Sandra - Colins mamma

Mini

Kategori:

Min mini Colin, mamma älskar dig så <3

Måndag

Kategori: Familjeliv

Ja då var det måndag igen. Helt otroligt vad snabbt veckorna går. Jag har jobbat hela dagen, det var underbart att komma hem. Är så trött, har sovit dåligt inatt. Drömt fruktansvärda mardrömmar så jag hade riktig panik, trodde jag blivit störd i huvudet ett tag. Jag var mig själv på morgonen och är det fortfarande som tur är! Annars händer det nada. Sitter och kollar tv, Hade igentligen tänkt att springa men min hals strejkar. Har nämligen snöat in mig på apelsinjuice, som jag är allergisk mot så nu får jag knappt ner vatten för jag har sånna blåsor. Jag är lite osmart sådär. Jag ska ta och ladda kameran och ta lite nya bilder att visa er. Det är så tråkigt med bara mobilinlägg. Ska bli bättre. Det är ju superdumt att man inte kan svara på kommentarer via mobilen.

Traktormuseum

Kategori:

Igår var vi till traktormuseumet tillsammans med en av mina systrar, Emmy. På kvällen tog vi en cykeltur i spöregn och avslutade helgen med att få nya, fina naglar hos grannen. Idag säger vi godmorgon Måndag, Hej arbetsvecka!

Lunchshopping

Kategori:

Hittade lite fint till min gobit på lunchen.

Lördag

Kategori:

Det är väldigt lite som händer här på bloggen nu. Desto mer i vardagen. Bara massor med possitiva känslor springer runt i kroppen och jag är glad jämt. Träffar mycket fina vänner, M och PM framför allt. Igår var jag ut och dansade för första gången, det var superskoj.

Tillbaka

Kategori:

Ja då är jag tillbaka i verkligheten. Jobb 6 dagar i veckan. Hösten är här, det känns i luften. Just nu sitter jag på bussen till Sandviken. Rätt skönt att åka buss, lyssna på musik en halvtimme innan och efter jobbet. Hoppas att vädret blir bättre tills jag kommer hem. Blir galen av alla innelekar vill hellre vara ute med Colin. Här är en bild på honom när han gästspelade i skyltfönstret.

Ledig

Kategori:

Idag är vi lediga. Funderar på att ta oss till leklandet, om någon vill hänga på. Om min kropp vill också, vi kommer inte riktigt överens. Igår var jag ut och åt med lite mammor från föräldragruppen. Supertrevligt, så roligt att träffa andra med barn.

Händelserikt

Kategori:

Efter en lång arbetsdag kommer jag hem till en trapp full med pepparspray, underbart med min sönderkräkta kropp. Nu är det vädrat iallafall. Köpt pizza till middag. Det är bra billig mat, tre måltider för 50 kr. Ja sen är ju min sons lockar borta, liite svårt att vänja mig. Lika go endå. Jag bad nyss honom kramas med mig istället för pappa, fick som svar: Nej mamma! Gå och sola..

Söndag

Kategori:

En lugn dag, hängt lite på Louises jobb, varit på fiskjakt, två rundor på stan och lillasyster över på lunch. Colin och jag tog nyss en cykeltur till affären. Ska snart runda av dagen i soffan med trollet.

Självupptagen

Kategori:

Jobba, umgås med vänner, träna, plugga och vara mamma. Det är vad mitt liv går ut på just nu. Jag har storslagna tankar om framtiden. M drar ut mig på kvällarna för att träffa trevliga männikor. Jag trivs så bra med mitt liv just nu. Jag har funnit två underbara vänner Matilda och Sofia som stöttar mig i vått och tort. Utan er hade jag inte klarat mig genom allt det här elendet.

Bygga hus

Kategori:

Idag har vi träffar Sofia och Edwin. Ätit på stan, promenerat och myst i en lekpark. I parken lekte Colin att han byggde hus med en grävskopa som fanns där. Nu vilar vi framför pippi. Colin fick nämligen ett stort brev på posten idag, en DVD box med pippi låg det däri.

Converse

Kategori:

Colins 2:a par Converse är inhandlade. Han valde ett par röda, mitt lilla modelejon!

Smultron

Kategori:

Idag har jag & & Colin tagit en dagstripp till Hudiksvall. Har hälsat på kollegor, varit hos min farmor på lunch där vi åt oss mätta på nyskördade smultron och hallon. Nu är vi hemma och jag somnar deffinitivt innan åtta idag. Blir så när man är ute på nätterna. Hade en fantastisk kväll igår med en god vän.