Sandra - Colins mamma

Mys

Kategori: Familjeliv

Idag slutade jag tidigt, så då passade Jessica på att komma över på mys. Ätit god mat, druckit dricka och ätit chokladask. Inte blev det sämre att Eric Saade precis hann sjunga innan hon skulle hem. Helt till sig, hon är ju dökär i honom. Så himmla gulligt. Sämre var det ju att han inte ska ha någon konsert i Gävle, vore så kul att ta med syskonen på det. Får se vad som är närmast för självklart ska de få se sin idol. Nu ska jag sova. Hoppas att jag vaknar pigg imorgon och full av energi, känner mig riktigt låg och ledsen idag.

Blond

Kategori: Familjeliv


Näe, idag kände jag att jag saknar mitt blonda hår. Kanske blir lite slingor till sommaren. Dagarna går och det blir inte så mycket bloggande. Kommer hem vid halv sju, äter och gosar med mina pojkar innan jag somnar. Just nu sitter jag och klämmer i mig lite godis och skriver personliga brev. Känns helt världelöst att söka massor med sommarjobb som undersköterska när jag igentligen vill göra något helt annat. Önskar ju att jag skulle haft ett fast jobb innan sommaren. Man vill så mycket men det händer ingenting. Inte konstigt att motivationen är som bortblåst ibland.

Juldagen

Kategori: Familjeliv

Vi hade en trevlig kväll igår. Jag har nog aldrig sett ett barn så lyckligt som Colin var igår när tomten kom. Han dansade segerdanser, pussade kramade och sjöng för honom. Mycket fina presenter har han fått också. Idag har killarna firat jul hos Colins farfar medans jag har varit hemma och städat. Nu ska jag krypa ner, jobb imorgon.

Men jag saknade dig riktigt mycket igår pappa, Colin frågade efter dig flera gånger ♥

God Jul

Kategori: Familjeliv

God jul önskar vi er. Colin vaknade extra tidigt idag. Helt spidad och väntar på tomten. Han har fått öppna ett paket på morgonen, hans bärbara dvdspelare. C fick en klocka av oss också. Superfint, så killarna har lekt med sina presenter i soffan medans jag slummrat. Efter en julfrukost sitter jag och slappar i soffan medans Colin tar sitt årliga julbad. Ska åka till valbo köpcentrum en stund senare för att fördriva tiden. Korta klockarmand och köpa grädde till efterrätten. Ska fira i pappas hus med familjen idag. Blir hela 23 stycken eftersom både mammas och pappas släkt firar tillsammans. Det kommer att kännas riktigt tomt utan pappa. Men barnens glädje och utrstrålning gör att jag orkar hålla humöret uppe. Hoppas alla får en fin julafton och kom ihåg att det är barnens jul, blir så arg på folk som sitter och hinkar snaps och alkohol vid varje tillfälle man kan.

Julklappar

Kategori: Familjeliv

Idag har jag handlat lite julklappar. Det blir ju inte så många i år eftersom pappa inte är med så ger vi bara presenter till barnen. Ska handla lite mer imorgon, småpaket till Colin och lillebror. Systrarna är klara. Ska faktiskt unna mig en klänning också. Något nytt snyggt till jul. Idag har jag slutat tidigare för att kunna baka med kusiner och syskon. Blev tryffeltårta med saffransglasyr. Superenkel, ni ska få bild och recept senare. Har klätt granen hemma hos  pappa också ikväll. Idag kom de flesta av våra julkort fram. Såhär ser det ut i år:

Måndag

Kategori: Familjeliv

Idag har jag lunchat med min vän Sofia. Så kul att man äntligen får ihop en träff. Svårt när man jobbar olika. Efter jobbet har jag inte gjort någonting alls. Ätit nudlar och kollat på tv. Glamoröst jag vet. Mina söta småsyskon Jessica och David kom förbi en stund på jobbet. Helt underbart att träffa dem. Jag saknar dem hela tiden, Emmy också förståss. Nu ska jag bara googla lite och lägga mig.

Årets julkort

Kategori: Familjeliv

Imorse när vi vaknade var det vitt ute. När Colin väl vaknade och snöandet lugnade ner sig en del var det snabbt på med tomtekläderna och ut i snön. För varje steg man tog blev det bara grått slask. Det började snöa dasslock igen. Fick till en bild som var ok, inte lika bra som förra året men det får ni tåla. Colin frös, såhär såg det ut:

Den här veckan kommer alla nära och kära få sig ett kort på den här lilla nissen i sin brevlåda.

Sjusovare

Kategori: Familjeliv

Colin sover fortfarande och jag sitter uppe och tittar på all snö som faller ner. Klockan är ju trotts allt 10 så snart borde han vakna tycker jag. Senare blir det jobb och lite hemmafix som vanligt. Igår hann jag inte skriva alls började sortera kort. Nu ska jag banne mig framkalla allt. Nästa gång det är fri frakt så ska jag klicka hem flera tusen bilder. Hoppas på att det är klart tills hans tvåårsdag iallafall.

Saknar sommaren

Kategori: Familjeliv


Torsdag

Kategori: Familjeliv

Efter en lång arbetsdag har jag nu fått besök av Johanna. Ska fika lite snart och bara ta det lugnt. Såhär söt var mitt troll imorse iallafall.

Onsdag

Kategori: Familjeliv

Burr vad kallt det är ute nu. Riktigt ruggigt, vill inte ens gå ut. Efter jobbet åt vi middag och Colin somnade tidigt idag. C är ute på vift så jag tittar på bröllop och äter bullar. Verkligen jättefint med allt som hör bröllop till. Jag vill också gifta mig någon dag. Dock blir det inget i kyrkan och ingen klänning. Utan pappa finns det ingen poäng. Nästa år är det faktiskt skottår, då får vi tjejer fria. Kanske man ska passa på då.

I brist på nya bilder så tar jag en gammal. Min lilla tvstjärna.

Lucia

Kategori: Familjeliv

Idag har jag jobbat kortdag. Vid två mötte jag upp Christian och hans syster för att gå till förskolan. Massvis med söta små tomtar och lucior.  När vi kom hem bakade jag och Colin drygt femtio stycken. Packade dem i påsar och gick runt till grannar och släkt för att lussa. Alla blev superglada, min lilla sötnisse. Nu ska jag sova med stort S.


Svar till Anna

Kategori: Familjeliv

Jag har fått ett par kommentarer om mitt jobb. Sist var det en från Anna som undrar var jag jobbar med.
Jag har jobbat som undersköterska i många år men det är riktigt dåligt med jobb på den fronten. Pappa bad mig då han blev sjuk att hjälpa till på hans jobb. Därför jobbar jag just nu i butik och trivs som fisken i vattnet. Finns möjligheten så kommer jag inte gå tillbaka till usk jobbet igen. Jag saknar mina dementa vänner och personalen men känner att jag vill mer. Jag kan det nu. I butiken lär jag mig nya saker varje dag, träffar människor, får klä upp mig och gå i mina vanliga kläder. På dagtid också, jag mår så bra nu. Så då vet ni vad jag sysslar med på dagarna.

Måndag

Kategori: Familjeliv

Ännu en hel arbetsdag har flugit förbi. När jag kom hem stod maten på bordet som vanligt. Baconlindad kycklingfilé med cheddarost, pommes och sås. Nu sover Colin och jag passar på att göra en massa bra saker. Borde baka lite också men jag orkar inte. Känner ingen julkänsla alls. Vill helst hoppa över hela grejjen i år.

Irish

Kategori: Familjeliv

Vi var ut till Colins fasters nya bostad idag. Där fick vi lunch och nybakat. Colin lekte av sig tillsammans med sina kusiner. Svängde in på toysrus och zoo på vägen hem.  Väl hemma tog vi en stödvila. Jag och C mös i soffan och Colin sov i sin säng. Handlat och ätit mat. Hunnit svänga in till svärmor en stund med. Efter middagen bakade vi pepparkakor. Superfina, men eftersom Colin ropade färdig på toaletten så blev de svarta, haha. Nu myser jag med en irish coffie innan jag ska krypa ner i sängen. Imorgon är det arbete igen.

Morgonbad

Kategori: Familjeliv

Igår hann jag inte blogga. Jobbade hela dagen och efter det var vi iväg och åt mat med massor av folk, i pappas anda. Kom hem ett inatt, jag hoppas verkligen barnvakterna kom hem i ordning. Nu på morgonen har Colin tagit ett bad, senare ska vi baka lite julbak. Har inte gjort det innan eftersom jag tycker det hör till lucia.

Begravning

Kategori: Familjeliv

Idag, den 9 December 2011 har jag varit på begravning. Ett sista farväl av min älskade pappa, min sons morfar. Imorse när killarna åkt till förskolan kände jag som alla andra dagar tomheten. Har aldrig tagit Colin förgivet, är alltid berädd på att han inte kommer tillbaka när han går. Kan låta konstigt men det är faktiskt så. Jag tar vara på varenda möte med alla jag känner och är mycket medveten om att oväntade saker kan ske mycket plöttsligt. Det finns bara en person som jag någonsin tagit förgivet, pappa. Varför lämnar du mig nu? Du är den som alltid finns när jag behöver en kram, ett råd, fälla en tår eller två. Den som ringer och frågar hur jag mår varje dag. Vad gör jag när jag behöver din famn att krypa upp i? Skrämmande känsla att vara helt ensam. Jag kan inte förstå att det är du som ligger i den vita kistan med ett stort hjärta över gjort att röda rosor som vi sagt farväl till  idag. Jag längtar tills vi ses igen pappa, du kommer alltid att finnas i mina tankar och mitt hjärta ♥

8 December

Kategori: Familjeliv

Torsdag igen och snart har en tredjedel av december bara flugit förbi. Har jobbat hela dagen, hämtade upp Colin efter stängning och gick hem till min vän A som också gör mina fina naglar. Blev bjuden på egengjorda vårrullar och massor med gott fika. Jag kunde inte hålla mig från att byta ut lite på naglarna också. Colin lekte med hennes son och har haft det supertrevligt. Nu är jag supertrött så ska sova. Imorgon blir det en riktigt tung dag. Tur att jag har min fina familj vid min sida.


Liten

Kategori: Familjeliv


Åh min lilla kille för ett år sen. Vad tiden går snabbt.  Åh vad jag älskar dig Colin♥

Onsdag

Kategori: Familjeliv

Ja då var det onsdag igen. Dagarna bara flyger iväg. Snart är det jul, nyår och Colin två år! Jag har länge känt att 2012 ska bli mitt år. Idag snöade det på vägen till jobbet och gör det fortfarande. Blir så vitt och fint.

Men jag längtar endå tillbaka till sommaren. Ingen sommar kommer någonsin bli som förr.

Naglar

Kategori: Familjeliv


Här är mina nygjorda naglar. Enkel romantisk stil körde jag på den här gången. Är så nöjd. Ikväll var jag iväg och blev fin i ansiktet hos Kerstin. Det tar sig, jag känner mig ganska fin nu faktiskt. Men vad gör man åt påsarna under ögonen då?

Skönhet

Kategori: Familjeliv


Klockan tickar mot stängning och jag gör mig klar för lite skönhetsbehandlingar som väntar.

Tomtens lärling

Kategori: Familjeliv


Colin gillar programmet tomtens lärling som går på barnkanalen. Då hämtar han glatt sin luva och sätter sig bänkad. Igår blev det dåligt med inlägg. Efter jobbet åt vi wok och efter det gick jag över till Johanna med champange och blomma. Hon fick nämligen jobb igår. Madde var också där och hon fick körkort igår. Raggarrunda i mitt framtida bostadsområde och massor med skratt förgyllde min kväll. Tack mina vänner ♥

Morgonstund

Kategori: Familjeliv


Glad sjukling

Kategori: Familjeliv

Min lilla sötnos är sjuk. Hostar massvis, halvfebrig och snorig. Sjukanmälning på honom imorgon. C får vara hemma med honom eftersom jag ska iväg och fixa mina slipsfingrar. Ska försöka få tid till att fixa ögonbrynen och fransarna också. Vore ju toppen om de var färg på dem tills på fredag.

Jag har iallafall haft en mysig kvällsfika med en gammal vän. Många tårar men så grymt skönt att ha någon att prata med om allt. Betyder verkligen jätte mycket just nu.

Andra advent

Kategori: Familjeliv

Idag är det andra advent och det är fortfarande inte ett spår av snö ute. På förmiddagen har vi bara gjort hemmasysslor, vid tolv kom mamma och Emmy på lunch. Nu vilar Colin och Christian är på vift. Jag passar på att göra ingenting, lyssna på hög feelgood musik i hörlurarna.

Lördagsmys

Kategori: Familjeliv

Ikväll har vi haft lördagsmys. Svärmor kom över och åt lassagne. Colin fick lite biz (chips) innan han la sig. Själv sitter jag och är dundersugen på godis och ett glas vin. Dock behöver inte min kropp det.

Work

Kategori: Familjeliv

Nu är jag hemma från jobbet. Härligt att sluta tidigare på lördagar. Dock är inte mina grabbar hemma som jag saknar så. Ska ta tag i tvätten snart och fundera på middag. Undra om det är min tur att laga idag? Ikväll blir det nog lugnt även om jag är grymt sugen på en utekväll med min man. Tända lite ljus och mysa i soffan funkar ju också. Sen måste jag ju säga att jag önskade att det snöade nu istället för regna. Nu kan väl det här eviga depp väder gå över till ljusare tider. Inte ens bocken lyser upp Gävlem så onödigt att bränna upp den innan jul. Det finns ju folk till allt.

Åtta små tomtenissar, superfin ljuslykta mamma kom förbi med förra veckan.

Chokladkalender

Kategori: Familjeliv


Colin fick en chokladkalender av min farmor. Igår fick han öppna första luckan. Han hittade den helt utan hjälp. Dock gillade han inte alls chokladen. Än så länge är Colin för söt för sötsaker helt enkelt. Inget som faller honom i smaken.

Betsson casino

Kategori: Familjeliv

Ja, just nu vore det inte alls att ha lite extra pengar. En solsemester, ett körkort, bil och hus står på min önskelista. Har ju som sagt testat att spel på nätet. Bland annat Bettson casino som är ett casino online. Det kändes som en seriös hemsida. Det finns många olika sätt att spela där inne. Exempel på det är poker, roulette och spelautomater. Sidan är bra uppbyggd och även okloka personer som jag förstår sig på hur det går till. Jag har ännu inte vunnit något men jag kommer säkert att gå in där och testspela fler gånger. Just nu kan man som ny kund vinna en resa också. Hur härligt vore inte det? Även om jag är riktigt sugen på att sitta och spela hela tiden så får man hejda sig lite för att inte bli spelberoende. Inget jag tänker värva in i min vardag. Pengar är skrämmande och lockande på samma sätt. Nu ska jag spela lite casinospel. Gå in och testa du med vettja!

Torsdag

Kategori: Familjeliv

Jag har jobbat hela dagen igen. Det är så roligt har verkligen hittat något jag gillar. När jag kom hem åt vi pannkakor och lekte lite. Var jobbigt att lägga Colin igen. Det är säkert någon slags utvecklingsfas, är faktiskt mycket som händer runt honom just nu. Dock har ju vi varit så grymt bortskämda med sömn enda sedan han föddes. Därför är det kanske lite extra jobbigt nu när vi plöttsligt inte får sova.