Sandra - Colins mamma

Nya naglar

Kategori: Familjeliv


Idag har jag haft ett par riktiga skönhetstimmar. Först färgning av håret sen nagelfix, känns toppenbra och jag är riktigt nöjd. På eftermiddagen har jag och mina killar varit i stan och handlat nya kläder och fixat inför morgondagens haloweendisco på förskolan. Sen har jag varit med min faster, haft Colins farmor på besök och varit på synundersökning hos mamma. Nu ska vi planera bakning inför helgens födelsedagskalas och sen sova. Imorgon ska vi träffa en liten bejbisflicka. Colin längtar och jag minst lika mycket.

Vintertid

Kategori: Familjeliv

Just nu ligger jag i sängen, klarvaken. Här hemma passar killarna på att sova medans jag inte kan. Idag blir det en tur till uppsala som vanligt. Skulle vilja färga håret innan. Vågar man göra det själv tro? Jag är så grymt dålig på att blogga nu. Täffar knappt Colin på dagarna så det blir inga bilder tagna och sen ser jag så dåligt så huvudvärken kommer som ett brev på posten då jag ens startar datorn. Hoppas att alla har världens myshelg med haloweenfirande. Själv har jag glömmt det också..

Uppsala

Kategori: Familjeliv

Imorse fick jag sovmorgon. Jätteskönt att vakna med framdukad frukost, påklädd son påväg till förskolan. Båda killarna på glatt humör. Nu har Christian åkt med Colin till förskolan och fixar med pappas bil. Jag gör mig klar för att åka iväg till Uppsala. Ikväll blir det bara mys med familjen.
                                             

Ville

Kategori: Familjeliv

Imorse åkte jag och Johanna till valbo. Åt köttbullar och köpte hårfärg. Nu ska jag bli lite mörkare. Lchf, ny hårfärg, ett par solningar och fina naglar ska ge mig en nystart. Hoppas verkligen att jag kommer att bli motiverad till att kämpa för ett bättre välmåeende.

När jag kom hem hade min man hämtat hem Colin från förskolan. Kom på att jag inte varit där på över en vecka. Vi gick över och hämtade vår största bebis, Ville. Min farmor och farfar har åkt till pappa i Uppsala. Nu väntar vi på dagsstatus och förhoppningsvis goda nyheter. Känns riktigt jobbigt att inte kunna ta sig så lätt till honom. Just nu är C hos en vän, Colin ligger och sjunger i sängen och Ville ligger och väntar på matte och husse.

                                                             Min vackra voff Ville.

Jaga

Kategori: Familjeliv

Idag när jag var påväg ner till stan för att köpa frimärken fick jag en känsla i kroppen. Hörde ett välbekant ljud bakom mig och vist var det min fina underbara röda faran som åkte förbi. Våldtagen och fult körd av en fet gubbe. Jagade efter och ringde polisen. De kom och försökte reda ut sittuationen. Visst var det exakt den mopeden jag polisanmält stulen för åratal sen. Nu väntar jag bara på besked om jag får pengar eller mopeden. Dock är hon totaltförstörd och vår fina relation är tyvärr över. En timme fick jag prata med polisen så stelfrusen var jag då jag kom hem.

Efter lunchen åkte jag och Colin hem till Fia. Hon fick världens finaste naglar gjorda så nu är jag bra sugen på att fixa mina med. Sen hämtade min fina sambo upp oss för storhandling. På kvällen har lillasyster varit här på tacos och tvmys.


Tisdag

Kategori: Familjeliv

På förmiddagen var vi bara hemma och vilade. När Colin sov middag passade jag på att ta en fika med mormor i stan och sen ta en runda med min faster. Gick hem och hämtade Colin. Köpte två nya mössor innan vi åkte till sjukhuset. När vi kom hem stod maten på bordet. Nu sover grabben och vi myser ner oss vid tvn, ska sova om en liten stund. Imorgon blir det nog förskolan för lillgrabben.

Stress

Kategori: Familjeliv

Igår när vi kom hem var jag helt slut. La mig i sängen med lilla datorn för att kolla runt lite på bloggar. Började må jätteilla så var tvungen att kräkas. Det är stress till tusen och det tar verkligen på mig. Igår hade vi iallafall en dag med full fart. Gick till stan för att köpa smink och tog bilen hem till pappas hus. Där sminkade jag lillasyster till häxa och skjutsade henne till skolan. Väl hemma vid middagstid fick vi vända i dörrhålet. Pappa ringde C och frågade om han kunde åka och köpa en Ipad2 till honom. Sagt och gjort, till sjukhuset, upp på avd, tillbaka till bilen och iväg till giganten. Tillbaka i bilen så hittar vi inte nallen. Efter en lång tids letande hittade vi den i en kundkorg. Handlade hambugare och åkte tillbaka till sjukhuset.

Idag är trollet hemma igen. Han är lite gnällig och vad tusan, jag vill inte att han ska tvingas iväg då jag endå är "ledig". Ska till stan en sväng och sen till sjukhuset. Har iallafall tagit det lugnt på morgonen. Vill fasen inte gå in i väggen.

Förkyld

Kategori: Familjeliv

Idag får Colin vara hemma. Småfebrig, snorig och hostar men endå på väldigt bra humör. Vi kör en städ och tvättdag. Ska fylla i lite papper att skicka iväg om allt möjligt. Bland annat fixa syntest så jag får börja övningsköra igen. Det är brottom  nu om jag ska nå mitt livs form och ha körkort tills i Mars. Ska boka tid att prata på komvux också. Jag tänkte läsa upp mina VG till MVG har ju högskoleförberedande utbildning men när jag kom på att jag ville plugga så var det för sent att söka. Om man läser upp betyg under våren kan man ju lättare komma in på högskolan i höst. I eftermiddag bär det iväg till sjukhuset som vanligt, längtar redan ♥

6 årskalas

Kategori: Familjeliv

      
      
Imorse packade vi in alla 3 barnen i bilen och styrde iväg mot Söderhamn. Eftersom min lillasyster Emmy fyllt hela 6 år så firade vi henne idag. Efter kalaset bar det av till discobowling för barnen. På vägen hem stannade vi på sjukhuset och hälsade på pappa. Åh mitt hjärta värker! Jag vill inte åka därifrån. På kvällen har Colin varit hängig så han blir nog hemma imorgon. Vill ju att han ska vara frisk till Tisdag. Då ska vi nämligen träffa en bebisflicka och hennes storebror i Colins ålder.

Lördag

Kategori: Familjeliv

Det är full fart hela tiden här hemma. Eftersom blogg.se appen inte vill publicera mina inlägg så ekar det tomt här. Igår hämtade jag min lillebror på förskolan och sen Colin. Spenderade en hel eftermiddag med shopping. Idag har min lillasyster Jessica ätit frukost här, lekt, käkat lunch och shoppat. När vi kom hem igen var Colins faster här och kusiner. Colins farfar hade med sig min favoritmat som jag fläskat i mig nu, stekt bröd med curryköttfärs. En orkidé fick jag också. Så gulliga är alla just nu.

Som ni vet startade den värsta tiden i mitt liv förra fredagen. Min pappa har blivit svårt sjuk och det tar på krafterna att se honom dålig. Han är min största förebild. Livet känns grymt orättvist, att min familj är så drabbad. Först min lillasyster som haft en tumör i magen sen min lillebror som föddes med hjärtfel, nu detta. Tillsammans är vi starka♥

Rullator

Kategori: Familjeliv

Idag har Colin premiärkört rullator på sjukhuset. Har varit där hela kvällen och ätit god mat och umgåtts med massor av trevligt folk. Inatt blir det jobb för mig. Lite jobbigt eftersom jag fått en vagel i ögat.

Trött

Kategori: Familjeliv

Idag har vi åkt runt och bytt bilar, nycklar och fixat. Hämtat barn på dagis och skola innan det bar iväg till dagens höjdpungt. Efter det sov Jessica och David hos fia så vi åt tacos med dem. Familjen är det viktigaste just nu <3

Söndag

Kategori: Familjeliv

Idag fick jag endå sova fyra timmar. Har ju knappt kunnat stänga ögonen sen i fredags morse så det var riktigt skönt. Resten av dagen har bestått av familjemys och hämtmat. Håll hårt i era nära och kära, man vet aldrig när allt kan vändas upp och ner

Krash

Kategori: Familjeliv

Igår gick jag under, idag kom jag med huvudet över ytan. En blandning mellan flrtvivlan, oro, trötthet, tårar och mycket kärlek. Att en natt, ett samtal kan förändra livet. Nu blickar vi frammåt och kämpar tillsammans. Jag älskar min familj <3

Colin

Kategori: Familjeliv


Iskallt

Kategori: Familjeliv

Idag var det iskallt ute så Colin fick ha vinterjackan på sig. Efter förskolan var vi ut och matade änderna och handlade lite nya vinterplagg i stan. På kvällen har trollet badat och vi myst ner oss med thaimat.

Trött

Kategori: Familjeliv

Ush jag sov dåligt idag. Hoppas det blir bättre imorgon för ska jobba helgen också. Idag är Ville hemma hos oss. Supermysigt, Colin är så glad. Ska busa massor när han kommer hem från förskolan.

Den här bilden tog jag igår när lilla trotts gjorde stora försök för att få komma iväg till badhuset. Dit ska han få åka när han blivit av med förkylningen. ÅKA KYKLA BADA DYKA säger han, sötnosen.

Sova middag

Kategori: Familjeliv

Colin är riktigt dålig på att sova middag hemma. På förskolan sover han varje dag här hemma sover han sällan. Hoppas att han somnar till en halvtimme iallafall. Vi ska ta oss ner till biblioteket tillsammans med Colins kompis Elvira och hennes mamma. Senare ska vi iväg och handla minneskort med min farmor.

Regn och rusk

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade jag långt innan  Colin. Tanken var ju att vi skulle till öppna förskolan men Colin vaknade nu. Tänkte inte väcka honom då han ska gå på förskolan senare i veckan. Det blir en runda i stan istället. Efter det ska vi försöka vara ute och leka lite. Det är ju så tråkigt med höstregn.

Söndag

Kategori: Familjeliv

Idag har vi städat lite på förmiddagen. Senare åkte hela familjen på kalas hos min kusin, fantastiskt mycket gott. Nu på kvällen har vi varit över till min farmor och farfar en stund innan vi åt mysmiddag. Är helt propp stopp nu. Ska väl lägga mig tidigt. Imorgon blir det öppna förskolan och massor med bus.

Helg

Kategori: Familjeliv

För första gången på länge vaknade jag pigg. Nu sitter Colin och jag i soffan. Myser massor och tittar på barntv. Idag ska vi ut i solen och leka. Inga måsten eller stress bara ha roligt tillsammans. Igår fick Colins moster Emmy hjälpa honom med tandborsningen, han har blivit så duktig med det nu.

Firat

Kategori: Familjeliv

Efter jobbet tog jag och Fia med oss vår lillasyster Emmy till elgiganten. Väl där berättade vi vad hon skulle få i födelsedagspresent av oss. Ett nintendo dsi. Överlycklig valde hon ut ett vitt med tillbehör. Handlade mat och har nu lagat hemmagjord pizza. Resten av kvällen har vi spelat ds, kollat idol och ätit lite gotta.

Föryld

Kategori: Familjeliv

Igår kväll la jag mig klockan nio för att sova bort förkylningen. Shi fick jag. Vaknade klockan ett och mådde superdåligt. Tur att jag har en snäll sambo som gjorde mig sällskap. Klockan fem vaknade Colin och fick välling. Idag mår jag lite bättre och tänker jobba ett kvällspass och ett dagpass imorgon trotts sjukan. Lite pengar är alltid något. Nu är killarna iväg på förskolan och jag passar på att slappa lite. Delar med mig av lite bilder från igår när Colin var ute och körde motorcykel.
      
      

Kvällsmys

Kategori: Familjeliv

Efter en fullspäckad dag har vi nu satt oss i soffan med daimglass. Att mysa ner sig i soffan med mannen i mitt liv är ju förståss bland det bästa som finns.

Valbo

Kategori: Familjeliv

Efter förskolan åkte vi till valbo tillsammans med min mormor. Var där en liten stund och kollade lite. Nu är vi hemma och väntar på middag.

Fläng

Kategori: Familjeliv

Imorse fick Colin åka bil till förskolan. Han gillar att åka bil, racerbil säger han. Efter det tog vi en runda på maxi, kvantum och dollarstore. Fick med oss lite smått och gott. Igår började Colin tjata om en bejbiiis flicka, jag som trodde att tjatet om ett syskon skulle komma när de är sisådär 6 år.

Synd att bilden blev så suddig men Colin älskar verkligen att hoppa.

Godkänd

Kategori: Familjeliv

Idag var vi på utvecklingsamtal på förskolan. Mycket beröm och fina ord fick vi. Det finns inte så mycket att säga sa dem, att de var förvånade att han var så frammåt i motoriken och viljan att lära sig. Stolta föräldrar är vi förståss. Nu ligger jag och C och spelar det där ordspelet på telefonen. Ska väl lägga mig snart.











Måndag morgon

Kategori: Familjeliv

Burrr, idag är inte hösten lika härlig som den varit i helgen. Colin är på förskolan och jag ska ta mig en kopp kaffe. Sen blir det lite fix innan vi ska tillbaka till förskolan, ska på utvecklingssamtal. Det kommer bli riktigt spännande att höra vad de har att säga om vår fina son. Imorse blev det bara kan själv bilder:
        

Höst

Kategori: Familjeliv

Söndag

Kategori: Familjeliv

Ja då var det söndag igen. Idag är det grått väder ute. Lite trist. Igår hade vi iallafall en myskväll. Colin gick utan vagn till stan och på restaurang. Han skötte sig brilljant. Inte ett gnäll eller trotts. Hejjade på folk, dansade och åt duktigt utan att kladda. Känns toppen att han är så pass duktig när man är ute sådär. På vägen hem stannade vi flera gånger och tittade på stjärnorna och sjöng. Colin blev helt till sig. Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på.

Min toker

Kategori: Familjeliv

Colin packar ofta ner det allra nödvändigaste i sin vagn. Då kan han dra med sig den var han än går i lägenheten. Imorse var den packad med morötter, nyponsoppa, välling och nallis.
       
      
Just nu sitter jag i träningskläderna. Har varit iväg på ett medelpass. Borde köra minst ett pass om dagen för att komma igång känns det som. Väldigt skönt att ha en ledare som kör igenom hela kroppen såhär i början. Ska duscha och göra mig klar för dagen, får se vad den har att bjuda på. Hoppas på att få ihop lite fina höstbilder att visa er senare iallafall.

Granngården

Kategori: Familjeliv

En vänlig själ, min granne räddade min kväll i tristess. Sprang över, spelade lite wii och snackade. Det är inget fel på min man men om man umgås 24 timmar om dygnet kan det vara skönt att göra något annat. Kom nyss hem och har lagt oss i sängen. Godnatt