfar. Det blir trevligt att träffa henne. Hon blir ju gammel gammel farmor i dagarna. Rätt coolt med fem generationer tycker jag.

10 dagars övertid är det möjligt liksom? Tydligen. Ja nu ska jag nog bädda, diska och köra ett varv med min ergorapido. Det blir smulor av Villes mat och alla hans ben han har. Bortskämd men det är han värd.

Jag vill ut och dra vagn!

Läggdags

Kategori: Familjeliv

Just nu ligger jag och ville i sängen. Han somnade direkt. Jag lyssnar lite på min fina ipod innan jag ska sova. Läste nyss ut boken snabba cach. Den var bra från första till sista sidan. Ska börja läsa nästa bok sedan imorgon:) annars har vi ätit tacos tittat på robinsson och sista falck filmen. Den var toppen som alla andra i den serien. Nej nu ska jag lyssna ett par låtar till sen ska jag sova. Ja nu är klockan över tolv så jag har gått över 10 dagar. Förstår inte varför den inte vill ut. Är glad att vi får ett sista datum på ultraljudet på måndag iallafall:) godnatt

Barnvakt

Kategori: Familjeliv

Imorse ringde min farmor och frågade om vi skulle ut på promenad för det var varmt ute. Vi gick en timme sen fikade vi hos min farmor och farfar. Det är så enkelt när man bor grannar :) Ville fick följa med min farfar ner på stan och jag gick hem och hade egen tid. Duschade och fixade håret sen sminkade jag mig och sånt. Kändes jätte skönt som om jag skulle göra något speciellt idag. Sen gick jag upp dit igen lämnade lite mat godis och några ben han kan ha där när han hälsar på. Han har det jätte bra hos dom och dom tycker att det är jätte roligt att ha honom där. Min farfar vill ha en hund som så många andra. Men låna min då! Det går ju förståss inte till  vem som helst eftersom han måste vara trygg på stället han blir lämnad skulle aldrig lämna honom på ett främmande ställe. Men han är ju med mig över allt så hela min släkt känner han :) Dom får ha honom så mycket dom vill han har det roligare där han får uppmärksamhet istället för att ligga här hemma mellan promenaderna.

Det om detta. Ingen bebis idag heller. Känns inte som om det blir aktuellt heller. Vi ska äta tacos ikväll och kolla robinsson. Det blir skönt. Kanske man ska unna sig lite melon ikväll. Kan ju skylla på att min moster har sagt att hon fick tips om att äta melon när bebisen var sen.

Har inte tagit några bilder heller så det blir ett tråkigt inlägg. Kanske fixar till något till senare. Har gått över 9 dagar idag och man har nästan glömmt att det ska komma en bebis.

Plopp

Kategori: Familjeliv

Önskar proppen lossnar snart för det borde bara slutbadat för bebisen nu den får ju snart russinfingrar! Jag vill sätta igång med mejeri och faktist göra vår familj komplett.

Nu är det rätt bråkigt i magen. Ska gå och lägga mig tror jag. Jag saknar mina syskon. Har syskonabstinens med. Jessica och David träffade jag igår men det känns som en evighet och Emmy är det ju faktist flera veckor sedan. Fia träffar jag då och då men hon förändras inte lika mycket mellan gångerna.



Bjuder på en bild på Emmy som är lite trött att vänta på att bli moster. Hehe mina syskon blir moster och morbror samtidigt som deras kompisar får sina första småsyskon. Lite lustigt. när jag var 15 hade jag en lillasyster Fia som är 16 nu. När jag var 18 hade jag Fia nu 16, Jessica nu 5, Emmy nu 4 & David nu 2 år. Helt otroligt. Nu är jag 20 och själv mamma inom en vecka.

Mycket bebisssnack men det får ni stå ut med. Dom flesta läser nog min blogg för att kolla om det kommer någon bebis. Jag kommer att updatera bloggen när vi åker in och när bebisen anlänt ;) Så om jag har blogguppehåll beror det inte på att jag ligger och föder. Jag har ju internet i mobilen så att jag kan mobilblogga och skriva på facebook. Mina unika besökare har ju fördubblats den senaste veckan.

Mirakel

Kategori: Familjeliv



Lilla lilla bebis kom ut. Idag är vi i vecka 41+1. Men om en vecka är vi föräldrar. Härligt. Jag är supertrött nu det svider i ögonen. Har fått supergod mat av min älskling. Fläskfilé med pommes sallad och rödvinssås. Ska kanske sova snart.

Ha en fortsatt trevlig kväll

Ny locktång

Kategori: Familjeliv

Jag fick en locktång idag :) Av min faster toppenbra för min gammla gick söder. Så nu får jag krulla på då :)

Har varit till stan en sväng till gått ett varv inte köpt någonting superduperbra. Nu ska jag äta korv med bröd.



Senare blir det hemmamys skulle jag tro. Trodde att jag skulle få träffa Emmy i helgen men ikke! Hon är ju i trönö varje helg nu tre på raken :O Saknar henne men förhoppningsvis ska vi till Söderhamn nästa fredag och hälsa på. Med bebis hoppas verkligen alla barn kan hålla sig från kråkor så det blir av. Min moster kommer då och det vore ju verkligen kul att få träffa mina kusiner och speciellt min nya kusin Milo har aldrig träffat honom.

Nu kan gärna bebisen få komma ut. För jag längtar verkligen. Jag var lite less idag tänkte att det var ju typiskt att det inte kommit någon bebis när Christians syster och hennes man & dotter skulle komma ihelgen från stockholm. Vips så ringde telefonen och Johan hade blivit sjuk så dom skulle komma nästa helg. Hoppas han kryar på sig men det var ju lite tajming. Näe nu skriker magen så jag lagar mat utan Christian han ska endå äta låda :)

Ha en trevlig kväll

I väntans tider

Kategori: Familjeliv

Gick ju till stan och tillbaka var borta en timme med Ville. Nu har vi ätit frukost nr två ska pula i mig ett äpple och dra på på mascara innan jag ska ner igen. Herre gud vad fattig jag är. Har typ inte ens råd med näsdroppar. Jaja jag ska ju ha bebis snart så då har jag inte tid med att göra av med onödiga pengar. 5000 går mina räkningar på i månaden och hoppas verkligen att det inte blir mer dom här första månaderna går nog bra sen så. Men då kanske man kan jobba något kort pass ibland. Har man rutiner så kan ju lika gärna pappan ta bebisen för han är ju hemma =)

Ja bebisen har typ gett mig två armbågar idag sen har den inte gjort mer liv för sig. FÅr se om den piggar på sig annars ringer jag och frågar om det är nå fel på den. Magen är ju liten typ krympt.

Bebisabstinens!

Kategori: Familjeliv

Nu har jag ringt och fått tid till UL på måndag eftermiddag. Kul då vem vill vänta tills dess plus att jag vill helst ha kommit hem från BB då. Supertråkigt känns jätte långt borta. Sen har jag ätit gurka för jag väntar på att smöret ska bli mjukt.

Igår gjorde jag lite mer smycken så jag ska gå ner till stan så pappa får dela ut dem. Sen ska jag göra ingenting och efter det vänta lite sen kanske äta sen göra igenting.

Har inget viktigt att göra. Kanske tar upp vagnen och pumpar däcken. Ska försöka få iväg Christian på bio kanske. Jag vill ju gärna se snabba cash och har vi chansen att göra nåt sånt ikväll kanske vi ska ta den. Det kan ju dröja tills det är bara vi och att det faktist är enkelt att gå ut trotts att vi har en lång kö med barnvakter.

Har iallafall sovit massor med skönt inatt. Nu kan jag inte skriva mer för Ville ligger och piper vid sovrumsdörren.

Min lilla bebis

Kategori: Familjeliv

Kom ut nu då så vi får känna på dig. Jag hoppas som sagt väldigt mycket på att den kommer nu elller att dom sätter igång snart. Men max en vecka kvar tills vi är föräldrar iallafall. Känns toppen. Jag som alltid har tyckt att jag är jätte stor har nu ändrat uppfattning genom att se andra som är runt vecka 30 och lite till som är mycket större än mig redan nu. Dom borde ju sprängas till slut sånna som är spinkiga innan och typ gått upp 25 kg. Jag har gått upp 1 kg. Sen har jag läst att allt i magen som bebis och alla saker där till väger ungefär 11.90 kg. Helt otroligt tänk om man blev av med det då skulle man bli rena ungdommen igen. Trotts att jag var riktigt överviktig för två år sen så har jag inte gått upp mer. Jag har riktiga förhoppningar om att man kanske kan hålla vikten efter det här. ;D

Näe nu ska jag och världens busigaste Ville lägga oss i sängen. Godnatt

vecka 41

Kategori: Familjeliv



Ja sådär ser min mage ut idag. Vi går in i vecka 41.



Såhär söta var hälften av mina småsyskon idag. Det står acction på Davids tröja idag. Pssar riktigt bra. Nu ska jag ringa min syster fia http://sofiahanden.blogg.se/ och tjata på nya bilder på Emmy för henne saknar jag massor. Hoppas man hinner träffa henne lite i helgen. Fast helst vill jag vara hemma med bebis. Längtar verkligen efter bebismys nu!

Igångsättning?

Kategori: Familjeliv

Ja det kanske blir aktuellt eftersom bebisen inte vill komma ut på egen hand. Det ringer och smsar till Christians och min telefon massor nu. Många som vill komma och titta på bebisen för det är ju en hel vecka sen den skulle komma. Andra tycker att man är lite mindre aktiv på datorn. Självklart är det många som väntar som vi. Imorgon är det dags att ringa och bestämma tid för ultraljud. Hoppas att dom vill att den ska ut men att den mår på topp. Den rör sig ju som vanligt så jag är inte det minsta orolig för att det är något fel just på bebisen.

Annars har jag inte gjort något speciellt varit ute på ett par promenader sen latat mig. Var förbi min farmor och farfar eftersom Jessica och David skulle dit så är det kul. Jag träffar ju nästan aldrig mina syskon sen vi flyttade. Min farmor fyller år idag med GRATTIS! Hon som alla andra hade hoppats på att hon skulle vara gammelfarmor idag men ikke! Vi är ju fem generationer när bebisen kommer. Det tycker jag är roligt :)

Ville bus vår ögonsten är lite klen idag. Han har mublerat om med kuddarna här på förmiddagen men sen har han bara legat. Äter inget speciellt heller. Han piggar nog på sig. Nu ska jag lägga in dagens flumbilder på dom små här.

Namnförslag??

Kategori: Familjeliv

Jag glömde skriva att jag efterlyser bebisnamn. Jag har jätte dålig fantasi och man vill ju ha lite på lager när man väl är där. Annars kanske det blir en namnlös.

6 dagars övertid

Kategori: Familjeliv

som tjockis och det känns verkligen. Man har inte lust med någonting. Imorse ringde mormor. Träffade henne och fia i stan en sväng sen när jag kom hem ringde min farmor och farfar så jag gick dit och fikade med. Vi bor ju grannar så det var enkelt.

Därför har det varit dålig uppdatering idag. Jag har varit ute och ränt samtidigt som att man känner sig inte motiverad till någonting. Imorgon ska jag ringa om tid till ultraljud och då ska dom bestämma tid för igångsättning. Skönt att det händer något någongång iallafall. Är sjukt trött på att bara gå och gå. Det känns ju inget heller.

Ville har varit klen idag. Jag vaknade av att hans mage kurrade imorse. Han sov, hade bäddat ner sig mitt emellan oss och låg med huvudet på kudden och kroppen under täcker. Han har knappt ätit bara lite nu på sentimmarna. Han sover och är slö. Kanske börjar bli förkyld. Vår knähund.

Har gjort två jätte fina armband idag. Ett i silver och ett i läder. :) Ska ta på mig armbandet fia gjorde till mig i julklapp då kanske bebisen kommer för det var ett turarmand till mig och bebisen.

Nu ska jag diska. Sen ska jag krypa ner och läsa bok. Hoppas att jag inte blir hungrig när Christian kommer hem och ska äta mackor för det behöver verkligen inte min ballongkropp just nu.

natti

BEFRIA MIG

Kategori: Familjeliv

Nu är jag jätte trött på att vara tjock. Speciellt på övertid. Allt jag äter bara rinner igenom. Bebisen sparkar massor och  rör runt på nätterna så jag inte kan sova sen ligger den och sover hela dagarna. Jag är hungrig jämt, jag är tjock, trött, har sånna sendrag så jag liksom fastnar när man ska kissa typ 50 gånger om dagen. Bebisen trycker upp fötterna så man får halsbränna, ont i bröstet ( känns typ som om man ska kvävas ) Revbenen går snart av ( både i ryggen och i fram ). Täpt i näsan det är ju något man är van vid.

Det skulle vara supermysigt med en bebis nu. Det är ju inte så att jag får sova mer då men det är liksom det minsta problemet. Att den efterlängtade lilla filluren kommer ut så vi får lära känna den. Mamma och Pappa längtar. Storebror med men han kommer bli avis tror jag. Det är tur att han ter sig mer till Christian än till mig lite svårt att veta hur man ska göra med säng sittuationen. Jag kommer ihåg känslan av att se lady och luffsen ju. Jag vill ju att Ville ska känna att han får sin uppmärksamhet med. Svårt det där.

Idag har det varit ovanligt dålig uppdatering. Jag har varit ute på långis med Ville. Sen har vi ätit frukost städat lite och duschat. Sen lagade jag korv med bröd och åkte hem till Louise och Alice kom hem halv nio. Det är så skönt att komma iväg sådär:)

Imorgon ska jag hmm.. Näe jag ska inte planera för morgondagen för jag ska ju få bebis då. Eller hur?

Min syrra fia har köpt en fin kamera och tar fina bilder på mina småsyskon. Jag saknar dom allihop!!! kolla henes blogg här http://www.sofiahanden.blogg.se

Natti natti

Beslutsångest

Kategori: Familjeliv

Jag trodde verkligen att bebisen skulle komma inatt eller idag eftersom jag har varit vaken halva natten. Men näe jag vaknade strax före nio så jag gick upp. Ingen värk alls nu. Iallafall är jag jätte sugen på att ladda min Ipod med musik och kanske någon ljudbok. Skulle vilja ha Aldrig fucka up eftersom jag läser ut Snabba cash snart. Ska leta på den. Den köpte jag för 2000 och tänk att man glömmer att man har sånna saker är ju perfekt om man ska ut och gå själv eller så. Jag älskar ju att lyssna på musik men det blir inte så mycket här hemma alltid någon annan stans det ska vara ljud. Men min ipod är jätte fin iallafall.



Nu ska jag kolla om Christian ska upp ur sängen han ställde klockan på nio men han har hittils bara lagt sig i fosterställning under två täcken. Hehe jag förstår honom. Han har säkert inte fått mycket sömn eftersom jag snurrat runt i sängen. Blir en promenad till stan med Vildingen men först ska jag äta frukost vill ju ha sällskap så ska hoppa i sängen.

Godis

Kategori: Familjeliv



För första gången på länge är jag inte sugen på godis. Det känns bra men jag åt ju massor i helgen och igår kväll plus att jag pulade i mig det sista tidigare idag. Fick ju som sagt massor med god mat. Lika som Johanna hoppas hennes var lika god. Nu har vi varit ut på sista promenaden och det är verkligen skönt att Ville kan springa lös och göra det han ska medans jag går långsamt plockar upp och så är det soptunna på vägen till trapphuset. Nu ligger han och sover iallafall och jag ska bädda ner mig och läsa en bok. Jag måste ju läsa ut snabba cash nu innan det är biopremiär på fredag. Jag vill verkligen se den och boken är ju underbart bra. Jag viste redan lite om "den undre världen" eftersom jag kände en person en gång som viste och kände.. Ja mer skriver jag inte för det är inte snällt mot personen och kontakterna vet man ju inte hur de reagerar om de skulle råka läsa.. Ja ni fattar kanske. Jag säger inget till någon för att jag är rädd helt enkelt.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig har lite ont i huvudet. Man vet ju aldrig när man får sova en hel natt nästa gång. Kanske inte ens inatt?

Sov gott så skriver jag imorn. Är jag på förlossningen så mobilbloggar jag :)



Önskar du dig en ny design?

Kategori: Familjeliv

Ja då kan ni prata med http://jonaslindberg.blogg.se/ han har gjort många fina designer. Tillexempel min :) Sen har han även gjort min bästa Malins design http://malinlindapersson.blogg.se/ och min lillasyster Fias blogg http://sofiahanden.blogg.se/. På Fias blogg kan man också läsa om hennes väg till att bli frisör och om hennes sjukdomshistora.

Inga tecken från bebisen. Jag sitter och tittar på tv nu bara. Ska få mat snart för min man lagar mat. Kyckling, ris & currysås. Supergott.

Nu måste jag springa och ta en sån där äklig tuggtablett för jag har sån halsbränna. Ha en fortsatt trevlig kväll så kommer jag nog uppdatera tio gånger till ikväll.

Mycket snack..

Kategori: Familjeliv

lite verkstad.. Ja det stämmer verkligen in på mitt liv nu. Snackar bebis 24 timmar om dygnet. Får förslitningar i fingrarna för att jag måste skriva bebis hela tiden. Jag gör ingenting. Sen jag skrev sist har jag stirrat på Christian när han ätit och pratat lite. Sen har jag bara pratat med Therese så skönt att prata med någon som varit i samma sittuation.

Idag har jag lite saker att göra ska gå till stan snart. =)

En övertidsmåndag

Kategori: Familjeliv

Ja jag går fortfarande på övertid. 4 dagar! dötrist. Idag ska jag till banken och fixa klart allt med banken så jag kan fixa den nya e-legitimationen med swedbank. Sen prata med försäkringskassan så jag vet hur jag ska fylla i allt krångel.

Christian sover. Önskar jag med kunde göra det för då går ju dagen snabbare. Vi kanske kan åka och storhandla idag tänkte jag. Vi får se. Jag har varit vaken jätte länge. Ätit frukost, duschat och varit ute med Ville. Nu är han ändå inte nöjd eftersom Chrill sover. Han ligger vid sovrumsdörrarna och piper. Han får inte gå in för då sitter han neranför och skäller. Han har börjat med någon slags trottsålder. Han lyssnar inte på något. Skiter i att reagera och sånt när man ropar. Lite tröttsamt ibland. Trodde man att man hade pli så bara drar han.

Ja nu vaknade mannen iallafall så nu börjar min dag:D

FÖDA BARN

Kategori: Familjeliv

VILL JAG GÖRA INATT. Nu har jag lagt in min beställning på bebis. en 100111 tack. Nu ska jag lägga mig och fundera på det. Godnatt =)



Längtar tills jag får köra runt min fina vagn. <3

Öppna mejeri

Kategori: Familjeliv

Ja här sitter jag och väntar på att vårt lilla kinderägg ska komma ut så att jag får öppna mejeri. Det är väldigt långsamt om dagarna kan jag påpeka. Många som ringer och frågar. Smsar och skriver plus att besökarsiffrorna här har ökat massor. Det är roligt att så många är intresseade & glada.



Är lite sur på försäkringskassan och sånt sen kommer jag inte in på nya bankkortet på datorn så jag måste till banken imorn. Jag hatar sånna där vuxengrejjer. Jag vill byta blöjor och mysa inte hålla på att krångla med sånt där.

Jag fick iallafall lax med rotsaker i ugn tidigare. Underbart gott. Sen har vi fikat lite och bara myst framför tv:n. Nu tittar vi på Johan Falk. Innan var det en annan del av köping. Härligt att det gänget är tillbaka!

Händer ingenting

Kategori: Familjeliv

Efter vi sett robinsson kom Fredrik han gick nyss. Jag har duschat och försökt att fixa med försäkringskassan men dom verkar ju helt puckade. Jag fattar liksom inte hur jag ska kunna fylla i arbetsgivare när det finns massor och bara en rad. Sen ska man veta hur många timmar man jobbar här och där och sen ska man veta vad man tjänade före skatt. Jag har ingen aning.

Iallafall så har ju jag en hemsida. http://www.cancersyskon.se Jag har inte jätte många besökare det var ett projektarbete i trean sen vet jag inte vad jag ska göra med den. Noll engagerad. Så nu tänkte jag göra om den och ta en .se sida genom mitt domän där. Får se hur det funkar kanske behöver lite hjälp men det vore smart tycker jag. Slipperman .blogg.se :) Men än så länge har jag ju den här.

Idag ska vi äta lax och rostade rotsaker i ugn. Ska bli gott tycker jag. Härligt att det är kväll iallafall.

Snart måndag och jag måste till banken för det är ju krångel med bankbyte med. ÅÅHHH vad jag verkligen ogillar vuxengrejjer.

Verkar bli en tjock söndag

Kategori: Familjeliv

Händer ingenting bebisen är kvar. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra duscha och lite sånt. Men nu ska jag äta gröt dricka juice och se på robinsson.

Vecka 40 +3

Kategori: Familjeliv

Jag har faktist lite små känningar i ryggen och sen så är magen så spänd så jag håller på att spricka. Men det gör absolut inte ont. Men det är ett litet tecken på att den kanske kommer tidigare än att dom behöver sätta igång mig om en och en halv vecka.

Christian är med sina kompisar idag så jag åkte hem till pappa och vi gick ut och åt. Fia, jag, Jonas, Pappa och Saritha. Supergott trerätters på Lamms! När vi kom så var pappas kompis där med sina barn som är 7. Pojken spelar hockey i minitigrarna eller vad det nu heter i brynäs så dom får väl chansen att visa upp sig i pauserna i matcherna och det hade Oliver gjort. Dom satt vid bordet bakom oss så ropade pappa såhär till Oliver:
- Siktade du mellan benen?
Vi: - Men pappa! haha
Pappa: - Ojj! Siktade du med klubban?

Haha det var lite roligt. Sen när jag kom hem drog jag mig verkligen för att gå ut. Men Ville fick gå lös hela vägen ut springa och göra det han skulle i parken och sen gå tillbaka superduktig var han och snabbt gick det. Sen tog jag tag i diskberget jag skaffat mig. Det är liksom all rätt att jag ska diska eftersom jag aldrig lagar mat. Sen har jag hunnit koka nappar med. Kom på att det kanske är bra att smyga ner en i BB väskan. De gillar ju inte nappar på BB men det är min bebis som jag bestämmer om! Sen har jag skrivit upp allt som ska med som jag inte kan lägga i innan. Så nu är den komplett kan man säga. Inte för att det känns som om jag ska ta väskan och åka inom de närmsta dagarna men vem vet ?

Nu sitter jag bara och pratar med Kristin och kollar lite tv. Ska lägga mig snart och se om pappan kommer hem snart.

Näe nu vill jag ha en bebis att kramas med Ville vill ju bara vara med Christian. Helt otroligt att man kan vara så fäst vid en person. Det enda han gör är att ligga och pipa och vänta på honom.



Med det säger vi godnatt.

Ingen bebis

Kategori: Familjeliv

Det har ännu inte kommit någon bebis. Vi väntar i spänning idag är det två dagar över tiden.

Igår kväll hade jag riktigt tråkigt när Christian så jag gjorde fem armband. Jätte fina. Men nu är det slut på kedjan så jag måste köpa mer.



Är faktist väldigt nöjd med mina hantverk bara att fingrarna är helt trasiga.

Idag är det nog en slödag. Jag somnade tre inatt han la sig efter mig så han sover fortfarande. Jag var ju såklart tvungen att gå upp med Ville eftersom han envisades om att hoppa på mig och så snor han kudden liksom.

Kallt är det idag med så det blir nog mest innedag tror jag. Kanske bakar något. Christian skulle göra god middag iallafall. Lax och rotsaker i ugn. Ush nu blev jag hungrig får koka gröt och äta ett äpple.

Ingen bebbe..

Kategori: Familjeliv

Jag sitter hemma i min ensamhet. Christian är med ett par kompisar så jag får roa mig själv. Pysslar lite lägger ut en bild sen när jag är klar. Det blir fint :) Vet precis vart alla mina hantverk ska med men det är hemligt just nu :D

Idag har vi tvättat, städat, handlat och sånt. Inte för att det har gjort så att bebisen ville komma ut. Det var inte ens jobbigt liksom.

Nä nu ska jag fortsätta producera lite fina saker för det kanske man inte har tid med sen när man har bebis och öppnar mejeri.

V.40+1

Kategori: Familjeliv

Det känns verkligen botten att bebisen inte kommit ännu. Vi går och väntar och väntar. Idag vaknade jag av att det tutade i köket. Då var brödet färdiggräddat i min superduper maskin som gör frukosten till en underbar upplevelse. Att vakna till doften av nybakat. Drack en hel liter juice med för det är så gott. Älsk kokade ägg till mackorna så nu har vi lyxat.

En sån har vi. Kostar runt 500 jag fick den i julklapp för kanske tre år sen. Helt underbart man häller bara ner allt som ska vara i och ställer in vilken tid brödet ska vara klart. så fixar den allt. Det är en teflonhink i och en visp så det blir liksom inte nå kladd efter brödet. Superhärligt. Diska ett decilitermått och sjölja ur en hink är ju lätt värt att få nybakat bröd på morgonen.


Ska ha tvättstugan mellan 13 - 16 så vi har lite att göra iallafall. Tråkigt att det har blivit så kallt igen. Kan det inte vara typ 3 - och en sol som värmer. Man blir iallafall väldigt sugen på att åka snowboard när det är sol och snö. Vilket jag inte kommer att göra den här vintern. Men Christian kanske tar en tur till kungsberget om någon annan drar med honom.

Du lille där inne..

Kategori: Familjeliv

Kan du inte komma ut och hälsa på oss mamma och pappa & storebror väntar på dig!





V.14



V.18



v.20



v.30



v.36



v.39

Ja växer gör den iallafall :) Godnatt!

Jaha då börjar man plussa då..

Kategori: Familjeliv

Nu går jag plus på dagarna. Borde vara omöjligt för en bebis att ligga inne så länge. Det tråkigaste är att jag inte känner någonting eller har några tecken på att det skulle vara nära. Det känns som man är van vid att magen ska vara såhär. Men allt är färdigt här hemma så jag hoppas verkligen att den kommer ut snart. Vi går här hemma och väntar. Båda är liksom på spänn och det blir liksom långtråkigt att bara gå och gå..

Har nyss varit ute med Ville sprang upp för backen till trapphusdörren och lite till. Kändes ingen skillnad men jag orkade ju inte springa mer heller. Dålig kondis.

Till sist vill jag tacka Jonas för min fina design. Men jag hoppas att det behövs en ny redan imorgon. Det måste ju vara mycket bebis sen när den kommit. Nä nu ska jag lägga mig för jag mår illa. Det är fel för det ska ju inte trycka uppåt utan neråt den vill helt enkelt inte komma ut till oss. Mamma och pappa längtar efter dig iallafall <3

Godnatt

Bebis var är du??!

Kategori: Familjeliv

Ja och varför har inte min bebis bestämmt sig för att komma ut idag då? Jag hade aldrig trott att jag skulle gå över. Man blir deppig av att bara gå hemma.

Har varit till mina kusiner idag. Det var jätte trevligt. Nu är jag hemma och mår illa. Jag funderar på att gå och lägga mig snart vill få en ny dag nya bebismöjligheter. Någon gång måste den komma ut!

Storken är sen

Kategori: Familjeliv

Kanske är det ovädret som får storken att ta sån tid på sig. Bebis kom ut! Jag har verkligen skittråkigt. Ska torka håret och packa med mig hunden hem till Louise och Alice. Alice gillar att vara med Ville så man får passa på när man får lite lekhjälp. Svinhungrig är jag med. Dygnet runt. Äter gör jag sen är jag hungrig igen. Hmm.. Någon som tar mycket energi. Blir lite pizzarester för mig: Mamma sa igår att hon hade fått tips om att man skulle äta pizza. Kanske det funkar?

Idag tänker jag unna mig massor med god frukt för det är jag sugen på. Juice med. Kanske bakar en toscakaka för det vill jag med ha.

Annars ska jag dammsuga och torka golven när jag kommer hem. Superkul inte. Jätte roligt att se att så många följer min blogg flitigt. Det är bergis bebisen som lockar men jag kan inte bjussa på det ännu tyvärr.

Ha en fortsatt trevlig snöig dag. Jag ska iallafall göra det bästa av dagen:D

Besök av storken

Kategori: Familjeliv

Idag har jag planerat möte med storken. Hoppas verkligen bebisen kommer nu. Har mitt beräknade datum idag. Trodde aldrig att den dagen skulle komma har alltid känts så långt bort och så kanske man får vänta ännu längre, taskigt läge.

Idag vet jag inte vad jag sak göra. Ville är ju hemma så det blir minst 4 promenader iallafall. Vi har det iskallt hemma så jag fryser snart ihjäl. Taskigt av gavlegårdarna att frysa sina boende såhär. Är rädd att det blir för kallt för bebisen för jag har sockar på mig nu och tjocktröjor och fingrarna fryser och näsan.

Nä nu måste jag faktist gå ut med ville för han åker runt på rumpan här hemma nu.

Ingen hantverkare här eller..

Kategori: Familjeliv

Jag loggade precis in här och kollade men det har inte varit någon designhantverkare här ännu. Han har jobbat så det kanske blir inom dom närmsta dagarna iallafall. Jag provade något nytt på bloglovin med. Skickade in min syrras blogg med sms men inte var det speciellt många fler besökare hon fick för det. Kul att testa iallafall. http://sofiahanden.blogg.se/ Kolla hennes sida för hon har skrivit om sin sjukdomshistoria rätt spännande faktist :P

Sist jag handlade hundmat skulle jag köpa någon riktigt bra mat tänkte jag köpte pedigree. Den luktade skit och Ville har sorterat maten. Alla ljusa bitar delar han och sprider runt smulor i hela köket. Han liksom plockar ut dom. Nu köpte jag Doggy + hette den såg helt okej ut. Jag vill liksom inte ge honom mat som luktar illa för då känns det som om det är bara skräp med. Han vägrade äta den smakade och spottade ut. Tillslut gick jag och köpte en förpackning Beneful och vips! Han åt upp allt och somnade. Stackarn jag skulle inte heller vilja äta någon mat som jag inte tycker om. Beneful är iallafall jätte bra mat. På baksidan står det vad varje bit innehåller typ järn och sånt sen är det fina färger och luktar inte alls nå illa. Jag tror det är bra mat. Men aldrig mer doggy. Någon som vill ha lite skithund mat? I sånt fall har jag 2 kg som väntar.


                         

Nu är mannen ute med Ville han gick sista rundan vilket jag är sjukt tacksam för. Jag vill verkligen inte ut mer idag. Om jag inte ska till förlossningen då. Inga tecken på att det blir bebis iallafall så jag får sitta och vänta.
Folk ringer och smsar hela tiden och undrar bebisstatus. Till och med två grannar har frågat om det inte ploppar snart höll till och med reda på datumet?

Sista inlägget för idag om det inte blir bebis förståss :P

Ny design?

Kategori: Familjeliv

Japp om man vill ha en ny design på sin blogg så kan man kontakta http://jonaslindberg.blogg.se/ för han gör toppensnygga designer. Han ska göra en åt mig. Jag kan fixa design själv bara det att jag inte har något bra program typ photoshop som man kan göra snygga bilder och texter därför blir det halvdant. Jag har läst webbdesign A och har även en egen hemsida som heter cancersyskon.se. Ska dock ta bort den eftersom den inte är värd 500 kronor i månaden.

Nu har jag varit hos Johanna hon bjöd på jätte god mat och fika. Supermys men inte lika kul att gå dit och hem.

Hur kul är det att vara höggravid och hundägare i sån här kyla? Näe usha. Blir bara en promenad till idag men jag tror faktist inte att Ville klagar.

Streckgubbe

Kategori: Familjeliv

Christian ser ut som en streckgubbe nu när han inte tränar lägre. Han dricker sån där proteingrejjs och blandar sånt (dom som tränar vet). Men han väger bara 2 kg mer än mig nu läskigt smal. Hoppas att han börjar träna snart så han ser mänsklig ut.



Iallafall så ska jag snart gå till Johanna trevligt att göra något som fördriver tiden lite. Jobbigt att jag inte kommer i några andra kläder än leggins. Hade verkligen vela haft täckbyxor idag tur att jag har bra vinterskor. Näe nu måste jag leta på ett par sockar innan jag fryser ihjäl.

Frusen hund

Kategori: Familjeliv

Det är många som är mot att hundar får sova i sängen. Vi har alltid haft Ville i sängen och det är lugnast så. Han gillar inte att sova på golvet och det funkar om man säger åt honom att ligga i korg. Men det är väldigt mysigt att ha honom i sängen han sover ju längre än vad vi gör och hela nätterna. Ingen hund som väcker en precis. Imorse låg han mitt emellan oss. Jätte gosigt han ville inte kliva upp. Christian la sig sent så han sover fortfarande. Iallafall så är det inga problem ännu med att ha honom i sängen.

Klev upp typ kvart över tio duschade och sånt. Sen åt jag frukost och gick ut med Ville. Han hade brottom ut men lika snabbt ville han in igen. Det är verkligen iskallt. -24 grader. Sen vi kom in har han pipit hela tiden vet inte vad han vill riktigt. Helst ligga med Christian i sängen men han ligger inte still så han fick gå ut i köket igen. Har släpat in sackosäcken till honom så nu ligger han där så fint och somnade igen. För ett år sen var han pytteliten och krävde massor med energi. Nu sover han mest. Tänk så det kan bli.

Idag ska jag gå hem till Johanna & Eric och hälsa på lite. Bussigt av dom att ge mig lite tidsfördriv nu när tiden går så långsamt. Imorgon har vi beräknat datum på bebisen men det är inget att förvänta sig eftersom bara 5% av alla bebisar föds på sitt BF datum.



Ha en fortsatt trevlig dag i kylan

Stolthet & fördom

Kategori: Familjeliv

Missa inte den toppenbra filmen idag klockan 21.00 på tv3 ikväll! Jag såg den för två år sen och den här är 1000 gånger bättre än den gammla.

Jag fick supergod middag. Kycklingfilé med jordnötter och sånt & ris till det. Jag är väldigt bortskämd här hemma. Christian gör allt. Städar, diskar, lagar mat & går oftast ut med Ville. Jag sitter och läser bloggar och suckar över att det inte händer något. Jag känner mig lite hämsk när jag tänker efter. Han väntar ju lika mycket som jag. Ni som känner mig vet att jag är väldigt duktig på att göra ansiktsuttryck om det händer något eller så. Så varje gång jag får lite ont eller sendrag så grimacherar jag utan att tänka på det han frågar alltid vad är det?? Näe ingen bebis suck..

Nu har Ville kommit han fick något annorlunda ben av mig lite mjukt sådär som han verkar gilla. Han känner nog sig mest hemma hos oss tror jag. Han är alltid lugnn och går runt och bara strosar liksom. Christian är lite utav Villes favorit. Det beror nog på att han är ute och verkligen leker med honom när han är här och leker massor med honom inne kastar råttor och sånt som jag inte orkar.

Ja missa inte tv:n bara :D

Little big planet

Kategori: Familjeliv

Just nu sitter jag och spelar little big planet på playstation 3. Det är inte jätte roligt men det funkar bara man får in tekniken lite grann. Man kanske gillar det mer när man kommer in det. Jätte hungrig är jag med. Fast jag åt lunch 16.00 någon där inne som samlar enegri. Hoppas att den vill ut snart iallafall skittråkigt att sitta och vänta.

Har handlat hundmat idag. Hoppas den duger bättre till min kräsna hund som inte bara sorterar ut dom ljusa bitarna i maten han inte gillar han trottsar med att tugga sönder dom med och sprida ut det över köksgolvet.

Har bytt färg på texten nu med så att man ser vad det står skönt tycker jag:D

Ha en fortsatt trevlig kväll

Rastlös..

Kategori: Familjeliv

Jag gillar inte min dygnsrytm. Jag vaknar ligger i sängen tills jag är dödshungrig klär mig, gör mig klar, äter frukost, grejjar sen sitter jag här och endå inte har något att göra.

Inget tecken på att bebisen vill ut heller. Lite tråkigt. Magen har typ krympt med superkonstigt för den är liksom halv. Bebis har lagt sig i ett hörn och sen är resten över. Måste vara en liten en som får plats här. Men det gör inte mig något. :)

Idag får vi se vad som händer vi har ännu inte kommit på nå aktiviteter. Det är ju svinkallt ute också så.

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Kategori: Familjeliv

Nej verkligen inte. Jag hade räknat med bebis för länge sen ju! Kom ut! Var hos mina kusiner en stund på eftermiddagen innan jag åkte hem. Då fick jag supergod mat köttfärssås och spagetti. Nu är vi mätta alla tre. Känns tomt att Ville inte är hemma. Han kanske kommer imorn som gör det mycket svårare om vi måste åka till förlossningen men det löser väl sig.

Ikväll ska vi bara mysa för jag orkar göra något annat idag. Jag har faktist köpt ostkrokar och ramlösa som jag ska festa till med ikväll. När bebisen kommer kan man ju inte äta hur man vill längre. Har blivit helt galen i juice med. Dricker en förpackning på två dagar. Typiskt. Men jag har läst att man kan vänja sig med sina allergier så om jag fortsätter att dricka nu kanske jag inte reagerar på citrus längre sen. Det verkar ju toppen!!

Näe ge mig en bebis nu så är jag nöjd. Ska springa ner till förrådet och prova om åkpåsen passar bra i liggdelen på vagnen så jag vet om jag behöver köpa täcke och kudde imorn. Sen har ju Christian bestämt att han ska ha en blöjhink så han ska väl få en sån med.

Hittade en bild på datorn nu som jag gillar. Det är ett vykort vi hade på jobbet när jag jobbade på Stroke / medicin i bollnäs.



Ja med den bilden önskar jag er en fortsatt trevlig kväll och så hoppas jag att jag får skriva att jag åker till förlossningen i nästa inlägg :P

Typ nada..

Kategori: Familjeliv

Det händer typ nada på bebisfronten. Den trivs bra där inne men jag vill att den ska ut. Var hos barnmorskan på sista kollen idag. Hjärtljuden hade rättat till sig och var exakt lika som tidigare. mellan 139-142. Magen hade inte växt någonting så bebisen kanske inte blir så enorm som det känns. Den sprattlar runt som vanligt och man känner sig knappt gravid längre eftersom man vant sig så vid det. Det känndes jätte jobbigt att få en lapp med nummer jag skulle ringa nästa vecka på torsdagen om det inte blivit bebis. Hallå? Det är väl inte möjligt att man måste vänta så länge. Njae då vet jag inte vad jag ska göra!

Efter besöket gick jag till stan satt och pratade med Annika i över en timme sen gick jag fram och tillbaka till babyproffsen men där ville jag inte vara kvar för det var proppfullt med vagnar och söta bebisar.

Funderar på att åka till barnens hus har hittat reflexer från lundmyr där som jag vill ha på vagnen sen hälsa på Annika. Ska fixa håret först iallafall så får vi se vad jag hinner med idag.

Ny design

Kategori: Familjeliv

Har gjort en ny design nu. Jätte mörk men jag hoppas ju på att jag måste ändra den redan imorgon eller hur? För jag har ju skrivit att vi väntar på vår bebis. Hoppas verkligen att den kommer snart. Kanske verkar tjatig men man längtar ju!

Nu ska jag kolla runt lite till sen ska jag faktist duscha och lägga mig. Har jätte ont i huvudet.

BEBIS KOM UT!

KOM UT!

Kategori: Familjeliv

Nu tycker jag att bebisen kan komma ut. På torsdag går jag över tiden hur kul är det då? Jag vill att det ska hända något iallafall. Tiden står still och dagarna är oändligt långa. Nu är allt klart här hemma. Vagnen är här och sängen är bäddad.

Idag har Ville åkt till mamma. Det känns faktist jätte jobbigt att han är borta. Men jag måste lämna bort honom några dagar för att få vila. Det blir jobbigt psykiskt att han inte är hemma med fysiskt är det så skönt att bara tänka på sig själv och nuet. Var hemma hos mamma/mormor och fikade. Emmy hade fått någon supercool grejj som snurrade och hade små lampor och glitter från World on ice igår. Även druckit isdricka sånt man tyckte var så coolt när man var liten. Kanske den bästa present jag någonsin gett bort. Blir det något nästa år så kanske jag åker till globen med dom tre minsta. Jag tycker att det är viktigt att mina syskon och självklart mitt barn får uppleva sånt som jag tyckte var stora upplevelser när jag var liten.

Sen har jag bara gått hemma och plockat lite. Försökte ta itu med spegeln men jag är för korkad för att få upp korken på bensinen jag ska putsa med. Får vänta tills Christian kommer hem.

Ikväll ska vi äta pizza. Jag är super jätte sugen på det så det ska bli riktigt gott! Det har varit dålig uppdatering här ïdag eftersom jag var borta en sväng och sen har blogg.se varit grymt segt idag. Tog lite bilder på hur det ser ut här hemma just nu. Det är lite tomt men vi har inte hunnit bestämma vad vi ska ha på väggarna :P

Köket:





Hall nr 1:





Hall nr2:



Badrum:





Oinrett barnrum:





Vårat sovrum:





Vardagsrum:







Det tog ca 2 timmar att lägga upp bilderna eftersom blogg.se är långsamt och så har jag hunnit äta pizzan med. Hur gott som helst! I vardagsrummet har vi fotöjlerna från mitt gammla rum eftersom soffan inte kommer förns om en månad. Sen har vi valt soffbord och matta med. Kommer bli superfint då:D Sen väntar vi med att inreda barnrummet tills bebisen kommer eftersom det är roligare med färg :)

Nu ska jag se lite på tv och hoppas på att somna tidigt idag kanske Ska duscha och smörja in mig med brun utan sol eftersom jag blivit proffs på det nu. Inga fläckar :D

Ha en fortsatt trevlig kväll för det ska jag ha!

Klagomål

Kategori: Familjeliv

Idag har vi äntligen byggt ihop spjälsängen. Sen kom Christians mamma och hennes pojkvän hit en stund. Trevligt. Vi gick till stan och sen åkte vi till valbo fram och tillbaka fick vänta 20 minuter på en buss som var sen och hon körde verkligen i slowmotion till köpis. Hon pratade i telefonen med och det gjorde mig lite sur. Otippat xtrafik! Vem vill åka buss när det är skit med dom hela tiden. Bussarna går dåliga tider, sällan, passar knappt tiden, otrevliga busschafförer (ibland) och det är svindyrt. Det borde bli ändrig på det. Det är billigare att åka bil!

När vi kom hem så åt vi matrester från igår. Sjukt gott så nu är jag proppmätt. Är grymt trött på att vara tjock nu. 4 dagar kvar till BF och bebisen verkar aldrig vilja komma. Det gör skit ont i ryggen när man sitter och i revbenen. Jag börjar verkligen bli rastlös av att bara gå och vänta.

Snöar gör det fortfarande undra om det någonsin kommer att sluta? Ville ligger och sover här på golvet han fryser så när vi går ut på promenad.

Nu blir det robinsson och chips och sånt :D

Snö, snö & snö

Kategori: Familjeliv

Inatt trodde jag att bebisen skulle komma hade jätte ont i magen och det var full rulle där inne. Det är det idag med efter att den har varit ovanligt lugn de senaste dagarna. När jag vaknade var allt som vanligt igen. Hepp. Så jag fick ligga och vänta på att Ville skulle vakna som låg och snarkade ikapp med Christian till halv tolv. Åt lite frukost och så har vi varit på promenad.

Idag hade det kunnat snöa lite mindre tycker jag. Mamma och Emmy ska till stockholm för att se disney on ice som Emmy fick av mig i födelsedagspresent. Hoppas hon tycker det är roligt :) Annars vet jag inte vad jag ska göra idag faktist. Fundrar på att gå och köpa en lampskärm och ta bort julen. Dvs en julstjärna i fönstret, två tomtar och en ängel. Vill plocka upp min nya fina vardagsrumslampa.

I en annan del av köping,

Kategori: Familjeliv

Tv 4 ska sända en annan del av köping igen. Gud vad kul det hade jag nästan glömt. Det är himmla underhållande och trevligt :)



Jag gör fortfarande inget speciellt. Christian är ute han skulle panta alla julmustflaskor men försvann, han kommer väl snart. Ville ligger och snarkar i sackosäcken här bredvid han är jätte trött.

Det är roligt att ha många unika läsare här på bloggen men ibland är det vissa som hittar hit och skriver typ att jag ska skriva på deras blogg eller så skriver dom att min blogg är fin. Vist skriver man tack detsamma men hur kan man vara så desperat efter att leta läsare så att man letar på andras bloggar och skriver sådär. Jag kommer ju knappast fortsätta deras bloggar efteråt? Det är många "unga" typ 13 åringar som skriver tror dom att dom ska bli rika eller bli kändisbloggare? Njae konstigt folk. Jag skriver för att mina kompisar ska kunna läsa och för att komma ihåg lite själv vad jag gör. :P Det om detta.

Nyårsdagen

Kategori: Familjeliv

Japp idag är det nyårsdagen och det märks. Det är liksom lugnt överallt typ eftersom de flesta partajjat. Jag vaknade nio Christians telefon ringde. Somnade om en timme åt frukost och la mig igen till halv ett. Då åt jag pannkakor. Sedan dess har Ville kommit hem och Crille har målat spegeln. Allt blir så fint med lite ny färg. Det ser lite roligt ut i barnrummet eftersom vi bara har en matta där och en byrå. Tänkte köpa saker då bebisen kommit eftersom det är roligare med färg. Ska bygga ihop sängen idag med är det tänk.

Annars ska jag göra nada idag. Christian ska laga potatisgratäng och Kyckligfilé för det bestämmde han klockan tre inatt när han åt julmat. Haha. Det ska bli supergott fast jag är rätt sugen på pizza endå. En american take away pizza. Mums. Imorn kanske.

För övrigt börjar bilderna på facebook rulla in från gårdagen. Inte världens snyggaste tex en bild på mig när jag äter remmar, värsta dubbelhakan och jättemagen ser görhungrig ut. Jag vann iallafall :D



Dom här otroligt fina rosorna fick jag av min farmor nu till nyår.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting.

2010

Kategori: Familjeliv

Ja nu är det 2010.

Jag fick hundvakt hos pappa så jag åkte dit på eftermiddagen och lämnade honom. Skönt att veta att han inte sitter ensam i lägenheten och är rädd för smällarna eller att jag skulle sitta här ensam med honom.


 
Jag kom sent till Johanna men det gjorde nog inget. Hon blev jätte glad för presenterna. Vi fick god mat och fika. Lekte roliga lekar och hade supertrevligt. Var ut och drack champagne som jag fick av pappa ( alkofri ) vid tolv sen drog vi oss hemmåt. Superdrygt att vara höggravid och springa runt med klackskor i en halv dm snö men det gick.



Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att min Christian kommer hem. Funderar på att ladda bakmaskinen så att man får färskt bröd imorn bitti :P Om jag ens tänker kliva upp då. Kanske ligger i sängen dygnet runt nu tills bebisen kommer för jag vill verkligen att den ska komma. NUNUNU!!!

Ha ett toppenbra 2010 för det ska jag ha tillsammans med min familj.