Sandra - Colins mamma

Skrämmande nyheter

Kategori: Familjeliv

Igår morse satte jag igång tvn för att kolla nyheterna klockan 06 på jobbet. Tre skrämmande nyheter på raken sen stängde jag av:

En tioårig flicka blev biten av en varg i lyxelse djurpark. Hon fick operera foten men annars gick det bra. Men endå det borde ju inte kunna hända tycker man.

En tvåårig pojke drunknade, föräldrarna ringde helikopter och gjorde återupplivningsförsök utan resultat.

Ett par i Frankrike gripna efter att de hittat 8 spädbarnslik nergrävda i deras f.d trädgård. Men herre gud vart är världen påväg? Paret har idag två barn och barnbarn. Mannen var pappa till spädbarnen också men hade inte ens vetat att hon varit gravid?

Jag blir så rädd när jag läser och hör att det händer någonting med barn. Man ser alltid sig själv i samma sittuation och Colin. Jag är livrädd att Colin ska göra illa sig eller att någonting ska hända honom. Alla barn gör illa sig och dom flesta klarar sig. Ja men Colin kan lika gärna vara den som har otur. Dom är tåliga och sånt men jag kommer alltid att vara orolig för vad som händer med Colin. Vill inte ens tänka på när han ska börja på dagis och skolan. Blåmärken, bulor och skrapsår utan att vi är där och kan trösta honom. Ush jag vill inte tänka på det.

Colin kröp runt i vardagsrummet och satte sig för att leka och vickade rakt in i ballkongdörren. Jag trodde jag skulle dö. Jag blir helt skakig så fort han blir ledsen. Han är ju bara ledsen när han gör illa sig. Nä han ska få en mjuk lekhjälm nu så han skyddar huvudet.

Men alla är väl rädda om det dyrbaraste man har? Det är värt att tänka ett steg före när olyckan väl är där, finns det inget man kan ändra på.





3 dagar gammal <3

Jobbet

Kategori: Familjeliv

Ja nu sitter jag på jobbet igen. Det känns som om jag är här mer än hemma ibland. Det är inte jobbigt att vara här nu iallafall för imorgon bär det av på några dagars semester i Stockholm. Ska bli helt underbart att komma bort och bara göra en massa roliga saker. Sen blir det 5 nätters vecka som jag inte riktigt längtar lika mycket till.

Jag är trött, jag slutade kvart över sju idag. Cyklade hem som en dåre och somnade 8. Klev upp klockan 10 och sprang iväg till BVC. När jag kom hem var jag ner i källaren för att hämta en resväska och pratade med grannen. Mamma hämtade mig därefter. Vi åkte runt till öb, dollar, jysk och kvantum. Handlade massor innan vi åkte hem till pappa. Träffade Alla mina 4 syskon. De satt och åt pannkakor med vaniljsocker i och chokladsås, grädde och jordgubbssylt på. Vi var där ett tag innan mamma körde mig hem. Sen har vi packat och fixat hemma fram till middagen. Fick cykla som en dåre till jobbet, nu är jag här.



MMM majskrok mamma :)

Gick igenom besiktningen!

Kategori: Familjeliv

Då är vi hemma från bvc och läkarbesök. Det blev sent för oss eftersom dom glömde skicka ut lapp förra besöket så Colin är 6,5 månad nu snart. Allt gick jätte bra. Colin grinade inte när han fick sprutorna han bara skällde ut dom på noter. Läkaren började fråga: Har han börjat vänt sig? Ehh.. Ja för 4 månader sedan han har snart krupit i en månad och kunnat suttit själv i 3,5 månad.. Haha ja det märks. Han trodde Colin skulle börja gå snart. Colin väger 7310g och är 69 cm lång. Stor kille och följer kurvan på perfektlinjen. Men Colin är ju som sagt en månad äldre än de flesta som gör den här kollen. Han avslutade med att hejja 300 ggr och vinka med sitt superleende. Dom hade liksom svårt att prata för dom log med honom hela tiden :D

Nu ska jag handla väska och presenter för imorgon bär det av på semester!! WIHO!!



Jag är så G L A D

Kategori: Familjeliv

Jag är så glad, jag är så glaaad. Tralla lalala.. Idag har vi fått reda på en sak som har gjort oss så jätte glada. Allihop. Jag bara lägtar till framtiden. Dom närmsta får veta. Ni andra får vänta ett tag :P Jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller bara lägga mig på golvet att skrika!

Nu sitter jag på jobbet och har pratat med Johanna och Sofi, dom bästa av dom bästa. Känns skönt och alla är så glada. Colin och jag var på stan en sväng och kollade sommarkväll. Det var massvis med artiser men mycket folk. Blev bara stressigt så vi gick hem då Colins farmor kom över på en korv med bröd. Hon åkte samtidigt som mig. Önskar att vi hade hus. Då kunde hon bo hos oss!

Imorgon blir det hem och sova sen upp kvart över tio. Kasta på sig lite smink och gå till BVC. Jag vill också vara med på läkarbesöket. Efter det ska jag nog vila lite så kommer Ville hem, vart tar han vägen på fredag då vi reser bort till stockholm? Måste lösa det.



Mitt hjärta när vi åkte taxi natten till tisdag.

Gårdagen i bilder

Kategori: Familjeliv



Min syster Emmy



Mina systrar Emmy & Jessica



Colin



Utsikt från terassen, nere i vänster hörn är det sandstrand och sandbotten



Colin med min syster Fia i hennes tröja :D

Vakna

Kategori: Familjeliv

Nu har vi vaknat. Colin var helt slö han ville inte gå upp. Försökte somna om in i det sista. Han har ätit lite men han ligger bara still och kollar på rygg. Vet faktiskt inte vad som hänt. Vi får ta oss ut på en promenad så han kanske kvicknar till. Jag ska snart lägga ut bilder från igår. Blev några fina iallafall :)

Dålig uppdatering

Kategori: Familjeliv

Jag har inte hunnit skrivit någonting idag men det gör vist inget eftersom nästan alla läsare kommit endå. Morgonen började med en dusch. Min söta son kröp in han med och låg på mage, kul att plaska. Snabbade mig ner på stan och "skrev ut" pengar och delade ut dem såklart. Mamma kom med Emmy och vi bytte bara bil och åkte med min farmor hem till min mormor och hennes gubbe ute på eskön. Dom har strandtomt där vid havet. Lite kallt och blåsigt men vi överlevde såklart. God mat glada skratt och mycket kärlek. Det var: Min mamma, min mormor, min farmor, Colin, Jag, Ville och mina systrar Fia, Jessica och Emmy. Det blev lite brottom sen eftersom jag skulle träffa Johanna klockan tre. Upp med vagnen medans Colin bytte bil. Sen bar det av till valbo. Vi var överallt och inte fanns min lilla present någonstans. Får så snällt vänta då. Vi handlade mat på willys och åkte hem till Johanna & Eric. Har varit där hela kvällen och haft massor med skoj. Colin somnade direkt när vi kom hem och jag ska sova snart.

Lägger ut lite bilder från vår lekdag i veckan:











Brorsorna bus <3

Hos pappa

Kategori: Familjeliv

Colin och jag tog en runda på stan med Jessica och Fia. Jag hadlade en superfin bikini det kommer en bild snart. Sen åkte jag hem till pappa med Colin. Nu har vi läst lite bok, gjort kojja. Barnen här ska sova så jag och Fia leker med Colin. Imorgon är det fullspäckat. Kanske unnar mig en liten present imorgon med. Ni ska få se ;)



blir man inte lite kär eller?

Dumt!

Kategori: Familjeliv

Nu gjorde jag något dumt.. Struntar i att svara ibland när pfv ringer för att jag verkligen inte orkar ringa. Så ringde det nu,17 nummer suck.. Sen sökte jag av en slump på hitta och såg att det inte var dom.. Åh ångesten stiger det var säkert om jobbet jag sökt. Hoppas personen ringer igen!

Annars sitter vi bara och väntar på att min syrra ska komma så vi kan gå på stan. Vi har fått igelkottungar på gården. Sjukt söta!


Måndag

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade jag till ett DUNK! Nya grejjsen att dunka huvudet i allt! Han gillar det, för han kollar på mig som jag är knäpp när jag säger åt honom att sluta. Har varit vaken i sisådär en halvtimme. Ska väl göra lite smått idag. För imorgon händer det mycket skoj. Ska iallafall gå till banken idag och sen städa tvätta och diska. Det ska Christian få slippa den där gången, han är inte bortskämd med det kan jag säga. Christian gör det mesta här hemma. Städar, lagar mat och byter bajsblöjor ;)

Igår kväll när vi tre skulle lägga oss var Colin jätte pigg och låg och pratade och skrattade. Christian gick och stoppade i nappen och pratade med Colin. Då säger Colin: GUBBE! Hahaha

Nu har vi snart en bebis på tvbänken så jag måste på jakt. Jag har som sagt tappat bort min kortläsare till minneskortet så jag kan inte lägga in nya bilder. Imorgon ska jag köpa en ny så jag kan visa bilder från när vi var i lekparken sist.



Gillar du min blogg?

Kategori: Familjeliv

Gillar du min blogg, eller inte? Ge mig det betyg jag förtjänar. Klicka på bilden.



Colin

Kategori: Familjeliv

Nu har vi varit i stan och ätit fruksallad med mjukglass, jätte gott och skönt att komma ut. Annars hade jag somnat på soffan mellan alla killar här. Kom nyss hem och har kollat runt det sista innan jag ska försöka få min son att sova så vi med kan få sova. Åh jag har bestämt hur det ska se ut lite mer här hemma. Det sista liksom. Kommer bli såå fint ska kolla ut alla saker imorgon och tisdag sen är det bara att spara och handla. Imorgon ska jag föresten gå till banken och göra ett konto till min rika son <3



Min bebispojke

Plöttsligt så händer det

Kategori: Familjeliv

När jag skrev sist satt jag är ensam och hade dundertråkigt eftersom C var borta och Colin sov. Efter en stund så kom Christian och två kompisar hem, med pizza! Supergott, nu sitter vi och kollar tv. Colin leker. Vi ska lägga lite pussel och bygga klossar tänkte jag innan vi om en timme sådär ska träffa bästa Johanna för en fika på stan. Skönt att komma ut så får killarna kolla film själva utan en lite huligan som kryper runt och slår på datorn.



<3

Tråkväder

Kategori: Familjeliv

Spöregn i snart ett dygn och så är det iskallt, 12 grader? Det hade varit okej med regn om det hade varit varmt liksom..

Idag väckte Christian mig tolv. Lagom tid tänkte jag. Då skulle vi få gäster här halv ett. Brottom man fick. Christian och några kompisar kollade F1. Jag och Colin passade på att gå över till min farmor för mamma och min syster Emmy var där. Stannade där till nu och han somnade på dirren när han kom hem.

Senare ska jag ut på en fika med Johanna tror jag. Vad mys!

Lära gå vagn

Kategori: Familjeliv

Idag har jag latat mig på soffan, sprungit på stan och handlat öl till törstiga grabbar, diskat, lagat mat (kors i taket), diskat och duschat. Sen har Colin och Christian varit på en långpromenad. Ikväll kom Emil till oss och åt mat. Hasselbacks, fläskfilé och pepparsås. Lagat med kärlek av min kärlek. Colin somnade strax innan vi åt.

Cyklade som en idiot till jobbet där allt som hänt det senaste nätterna har ändrats till 40 olika rykten som inte stämmer så ja. Allas historia är rätt fast folk inte ens varit här så nu struntar jag i det. Nina, Josefin och Sofi stannade kvar en timme och pratade. Supertrevligt och tiden går ju snabbare då. Sen har jag inte gjort mycket alls här kan jag säga.

Iallafall så har ju Colin som sagt rest sig själv i soffan och idag reste han sig helt på egen hand mot vardagsrumsbordet. Han puttar på det men det rör sig inte och han blir arg. Han vill ju gå och hålla oss i handen hela tiden så det börjar bli dags att kolla ut en lära gå vagn. Eller ja jag har hittat den rätta nu som verkar toppenbra så fick jag tips med:



Jag har fått mer tips av Christians kompis J om säkerhetssaker till hemmet, självklart ska vi införskaffa allt för vem vill inte skydda det dyrbaraste man har så mycket som det går?
Kantskydd till bla bordshörn, ploppar till eluttagen, spärrar till skåpsluckor, klämskydd till dörrar mm.

Mycket

Kategori: Familjeliv

Jag tänkte skriva igår men det hände mycket på jobbet. Det började med att jag kom dit och dom berättade att det hade kommit in folk genom "taket" på min avdelning igår natt. Tjejen som jobbade på våningen under hade sett folk ute mellan avdelningarna och hade låst in sig. Dom hade bankat på dörren. Polisen kom men dom hittade dem inte. Inatt gick alla inbrottslarm stup i kvarten så polisen kom men hittade inga inatt igen. Efter dom varit här så hände det inget mer. Skönt att dom kommer och skrämmer bort dom. De trodde att det var knarkare så skulle man se någon eller så skulle man låsa in sig och ringa 112 direkt eftersom man inte vet hur dom reagerar om dom blir upptäckt. Sen var det dött på jobbet inatt, alla sov efter tolv till morgonen.

När jag cyklade hem imorse trodde jag att jag skulle frysa ihjäl, det kalla vädret var vist ingen tillfällighet. Det var skräp över allt på gatorna i stan. Massor med max och mcdonlalsrester och papper överallt. Fult det är när folk skräpar ner efter sig.

När jag kom hem så hade Colin precis vaknat och låg och snackade: Hej hej, mama mama mama.. så stoppar man in nappen så säger han: Ush och spottar ut den. Sötnos <3

Skutskär

Kategori: Familjeliv

Just nu sitter jag i bilen och åker runt lite med ni farmor. Colin sitter och pratar och ville är lite uttråkad. Ska kolla laxå och lite sånt. Skoj. Men gud vad tråkigt väder det är. Det är iskallt.bara 14 grader i gävle. Hösten var närmare än man trodde:(

Konstig natt

Kategori: Familjeliv

Jag avlider snart i trötthet. Måste sova en stund på dagen för att orka med natten. Colin är piggelin. Jag ska gå ut med honom nu. Först till min farmor och hälsa på. Så man får träffa lite folk. Det är ju liksom ingen annan som vill vara med mig? Sen ska jag gå hela dagen så att jag gör resultat i tabellen som jag ska fylla i varje söndag. nu J ska jag bli snyggare än dig!

Nä lite frukost och kläder så drar jag och min bebis ut på äventyr.





Lillspink, bodyn i 62 hänger och jenasshortsen också i 62 är inspända på smalaste och de är fortfarande stora. Inge babyhull där inte. Min åsikt: Bara oaktiva barn som får babyhull :P Men Feta, kritvita stora pojkbebisar utan hår är skitäkligt jag skulle inte kunna älska mitt barn om det var så. Colin är den finaste och min lillebror såklart :D

Allt ditt är mitt

Kategori: Familjeliv

Ja allt ditt är mitt eller hur pappa? Slå på dator, dra i sladdar, klättra i tvbäken, kolla tv, riva i ps3 och surr system är något vardagligt i Colins liv. Pappas dyra prylar. jag räknar sekunder tills något ska gå sönder. Men pappa får förståss låna mina leksaker med, dockan som jag älskar tex.







Tråkigt att den sista bilden blev suddig. Får ta en ny imorgon. Colin är jätte lycklig över sin docka som säger, mama, papa, hahaha och gråter.

3 månader sedan..

Kategori: Familjeliv

Tänk att det var hela 3 månader sedan du lärde dig sitta själv utan stöd, mitt lilla hjärta.
( Då dagen innan 3 månader, nu 6 månader och 4 dagar )

SUR

Kategori: Familjeliv

Jag blir så arg på sånna IDIOTER som sitter och skriver samma mening massor med gånger. Nyss var det en person som påstod att det var första gången hon läste min blogg trotts att vi skrev till varandra för någon dag sen? Sånt blir jag så förbannad på jag är en seriös person som älskar att träffa nya personer och prata barn, men sånt här gör mig så less. Lika med så tjejer/pojkar som sitter och klickar på bloggtrafik och skriver samma sak och någon 30 årig ålderskriskärring som tror hon är modell? Jag är inte medlem på bloggtrafik för att prata med er utan för att jag vill snacka med andra mammor och trevliga personer.

Är du en av dessa? Låt bli att skriv! Jag har inte en blogg för att få massor med läsare och kommentrarer. Jag skriver för engen skull.

Regn

Kategori: Familjeliv

Colin och jag gjorde oss klar för att gå ut så började det regna. Kul att regnskyddet är svårt att sätta på. Vi tog oss ut iallafall och handlade lite. Jätte goda jordgubbar. Äntligen hittade jag riktiga. Som inte smakade vatten. Sen var vi hem och har varit inne sen dess. Colin älskade sin lilla kojja i vagnen kikade ut ibland. Nu ska vi kolla klart på filmen sen står motion på schemat.

Hej hopp

Kategori: Familjeliv

Igår var jag och Christian bjuden med pappa och tre av mina syskon m respektive på middag. Tack tack! Jätte gott. Sen gick vi "stora barn" ner på stan och kollade Andreas Jonsson. Träffade min vän S och hennes U också. Verkligen jätte kul. Träffade lite andra med. Det är roligt att komma ut och hejja på folk. Efter det gick vi och åt en glass. När vi kom hem satte vi igång snabba cach. Efter de första fem minutrarna bangade jag. Ush vad dom kortat av boken, det är inte snabba cach. Iallafall kollade jag halva och sen somnade jag så jag hann inte lägga in bilderna så här kommer dom.













Ni som såg bilderna från igår och inte "känner" vår familj irl undrar nog om det är Colin pappa som är på bilden med oss alla tre. Vi blev alla förvånade att han inte är brun min son. Det är Christians son och dom är jätte lika till sättet och kopior bara att Colin råkade bli vit. Colins kusin på pappas sida hon är också vit då mamman är brun. Har ju en bild på mina grabbar i headern också.



Far & son <3

Lillsyster Gästbloggar

Kategori: Familjeliv



Hej alla glada!

Nu är det Lillsyrran här som tänkte vara lite gullig och gästblogga lite om våran trevliga kväll. Det är sommarkväll på Onsdagar här i Gävle så idag var Andreas Johnsson där och sjöng.
Sandra har ju gästbloggat lite på min blogg så tänkte att det var min tur nu. Tänkte inte skriva så mycket utan tänkte lägga ut lite fina bilder från kvällen.

Sandra har också knäppt massa fina kort men tänkte lägga ut fina kort som jag knäppt under kvällen, ENJOY



Syskon kärlek

Och hur fin är inte den här bilden? Så otroligt fin!



Så jäkla söt! Jag smälter bara av att titta på dig! Mosters PRINS!

Fina lill familjen

Sen sist en bild på kvällens Andreas Johnsson.


KOM IHÅG att kika in på min blogg också. ;)
HÄÄR

Bjuder på den ;)

YRvaken

Kategori: Familjeliv

Här sitterjag trött och yrvaknen. Ska sova en stund sen. Colin ligger på golvet och Ä T E R matta. Lika lycklig endå. Annars vet jag inte vad som händer idag. Skulle åka båt men det blir på måndag istället. SKa ringa och kolla om det är samma buss som åker dit och hem så man slipper släpa bilbarnstolen på båten. Borde tvätta också och fixa iordning vagnen sälja den gammla :)

Jobb

Kategori: Familjeliv

Nu sitter jag på jobbet. Det händer inte mycket, verkligen ingenting. Det är skönt det med, när som hälst kan det vända. Innan jag gick idag så satt Colin och åt smörgåsrån med smör. Ett helt gick i sen fick han ett halvt, det dög inte. Vet ni varför? Det var inge smör på! Snart kommer han slicka smör. Ush den utvecklingspunkten hoppas jag att min son glider över lite snabbt och smidigt sådär.

Har iallafall kommit fram till att det är bättre när det händer lite på jobbet. Då sitter man inte och är sugen på massor med ätbart hela tiden. Som nu. Jag har en apelsin. Det är en apelsin. Den kan jag inte äta tio gånger.

Johanna ringde idag med. Superkul. Min farmor med. Hon kommer hem med Ville på torsdag, passande till kursen. Det blir toppen det. Vi fick läxa, att hunden skulle vara på två helt nya ställen som de aldrig varit på förr. tillexempel buss, tåg, stall mm. Men Ville har varit överallt. Han åker ju tåg och buss jätte ofta han är i klädaffärer och hänger med överallt. Jag kommer inte på något ställe.

Sugen

Kategori: Familjeliv


Nu har jag gått en promenad, till Willys och tillbaka. Det blev svettigt men ja det var bra. Handlade hem barnmat, smörgåsrån och blöjor till pojken. Nu ska vi ligga i så han börjar äta riktig mat. Det går bra men det blir också små portioner. Jag själv ska trycka i min en nutrilettbar och vatten. Det är min middag. Ska försöka bli lite mer hälsosam och finns det inget sånt hemma så blir det nutrilett.

Nu ska jag njuta av familjen innan det blir jobb jobb jobb :)

God morgon?

Kategori: Familjeliv

Nä jag mådde inte bra när jag vaknde vid två men efter lite lunch känner jag mig normal igen. Ska gå och handla lite snart tänkte jag. Annars händer det inte mycket. Jag börjar igen klockan kvart i nio. Colin har åkt runt på sin rorrybil. Han sitter helt själv så ska man putta iväg honom med en hej dundrans fart. Han älskar den. Kan inte riktigt styra än men snart så kan han det med. Pappa tränar med honom titt som tätt.





Dags att baka!

Kategori: Familjeliv

pepp.. pepp.. pepp.. pepp.. pepp..

Nu ska jag baka

D E G M A G E -----> H U R T B U L L E

pepp.. pepp.. pepp.. pepp.. pepp..

Aotch

Kategori: Familjeliv

När jag kom till jobbet ikväll hade jag dunderhuvudvärk och tryck, lock och ont i öronen. Det är inte bättre kan jag säga så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. Är hungrig men endå inte men döhungrig men mår illa för att jag har magkatarr och inte kan dricka kaffe så jag blir pigg? En salig röra på allt. Det händer nada på jobbet iallafall och snart är dom värsta timmarna över. Vad jobbigt att det är mörkt ute redan liksom. Det ska bli så sköönt att få komma hem och sova! Träffa mina älsklingar också såklart.



<3

Välskapt

Kategori: Familjeliv

Ibland när jag ligger och beundrar mitt lilla ögongodis så kan jag inte låta bli att fundera: Att jag har lyckats med allt det här, jag som inte ens kan rita en sol har till och med gjort öronen som är så svåra perfekt. Helt otroligt!

Sitter just nu på jobbet och har en grym huvudvärk. Det trycker upp i öronen och jag har lock. Känns som att det kommer bli en lång natt! Imorgon är det bra igen och då ska jag jobba igen. Jobb jobb jobb blir till pengar pengar pengar :) Det är så man måste tänka annars hade jag somnat på stört!

Tack alla nya läsare för roliga kommentarer. Det är jätte roligt att så många som hittar hit verkligen kommer tillbaka en andra gång. Det blir roligare att skriva då. Kul att så många mammor/gravida skriver också. Kul att bolla med folk i samma sittuation.



6 månader

Kategori: Familjeliv

Råkade först skriva 6 år.. Och jag ska vara vaken hela natten?

Idag blir min prins 6 månader. Helt sjukt vad snabbt tiden går. Lika lång tid till och han fyller 1 år. Colins farmor kom hit på kalas. Kladdkaka, grädde, jordgubbar och såklart majskrokar stod på menyn. Mycket lek och lite vila. Nu har Christians kompis kommit och Colin blev blyg för första gången i sitt liv. Men nu är dom bästisar och Colin visar glatt sina leksaker. Om 20 minuter ska jag åka till jobbet och lämna grabbarna.








Just nu sitter Colin och tittar på när pappa spelar tvspel. Han säger: Ush, ush uuusssh.. Sötnos <3

Morgontripp

Kategori: Familjeliv

Klockan tio var vi startklara och åkte iväg till hemlingby köpcentrum med Johanna. Började på Biltema, köpte puffar till mina syskon för dom som lillebror har var så knöliga. Sen åkte vi till barnens hus. Kunde förståss inte låta bli att handla leksaker till Colin. Han valde själv men grön filur, lika han har men papps har tvättat den med diskmedel så allt damm fastnar på den. Vi tog en lycklig bebis med oss därifrån och kollade blomsterlandet och din sko. Avslutade med att köpa smör på maxi och tog en krov och mos! Nu sitter jag hemma och Colin sover.

Tänkte gå och bada nu men det blåer verkligen isvindar och jag vill inte att Colin ska bli sjuk. Han har fått badat alla dagar utom tre på tre veckor så det är inge synd om honom idag. Istället ska jag gå till stan och skriva ut lite övningar och sen ska jag gå till pappa och lämna presenterna. Kanske hoppa lite stuttsmatta :)

Djurpark

Kategori: Familjeliv

Idag var vi som sagt i Furuviksparken, för er som inte vet är det en allt i ett park här i Gävle, djurpark, nöjesfält och ett stort utomhus äventyrsbad. Jätte mysigt faktiskt. Vi tog lite av varje och det var jätte roligt att komma ut dit. Ska faktiskt dit en gång till i sommar. Med Colins kusin och hennes familj.





































Har massvis med bilder men det här får räcka. En fullspäckad dag med min pappa, Lillebror David, lillasyster Jessica och min son Colin. Tack alla för en toppen dag!

Furuvik

Kategori: Familjeliv

Nu sitter jag i bilen på väg till furuvik med pappa, jessica, david och colin. Vi ska titta på djur och kanske ta ett dopp:)ha du trevlig dag. Det ska vi ha

Förr & nu

Kategori:

Kollade nyss på bilder, imorgon blir Colin 6 månader. Såhär såg jag ut i v.39 (Colin föddes i slutet av vecka 42)



Och såhär ser jag ut nu.. Dags att bli av med badringen, badsesongen är snart över!





Leksaker

Kategori: Familjeliv

Att beropå ny telefon så fick min son en ny här om dagen. En voffis. Colin är galen i alla våra saker, dator, tv, tvspel mm. Hittils har Colin haft skallror och mjuka leksaker att leka med.
Men mamma, fattar du inte att jag vill ha prylar som låter och blinkar?

Colin fick ju sin ratt till vagnen som han använder dagligen. Han fick en polisbil från morbror för en vecka sedan och nu en liten mobil liknande hund som han älskar. Den spelar några låtar och man kan spela in egna ljud. Dessa leksaker används flitigt just nu och han vet exakt hur man rattar, kör med bilar och ringer i telefonen, mammas sötnos <3







Jag vill ha

Kategori: Familjeliv

Min telefon håller på att banga ur. Samtidigt som min dator inte är världens bästa. Jag var nära att överväga att köpa en ny dator. Men vad ska jag med en egen dator till. Ska jag göra något speciellt kan jag låna sambons samtidigt som den lilla datorn faktiskt fungerar fortfarande. Jag kollade runt på lite telefoner och hittade den här, lilla, smidiga. Blev grymt sugen. Passar ju bra när man ska ut och springa också eftersom jag jätte gärna vill ha spotify. Den har också digitalkamera och wifi vilket är toppen. Lätt att blogga från och enkel att ha med överallt. Jag funderar på om jag ska ha tangentbord eller inte. Vi får se.



Det är lön om en vecka va?

Tidig morgon

Kategori: Familjeliv

Herregud, jag är helt förstörd. Somnade halv ett, halv tre vaknade Colin och åt. Efter det var han jätte pigg och bara ville leka. Vi försökte somna om. Då kom Christian hem och lulla runt med honom. Tillslut hamnade han mellan oss. Ja då är det någon pajas som står utanför mitt fönster och pratar med en kille jättelänge. Det kom en annan med som ropade på madde, fram och tillbaka. Snälla ge mig ett hus till nästa sommar. Vi har världens finaste lägenhet och kunde inte bo mer centralt (bor mitt emot gamma fängelset i Gävle, för den som inte vet). Det är inte värt att vakna av alla fyllon och bilar som kör som idioter. Nä nu ska jag leka med min son innan jag somnar sittandes här i soffan.

Tröttast

Kategori: Familjeliv

Sitter här hemma nu, ensam. Eller ja, Colin sover sedan några timmar. Christian är hos en kompis och dricker en öl, eller två. Hehe, det spelar inte mig någon roll. Kul för honom att träffa lite kompisar nu när han varit ensam hemma med Colin i fem nätter. Jag är inte så roligt sällskap heller. Somnade när jag matade Colin vid sju. Helt dödd efter allt jobb. Inatt och en till natt sen är det vaket som gäller. Hoppas på att få svar på min jobbansökan i veckan också. Har inte utbildning till yrket men det passar mig ut i fingerspetsarna.

Just nu sitter jag bara och lägger in musik i min spellista på youtube. Är lite efter så att jag kör med youyube istället för spotify :P




<3

Pappas kille

Kategori: Familjeliv

Colins pappa har varit hemma sedan Colin föddes. Jag började jobba när Colin var 5 veckor och jobbar nu heltid. Han har haft tilläggsmatning enda sedan födseln. Jag blev förälder 9 månader innan Christian och hade ett försprång. De två är som en. Lika personligheter och lika till utseendet (utom hudfärgen). Det är så underbart att se deras kontakt och relation till varandra. Så lika, så olika, far och son. Barn brukar oftast bli "mammiga", Colin är pappig. Är jag ute med honom utan C då letar han efter honom. Varje morgon kollar han runt, var är pappa? Det är så underbart att se. Att mammor ska vara hemma med barnen den första tiden tycker inte jag är något man ska "sträva" efter. Pappan har lika rätt att ha den relationen till sitt barn. Att mamman har mjölken gör inte saken mer förklarlig, det finns pumpar. Att ett barns pappa inte får vara hemma mer än tio dagar tillsammans med barnet är idiotiskt . Colin har blivit en social liten pojk och utvecklas som han ska. Han har en trygghet i sitt hem utan stress och bråk. Christian och jag har inte bråkat någonting i stort sett sedan Colin föddes. Vi delar på allt arbete med Colin och allt hemma. Jag jobbar medans dom sover, C får sovmorgon när jag är ledig. Om vi får fler barn kommer jag inte tveka en sekund på att Christian ska få vara hemma den första tiden då med. Jag tänker göra allt för att pumpa (om jag kan amma), även om jag inte kommer jobba heltid. Allt är så underbart och jag älskar verkligen min familj och vårt lilla liv, Colin.



Mitt liv, min familj & mitt allt <3

Bilder från dagens bad

Kategori: Familjeliv

Jag var som sagt och badade med min syster och min lillebror David.
David följde med oss hem sen och lekte lite, avslutade med tacos.





















Sådär, nu är de bästa bilderna uppe. Min syster har väntat sen vi kom hem på dem. Hon hade med sin kamera men inget minneskort. Lånade mitt men jag är så seg. Hon har ju en lite mer aktiv blogg än min så nu ska hon äntligen få ladda upp bilderna. Länken till den finns här ovanför bilderna :)

Shopping

Kategori: Familjeliv



Blev grymt sugen när jag var ute och surfade på Saydada . Det här skulle jag vilja klicka hem:













Bad!

Kategori: Familjeliv

Nu går vi och badar. Min lillasyster och lillebror hänger på också. Bara en syster jag har ju 3.

Colin

Kategori: Familjeliv

Igår kväll kollade vi på film, och la oss klockan ett. Man är ju van att inte sova på nätterna nu så man blir ju pigg då. Colin kom upp en timme sådär vid tolv också. Låg och mös med oss bara. Det är så skönt att man bara kan lägga honom i sängen och så oss själva så somnar han. Jag drömde en mardröm, att jag var på jobbet men inte kunde öppna ögonen för att jag sov. Jag sprang runt runt. Ush. Vaknade efter en halvtimme i panik då nå J RAGGARE körde runt utanför i typ 10 varv och lyssnade på sån hög musik att jag skulle behöva hålla för öronon. Halv två på natten liksom. Jag blev så arg. Colin sov iallafall till halv tio så nu är vi uppe och leker innan han vill ha frukost. Det blir väl bad idag igen om Colin får bestämma, fast med pappa. Helt otroligt att jag inte kan göra någonting med honom utan att han letar efter pappa. Pappas kille.

Colin ligger nu på golvet och ropar: Mamma! Jag svarar: JA! Och han kollar konstigt på mig. Så om igen Mamma!.. Roligt, snart kanske han förstår att jag alltid kommer svara när han ropar så. Hittils säger han ju bara: Hej hej! Hej hej! Hej hej!







Igår när vi 3 åt middag

Det är dags för F..

Kategori: Familjeliv

F R E D A G S M Y S !

Colin somnade för en stund sedan. Han har ätit med oss som vanligt. Fanns inte så mycket han kunde äta av det vi åt så det blev majskrokar. Vi ger Colin smakprov på det mesta av det vi äter och han älskar allt.

 





Såhär söt var min gobit för ett par timmar sedan <3





När lillen sover passar mamma och pappa på att stoppa i sig lite gott ;)

Erbjudande

Kategori: Familjeliv

Har bestämt mig för att ta tummen ur och beställa fotoböcker. Då passar det bra att det är 2 för 1 på extrafilm. Har hittat vad jag ska ha. Nu gäller det bara att plocka ur bilder och sätta igång. Tar nog några dagar men när jag har lite egentid och sådär så ska jag sätta ihop ett. C är med och väljer bilder så sätter jag ihop det :)

Badtajm

Kategori: Familjeliv

Nu är vi hemma från badet och jag känner mig d ö d superont i skallen och hungrig. Ska ta av mina blöta badkläder och sen ska jag gå till affärn för att handla till middagen. Det blir tacos hos oss vilket någon av dom som jag följer via bloglovin frestade mig med igår. Vi var som sagt och badade och Colin älskar verkligen det. Snacka om att han glädjeskrek när han såg var han var när han vaknade. Nu sover han i vagnen och jag klämmer en glass. C är fortfarande kvar på badet för Emil var där.

Imorse slog det mig att jag har jag varit 21 år i en vecka. Sen kom jag på att jag har jobbat 5 nätter på en vecka altså av 7 = 2 nätter har jag sovit på en vecka. Herre gud inte konstigt att man är trött



Mitt lilla kryp <3

Äntligen hemma!

Kategori: Familjeliv

Eller inte.. Jag kom hem och såg att det inte finns någon ersättning kvar. Bara att sitta vaken tills konsum öppnar och gå dit. Blir inge bra om colin vaknar och är hungrig och det är inte kul att ge honom välling heller då han inte gillar det. Nä nu ska jag göra något åt min kurrande mage.

Fryser

Kategori: Familjeliv

Ush jag sitter och fryser. Vad kallt det blev efter regnet. Ska verkligen bli skönt att komma hem och sova kan jag säga! Önskar mig ett körkort så jag kan jobba på nattpartrullen istället. Då får man sova när man inte är ute och åker. Annars gillar jag nattjobb skarpt. Att slippa vara ifrån Colins vakna tid och så tjänar man bra, speciellt när man är timvik.


 
Colin har blivit en riktig kramis han vill kramas och gosas massor. Inte bara med mig utan med alla.

Colin Louis <3

Mammas <3

Kategori: Familjeliv

Igår var Colin ute på kryptur. Han bangade efter en stund och parkerade istället.









Vad jag saknar dig nu mitt <3

På tiden

Kategori: Familjeliv

Det är på tiden att jag skriver innan detta dygn är slut. Jag är på mitt jobb och springer runt och gör lite allt möjligt. Passar på att ha datorn igång. Roligare att kolla program och sånt via webbtv då vi som sagt bara har 1,2, och 4 här. Idag vaknade jag halv ett. Vilade lite i soffan och duschade. Efter det kom posten men inget paket till mig? Konstigt, har iallafall skrivit och klagat. Sen har vi haft besök av Colins farmor och varit i stan. Köpte en bebistelefon till Colin. Han tycker bergis att vi är lite bakom flötet som inte förstår att små pojkar vill ha leksaker som låter. Med en mycket nöjd son bar det av hemmåt, gick förbi en guldsmedsaffär men inte fick jag en ring idag eller. hmm.. Packade iväg Ville och åkte på kurs. Det blev kallt men vi blev klokare båda två. Ingen blev gladare än Ville då han fick följa med till torpet min farmor och farfars hus i huddik han får springa av sig några dagar och komma hem igen :) Hann äta i tio minuter innan jag cyklade som en dåre till jobbet. Det blåste så hämskt att jag höll på att vicka.

Fick besök på kvällen här och det gjorde inte saken sämre. Min vän S kom upp och hälsade på. Vi ska ses på torsdag superduperdunder kul! Kommer upp bilder och kanske en film om jag kommer på hur man gör :P



Men lilla hjärtat mitt <3

Två och en halv timme kvar..

Kategori: Familjeliv

Ja natten har varit riktigt seg. Har inte hänt mycket och jag är dödstrött. Endå somnar man aldrig för man gillar läget istället. Nu ska jag ta det sista i tvättstugan och städa en korridor. Fixa kaffe och lite sånt. Sen är det bara att ta allt som det kommer. När klockan är sju ska jag cykla hem i racerfart och dyka ner i sängen för att simma runt i kärlek i några timmar. Sen blir det en lugn dag. Ska ju på hundkurs senare med Ville innan jag ska hit igen. GE MIG HELG!



Mamma saknar dig

Viktskola

Kategori: Familjeliv

Jag har börjat i skolan igen, i viktskolan. Ska försöka gå ner mina sista 8 läs 13 kg som sitter i vägen. Ska börja imorgon och ser verkligen fram emot det kan jag säga. Det jobbiga är att inte äta något på nätterna. Just nu lever jag på kaffe och kaka typ varannan timme :P

Det kommer gå bra det här. Jag ska klara det den här gången. Det är en sak som är säker. Det är 10 veckor man kör så nu ska ni få se den riktiga Sandra som döljer sig där välisolerad, det är dags att komma ur nu.

Svettas

Kategori: Familjeliv

Ja nu sitter jag och svettas på jobbet. Har en fläkt men den gör inte mycket. Det är rätt lugnt så jag passar på att surfa lite. Funderar på att sätta mig ute när viktoriafirandet är slut. Vet ni? Jag var ner och hämtade min dator och den funkar nu. Så jag ska sälja den och köpa en ny tänkte jag. Vi får se. Har gjort massor med viktiga saker idag. Var först och gjorde anmälan på moppen. Nu ska jag ringa 112 om jag ser den ute så skickar de en polisbil. Sen har jag ringt eckerölinjen och hört om bussarna och de kunde inte svara på hur bussarna går om man kan lämna bilbarnstolen i bussen mm. Sen har jag postat anställningsbevis, hämtat datorn och lämnat in vagnen. Vi åt på stan och sen har vi ätit lite glass och badat på balkongen. Underbar dag. Hade gärna gått och lagt mig nu. TÄNK PENGAR SANDRAH! Iallafall är jag glad nu. Känner mig rätt okej idag, bara en natt till sen en hel helg ledig. Undra om jag ska gå ner en trappa och kolla vem som jobbar där.

Förlåt alla som blir lidande av att jag är förvirrad. Gäller framför allt SOFI & TESS. Jag får sms ska svara men det kommer annat emellan. Det ska inte hända igen och hoppas att vi ses snart!



Colin och jag har hunnit varit och hälsat på Ville. Såg inte direkt ut som han var sugen på att följa med mig hem. Han reagerade inte ens på att jag gick :P Men imorgon är det kurs!

Onsdag

Kategori: Familjeliv

Colin äter lite sen ska vi till stan och göra lite saker. Blir nog en badfri dag idag. Men vem vet vi kanske går och doppar oss senare. Annars så ska jag jobba inatt och känner mig 0 pepp kan jag säga. Är skitsur på pfv och bemanningen som tror att jag är dum i huvudet. Ja iallafall nu ska vi gå :P

Kväller

Kategori: Familjeliv

Vi gick och badade. När vi kom hem så duschade jag och Johanna kom på en fika. Vi drog oss ut på en promenad och hann bara ut i parken innan ett par glada tomtar vinkade och ropade på balkongen 5 våningen. Japp det var bara upp dit då med Ville och ingen var gladare än dom. Ville bor som sagt mycket av tiden hos min farmor och farfar där han själv bestämt att han bor efter Colin föddes. Vi gick och satte oss och drack en dricka på söder till halv nio. Kom på att jag var utlåst så fick ringa upp. Väl hemma har Colin fått blöjexem så han har fått en kalldusch och lite smörj ;) Det verkar ok nu iallafall. Vi har ätit och hämtat parkeringshuset som Colin fått av gammelfarmor och farfar. Ett sånt man kör småbilar i med hiss och biltvätt som man älskade när man var liten :)

Kommer bilder imorgon jag orkar inte riktigt göra någonting nu. Godnatt

Godmorgon

Kategori: Familjeliv

Colin åt vid sju men jag somnade efter jag gett honom flaskan. Han kröp över till vår säng och drog mig i håret så jag vaknade vid nio. Helt död klev jag upp och jag är fortfarande sjukt trött. Man borde få tre nätter ledigt när man jobbat tre för att vila upp sig. Jag ser typ ut som en knarkare eller nåt. Iallafall ligger Colin och leker och jag läser lite bloggar. Ska stoppa i mig något och sen ska jag kolla på våra bästa år. Det blir nog bada idag med ska väcka C när jag börjar bli klar. Han får sova lite nu när jag är hemma på nätterna :P

Undra om Colins tand ploppar snart då :P Iallafall så skriker han till ibland och blir jätte ledsen men när man tar upp honom är han glad igen. Det är så skönt att ha en lätt bebis gråter aldrig bara skrattar och är duktig på allt och kan allt. Det är min son det :P Snart går han med. Han sätter sig snart från liggande och han springer om man håller honom i händerna ser jätte kul ut. Ska ta med kameran idag och filma mitt under.

Hittade en rolig bild på mina syskon imorse på min syrras blogg:



Godnatt

Kategori: Familjeliv

Dags att krypa ner, Colin sover redan <3


Du underbara

Kategori: Familjeliv

Vi traskade till vårat andra hem, fjärran höjderbadet. Colin plaskade runt. Han simmar och simmar. När vi fryser så gnäller han och vill i igen. Sötnosen. Imorgon ska vi ta med kameran för att ta bilder och filma. Har tagit lite bilder nu på kvällen. Världens finaste, mamma och pappa är så stolta Colin <3









Glädjesspridare

Just nu sitter lilleman med mig i soffan och brummar. Mitt i allt kommer det ett: Hej hej! Brummmm (spott spott).. Hehe. Nyss kröp han runt på golvet. Fram till mattan, löft på kanten och kräktes under. La ner mattkanten och sen iväg, TOKER! Vi ska ut på en kvällspromenad senare. Eftersom Ville inte vill gå så får jag ta vagnen som sällskap. Har tappat bort min telefon också, drygt. Ha en fortsatt trevlig kväll allihop.

S A K N A R !

Kategori: Familjeliv

Jag saknar mina småsyskon!









David, Jessica, Emmy & Fia
om ni undrar vad det är för en knepig grejj Fia har på magen så kan ni läsa hennes sjukdomshistoria i hennes "sjuka" BLOGG

Bad

Kategori: Familjeliv

Lite köttfärssås och spagetti sen bär det iväg till fjärran. Ska bli toppenskönt. Har försökt gått ut med Ville också men han lägger sig bara. Hmm.. Ja iallafall skriver väl mer sen. Ska lägga ut film när Colin kryper med :P

Arg

Kategori: Familjeliv

Idag är jag arg. Eller ja, inatt slog det mig vilket skitjobb jag har igentligen och har sämst betalt. Jag sliter sönder min kropp, blir slagen, spottad på och riven. Jag torkar hästlass med bajs och tar hand om folk som springer naken och skrämmer varandra medans andra som bara sitter får dubbelt så mycket.

Iallafall blev det bättre när jag fick träffa min lilla sötnöt imorse och min fina älskade. Nu ska vi åka och bada. Är också förvånad över att folk inte har tid med att ses alls. Konstigt nog har jag sambo familj och jobbar heltid och har endå tid att träffa kompisar hela tiden varje dag. Aja ska iallfall träffa Sofi någon dag i veckan :D

En tand

Kategori: Familjeliv

Colin har varit lite gnällig de senaste dagarna. Han har sovit mest hela dagen och all sin vakna tid har han bara kramats och pussats, supermys! Och vist är det en liten hörntand uppe till höger som ploppar smart. Min stora grabb:) nu sitter jag på jobbet och kollar fotbollen, sjukt spännande. Det är såhär det ska vara:) sov så gott alla:)

Colin

Kategori: Familjeliv

Jag kunde inte sova längre än till klockan elva. Har varit ute och tränat med Ville i parken. Gick jätte bra. Jag ligger i rejält nu för att verkligen få ordning på honom tills kursen är slut. Colin och Christian sover middag och jag har lite dötid. Ska diska och städa lite innan vi tar ett dopp på fjärran skulle jag tro. Vi var där igår med och Colin älskar att simma speciellt ligga på sånna frigolitgrodor och bara glida förbi alla andra.

Inatt var det okej på jobbet, inte mycket att göra så jag har mest suttit ute och gjort typ nada. Superduperskönt!

Jag har ju lite plans på en överraskning till min käre vän Johanna i slutet av augusti och det verkar som att det blir av :) Kommer bli så toppen! Nä nu har jag inte så mycket mer att berätta. Ska förmodligen införskaffa mig en ny dator till slutet av månaden. Då blir det roligare läsning och mycket mer bilder från där det händer.





Gull <3

Första krypstegen

Kategori: Familjeliv

Colin har tagit sina första krypsteg idag i soffan, Sötnos!













Det finaste barnet som existerar, finns ingen som du <3

Blåljus

Kategori: Familjeliv

Satt och kollade lite allsång då jag hörde polisbilar på nära håll. Kollar ut och ser en bil som svängt snett av vägen och en polis som sliter ut föraren och kastar ner honom och sätter fast händerna på ryggen. Resten i bilen var fjortisar som fick gå hem. Nyss var det någon som hämtade bilen. Den lät högre än pappas harley kan jag säga. Jag ser det som en födelsedagspresent med lite blåljus. Tror ni jag blev grymt avundsjuk när colin fick en polisbil av sin morbror idag! Hoppas verkligen jag kommer in på polishögskolan! 3 timmar kvar innan jag får cykla hem.

Jag fyller år idag

Kategori: Familjeliv

Ja jag som sagt fyller år idag och haft en stressig dag men det avslutades med ett bra kalas. Tack alla för att ni kom. Imorgon kommer dock blider på allt jag fick och sådär. Hinner inte nu. Ska ut och äta sen till jobbet. Gruvar mig. Är ju så trött redan nu så ska jag jobba tre nätter.

Nu har jag kommit till det stadiet i livet då man önskar som mest att 1 i åldern försvinner. 21 herregud vad gammal jag är. Johanna har börjat kalla mig kärring from idag :D

Gävle rockar

Kategori: Familjeliv

Min underbara vän Sofi har berättat en superrunda som är en mil lång. Tog tummen ur och traskade iväg igår kväll. Kom till fjällbacken och upptäckte massor med fyllisar i gräset, folk som skrek: "Jag ska sätta på dig bakifrån" " är du singel?" mm. Kom lite närmare gasklockorna då det är rockfestival i stan. Åh så massor av äckelfyllisar ute. Så jag fick gå en omväg och tappade bor mig. Folk som tutade med bilarna och sådär. Helgalna, men verkligen ledsen att jag jobbar så C inte kan gå på någon konsert som han verkligen ville ):

8 Juli

Kategori: Familjeliv

Ja då var det 8 juli, den längsta dagen på året. Jag fyller nämligen år imorgon. Inget jag firar speciellt mycket jag blir 21. Ojämt, jag har barn och jag har fyllt 20 flyttat hemifrån och har ett annat liv. Enligt mig slutar man fylla när man har barn eller ja iallafall inte kräver någon uppvaktning. Självklart är alla välkommna att äta tårta imorgon. Ska baka dom då eftersom vi inte får plats i kylen.

Idag blir det fix fast man igentligen vill gå och bada såklart. Inatt har jag sovit superbra. Colin har sovit från halv tolv till kvart över nio inte gnällt en enda gång. Toppen! Näe nu ska jag sätta fart och gå över till min farmor. Ville har redan sprungit över.

Nu börjas det

Kategori: Familjeliv

Colin kryper fram till tvbänken och klättrar i den. Pillrar på PS3 och surr systemet. Han backar in under bänken och fastnar. Jag lägger honom i andra änden av vardagsrummet. 2 sekunder sen är han där igen, sötnosen. 5 månader






Tropicanaland

Kategori: Familjeliv

Ärligt talat, hur många Gävleboor är det som kallar fjärran höjderbadet för sitt "nya" namn tropicanaland?! Iallafall har vi varit där så som alla andra dagar och myst. Jag frös och Colin älskade att bada. Vi stannade i två timmar. Kände att jag bara skulle må dåligt om jag somnade i solen. Nu ligger Colin och Ville och roar sig själva i soffan medans jag glor på datan. Ska ju ta en springtur senare men måste vänta tills Christian kommer hem. Ska nämligen intervallträna och det går inte med vagnen. Nu ska jag umgås lite med the family :)

Ps: Ska ta mer bilder nu. Jag har ju varit så noga att lägga in nya bilder varje dag men jag hinner inte nu när jag jobbar heltid och allt :P

Bejbis

Kategori: Familjeliv

Colin är ingen bebis längre, han är en liten pojk. Tiden går så fort. På fredag fyller jag 21 och tio dagar senare blir mitt livs gåva ett halv år. Jag njuter av varje sekund tillsammans med honom och vår familj. Vi är så perfeka. Jag är glad att jag fick Colin i år, jag tycker att det är lagom tid att skaffa barn i den här åldern. Samtidigt som man känner sig som en gammal kärring när man läser ung mamma bloggar när folk är liksom 15-17 år och får barn liksom. Colin får en gammal mamma men vad gör det. När han är 20 är jag 41 rätt ok. Jag har en bra utbildning och har jobbat fram till 1 vecka på övertiden och sen Colin var 5 veckor. Det är det som är huvudsaken att ha en trygghet i utbildningen och jobben. Det om detta. Nu ska jag pussa på honom. Jag latar mig i soffan eftersom jag inte sovit så mycket. Ska laga en omelett och ta mig ut.



Såhär mycket kläder behöver man inte ha idag iallafall. Som för två veckor sen :P

Sovit två timmar

Kategori: Familjeliv

Sov bara två timmar. Är inte trött heller. Får sova ikapp inatt. Sitter och kollar lite tv och funderar på vad dagen har att ge. Kanske träffar min syrra en sväng. Ska planera bakning och så ska jag till sommarkvällarna :) Kanske ska försöka träna Ville att gå med vagnen vore ju skönt om han lärde sig. Colin ligger på golvet och försöker göra kullerbyttor, lik mamma rullar fram.

Åh vad jobbigt. Jag tycker det är jätte praktiskt med up & go blöjorna. De stämmer i viktstorleken men Colin är så smal så när han kissat så åker den av.. Får köpa mindre igen då :/

Nä nu ska jag göra mig klar och ta med mig min son på en simtur. Lutar åt det iallafall :)

Galen grej

Kategori: Familjeliv

Haha, nu har jag gjort något knäppt. Ibland måste man få ta live risker bara för att få lite spänning. Kan erkänna att jag är smått förväntansfull också:)

Jobb jobb jobb..

Kategori: Familjeliv

Nu sitter jag på jobbet igen. Inte jätte roligt men det är lätt värt pengarna som sagt. Var ju på träning med ville idag. Det gick bra men han är mer vild än tam och det krävs massor med träning att få ordning på honom. Han var duktig på slutet iallafall. Kom hem och kastade i mig mat och kom till jobbet på minuten. Imorgon ska jag fixa lite sen ska vi nog ner på sommarkvällar:) måste ju handla massor med saker och baka med kom jag på. Det är ju kalas på fredag

Colin

Kategori: Familjeliv

Hade verkligen en supertråkig natt, mycket att göra och hemlängtan men tur var det att Sofi kom upp och pratade en stund. Vi ska fika någon dag :) När jag kom hem sov grabbarna och sen har dom levt om hela morgonen så jag sov till tolv. Har inte gjort så mycket mer än plockat och duschat. Ska snart ta båda mina barn och gå till stan :P Ska skriva om mitt schema så att C fattar det också. Ikväll är det hundkurs och sen är det jobb igen. Skönt endå att få jobba, HELTID! :D

Vill ni veta något äckligt? Inatt när jag sopade korridoren på jobbet så skulle jag tömma schyffeln, då låg det 6 st silverfiskar och simmade runt i dammet. MYSIGT!! USH USH USH



Han ser så stor ut på bilden men han är bara 5 mån och liten till växten :P

Sitter på jobbet

Kategori: Familjeliv

Ja nu sitter jag på jobbet..igen.. Iallafall möttes jag av ett solsken, Sofi! Jätte glad blev jag och jag hoppas hon kommer och hälsar på mig innan hon går hem. Annars kommer det nog bli mycket eftersom det är varmt. Saknar min lilla och stora älskling:(

Bilder jag tog idag

Kategori: Familjeliv

Var till ikea en sväng med mamma och mormor, handlade lite smått och Colin fick jätte fina kläder. Köpte två liter jordgubbar med. När vi kom hem packade vi oss iväg till fjärran och låg där två timmar. Colin verkligen älskar att bada så självklart ska vi dit varje dag. Det är sommarlov och då ska man aktivera barnen. Jag har inte hjärta att sitta inne trotts att han är så liten. Tog lite bilder också:









Colin har blivit brun, han har det ju i generna men det ser supersött ut när
han är naken och har en kritvit rumpa :)

Måndag

Kategori: Familjeliv

Ja nu är det måndag igen och jag önskar att det var måndagen förra veckan. Näe då det ska väl bli bra att få ihop lite pengar nu, såklart. Idag ska vi som sagt till valbo med min mamma och mormor. Sen ska vi nog ta oss ett dopp på fjärran innan jag ska göra mig klar och gå till jobbet klockan kvart över åtta.

Colin vakna klockan 6 vände sig och somnade om till åtta, perfekt tid. Han somnade tio igår kväll. det är toppentider tycker jag. Vi har börjat haft alla dörrar stängda till sovrummet hela dagarna så persiennerna nere. Sover bara i påslakan. Det funkar också. Sen hade min syrra ett tips att lägga pantflaskor med iskallt vatten i sängen för att hålla den kall, också smart.



Nä nu är det någon hungrig på golvet.

Trött...

Kategori: Familjeliv

Nu är jag jätte trött. Har tvättat 7 maskiner. Nu ska jag lägga mig för imorgon händer det mycket plus att jag jobbar två nätter. Colin har nyss somnat och har inte sovit något speciellt på dagen så jag hoppas på lite sovmorgon. Godnatt:)

Bad

Kategori: Familjeliv

Vid tolv var vi på fjärran. Colin har badat två gånger i typ 30-45 minuter. Helt otroligt skönt att solen inte var klar, då hade vi inte kunnat bada. Han älskar att simma runt skvätta mm. Han dyker också, blir inte alls rädd att komma under vatten. Superkul. Vi kommer att vara där varje dag. Även om det är dåligt väder.

Nu har vi precis kommit hem. Har inte fått nå färg men frisk läs varm luft. Crille duschar och jag tinar kyckling, vi ska nämligen äta faijtas idag. Supergott och inte så fettigt och mastigt såhär i värmen. Colin slocknade i vagnen på vägen hem. Imorgon blir det valbo med mamma och mormor sen bad igen antar jag. Jag börjar ju jobba imorgon igen. Har lite ångest men den här semestern är den första och bästa i mitt liv. Nästa sommar ska jag inte heller vara ledig för då ska jag jobba och ta semester till resan på vintern.





Colin kröp imorse :)

Man är trött om..

Kategori: Familjeliv

Man är trött om man fnittrar när mamma plockar snorkråkor.. Colin låg och fnittrade samtidigt som jag plockade snorkråkor och hans ögon rullade. Snacka om att somna med ett leende på läpparna, min sötnos <3

Sista semesterdagen

Kategori: Familjeliv

Ja idag är det somsagt sista semesterdagen och jag vill hitta på något kul. Kanske vi åker till ockelbo? Jag ska kolla med mannen. Ska iallafall klämma en omelett. Jag skulle kunna leva på en omelett och två glas juice på en hel dag har jag märkt. Kanske man blir av med lite isolering för det behövs ju inte i den här värmen ;)

Igår var vi som sagt på komisarie späck, ja den var väldigt rolig. Men det var ADHD ljud och så högt att jag ville hålla för öronen hela tiden, men det var ju meningen. Efter det gick vi till olary´s nä vi är inge hungriga tänkte vi så vi pallrade oss upp till interpool och gjorde Mike och hans granne sällis. Jag åt kycklingfilé fylld med mozarella och basilika, grymt gott. Älsk åt scampi. Vi kollade sista matchen och under tiden kom det nåt dryg j! Så vi gick hem. Det var en tjej som skrek hela tiden, jag skulle aldrig i mitt liv umgås med en sån där ush!

Just nu ligger Colin och sover i soffan och jag surfar runt lite. Ska kolla resor, till nästa vinter ska vi till singapore, malaysia & thailand. Passa på innan Colin fyller två, det är ju lite plikt att se till att han kommer dit och hälsar på släkt när han har det där ( singapore ) jag tycker det är grymt Coolt och vill åka idag. Får jag inget jobb kanske jag flyttar dit. Skönt att slippa all vinter och allt :D Är lite smått förväntansfull på veckan också eftersom jag har fixat en grejj som jag hoppas blir av. Sen har jag ju sökt ett jobb som sista dagen var i fredags. Jag tror starkt att jag får det. Jag skrev så himmla bra och det passar mig perfekt.





Haha skitsvårt att få oss båda på kort.

Barnledigt

Kategori: Familjeliv

Idag var jag ut med ville. Han fick ett jätte fint koppel och halsband sen bar det av till fjärran och bada, emil var där och livade upp stämningen:) väl hemma fick colin bada på ballongen och sen kom hans farmor. Jag duscha och gick till bion. Vi såg komisarie späck. Den var rolig men högt ljud! Vi gick och skulle äta. Näe inte hungriga vi gick till interpool och nu sitter vi här med trevligt sällskap och mätta magar:)

Helkul kväll/natt

Kategori: Familjeliv

Efter lite fix hemma i min egen takt tog jag mig hem till Blank som bor ovanpå Johanna, kollade in lyan och spelade kubb såklart fick jag ner massor av dem och kungen. Helt grym, helt enkelt. Drog oss till Berggrenska och satt där till typ 20 över 1 då jag handlade hamburgare och gick hem till mina grabbar. Kunde inte sova så somnade tre. Fyra vaknade Colin en snabbis av att folk smällde i trapphusdörren och skrek utanför. Klockan åtta gjorde vi morgon. Nu ska jag fundera ut vad vi ska göra. Kanske ta en promenad efter frukost sen bada? Vi ska ju försöka fixa barnvakt ikväll, hoppas någon känner sig manad :)

Colin kryper under en hund som är större än honom sen pratskriker han. Hur förklarar man för en liten bebispojk att man inte pratar när man skriker? Hmmm

Nu kom jag på vi ska köpa nytt koppen till Ville idag! Sen åker han på semester till måndag :P

Soligt

Kategori: Familjeliv



Igår var det väldigt givande på hundkursen. Det känns som att det här kommer att gå jätte bra. Jag ska köra stenhårt med Ville nu, känns som det är nu eller aldrig. Ville ska bara vara hemma tills imorgon då ska han upp till torpet och leka av sig igen. Min farmor ringde igår och kolla igen att det var säkert att han kommer på lördag :)

När vi kom hem somnade Ville på stört. Han har sovit hela natten i vår säng. Colin har velat haft nappen ett par gånger annars så har det varit en okej natt utan lek liksom. Idag blir det nog en sväng till fjärran, sen har jag önskat mig en kväll med Christian och Colin med barnvakt. Hoppas det blir av för sen börjar jag jobba massor igen :( Ush längtar inte tillbaka. Hoppas verkligen jag får det jobbet jag sökt. Det känns faktiskt som att jag kommer få det :D

Colin ålar sig överallt. Han slår leksaker skithårt i golvet och ålar sig fram till tvn och diggar musik. Ja det är bara det och motorsport han är intresserad av? Kan sånt ligga i generna? Jag börjar faktiskt fundera på det eftersom han har varit lycklig till motorljud enda sedan han kom ut. Han viste ju direkt hur man rattade när han fick den till vagnen med, hm spännande. Jag tror iallafall stenhårt på att han blir F1 förare.

Hemma igen

Kategori: Familjeliv

Nu är jag hemma igen. Har haft det trevligt men jag saknade familjen superduper mycket det gör liksom ont i kroppen att vara borta. Nu ska jag bara fixa lite hemma sen ska vi iväg igen, på hundkurs. Det kommer säkert bli jätte kul men jag har saknar mina två C så grymt mycket så hälst vill jag gosa med dom!

Colin har fått nya labankläder idag sen har han fått en nalle och ett parkeringshus. Sen har han två paket att hämta på posten så jag får knalla iväg och göra det. Killarna sover antar att C har migrän idag igen och att Colin är trött bara endå? Aja ska pussa på dom när dom vaknar!



Min Ville som ska börja i skolan idag!

Bloggar från tåget

Kategori: Familjeliv

Sitter nu på tåget till hudiksvall och ska hämta min lilla hund som ska börja i skolan ikväll. Om jag nu hittar dit, det löser sig nog. Jag var hem till johanna igår och jag kom hem tolv och i säng halv ett. Kunde inte somna förns halv två. En timme senare tyckte min underbara son att det var morgon. Han ville inte äta bara leka och prata. Tog mer än 1 timme innan han somnade. C och jag låg och försökte sova från honom men gick inte. Halv 6 skulle han äta och halv åtta skulle jag upp till tåget. Dåligt mör man är idag då. Älskar honom ändå och saknar honom massor nu. Stackars christian har haft migrän i flera dagar så fick han sova dåligt. Men men. Nu ska jag sitta och lyssna på min ipod med glappa hörlurar ett tag:)