Sandra - Colins mamma

Den vackraste

Kategori: Familjeliv

Den finaste på jorden är ju min son han är så fin och söt <3. Han växer och växer. Snart är han tre månader. Helt otroligt vad tiden går fort. Utveckligen lika så. Nu väljer han själv vem han vill vara hos. Kan hålla nappflaskan själv, har en favoritnalle och kan snart sitta helt själv. Han pratar och skrattar, leker och gosar. Han kan somna själv om han har nallen och det är underbart att han inte är som en sugplopp.

Kollade på fuskbyggarna. Vad otacksamma dom var. De förtjänade inte att få hjälp. Imorgon får ni se bild på Colins nya ytterkläder. ORRKEER INTE NU Ä! Som min syrra och Co skulle säga. Colin ligger och äter på händer och handduk och filt. Han vill inte ha napp eller mat. Jag tror fortfarande att han kanske får tänder medans C tror att jag är knäpp som tänker så. Det visar sig.



Systermys

Kategori: Familjeliv

Ja som sagt så hämtade jag Jessica på dagis. Hon blev superglad. Vi tog bussen till stan och handlade på konsum innan vi gick hem. Vi åt kyckling ris och sallad. Efter det spelade hon bolibompa och tittade på barnkanalen. En kexchoklad åt hon med under tiden jag diskade. När jag hade diskat bakade vi muffins med grön glasyr och strössel. Värsta påskmuffinsen så jessica tog med sig 17 hem och jag sparade fem. Man vet ju aldrig om muffinsen går hem hos mannen i huset. Han tycker inte att jag kan baka. Kanske för att jag alltid misslyckas när han ska äta.

Pappa var nyss och hämtade fröken som var mycket nöjd med dagen. Jag lika så. Colin sover med nallen och jag sitter och blinkar. Tur att middagen är färdiglagad. Lax och rotsaker blir det när mannen kommer hem.

Nu lär jag diska igen också. Så sjukt tråkigt så man kan kräkas. Det är jag som har stökat till det så. Ja nu har jag verkligen ingenting att skriva. Massor med bra på tv. Andra avenyn hoppas jag annars blir jag olycklig!

Dagis

Kategori: Familjeliv

Snart ska jag hämta Jessica på 5 års dagiset. Jag kallar det skolan för att det är ju på fridhem där jag gått i skolan i 7 år.

Iallfall ska jag hämta min lillasyster idag för att hon ville det. Vi ska gå lite på stan kanske handla något litet till påsk och sen ska vi gå hit en stund. Kanske leka lite och baka? Hon får bestämma. Känns skönt att kunna träffa henne lite nu eftersom man hittade på saker med henne förr innan Colin föddes. Jag hoppas att min andra lillasyster Emmy kommer och hälsar på i helgen. Saknar henne. Likaså Jessica och David. Blir bättre till sommaren lättare att ta sig överallt och sånt.

Jag och Colin har varit på stan. Jag har provat några träninsbyxor. Tycker man ser så sjukt fet ut i dom. Man skäms lite men det är väl verkligheten. Nu ska man träna sig lite snygg. Köpte inga måste fundera lite. Sen köpte jag fleesejacka, fleesebyxor båda mörkblå skit tråkig färg så därför köpte jag ett par ljus blå, mörkblå och vit rutiga skor och lika halsduk så det blev lite finare ihop. Fattas bara en ljusblå mössa men tror jag ska beställa en sån lite tunnare vårmössa. Han kommer bli så fin.

Nä lite mat så ska jag ta och springa iväg till skolan så att vi hinner med en buss tillbaka.



Sötnos

Vårtsvin

Kategori: Familjeliv

Jag ser ut som ett vårtsvin har finnar överallt. Herre gud varför? Har aldrig haft så många. Måste sminka mig lite då.. Sen ska jag springa ner på stan för jag ska kolla ytterkläder till Colin och så träningskläder till mig. Därför har jag dragit med min lillasyster. Toppen! Så jag kan prova kläder.

Nä nu ska jag skynda mig lite.

En pigg grabb

Kategori: Familjeliv

och en trött mamma, hur ska det gå ihop? Han har nyss vaknat och ätit. Nu ligger han hos pappa och stirrar in i hans ben. Vi kollar på lost och jag småläser lite bloggar innan jag ska stänga av datorn. Ska lägga ut länkar till alla bloggar som jag följer så kan ni också läsa dem. 100 mamma/gravidbloggar och resten sånna jag känner.

Imorgon hoppas jag på finväder. Vill gå på promenad men inte när det är kallt. Har även funderingar på att handla träningskläder och ytterkläder till Colin. En kassabok ska jag fixa med till pojken nu när han inte har eget konto. Noll vuxenpoäng. Måste ge vår son ett namn så man kan fixa allt sånt. Det är lite problem där eftersom min släkt tycker att han ska heta mitt efternamn och jag och alla andra tycker Cs. Hans är "Coolare" och passar superbra ihop. Skulle jag få välja skulle jag välja hans och det skulle säkerligen Colin med. Men då blir ju alla småsur så jag vet inte. Det är 99% säkert att det blir hans. Sen ska vi ha ett passande mellannamn men inget funkar, hepp...

Nu ska mannen äta mackor och jag sova tänkte jag. Mycket att göra imorgon. Hoppas på ett samtal av min lilasyster sådär vid tolvsnåret också. Det är väl ingen som ska till pop i topp imorgon? Näe tänkte väl det då kanske hon har tid med min kalluffs.

Hade jag inte sett ut som ett vårtsvin & bowlingklot i ansiktet hade jag kunnat laggt ut en bild på nya frisyren men.. Jag har aldrig haft såhär många finnar i mitt liv. Vad kommer dom ifrån?

Det om detta nu ska jag sluta blogga.för idag. Gonatt!

Inredning till Colin

Kategori: Familjeliv



Den här glada bebisen ska få lite nytt i sitt rum lite av det kommer här:












En bilmatta, en vit trofast hylla med blå lådor, ett par tavellister med ramar, lite blommor och gardiner så en lampa på väggen vid sängen. Hoppas jag och C är överrens så jag kan klicka hem det här i slutet av nästa månad :)

Tävling

Kategori: Familjeliv

Nada

Kategori: Familjeliv

Sitter hemma och gör ingenting. Har lite ont i magen och är på dåligt humör. Jag har ingen lust med nåt så det är kanske bäst för alla om jag går och lägger mig snart. Har haft en trevlig kväll iallafall. Colin ligger och sover.

Narkomanarmar

Kategori: Familjeliv

Ja jag får alltid sönderstuckna armar när jag har varit och tagit blodprover, riktiga narkomanarmar. Nu är det gjort iallafall så nu är det bara att vänta tills på tisdag och höra vad dom visade. Jag känner mig inte sjuk längre så jag hoppas jag blir friskförklarad och slipper gå dit något mer.

På vägen hem satte jag in pengar på banken och det gick ju Jätte bra. Sprang hem efter det så kom Colins farmor hit och drack lite kaffe och småpratade. Nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se vad som händer. Borde nog ha en lugn dag för jag känner mig lite superstressad.

Ska nog handla Colins saker imorgon. Fia blir det nå slingor imorgon? Nä duschen väntar..

Sjukhuset

Kategori: Familjeliv

Idag ska jag som sagt till sjukhuset och ta blodprover inför mitt besök på hematologen nästa tisdag. Drar mig lite men hade tänkt att gå runt halv tolv. Sen måste jag gå och köpa träningskläder och NAN 1 för det är typ slut och min son är hungrig. Lite frukost kanske man kan peta i sig med. Hade tänkt att duscha men gör det när jag kommer hem för man kanske får sola lite på vägen hem om man har tur. Önskar jag kunde bara springa på stadium handla ett par byxor och ett linne sola och gå hem. Då kanske man hinner med dagen också. Jag kanske skulle få jobba i eftermiddag men jag skulle inte hinna om jag börjar halv två. De skulle ringa om de inte fick in någon. Vill jobba på torsdag istället. För imorgon kanske jag skulle fixa håret?

Just nu ligger Colin och sparkar runt i soffan. Pratar lite och bara myser.

Tog precis ett par bilder på Colin. Såhär glad och söt är han just nu:





Jag har glömt att skriva det men Colin äter själv nu om han har en vanlig nappflaska. Riktigt duktig kille!

Vill ha!

Kategori: Familjeliv

En sak jag verkligen vill ha är dvdboxarna med 2900 happiness. Det är en dansk serie jag bara älskar. Den bästa serien som någonsin gjorts och den enda serien jag skulle kunna se 100 gånger om. Den första sesongen sändes bara några avsnitt på tv3 innan den flyttade över till tv3 play det släpptes tre avsnitt varje måndag. Andra sesongen gick bara i Dannmark och jag laddade ner den och såg. Nu har sesong 3 också kommit vill så gärna köpa boxarna och kolla. Tv3 Dannmark är så taskiga så att man inte kan kolla på deras tv3 play från Sverige. Tråkigt. Ja åh nu blev jag sugen på att kolla ju..







Man kan köpa dem på CDON.com  :P

Hehe..

Kategori: Familjeliv

Hitade nyss en grupp på facebook som hette såhär: Jag är inte lat jag är motivationshandikappad. Tyckte jag var lite roligt då så jag gick med i den. Var också rätt rolig bild som passade väldigt bra till gruppens namn:



Hehe..

Colin

Kategori: Familjeliv

Kom hem från kusinerna vid halv åtta. Min man var borta :O Men han kom hem senare. Jag och Colin passade på att duscha / bada. Sen stekte jag lite korv och bröd sen har vi bara tittat på tv. Nu tittar vi på boston tea party, äter glass och dricker kaffe. Colin har nyss somnat med sin nalle så sött.

Efter programmet tänkte jag gå och lägga mig. Ska iväg och ta blodprover imorgon efter det ska jag göra ett bankärende och åka hem. Efter det ska jag handla lite fleese kläder till Colin. Passa på när jag har hittat så att man inte står utan när han vuxit ur overallen.

Nu mår jag illa. Undra om det var glassen. Fy!

Kanske man får jobba lite i veckan också. Var ju i onsdags jag jobbade sist. Sen vill jag ju träna och sola med. Får ta det när det finns tid. Jag har ju trotts allt en familj med <3



Godnatt!

Hos kusinerna

Kategori: Familjeliv

Nu är Colin och jag hemma hos mina kusiner och hälsar på. Trevligt! Det blir aldrig som man har tänkt sig men kul att komma ut lite :)

Överskrift

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade vi halv 11 förvirrad jag blev. Har ätit frukost och matat min bebis. Bytt blöja ett par gånger och klätt honom. Nu ligger han och skrattar och hickar. Han ser så rolig ut när han skrattar för han sträcker ut tungan samtidigt. Han dräglar mycket och ska tugga på allt. Tänk om han får tänder. NU!? Det återstår att se tur att man inte ammar då. Han vill inte ha det går inte att lura honom när han sover heller så vad gör man.

Idag ville jag ta en långpromenad men inte värt när man har ont i halsen redan. Ska gå till stan och fixa lite. När ska det bli vår igentligen nu småsnöar det och är grått. Inatt vid tre när jag skulle göra en flaska så var det dasslock. Fy för snö.

Annars händer det inte så mycket här hemma Colin älskar sin nalle det är så gulligt när han tar tag i den och kramar den. Han klarar mycket själv nu. Han fick prova sittstolen ett par minuter bara igår. Det gick bra. Han får sitta någon minut i taget sen vila så funkar det nog toppen!

Nä nu ska jag platta håret och måla mig lite så man är startklar.



Den finaste <3

Noll läsare

Kategori: Familjeliv

Mina läsare har gått ner till en fjärdedel. Min blogg kanske inte är nå rolig längre. Hehe det gör inget det är inte därför jag skriver. Nu har vi precis ätit korv och bröd. Jag tog med mig degmagen och gick till affären handlade lite sånt man måste ha i kylen samt korv och bröd. Ett par winerbröd slank ner i korgen också. Blir mys och kolla på lost efter ballar av stål.

Undra om man ska boka in sig på ett träningspass imorgon? Näe får se om jag får jobb innan. Annars hoppas jag att tjejerna hänger på så mycket dom kan nu. Roligare om man är fler. Någon mer som har friskiskort?

Colin fick vara inne hela dagen idag. Det blir inga vuxenpoäng till mig idag. Jag ska börja göra mer nu. Kan inte bara ligga på latsidan trotts att jag tycker att jag stressar och har saker att göra hela tiden. Men sanningen är den att jag skäms lite över att jag inte gör mer här hemma. Imorgon blir det upp tidigt och göra sig klar sen ska jag ut på långpromenad. Får se vad C ska göra om jag kan boka ett pass imorgon eller jobba. Det gör jag som är dumt också räknar med att han tar Colin för att jag ska göra saker.

Näe nu skriver jag sånt där evighetsinlägg igen...



Haha glad bebis.

Nyklippt

Kategori: Familjeliv

Nu har min lillasyster varit hit och klippt mitt hår. Blev superbra. Behövdes verkligen. Sen åt vi god lunch och har bara gjort nada resten av tiden. En riktig slödag. Kan passa bra i mitt stressiga liv. Typ den enda dagen jag inte har brottom. Funderar på att färga ögonbrynen och fransarna men då blir det liksom ett öga i taget och det kanske blir krångligt. Crille kanske kan hjälpa mig.

Annars känns det som om jag har en sten som sitter fast i halsen gör bara ont när jag sväljer så sitter det så lång ner. Har ju skittorra läppar med så dom är spruckna och munsår på båda sidorna. Ush. Nä nog skrivet nu ska jag ägna mig åt familjen.

Ont i halsen

Kategori: Familjeliv

Det känns typ som om jag har dubblet så stora halsmandlar än vanligt, skitont. Sov väl rätt ok inatt Colin åt vid sju. Som vanligt tänk att han anpassade sig efter den nya tiden :P Vid 10 gick vi upp. Nu har jag läst lite bloggar, eller alla jag följer. Colin har somnat med sin nalle. Funderar på att ta upp lära sitta stolen och låta honom sitta korta stunder eftersom han vägrar ligga på mage och träna ryggmusklerna. Han måste ju kunna sitta när han ska börja äta smakisar när han är 4 månader.

Idag hoppas jag att frissan gör hembesök annars vet jag inte vad jag gör för just nu är det värre än svinto i min skalle. Ja klockan är redan halv tolv men jag har ingen lust att gå ut idag heller så dagen får gärna glida förbi. Jag vill ha sommar nu men fortfarande ha en liten bebis. Hur det nu ska gå till.

Jag har sån lust att gå på lite gympa men det går ju inte om man har ont i halsen, typiskt!

1 familjemedlem färre

Kategori: Familjeliv

Gick ner på stan efter att jag skrev mitt tidigare inlägg. Mötte Johanna, Fia och Eric. Vi gick på stadium sen till friskis. Köpte gymkort och åt tårta. Efter det gick vi en runda på stan. Åh vad härligt det var att träffa dom! Nu ska det tränas tjejer. Hoppas Madde har köpt ett kort nu med. Efter det sprang jag hem hämtade färg och sprang till bussen. Hos pappa lyckades vi bara färga halva håret ser skitkokko ut men aa.. Det får vara så. Imorgon hoppsa jag att jag får det klippt. Det gör verkligen svinont att borsta.

Efter det var det kalas hos pappa det var: Jag , Colin, Christian, Ville, Vivi, Ove, Pappa, Saritha, David, Jessica, Fia, Jonas, Annika, Hasse, Alice & Louise. Supergod mat och tårta. Märks att man inte bott hemma på ett tag för man blir trött av allt ljud. Alice och Jessica ska tävla lite om Ville och Colin. Pratar och tjatar men det är ju så det ska vara. De vill bara väl. Vivi och Ove sa att det enda de pratat om på resan var Ville. Hehe, Ville var superglad att se dom kan jag säga. Det märktes både på dom och Ville att de ville följas åt hem. Han fick åka med dom. De frågade lite försiktigt om Ville skulle med till deras hus i Huddik för att springa av sig där det inte var så mycket hundbajs och skit. Ja självklart får dom ta honom. Han är ju världens lyckligaste tillsammans med dom. Det känns jobbigt att inte ha honom hemma men samtidigt så vet man att han har det superbra.

Nu är vi hemma. Colin ligger hos pappa och myser jag är slut i benen och petar i mig några godisar innan jag ska sova. Är supertrött. Måste lägga en kommentar till en som jag följs med bloglovin. Det var oroligt med bebis men jag tänker på er hoppas det blir bra!

Ja nu ska jag sova tror jag. Tack för en underbar dag FAMILY!

VÄNTAR

Kategori: Familjeliv

Nu är det tråkigaste på dagen gjort. Att kliva upp, göra sig klar, äta frukost och första promenaden. Jag klämde fingrarna i hundpajssopkorgen. Kan inte förstå att min lilla hund kan dra så att man får tre meter långa armar. Sen alla äkliga hundägare som inte tar upp efter sig. Det är hundbajs utkladdat i hela stan. ush ush ush! Nu ska jag diska lägga i vikt tvätt i Colins byrå och vänta på att Fia ska ringa så jag kan gå ner till stan.

Idag är det en bra dag

Kategori: Familjeliv



Jag vet inte varför men det känns alltid som om jag rammlat ner för en trapp när jag kliver upp på morgonen. Sängen är ju tre månader gammal bara en kungsängen men ja det är säkert för att jag ligger konstigt när Colin snurrar runt. Kanske är dags att låta honom sova i sin säng men jag vill inte. Jag vill ha honom intill. Man kan ju prova. Kan ju inte bli dåligt om han får ha nallen bredvid. Han varken äter eller vaknar på nätterna så.

Idag ska jag gå på stan sen ska min syster klippa mitt hår, färga ögonbryn och fransar efter det fransk manikyr. Lyx? JAVISST! Kanske köper en hårfärg också så man får bort det gråbruna som är superurtvättat.

Jag vet exakt vad jag vill ha för träningskläder men jag hittar inte några. Måste ju ha något att ha på mig på gymmet. Jag äger bara ett par mysbyxor och dom är det hål mellan benen. Sen har jag ju förståss dom gammla träningskläderna men dom sitter väl över knäna och magen eftersom jag är sån tjockis nu jämfört med sist jag hade gymkort.

Nu ska jag klä mig och vänta på att fia hör av sig. Sen allt det jag skrev och avsluta med ett kalas och god mat. En superlördag!

Somnar snart

Kategori: Familjeliv

Eftersom vi la oss halv tre och vaknade sju är jag sjukt trött just nu. Jag längtar tills imorgon. Lite nytt i skallen ska det bli. Sen ska jag på stan. GÄÄSP. Nä nu ska jag ta en kiss med Ville innan jag dyker ner i sängen. Gonatt

I stan

Kategori: Familjeliv

Jag är på stan och ska sätta in pengar på kontot och handla ögonbrynsfärg. Jag har nämligen mutat min lillasyster att komma och färga både ögonbryn och fransar :) Superbra och hon som lär sig sånt i skolan också. Har tvätt i tvättstugan så jag måste vara där och hänga innan halv 6. Har lite brottom.

Om Fia och Jonas kommer ikväll kanske man ska baka en kladdkaka. Ja nu tjatar jag massor om kladdkaka. Jag som inte gillat det innan men det är väl bara för att jag bakade det var och varannan dag förr.

Imorgon ska jag ner till stan igen för då ska jag handla påskägg till mina 3 småsystrar och min lillebror. Ska lämna tre av dom då det är kalas för min farfar hemma hos pappa på kvällen. Kanske inte träffar dom senare man vet ju aldrig. Saknar att träffa dom varje dag faktiskt! Destå roligare att träffa dom senare. Sen ska jag köpa gymkort på friskis extrapris imorgon om jag inte minns fel. Ska kolla. Hoppas alla jag känner skaffar kort nu då så man har många att träna med. Sofi på jobbet kanske skulle skaffa hon med. Roligt :) Vi ska ju hem till pappa imorgon som sagt. Då ska vi äta exotisk bricka och träffas bara den närmasta släkten. Ville kommer bli jätte glad att träffa hans fosterföräldrar igen :)

Nä nu ska jag ta och springa vidare. Pappa var ju inte här så jag vet inte var mina pengar är. Får fixa det på måndag då :(





Funderar på att söka brandmansutbildning nu när jag inte får bli polis. Ska förståss söka polis också. Man vet ju aldrig. :P

Som tuggummi

Kategori: Familjeliv

Jag känner mig som ett gammalt tuggummi nu, så seg. Jobbet har ringt tre gånger och skickat sms. Jag vill inte jobba där dom föreslår. Jag vill inte jobba i hemtjänsten Sofi säger att dom är otrevliga där och sen kan jag inte själva TES systemet. Jag vill inte jobba på forellplan i sätra eftersom jag inte blev nå trevligt bemött av personalen där. Sen åka dit och stitta dödsvak i två timmar känns ju onödigt när man inte ens hittar. Jag vill inte jobba med äldre som inte är dementa. Det är så jobbigt för mig att inte kunna ge dom det dom behöver plus att dom är medveta om hur dåligt dom har det, speciellt nu med det nya TES systemet som är på hemmen. Sen får jag ju bara skitlånga pass och jag vill inte vara från Colin 9,5 timme. Näe idag ska jag vara ledig.

Just nu ligger min lilla pojk och sover han har varit vaken sen sju och när jag somnade om förflyttade han sig till Christian och ålade sig under hans täcke och låg och tuggade på det. Jag var lite förvånad när jag vaknade av att han sparkade mig. Han är så söt. Man märker verkligen av utveckligen dag för dag.

Igår kom älskling hem med samma buss som vanligt. Jag kastade lite gammla cv och personliga brev och lite annat skräp. Efter det kollade vi lyxfällan och åt baguetter i ugn jätte gott. Colin sov från sju igår kväll till sju imorse. Åt bara en halv flaska vid ett. Han är jätte duktig på att sova. Hoppas han går upp i vikt nu då.

Jag tittar på våra bästa år. Efter det ska jag duscha och tvätta håret. Fy sjutton vad tovigt och äkligt det är. Jag lider. Det syns inte ens att man tvättat det längre. Sen färgen är liksom gråaktig ser helt dött ut, som en gammal häxperuk. På onsdag ska min syster Fia klippa mig. Helt underbart att äntligen få det gjort. Vill färga och slinga håret med får se när hon har tid med det. 



Nu ska jag göra tråkiga måsten: diska, boka tvättis, duscha, gå ut med Ville och ta mig till stan.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Egen vilja

Kategori: Familjeliv

Colin visar tydligt att han har en egen vilja. Han gråter sällan utan han smågnäller tills han fått som han velat. Så när inte maten funkar får man prova annat tex gosa nallen, leka i babygymmet eller helt enkelt ligga själv. Ibland får man förståss byta blöja med:P Han vaknade klockan 06.00 imorse och var ledsen. Han fick tutte, vägrade ens ta tag. Fick värma ersättning det funkade. Provade amma på förmiddagen, han ville inte. När han kom hem skulle han äta, ingen tutte, inte nu heller. Man kan ju inte tvinga honom liksom handmjölka i munnen. Det är så pass lite mjölk så det är inte värt att pumpa typ bara några ml. Men endå hur ska man göra då. De få ammingtillfällen man haft (morgon & kväll) har varit supermysiga fast dom bara varat i några minuter. Vill han inte så vill han inte.

Nu ska jag försöka få på honom pyjamas och sen ska jag ut på en kvällskiss med Ville. Känner att jag börjar få träningsvärk i benen. Ush så lat jag har blivit sen jag var gravid. Bara sitter och äter framför tvn. Måste göra ett ryck annars kommer jag få den typiska "mammakroppen" och det strävar ju ingen efter. Men damerna på jobbet kallar iallafall mig för den vackra flickan. Får aldrig så mycket komplimanger som på jobbet. Nä nu ska jag göra ett sista ryck innan jag ska titta in i skallen.

Vilken idiot

Kategori: Familjeliv

Slog på nyheterna på fyran nu när Crille gick. Då var det en tant som sa att hon var övertygad om att papporna var livsfarliga för barn under 1 år. Det är alltså pappornas fel att barnolyckor i hemmet. Hon säger också att papporna skrämmer barnen med deras röst, att dom bara har mord i blicken när dom ser barnet och att dom inte har någon känsla i fingertopparna när dom tar i barnet. Vad är det för människa? Kallar sig familjerådgivare. Det finaste jag vet är att se Christian tillsammans med Colin. Dom är så lyckliga ihop. Den glädje och kärlek dom faktiskt delar och som vi som familj har. C låter hämskt högt när han hostar så till och med jag hoppar till ibland. Colin har inte reagerat en enda gång inte ens när han var några timmar bara. Men när jag bara harklar mig lite så hoppar han till. Han känner igen det innefrån magen och jag tror knappast att pappans röst skrämmer barnet. Hur kan man ens komma på något så dumt. Colin har det iallafall toppenbra med sin pappa.

Just nu sover han igen så jag ska passa på att diska innan han vaknar och ska äta igen. Han sover lite extra mycket nu. Hoppas att han växer min lilla pojk. Det kan ju vara därför han sover lite extra har dom sagt på BVC och det kan ju behövas eftersom han bara hade gått upp 1/4 av vad han brukar sist vi vägde.

Valbo

Kategori: Familjeliv

Idag har vi varit till valbo. Vi tog 41 bussen dit. Supersmart om man vill komma dit snabbt. Vi gick till mediamarkt och handlade ett ps3 spel. Efter det åt vi på sibylla och tog en sväng på IKEA. Jag pratade lite om vad jag tänkt för förvarig här hemma. Vi kollade lite lampor och tillslut fick Colin en gardinstång. Tog en runda på toysrus och elgiganten. Colin vaknade på bussen så det blev lite panikmatning där. Det är så härligt att man är två när det blir sådär.

När vi kom hem åt vi köttfärssås och pastafjärilar. Sen åkte Crille iväg till en kompis så jag och resten av familjen är hemma. Colin har somnat och Ville med så jag ska dricka en kopp kaffe och ta det lugnt bara. På lördag ska jag köpa gymkort. Är riktigt pepp! Ska verkligen försöka röra på fläsket nu.

Åh vad jag älskar bloglovin bara att klicka sig igenom att läsa alla nya inlägg. När man lägger in bloggar på bloglovin så står det hur många som följer bloggen alla hade typ minst 12 st. Så sökte jag på min. 2 st som följer den. Haha men det gör ingenting jag skriver inte för att få läsare jag skriver för att jag vill komma ihåg själv vad jag gör och sen så vill jag att dom som man inte hinner träffa så ofta kan se hur Colin växer :)

Bloggtorka

Kategori: Familjeliv

Igår vaknade vi sent. Jag duschade var ut med Ville och åt lunch. Sen jobbade jag och kom hem vid nio. Var ut med Ville, åt middag och tittade på tv så att jag hann inte ens starta datorn. Idag vaknade vi halv tio. Idag vet jag inte riktigt vad som händer kanske vi får följa med Crille till valbo. Fia har inte hört av sig heller så det blir väl inge klippning. Tråkigt.

Har inte så mycket att skriva eftersom dagarna går och är snarlika. Kanske jag har mer att berätta ikväll. Det återstår att se.

bloglovin

Kategori: Familjeliv

Nu har jag så duktigt skaffat bloglovin för att slippa skriva in alla bloggadresser 100 tusen gånger om dagen. Plöttsligt har jag ingenting att göra. Jag får väl skriva här. Crille har lagat köttfärssås och spagetti idag. Supergott! Under tiden pratade jag med Johanna i telefonen. Hon lärde mig att titta hur mycket man fick tillbaka på skatten. Jag fick många tusenlappar. Kan inte tro att det är sant. Känner mig ett ton lättare. Då vet man att jag klarar mig till oktober utan föräldradagar.

Mitt busfrö ligger på golvet och snackar. Jag skulle kunna somna när som hälst. Tänkte städa nu när Chrill är borta men det hade han ju redan gjort så. Jag kanske bakar min cheesecake som jag tjatat om i en vecka. Undra om det är något bra på tv ikväll då? Nu när jag är ensam. Imorgon ska jag jobba en långdag. 14-20.30 känns lite nervöst men endå okej. Jag jobbar på mäster så det kommer gå bra. Är ju som en vanlig dag. Men dom där extratimmarna kommer kännas långa. Speciellt när jag ska ha rast. Det ogillar jag. Då har man tid över och sitter och tänker då kommer jag sakna min fna son. Han är med mig i min ficka på jobbet hela dagarna. Så skönt att man jobbar med dementa så att man kan tjata massor om Colin utan att dom bryr sig :)

Nu ska jag kolla ut saker jag ska köpa hem. Åh det kommer bli så fint här, kanske det slutar eka. ÄNTLIGEN!

Snön tar energi

Kategori: Familjeliv

Snöovädret suger verkligen ur varenda droppe energi man har i kroppen. Jag skulle kunna somna nu rakt upp och ner. Har varit på stan med mormor och fikat och kollat lite. Imorgon får jag pengar för iphonen :) Allt ska rakt in på Colins konto. Jag har lånat hans barnbidrag så. På fredag får man pengar. Både bostadsbidrag och föräldrapenning. Inte för att jag får behålla nåt av dem för det ska till min käre man för han betalar ju alla räkningar. Superbekvämt för mig.  Som det ser ut nu så blir jag ensam med båda mina busfrön ikväll. Men det gör inget får gå ut med Ville innan han åker så blir det bra.

Det blir inget hår fixat idag. Så som jag längtat men Fia hade glömt saxarna hemma. Förhoppningsvis hinner hon klippa mig någon annan dag. Jag vill ju så gärna ha ny färg med. Trivs inte i det mörka man ser så blek ut!

Colin har varit superlugn idag. Bara ätit och sovit. Hoppas att han växer nu då. Men jag tycker att han är jätte stor. En av mormors kompisar fick barnbarn idag med. Jätte söt pojk. Lite roligt att dom får barnbarn när hon har barn barns barn.



En färsk bebis



En lite större bebis

1000 saker på schemat

Kategori: Familjeliv

Igentligen hade jag inte så mycket att göra idag. Skulle fika med mormor och springa upp till friskis och hämta en lapp. Men nu smade min syster att hon skulle klippa mig. Plöttsligt blev det massor att göra. Så ska gå ut med Ville en sväng snart sen ska jag lämna mina grabbar hemma tror jag för att gå till Fia. Sen fick jag jobb imorgon. Någon som vill låna en hund? Nä men får fråga Fia om hon kan gå ut en gång med Ville för annars funkar det ju inte. Man kan ju inte ta V och vagn samtidigt tyvärr. Jag är ju bra sugen på att jobba lite mer än vanligt nu dom sista dagarna i månaden för att skrapa ihop lite pengar till nästa månad. Kanske man kan få lite fint här hemma också.

Just nu ligger Colin och leker och myser med sina saker. Han plockar upp dom och kramar och äter på sina leksaker. Jätte duktig är han. Men nallen är fortfarande favorit. Han ligger liksom och snuttar med den :) Han har nappen i munnen och ligger mot nallen och småpetar lite på den. Så snurrar ögonen som om han håller på att somna. Så sjukt gulligt. Vore ju skönt om han lärde sig somna själv med nallen.

Nä nu måste min hund få kissa lite så att han kan hålla sig i några timmar när jag blir borta och fin.

Fia är bäst <3!!

Trökväder

Kategori: Familjeliv

Nu småsnöar det ute. Ush ser iskallt ut. Idag klev vi upp halv åtta. Jag blir så glad när Colin vaknar i tid. Man hinner mycket mer. Han har ätit nästan en flaska ersättning. Petra sa att han skulle äta en hel flaska direkt och inte småäta men hur lätt är det att hälla i en bebis som sätter i halsen bara för att han ler så brett. Men hoppas han kan äta en hel flaska några gånger om dagen iallafall. Det är därför han gått upp bara en tredjedel av vad han brukar. Så han var helt nyäten igår då vägde han 4770g.

Just nu ligger Colin och pratar och slår på sakerna i babygymmet. Skönt att han inte är som ett plåster idag. Ville är uttråkad för han vill gärna att vi lämnar Colin på golvet och går. Jag ska bara äta frukost sen ska vi gå ut. Ska passa på att gå till stan när vi endå är ute. Ska till friskis och hämta sånna här lappar om pass och sånt. Så fixa lite på kontoret. Men nu har det ju varit Söndag hörrni tjejer vi skulle ju bestämma när vi skulle träna då? Men jag har ju glömt jag med. Får höra av mig om det ikväll.

Annars ska vi träffa min mormor vid halv två sådär. Kanske blir en fika eller någonting sånt. Inte så kul att ta promenad i det här skitvädret. Ville ligger och ser så ledsen ut. Han saknar verkligen sin avlastningsfamilj som är bortrest. Men man kan liksom inte vara ute med honom hela tiden när det inte går att ha vagnen med. Christian tar ju långisar med honom på över en timme men ja han vill väl inte vara här. Hoppas han får vara hos min farmor och farfar någon dag i veckan sen iallafall för där har han det bättre än bäst. Aldrig ensam och det är bara han som är i centrum.

Nu ska jag ta och göra havregryn och mjölk och koka kaffe. Sen göra mig klar för stan. Tänkte försöka vara nere strax före tio senast för då hinner vi hem till våra bästa år. Som dom flesta arbetslösa och mammor/gravida kollar på när dom går hemma. Man läser det på var och varannan blogg. Lägger ut lite bilder nu med eftersom det har varit snålt med det den senaste tiden. De här bilderna tog jag igår:



Vi hade jätte roligt när Colin provade bärselsen igår.



Colin vill numer hålla i flaskan själv. Lite tung än men snart så klarar han det på egen hand :)



Supertrött efter att varit vaken hela dagen.

Sjukt trött

Kategori: Familjeliv

Jag är helt lam i kroppen. Kan knappt stå är så trött. Måste ut med Ville sen ska jag lägga mig. Colin har varit vaken exakt hela dagen. Vi var på bvc han vägde 4770g och var 58,5 cm lång. Stor kille! Hela 9 veckor imorgon! Nu har han äntligen somnat. Jag har träffat Sofia idag. Så himmla kul att se henne. Måste göras oftare.

Jag ska tatuera mig! Ska skriva Colin på armen. Det kommer bli jätte fint.

Känner mig helt borta. Jag skriver mer imorgon all text bara snurrar. Godnatt



Finns inget finare än min son <3

Bakar

Kategori: Familjeliv

Imorse vaknade mitt solsken halv nio. Vi klev upp och han åt sen var han liksom smågnällig. Försökte få ihop selen men det gick ju inte och aa. Sen gick jag ut med Ville. När jag kom hem plockade jag fram lite saker så nu har jag bakat dumlekakor. Kan skriva recept och lägga ut bild. Tar ca 10-15 minuter att göra. Supergoda. Nu ska jag klä mig och göra mig klar. Sen ska jag gå ner till stan med lite kakor och kolla lite. Efter det är det BVC. Undra om Colin har passerat 5 kg nu? Hmm sist vägde han 4600 g så det är mycket möjligt. Han har ju gått upp 200g i veckan enda sedan han föddes. Just nu ligger han och gosar sig på en kudde och sover. Han är så söt med nallen. Det verkar som om det kommre bli en favorit. Han har också fått en egen vilja. Han ska plocka med saker hela tiden dra i snören och pillra. Idag när Christian hade selen så hade han en sak på huvudet som höll fast honom. Han var mycket medveten om var huvudet var så han försökte verkligen plocka av den. Hehe

Nu ska jag ta ut kakorna hoppas dom blir bra:D Det lär ju inte vara fel på smaken iallafall.



Colin med sin favoritnalle

Hinner ingenting

Kategori: Familjeliv

Jag hinner ingenting. Nu har halva den här dagen också gått och jag har bara hunnit duscha. Nu ska mackorna in i ungnen. Efter frukosten ska jag fixa håret och måla lite mascara bara skiter i resten. Måste plocka undan här hemma och städa. Ville kommer om 20 minuter också så nu ska man ut på promenader var tredje timme plus allt annat. Justia jag har ju diskat också.

Igår hann jag bara diska hälften för att Colin var krävande och Johanna kom hit direkt när mamma gick. När Johanna gick hem tio var Colin dötrött och arg. Jag la mig med honom i sängen och vips så somnade båda två. Jag med kläderna på. Sen vaknade jag klockan två när Christian kom hem. Sen sov vi oavbrutet till nio då åt Colin. Härligt med en son som sover. Man är som en ny människa. Att han vill leka själv är också bra tycker jag. Då är han inte mammig och bara som ett plåster.

Nu skriker min mage och dammråttorna. Kommer lite bilder från gårdagen:



min fina hund flyttar hem idag!



Cooliin :D



Colin med sin moster Emmy

Städa

Kategori: Familjeliv

Ska börja städa nu. Blir en paus när mamma och Emmy kommer då kanske dom kan passa Colin så jag kan gå och handla sen ska jag städa klart och laga mat och diska. Sen ska jag se på tv och hoppas att Johanna kommer över. Så tråkigt att sitta ensam liksom. Men himmla skönt att slippa Christian lite :P Annars ska jag sova tidigt så att jag kan ta nästa nattpass som erbjuds.

Nu kommer Mamma och Emmy



Colin med sin moster Emmy

-

Kategori: Familjeliv

Nu sitter jag hemma. Åt nyss korv med bröd. Är mer hungrig men man kan ju inte äta mer än man gör av med. Imorse jobbade jag tillsammans med Sofi. Åh så kul att jobba med henne! Lagomt mycket att göra. När jag kom hem var Ville hemma åh så kul att se honom men han ser lite smårolig ut för Fia har klippt honom. Ikväll blir jag ensam hemma så att jag hoppas lite att Ville sover med mamma och kommer tillbaka imorgon. Blir trökigt att knöla på Colin ytterkläderna och ha honom i sele. Men det går ju förståss. Just nu ligger han och sover här Mellan oss i soffan. Hoppas Johanna kan komma förbi en sväg senare då. Jag blir så rastlös men jag ska baka cheesecake och så ska jag storstäda om Colin tillåter. Kanske tar en långdusch med vore så skönt att tvätta håret.

Nä jag har inte så mycket att skriva just nu men det lär väl inte vara det sista inlägget för idag.



Såhär söt var Colin hemma hos sin farfar i torsdags.

Bilder från dagen

Kategori: Familjeliv

Idag kom jag hem halv åtta åt en halv äcklig dinkelmacka och en banan. Sov till 11 sen upp och åt lunch. Sprang ner till stan och fixade med iphonen äntligen är den klar och borta ur min värld. Sprang runt lite och träffade min syster, min kusin och farmor och farfar. Pratade lite med pappa. Det var tänkt att vi skulle till valbo men ångrade oss. Gick hem och kramades lite. Klockan fyra mötte jag Madde, Fia och Johanna på mocca. Medans jag väntade så träffade jag Therese, Niklas och deras lilla docka Felicia. Så sjukt söt liten tjej och tänk när Colin är i hennes storlek har dom en mindre än Colin. Så fantastiskt att man blir så sjukt lyckig av alla bebisar som föds. Man kan inte låta bli att vara lite avis på hennes mage. Det var verkligen underbart att vara gravid. Men Colin ska själv kunna be om ett syskon innan han får ett ;). Vi fikade. Jag åt kladdkaka med mjukglass hur gott som helst och en latte. Så kaffe sugen. Mycket prat och vi bestämde oss att köpa kort och träna nästa vecka. Vi ska höras om det på söndag! Tog lite bilder idag med som jag ska ladda upp.

Jag ska jobba imorgon igen. En tjej ringde från PFV och frågade om jag kunde jobba på Mäster imorgon ( min hemavdelning ). Självklart ville jag det då jag fick välja tid själv. 06.15 - 12.00 hon blev jätte glad. Sen ringde det en inte alls förstående tant precis efter och frågade om jag kunde ta samma vak inatt som jag hade natten till idag. Nej inte idag för jag ska jobba på Bergmästaren imorgon kvart i sju sa jag. Hon var helt tyst. JA SÅ MÅSTE JAG VARA HEMMA MED MIN SON SOM ÄR 7 VECKOR SOM SOV DÅLIGT INATT. sa jag. Hon bara. Jaha... Ja du får gärna ringa en annan gång sa jag. Sur tant... Tack endå sa jag och hej då.

Nu lukar det supergott. Det blir fläskfilé med röd curry och risnudlar. Längtar!!








Bilder från när vi fikade och från nu när Colin sitter med pappa. Det bästa han vet.

3 timmar

Kategori: Familjeliv

Har sovit tre timmar ska kliva upp ur sängen och springa ner till stan. Ska möta min syster om 25 minuter. Så härligt att vara hemma hos colin igen, mammas älskling

Jobbar

Kategori: Familjeliv

Just nu sitter jag hemma hos en dam och tittar på tv. Det händer inte mycket. Hon kommer upp en gång i timmen och säger att hon ska packa och åka hem. Jag har lyckats fått henne att lägga sig igen varje gång hittils iallafall. Lite trött är jag men inte så farligt. Jag har riktig hemlängtan. Men dom har det bra hemma fast jag inte är där. Colin har det toppen med pappa. De är så fina tillsammans. Imorgon hoppas jag att telefonen är upplåst så att jag kan sälja den. Då ska jag köpa jumpa kort. Har ångest att jag ätit onyttigt. Måste slutat med det min mage är enorm jag är som en degklump. Hoppas alla sover gott.

Vak

Kategori: Familjeliv

Nu har vi kommit hem från Colins farfar och faster Hannah. Vi fick potatisgratäng, kyckling med någon skinka, sallad och såser. Till efterrätt fick vi superkladdig kladdkaka med glass och kaffe. Så sjukt gott!! Sen kollade vi lite tv och umgicks. När vi kom till stan handlade jag nässpray och då ringde brynäs hemtjänst jag fick ett nattvak så om en halvtimme ska jag iväg på vak stannar över natten. PENGAR!! Ojj vad härligt så nu när Colin sover hela natten så. Toppen! Synd bara att jag inte har pappas modem hemma. Blir så tråkigt att inte kunna surfa kommer bli en lång natt.

Nu ska jag byta på Colin och sen ska jag ta en kopp kaffe innan jag ska gå iväg.

Ha en trevlig natt hoppas ni sover gott så blir det en sen uppdatering imorgon skulle jag gissa på.

Ont i halsen

Kategori: Familjeliv

Idag har jag ont i halsen och Colins hosta har blivit lite torrare iallafall. Han är superpigg så han ligger här och vevar runt. Jag har aldrig varit mer utvilad än vad jag är idag. Jag flög upp ur sängen kvart över åtta idag. Colin har sovit från 00 - 08.15 helt otroligt jag har inte vaknat till en enda gång så himmla skönt att få sova en hel natt på rygg. Colin sov under min arm supermysigt men sover han hela natten till imorgon börjar jag jobba nätter nu.
Nu måste jag sätta fart. Vi ska till Sandviken och hälsa på Colins farfar och innan ska jag ner till stan och låsa upp min Iphone som pappa sålt! Han är bäst.

Ålderskris

Kategori: Familjeliv

Jag träffade Johanna en sväng idag. Vi gick ner på nian. Colin fick en body av Johanna jätte fin ( bild kommer imorgon ) sen fick han strumpor av mig. Vi avslutade vår tripp på donken. Åt en varsin mellan pommes och liten Cola. Sen glass med chokladsås. Jätte gott. Vi gjorde så som vi gjorde förr. När vi gick i högstadiet så åt vi stor pommes och mellan cola varje fredag till lunch. Vi pratade om alla som skaffar barn och folk som till och med gifter sig nu ju. Många i vår ålder + - några år är inne på sitt andra barn. Jag känner mig supergammal. Fyller ju 21 i sommar! Vemodigt. Vi var bara tvugna att köpa ett varsit zoom tuggummi ( bubbelgum med jordgubbssmak så är det liksom gegga i mitten som är lite surt ). Det var skitjobbigt att tugga det stora tuggummit hur orkade man och hur fick man plats i munnen, man tuggar och tuggar och det liksom blir svårt att både andas och prata samtidigt. Sen fick vi ju minska ner på maten eftersom man blir fet så lätt nu.

Hjälp vad gammal man blir!

Ikväll var det jag som lagade middag. Jag gjorde västerbottenbiffar, kroketter och gräddsås. Det var jätte gott. Även då kunde jag inte låta bli att skänka en tanke till den underbara högstadietiden. Tillexempel den gången vi, KRIS ( kroketternas rätt i samhället ) som vi kallade oss ( fia , madde , johanna och jag ) gjorde fel sorts kroketter ( med vitlök ) så vi kastade ut dom och gjorde nya. Haha så kul vi hade.

Nu ska jag passa på att duscha för imorgon ska vi till sandviken ganska tidigt och då kommer jag inte hinna duscha innan för Colin är rätt krävande på förmiddagarna.

Sol

Kategori: Familjeliv

Det är sol mest hela dagarna nu. Det är fint att se ut om men igår var det verkligen iskallt fast jag hade både mössa och vantar på mig. Hoppas det är varmare idag. Vi ska nog ta en promenad och sen ska jag lära min farmor data. Efter det måste jag tvätta och städa. Det är inte stökigt här men det skitigt. Det är lätt att man struntar i att dammsuga och sånt om det inte syns något. Om jag inte får jobb förståss. Det vet jag ju inte ännu.

Nu ligger Colin och halvsover. Han är riktigt slö så lite orolig är jag men han är väl bara trött för att han hostar.

Igår kväll la jag mig strax innan halv tolv. Då tog jag med mig Colin som sov redan då jag kom hem. Han vaknade till lite någon gång det var mörkt ute men han hann somna om innan jag hann duka fram mejeriet. När han vaknade nästa gång tänkte jag åh vad pigg jag är för att klockan är sju (han brukar numer vakna då). Ja då gick jag upp så var klockan halv nio. HALV NIO?! Han åt ju sist klockan åtta igår och då var flaskan helt full. Ja då hade han sovit ut trodde jag men nu sover han igen. Konstigt får se om honom så slö. Men inge feber eller snor så.

Nu är det spännande på våra bästa år! Skriver mer sen :D

Jobb

Kategori: Familjeliv

Nu har jag kommit hem från jobbet och har ätit och kollat boston teaparty. Är helt slut och tuttarna håller på att sprängas för att Colin inte vill vakna och äta. Jag ska iallafall bosta tänderna nu och krypa ner. Får se vad som händer imorgon. Jag ska lära min farmor lte data så kommer V hem. Han ska avmaskas och klippas. Borde tvätta och storstäda med. Får se hur mycket man hinner.

En kort upopdatering men skriver mer imorgon när jag är piggare. Gonatt

En Tisdag

Kategori: Familjeliv

Idag ska jag träffa min farmor och min mormor. Colin är lite bättre idag så även han ska få lite frisk luft idag. Jag har slemhosta som gör svinont bara river. Men annars är jag pigg. Ska jobba 15.30-20.30 idag. Det ska bli härligt när lönen kommer i april och förståss bra att kunna spara föräldra dagar för mina börjar ju gå åt nu :P-



Pappas kille imorse. Världens finaste <3

Nu ska jag borsta håret och klä mig för att gå ut. Min voff kommer hem idag också då blir hela familjen samlad :)

Familjen RS

Kategori: Familjeliv

Just nu ligger min lilla prins och sover med sin nalle som han älskar. Jag är helt snurrig i huvudet jag ser knappt någonting är liksom slut. Colin piper när han andas har det jätte jobbigt. Christian tycker att han är jättesjuk men ser pigg ut också Colin ser pigg ut fast han är så dålig. Jag ser ut som stryk och känner mig lika så. Har svinont i halsen är slemmig jag med och lite hosta.

Nu ska vi se Håkans bar. Sen ska jag sova.

Imorgon ska jag rasta pensionärer. Både farmor och mormor. Näe en tråkig bloggdag från mig. Inge bilder men det kommer imorgon.

Glöm inte att kolla min syrras tävling!

Tävling om bloggdesign

Kategori: Familjeliv

Är du sugen på en ny design till din blogg? Klicka här ---> http://sofiahanden.blogg.se/ min lillasyster lottar ut en design och det är samma person som gjort min och hennes som gör den. Lätt värt!

-

Kategori: Familjeliv

Trött på alla på alla er som ska lägga er i. Jag säger vad jag tycker och jag skämmer inte ut mig för det. Jag ljuger inte och jag är inte tyst heller. Jag är ju den enda som vågar säga sanningen. Är det något jag inte tycker är okej så säger jag det!

Sånna som missunnar min son och försöker ta livet av honom är inte välkommna här. Det står jag fast vid!


Hematologen

Kategori: Familjeliv

Ja nu har jag fått kallelse till hematologen den 6 april. Fick med en massa lappar så jag ska ta prover en vecka innan ush. Jag har ju fel i blodet. När Colin låg i magen så hade jag blodvärde som högst 86 (väldigt lågt) och då åt jag tre järntabletter om dagen. Järndepåerna var helt tomma men jag hade inte järnbrist uan något annat fel som gjorde att jag inte kunde ta upp protein. Jag fick börja gå på hematologen på sjukhuset och så tog vi blodstatus varje vecka så låg jag ju inne två gånger och då tog dom ju 100 rör typ. Så jag var helt sönderstucken armarna helt blå och svällda så  min läkare skulle kalla mig för utredning i mars när min kropp var som mig så nu hoppas jag på att få svar på vad det är som spökar.

Jag har bara duschat diskat och lagat pannkakor idag. Har inte hunnit mer. Nu ska vi till stan och handla näsdroppar och sånt. Colin är inte jätte pigg.:(


Barnavd. nästa?

Kategori: Familjeliv

Ja nu får vi se hur Colin mår om en stund. Ska springa ner till stan när han somnat och köpa mer näsdroppar och alvedon. Trodde vi skulle få åka in imorse för han kunde knappt andas så pep det liksom ´men nu är det lite bättre. Det är så synd om honom han ligger och gosar in sig i soffan på en kudde under en filt tillsammans med hans nalle som spelar för honom.

Mer uppdatering blir det senare nu blir det nässug och mys

Jobb + två kalas

Kategori: Familjeliv

Har hunnit med mycket idag. Vaknade halv sju, gjorde mig klar och gick till jobbet. På jobbet var det lugnt eftersom jag var på en enkel avdelning där alla är pigga. Vi var klar klockan nio så vi tittade lite på tv och sen gick jag ut en timme med en dam som blev jätte glad. Sen lagade vi mat och efter det gick jag hem. Hann precis innanför dörren innan jag skulle ner igen med tårta och allt. Mamma hade kalas hos sin Bengt och de var jätte trevligt. Hemma så blev man ju lycklig igen av att se min underbart fina karl som sitter hemma och spelar bra musik. Kärlek <3 . Vi gick tillsammans hem till Sara och Peter ( Colins faster och hennes kille ). Sara fyller 30 år idag. Även där var det supertrevligt massor med folk! Colins söta kusin S - M var där och höll honom för första gången och var jätte glad. Colin var lite huvudperson och det var en väldigt lättsam och trevlig stämning! Vi kom hem vid 17.30 sådär. Colin har badat och vi har ätit tacosrester sen igår.

Christian är i Bomhus kollar F1 loppet och jag & prinsen ligger och latar oss i soffan. Han småäter men är helt slut stackarn. Han blir inge bättre. Jag är helt slut efter dagens bravader. Han asont i magen med. Vet inte varför. Ska nog diska och hoppa i säng. Hoppas verkligen inte att jag är magsjuk för det känns verkligen så. Blir Colin magsjuk på det här blir vi bergis inlaggda. Han har ju bara ätit 1/3 av det han brukar idag så vi får se hur det är imorgon.



Colin när han badar med pappa. Får se om jag orkar skriva mer idag.

Ett sista inlägg

Kategori: Familjeliv

Har varit och handlat och ätit tacos. Kollade lite tv sådär. Nu sover Colin och mina ögon svider. Ska ta och lägga mig eftersom jag ska gå till jobbet sju imorgon sen är det två kalas efter det.

Hörs imorgon sov gott!

Colin har RS

Kategori: Familjeliv

Vi fick  åka till sjukhuset idag med Colin visade sig att han har rs men får vara hemma så länge han kan äta och andas hyggligt bra. Annars mår han toppen. Colins farmor kom förbi med hennes kille. Han fick mjuka klossar. Jätte fina.  Just nu tuttar han och jag håller på att somna. Vet inte vad som händer ikväll faktiskt. Ska väl försöka sova tidigt för imorgon ska jag jobba.

Lägger in lite bilder jag har tagit under dagen på vår sjukling:







Skriver mer senare.

Fix

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag diska, duscha och bädda sen ska jag lägga ut bilder på min fina son som nyss har suttit helt utan stöd. 7 veckor och kan redan sitta och åla sig frammåt. Så stolt!

Sjuk familj

Kategori: Familjeliv

Colin låter som en perkulator när han andas och hostar. Han har 1 kg snor i näsan så jag kör stenhårt med nässugen otribaby. Skit bra att man fick med den i babybagen på BB så alla som ska dit glöm inte att ta med en sån hem! Annars kostar dom 130 kr på apoteket. Sen får han näsdroppar med. Blöjan är torr trotts att han får massor med messmör och magdroppar. Min stackars lilla pojk. Det syns på hans tåriga ögon att han har det jobbigt. Nu sover han iallafall. Christian är ju slemmig även om han inte är förkyld men snorig och känner sig febrig. Jag har ont i halsen och öronen. Inte possitivt.

Idag kanske det blir en tur till familjeläkarjouren så han får hostmedicin. Är skiträdd att han ska få lunginflammation. Men det är bra att han får upp slem iallafall. Äkligt det är så segt så man kan dra upp det när det kommer ut. Annars ska jag inte göra något speciellt.

Det är mormor jag är irriterad på om imorgon. Hon ringer och berättar för mig hur jag mår, att jag inte ska jobba för att jag är svag och hon vet ju förståss bättre än mig hur man planerar föräldradagar på internet? Sen han den där J gubben hon har är så otrevlig hejjar inte och kan allt. Jag kan fälla ihop vagnen jätte lätt han höll på att bryta sönder den och var skitarg men jag fick inte göra det själv. För han kan ju allt. Han tror sig veta allt men kan igentligen ingenting. Han körde som en idiot med när vi åkte bil sist med dom trotts att han hade en 2 veckor gammal bebis med sig. Helt sjukt. Jag ska aldrig mer utsätta min bebis för något sånt igen. Sen har han hjärntvättat mormor med kakel och byggsaker så var tog den mormor man är van vid vägen? Då var det bättre när hon hade K. Han är pensionär men har alltid brottom och tidspressar henne bara för att hon ska slippa gå 7 km från bussen så måste hon anpassa sig efter honom. För han bryr sig bara om sig själv. Mm.. så tycker jag.

Nu är det viasat motor som gäller här hemma. F1 är livet eller hur? Hehe näe men jag kan ju passa på att duscha och sånt när han kollar och Colin sover.



Ge mig sommar!!!

Jahapp

Kategori: Familjeliv

Då blev det jobb för mig ikväll. Vi får endå gäster men det gör inget dom klarar sig utan mig tills jag slutat. Min telefon har gått i ett idag. Först så pratade jag med Johanna ett par gånger. Sen fick jag jobb ringa C och höra om jag skulle tacka ja. Smsa om det sen fick jag en till tur på söndag morgon vist sa jag eftersom mammas kalas inte skulle ändras. Ja då kunde dom vist ändra det så mormor höll på att tjata om att jag var för svag för att jobba och massa sånt jag blir så trött på folk som inte fattar att jag har ett eget liv. Ja nu har jag tackat ja till jobb och då passar det sig att ändra hela kalaset bara därför. Jag vägrar ringa och säga att jag inte kan jobba. Ska man krångla så kan man få göra det för sig själv. Ja så nu är jag skitdampig idag med.

Jag har varit på stan med Johanna idag iallafall. Colin fick fina kläder tack tack:



2 pack bodysar 99 kr på hm
2 pack byxor 79 kr på hm

Sådär. Nu ska jag diska och byta om och sånt innan jag ska gå iväg till jobbet har inte så mycket motivation eftersom jag inte får vara på "min" avdelning. Men det kommer ju bli bra när man är där. Jag får ångest när jag tackar nej. Det är för Colins skull som jag jobbar. Jobbar jag på nu kommer vi kanske snart iväg till Singapore. Folk säger ta vara på småbarnstiden. Jag märker vad tiden går fort såklart. Men jag jobbar knappast ihäl mig fem timmar någon dag i veckan. Sen börjar jag med nätter snart och då sover han ju när jag är borta.

Ja nu blir det spida på. Men kolla vad söt han var när han sov hos pappa igår kväll:



4640 g och 58 lång men inte så jätte stor endå. Får tänka att många föds över 4 kg.

Hostig bebi

Kategori: Familjeliv

Min bebis har slemhosta och är gnällig. Hoppas verkligen att han inte blir sjuk. Nu har han iallafall messmör i mjölken så nu kanske magen funkar som den ska. Visar sig :) Ena sekunden skrattar han och pratar andra är han arg.

Idag är det iallafall F1 premiär så nu kommer jag väl inte få se något annat än viasat motor. Tänk när båda ska kolla på det där.

Idag ska jag träffa Johanna så ska sätta fart. göra iordning oss och springa sen kanske jag ska hämta kusin Alice på skolan.

Har inte så jätte mycket roligt att skriva just nu så jag tänkte slänga in ett par roliga saker min lillasyster har sagt. Hon är 5 år, Jessica och är 50 % indisk. Tänk att jag har två till yngre syskon.

De hade suttit i bilen helt tyst bara som vanligt. Plöttsligt säger Jessica: -Mamma, det är nog på tiden att jag åker hem till Indien.
- Men det är ju jag som är indisk du är bara halvindisk.
- Nej det är David för han är lillebror.

Jessica sa: Nu när jag börjar i skolan så kommer jag få lära mig det iniska språket för man brukar lära sig språket som man pratar i landet man kommer ifrån. HAHA hon är fem år och vill ha Hindi som modersmål på sexårs.

Jessica är en väldigt duktig tjej väldigt intresserad av allt och varit snabb att lära. när hon var 8 månader kunde hon veckodagarna. När hon var mindre än två kunde hon alfabetet. Hon har länge kunnat räkna massor med plus och skriva och läsa gör hon med.

Min lillasyster Emmy är förståss också superduktig på att lära sig. Att skriva är ju hennes intresse med. Hon är 4 år.  Hon har även börjat räkna och sånt på engelska.

Min lillebror David är duktig på det han är intresserad av tex bilar och barnprogram :) Han är 2 år.

Nu måste jag ta hand om mi spik.

Mobilblogg

Kategori: Familjeliv

Jag sitter i soffan och ser film med mina älskade. Ska snart möta johanna och ta en snackis. Hela familjen har gått på stan idag. Christian köpte en jätte fin jacka och vi kollade på tv. Blir nog en till större snart. Den vi har är 40 stor. Sen handlade vi mat för emil och johanna ska komma och äta med oss i morgon:) sen bestämde jag med min faster att vi kanske skulle ses på dagen imorgon. Ja annars händer det inte mycket känns konstigt att inte ha gjort massor med saker idag. Skönt. Vad vore jag utan christian. Det är så mysigt att vara en familj.

Colin

Kategori: Familjeliv

Colin fick ligga på mattan i sitt rum och klä på sig idag eftersom jag glömde ta med till badrummet. Då sa han hej. Igen. Det gör han flera gånger om dagen nu. Kanske inte medvetet men så sjukt gulligt. Han har också sagt ojj och ajj. Han fick ersättning där efter och låg och skruvade sig på mitt bröst och gnällde. Han ville inte ha mer mat och inte napp. Jag frågade om han ville leka då log han brett ( typ gapade allt han kunde ) och nu ligger han i babygymmet och leker med bamse och hans vänner. Han kan ju inte låta bli att smygtitta på tvn när det är relkam för musik då dansar han lite, som en elvisp sådär hehe. Han och pappa brukar ju lysssna på musik tillsammans. Barnlåtar sen Christian var liten. Varje dag har jag massor med barnvisor man går runt och nynnar på. Alla låtar blandas ihop till en typ såhär: Morslillaolle i skogen gick, lasse lasse liten, än så ... björk och ljung, blåsippan ute i backarna står... nanana.. Haha så blir man lite irri över att man inte kan hålla sig till en låt iallafall. Nu är han arg.

Och nu har han somnat. Nu ska jag kolla på efter tio. Är om mordet i sätra 2005. Stackars kille! Skriver mer om det sen.



Nu har det skottats 4 lastbilar med snö här ute. Jag har en sån här gul lyftkran här där dom skottar på taket och sen plogar dom. UNDERBART!

Vuxengrejjor

Kategori: Familjeliv

För ett år sen så var det bara telefonräkningen man skulle betala. Nu plöttsligt ska man göra massor med saker hålla koll på papper och fylla i. Men vad gör man inte för att ha sin lilla son här. Han är värt allt fast sånna vuxensaker och ansvar är väldigt tråkigt. Nu är jag klar med jobbpappren iallafall skönt.

Såhär söt var min son idag när han lekte tidigare idag



Nu ska jag se klart fuskbyggarna och sen sova. Natti

7 Veckor

Kategori: Familjeliv

Idag har vi varit på bvc ( som vanligt ). Colin vägde 4640 g och var 58 cm lång. En riktig tjockis jag vill inte att han ska bli så stor så fort. Näe då det finns fortfarande många barn som väger bara några gram mindre än vad han gör nu när dom föds. Igår blev vår grabb 7 veckor. Dom blev lika förvånad idag över allt han kan så tidigt min duktiga grabb.

Imorse skyndade jag mig mig upp och slängde i mig lite gröt och kladddade lite mascara. Sen åkte jag och Colin till Saritha. Jag klämmde faktiskt 3 balerina kladdkaka. Verkar som om alla hushåll äger sånna. Haha. Vi har med hemma. Men jag ska inte äta sånt fy Sandrah. Efter det åkte vi till stan och lunchade på Mocca. Min faster Annika var där med. Jag åt kycklingsallad. Supergott. Syndade även med mjukglass. Var hem, tog en snabbdusch och sprang till bvc. Efter det tog vi en rask promenad ner till lamms terass. Åt god mat och umgicks.





Såhär söt var min ögonsten idag när han skulle åka bil <3

Sommarsol!

Kategori: Familjeliv

Min termometer visar sommarsol Kolla här!:



Jag hinner igentligen inte skriva har jätte brottom. Ska äta frukost och sen skynda på lite kläder och mascara sen kommer min farmor och hämtar oss. Vi ska till Saritha som fyller år. Hip hip hurra!! Colin ligger just nu och sover på min bröstkorg så jag vill inte gärna röra på mig. Men nu måste jag ju. Sen ska jag ta en långpromenad och gå till bvc och därefter direkt till middagen på Lamms. Då blir vi många: Jag, Colin, Christian, Pappa, Saritha, Jessica, David, Fia, Jonas, Pelle & Lisa. Men trevligt!

Så ovant att Colin sover så mycket igår kväll med. Undra varför han är så trött. Nä nu ska jag sätta fart. Bjuder på en bild jag tog imorse. En morgontrött Colin:



Ska skicka in honom som barnmodell. Man kan ju alltid prova. Han är ju bara 7 veckor och kan redan kolla in i kameran när man ropar på honom. Min sötnos som jag vist råkade kapa flinten på ;)

Ha en bra dag i solen!

Dagens outfit

Kategori: Familjeliv

Dags att lägga upp dagens outfit. Första omgången med kläder hann jag inte knäppa på han bajsade ner sig totalt. Såhär har grabben sett ut idag:



Body & byxor från Lindex

Strumpor Kapahl





Sovpåse från min farnor & faster



Nu får han nattmat sen ska vi sova. God natt!

Mysig bebis

Kategori: Familjeliv

Just nu vill Colin bara ligga och gosa. Han blir arg om han får ligga själv. Idag har det hänt massor som alla andra dagar. Först gick Colin och Christian iväg till en av hans kompisar och gjorde killgrejjer (spelade ps3 antar jag). Då ringde pappa och undrade om jag kunde komma till stan. Vi gick och framkallade mina tackkort och sen handlade vi presenter till Saritha som fyller år imorgon. När vi kom till pappas jobb så satt jag och väntade på att korten skulle bli klar. Då kom min farmor. Vi pratade lite sen hämtade jag bilderna. Jag och farmor tog en runda och handlade presenter till Saritha. Sen sprang jag hem. Väl hemma åt jag och diskade. Direkt efter det åkte jag och Colin med farmor till valbo så där har vi gått till halv nio så nu är jag helt slut. Colin med. Han bara sover och sover. Inte likt honom. Undra vad han och pappan har gjort idag jag som gör han så trött. Det känndes jätte tomt att gå utan honom och mage på stan. Fick rejäl hemlängtan när jag såg en bebis med lika overall som Colin det bara knöt sig i mig. Var så skönt att komma hem till min underbara.  Men jag tycker endå att det är skönt att han kan gå ut med båda oss. För Christian vill ju ockå umgås med sin son plus att jag har ingen lust att sitta hemma hos hans kompisar som inte jag känner för att dom vill titta på Colin. Nä då kan han äta innan han går sen när han kommer hem. Det om detta.

Nu ska jag hitta på något att äta jag är döö hungrig. Sen ska jag duscha och sen sova.

Imorgon blir det full fart igen. Då ska jag, Colin och farmor åka till Saritha och säga grattis och dom ska fika. Själv står jag över. Sen vid 16 ska vi till bvc och direkt efter det ska vi till Lamms terass och äta födelsedagsmiddag. Colins första restaurangbesök. Ska bli kul att visa upp sitt pyre. Det kommer bli trevligt.



Svar till Sofia: Jaaa! Vi måste ses snart tycker jag. Vi får bestämma någon dag då du är i stan. Kram

Svar till Elin: Jag menar att det inte kommer bli lätt att få usk jobb nu när kommun ska göra om massor av fast anställdas tjänster till polturer och att det kommer drabba vikarierna. Sen är det ju nedskärningar hela tiden och det skulle vist bli jätte mycket 2010 och ännu mer 2011. Landstinget är också snåla med usk tjänster dom letar ju bara efter dom med erfararenhet, man kan ju undra vad dom tänker göra när det inte finns någon med erfarenhet kvar. Det känns väldigt riskabelt att vänta tills man har fått alla lasdagar och börja söka annat då. Man lär ju inte få mer jobb då och ja det känns som om det är dags att börja ta tag i det nu bara.

Utvisning

Kategori: Familjeliv

Igår såg jag ett par som skulle bli utvisade på tv. Dom var på BB samtidigt som oss jag och tycker att det är hämskt att en helt vanlig familj som bott i Sverige i fem år blir utvisade. Dom hade fler barn som inte viste något annat än hur det är här. Hade sina kompisar och föräldrarna kunde faktiskt prata bra svenska. Att utvisa en familj till ett land som vist hatade barn. Med ett barn i mina syskons ålder och ett barn som är exakt lika gammal som Colin. Helt sjukt. Utvisa dom jävlarna som springer runt i tält istället som tror at dom äger hela Sverige. Vägrar lära sig svenska. Också de som bara bråkar.

Nu har jag skrivit sen 9 imorse men Colin har varit smågnällig sen gjorde han av en jätte blöja åt 200 ml och rapade sen somnade han skönt så han är ute på killgrejjer med pappa. Känns jätte konstigt att vara ensam hemma men ska passa på att städa. Man hinner inte med städdagar länge som innan han han föddes.

Ojj nu måste jag ringa HC!!

Många barn

Kategori: Familjeliv

Tittade nyss på familjen annorlunda. Man måste nog vara gjorda för varandra för att kunna orka bygga en sån familj, ta hand om den och hålla i kärleken. Beundrar dom som orkar. Jag ska inte ha många barn. Max tre st men det dröjer innan nästa kommer. Nu vet vi ju att vi lätt kan få barn när vi vill senare så. Ska hinna skämma bort Colin lite innan så ska han få känna behovet av ett syskon också. En av familjerna har ju en liten bebis ( i familjen annorlunda ). Idag var dom och vägde bebisen som vägde över 5 kg och var en månad. Colin väger lite mer än 4 kg och är snart två månader. En riktig jätte bebis jag som tycker Colin är jätte stor.

Nu är jag helt slut. Inatt vaknde jag med ett ryck kollade klockan. Kvart över två. Fick panik eftersom jag viste att jag inte hade pengar på telefonen. Jag somnade ju innan Christian kom hem och jag tänkte nej nu har det hänt något. Vände mig om så låg han där. Jag var jätte förvånad att jag inte märkt att han kommit hem.

Nu ska jag och en supertrött liten kille gå och lägga oss iallafall. Skriver antagligen mer imorgon :P Gonatt

Kärring

Kategori: Familjeliv

Nu har jag ätit och satt mig framför tv:n. Hade det superlugnt på jobbet idag. Jag och Tang kunde sitta och titta på tv sista timmen. När jag kom ner i omklädningsrummet så stod en tant som jobbar på avdelningen mitt emot där. Så frågade hon om jag skulle jobba imorgon igen. Näe sa jag, jag har inte fått några fler turer. Då kollde hon på mitt kort på Colin och fräste: Näe det kanske räcker nu! Så smällde hon i dörren. J* Kärring.

Fick supergod mat här hemma. Kycklingfliégryta med phiadelphiaost och soltorkade tomater. Pasta fjärilar till det. MUMS!

Nu ska jag umgås lite med min familj

Ändrade planer

Kategori: Familjeliv

Jag fick nyss jobb 15.30 till 20.30 helt okej kände att jag inte alls hade lust men kom sen på att det är några hundralappar och så går ännu en dag så att det närmar sig månadens slut. Jag är totalt pank därför kan jag lika gärna jobba dom timmarna jag brukar gå på stan. Måste börja gå långpromenader som inte är igenom stan så att jag inte kommer nära några affärer. Funderar starkt på att låta Christian sköta min ekonomi så att det inte blir en massa små onödiga utgifter varge dag. Nä men i april så får jag lite extra pengar iallafall så fortsätter det så förhoppningsvis fram till sommaren. Om det går bra nu så behöver jag inte ta ut föräldrapenning efter sista april. Bara jobb i maj och leva snålt och sen jobba hela sommaren. Spara pengarna som blir över till en resa och sen ta körkort. För körkort betyder mer jobbmöjligheter.

Jag hoppas jag får jobba nätter sen hela tiden i all framtid nä men får jag det så kommer Colin kunna slippa gå på dagis ett bra tag även om Christian jobbar. Kanske bara ett par dagar i veckan det första året. Men det kommer inte att finnas några usk jobb i Gävle så då måste vi antingen flytta eller börja plugga. Jag kommer söka högskola till nästa vår. Vill verkligen bli dietist om jag inte kommer in på polishögskolan. Ja nog pratat om jobb och pengar.

Colin spydde nyss ner C jätte fint. Jag måste sätta fart in i duschen och göra mig klar sen äta lunch amma och springa iväg. Sen har hela dagen gått. YES ännu en dag närmare ett slut på denna månad.



Stor kille. <3

Ny vecka nya möjligheter

Kategori: Familjeliv

Ny vecka och det är sol ute. Känns härligt. Christian tog med sig skötväskan hem som jag glömde igår, skönt. Just nu ligger Colin och leker i babygymmet. Han pratar med dunderhonungen han säger EEjJJeeJJEjjeE.. Det märks att han snappar upp det man säger till honom för man säger ju oftast hej till honom av någon konstig anledning. När man sitter mitt emot honom och pratar så försöker han göra lika.

Nu blir det vår i veckan plusgrader och allt:D

Ojj en missnöjd pojk på golvet ska plocka upp honom sen ska jag göra kort, sola, duscha, äta gå till stan och framkalla och ringa om dagis papper har ju inte ringt om det än. Är välidgt sen men hoppas jag får dagis endå!

Ha en bra dag

Världens smartaste mamma

Kategori: Familjeliv

Att jag är sjukt förvirrad är ingen nyhet. Jag har glömt skötväskan hos colins farmor. Där i ligger vår anti bap flaska. Vi har bara en så nu hoppas jag att det går bra med den vanliga flaskan. Annars kan det bli problem. Ska köpa en till i morgon som rymmer mer för han äter så mycket min lilla knubbis. Just nu ligger jag med sonen på bröstet. Hud mot hud mycket viktigt! Sover så sött. Vilken minut som helst kommer min sambo hem, då ska jag sova. Godnatt

Lyckopiller

Kategori: Familjeliv

GÄSP! Sitter här och gäspar för mig själv. Ska äta en frukt och sen hoppas att Colin vill sova. Verkar inte så han ligger och snackar. Alla vill ses hela tiden så man blir helt slut. Inte en enda dag går utan att vi har bestämt med någon att träffas. Men roligare än att bara sitta hemma.

Colin är ljuset i mitt liv mitt lilla lyckpiller. Imorgon ska jag nog spela in en film och lägga ut här när han snackar :) Sen ska jag skicka tackkort till alla som uppvaktat Colin.



Finaste familjen <3

Min lugna son

Kategori: Familjeliv

Colin är så lugn och snäll. Han gråter till när han är hungrig fast oftast hinner han inte eftersom han säger till med att gnälla lite när han vill ha mat. Annars är han vaken hela dagarna ligger och pratar och skrattar och sånt. Han reagerar på sitt namn nu. Lägger man honom i vagnen slocknar han direkt. Han sover hela nätterna har börjat sova till sju nu. Från 23. Han har varit lugn sen han kom ut. När han kom ut så skrek han inte utan kom ut med öppna ögon och låg bara och tittade runt i rummet. Barnmorskan Matilda hette hon sa att han var det finaste barnet hon någonsin förlöst. Så gulligt sagt hon kom till och med upp på BB någon dag senare för att titta på Colin. All personal kom och sa OJJ vilken fin kille!! Till och med dom som inte hade mitt rum kom och tittade för att det pratades om honom i personalrummet. Inte bara för att han var söt för det är ju mina tidigare jobbarkompisar. Har ju jobbat på BB och förlossningen jag. Jag är sjukt stolt!

Nu ligger han och fiser så skrattar han åt sig själv. Haha jätte gulligt. Nä nu ville han ha mat. Idag vaknade vi vid nio klädde på oss och gick till mamma för fredrik sov hos oss så. På em åkte vi hem till Colins farmor. Hans kusin var där med familj. Hon var sjuk stackaren lät som en perkulator när hon andades. Halv sju åkte Jag o Colin hem och handlade thaimat på vägen supergott!! Chrill är hos Mike.



En färsk Colin som föddes med öppna ögon, nyfiken på världen <3

Sjukt trött

Kategori: Familjeliv

Nu sitter jag hemma. Är jätte trött men kommer väl inte kunna sova förns Christian kommer hem förstår jag. Colin har däckat på mage ser superskönt ut. Fia och Jonas ligger och drygar i andra delen av soffan.

Efter kalaset hos Alice åkte vi direkt hem till Pelle och Lisa åt exotisk bricka och dom åt tårta super gott och jätte trevligt. Christian och Fredrik åkte vidare till någon jag inte vet heter. Jag var inte bjuden, som vanligt. Därför lär jag mig aldrig namnen på kompisarna och deras respektive. Det är inte superkul heller känner mig oftast inte speciellt välkommen eftersom alla pratar med alla och jag ingår inte i alla. Så svårt att hänga med liksom så. Aja det var rätt trevligt sist iallafall när vi var hos ett par men dom var väl trevliga för att Colin var med förstår jag. När man har fyllt trettio så ska man ofta ut och leka tonåring. Det gillar Chrill. Jag har fortfarande inte fattat poängen med att dricka massa alkohol när man träffar sina kompisar istället för att hitta på saker eller bara umgås sånt som jag och mina kompisar gör. Men vi kanske blir helgalkisar om tio femton år när vi är i deras sittuation. Nä då det är inge fel på dom människorna bara att jag aldrig blir bjuden på deras fester. Hoppas Christian kommer hem i tid för jag saknar honom.

Dagens outfit:



Fluga från en annan body från HM

Body från Lindex

Jeans med texten: Born to rule från HM



Såhär skönt ligger han och sover nu grabben min. Med den bilden säger vi godnatt

Korkade grannar

Kategori: Familjeliv

ÅH sovmorgon till tio var verkligen död igår. Känner mig som en ny människa men vaknade upp till stress idag med. Mamma kom skitfort med Emmy klart dom vill träffa honom när dom inte bor i Gävle. Sprang ner på stan och sen hem. Då var det någon idiot som parkerat framför trapphusdörren så att vi inte kom in. Hade god lust att repa bilen så kom det ut någon snäsig kille som flyttade bilen en mm så vagnen endå skrapade i så fick vi endå gå upp i en halvmeter snödriva och skrapa vagnen mot bilen. Hoppas det blev en repa. Nån bitchig tjej hade han med. Nu är Christians kompis här och vi ska skynda på med finkläder så åka på Alices kalas sen direkt till ett annat kalas i bomhus. Det är alltid mer än 1 möte om dagen som vi ska på. Men det är kul att ha saker att göra.

Nä nu ska jag packa skötväskan och springa över med sonen i babyskyddet.

Långdusch:)

Kategori: Familjeliv

Ja jag fick duscha sitter i badrummet och njuter. Ska smörja in mig, plocka ögonbryn och måla naglar innan jag ska fläta håret och krypa ner. Ska borta tänderna jätte länge och noga så man känner sig okej innan man intar sängläge. Colin sover förhoppningsvis för natten nu men det känns som att jag har mat om han vaknar och till tutta lite. Burkar han vilja när han lägger sig i sängen. Blir inge valbo i morgon. Åker dit i början av veckan istället då brukar det vara lite folk en förmiddag:) na nu ska jag sätta fart:)godnatt

Colin <3

Kategori: Familjeliv

Världens finaste pojk ligger och pratar med lampan och vi har nyss ätit. Hoppas han slummrar till lite så att jag kan duscha och göra mig klar för natten. Långdusch tack! Lite dålig stämning hemma just nu. Sen middag och tidig morgon. hmm..

Imorgon ska vi till valbo halv tio. Sen ska vi ha gäst 13 sen är det kalas 15 och ett till kalas 17.30. Körigt? Jaaa! Kanske hoppar valbo det kommer vara skit mycket folk vet inte om jag vill ta ut Colin en helg sådär sen är det så tidspressat. Måste ju hinna städa lite och laga och äta lunch emellan också. Kommer somna hos Pelle och Lisa annars.

Jag är helt borta i huvudet. Vi somnade ju inte förns två inatt så upp sju. Men en gång ibland går ju. Åh jag måste ta tag i det här med maten och vända på dygnen. Jag har ett sånt sjukt sockersug. Skulle kunna äta ihjäl mig. Fast idag har jag bara ätit en liten bit tårta men endå. Varför åt jag den då? Igår åt jag ju en bulle, en halv dumlekaka, pizza och ett litet glas cola. Colan som är svårast att vara utan. Jag ska bli nyttig så slipper man jäkla humörsvängningar så kanske man slipper lite kurvor på kroppen med :P



nykläckt på pappas bröst.



Colin håller i pappa och mamma.

Med det säger jag godnatt <3

Tuttmjölk

Kategori: Familjeliv

Jag fattar mig inte på mjölken. Colin kan amma en timme och det finns mjölk för det ser jag i amningsnappen men han blir inte mätt. Äter han ersättning blir han mätt direkt. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för all mjölk kommer ju inte ur med pumpen. Suger han inte försvinner mjölken helt. Han vill inte ha tutte han grinar eller så somnar han efter några tag. Måste ringa och fråga om det kan vara nå fel på mjölken.

Imorse gick jag till jobbet halv åtta och kom hem kvart över ett. Helt lagom var mycket att göra men det är tur för då går tiden fort. Man gör det man ska sen går man hem. Om jag nu kommer att fortsätta amma så är det ju endå bättre att jobba natt. Han sover ju endå hela tiden så äter han direkt när jag kommer hem och då kan jag sova när han ammar. Perfekt. Ska fundera på det till måndag sen ringa och säga hur det blir.

Det blir dags att seriöst studera vidare nu. Det kommer inte att finnas några usk fast kvar och bara massor med polturer. Jag kommer inte få fortsätta när jag fått ihop alla mina lasdagar. Jag får stanna kvar i sommar iallafall. Tack gode gud! Det blir polishögskolan som gäller för mig så det blir tilll att skaffa körkort till sommaren.

Nu sitter jag och halvsover och Christian och Colin sover. Ville är i sin avlastningsfamilj och kommer nog vara där till tisdag. Vet inte vad vi ska äta heller han vill ha gröt och jag kroketter. Hmm..

Colins farfar och faster har varit här idag. Kul att se dom. Han fick fina presenter och de bjöd på tårta. Colin får presenter varje dag alla är så gulliga!

Nu ska jag kolla ut lite saker som Colin ska få till sitt rum. Han har ju bara en byrå nu så det ska bli ett riktigt snyggt pojkrum.

Att vara arbetslös är inte en jätte stor begränsning. Både Christian och jag är arbetslösa. Jag har timvick och han ingenting eftersom det blir krångel med Akassan om han inte får fast.. Iallafall så har vi världens finaste son med en massa fina saker. En fin vagn. En superfin lägenhet med allt nytt och modernt. Lägenheten är stor en trea 83 kvm. Vi kommer att kunna ge Colin allt han behöver och önskar utan problem då vi faktiskt kan lägga undan hela hans barnbidrag. Jag är världens lyckligaste och vi har klarat det ingen trodde att vi skulle. Och finns det någon mer älskad unge än Colin? Så sjukt bortskämd fast han var ogillad när han först kom på tal. Han är det bästa som hänt oss.

Dagens outfit:



En turkosblå lekdräkt han fått av Pelle och Lisa

Nä nu måste jag leta på något att äta innan jag får en unge hängandes i tuttarna igen :P

Fia är otrogen!

Kategori: Familjeliv

Bildbevis:





Fia hånglar med Ville och pussas med Colin. Båda mina söner. Haha näe då men det är klart att man pussar på dem för de är världens finaste!!

Mycket på en dag

Kategori: Familjeliv

Idag har vi hunnit med supermycket. 20 över tio gick vi till bussen och åkte till Andersberg och bakade med mina kusiner Alice och Louise. Min farmor och Ville var också med. Vi stannade där till fyra då fick jag springa till apoteket och köpa en napp eftersom Colins försvann spårlöst? När vi hade släpat oss upp i lägenheten var C inte hemma så jag ringde och frågade. Han var hos sin mamma så vi kånkade ner vagnen igen och tog bussen till Colins farmor i Bomhus. Vi tog det lugnt och åt pizza. C gick hem till en kompis så jag och Colin stannade en stund. Då kom hans faster Sara och hennes Nemo så vi hann träffa henne lite sen sprang vi till bussen. Vi hoppade av vid max och gick hem till mamma och emmy och hälsade på en stund. Emmy blev jätte glad och det var superkul att träffa henne för jag brukar sakna alla mina syskon och eftersom det bara är Fia som kan ta sig hit själv blir det lång tid mellan gångerna med dom andra tre. Han fick ett par jätte fina hängselbyxor av Mamma och Emmy, tack!

Sen sprang vi hem i kylan så nu är vi äntligen hemma. Jag är supertrött men inte Colin så jag får sitta här medans han pratar med soffan. Hoppas han somnar snart så att jag får sova lite innan jag ska iväg och jobba imorgon.



Min kusin Alice & Colin



Alice har knäppt på Colins kaluffs :)



Min kusin Louise och Colin



Colin är lik pappa





Colin med moster Emmy. Så söta <3

Just nu ligger han och ålar sig framåt på mage i soffan. Håller på att äta upp filten. Måste värma lite mjölk för min är slut :/ Sen måste jag gå och lägga mig tror jag så att jag kommer upp imorgon. Tur att Christian kommer hem senast kvart i så han kan ta Colin.

Idag var jag på barnens hus skulle kolla nya vagnen så stod den inte där :O Men men det går ju att beställa när det är aktuellt. Då skulle jag ut utan att handla. Det finns bara en kassa och det var massa folk ivägen men ingen flyttade sig så L fick gå till ingången och gå mot dom där grindarna så att vi kom ut där. IDIOTER!

Ville sover hos Vivi och Ove inatt eftersom det blir svårt för Christian att ha båda barnen. Går ju inte att ta ut dom samtidigt och det är taskigt om V ska vänta på att jag kommer hem.

Nu har lilleman bökat sig nästan en halvmeter fram till mitt ben och borrar in huvudet i det. Hehe det tog stopp men han ger sig inte. Sådär gör han i sömnen med ålar sig fram till mig så jag vaknar alltid av att jag ligger på grinden till hans säng men Crille vill att han sover i vår säng så. Undra om han kommer lära sig krypa tidigt om han redan tar sig fram genom att åla sig. Dom säger ju på bvc att han är mycket före i utveckligen och han vände ju sig första gången från rygg till mage när han var två veckor. 1 vecka så log han och 3 veckor så skrattade han och jollrade. Har alltid hängt med med blicken. Så skönt att han inte har ett skärande skrik. Han skriker inte så ofta han mest smågnäller och kör med ledsenläpp som ser så sött ut så att man blir rörd. Han är ju också vaken hela dagar tar 5 min stödisar kanske 4 st om dagen sen sover han ju hela nätterna från 23 - 06. Så sjukt stolt.

Nä nu ska jag ladda för en dag på jobbet sen ska jag bara mysa med min lilla familj, älskar er <3

Mobilblogg

Kategori: Familjeliv

Mobilbloggar från andersberg mina kusiner har bakdag. Jätte mysigt. Jag, louise och colin är i köket och farmor, alice och ville spelar wii. Colin äter och louise bakar. Alice fyller 8 på lördag och det ska vara kalas här då. Det är mysigt med sportlov många som vill hitta på saker. Ikväll kommer min lillasyster emmy och mamma till gävle. Så jag längtat efter henne! Dom ska också hit på lördag. Så roligt att mammas och pappas släkt är som en och samma. Sen ska vi på ett till kalas på kvällen:) vi ska ta en promenad till barnenshus och kolla på vagnen:) imorgon ska jag jobba igen. Skönt att få pengar. Dom två sista veckorna i månaden önskar jag att få jobba tre nätter i veckan sen fortsätta så. Om jag jobbar tre nätter i veckan tjänar jag massor. Men man kan ju aldrig vara säker på att man får något men men. Huvudsaken är att jag får jobba på sommaren:) nu ska vi leka lite

Sov gott

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag gå och lägga mig. Har sett fuskbyggarna och guldfeber med Erik och Mackan. Ja det börjar bli massor med bra program på tv. Colin sover fortfarande. Så himmla skönt att han somnar 23 och sover till 06 och sen till 09. Vid 06 behöver jag bara dra honom till mig så ammar han själv. Det är lätt värt att vakna i en mjölkpöl när man får sova till 09. Lite jobbigt att sova på plastad froté kan jag ju erkänna Colin får värmeutslag men vad ska man göra då det blir ju jätteblött när han ammar själv och man vill ju inte mjölka ner hela vår fina kungsängen.

Förrester kom det kort från Colins släkt i Singapore igår. Coolt att det stod mr and mrs Christian.. på kuvertet. Hehe. Tänk att min son har 15 % Singapore i sig. Rätt Coolt svårt att tänka sig att han har släkt där borta. För två år sen viste jag inte ens att det landet fanns. Typ hade hört ordet och trodde det var en stad eller nåt.

Nu ska jag sova natti natti






Det här åt jag till middag. En wasa solruta dinkel och drack the den högst upp till vänster:D Inte jätte gott men funkade blev ett äpple med :P

Gävlebo

Kategori: Familjeliv

Om man är Gävlebo ska man vara sur och irriterad. Ja det verkar så iallafall. Man flyttar inte på sig i affärerna sliter åt sig saker vägrar hjälpa till. Är det någon vänlig själ som hjälper till med något blir man tårögd och rörd. Ska det vara så? Kan inte alla vara snälla trevliga och hjälpa till med det man kan? Har man en hund så är det bara den hunden som är en vettig hund. Alla andra ska man passa sig för. Jag hoppas verkligen att det kommer lite possitivt här i stan snart för att man blir inte glad av att ta sig ut i stan här. Busschafförerna är sura om man kommer med vagn och kör som dårar. Skit ungar som inte flyttar på sig i bussen när man ska på. När stackars äldre människor ska dra bankkortet och betala i affären och har den svarta remsan åt fel håll. Ja då mummlar den som står i kassan lite sur du har kortet åt fel håll.. Knappt så man hör. Personen drar kortet igen då höjer den som står där bakom rösten: D U  H A R  D E N  S V A R T A  R E M S A N  Å T  FEL  H Å L L ! ! ! Ja men herre gud. Är man äldre med rullator eller har barnvagn är man liksom hatad och bara ivägen. Är man ute med barnvagn så betyder det att man inte har någon tid att passa och har all tid i världen, tror många iallafall vägrar att flytta på sig. Jag har börjat köra på folk som sett att jag kommer och inte flyttar sig. Nog gnällt om det.

I eftermiddags kom min farmor hit och vi gick till stan en sväng. Hon lämnade Ville här han är här fortfarande. Vi gick runt lite och Colin fick en ny mössa. Sen gick vi till söder och handlade frukt och nötter. Faktiskt köpte jag bubbelvatten med. Nu ska det vara nyttigt här. Hellre äta en frukt än godis. Igår kväll drack C cola och jag vatten. Han åt glass jag tittade på. Idag drack han cola ( vi har två öppnade flaskor i kylen, farligt ) och åt kakor till kaffet, jag stod över. Jätte svårt men jag tänker som Kristin sa, att jag matar Colin med allt som jag själv stoppar i mig. Har tagit tre gånger längre promenader med Ville idag än vad jag brukar göra. Mår vi båda bra av. Vi åt rester från igår iallafall sen kom Johanna så har vi bara pratat och sett tv. Åh andra avenyn så efterlängtat men ak så fort det avsnittet gick.

Nu ska jag äta ett par hårdsmörgåsar och se lite till på tv. Kanske fuskbyggarna sen ska jag sova. Upp tidigt imorgon, mata sonen och äta frukost. Ska få en bra dygnsrytm med. Äta frukost i tid så att man både hinner med lunch och middag. Ja nu blev det ett skit tråkigt inlägg men endå.

Min bebis ligger på mage och sover här i soffan. Min finaste pojke <3

Roligt att många skriver ska svara på ett par kommentarer:

Emelie: Ja det går helt okej med ammningen oftast men han äter mycket ersättning med. Det funkade iallafall toppen igår på jobbet att inte amma fast tuttarna var jättefulla när jag kom hem. Ja det var jätte skönt att få börja jobba igen jag var så lycklig att komma hem igår och fem timmar var helt lagom. Vad skönt att ammningen funkar för dig hoppas det håller i sig. Colin kör fortfarande med amningsnapp han med. Hoppas allt är bra med er!

Linn: Jag jobbar extra för pfv på Bergmästargåden på brynäs. Jobbar hälst på mäster men kör alla avdelningar på B sidan (Demens).



Colin har fått låna mosters Nicke :)

Hjälp jag drunknar!

Kategori: Familjeliv



Jag drunknar i min sons fina ögo. Bilden är tagen för en halvtimme sen när han satt i soffan. Yes det är sant han är bara 6 veckor och kan sitta själv i soffhörnet utan stöd. Han kan också hålla huvudet helt själv nu hela tiden alltså när man går runt med honom och sånt inge snurr mer! Vi har tränat lite att sitta utan stöd idag. Men i nästa vecka åker nog lära sitta stolen fram.

Min lillasyster fia kör med typ dagens outfit på bloggen så då kan ju jag med göra det. Dagens outfit:





Body och byxor är köpta på lindex ta tre betala för två. Toppen!
Tofflor från teddykompaniet som han fått av sin lilla kusin med familj

Idag ska jag ut och gå och gå. Massor tänkte jag blir lite smal någon gång kanske? Skönt för Colin att få frisk luft med. Sen vette tusan vad jag ska göra kanske borde städa eller nåt. Ska ta och skicka in bild till tidningen och göra fot och handavtryck i hans mitt första år böcker. Bättre sent än aldrig. Christian har sagt till mig att fixa färg hur länge som hälst men det är inte lätt att komma ihåg men igår tog iallafall fia med sig färgtuben så nu ska det kladdas.

Får se om Ville kommer hem jag vet inte. Han verkar inte ha brottom iallafall eftersom dom inte ringt något. Ska ringa och höra om dom ska med ut idag. Men det blir så lätt att man fikar när man är med dom. O det skulle jag sluta med tänkte jag. Hmm..

Nu ska jag äta havregryn med mjölk.

Mammaledigt är bäst

Kategori: Familjeliv

Mammaledigt är bäst för man mår så sjukt bra av att vara med sitt lilla pyre men.. inte för plånboken. Jag mår faktiskt toppenbra efter en dag på jobbet. Jobbade ju med Elenor som är väldigt lättsam. Ska jobba på fredag med 8 - 13- 15 men det är helt okej. Dom har börjat med tes på jobbet nu. Alltså ett papper där det står exakt vad man ska göra med vem och hur många minuter och vilken tid. Rätt ok men tråkigt när man ska behandla människor på det viset.

Jag tänker bara jobba fem timmarspass nu till och börja med och sen börja med nätter i slutet av månaden kanske. Vill absolut inte jobba för mycket och missa Colins uppväxt. Därför är det toppen med nätter sen och i sommar. Man hinner endå ta vara på dagarna från lunchtid iallafall. Det känns extra bra att jobba nu när Christian inte har något. Dom hade haft det jätte bra hemma jag frågade om det hade gått bra när jag kom hem. Eehh varför skulle det inte? Ja varför skulle det vara jobbigt för Christian att vara hemma med Colin? Ja men oroar sig i onödan klart han ska vara med pappa, han är ju pappas kille :)

När jag kom hem så fick jag potatisgratäng och kycklingfilé så gott! Älskar dig Christian som alltid gör sånna små överaskningar och förgyller min vardag!

Efter det har vi tittat på på på luftslottet som sprängdes. Den var jätte bra som alla säger. Colin har småätit lite och nu sover han som en stock. Det kommer jag med att göra.

Det blir mer uppdatering imorgon för jag orkar inte hålla ögonen öppna nu!

Ammar

Kategori: Familjeliv

Passar på att mobilblogga när jag gör sista amningen innan natten. Hoppas att ville är lugnare inatt. Idag har vi varit på stan framkallat lite kort och köpt tre bodysar och ett par byxor till colin han har ju snart vuxit i 56 så han behöver lite lager. Sen fikade jag med annika jag som inte skulle göra sånt. Sen handlade jag mat med min syrra och åkte hem till pappa och lagade västerbotten biffar med rotsaker i ugn. Christian och ville kom också. Sen åkte vi hem halv 11 höll knappt på att komma hem eftersom gävle ramlar på snö typ fridlyst så att man inte får röra eller vadå?! Jag bor mitt i stan och har inte sett en enda traktor idag. Sen har jag duschat och colin har fått legat naken lite skönt för honom. Nu ligger han så sött och tuttar. Imorgon ska vi till stan och handla födelsedagspresenter till alla som fyller 6st. Sen ska jag jobba 16 - 21:-) ringde min chef idag och hon blev jätte glad att jag ville jobba hon hade inte vågat skicka turer till mig men hon skulle se till att jag fick jobba nu eftersom jag aldrig sa nej förr. Tack Irene du är guld! Nu ska vi se om han somnar snart för jag är på trött!

Bilder från nuet!

Kategori: Familjeliv

HAHAHA bara måste lägga in en bild på vad Saritha skrev till mig på fejjan för en timme sen. Jessica och David är mina småsyskon 5 och 2 år för den som inte vet.



Sen har jag en bild på Colin när han sitter i soffan:



En bild på soffan:



Ush snöoväder:



Och så sist lilla Colin som sov där för 5 min sen och nu äter:

Kolikövningar

Kategori: Familjeliv

Har gjort lite kolikövningar på Colin och ligger och böjer på benen han blir ju förstoppad av ersättningen men vad ska man göra då när det inte finns bröstmjölk? Hoppas han får ur sig något snart iallafall. Så fort bebisen ploppar ut så blir man plöttsligt hämskt intresserad i bajs och kiss igen som när man var 4 sådär. Bebisbajs kan förgylla ens vardag. En nöjd bebis blir oftast resultatet.

Nu ligger han och stirrar på något intressant. Pratar man om pappa med honom så blir han överlycklig. Så gulligt! Ska lägga ut film senare men så fort man tar fram kameran så slutar han för då koncentrerar han sig så mycket på kameran.

Ja jag skulle vilja ha upp mannen så att jag kan gå ner till stan ensam. Undra om dom säljer hudkräm på kicks har ju rabattlappar där. Sen vill jag sola och fixa håret idag. Så man inte känner sig så ful. Känner mig så skabbig nu håret står åt alla håll och ser ut som en häxperuk. Sen har jag amningslinnen med massa mjöljfläckar så det är alldeles hårt. Jag äger bara ett par mysbyxor och dom har hål mellan benen. Skitfult men men. Jag kommer i mina gammla jenas iallafall dom är till och med lite stora men jag vill inte ha dom på mig. Jag har liksom ingen rumpa längre så det blir skitfult med jeans.

Ojj nu äter Colin upp sin filt och han vill inte att jag tar den från honom. Han kanske börjar med snuttefilt :P Jaha undra vad man ska göra nu då när man sitter mellan sina två minsta pojkar som typ halvsover. Nä nu är jag sugen på typ att åka och bada tänk vad kul Colin skulle tycka det var men han får bli någon månad till så att han håller i huvudet helt hela tiden. Då kanske han kan sitta i tränasitta stolen som han lånat av moster och morbror? Spännande. Det kommer bli så roligt nu när han utvecklas mer och mer varenda dag. Det märks tydligt.

Skulle kunna skriva om Colin i evigheter finns så mycket att skriva fast vi inte gör så mycket mer än går promenader, hälsar på farmor och farfar och sitter inne. Men endå. Jaa men nu vill jag göra något innan jag får spunk. Känner mig hyperaktiv. Kanske man ska förbereda en kyckling och feta sallad med bacon? Ny månad och nya nyttigheter plus att det är sjukt gott. Åt kycklingfilé sallad på mocca en dag och den var underbar! Den innehöll: körsbärstomater, ruccula sallad, valnötter, feta, rädisor, gurka sen var det lite olja på och sen var det ljummen kyckling och bacon så sjukt gott. Kan ju tipsa om att äta lunch där finns massor med spännande kombinationer av cafémat man får mat, loka, frukt, bröd med dressing, kaffe och mjukglass för bara 72 kronor. Dessutom är det stans mysigaste cafe finns både mysfotöljer med låga bord och vanliga bord med stolar. Sen är det bara två små trappsteg så lätt att ta sig ner med barnvagnen.

Nä nu har jag bara skrivit en massa strunt och jag skulle kunna skriva i timmar. Men jag kanske ska ringa Saritha nu och boka min lillasyster imorgon så att vi kan handla presenter. Gud vad många som fyller!!



Min lillasyster Jessica



Min lillebror David



Min lillsyster Emmy med Colin



Sist och stört Fia min lilla syster :)

Jaa där hade vi allihopa. Saknar faktiskt att träffa dom så ofta som jag gjorde förr. David växer mer och mer och är en riktig grabb. Jessica börjar i skolan efter hösten och Emmy blir fem. Hallå vart tog tiden vägen. Igår kom jag på något jag är 20 år och fyller 21 till sommaren. Var helt säker på att jag skulle bli 22 :S vart kom det ifrån då? Har nog tänk så att det kommer skilja 21 år mellan mig och Colin eller nåt sånt. Ja nu har jag skrivit blogg i en halvtimme.

Ska kanske ta lite kort och lägga ut på soffan nu när den inte är occuperad av familjen :P

En tidig morgon

Kategori: Familjeliv

Ja natten var inte perfekt. Colin har ätit fem gånger och Ville har pipt och krafsat på sängen. Gick upp nu halv nio stod inte ut med att han ska hålla på sådär. Nu känner han sig utanför bara för att Colin äter och jag klär honom och sånt men Christian sover så vi kommer inte ut ännu. Han ska nog få sova hos farmor och farfar och prova om några dagar igen för det är jätte synd om honom han kommer inte ens när man ropar utan han ligger bara vid dörren. Han vill inte leka heller.

Nu somnade Colin till så jag ska passa på att äta frukost är dödshungrig!! Sen ska jag ta mig ut i snöovädret med hunden. Tar med mina rester av kärleksmumsen för att jag blir så frestad av dom. Ska försöka låta bli sånt nu. Lyckades iallafall bara dricka vatten och kaffe igår. Fikade ju så det sprack men nu ska jag hålla tillbaka. Det är ju mars nu. Ja jag ska lämna kakorna på stan såklart och inte bara ta med dem på promenad. Ska passa på att ringa till omvårnad gävle då med. Jobb, jobb, jobb!!!!

Annars vill jag nog mest sitta inne idag. Ska inte tvinga ut Colin heller man läser ju om alla små barn som blir jätte sjuka nu av någon slags förkylningskräksjuka så jag vill verkligen inte ha en sjuk bebis. Nä nu ska jag äta gröt. Helst skulle jag vilja ha mackor men då blir det ingen tvättbräda.



Han ser så rolig ut när han pratar, vilket han gör mest hela dagarna nu. Han sov bara någon timme på kvällen igår. Imorgon ska vi nog hämta Colins moster Jessica på 5 -års ( mycket vikitgt inte skola eller dagis utan 5 -års) och gå på stan och handla presenter. Hennes morfar fyller imorgon och hennes morbror och mamma fyller 10 och 11 mars så min familj är bjudna på kalas till Jessica och Davids mormor och morfar på kalas för alla på lördag då min kusin Alice fyller 8 år också. Mycket nu men ska bli kul.

Nä nu vill jag ha sommar så man kan vara ute massor!! Då kanske han går Colin om han är lika snabb som min morbror som gick när han var 7 månader. Men han är duktig man kan bära honom på höften nu och han håller i sig sen kan han sitta i soffan med. 1 månad gammal är han 6 veckor imorgon. Han kunde till och med sitta på mitt lår igår med ryggen mot soffan utan stöd på båda sidorna och så var det lite snett. Duktig att stå med men armarna är himmla slappa. Haha men han drar mig i halsbandet när han äter.

Nu blev det massor med babbel igen men nu måste jag äta innan jag avlider!