Sandra - Colins mamma

Min jätte söta lillebror

Kategori: Familjeliv

Min lillebror David satt i sin mammas knä och min lillasyster Jessica satt i pappas knä. Jessica sa: Kan du klia mig på bladen (skulderbladen)?
Då säger David till sin mamma: Kan du klia mig på löven.

Hur söt får man bli!

En underbar kväll

Kategori: Familjeliv

Att vara med familjen är underbart. Jag är så lycklig när jag är tillsammans med dom! Pelle & Lisa är ju superduper och hela familjen min. Det är så lugnt och mysigt. Känner mig helt hemma. Man kopplar bort den otrygga och jobbiga vuxenverkligheten man lever i när man är med dom. Min pappa är guld han med. Finns inget som ställer upp så mycket för mig som han. Det är han som har format mig till den bästa mamman jag är!

Nu ligger Ville och sover på mina fötter medans Colin sover i sin säng. Barnen sover och föräldrarna är trötta. Jag ska sova snart för imorgon är det tvättstuga som gäller klockan 07. Sen får vi se vad som händer mamma ska hämta Ville iallafall sen ska jag bara njuta av livet.



Min bebis tidigare idag <3

En Torsdag

Kategori: Familjeliv

Om man jobbar ett par dagar så går veckan så fort. Idag skulle vi träffat Tess en sväng men hon var sjuk så jag får ta en tur ensam till rusta. Tråkigt men det funkar det också. Annars på förmiddagen ska jag vara makeupmodell och sen ska jag träffa min farmor en sväng. Ville kommer hem över natten för att mamma är i stockholm. Så Colin kommer väl få sitta i sängen hela kvällen då.. Det blir tvättstuga också. Jätteskönt att få tvätta och se vad man har förnåt. Provade ett par jenas jag hade förr i storlek 26 dom rammlade av. Måste köpa mig ett par nya sen när jag fått bort lite mer av badringen :)

Nu smsade Yenny. Kanske vi ska gå till leklandet idag. Vi får se. Jag ska ju dit med mina 3 största den 14. Colin vill göra lika pappa. Han har sin ratt på leklådan och pappa sin på ett av borden. Men Colin gillar inte sin. FÖR DEN HAR JU INGA PEDALER MAMMA! haha när jag fixade tyckte jag att jag var smart. Den dög sådär 5 minuter sen var han på pappas pedaler, min lilla sötnos <3

Ordförråd

Kategori: Familjeliv

Colin babblar på hela tiden. Idag när vi skulle baka så tog jag fram allt ur skåpet. Varje gång jag tog ut en sak sa han: Tittadär! Tittadär! Haha så söt. Han säger också Mamma, pappa, brumbrum, lampa, bowow, hej hej (och vinkar), ja, nej mm. Han kan också imse vimse spindel med rörelser. Alltså göra rörelserna när jag sjunger. Min underbara pojk idag stod han jätte länge helt utan stöd reste sig upp från sittande utan stöd. Tog sen två steg fram till en kartong. Min finaste lilla bebis. Ja han är så liten jämfört med de flesta "jättebebisar" i hans ålder.



Min lilla sköning. Inget barn är som du <3

Shopping

Kategori: Familjeliv

Det  blev en del shopping idag. Jag köpte två par leggins, strumpor till syrran, en mysig kofta, en ny overall till Colin, ring och örhängen. Köpte också ett sånt balansarmand. Gjorde testen förr och det funkade super!





Massor på tapeten

Kategori: Familjeliv

Ja det händer mycket här hemma och det märks tydligt på brist av uppdateringar här. Igår städade jag massor. Efter det gick vi till willys och handlade mat och thaimat på vägen hem. Colin gallskrek hela vägen hem i vagnen. Han fick alvedon och somnade när han kom hem. Det är 3 st tänder som kommit bara under ett par dagar. På samma sida i munnen. Ser jätte roligt ut att han har 4 tänder på ena sidan och ingen på den andra.

Idag har vi bakat paj och varit med Tess på stan. Efter det var vi hem och lekte lite med nya leksaken här hemma. En ratt och pedaler till F1 spelet som kom ut för ett par dagar sedan. Colin älskar verkligen att ratta han kan köra jätte bra. Nu duger inte hans egen längre. Var tillbaka till stan och träffade Anna på vägen. Jätte kul att prata lite! Fikade med Annika och träffade pappa and the plock i pin. Dom skjutade mig sen till citygross. Efter det har vi vilat och ätit mat. Colin har nu somnat. Vi lägger honom och sätter igång klassisk musik. Det funkar toppen vi sparar massor med tid att göra så under läggningarna.







Colin kör F1 bil <3

storstäd

Kategori: Familjeliv

Just nu städar jag hela lägenheten. Torkar fönster och i alla skåp. Har hunnit badrummet och Colins rum. Får se hur det blir när han vaknar om jag hinner klart innan mannen kommer hem. Det kommer bli så fint här hemma. Har gjort avtryck med Colin tidigare och bara lekt hela familjen. Det är så underbart! Nä nu ska jag fortsätta att göra fint innan jag ska tvätta mm :)

Dagens bilder

Kategori: Familjeliv









Japp, vi pott tränar på mornarna. Har börjat med det endast för att Colin kissar så fort vi tar av blöjan så då sätter vi honom där. Går jätte bra. Lika bra att börja i tid, herregud grabben har ju suttit utan stöd i 5 månader :)

Colins biologiska pappa?

Kategori: Familjeliv

Jag fick en fråga nyss om Christian är Colins biologiska pappa eftersom Chrisitan är brun och Colin inte nå brun alls (kortfattat).

Hehe jag svarar med nöje. Det finns en enkel anledning. Christians pappa är från Singapore och hans mamma är svensk (blond och blåögd). Christian och hans syskon har fått den dominanta bruna färg från deras pappa. Christians syster fick en dotter 2 år innan Colin föddes. M är lika brun som Christian men hennes dotter SM är vit. Därför känns det extra bra att det blev så för dom innan Colin föddes. Christian är Colins pappa och vi är 100% säker. Crille har aldrig tvekat. De två är så lika. De är så lika i sättet, till utseendet, allt! Dom två är kopior (utom färgen då). Det glädjer mig att Christian har tagit till sig Colin på samma sätt som en mamma gör. De har en speciell relation och jag kan erkänna att jag är avundsjuk.









Jag tycker att dom är väldigt lik varandra, eller. Jag ser det kanske bättre än er som inte träffat killarna tillsammans eller inte alls. I profil är dom så lika. Inte bara till utseendet. Blicken och ansiktsuttrycket också.

Sova

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag sova snart. Ska bara lägga in lite bilder i datorn och diska. Vi åkte till sanviken till Colins farfar och faster idag. Vi har haft skoj sen har Christian handlat massvis med kläder till Colin idag. Nästa gång vi ska byta storlek kan Christian lika gärna handla allt för han köper massor med fint. Håller koll på storlekar utan att fråga går runt och plockar. Så sött! Sitter och kollar lite nu på vad vi ska handla den här månaden. En matta, sängbord, några lampor, väggdekorer, blommor, gardiner, kuddar och överkast. Sen är det klart!! FINT! hela lägenheten är komplett och jag kan ha hit folk hela tiden utan att känna mig nyinflyttad.

Det kommer lite bilder från dagen om en stund. Om jag inte somnar sittandes. Igår somnade jag i duschen.

Gäsp

Kategori: Familjeliv

Sitter och gäspar i soffan medans Colin sover middag och Christians duschar. Ska betala ett par räkningar. Jag har ju sån tur att jag bara för över hyra mm när lönen kommer till mannen han säger hur mycket alla räkningar blivit så har jag bara min egen telefonräkning och goboken som jag ska säga upp. Annars så är allt bra. Kommer bli en riktig segdag idag. Vi ska handla lite till Colin. Ska bli så trevligt att gå ut hela familjen <3

Trött, tröttare, tröttast!

Kategori: Familjeliv

Jobbade över till 21.40 eller ja vi raporterade länge och sen fick jag göra allt idag. Jobbade med en helt handikappad tjej. Satt typ bara framför tvn och suckade. Är helt slut jag jobbade över ena rasten hade helt enkelt inte tid att ta rast. Sen stannade jag och pratade med nattpersonalen Sofi ett tag. När jag kom hem hade min underbaring förberett kvällsfika med rostade mackor och kaffe till arga snickaren. Sen har jag suttit i duschen tills jag fick värmeutslag. Nu ska jag sova för att klockan 06.00 är det upp och jobba igen. bara 14 timmars!

Skriver mer imorgon.. Godnatt

Hemma från jobbet

Kategori: Familjeliv

Har haft en helt okej kväll på jobbet. Är rätt stolt över migsjälv. Slutade nio, bytte om och gick hem. Hemma matade jag Colin och sövde honom. Stekte på en hamburgare och det tog bara 40 minuter. Ska dricka lite kaffe tillsammans med älsk innan jag ska sova. Börjar sju imorgon bitti. Jobbar till 21 och har bara 30 minuters rast. Likaså på söndag. Då hinner man inte se mycket av familjen. Har man tur är Colin vaken imorgon kväll annars så får jag inte träffa honom förns på måndag nästa gång.

Mina arbetskamrater är så gulliga. De säger till mig så fort de ska vara lediga att jag ska ringa pfv och säga att jag vill ta deras turer. Dom vill hälst ha mig där och det värmer i hjärtat.



Blev helgens blogg hos min syrra med. Haha grattis till mig :D

Shopping

Kategori: Familjeliv

Vad passar bättre än shopping en dag som denna. Jag vet, shopping tillsammans med Tess. Kul att träffa dom igen för det var ju i tisdags sist. Vi träffas ju typ varje vardag annars liksom haha. Nä men kul att komma ut jag får spunk av att sitta inne. Känns skönt att ut att göra något. Speciellt när jag jobbar 7-21 både lördag och söndag. Ses senare :D

Colin

Kategori: Familjeliv

Ja så var det morgon igen och jag sover så dåligt nu eftersom Colin gör det. Han vaknade fyra inatt med. Det är ju iskallt i rummet för gg har inte satt igång värmen, snåljåpar. Annars har vi lekt sen sju. Eller Colin har sprungit runt med sin lära gå vagn. Han kan vända nästan helt själv med den nu. Han är duktig min son. Får se om jag kan få ihop en vättig film när pappan vaknat så kan ni få se.

Idag blir det städ och sen ska jag jobba 15-21.







Jag och min jättebebis haha

Tisdagens shopping

Kategori: Familjeliv

I tisdags så handlade jag lite nytt. Tog bilder men har inte orkat laggt in dem.



Lite läckra ringar



Smink som var superbra alltihop!



En vanlig tröja till mig.





Vinteroverall till Colin mitt <3

Fin i håret

Kategori: Familjeliv

Nu är jag hemma från jobbet. Det har gått jätte bra men nu är jag trött. Colin har somnat. Ska mysa med sambon snart men tänkte visa vad min privata frisör har gjort med mig idag. Det är inte alla mammor som har en makeup artist och en frisör som fixar allt tipp topp. Men det är ju bara för att jag är en stjärna.





Bilderna är lånade från Fia

Modell

Kategori: Familjeliv

Ja här hemma var det morgon redan klockan fyra och jag vet vems fel det är. BVC tantens. Hon sa igår att barn i den här åldern brukar kunna drömma mardrömmar och vakna på nätterna. Därför gjorde Colin det. Fick sova någon timme innan vi skulle upp sju. Har suttit modell idag. Blev jätte fin i håret. Sen har vi bara ätit lunch. Colin sover middag. Jag brukar lägga honom i sängen så somnar han själv. Pysslar och leker lite innan han bäddar ner sig. Vi kollade in nyss. Då stod han upp och sov. Hade huvudet på vår säng. Jätte trött och dundersöt!

Om 1,5 timme ska man till jobbet. Ska jobba massor nu känns det som. Men det är lika bra fast man har noll motivation. Jag är ju som sagt jätte trött och har ont i huvudet idag. Det kommer iallafall kännas bra när man kommer hem.

Fullt upp!

Kategori: Familjeliv

Morgonen började halv sju. Då vaknade hela familjen. Jag skuttade in i duschen medans grabbarna mös i sängen. Vi åt massor med god frukost tillsammans innan vi gick till bvc klockan halv nio. BVC tanten sa att Colin var väldigt mycket före i utvecklingen. Kan lika mycket som en normal 1åring och var mycket duktig i tal och allt annat. Det var mycket ovanligt att ett sånt litet barn kan så mycket. Han vägde 7500g och var 72 cm lång.

När vi var klar så mötte vi Sofia. Tog en långpromenad som avslutades på waynes. Kollade stan och gick hem till henne. Så fint hon har. Hoppas verkligen att jag får hälsa på fler gånger. Hann komma hem och lägga Colin i sängen då min farmor ringde. Gick över dit och fikade. Min faster och kusin var där med. Vi kom in på ämnet bilbarnstol och jag berättade att det var rea på babyproffsen. Fick skjuts dit. Pratade med mannen som har det och han visade andra barnstolar och jag hittade verkligen den som passar oss bäst. Åkte till konsum för att hämta ett paket på posten. Ni får se senare vad det innehöll. Tog en sväng på barnens hus också för att kolla bilstolarna.

Nu är vi hemma och Colin har sovit en timme. Har ätit middag och ätit lite godis till idol. Colin badade innan han somnade. Han sitter i baljan och håller i duschen, böjer sig fram och försöker ta tag i strålen och stoppa den i munnen. Ser superkul ut. Haha..

Nu får ni se lite bilder för sen ska vi mysa mer. Imorgon ska jag vara modell igen. Passar mig för jag är ju så snygg. Colin ska ju ha en snygg mamma. Han ska inte behöva skämmas över mig.











Mina killar, mitt allt <3

RÖSTA PÅ MIG

Kategori: Familjeliv

Rösta på mig i helgens blogg HÄR

Shoppat

Kategori: Familjeliv

Haha, idag fick vi oss ett gott skratt allihopa när folk gör sig ännu dummare än dom redan är! Men nu har jag äntligen sagt mitt som folk så länge sagt åt mig att göra. Så nu kanske man får sova på nätterna iallafall.

Har iallalfall varit i valbo och handlat lite till mig själv och till min son. Jätte fina saker. Har nackspärr idag så det är inte superkul. Det skrev jag klockan 16.00

Nu är klockan 22.03 haha..
Har ätit god mat och Colin har somnat. Vi ska äta glass och mysa nu ett tag. Ska försöka muta till mig att få se ensam mamma söker. Såg inte det i söndags eftersom jag var i huset och så när jag kom hem kollade killarna på valvaka.

Imorgon är det bvc klockan nio sen ska jag träffa Sofia :D Bilder kommer imorgon!!

Ang valet

Kategori: Familjeliv

Japp, då vet man att nedskärningarna inom vården kommer att fortsätta och det inte finns någon framtid för undersköterskor de närmsta 4 åren.

Trött

Kategori: Familjeliv

Idag är jag trött. Trodde det var mitt i natten när Colin vaknade men det var halv sju som vanligt. Det är bra att han sover 12 timmar i sträck nu. Då får han flytta in i sitt rum nästa vecka. För då ska vi köpa dom sista möblerna till sovrummet sen är allt tip topp här hemma. Ont i öronen har jag idag med. Ska luncha med födelsedags"barnet" idag, Tess. GRATTIS!! 

Haha, Colin älskar att kolla på fåret shaun. Han säger BÄ BÄ BÄÄÄÄ BÄ BÄÄ!! och pekar. Vi leker ofta tack och varsågod. Han ger mig jag säger tack. Sen ger jag och säger varsågod så säger han tack. Titta där! säger han också ofta. Han är så duktig. Fortsätter han såhär kommer han att prata rent till han fyller 1 år.

Nu ska vi gå runt i fönstren och vinka och säga HEJ HEJ! Det är superkul tycker Colin. Ibland har man tur att se en bow wow och brurum också.




Roligt klipp

Kategori: Familjeliv

Haha måste bjussa på något roligt jag såg nyss. Comhems nya reklam :

Myskväll

Kategori: Familjeliv

Min syrra, Jonas och mamma har varit här med mig ikväll. Kollat tv, ätit glass, popcorn och massa annat. Så härligt att träffa dom såhär. Jag ska bjuda hem folk varje kväll när jag fått det fint här hemma. Snart ska dom åka hem och jag ska sova för att imorgon fyller Tess år. Ska bli så kul. Åh ja är så trött nu. Ska krypa ner i sängen och bara mysa. Nu känner jag att jag skriver i sömnen.

Fick ett glädjesms eller många sms av Frida idag. Hennes lilla dotter Lovis har kommit till världen nu. Som vi längtat och jag var säker på att det var en pojk. Här har ni hennes blogg FRIDA



Senare i veckan ska jag göra något nytt med håret. Spännande va?!

Stör mig..

Kategori: Familjeliv

Sitter på golvet och stör mig på folk som låssas vara kompisar. Ringer ibland bara för att ha skvaller. Vill ses och vara med på saker bara för att kunna ha något att snacka om. Sånna tål jag inte. Har blivit utsatt för en under en lång tid nu och så kommer hon nu när det brinner. Ringer som en idiot mm. Jag skiter i allt sånt. MMMM säger jag bara. Sen stör jag mig på alla andra skitsaker som händer nu. Jag blir liksom knäpp av alla idioter som finns överallt och som bara vill förstöra sånt som är bra bara för att man inte kan skaffa sig ett eget liv och typ är avundsjuka på vad vi har. Riktigt elakt!

Samtidigt sitter jag och njuter av att mitt liv går frammåt och min tjocka tid är över. Träffar massor av gammla klasskompisar som är så sjukt feta. HAHA såg en på maxi idag. Alla är jätte tjocka och jag blir smal. Grattis till mig. Ni andra kan guppa i takt. Jag gillar er inte iallafall!

Annars har Tess och jag gått med vagnarna till maxi och Citygross idag. Så duktiga vi är!!

Måndag

Kategori: Familjeliv

Vi vaknade halv sju. Det är rätt lagom tid endå. Vi leker och äter frukost till nio så somnar han då igen. Då hinner jag göra mig klar så vaknar han tio så har man hela dagen framför sig. La mig tidigt igår. Typ tio. Somnade när jag skrev ett sms till Tess. 8 timmar ska man sova minst per natt. De kvinnor som sover mindre än 8 timmar per natt har i snitt 10 cm extra i midjemått. Lika mycket som jag tappat sen den 22 Augusti. 7 kg också. Nu är det inte långt kvar innan man kan börja styrketräna också. Trodde jag skulle svimma idag när vågen stod på 48,1 :S Endå äter jag inte supernyttigt. Ska träffa Tess om någon timme så ska sätta lite fart.





Colin älskar sin hoppgunga man man blir ju rädd när han hoppar så högt så det smäller i hela grejjen.

Brandrök

Kategori: Familjeliv

Har varit i huset och ush vad brandrök luktar. I fredags när jag skjutsade barnen så tyckte jag att dom luktade bränd korv. Det lukar så sjukt illa nu i huset. Skönt att vara där med hela familjen samlad nu så man har gemenskap och stöd av varandra. Nu är jag hemma och luktar brandrök. Colin var en liten segis att somna men nu sover han iallafall. Ska krypa ner jag med. Synd att mammaträffen blev inställd imorgon.

Colin Bollin som Jessica säger. Tidigare idag:



Sådär ler han såfort man tar fram en kamera.

8 Månader

Kategori: Familjeliv

Colin blir 8 månader idag. Han kan resa sig själv utan stöd, gå två steg och ta sig överallt. Klättra, säga: Mamma, pappa, där, ja, nej, hej, wowow & Brumbrum.









Imorse när vi busade. Efter regn kommer solsken!

Handlat lite

Kategori: Familjeliv

Handlat lite småsaker till Jessica och David. Leksaker. För dom har ju absolut ingenting kvar. Kläder har många underbara personer bidragit med så det är roligare att få saker att leka med. Nu kommer min syrra snart hit sen hämtar pappa oss. Vi ska hälsa på familjen. Känns så konstigt liksom. Tänk Saritha som var i huset. Hon äger inte ens ett par skor, ingen jacka, ingenting! Har tagit massvis med underbara bilder på min gobit idag så jag ska lägga ut sen. Antingen när Fia kommer eller när vi kommer hem.



Söndag

Kategori: Familjeliv

Sitter på golvet och surfar runt lite. Nyfiken som man är! Har varit vaken sen halv sju och och Colin. Han somnade precis när vi kollade bollibompa. Är jätte trött men jag överlever. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Bara ta det lugnt. Höra lite hur alla mår och sådär.



Mitt gullhjärta

Elden tog deras hem

Kategori: Familjeliv

Kom hem för ca 30 min sen från jobbet. Har jobbar 7-21 utan rast. Vill inte ha två st 30 minutersraster då man bara sitter och tänker och deppar. Om jag nu tar allt såhär hårt hur känns det då för min älskade familj, obeskrivligt. Jag kan inte förstå, det kan ingen. Bara de som varit med om det själv.













Bilderna är tagna och lånade av min syster Sofia som fortfarnade bor hemma. Den sista bilden är tagen på det rummet som är näst längst bort från där det brann.

Brand

Kategori: Familjeliv

Mitt barndomshem brann idag. Det är så sjukt, kan inte tro attt det är sant. Kom dit när det fortfarnade brann och kollade runt. På håll ser man ett hus med grå rutor som är öppna. Sen kommer man närmare och ser att allt är aska och svart. Inget blir som förut. Det kommer bli bra men allt är förstört. Hämtade mina småsyskon och skjutsade dom till deras mormor så de slapp vara ensamma hos grannen.





Skänker en tanke till min pappa, Saritha & mina tre syskon som förlorat sitt hem. Jag älskar er <3

Tragiskt

Kategori: Familjeliv

Hänt en tragisk händelse i min familj. Skriver inget mer nu..

ETT ONT!

Kategori: Familjeliv

Idag är allt bara jobbigt. Colin gallskrek timmtals inatt. Vi har vaggat, gett alvedon försökt med mat och glass. Han är verkligen helt förstörd. Han får inte i sig mycket och det är verkligen hämskt att se honom så dålig! Jag har legat på kanten till Colins säng hela natten (då jag sovit) har jätte ont i axlar, armar, överallt. Huvudet vill jag inte ens prata om! Klev upp nu för att få en chans att äta frukost. Christian ska sova längre idag för han tog Colin till två inatt sen byttes vi av senare igen. Jag får liksom inte plats i sängen nu.

Ville ligger och gnisslar. Ska gå och kissa honom när jag ätit för nu är jag helt förstörd. Det är tur att vi är två. Men endå blir det lite tid över till annat när han är så ledsen. Hoppas verkligen inte den här natten blir lika. Ska jobba klockan tre idag. Det är liksom en okej tid men imorgon. 7-21 = två matlådor. Det är värt pengarna. Gärna en sån dag än massor med korta igenligen. Men vart tog alla nätter vägen?





Stackars stackars!

Bilder

Kategori: Familjeliv

Colin sover just nu. Han är jätte ledsen. Han har massor med feber och 39 grader när han fått alvedon. Stackars barn. Jag sitter och andas i några minuter medans han sover. Hoppas han sover en halvtimme till så kan han få alvedon för natten. Själv är jag helt död i kroppen efter allt promenaderande de här dagarna. Sen känner man sig inte som människa när man blir inne en hel dag. Imorgon ska jag iallafall jobba 15-21 sen på lördag ska jag jobba 7-21. Känns lite småjobbigt men nu måste jag ta allt jag får för att få ihop lite pengar i oktober iallafall.









Mitt lilla frö

Centerpartiet

Kategori: Familjeliv

Röstar inte på centern men deras relklam är klockren :

Tänder..

Kategori: Familjeliv

Här hemma ploppas det tänder och många på samma gång. Colin är helt slut, jätte ledsen och har hög feber. Hinner inte skriva så mycket hela familjen gör sitt bästa för att hålla tårarna borta från vår guldklimp. Alltså alla tänder kommer samtidigt. Ska knäppa ett kort sen ska ni få se. Dom syns i tadkötet exakt hela tänderna, jätte skumt. Annars så har jag badat hund 2 gånger idag. Det funkar inte alls med honom här hemma. Antingen får Ville sitta i vår säng eller så får Colin sitta i sin liksom. Frågade mamma om hjälp men såklart orkar hon inte ta hand om sin egen hund. Tur att farmor och farfar kommer hem imorgon så Ville får komma dit. Han vill inte vara här, stackars. Nu ska jag laga pannkakor och vänta på bättre tider.





fullt upp

Kategori: Familjeliv

Sitter hemma hos Johanna. Jag har ingen dator eftersom jag inte hunnit hämta den idag. Jag gick promenad på morgonen som avslutades med att hämta Ville. Kom hem och hann precis duscha innan jag gick föra att möta frida och hennes fina mage. Snart är den platt. Ska bli så spännande att se bebisen sen. När jag kom hem så åt jag en omelett och somnade i sängen. Colin och jag dansade och hoppade i sängen till musik innan jag gick hem till Johanna. Nu är jag och Ville här och bara tar det lugnt.



Min grabb när vi dansade tidigare idag. Blir nog ett inlägg imorgon efter promenaden.

Snabbt inlägg

Kategori: Familjeliv

Nu drar vi ut på promenad. Skriver senare om jag kan ta stora datorn för min dator ska på semester på brynäs idag. Mobilbloggning har jag inte fattat. Hörs senare :D

Världens gladaste

Kategori: Familjeliv

Johanna smsade och frågade om jag ville åka en tur. Ja såklart så jag skuttade ut! När jag kom hem diskade vi och har badat Colin. Ska ta att äta mat snart. Sen blir det bara vila i soffan för jag är jätte trött. Att promenara är jobbigt. Man blir riktigt trött. I ögonen också. Imorgon blir det nog samma sak. På eftermiddagen/kvällen ska jag vara med Johanna och laga mat. Åka lite i hennes bil. Den är så fiin!

Jag har världens gladaste son, såhär ser han ut dygnet runt:



Låång promenad

Kategori: Familjeliv

Jag mötte Tess & Neo klockan nio. Vi gick till hemlinby och rundan där. Drack lite kaffe och satt innan vi gick hem. Tog med matkassen upp före Colin. Ojj ingen sambo. Gick ner till stan och mötte honom. KOm hem för typ 40 minuter sen, gissa om jag var hungrig. Om vi ska promenera varje dag 3 timmar innan frukost så borde man börja typ 6. Haha men det är jätte skönt och roligt. Nu är vi verkligen igång och det är så roligt med sällskap som har lika mycket tid som mig och anpassar sig lika = barn är inget hinder.

På stan letade vi overaller och hittade 1 i storlek 80. Provade. Stackars barn ska se ut såhär i vinter:



Lilla hjärtat.

Här sitter Colin och äter lite mellis i vagnen när vi är ute på promenad:





Mitt mammahjärta smälter!

Morgon

Kategori: Familjeliv

Colin har sovit hela natten. Fortsätter det så flyttar han in i sitt rum i slutet av månaden. Blev jätte pigg när jag vaknade det är jag aldrig. Vi har haft en pratstund i sängen och gjort oss klara för dagens morgonpromenad. Vi ska gå till hemlinby och gå 6:an sen tillbaka så det tar nog hela förmiddagen. Känner mig riktigt pepp.

Får ju massor med gulliga kommentarer här på bloggen. Likaså många bra svar och tips. Jag fullkomligt älskar det. Jag som förut har varit en helt onsynlig människa har nu mer kompisar än någonsin och massor med trevliga som skriver. Självförtroendet stiger.

Tog massor med fina bilder nyss. Ni får se när jag kommer hem. Nu ska jag springa!

Trött..

Kategori: Familjeliv

Lagade lite mat sådär vid sju. Blev så sjukt gott. Fajiitas. Efter det har vi bara slappat på soffan. Colin har varit hyper. Somnat vaknat somnat.. Orkade inte blåhålla honom så la honom i sängen. Vips så sov han. Utan gnäll och allt! Härligt. Har kollat lite midjemått. På tre veckor har jag tappat 7 cm i midjan och nästan 4 kg. Jag har bara 2hg kvar tills jag ligger under 50kg. Så pepp. Tanken med att jag ska motionera massor nu är att bli smal och smidig för att jag ska kunna lägga till massor med styrketräning. Vill inte vara för klumpig. Liten, stark och smidig. Eftersom jag förhoppningsvis ska läsa till polis i höst.

Nu ska jag lägga mig snart för att inte vara allt för trött inför morgondagens powerwalk. Det är så underbart att komma igång. Jag mår så bra! Godnatt



Meeen vad liten. Är det verkligen Colin? Overkligt.

Bilder från tidigare inlägg

Kategori: Familjeliv

Nu vaknade Colin så jag ska leka lite med honom. Ska bara lägga in lite bilder som jag skrev om tidigare inlägg:



Skon till vänster är den Colin använder nu. Den sitter perfekt. Sen är det den minsta vinterskon som går att få tag på. Alla barn är inte skitstora..





Akvariumet jag önskar mig. SÅ FINT! Den där saken under den blå fisken är typ en levande korall. Ursnyggt

Svacka

Kategori: Familjeliv

Var till valbo en sväng med mormor och Emmy åt en cecarsallad och kollade overaller och skor. Inte tusan finns det några skor som passar min son eller. Trött man blir. Tog en bild på Colins fot och skon som var i storlek 19 som vist är den minsta storleken de flesta tillverkare gör i vinterskor. Kollade in akvariumet jag önskar mig också så fint. Handlade mat till middagen. Det blir fajitas hos oss. Bilderna kommer senare.

3 timmar powerwalk

Kategori: Familjeliv


Nu är vi hemma efter 3 timmars powerwalk. Jag och Tess gick med barnen. Stannade en sväng på kvantum bara och handlade lite. Härligt att gå innan frukost men nu håller jag verkligen på att spricka av hunger. Colin sover så idag kanske pappa och mamma får en frukost ifred. Tog lite bilder på sötnosen när han sover i vagnen och en bild på mina träningskläder. Man känner sig så sportig bara man har springbyxor på sig.






 
Inom en snar framtid hoppas jag att jag kan visa upp en snygg tvättbräda här haha.. Men viktigast är konditionen nu så jag kan jaga bovar.

Mortionsrunda

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag bara invänta Tess för att gå milen. Inge sött mm. Nu är det hårdträning som gäller. Hinner det bli kallt innan man kommer igång och skaffat sig ett behov kommer man vänta till våren. Det har jag inte tid med jag är ju gammal nu! Skönt att komma ut verkligen! Hela dagen blir så bra bara man kommer ut i tid liksom.

Senare ska jag träffa Mamma och Emmy skulle jag tro. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på faktiskt.

My drug

Kategori: Familjeliv

Att göra min son och mina syskon lyckliga är det jag lever för. Deras lycka är som en drog för mig. Jag lever på det jätte länge. Idag har jag varit en snäll storasyster och jag mår toppen av att umgås med dom som förr när jag bodde hemma. Var först med David på Alfons & Milla. Det var samma avsnitt som gick på tv när jag var liten, det var nog jag som var mest uppspelt i hela biosalongen. Han gillade det, första gången han var på bio, knattebio. Var hem i 30 minuter och gick tillbaka till stan och hämtade upp mina systrar Emmy och Jessica. Vi såg lillifee. Den var jätte söt! Den hade bara fått en 1:a i betyg men den passade perfekt för småbarn. Inte sådär sorglig som tex lejonkungen. Riktigt lätt att förstå och hänga med i.

När jag kom hem var jag ensam ett tag. Diskade och plockade lite innan promenadisarna kom hem. Vi har lekt tills nu och ätit korvstroganoff & druckit kaffe. Har faktiskt fuskat och druckit cola till maten idag. Imorgon tar jag nya tag och ska försöka ta en springrunda innan frukosten imorgon. Ska göra smoothie. Åh nu ska jag bli riktigt fit. Blev så insprieread av biggest looser. Kan dom gå ner 9kg på en vecka så kan jag! Imorgon smäller det!



Brorsan



Systrarna

Har ni tur så kommer det en film imorgon. Håll utkik!

Morgonstund

Kategori: Familjeliv

halv 6 idag. Gick och la mig tidigt igår, tur det. Annars hade jag somnat på bion idag. Ska nämligen gå på bio två gånger idag. Innan det ska jag fixa lite hemma och sådär bara. Annars händer det nog inte mycket idag faktiskt
-p¨'¨pö-+pöpå] Ja så kom Colin och avbröt mig där...

Två timmar senare: Nu sover grabben så jag har kollat biobiljetter. Ska äta lite frulle och sen dammsuga vardagsrummet. Trökigt att huset är så lyhört har väntat på att få dammsuga sen klockan 6 imorse. Ska bli så kul att träffa alla mina syskon idag!



Shopping

Kategori: Familjeliv

Att ha barn är dyrt. Men helt klart värt det. Den här månaden blir det massor med extrautgifter tex allt inför vintern och en ny bilbarnstol. Colin har ett par kg kvar tills han ska ha en större men då kanske man inte har en hel månadslön att röra sig med. Det här är lite vad som kommer handlas i slutet av månaden iallafall:











Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Fredrik kom förbi så jag är nog vaken någon halvtimme till.

Trött

Kategori: Familjeliv

Var ner till stan och fikade/åt med Johanna. Vi hann iallafall ses en timme innan jag skulle träffa min syster. Vi gick tillsammans hem till Yenny. Jag lekte med Colin medans hon blev sminkad. Kollade på Aristocats tillsammans med hennes söta son. Måste köpa den, alla filmer ska jag köpa till Colin så jag kan kolla själv. Blev kvar där rätt länge vi fikade och umgicks. Tog en promenad till Willys och handlade middag. Det blev hemlagad pizza, supergott!

Nu sitter vi i soffan. Colin somnade för 10 minuter sedan och mina ögon svider. Ska iallafall vara vaken en liten stund till för att kolla tv och plocka i köket. Hatar att vakna till ett diskberg. Imorgon ska jag på bio hela två gånger. Med tre av mina syskon. Tar lillebror på Alfons & Milla först. Sen går jag med tjejerna Emmy & Jessica på Lillefee. Ska bli skönt att göra något tillsammans med dom igen.

Vad sa du? Vart ska Colin vara då? VA?! Vart ska Colin vara då? HAN HAR EN PAPPA SOM TAR HAND OM HONOM DYGNET RUNT! Så ni behöver inte fråga. Han har en pappa, världens bästa pappa. Så sjukt trött på alla som frågar vart Colin ska vara när jag ska göra någonting han inte ska med på.. Tar andra pappor inte hand om sina barn eller vadå? Aja..



Lördag

Kategori: Familjeliv

Igår kväll hade jag supertrevligt tillsammans med Yenny och senare kom hennes pojkvän en stund. Jätte roligt när folk frågar om dom får komma hit. Det har aldrig hänt förut. Imorse var jag lite seg för Colin har hållt igång mest hela natten. Har iallafall fått duscha en långdusch och nu blir det en runda på stan med Johanna. Sen ska jag till Yenny med min syrra och fika :) Sen ska Fia vara modell. Nu måste jag kila!

På pappas axlar trivs jag bäst

Kategori: Familjeliv

Colin sötnosen sitter på pappas axlar och bara njuter när de ser på F1 tillsammans på tvn. Alltså brumbrum enligt Colin.

Klockan ett packade vi oss iväg till stan för att träffa Sofi. Vi åt lunch och gick runt. Efter det var jag och fikade med min faster och pratade med pappa. Gick med Annika på stan och så till sist tog jag en sväng med Louise. Kom hem efter fem. Fixade lite sen gick Christian på kräftskiva. Har plockat in tvätt. Colin somnade tidigt och har haft grymt tråkigt. Tills nu. För Yenny kom hit så nu dricker vi lite rosé och pratar!






 
PAPA!

Brudmakeup

Kategori: Familjeliv

Jag blev brud igår kväll, min syster med. Här får ni se lite bilder därifrån:









Bilderna på mig är tagna med min mobil och Fias med hennes systemkamera. Ja jag vet att jag inte är lika snygg på bild som min syrra men hon tar bilder på sig själv varje dag och jag hatar att vara med på bild för att jag alltid ser så knäpp ut. Typ som ett munintroll.

Sugen på att bli sminkad? Skicka en bild på dig och kontaktuppgifter till: [email protected] så kontaktar Yenny er. Hon sminkar centralt i Gävle.

My babyboy ;)

Kategori: Familjeliv





Lite suddiga för det är mobilbilder, brukar inte lägga ut suddiga för jag tycker inte det är någon ide då. Många bloggar som lägger ut typ snea suddiga moilbilder med samma bebis som ligger exakt likadant och tittar åt ett annat håll liksom, skittråkigt. Kolla Colins ben. Lite lik pappa då :D Men det är ju ljuset som gör det såklart.

Morgon

Kategori: Familjeliv

Åh jag är jätte trött idag. Min kropp är helt öm efter promenaden igår haha. Hade jätte roligt när Colin väl somnade för han var så övertrött. Inget hjälpte. Var en sväng på stan innan vi gick hem till Yenny. Blev lika nöjd idag. Måste träna lite så att jag kan göra allt själv sen haha. Colin vaknade halv sju i vanlig ordning så nu leker vi lite. Han ropar på pappa och jag halvsover med pusslet.

Idag ska jag fika med Sofi, skoj. Ska skicka iväg ett sms nu så kanske jag kommer ut på en promenad. När barnen blir mer aktiv och är överallt så går man ut mycket haha. Annars blire lugnt idag.



Haha en mobilbild. Men det funkar. Kommer andra sen när Yenny lagt ut sina.

Makeup

Kategori: Familjeliv

Kommentar till denna bild:





Kan ju förklara. Min vän Yenny som sminkat mig letar modeller. Vill just du sitta modell så hör av er! Hon utbildar sig till makeupartist och ska göra slutprovet snart.

Liten uppd.

Kategori: Familjeliv

Nu sover mina hjärtan så jag ska passa på att göra en toast och duscha. Ska bli så sköönt att göra allt utan någon som liter och river och ska äta allt som jag gör typ tugga på samma tugga hehe. Han åt förövrigt gröt idag så jag är superlycklig. Det här med maten har varit jätte svårt för oss. Vist äter han varje gång vi äter och det vi äter men han äter endå ersättning. Går inte att få honom att somna på dagarna utan flaskan. Snart kanske det vänder. Vi provade en ny välling igår. Godnattvälling, funkade inte alls. Han ville inte ens ta flaskan med ersättning efteråt. Han trodde jag lurade honom stackarn var dödshungrig.



Haha lillspink. Det där är en body i 68. Skitsvårt att veta vad man ska ta för storlek på ovrallen i vinter när han går och är så liten. Lättare för alla som har barn som lär sig gå vid 1 år liksom. Finns ju typ inga "riktiga" overaller i så små storlekar. Man kan ju inte köpa för stort då kan han inte gå. Vinterskor med. Var hittar man ett par riktiga vinterskor i storlek 18? Går och kollar hela tiden. Man kanske ska kolla lite på nätet också.

Toast, dusch, hemlingby, sola & brud makeup.. Ser ut att bli en bra dag.

Colin

Kategori: Familjeliv

Meen vilket tråkigt väder! Vi vaknade för en timme sedan och jag är riktigt seg i kroppen idag kan jag säga. Ska duscha och göra oss klar för att ta en långpromenad till hemlingby. Vi ska dit med mammagruppen och grilla korv. Efter det kommer min syrra hit och vi ska sola innan vi ska på makeup. Åh jag ska bli brud idag. Längtar verkligen till den riktiga bröllopsdagen. Men det är långt dit. Vill inte gifta mig nu. Tråkigt när man har gjort allt och inte har något att se fram emot. Vid 30-35 år kanske så du vet Christian.



Mitt lilla pyre, han gick 2 steg igår. Tar nog nya bilder idag och har ni tur får ni se mig som brud sedare. Ska inte ha brudklänning men en vit klänning blir det iallafall. Sen kommer det ut info här på bloggen om en snar framtid om hur just du kan få bli sminkad lika fint som mig :)

En Onsdag

Kategori: Familjeliv

Jobbade på förmiddagen idag. När jag kom hem lekte vi lite innan vi tog vagnen ner på stan för en lunch. Träffade min underbara barndomsvän Emma. Vi pratade och kollade runt på stan. VA?! 4 timmar var tog dom vägen liksom. Hoppas vi ses snart igen. Nu sover pyret och vi kollar nåt.. Twilight? Ja jag vet inte ens hur man stavar. Blir nog en lugn kväll och ladda inför imorgon.

Mycket mycket

Kategori: Familjeliv

Har så mycket att göra hela tiden. Var på en tre timmar lång promenad med Tess & Neo. Sen hem och bytte blöja innan vi åkte till valbo med min farmor. Handlade massor med smått som man behöver och kom hem. Då bytte vi till vagnen och tog en sväng på stan. Kom hem och förberedde middagen och la Colin sen har vi suttit här lite och kollat fotboll. Vad bra Sverige är idag då. Imorgon blir det jobb och sen träffa Emma över en lunch. Superskoj.

Tröttis idag:



Så träffade vi min vovve på promenaden. Han Cyklade:)



Skrev om att jag blev sminkad av en makeupartist igår. Hon söker modeller här i Gävle. På torsdag eller fredag får ni reda på hur ni har chansen att bli lika snygg som mig!

Morgonpromenad

Kategori: Familjeliv

Sitter och inväntar en inplanerad morgonpromenad. Underhåller oss med pipi på de sju haven, bokstavspussel, dans, skratt och lek. Colin du är den finaste pojken som finns <3

I rymden finns det inga känslor

Kategori: Familjeliv

Filmen vi såg heter I rymden finns det inga känslor. Den var toppenbra! Trodde inte att svensk film kunde vara riktigt bra längre men si där hade jag lite fel. Vi satt i bilen ett bra tag utanför min dörr och pratade. Vi skulle kunna prata ihjäl varandra. Det är så roligt när man kan prata hela tiden. Vi åkte typ knappt 100 m med bilen eftersom jag bor i stan, hehe lite lat.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och krypa ner. Imorgon ska jag ut på promenad tillsammans med Tess & Neo sen ska jag till valbo för att shoppa loss. Snart är mitt hem klart!



Superstjärna? Näe.. Det är ju bara jag!

Makeup

Kategori: Familjeliv

Trippade över till Yenny sådär vid 11 tiden. Fick mig en rejält snygg makeup. Kände hur det strålade om mig när jag gick därifrån för jag äntligen kände mig fin. Hon har magiska fingrar den makeupartisten. Fick mig en fika och sen var jag hem och hämtade sonen. Var på bibblan och fick en bok. Träffade alla mammor men Colin var lite gnällig på slutet. Vi blev kvar till strax efter fyra. Bestämde att vi skulle ses på torsdag också, roligt! Då ska jag även till Yenny igen för att göra brudmakeup. Spännande. Jag blir så fin.

Nu sitter jag hemma och väntar på att Colin ska vakna. Då ska vi gå och handla middag. Sen ska jag på bio ikväll. Mycket på samma dag. Superskoj. Imorgon, onsdag och torsdag har jag också fullt schema. Det är helt underbart. Så roligt att komma ut på massor med skoj!



Snyggt blåmärke jag har då. Har dock inte gjort illa mig. Är blå överallt men slår mig aldrig. Funderar på om det kan vara nåt med blodet som dom sa förr eller om jag har blodkärl som spricker av sig själv :S

Snabb uppdatering

Kategori: Familjeliv

Colin vaknade halv åtta. En underbar tid. Vi har lekt massor med hals bokstavspussel som nu är favoriten. Han lyckas stoppa i bitarna själv imellanåt. Alla kommer inte på rätt plats men han förstår hur det ska vara. Det är det viktigaste och framför allt att han tycker om att leka och aktivera hjärnan. Vi bygger klossar ofta med. Det är jätte bra leksaker att träna färger, former mm.

Nu har vi ätit frukost och Colin har sin förmiddagslur. Ska duscha och gå över till Yenny som ska fixa till mig lite. Ska bli superkul. Efter det får jag spurta hem och hämta pojken. Vi ska på biblioteket idag med mammagruppen. Det blir kul att träffa alla barn och mammor men vet inte riktigt vad man ska göra där så tidigt med barnen? Aja. Ikväll kanske det blir bio med Johanna.

Det är så roligt nu när jag har fullt schema hela dagarna att göra. Ska börja jobba igen på onsdag också. Semestern blev inte som den var tänkt eftersom det blev tre veckors sjukstuga istället. Senare kommer det bilder. Kanske en film med.



Tänkte bara påminna er om att ni kan följa oss med bloglovin så missar ni ingenting. Klicka här till höger på knappen --->

Ändrade planer..

Kategori: Familjeliv



Malin hörde aldrig av sig så jag åkte på shoppingrunda i valbo tillsammans med min underbara pappa och två av mina syskon, Jessica och David. Dom fick massor med fint och min garderob blev också lite upp piffad. Känner mig så lycklig och har aldrig varit så tacksam i hela mitt liv.

När vi kom hem sprang jag över till min farmor och farfar med deras säng jag lånat lite för länge. Dom bjöd in mig på kaffe så när Colin badat klart gick vi över. Mamma följde också med. Efter en stund kom min faster så vi blev kvar där från fem till halv nio. Nu kollar vi lite tv och jag ska sova snart. SKÖNT!

Imorgon ska jag till Yenny och sen ska vi på bibblan med mammorna! Skoj skoj. Mycket att göra i veckan och jag älskar det! Ha det toppen. Bilder kommer imorgon!

Ett livstecken

Kategori: Familjeliv

Ja vi lever bara att jag inte hinner skriva här eller ja, jag skriver ett inlägg och sen trycker jag ner rutan för att göra något annat. Igår gick jag och Colin till stan. Pratade med Ullis & Sofi en stund innan min farmor kom med min hund som vi gosade lite med. Gick med mamma för att handla kvällens outfit och tog en fika. Sprang till Brynäs för att träffa Tess, Niklas och deras rara söta Felicia och Neo. Lekte i en lekpark och Colin åt sin första sand, haha. Efter det gick vi hem och gjorde allt klart för kvällen.

Halv sju mötte jag tjejerna och vi handlade mat. Gick hem till Johanna, lagade mat och spelade spel. Superkul kväll och vi borde göra det oftare. Klockan tolv kom jag hem men somnade inte förns 2 tror jag. Sen upp kl 6. Lite mör nu men det får man vara. Idag kanske min underbara vän Malin kommer till stan. Om jag får tag på henne :)









<3

Morgon

Kategori: Familjeliv

Nu har vi varit vaken en timme jag och Colin. Har fått sovit superbra inatt, tio timmar. Colin är jätte pigg idag så han dansar till pipi som han satt igång helt själv sötnosen. Vi bygger lite bokstavspussel om vartannat. Colin reser sig nu i ena änden av soffan och går runt hela. Samtidigt som han släpper båda händerna och går ett steg mellan soffa och bord. Gush vad snabbt tiden går. Men samtidigt underbar tid då man kan leka mer.

Idag har vi lite på tapeten. Blir ingen mil för mitt snor är inte borta men det blir en promenad förbi Tess med ett paket. Då kanske vi får se hennes monster. Sen ska jag handla lite fint till ikväll och sen är det party ON!



Ska filma lite nytt också men det kommer när vi har tid.

Gonatt!

Kategori: Familjeliv


Nu går jag och lägger mig ses imorgon. Bjussar på bilder på en trött, osminkad mamma:


Bilder

Kategori: Familjeliv

Jag var ju med Tess och hennes fina barn Felicia & Neo som är ett halvår äldre än Colin och ett halvår yngre. Kollade runt lite. Sen kom jag hem då ringde min granne Minna som är 3 år och frågade om jag ville med hennes mamma och henne på stan. Så jag hängde på. Köpte en bh och en mascara. Sen kom jag hem och sen gick jag ut en sväng igen. Nu sover lilleman och jag ska duscha. Ska bli dundersköönt! Imorgon ska jag handla något nytt och fint till kvällen. Då är det TJEJKVÄLL!!







Lite mobilbilder men det är ett fint motiv. <3

Colin

Kategori: Familjeliv

Idag satt jag här för Colin sov när jag vaknade. Fick sovmorgon. Då vaknade han samtidigt som Tess frågade om jag skulle med på en runda. Jag gick in i sovrummet till pappagrisen och satte honom i vagnen för att dra oss mot stan. Han ta en halv fika med. Tess hade med båda sina två underbart söta barn. Jag blir helt sjukt kär i hennes bebis Neo som bara är 1 månad. Verkligen mini. Tagit lite fina bilder som ni ska få se senare. Ska ut och springa lite nu innan middagen tänkte jag. Sen blir det en hemmakväll.

Kom tillbaka lite senare så ska ni få se lite fin fina bilder. Kanske en liten bebis med. Om jag lär mig vattenstämpla. Lägger inte ut bilder på andras barn. Men alla bilder som läggs ut här är mina.

Shopping

Kategori: Familjeliv

I år är jag inte gravid så jag funderar på att unna mig lite nya kläder. Man får ju bättre sjävförtroende om man ser bra ut liksom. Här kommer lite av det som vill in i min garderob:







Tyst

Kategori: Familjeliv

Sitter i soffan och tittar på tv. Det är alldeles tyst hemma. Colin sover och Christian är hos en kompis och kollar lite film. Jätte skönt att vara ensam och sitta och bara sitta ett tag. Kollar på välkommen hem. Vad glada alla blir och fint. Härligt med sån fin stämning det är mellan alla som hjälps åt. Tänk om alla vore så.

Känner att jag behöver sitta och ta det lugnt nu efter all turbulens här hemma. Imorgon ska jag pyssla lite här. Fixa klart i vitrinskåpen, fixa förvaring. Kolla lite mer saker till inredningen. Snart är det äntligen klart här hemma. Det är så fint. Jag har världens finaste killar. Vi klarar alla motgånar tillsammans. Vi är gjorda för varann <3



3 sjukveckan

Kategori: Familjeliv

Nu är vi inne i tredje sjukveckan och alla är jätte dåliga här hemma. Vi kommer ingenstans och jag är jätte less. Sen händer det mycket runtomkring så att jag känner mig inte som en hel människa just nu snarare som en fotsula. Nu ska jag dona lite hemma medans Colin sover sen får vi se vad som händer. Inne lär vi bli iallafall.