Sandra - Colins mamma

Ny leksak

Kategori: Familjeliv



Min sambo har köpt en ny pryl till samlingen, en PS VITA. Jag är inte speciellt intresserad av konsoller men efter att ha provat nytillskottet är jag possitivt överraskad. Supersnyggt gjord i och spelen är super roliga med svensk förklaring. Så nu har jag skjutit rymdraketer som flugit runt i hela vardagsrummet. I några sekunder kände jag till och med att jag ville ha en egen, haha.

UNDERBARA BARN

Kategori: Familjeliv

Pliplipiga

Kategori: Familjeliv


Valborg

Kategori: Familjeliv

Godmorgon alla glada. Idag är det sista april och det betyder ledighet för många men för mig blir det jobb. Hade tänkt att hänga tvätt i tvättstugan nu på morgonen men eftersom jag redan har tvättat den månaden så sa den ifrån. Typiskt, jag som har lite fobi för tvättställningar.

Ikväll blir det godmiddag med de bästa. Får se om vi tar oss till brasan och kollar. Beror på om Colin gärna vill annars stannar jag gärna hemma. Jag har nog aldrig sett valborg som en riktig party dag. Den där partygenen blev jag helt utan. Jag föredrar att umgås med familjen, nykter och med massor av barn. Det verkar bara vara jag som känner så också. De flesta verkar tycka att livet leker när man är barnfri och kan dränka sig i alkohol,tyvärr.


Mellis i solen

Kategori: Familjeliv


Idag blev det mellis i solen på innergården. Där var det lä och jättevarmt. Vi var ute fyra timmar och lekte så nu är vi lagomt trötta. Efter det har vi ätit middag och myst tillsammans. Min lillasyster kom förbi med present till Colin på kvällen. Han är supernöjd. Just nu sover trollet och det är fokus på vår nya familjemedlem, välkommen ps3 vita.

Updatering

Kategori: Familjeliv

Dåligt med uppdateringar nu. Igår när jag kom hem var det mysmiddag och sen bar det iväg till bion. Vi såg american pie och jag skrattade gott många gånger. Efter att vi vinkat av barnvakten somnade vi direkt. Idag har jag jobbat och efter det har vi varit i valbo och köpt plastlådor, varit hos svärmor och handlat på maxi. Nu ska jag sätta igång med att röjja lite i källaren. Eller ja, lägga det som är i flyttkartonger i nya fina plastlådor.

Trollet i somras♥

Jobb

Kategori: Familjeliv

Jag jobbar och jobbar och jobbar.. Hinner knappt se mina killar, men ikväll ska jag ut på dejt. Längtar!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1426780/images/2012/pic_200148934.jpg" class="image">

Torsdag

Kategori: Familjeliv

Ja då var det morgon igen. Jag har sovit riktigt tugnt inatt och har så ont i kroppen. Nu har vi bäddat rent, slängt in en maskin tvätt och ätit frukost tillsammans. Om en kvart är det dags för förskola och jobb. Känner mig som en helt ny människa nu när håret är fixat. Hoppas allt är bra med er!

Onsdag

Kategori: Familjeliv

På förmiddagen bar det iväg till öppna förskolan  tillsammans med Josephine och Vira. Jätteroligt att komma tillbaka, det var ett år sen vi var där sist. Efter det skyndade jag iväg och fick mitt hår fixat, så nu är jag blond och redo för sommaren. I håret iallafall. När jag kom hem fiskade jag upp min son och drog oss mot stan. Handlade en ny zip och mössa till trollet och hälsade på min lillasyster Fia på jobbet. Nu har vi ätit god mat och käkat godis. Mer om det i ett senare inlägg. Nu ska jag pussa på min man.

TUMMEN UR!

Kategori: Familjeliv

Idag har jag ringt hela 5 tråkiga men nödvändiga samtal. Känner mig som en ny människa när så mycket trillat av mina axlar. Efter jobbet åkte vi till pappas hus för att läma ett par paket till J & D. E fick samma i lördags. Undra om S blir sur nu när hon inte fick några badkläder och solbrillor. Colin somnade direkt när vi kom hem. Just nu sitter jag och skriver. Jag älskar verkligen det, känner att det kommer bli ett bra framtida yrke.

TISDAG

Kategori: Familjeliv

Godmorgon tisdag! Här hemma är vi nyvakna och rätt så trött. Utanför fönstret är det dimma och kyla. Ska vist hålla i sig resten av veckan. Tråkigt jag som är ledig imorgon. Nä nu blir det frukost och kläder innan förskolan.
image description

TVÄTTSTUGA

Kategori: Familjeliv

När jag kom hem hade vi besök av Colins kusiner, deras mamma och Colins farmor. Efter det blev det middag och iväg till tvättstugan. Tittade in hos svärmor en sväng på vägen från tvättis. Ännu en ung granne tvättade samtidigt som mig. Ännu en gång fick jag frågor, lite roligt. Tror folk att jag är specialist på att tvätta bara för att jag är mamma eller ser jag så gammal ut. Haha, förra gången fick jag till och med tvätten vikt av en kille som bor i vår trapp. Mycket tvättsnack nu. Hoppas ni haft en trevlig kväll!!

Bjuder på en favoritbild på mitt troll.

VÅR

Kategori: Familjeliv


Nu vill jag att våren ska komma till oss på riktigt. Sol och massor med plusgrader TACK!

TÄPT

Kategori: Familjeliv

Colin har vaknat av sin täpta näsa massor med gånger inatt. Han snarkade även som vaken. Nu sover han och jag hade tänkt att tvätta men skyndade mig  upp och bokade om tvättstugan till ikväll. Det är så bra att kunna boka tvättid i datorn. Vi har vår tvättstuga på en helt annan gata ett par hus bort i en källare. Jag kände ingen motivation till att gå dit just nu. Är lite extra trött idag men det är ju måndag.

SÖNDAG KVÄLL

Kategori: Familjeliv

Hela dagen har gått. Colin gick till stan på sina egna ben utan att stanna eller bära. Superduktig, handlade en plingklocka, ett pussel, woody i toystory och lite mat. Efter det och lite häng i ziperallbutiken drog vi oss hemåt för att ta bilen till pappas hus för middag med tre av mina  fyra småsyskon med respektive. Fullt ös på småttingarna. Jag säger då det, jag njuter av att ha bara ett barn. Min syster Jessica är 7 och min lillebror David är 4 och kombinationen med Colin som är två så blev det väldigt livat men de hade riktigt roligt. Det är så underbart att få träffa mina syskon, självklart min lillasyster Fia också och Emmy igår, älskar min familj ♥

Colin med moster Emmy igår.

MORGONPROMENAD

Kategori: Familjeliv

Idag hängde vi  med min vän Sofia på promenad. Colin lekte i boulongern och sprang emellanåt, var på riktigt toppenhumör. När vi kom hem åt vi lunch och nu ligger C och vilar medans jag tinar upp. Svårt att förstå att det var riktig vårvärme för några veckor sen. På eftermiddagen ska vi nog bara fixa lite, hade tänkt ta en tur till hemlingby men det är så kallt vill inte vara ute. Här kommer lite bilder från när vi var ute imorse:




GULD GRABBAR

Kategori: Familjeliv



Vi som tusentals människor samlades på torget för att hylla våra guldkillar. Underbar stämning och så roligt med massor av folk. Stor glädje från alla och Colin var lycklig som fick en SM GUULD tröja. Vi har sjungit SM GULD, SM GULD, SM GUULD!! Hela dagen. Träffade min mamma och lillasyster Emmy på ziperallbutiken. Hann träffa en borttappad lillasyster på torget också. Gud vad med ungar jag har alltså. Fika hos min farmor tillsammans med mamma mf, sen har vi avslutat med middag från gyllene måsen. Colin sover och jag ska försöka skriva ihop lite viktiga saker inför framtiden.

HELG

Kategori: Familjeliv

Klockan tre idag får jag helg, gissa om jag längtar. Innan dess ska jag göra klart hemma och jobba. Det snöar fortfarande, det är så tråkigt. Kan vi inte få lite sol och värme. En en och en halv vecka kvar tills det är maj månad. Då måste det ju bli varmt.

FREDAG

Kategori: Familjeliv

Vilket tråkigt väder det är idag. Blåser storm och snöblandat regn. Jag kom hem från jobbet halv sju. Sen dess har vi bara ätit middag och myst lite. Det är så tråkigt att Colin ska sova bara en timme efter att jag kommit hem. Nu ligger han i sängen och jag sitter i min zipp. Önskar att jag hade en motionsband att springa på nu när vädret är dåligt. Jag har en tendens att bli förkyld precis hela tiden så jag avstår och väntar på bättre väder helt enkelt.

SNUSFÖRBUD

Kategori: Familjeliv

Jag är inte speciellt insatt i frågan om snusförbudet som kom ut i nyheterna igår. Det ska vist vara något gift i det men är det inte gift i allt? I barnmat, kaffe och bananer. Snart kan vi inte leva alls. Med det vill jag  inte påstå att jag är för varken snus, rökning eller alkohol. Däremot tycker jag att det vore bättre att börja med rökningsförbud eftersom rökning drabbar folk runtomkring medans en snusare får skylla sig själv. Min sambo snusar så jag retade honom med att köpa hem tidningen. Kanske ska rama in framsidan.


Tror ni att det kommer bli en lag om snusförbud?

TJUGONDE APRIL

Kategori: Familjeliv


Godmorgon allihop! Jag sitter och laddar för dagen i soffan och Colin drar sig i sängen. En ny dag med nya möjligheter. Lite fix innqn förskola och jobb. Längtar tills jag slutar och får kramas med mina killar igen. Skit väder, blir det så vi får väl vara inne. Annars gillar jag att gå ut en göra något innan Colin ska sova. 

SM GULD!

Kategori: Familjeliv


100 år som lag firar vi som SM vinnare, Grattis brynäs!
Endå gör det så ont i hjärtat. Min älskade pappa var ett riktigt brynäsfan. Han var på de mesta matcherna och kände större delen av laget. Tänk om han fått uppleva det här, jag ser honom framför sig i sin brynäströja fylld med autografer fira segern. Alla matcher han planerat att ta med min lillebror på och att lära honom åka skridskor. Kanske står han där lilla David som nu är 4 år och är en ny stjärna i just brynäs. Ikväll när brynäs gjorde sitt andra mål lutade jag mig bakåt i soffan. Blicken svepte förbi fönstret och i mitten av ett litet hål mellan träden lyste den starkaste stjärnan. Han var med oss idag pappa. Nu ska jag försöka sova trotts alla som är ute och tutar med bilarna. Det är så härligt, väcker fina minnen om när de tog guld sist. Då åkte vi runt stan med bilen, jag och min syster fick stå och skrika i takluckan nostalgi ♥

T O R S D A G

Kategori: Familjeliv

Colin cyklade på sin cykel hela vägen till förskolan idag. Jag blir så stolt, han stannar inte utan kör raka vägen. Ibland får jag springa efter, tur att han har sin ryggsäck på ryggen som man kan hålla i. Tyvärr är det mitt i stan vägen till förskolan är. Önskar jag bodde i ett mysigt villa område istället utan all trafik. Dagen har varit rätt lugn, sprungit över till zpierallbutiken och suktat ett par gånger. När jag kom hem hade älsklingen lagat grekisk pytt. Efter det gick vi ut och tog lite bilder jag och Colin. Var ganska mörkt så de blev inte så bra.

I parken ikväll, utan dig vore jag ingenting Colin ♥

Saknad

Kategori: Familjeliv

Pappa, pappa ♥ Ibland bara väller allt över mig. Jag saknar min pappa så grymt mycket. Han har alltid varit den som alltid funnits för mig. Vad som än hände, han står alltid vid min sida. Varje dag träffades vi på hans jobb, Där jag står varje dag och bara väntar på att han ska komma in och le med sitt fina leende. Att komma dit och se hans kläder i kapprummet och alla minnen kommer tillbaka är riktigt jobbigt vissa dagar. Han fick mig att må bra, han fick mig att känna mig betydelsefull och stöttade mig genom allt. Han var alltid glad och possitiv och han berömde mig för allt. Han sa alltid att jag var världens bästa mamma. Colin var så fin ihop med morfar. Han pratar fortfarande om att morfar kör motorcykel och att han vill träffa morfar. Det sliter verkligen mitt hjärta i tusen bitar.

Jag blir så ledsen av att aldrig duga till något. Att aldrig höra en glad eller possitiv kommentar om ja, vad som hälst. Jag är bara någon i mängden. Känner mig så grymt ensam. Jag har såkallade vänner som inte hör av sig utan  att jag ringer dom. Jag gör så gott jag kan hela tiden. Jag försöker jobba stenhårt, träna, vara mamma och sambo. Ingen säger någonting mer än jaha jaja. Känns som att jag fastnat i en ond spiral och jag får ingen possitiv energi från någon. Jag önskar jag fick träffa min störta idol bara för en kväll för att få en kram och få en massa fina ord. Livet blir aldrig som förr. Hälften av mitt hjärta har slutat klappa. Kan någon vecka mig ur den här mardrömmen?

Onsdag

Kategori: Familjeliv


Idag hade jag mer än gärna legat kvar i sängen. Är så trött att det värker i kroppen. Ska bygga lite klossar med Colin och mysa i ziperallen innan det blir morgongympa och frukost. Solen skiner så idag hoppas vi på lite vårväder. Önskar er en bra dag allihop!

Valbo

Kategori: Familjeliv

Efter lunch drog vi oss mot valbo köpcentrum. Tog med oss min mormor och farmor också. Colin tyckte det var superkul, dock är det supersvårt att hålla honom i styr. Han är inte arg eller bråkig utan uppspelt. Springer iväg och gömmer sig. Ikeapersonalen stod i en ring och pratade engelska, ja vem stod i mitten och dansade, jo Colin. Vi står i kö och ska köpa kaffe, vem springer iväg och hoppar upp i en främmande tants knä, jo Colin. Hela tiden, springer snabbare än mig och till folk han inte känner. Han skrattar och ger ifrån sig glädjeskrik men vad sjutton gör man för att få honom att stå still bara några minuter?

På kvällen har vi käkat maxmat, känns inte bra för samvetet. Dock håller jag mig till kalorierna som tur är. Det blir lättare imorgon när jag jobbar. När Colin somnat ska jag ut och springa så fötterna blöder. Jag känner paniken över att sommaren är här snart och jag kräks snart på att se mig själv. Jag sover hälst med kläderna på och duschar i mörker. Nä nu ska vi kolla lite hockey, idag tar vi hem guldet Brynäs!

LEDIG

Kategori: Familjeliv

Det är så skönt att vara ledig. Colin får vara ledig han med. Tråkigt att det är så kallt ute. Svårt att hitta på något att göra. Funderar på att ta en tur till köpis på förmiddagen och hämta mina syskon på eftermiddagen för lite mys. Först blir det en dusch iallafall. Godmorgon alla!

Lat

Kategori: Familjeliv

Idag har jag syndat fikabröd och bara gjort morgonstyrkan. Har sån grym ångest men det är iskallt ute och jag börjar få ont i halsen. Inte värt att springa då kanske jag inte kan träna alls imorgon. Har endå hållt mig till rätt antal kalorier men känner riktigt sötsug och är småhungrig. Så blir det när man fuskar. Nu ska jag deppa ner mig under täcket och sova. Imorgon ska jag svettas hela dagen som straff. Vi är lediga imorgon så vi får se vad det blir för skoj.

Måndag

Kategori: Familjeliv


Godmorgon allihop! Här hemma är killarna trötta efter hockeykvällen igår. Båda sover fortfarande men jag masade mig upp. Inatt har jag drömt att jag var i singapore, det var fantastiskt skönt med värme och samvetet var på topp. Att äntligen kunna visa upp det här fina underverket för C´s släkt där. Gissa om jag blev besviken när klockan ringde. Nu ska jag göra morgonpasset och väcka Colin. Om en timme ska vi vara på förskolan.

Hoppas ni får en bra dag alla fina!

Cykeltur

Kategori: Familjeliv

Efter lunch gick familjen till stan. Colin cyklade och ibland gick det så snabbt att jag fick springa efter. Hälsade på min lillasyster på jobbet och kollade lite. Efter det har vi tvättat, ätit middag och kollat hockeymatch. Tyvärr tog inte brynäs hem det idag men i nästa match så ska vi väl ta hem guldet.

Nutrilett - Eatwell

Kategori: Mat & Motion



Idag testade jag Nutrilett-Eat well carbonara och blev possitivt överraskad. Började tillagningen i micron men det svämma över. I Kastrull funkade det toppen. Smakade som färdigmat men helt okej. Lite mjölig men det märks knappt. Påsarna är minismå men när pastan är kokt är det som en normalportion. Riktigt mättande så en tredjedel blev över. Den får en fyra av fem.

Söndag

Kategori: Familjeliv

Idag är det söndag och det betyder ledig dag. Sju vaknade min lilla gobit. Har riktigt mycket träningsvärk idag men det ger mig bara mer motivation, ögonen är lite för trötta bara. Ska köra morgonpasset och ta en shake så kanske man blir lite piggare. Det skulle bli sol idag men det är  grått så det blir nog en cykeltur på förmiddagen och en långpromenad efter lunch.

Igår hade jag iallafall en riktigt trevlig kväll. Min lillasyster och hennes kille kom och åt middag med oss. Invigde fritösen och de stannade länge.

Morgonpromenad

Kategori: Familjeliv


Vi tog en morgonpromenad runt Gävle strand och stad. Det blev sammanlagt 5km med Colin på ryggen. Några stopp för att titta på båtar och tåg, skrämma måsar och leta fiskar. Efter en timme ute i en snöstorm körde jag ett styrkepass här hemma också. Känner mig rätt duktig så ska unna mig en shake till frukost innan jobbet.

Tidigt

Kategori: Familjeliv

Ja idag blev det en riktigt tidig morgon. Colin vaknade klockan fem och kunde inte somna om. Men jag straffar inte honom för det, han är ju pigg. Jag är inte elak, sur eller anklagande utan leker lika glatt med honom. Ser möjligheterna, nu har vi extra mycket tid tillsammans en morgon så vad gör vi? Jag ger honom frukost och slänger på mig träningskläderna. Vi ska precis gå ut på en motionsrunda. Colin får åka på ryggen. Vi tar nog en runda till Gävle strand och tittar på båtarna. Kanske stannar på en fotbollsplan och bara springer.



SPRINGA

Kategori: Familjeliv

Eftersom det bara är skit på tvn så går jag ut och springer. Har fått upp en riktig kämparglöd och har snart gått ner ett helt kilo. För varje kilo blir det ett solariebesök. Imorgon hoppas jag att hinna med två rundor och ett par styrkepass. Nästa vecka ska jag försköka hinna med en runda på gymmet också. Står lite i valet och kvalet om jag ska skaffa gymkort eller simkort,  hm..

Vill också tacka alla snälla som ger fina och peppande kommentarer samt ger mig massor med superbra tips. Jag är mer motiverad än någonsin att dra det här iland!

Morgongympa

Kategori: Familjeliv

Ja då kör vi hemmaträningsprogrammet och sparkar igång dagen. Idag är det fredag, 4:e dagen med nyttigheter. När det blir helg tillför det massvis med frestelser men jag ska banne mig stå emot. Söndagen blir värst eftersom man är hemma hela dagen. Aja träning och dusch var det ja.

Min lilla rockstjärna. Ja många melodier utan ett ord fel och sammanhängande samtidigt spelar han i takt med gitallren. När vi lyssnar på musik sjunger han gärna med fast han inte hört låten förr och dansar i takt. Det musikaliska ligger i generna skulle jag tro.

Fullt upp

Kategori: Familjeliv


Efter jobbet och lite pannkakor tog jag och Colin en cykeltur. Landade hemma hos min syster Fia som hade min lillasyster Jessica på besök. Colin och Jessica har haft disco och ätit gott. När vi kom hem tog jag en motionsrunda och nu sitter jag här. Ska snart sova för imorgon blir det att köra stenhård träning innan jobbet.

Matdagbok

Kategori: Mat & Motion

Idag har jag käkat massor men endå hållt mig till strax under 1000 kalorier alltså 175 tillgodo.

4 st shake, en surdegsmacka med ost, 3 pannkakor och två st after egiht (35 kalorier/skiva).

Min underbara farfar gör smörgåsar till mig varje morgon så jag åt en sån extra som mellis på förmiddagen. Men 80 kalorier hade jag råd att lägga på det.

Jag har som sagt skaffat mig shapeup appen och precis all mat finns där att lägga in och räkna ut kalorierna för att nå sitt mål. Jag mår bättre än någonsin.

Ikväll har jag sprungit 3km och kört fem vändor med idioten i en lång backe. Det tog knappt en halvtimme och det skulle jag i princip kunna köra både morgon och kväll. Ska ha det som mål iallafall.

Shake

Kategori: Familjeliv

Sötsug från helvetet men står stålt emot. Längtar verkligen efter resultat nu. Motivation tack!

Uppe med tuppen

Kategori: Familjeliv

Ja det är precis vad Colin är. Vi hade en stor prydnadstupp på köksbordet som promt skulle ha i sängen igår. För en halvtimme sen ropade han från soffan och tuppen satt troget med. Nu ska jag köra igång med dagens hemma träningspass, Colin är riktigt taggad. Nu är vi inne på tredje dietdagen och jag har inte fuskat någonting, hejja mig. Önskar er en fin dag.

Onsdag

Kategori: Familjeliv

Ja då har halva veckan gått och snart halva april. Älskar att vi går mot ljusare tider nu vill jag bara ha höst! Just nu googlar jag runt och kollar efter glasögon, jag behöver nämligen ett par nya. Det är verkligen en hel djungel. Men nu är det verkligen kris jag ser absolut igenting på datorn och har svårt att läsa prislapparna på jobbet, kan bli lite svårt om man missar en nolla eller så.

Matdagbok

Kategori: Mat & Motion

Precis samma som igår fast jag åt en passionsfrukt istället för nötter. Håller rätt kaloriintag och är grymt nöjd med mig själv. Lyckas jag köra på såhär någon vecka till så hoppas jag att sötsuget är borta för just nu är det bara det som är jobbigt.

Dagens köttbulle..

Ny ring

Kategori: Familjeliv

      
                                                           Min nya ring, jag älskar den!

GÄSP

Kategori: Familjeliv

Idag var det jobbigt att kliva upp. Tråkigt väder och jag är supertrött. Ska blanda mig en shake och pula i mig lite vitaminer innan vi ska dra oss mot förskolan. Colin sitter just nu och bygger pussel i dunderfart, han har nämligen lärt sig att bygga hela tojsa (toy story) pusslet själv. Såhär hittade jag honom en morgon:
      
       
                                                           Ha en bra dag allihop!

VARDAG

Kategori: Familjeliv

      
Då var vardagen här igen.
Förskola och jobb har stått på schemat. Just nu sover Colin och vi kollar tv i varsitt rum. Ska skriva ihop ett personligt brev och fixa lite. Längtar mer och mer efter att få plugga faktiskt. Annars har jag varit duktig med maten också. Inget synda idag, P E P P !

Matdagbok

Kategori: Mat & Motion

Fukost:
Nutrilett shake
En kopp kaffe
Vitaminbrus
Blutsaft
Vatten

Mellanmål:
Kaffe

Lunch:
Nutrilett shake
Lite nötter
Vatten

Mellanmål:
Nutrilett shake
Kaffe

Middag:
1 bit lax i sås
2 potatisar
Vatten

Nu:
En kopp kaffe

Då var vi här i den här dagboken igen. Jag har tänkt att bara äta ett mål mat om dagen. Middagen och det är bara för att det är sån kvalitetstid för min familj. Enligt shapeup appen ska jag nå mitt mål om 7 veckor. Hoppas verkligen att den har rätt. Lagom tid till sommaren.

God förmiddag

Kategori: Familjeliv

Sitter på jobbet och sörplar kaffe, laddar för en heldag i butiken. Tråkigt väder är det idag också, blåser som sjutton. Idag har jag även startat en nutrilett vecka som rivstart. Önskar alla en fin dag!

PÄRLPLATTA

Kategori: Familjeliv

På eftermiddagen åkte vi till toysrus för att Colin skulle få handla något för sina påskpengar. Han valde en pärlplatta. Efter det åkte vi till svärmor och fikade. På kvällen köpte vi hem pizza. Colin fick vara med och baka idag med. De är så fantastiska på pizzerian vi går till. Här kommer lite pärlbilder:
       
       

S T O P P

Kategori: Mat & Motion


Nu är det totalt stopp med allt gotta, nu blir det hårdkörning igen.

Måndag

Kategori: Familjeliv

Klockan åtta vaknade jag av att jag hörde skönsång från vardagsrummet. Det lät såhär: Vi komma ifrån riara, vi komma ifrån riara askidaskida! osv.. Helt underbrt, Colin pratar hela meningar nu. Han diskuterar och vi förstår varandra jättebra. En massa härliga berättelser om vad som kan ha hänt för flera månader sen bubblar ut ur munnen på honom. Just nu bygger han pussel och jag ska hitta på något nyttigt att äta till frukost. Sen får vi se vad dagen har att ge, kanske tar en tur till hemlingby och kikar lite.

Söndag

Kategori: Familjeliv

Hela dagen har rullat på och lider mot sitt slut. När Colin vaknade efter sovstunden tog vi cykeln hem till min lillasyster och var där ett tag. På vägen hem fiskade vi upp några hamabujja på donken. En lycklig Colin käkade upp hamburgeköttet och dansade till så ska det låta på samma gång. När vi kom hem råkade jag släppa in en främling i trappen så jag blev superrädd. Han stod och lurade några portar bort när vi stannade med cykeln men när jag skulle försöka få dörren i lås hann han gå in i trappen efter oss. Jag han precis låsa om oss när han gick utanför. Sen dess har jag varit lite småskraj tur att Gabbi är hemma, stålkvinnan själv när sambon är på vift.

Hemma!

Kategori: Familjeliv

Nu är Colin äntligen hemma! Men då sover han istället. Jag passar på att göra ingenting. När han vaknar ska vi gå ut och leka lite och mata fåglarna. Snart har den här dagen nått sitt slut också. Det ska verkligen bli superskönt att vara ledig imorgon också. Hoppas det blir fint väder så att man kan vara ute.

Sakna!

Kategori: Familjeliv


Ja nu saknar jag Colin, ett dygn sen jag träffade honom. Det är rekordlång tid som jag är ifrån honom. Blir lite rastlös jag har liksom aldrig önskat mig barnvakt sådär men Colin älskar det så. Just nu ligger vi i soffan och kollar karatefylla. Blir nog en lugn dag, längtar efter mitt troll.

Påskafton

Kategori: Familjeliv

När jag kom hem från jobbet var det ingen hemma. C skjutsade iväg Colin till sin farfar där han ska sova över. Lite konstigt känns det eftersom det är tre mil hemmifrån. Han var glad och sover gott, bra info att lugna mammahjärtat med. Min syster och pojkvän hämtade upp mig för att åka hem till mamma på "påskmiddag". Nån äggröra, sillsallad till förrätt, rostad potatis med örtfylld fälskfilé och vitvinsås till varmrätt, lime & passionsfrukts cheesecake med jordgubbar till efterrätt. Mycket trevligt men tomt utan mina killar. Kom väl hem alldeles för tidigt tycker min sambo så jag gömmer mig i sovrummet och låssas som att jag inte finns. 

Dagens köttbulle.. 

Glad påsk

Kategori: Familjeliv

Imorse hade påskharen varit här med paket och gömt ägg. Colin fick ett bamse memory och en buzz bubbelpistol till såpbubblorna. Han blev superlycklig och vi har både spelat och blåst bubblor nu på morgonen. Igår fick han ett ägg med en tröja, russin och ett par gelehallon av sin mormor. Han rörde inte ens godiset. Godis är ÄKLIGT säger han så fint. Helt underbart att inte behöva bråka om sånt. Han får gärna strunta i godis ett tag till. Jag kommer aldrig att uppmuntra honom att äta godis, då får han hellre presenter. Här får ni se vår morgon.


Skärtorsdag

Kategori: Familjeliv

T R Ö T T . NU
Ligger i sängen och är jättetrött. Efter jobbet har jag handlat, lagat mat, varit hos min farmor och farfar och sen handlat igen. Pulat i mig lite godis. Får se hur långt jag hinner se på bb innan jag somnar. Min kropp är verkligen iställd att somna så  fort jag lägger huvudet på kudden. Lika bra för imorgon ska jag vara trebarnsmamma. Vi ska till leklandet och bara ha det bra. Colin har längtat så mycket dit.

PÅSK GUBBE

Kategori: Familjeliv


Idag skulle de vara utklädda på förskolan eftersom det var påskfest. Min lilla sötnos ville inte titta in i kameran när han hade solen i ögonen men såhär söt var han iallafall. Nu sover han sött efter vår lilla utflykt. Har hunnit träffat Jessica och David med, mycket värdefull tid. Nu myser jag med mannen och kikar tv.

Åka buss

Kategori: Familjeliv

Fick sluta tjugo minuter tidigare idag. Skyndade mig till matbutiken för att handla lite och posta alla tjugo påskkort. när jag kom hem hade jag glömt svärmors tulpaner och resterande påskkort som jag lovat Colin att dela ut ikväll. Så nu sitter vi på bussen till maxi istället för att handla lite fjädrar till riset.

FÖRKYLNING

Kategori: Familjeliv

En evighetsförkylning har bosatt sig i min kropp. Det känns som att det aldrig blir bättre. Småfebrig, fryser, bihålsinflammation (som ger mig världens tandvärk också eftersom jag har inplantat), hosta, snorig och jätteont i halsen. Endå bangar jag inte, jobbar på endå. I slutet av veckan blir det ju en extra ledig dag också. Nä nu lär jag spida på lite och väcka Colin som sover.
     

Baka baka

Kategori: Familjeliv

Just nu sitter jag på en stol hos mina kusiner och slappar medans Louise och Louis (Colin) bakar kakor. Hon har spökat ut honom så sött, min lilla trollunge!

SÖNDAG

Kategori: Familjeliv


Ja då var det söndag igen.
Tiden går i turbo och stressen är på topp för att hinna med allt på den lediga dagen. Ska träffa min kusin idag. Sen får vi se var dagen tar oss. Colin är pigg och glad iallafall.