Sandra - Colins mamma

Work

Kategori: Familjeliv

En dag full med jobb, det är så roligt nu när vi har en duktig sommarjobbare med oss. Gubbarna älskar verkligen att handla av oss tjejer. Ville har varit med oss också har fått finbesök av min fina vän Sofia. Hon bjöd med oss till Ockelbo marklad imorgon. Passar ju bra eftersom jag råkade vara ledig imorgon. Både jag och Colin är supertaggade, han har redan bestämt att han ska säga plutti plutti plutt och peka lille E på näsan, så som Karlson på taket gör med bebisen.
 
Har shoppat lite på rean också. För av någon konstig anledning växer mina byxor ifrån mig. Nu på kvällen har vi varit över till min fantastiska farmor och farfar. Det är det jag kommer att sakna när vi väl flyttar från stan. Att bara kunna springa över till både svärmor och min farmor på en minut. Att äta frukost och se båda två gå förbi på morgonpromenad med varsin hund. Ja, man kan inte få allt. Jag tror inte att jag skulle palla att dra ihop hela släkten till ett flerfamiljshus heller.
 
Ja nu har jag skrivit ner lite babbel igen. Nu ska jag göra mig klar och skriva en lista på vad jag behöver ha med mig imorgon. Det kommer bli så roligt att komma iväg på en liten tripp. Snart har jag eget körkort och då ska vi minsann vara ute på vift  allt oftare än nu.
                        

Onsdag

Kategori: Familjeliv

Här hemma startade dagen klockan sju imorse. Vi brörjade med ett besök i tvättstugan, efter det blev det frukost och fix inför förskola och jobb. En något missnöjd son fick åka rally i vagnen till förskolan. Jag kom som en blöt fläck till jobbet. Om bara någon vecka fyller jag år, vet ni vad jag önskar mig? Jo fler timmar på dygnet. Jobbade fram till klockan halv fem. Fiskade upp två stjärnor för en liten runda i city innan det blev ett bio besök. Mötte en kund ute på gatan. Jag fick mycket beröm, nästan så att jag blev tårögd. Tänk att jag gjort ett så gott intryck på någon jag inte alls känner och att han dessutom känner igen mig efteråt.
 
Dricka, popcorn och godis inhandlades innan biosalen fylldes. Jag kan säga att jag var en av de som var mest förväntansfulla. Vi såg Ice Age 4 i 3D, mina två små tyckte det var stencoolt medans jag hade lite svårt att anstränga mig tillräckligt för att se allt i de där glasögonen. Lite mat på gyllene måsen blev det också innan hemfärd. Underbart att träffa de stora, det blir alldeles för sällan tyvärr.
Två av mina fyra gohjärtan. Lillebror David och lillasyster Emmy. Lilla Jessica var ute på andra äventyr och Colin är lite liten för att sitta still. Det är ni som gör livet värt att leva.

Körskola

Kategori: Familjeliv

Ja, imorgon ska jag äntligen ringa och boka tid på körskolan. Det brinner i knutarna just nu och nu är det gärnet som gäller. Idag har jag jobbat hela dagen och storhandlat. Har hunnit köpa ett par nya tröjor till mig själv på rean också. Ska kika runt lite på nätet om jag hittar några jeans i rätt storlek.Tänk att jag gått ner från storlek 29/30 till 24/30 i tum.

Frånvaro

Kategori: Familjeliv

Eftersom blogg.se appen inte funkar så blir det inge inlägg här. Jag har ju som sagt ingen dator. I helgen har vi varit på semester hela familjen. Blivit uppassade som kungligheter. Kanske ni få se bilder imorgon. Annars jobbar vi på och dagarna flyger iväg. Framtiden knackar på dörren och just nu är det mesta ovisst. Skolan jag sökte satte in mig som reserv. Lite tråkigt men det är endå deras förlust känner jag. Det var bara jag och en tjej till under 40 år på intervjuen så vill de inte sattsa på framtiden är det deras problem. Nu ska jag ge gärnet för att komma så nära mitt livs mål som möjligt. Det är det nedräkningen handlar om så håll utkik så kommer det nog en bra förklaring till det snart. Hoppas alla haft en fin midsommar.

Operation 88 dagar

Kategori: Familjeliv

Min nya livsstil. Operation 88 dagar startar imorgon. Pepp!!

Lilla P

Kategori: Familjeliv

Colins smeknamn har länge varit lilla p. Räcker att jag och C bara tittar på varandra så protesterar han. Vårt lilla preventivmedel.

Ta en tidning

Kategori: Familjeliv

Överallt runtom i Gävle finns det ställ med gratistidningen nöjesmix. Just nu är min lillasyster omslag och har hela 6 sidor för sig själv. Colin tycker det är superkul att berätta stolt att det minsann är hans moster det där. Den senaste tiden har hon också varit med i radio och på förstasidan av Gävles lokaltidning. Japp, jag är stolt. Jag måste skryta lite. Hennes sida är iallafall bysofia.se

Lördag

Kategori: Familjeliv

Dagen började med en promenad. Sen jobb 10-15. När jag kom hem hade Colin åkt till farfar. Har slappat på soffan med mannen och pratat sönder öronen på grannen. Nu blir det nog matlagning.

Phil & teds smart

Kategori: Familjeliv

Välkommen till familjen. Vi har testkört lite överallt idag. Så enkel att köra och Colin tycker att den funkar bra. Han ser bättre och är friare i den här än scootern. Toppenbra och bekvämt bälte. Enkel att bygga bara att klicka fast däcken. En fin dyna och regnskydd ska inhandlas. Kunde bära ner den i trappen och tar upp hälften så mycket plats som scootern. Bara tummen upp än så länge.

Åka tåg

Kategori: Familjeliv

Innan de tog biljetten hann Colin somna. Ska köpa mat till min syster då vi kommer till stan. Efter det ska vi hämta nya vagnen och ha middagsgäster. Älskar livet!

E4

Kategori: Familjeliv

Nu sitter vi i bilen på väg till Söderhamn. Ska på minsta lillasysters första skolavslutning. Passar på att hälsa på hemma hos Colins mormor också. Vi är ju bara där en gång om året ungefär. Vi tar tåget hem för underhållningens skull. En dunderladdad pojk har jag med mig.

Bebismys

Kategori: Familjeliv

En hel förmiddag på stan med Colins faster stod på schemat idag. Efter att jag fiskat upp min son vid tvåtiden åkte vi till Sofia och Edwin. Blev bjudna på hembakat, hemgjord saft och massor med bebismys. I början var han riktigt avis Colin men efter en stund blev han en hejjare på att vara barnvakt. När vi kom hem stod pannkakorna på bordet. Nu badar Colin sen är det läggdags. Vi ska nämligen ut på äventyr imorgon bitti.

Ängel

Kategori: Familjeliv

Vi 4 systrar har ett varsitt halsband med en ängel. Vi bär med oss systersymbol samtidigt som det påminner om oss vår egen skyddsängel där uppe, som jag saknar dig pappa ❤

Gosplutt

Kategori: Familjeliv

Ja må hon leeva!

Kategori: Familjeliv

Jag och Colin klev upp tidigt idag. Slängde ihop en rabarberpaj och cyklade till syrran (http://bysofia.se">bysofia.se), som fyller 19 idag. Tände ljusen i trappen och plinga på. Som tur var öppnade J så vi kunde sjunga i sovrummet. Sen bar det iväg till jobb. Grattis Fia på 19 årsdagen!!

Lalala

Kategori: Familjeliv

Som jag saknar den här lilla gobiten om dagarna. Den här bilden tog jag när vi hälsade på mitt jobb i lördags. Colin jobbade lite på kontoret. Funkar som extra men när han blir stor ska han bli polis.

Jobb

Kategori: Familjeliv

Sitter på bussen till Sandviken. Ska jobba där igen. Idag var det en kommungubbe på förskolan som kallade Colin för flicka. Haha om de inte ens ser skillad på flicka och pojke ska det bli väldigt spännande att se hur nya förskolan kommer att se ut. Annars är jag rätt bitter över vädret. 10 grader och mulet?! Sommar, vad är det?

Work

Kategori: Familjeliv

Idag var det back to work. Jobbat i sandviken. När jag kom hem hade mina underbara lagat mat. Kollar lite tv men ska snart sova. Colin har gått sin första långdag 9-16 på förskolan idag. Tyckte att det var HÄFTIGT att äta mellis. Haha han använder så väl valda ord vår son. Mitt nya nöje är att ta egobilder. Ser
Rätt pajas ut men vad gör väl det? Jag har nått -20 kilo på vågen också. Det tog 4 år, nu gäller det bara att bygga muskler. En riktig wannabe polismorsa är jag. Hejja mig!

Värme

Kategori: Familjeliv

Äntligen har det varit shorts värme. Har varit i valbo med familjen och shoppat lite. Varit ut med grannen en sväng. Nu ska jag sova!

Furuvik

Kategori: Familjeliv

Idag har vi varit i furuvik med tre av mina småsyskon. Kollat apor, ätit glass och skakat rumpa med sean banan. Nu på kvällen har vi haft besök och nu ska jag sova!

Student 2008

Kategori: Familjeliv

För fyra år sen tog jag studenten fast den 13:e. Då på kvällen blev jag käär i min sambo. 20 kilo tyngre också, haha.

Studenten

Kategori: Familjeliv

Godmorgon, idag är det en speciell dag.
Min lillasyster tar studenten. Blir ett riktigt firande hela dagen. Hoppas på finväder då jag tänkte köra på bara ben. Sen är det en till sak som är speciell just idag, det är första gången under Colins tvååriga liv han är ledig med mig och pappa C jobbar. Nä nu lär jag sätta fart! Ska ni fira några studenter idag?

Lovely fingers

Kategori: Familjeliv

Påsar

Kategori: Familjeliv

Någon som har ett bra tips på hur man blir av med påsar under ögonen? Hemkommen från en arbetsdag, mat i magen och ska iväg på nagelfix hos bästa Gabbi.

<3

Kategori: Familjeliv

Slagen hjälte

Kategori: Familjeliv

Plöttsligt så blev det tyst på ryggen. Halva stan såg ut som fågelholkar när jag gick runt med min stolthet hängandes på ryggen.

Hoppla!

Kategori: Familjeliv

Idag har vi spenderat vår dag i boulongern. Sol, byggare bob (bobby spikar), ponnyridning och massor av bus. Colin däckade på min rygg på vägen hem. Nu har vi ätit fläskfile, pommes, bea och rödvinnsås. Ska njuta lite av ledigheten och äta jordgubbar när trollet somnat. Han lider inte eftersom han inte är speciellt förtjust i just jordgubbar.

Godmorgon

Kategori: Familjeliv

Idag fick vi lite sovmorgon. Klockan åtta vaknade Colin som på beställning. Försöker hitta någon rolig aktivitet att göra men det ekar tomt. Så tråkigt med det här risiga vädret, när kommer sommaren tro?

Polis

Kategori: Familjeliv

Nästa vecka får jag veta om ja kommer in på utbildningen eller inte. Tänk om jag kommer in? Jag kommer självklart gå men jag vill ju innerst inne bli polis.. Nä jag måste verkligen ligga i nu så jag får mitt körkort och lite kondis så jag blir behörig. Här är mitt nya beroeende:

Trött

Kategori: Familjeliv

Har frusit och gäspat hela dagen. Att det ska bli frost inatt känns helt sjukt. Nu hoppas jag att tvättmaskinenr klar snart så jag får sova. Har försökt att sommra till det lite idag iallafall. Smultronlinne och ätit jordgubbar till lunch. Anledningen till att jag inte svarar på kommentarer är att vi inte har någon dator. Inge pengar över till en ny heller. Dock önskar sig trollet en ipad så.. Vi får se om det kanske blir en sommarpresent till familjen.

Guldlock

Kategori: Familjeliv

Vår lilla guldlock slocknade direkt när han kom hem. Vägrat att vakna. Har bara fixat lite hemma idag. Det är iskallt i lägenheten vår hyresvärd har stängt av värmen så elementen funkar inte. Sen har varmvattnet inte funkat heller. Ibland undrar man varför hyran är så hög. Ska laga lite mat nu medans killarna spelar pa vita.

Ny vagn

Kategori: Familjeliv

Just nu har vi en emmaljunga scooter limegrön. Helt underbar men endå rätt klumpig och den står mest och dammar. Därför har jag kikat runt lite nu. Colin är snart 2,5 år men jag känner endå att en liten sulkyvagn kan vara bra att ha om man ska ut på dagsutflykter. Gillar dock inte de dubbla klassiska sulkyhjulen, de ser så klumpiga ut. Efter att ha letat google runt har vi äntligen hittat den vagn som fyller vårat
behov, en phil & teds smart. Inte omöjligt att det blir en beställning redan imorgon. 
                                                

Ledig fredag

Kategori: Familjeliv

Idag har jag varit ledig. Startade dagen med att baka paj. Sen kom min vän Sofia och hennes lilla kille på ett par veckor hit. Jag fick hålla i över en timme innan han somnade. De följde med och hämtade Colin efter det. Han blev hur glad som hälst. På em har vi provat vagnar och köpt en ny toasitts til Colin. Efter hamburgemiddag och mys ligger nu killarna och sover. Jag kollar lets dance utan att höra något eftersom de har konsert utanför vårat fönster, irri..