Sandra - Colins mamma

Gott nytt år

Kategori: Familjeliv

Då var slutet på 2012 här. Äntligen, för mig har året varit ett sånt här år då det varken har hänt något riktigt negativt och inget superpossitivt. Någon slags mitt emellan år. Nu ser jag fram emot att få ta del av ett nytt år som förhoppningsvis gör att man kommer lite längre i livet. Nytt jobb och förhoppningvis en ny bostad, ett hälsosammare liv och ett körkort. Att komma in på polishögskolan vore ju ett plus. Tänk om man bara kunde få uppleva alla de här sakerna under ett år. Att jag kan skriva att jag lyckats uppfylla alla mina drömmar under ett år vid 2013´s slut.
 
Idag har vi åkt skridskor. Det kanske finns ett litet hockeyproffs i Colin. Vem vet, nästa vinter ska han få sig en egen brynäs matchtröja. Efter det har vi umgåtts med grannarna och ätit oxfilé med potatisgratäng och pannacotta. En helt okej nyårsafton alltså. Nästa år hoppas jag att vi bor större så att man kan bjuda hem lite folk på middag och sådär. Mitt drömhus ligger kvar ute på hemnet. Förhoppningsvis är det lika svårsålt som vårat hus. Då kan vi köpa det sen när allt är klart och jag fått mig ett nytt jobb.
 
 

Fredag

Kategori:

idag har jag jobbat hela dagen. Jag och min kusin blev bjudna på lunch av min farmor. Colin kom förbi en sväng på jobbet också. Då rusar han in och ropar heej! Sen ska han ha en kaka och leka med kassaparaten. De minutrarna gör min dag. Jag saknar honom så enormt när jag jobbar. Kom hem till god middag och mina fina killar. Sen har vi bara tagit det lugnt. Ska väl lägga mig snart så att jag orkar upp och jobba imorgon igen.

26 December

Kategori: Familjeliv

     
Nu var det länge sedan jag skrev. Närmare bestämt 1 månad sedan igår. Dagarna går, jag jobbar och det har varit extra mycket nu inför jul. Som det alltid är när man arbetar inom handel. Vi har fått hem pris från semper då Colin kom på plats 4 av drygt 4000 sökande i deras charmtrollstävling. Vi har firat jul fyra gånger, Colin har blivit överöst med leksaker, så nu måste vi åka och köpa nya förvaringsmöbler till hans rum. Träffat släkt och vänner de senaste dagarna och jag känner att jag verkligen är på topp. Det känns helt underbart att få ha spenderat tre hela dagar tillsammans med min gounge. Idag har vi beställt en ny dator, så nu hoppas jag att det blir lite mer roliga uppdateringar här i bloggen. Förhoppningsvis blir min kamera lagad med så att ni kan få se lite bilder från våra dagar. Colin har vuxit flera cm de senaste månaderna. Så nu har han storlek 98 och växer snart om sin lilla mamma på 153 cm.
 
Hoppas att ni alla haft en fantastisk jul. Vi hann aldrig ta något julkort iår och jag har helt glömt bort att svara på alla sms. När man väl är ledig så är man med familjen till 100% och jag varken hinner eller kommer ihåg att höra av mig just nu. Varenda minut av mina lediga dagar är planerade så när Colin somnat på kvällen så sover jag också. Det här kortet tog jag på Colin igår när han lekte doktor. Gounge mamma älskar dig så <3
 
Ni som har instagram kan följa mig där, lättare att uppdatera med bilder där. Så lägg till Sandrahupdate

Jag och min far

Kategori: Familjeliv

 
 
Jag saknar den humor, som var hans sigill
Den som la grunden för att jag finns till


Som präglat min uppväxt, ända fram till idag
Som gjort att min son är densamma som jag
 
Jag får ta del av drömmar han har
På samma vis som då det var jag, och min far
 
Magnus Uggla / Olle Ljungström - Jag och min far