Sandra - Colins mamma

Söndag

Kategori: Familjeliv

Idag har vi bara plockat här hemma, Christian har städat och hans kompis J har varit här och spelat F1. Det var en liten pryl som var riktigt avis kan jag säga. Inga leksaker dög det skulle bara hängas på ratten. Colin har inte sovit något på eftermiddagen så han däckade kvart i åtta. Vi har spolat näsan och sugit mest hela dagen. Nu hoppas jag att hans förkylning försvinner snart. Annars har jag tvättat 7 maskiner tvätt och ätit tacos.

Nu ser vi ensam mamma söker och äter lite godis. Jag borde inte men imorgon är det en ny vecka och nya tag!

Gårkvällen i bild

Kategori: Familjeliv

Har lånat lite bilder från Johanna som är min bästa. Tog bilder på oss bara. Hade en toppenkväll!






Godmorgon

Kategori: Familjeliv

Igår hann jag inte skriva mer efter stan. Var där och handlade till kvällen. Sen träffade vi Colins kusiner och fastrar med respektive. Höll på att somna för jag var så dålig. Gick hem och duschade. Mådde lite bättre så jag klädde på mig och gick iväg. Kom sent men det var superkul hos Johanna innan. Spelade lite mariokart. Sen gick vi upp två våningar och gjorde lekar mm. Gick ner igen vid tolv och satt där till ett. Då gick vi och handlade en hamburgare och åt den hemma hos Johanna & Eric. Kom hem typ strax efter två. Vaknade för en stund sedan och är riktigt seg och jätteförkyld!



Shopping

Kategori: Familjeliv

Gör mig klar för lite shopping i stan med systrarna Händén. Syster Jonsson är inte i stan. Mys! Sen blir det iväg och fixa makeup och klädsel inför kvällen. Det kommer bli toppen!

En viss person påstår att jag lever i en fantasivärld. Tja, mitt liv är toppen och för henne kanske det är fantasi eftersom hon aldrig kommer få det lika bra. Åter till avundsjuka. Varför kan man inte bara vara glad för andras lycka istället för att klanka det på det. Samtidigt som hon kallar mig självupptagen vilket inte passar in alls. Jag lägger all min tid på min son och det är hon väl också avundsjuk på förståss. Inget som gör mig ledsen. Två "kompisar" minus. 1000 står åter. Jag är lyckligare än någonsin.


Mitt snörvel har vaknat så nu ska vi mysa familjen innan vi drar oss mot stan.

Snor

Kategori: Familjeliv

Idag är det ett hav av snor hemma hos oss. Alla tre är förkylda. Supertråkigt men jag hoppas jag mår lite bättre inför kvällen iallafall. Det kommer bli superskoj massor med folk som kommer och det ryktas om att det kommer bli tävlingar, lekar mm! Sånt älskar jag det är så roligt att träffa nya människor. Vi ska ses hos Johanna & Eric först för att spela spel mm. Sen går vi up på partyplanet.

Colin och jag har lekt i hans rum hela morgonen. Han är som vanligt lite segare bara. Han somnade precis så jag ska passa på att förbereda frukosten. Koka ägg och skära grönsaker och koka kaffe. Måste ju såklart tända lite ljus med. Så mysigt när man fixar iordning. Sen måste jag till stan och handla ett par blå leggins till min maskeraddräkt och fixa ett bälte men det löser sig nog. Sitter och kollar igenom alla bilder jag tagit. Det är inte många som är bra. Jag missar ofta lite hår eller så är Colin inte i mitten av bilden. Måste träna på det. Sen ska jag gå photoshopkurs tänkte jag när jag fått nya datorn :)




Hej hej!

Kalasbus!

Kategori: Familjeliv

Colin busade massor med gammelfarmor & gammelfarfar på kalaset idag:











<3

Grattis

Kategori: Familjeliv

Grattis min Villebus som fyller 2 år idag och till hans tvillingsyster Pebbels också såklart!






Ensammen

Kategori: Familjeliv

Nu somnade Colin precis eller han ligger och knorrar i sin säng. Christian är på bio och jag bara pustar ut efter dagens bravader. Vi har åkt fram och tillbaka i valbo hela dagen. Men först var jag på lunch tillsammans med en av mina systrar, mamma & pappa. I valbo handlade jag ett rött wii, en pyjamas, mockasiner, diskborstar och kakformar. Vi hann med en fika också så Colin fick äta en banan.

Sitter och läser den minst lästa mammabloggen och inser att jag verkligen har slösat bort massor med tid på något jag verkligen ångrar. Det handlar bergis om avundsjuka, att Colin är så söt och vissa misslyckas två gånger. O T U R för dig.



Mamma och pappa älskar dig <3

Shoppat

Kategori: Familjeliv

Idag har vi shoppat i valbo. Ni får en ledtråd här. Bilder på allt annat kommer senare :D



Sen uppdatering

Kategori: Familjeliv

Nu sitter vi i stan på pappas jobb. Vi har varit hem till min farmor och farfar för att fira att min hund Ville fyller 2 år idag. Sen kom vi till stan och blev bjussade på lunch. Sitter och väntar på min syrra så ska vi gå sen. Efter det blir det snabbt hem för att packa ner pojken i bilstolen för att åka till valbo med Johanna. Dum som jag var att berätta för Colin att vi skulle åka bil idag. Han har frågat hela dagen sen. Vi ska handla present till Christian och Johanna ska köpa samma till sig själv. Det blir superbra! Handla lite kläder till morgondagens party.

Kanske skriver ett inlägg därifrån annars på återseende senare!

<3

Kategori: Familjeliv

Mitt hjärta smälter






Föräldraträff

Kategori: Familjeliv

Åh det var så trevligt hemma hos Madde, Henrik & deras son Albin. Vi fick gott fika och alla barn lekte tills ögonen snurrade runt. Colin somnade på stört när han kom hem. Tog lite bilder med men dom flesta kommer senare för måste fixa till dom lite först men det orkar jag inte nu. Efter det har jag shoppat till mig själv 2500 kr på en timme, ooopps! Men det var det värt. Imorgon blir det iväg till valbo för att kriga mig till en blodröd födelsedagspresent till Christian och handla kläder till partyt på lördag. Ska bli jätte kul att komma ut!



Bara för att vi har systemkamera som jag lånat av min syster idag så blev det inte en enda bra bild på sonen :( Casper däremot var hur söt som hälst!

Min syster

Kategori: Familjeliv

Min syster Fia har tagit bilder på vår syster Emmy när hon har min mössa. Så sjukt söt!





Sovmorgon

Kategori: Familjeliv

Colin sov till halv nio idag. Toppenskönt! Nu sitter han i sitt rum och leker och jag vaknar och kollar runt lite snabbt på datorn. Ska gå och leka med honom. Idag ska vi ju till Albin och hans familj. Ska bli superkul. Måste till stan och kolla kläder och skor till lördag med.

Jag har köpt en stegräknare så nu ska jag gå massor! Det är ju snart nyår och då blir det ju gym! Åh vad bra man kommer må av att vara hälsosam. Det är bara att bli av med sötsuget som är svårt. Men Colin ska som sagt inte behöva skämmas över att han har en fet och ful mamma liksom!



Natti natti

Kategori: Familjeliv

Nu har vi kollat lite tv och Colin tvärsomnade när vi la honom i sängen tog max 1 minut. Har ätit god mat och kollat på massor med bra program på tv. Imorgon ska jag ta massor med fina bilder på sonen ute i löven innan snön kommer. Sen ska vi på föräldraträff hos Albin och hans familj. Colin får leka av sig massor. Det är bra! Tråkigt med inga nya bilder men imorgon kommer det. Har en film som jag inte lagt upp ännu också när Colin pratar om lampan <3



Glad

Kategori: Familjeliv

När jag skule gå mötte jag min granne i trapphuset. Hon sa: Nu är vi ute och springer igen, jag blir så glad när jag ser dig varje gång här i trappen.
Jag känner att självförtroeendet stiger ett snäpp och man blir så glad när man får komplimanger. Hon och hennes lille son som är ett par månader yngre än Colin ska börja gå med oss på öppna. Kommer bli toppenkul.

Lite fix

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag springa till clas ohlsson och köpa ett usb minne. Ska lägga in bilder från min systers dator i det. Jag vill inte fiffla så mycket med hårddisken för är livrädd att allt i den försvinner. Sen ska jag hadla lite mat och gå hem. Tänkte ta en springtur men det går inte för jag fryser och har ont i halsen. Hoppas att vi är friska imorgon för då ska vi på mammaträff. Har suttit och pillrat lite på C´s iphone och vist blir man sugen. VARFÖR? Jag har ju gjort mig av med min för att jag inte gillade den. Åh hatar att man blir prylgalen sådär. Men vadå? Jag får väl köpa mig en då om det så blir att jag vill ha en igen. Lite bättre nu när man kan skicka mms och sånt.



Höstigt

Kategori: Familjeliv

Ush det är riktigt kallt ute jag fryser fortfarande. Det gör nog Colin med för man får inte ta av honom varken vantar eller sockor. Han sover fortfarande och jag är rastlös. Finns inte så mycket att plocka heller men ska väl ta och dammsuga mig varm när Colin vaknat. Taskigt att köra igång den när han sover i hallen. Annars hoppas jag att min syrra vill dejta mig någon dag så vi kan ta lite bilder på Colin utomhus. Hennes kamera är ju lite bättre än min. Ska köpa en systemkamera på julrean i år. Men först ska jag köpa en filmkamera till julafton. Colin ska få minnas sin första jul och födelsedag i film med även om vi kan filma HD med diggisen.

Föresten har jag blivit bjuden på haloweenfest i helgen. Jag ska såklart komma och har bokat tid hos min makeupartist, hon är bäst! Ska handla lite kläder med men vet inte riktigt vad. Blir mycket att handla nu till C's födelsedag och farsdag. Det blir en redig teknikpryl tror jag.

Öppna förskolan

Kategori: Familjeliv

Vi sprang till öpnna förskolan idag. Kom dit klockan 9 trodde vi var sist men vi råkade vara först. Colin fick inte leka med dom stora barnen så han blev lite irriterad. Efter en sådär 20 minuter kom Lo och Vira med deras mammor. Supertrevliga. Jag och Josephine gjorde sällskap hem och stannade och prata jätte länge så det tog mer ån 1 timme att gå hem. Tiden går fort när man har roligt. Nu sitter jag och tiar upp och försöker planera dagen lite. Undra vad man ska hitta på då.




Kvällen

Kategori: Familjeliv

Vi åt massor med god mat. Nu bjuder mannen på dajmtårta och kaffe. Ska snart krypa ner om vi ska orka ta oss iväg till öppna imorgon. Ska bli roligt att träffa nya mammor och barn. Colin är verkligen frammåt när det gäller nya människor. Jag kan sätta honom på golvet i ett rum så kryper han in i ett annat utan att bry sig om mig och prata och leka med föräldrar och barn han aldrig sett förr. Han är inte ens blyg i början.

På torsdag är jag också bjuden på föräldraträff eller ja barnen ska leka hemma hos Madde & Albin. Ska bli så kul att träffa dom igen. Är verkligen superglad att vi håller ihop så bra i vår grupp.



<3

testing

Kategori: Familjeliv

Nu sitter vi i soffan och myser hela familjen. Kollar postkodsmiljonären. Jag är Jätte trött. Hoppas att alla tre sover gott inatt så att colin är pigg och glad på Öppna imorgon. Nu ska vi snart äta mat, hasselbackspotatis, fläskfile och pepparsås.

Fullt upp!

Kategori: Familjeliv

Ja som sagt mitt liv är fullspäckat hela tiden. Var till öppna förskolan på förmiddagen. Alla barn lekte så fint. Colin kröp över branen och tog deras leksaker. Föräldrarna satt och pratade, jag fick springa efter Colin. Gjorde sällskap med Emma och Casper hem, jätte trevligt. Vi fortsatte mot fridhem och sen tillbaka till stan. Väl hemma hann vi bara slänga i oss lite mat innan vi åkte till A-berg för att hämta min kusin och åka buss till stan igen. Vi tog en fika tillsammans med Louise innan jag gick hem igen.

Nu sitter vi här hela familjen och spelar tvspel. Jag passar på att skriva lite när grabbarna leker. Kul att så många nya har hittat hit verkligen superskoj med alla fina kommentarer.



Man får inte nog, jag älskar dig så <3

Öppnis

Kategori: Familjeliv

Är på öppnis och leker med alla fina barn. Blir till en annan öppna imorgon och mammaträff på torsdag. Jag älskar mitt fullspäckade liv och Colin gillar sina vänner!



Nattbestyr

Kategori: Familjeliv

Inte superkul natt. Colin har vaknat halv fyra och legat och sparkat, snurrat och bara gjort konstiga, osmarta, klumpiga saker. Händer och fötter överallt, som en bläckfisk. Christian har snurrat runt och väckt Colin precis när han varit nära att sova. Så höll det på i över en timme. Sen vaknade han halv åtta.

Såklart blev inte morgonen som vi tänkt oss tänkte mig en tidig morgon så Colin hann sova innan öppnis. Det löser sig endå skulle jag tro. Efter det tänkte jag gå en runda genom andersberg och fridhem. Kolla in i huset hur det ser ut nu mm. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Någon som har förslag?

Idag kommer min lönespec. Det lutar mot att Christian inte får en födelsedagspresent som han vill ha. Han vill inte fira så då handlar jag till familjen istället. Kommer bli toppen!




Medans jag bloggar kollar Colin F1 live tillsammans med pappsen

Bedtime!

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag lägga mig efter en supermysig kväll tillsammans med mitt stora <3

Imorgon är det öppnis så vi får se om jag hinner skriva något innan. Någon som vill lära mig att mobilblogga? Jag fattar ingenting man kan ju bara skriva i rubrikrutan?

Älskade barn!

Kategori: Familjeliv

Min Colin, min ögonsten & mitt allt!




Knöl

Kategori: Familjeliv

Har sedan drygt en vecka sedan haft en konstig sorts nackspärr, trodde jag. Tills igår. Då kände jag på halsen och det är en megastor knöl, som en pingisboll jag har på sidan av halsen som trycker på 100 nerver och gör att jag har ont här och där. Tänkte vänta ett par dagar och kolla om den växer då ringer jag hc.



Nu har vårat lilla troll vaknat till liv så det blir leka av fram till middagen <3

Ett litet paket

Kategori: Familjeliv

Idag fick Colin paket i brevlådan. Han har nämligen vunnit en tävling hos Flerbarnsmamma.



Superduperfina nappisar, T A C K!

1000 kr fattigare

Kategori: Familjeliv

Ja då är man 1000 kr fattigare men det känns inte dåligt endå. Fick med oss massor med fint hem till Colin nu ska det börjas byta storlek. Från 68 till 74. Han är mitt emellan och 74 är dunderstort men växer väl i det om ett par veckor skulle jag tro. Något som värmer i hjärtat är att när man går på stan och ska kolla sista äfferen hm så möter man någon bekant. Jo min man. Då är han också ute och handlar kläder och leksaker till Colin. Han är så söt. Det är inte så många pappor som handlar till sina barn speciellt inte när dom är så små. Han vet precis storlek och allt. Mitt stora <3


Nyvaken och ska precis ta tag i att väcka mamman!

Lill ryssen

Kategori: Familjeliv

Min lilla pys i hans ryssmössa. Så goo så man dör!


 
Nu inväntar jag att han ska vakna då ska vi fixa lite hemma sen gå ut! Gå och gå massor. Snart börjar ju gymtiden och så måste man vara lite fit innan annars orkar man inte. Jag ska ju bli polis i höst :)

Morgonbad

Kategori: Familjeliv

När vi gick in i badrummet kröp Colin fram till badbaljan så vist fick han bada om han så mycket ville det. Tog lite bilder med mobilen på min lilla spink!


Jag vill inte kliva upp mamma!





Trött

Kategori: Familjeliv

Idag har vi åkt buss långt, varit hos bengt & mamma på fika, plockat svamp i skogen, ätit en pannkaka, åkt hem och hämtat matburk, åkt till pappa och fixat, handlat med pappa på maxi, lagat supergod hemmagjord pizza, kollat tv och haft syskonmys. Gått hem i mörkret. Tur att jag har lampor på vagnen. Behövde bara lägga Colin i sängen så somnade han. Ringde C som inte var hemma frågade vad han gjorde. På Willys tyckte jag att han sa. Okej tänkte jag klockan är typ tio han kommer väl snart. Ringde igen. Då visade det sig att han var i bomhus. JAHA!?! Haha vad fick jag willys ifrån. Eftersom min nacke är noll OK så ska jag vila den nu så mycket det går. Är helt förstöd jag kommer bli förlamad tillslut.

HAHA jag fick visa leg på ica maxi när jag skulle köpa näsdroppar idag. Pinsamt för henne i kassan. Jag fnittra så jag höll på att kissa på mig och stuttsade därifrån.



Min älskade BÄZ i vagnen idag med sin fina ktm napp haha.

utvilad

Kategori: Familjeliv

Sitter här utvilad och ska precis göra mig klar för att ta bussen till bönan. Jag vaknade 20 i nio eller Colin. Tack tack sa han och slet av mig kudden. Sovit 12 timmar så det känns toppen. Colin har inte vaknat en enda gång. Jag la ner honom några minuter efter att han somnat i min säng. Sen när C la sig så vakna jag i panik och trodde att Colin kröp runt i sängen. Men somnade om lika snabbt. Helt utvilad så nu åker jag och hälsar på the family. Det är ju F1 helg så den där kaffebönan får jag inte med mig :P

Ha en toppendag verkar som att fia har sin dator där hos mamma så kanske det kommer lite uppd därifrån.

Godnatt

Kategori: Familjeliv

Jag har så ont i huvudet så jag kan inte ens kolla på datorn. Orkar inte ens rätta högskoleprovet. Aja skriver mer imorgon och hoppas jag mår bättre. Ska träffa mamma och Emmy iallafall. Hon ska få en mössa som mormor köpt till henne. Svarar på alla kommentarer imorgon också därför dom inte är accepterade så ni vet.

Aj

Kategori: Familjeliv

Har så sjukt ont i skallen nu. Halsen med ush. Är så sjukt trött på falska människor också. En idiot som jag sa tack och hej till den andra snackade skit om personen och plöttsligt är den andra vän med den som denne tyckte så illa om. Smyger undan och bortförklarar sig. Tror det är avundsjuka på allt jag skrev igår som jag hade för det har inte någon av dom här. Jag har inte tid att slösa tid på folk som endå bara låssas vara kompis och kommer och går. Som sagt jag tycker inte barnmisshandel och vanvård av djur är okej.

Älskar min Colin <3



Högskoleprovet

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag göra högskoleprovet och ärligt vet jag inte vad jag gett mig in på men ser det som en utmaning. Högskola, trodde aldrig att jag skulle komma dit. Känner mig mer än redo för att lägga till någonting i mitt liv. Lite plugg för att senare övergå till massor med plugg när det blir polishögskolan. Man är inte handikappad för att man har barn och jag tänker inte byta ut någonting mot skolan. Jag kommer vara lika mycket med min familj, jobba så mycket jag blir erbjuden och träna som en idiot tillsammans med alla fina människor på friskis.

Jag älskar mitt liv fast jag är lite halvfet och inte har ett fast jobb. Jag har allt utom det! Världens finaste sambo som gör allt. Städar, tvättar, diskar, handlar, lagar mat, tar hand om Colin och hittar på aktiviteter samt är en superbra pojkvän Jag älskar dig <3. Jag har världens finaste son som jag ska skämma bort till tusen. Han får redan nu allt han pekar på och så ska det vara så länge han är artig och trevlig det tränar vi på redan nu. Han är så duktig på allt utom att äta. Liten och söt, den finaste som finns. Jag har en toppenfin lägenhet stor och fina saker inga gammla äckliga begagnade saker så man måste skämmas för att ta hem folk. Jag har världens finaste släkt som alltid ställer upp. Framför allt min pappa. Jag har världens finaste vänner som ställer upp. Har väldens trevligaste föräldragrupp som alltid lyser som solar. Ja listan är lång.

Lycklig det är det minsta man kan säga <3



K Ä R L E K <3

Nya jeans

Kategori: Familjeliv

Colin har hittils haft två par jenas i varje storlek sen han föddes. Har varit rädd att man bara ska hitta dom tråkiga klassiska bebisjeansen så passade på att inhandla ett par nya Coola i storlek 74. Lite stora men rätt som det är så ska man byta ut garderoben.





Fika i stan

Kategori: Familjeliv

Lite bilder från fikat idag. Sista bilden är supersuddig men kolla tänderna :D Så har ha två nere!









Haha sköning

Mycket mycket!

Kategori: Familjeliv

Igår kväll gottade jag ner mig i soffan tillsammans med Christian. Vi kollade lite tv sen somnade jag. Kollade lyxfällan. Haha hon var ju helt bäng! Imorse klev jag upp klockan sju och gjorde mig klar för jobbet. Jobbade med toppenpersonal som vanligt. Älskar när det är ordinarie för dom har ju någonting innanför skallbenet iallafall.

Cyklade hem och hämtade Colin. Efter det har vi varit på stan läänge och fikat tillsammans med Johanna. Eller åt på flanör. Vi har ju slutat gått dit eftersom mocca är 1000 gånger bättre på sallad och mysigare. Nu har vi lekt tills Colin blev så trött att han rammlade omkull. Nu sover pyret och vi funderar på middag. Kommer lite bilder om en stund.

Göra lika

Kategori: Familjeliv

Colin har börjat göra likadant som tjejerna gjorde igår. En av Sandras flickor använde gåvagnen som sparkcykel. Colin vill inte vara sämre och gjorde lika. Dock kom han på att man kunde stå helt i vagnen och jag puttade på senare.

Godmorgon

Kategori: Familjeliv

Nu har jag vaknat. Känner mig helt tom i huvudet. Blev lite lyxfrukost med ägg, vetevikare med grönsaker, turkisk youghurt med hemmagjord äppelmos, julice och kaffe mm som min C hade förberett när jag sov. Nu sover Colin och jag vet inte riktigt vad som händer idag. Vi ska nog ta en promenad och hälsa på pappa and the family kanske. Dom fick ju en ny matstol av mig nu så Colin kan sitta still när han hälsar på :)



Colin mys <3

ont i mammahjärtat

Kategori: Familjeliv

Har ont i mammahjärtat. Jag saknar min lilla son <3

Tävling

Kategori: Familjeliv

Jag är med och tävlar om ett trätåg från Ekorren och nöten hos Crazyangel.
Älskar träleksaker i den här stilen så fint! Tävla du med.

Tävling!

Kategori: Familjeliv

Sitter och svarar på kommentarer då jag ser att jag vunnit en namn nappstävling hos Flerbarnsmamma
Vad glad jag blir tack så jätte mycket :D

Julklapp

Kategori: Familjeliv

Nu när jag ska plugga lär jag mer eller mindre ha en ny dator som jag lätt kan ta med mellan skolan och hemma. Jag kollar runt lite och vill nog hälst ha en 13" men hittade en 14" som jag gillade. Världens grönaste människa, som min header säger. Den här skulle passa perfekt in i min gröna sköna värld:


Ja tack. Det kanske blir en sån. Det kan ju vara bra kan man lära sig lite photoshop och sånt kanske. Då kan Colin få hoppa bäst han vill på min mini hp 8".

Mammaträff

Kategori: Familjeliv

Imorse var jag helt död när vi klev upp och gav oss iväg till mammaträffen hemma hos Sandra och hennes söta tvillingflickor. Två mammor till med söta barn. hade supertrevligt och Colin var helt lyrisk i alla deras fina leksaker, akvarium och lektält med mysiga nallar. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte dit kan jag säga. 

När vi kom hem gjorde vi nada Colin gnällde som en galning tills han somnade 1,45 tim. SUPERSKÖNT! Jag passade på att gå till stan och inhandla wowen till huvudet. Colin har haft den på hela kvällen och går runt och klappar sig på huvudet. Åt massor med god mat och bara mös framför tvn innan jag cyklade till jobbet. Det gick så snabbt att jag höll på att köra över en jympalärare jag hade förr. Rätt åt honom i sånt fall han sänkte mig från mvg till g bara för att jag typ var med i en trafikolycka och var helt handikappad och bruten sen umgicks jag med den kaxigaste av alla också.

Iallafall så kan jag härmed stolt berätta att Colin har börjat gå själv utan stöd och resa sig när vi ser på. Han vill helt enkelt inte krypa längre. Stor kille, mammas hjärta <3

 

min minibejbis för exakt 9 månader sedan idag, alltså 1 dag gammal på bilden. 

Mitt i natten

Kategori: Familjeliv

Ja Colin vaknade innan jag hann gå och handla mat. Vi åt alla tre i köket, mysigt. MEN jag hade tänkt att ligga i soffan och kolla på tv när jag åt. Det är slut på den tiden nu. Han somnade inte om förns nu så nu ska vi sova. Åh är så trött. Imorgon ska vi bort på morgonen på massor av skoj. Colin blir överlycklig när jag säger att vi ska träffa andra barn! Nej nu måste jag ställa klockan och lägga mig för det brukar ta ett tag innan jag sommnar. Gonatt!



Född brynäsare står det på Colins tröja :D Han får bara använda den som pyjamas för pappa hmm hmm.. :D

Dagens fläng

Kategori: Familjeliv

Imorse vaknade som sagt Colin strax före nio vi sprang till bussen och åkte en bit till öppna förskolan. Sjöng, fikade och lekte massor. På vägen hem träffade vi grannen med lilla Alvin så vi babblade på om allt. Hon kanske också ska börja hänga med dit nu, så kul! Väl hemma kollade vi två filmer sen gick vi till stan. Fiskade upp en liten present på babyproffsen och sen handlade vi kläder till pojken. Han blir ju nio månader idag! Sen åt vi glass med mamma som vi spontanträffade i stan.

Nu har vi varit hemma en stund och vi ska mysa till det med kebab och soffhäng ikväll. Colin har somnat och sover förhoppningsvis för natten för imorgon måste jag ställa klockan då ska vi på mammaträff.







Colin och jag provade mössor. Han blev fäst vid den fina bowowen han fick ha på huvudet. Vågade inte köpa den för då skulle pappan skrika rakt ut. Trodde jag.. När jag kom hem så gillade han den när han såg bilderna. Det blir till att köpa sig en liten woowwe till min sons huvud till vintern <3

5 minuters kaos

Kategori: Familjeliv

När vi kliver upp på morgonen gör jag Colin klar först och sen gör jag mig själv klar medans han leker i sitt rum. Det tar ungefär 5 minuter sen ser det ut såhär:







Det är alltså helt städat innan och alla lådor är på sin plats. Min busunge

Dum mamma

Kategori: Familjeliv

Colin har länge pekat på sin taklampa och sagt Boop = blomma. Näe lampa säger jag varje gång. Har inte fattat varför han bara säger fel till lampan i hans rum förns idag:



Snabb uppd igen

Kategori: Familjeliv

Colin vaknade kvart i nio och vi ska typ gå nu till öppna förskolan. Brottom brottom. Igår fixade vi massor här hemma och jag somnade med Colin på kvällen. Som sagt ingen dator när han är vaken. Skriver väl lite mer här sen och här kommer det bilder från när Colin dammsög här om dagen:







Nu kom jag in i badrummet och skulle kolla vad Colin skrammlade med. Han har letat fram en nässpray ur soptunnan och stoppat upp den i näsan. Så söt. SPRINGA! svarar på kommentarer senare!

snabb uppdatering

Kategori: Familjeliv

Colin har sovit middag en timme nu så han ska få vakna. Vi ska nämligen till ikea med min mormor. Ska handla inflyttningpresent till min pappa, gissa vad? Jo en matstol såklart! Dom har livsfarliga trappor överallt så när vi åt där förra helgen så fick Colin sitta på golvet och äta. Blir toppen. Sen blir det nog lite mer shopping skulle jag tro.







Ja såhär glad kan man vara när man ätit 2 tuggor mat och är mätt. Vad gör man liksom..

Hemmafix

Kategori: Familjeliv

Har varit hemma och fixat hela dagen så har inte suttit här någonting. Städat, tvättat, lagat mat mm. Vi har gjort allt tillsammans det är så roligt då. Nu kollar vi lite missade program innan jag ska sova och hoppas min axel/nacke är okej imorgon. Har inte så mycket mer att skriva just nu har tagit massor med fina bilder idag ni får se imorgon.

Sova middag

Kategori: Familjeliv

Jag la mig och vilade en stund och ville bara skrika när jag vaknade. Jag kunde inte ta mig upp omöjligt. Jag har inte nackspärr jag har något annat fel i axeln och skulderbladet. Kom upp och åt lite frukost. Sen har vi lekt hela familjen och nu ska jag ta tag i lite städning så mycket det går innan jag hoppar in i duschen. Vi ska till stan senare det är ju grannyra. Vårat gammla hus vann, sicken tur att man inte bodde kvar där då surt det skulle kännas. Det är alltså postkodsmiljonären jag skriver om.

Nackspärr

Kategori: Familjeliv

Jag har fått världens nackspärr. Jag kan inte ens tänka att jag tittar åt ena hållet så gör det så ont. Ner i ryggen också axeln och armen. Skallen vill jag inte prata om! Jag är totalt handikappad och evigt tacksam att min sambo flyger upp ur sängen så fort jag säger att jag behöver hjälp. Alltid lika glad och pigg. Jag hade aldrig klarat av mitt liv utan honom vid min sida. Jag ska ta en ipren och lägga mig igen. Hoppas att det går över tills imorgon då ska jag träffa mormor och på tisdag ska jag ju på öppna förskolan med min virrvelvind.





Colin har en boooop (blomma) på huvudet och på andra bilden leker han med en bow wow <3

Trött mami

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova massor. Funderar starkt på att boka ett par hotellnätter för mig och mannen och skaffa oss lite barnvakt för att få sova hela nätter och sova ut. Det blir nog så :P





Såhär vit är jag idag. Jag matchar inte in i familjen om man säger så. Godnatt iallafall!

Titta vad jag hittade

Kategori: Familjeliv

Jag var in i vårat sovrum för att hämta hårborsten imorse. När jag kom in i badrummet satt Colin och duschade. Han vet precis hur man gör. Det droppade iskallt vatten ur duschen och han njöt där med kläderna på, sötnos <3







Skojjig dag

Kategori: Familjeliv

Colin var grinig och trött så vi klädde på honom och gick till stan. Träffade min lilla Villehund med min farfar och kusin. Senare kom min andra kusin som jag tog en shoppingrunda med. Jag köpte en jacka. In på donken och köpte en cbo självklart blev det strul så vi fick vänta länge.. Fick iallafall en lapp så man får äta gratis nästa gång. Christian fick den jag äter aldrig ett helt mål tar bara en hamburgare oftast och antalet gånger jag ätit hamburgare på donken går att ränka på mina fingrar. Handlade lite och gick hem till min farmor och farfar. Fick fika. Blev också bjuden på middag så vi ska iväg nu. Kommer massor med fina bilder på min sötnos senare.

Videoinlägg

Kategori: Familjeliv



Colin tar en promenad med matstolen

Morgonbilder

Kategori: Familjeliv

Colin är snorig som tusan men inge feber så det blir en sväng till stan senare för att handla lite varmare vantar, mössa och sånt. Det är så svårt att veta vilken storlek man ska handla på kläderna nu. Han har ju storlek 68 nu och det är nästan lite stort här och där. Han har pyjamas nu i 62 och den sitter perfekt. Ska man köpa 80 eller 74 hur snabbt växer han under vintern då. Aja, vi får se. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Städa lite kanske och sätta igång en maskin tvätt. Lugnt och skönt.

Nu börjar Colin sova hela nätter igen så när han är frisk flyttar han nog in i sitt rum. Man får väl sova där inne med honom första dagen kanske så han iinte blir rädd om han vaknar. Nu på morgonen har han sprungit runt med matstolen. Han går med allt, med dom gröna ikealådorna med hjul, leksaker mm men inte med vagnen. Han behöver inte stödet igentligen men det går ju snabbare om man springer, vem har tid att gå helt själv då tar det ju sån tid?









MIN Snoris

Rubrik

Kategori: Familjeliv

Colin petade i sig lite köttfärssås och spagetti innan vi gick över till min farmor och farfar som bor ett hus ifrån mig. Så skönt att kunna bära Colin och ha foppatofflor typ. Vi fick lite pizza och fika. Mina kusiner och faster var där också. Supertrevligt att träffa dom. Colin skrattade som en tok hela tiden. Nu ligger han och sover. Förkylning är inte roligt han hostar också. Tur att han redan har haft RS så vi behöver inte oroa oss för att han får det.

Annars händer det inte mycket. Jag ska sova snart så jag orkar upp imorgon. Har ju några timmar att sova ikapp nu när jag jobbat två nätter på raken. Träffade chefen idag med. Han frågade om jag ville jobba vid jul och nyår. Självklart sa jag så nu har jag fått massor med nätter i December. Supersköt!



Busfrö <3

En Fredag

Kategori: Familjeliv

Vaknade halv två idag tillsammans med min underbara son som sov middag då. Vi lekte lite och gjorde oss klara innan vi gick hem till Johanna och Eric. Nu har jag sökt vårens kurser på högskolan och det känns toppen. Vi fikade lite och Colin spelade NHL 2011 med Eric. Colin vet exakt var kontrollerna tills ps3 ligger hemma hos dom lika väl som hemma. Nu ska vi gå över till grannarna och hälsa på släkten. Uppdaterar senare.



Min lila snorkråka hos Johanna och Eric. Han är sjuk därför har han mysbyxor annars förekommer det inte!

Tävling

Kategori: Familjeliv

Colin

Kategori: Familjeliv

SAKNAR MIN LILLA BEBIS, NÄR JAG VAKNAT SKA VI MYSA MASSOR <3

Tillbaka

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag sätta igång att blogga massor igen! Inatt jobbade jag som sagt. Det var en lugn natt här på jobbet. Jag kom hem tjugo i åtta. Sov till kvart i elva och sprang till stan fem i elva. Handlade present till min syster Emmy den lilla vita tjejen och hämtade två bilstolar på pappas jobb. Släpade hem allt och när jag kom upp för trappen ringde pappa och sa att han var utanför med bilen. Vi åkte till max och åt lunch innan vi hämtade Jessica på skolan och David på dagis. Roligt att Jessica har samma fritidslärare som jag hade när jag gick på 6:års för 15 år sen. Jätte gammal man känner sig då då.

Vi skulle till ett lekland som heter djungelland city. Det var stängt som det aldrig är annars. Vi bestämde oss för att bowla istället och så blev det. Vi hade jätte roligt. Efter det var det kalas i mormors lägenhet där mamma och Emmy bor när de är i Gävle och hälsar på. Efter det skjutsade Jonas och Fia mig till affären och handlade mat innan jag åkte hem och lagade hamburgare. Inte förns vi ätit klart kom jag på att jag ätit det till lunch. Är lite sombie idag kan man säga. Nu sitter jag på jobbet igen och har inget speciellt att göra. Alla sover. Saknar Colin och Christian massor nu. Har ju inte träffat dom något speciellt idag. Colin är förkyld så han har fått varit hemma med pappa när jag varit ute på äventyr idag. Sen har vi bytt av varandras sovtider när vi varit hemma.



Mina 4 syskon

Du & jag lillebror

syskonträff

Kategori: Familjeliv

Min underbara syster fyller 5 år idag och vi ska bowla eftersom leklandet var stängt. Det blir toppen men jag uppdaterar senare och sådär. Det kommer uppdatering och svar på kommentarer senare. Ska jobba inatt igen.

Plöttsligt så händer det!

Kategori: Familjeliv

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska fika lite sen gå till jobbet. En tjej ringde mig idag och frågade om jag kunde jobba två nätter nu. Hon hade väntat sig ett nej eftersom det stod att jag var mammaledig? Någon idiot har fyllt i det så det är därför dom aldrig ringer. Ska bli superskönt att veta att man får ett par tusenlappar nästa månad iallafall. Sen fyller Emmy 5 år imorgon och har ingen aning om vad hon ska få. Jag får sova kort tid imorgon och sen gå och handla present. Jag ska nämligen med henne och Jessica och David :)

Jag har varit hos pappa hela dagen och gjort äppelmos. Supergod och fin ni får se imorgon.



Liiten plutt, man blir så sugen på en till när man ser alla bebisbilder och sådär. Men den bebisen växer ju lika snabbt som Colin gjort nu. Man kan ju inte bara skaffa en till. Sen vill jag skämma bort Colin. Han ska få ha sina saker ifred ett tag till och bara ha mamma och pappa själv. Jag kan inte ge Colin allt han vill ha om jag ska ha två barn sen är det inte lika självklart med egentid tillsammans med mamma och pappa som om man är två barn i samma ålder. Jag älskar min Colin och han får ett syskon när han ber om ett. Vi ska ha hus innan. Men det kanske inte är så långt bort som man tror ;)

Sovmorgon

Kategori: Familjeliv

Nu har jag fått sovmorgon. Jätte skönt, Christian och Colin var upp och lekte imorse. Nu ska jag äta lite frukost sen ska vi ut. Idag ska vi nog göra äppelmos. Måste ju köpa present till min syster som fyller 5 år imorgon med. Det hade jag glömt. Brottom brottom. Imorgon ska jag och syskonen till djungelland city och leka. Kommer mer uppdateringar senare med bilder.

Motionsrunda

Kategori: Familjeliv

Nu har jag sprungit en timme och är lite svettig och isakall. Kollar runt lite på nätet och har hittat en vagn jag vill ha. Åh varför blir man så köpsugen för? Jag har ju den finaste vagnen men jag vill ha en till. En vändbar.. Aja det blir ingen! Nu ska jag duscha långdusch med hårinpackning, färga ögonfransar och bryn så måla naglarna innan jag ska soova. Imorgon blir det massor med nya äventyr.

Ny finanskris!

Kategori: Familjeliv

Jag blir så arg när jag ser på nyheterna att det kommer en ny finanskris. Jag vet varför. För att det är blå regering. Hatar det. Förstör för fler än vad dom hjälper. Jag bara fylls av illska!

Ut

Kategori: Familjeliv

Nu ska vi äta lite lätt middag innan jag ska ut och springa intervall. Måste passa på nu när man känner motivation och ligger i bra tidsfas såhär på kvällen. Ska verkligen ligga i nu med motionsträning så att jag kommer igång och kan köra stenhård styrketräning efter jul. Ja, snart ser ni en polis här. Hoppas jag iallafall. Tänker inte ge upp. Ska söka ett par jobb imorgon med som jag har hittat och passar mig. Får jag ett jobb så kommer allt bli toppen. Då kommer det ena efter det andra lösa sig.



Min bäääs! Tillsammans med moster Jessicas älskade nicke som försvann i lågorna.

Tisdag

Kategori: Familjeliv

Imorse vaknade Colin halv nio! Vi klädde på oss och gick till södertull. Civilförsvaret var där och pratade olycksfall och hur man säkrar hemmet. Bra att vi gjorde det för 4 månader sedan då. Det var en baggis. Filmerna har jag sett tidigare också eftersom vi träffade Civilförsvaret massor när jag gick gymnasiet. Efter det åt vi på nian och pratade massor. Jätte roligt att träffa alla mammor. Vi var 7 st barn och mammor. En gubbe frågade mig om det hade varit en epidimi där :P

Nu är vi hemma och ska träffa Johanna om 30 minuter på en fika. Annars händer det nog inte så mycket idag. Colin får stanna hemma sen för han är trött på att sitta still nu.



Toppendag

Kategori: Familjeliv

Colin och jag tog en promenad till stan. Handlade ett block till kylen och sånna ringar typ man sätter ihop till en kedja och kan ha på vagnen med leksakerna. När vi kom hem lekte hela familjen i Colins rum. Pappa ringde så vi åkte till maxi. Alla var verkligen på maxi. Pratade med vakten ett tag, sen träffade vi Mike och sen Johanna med hennes pappa och syster mm. Jätte roligt. När vi kom hem så åkte Christian till ikea för att handla gott och blandat? Hehe njae inte bara men kollade någon matta eller så. Kanske vi får en ny till vardagsrummet snart.

Annars har vi ätit god mat. Fläskfilé med pommes, pepparsås och chipottle sås. Efter det har vi bara myst och kollat tv. Jag ska sova snart men ska äta en kaka innan ;)

Imorgon är det springrunda på morgonen, sen förädragrupp med lunch efteråt på stan med alla mammor. PÅ efter middagen ska jag träffa Johanna och sen pussas med Christian. På onsdag ska jag göra rosa äppelmos och på torsdag är det lekhuset med alla mina barn som gäller. På fredag ska jag försöka boka in en playdate med en liten söting och sen så ska jag kanske vara makeup modell efter det. Älskar att alla ger mig så mycket att göra. Jobbar stenhårt på att få jobb i norge nu så livssittuationen ändras för oss här hemma. Vi har lite nya planer som vi försöker ordna. Det kommer bli toppen det här. Såhär ska en barnfamilj ha det!




Buzzador

Kategori: Familjeliv

Jag har varit med i buzzador sen i juli. Har nu kommit med i 2 st kampanjer av 4 erbjudna. Det är en sida som är gratis. Man får erbjudanden om kampanjer som passar just dig. Vill man vara med lägger man intresse. När tiden gått ut får man veta om man kommer med. Du får en smsavi och kan hämta paketet ca 1 vecka efter tiden. Du har god tid på dig att prova dina produkter innan du gör en slutrapport via din sida på buzzador. Superenkelt och helt gratis!
Gå med du också, klicka
HÄR

Imorse hann jag inte fixa iordning allt inför föräldragruppen så jag ska snacka blöjor och välling imorgon tänkte jag. Slå ihop två st kampanjer i en. Dubbelt så bra eller? Det är blöjan active fit från pampers jag fått prover på och godnattvälling från nestlé som jag ska dela ut.

Själv har jag ett barn som vägrar välling så vällingen var inte mer poppis än någon annan trotts att jag provat mer än 5 gånger att ge Colin vällingen. Blöjorna är bra. Inte bättre än någon annan. Visst är den tunn, tills barnet kissar sen är det absolut ingen skillnad på andra blöjor. Det som är bra med pampers är att tejpbitarna är elastiska så det är enkelt när han går och kryper (eftersom min son troligtvis aldrig kommer kunna ha up&go blöjor eftersom dom åker ner). Verkligen jätteroligt att testa lite saker sådär. Även om man redan fått hem både vällingen och blöjorna i brevlådan förut.








2 kampanjer i 1 =)

Föräldragrupp

Kategori: Familjeliv

Nu har jag och Colin lekt massor och rensat hans leksaker. Jag får panik när det är saker överallt och ligger på golvet liksom. Då är det för mycket. Det måste ju få plats i lådorna. Ska köpa fler gröna på ikea. Nu ska vi göra oss klara för lite föräldragrupp. Tandhygienist var det som skulle komma idag om jag inte minns fel. Åh vad klockan går då :P Bäst att spida på om jag få med mig min lilla illbatting!

Äntligen hemma

Kategori: Familjeliv

Äntligen är min sambo hemma. Så ensam jag känt mig över helgen och nu är det rena rama julaftonskänslan! Var på kalas tidigare och fick massor med gott. Colin fick en specicialbakad liten bulle han med. Sen åkte vi hem och vilade lite innan vi gick till Willys och handlade mat och thaimat. När vi kom hem var det sån underbar känsla för då var ju mannen hemma. Vi har ätit gott och bara myst framför tvn alla tre. Colin somnade nyss och jag ska sova snart. Är jätte trött plus att vi ska till bvc imorgon 10.15.

Var ska sängen stå?

Kategori: Familjeliv

Tanken är att Colin ska flytta in i sitt sovrum. Han har ju sovit i sin säng sen han var 3 månader och han slutade amma. Det blir aldrig av för ibland måste man stoppa i nappen eller sådär. Det största problemet är hur han ska få plats med sängen. Det är ju redan fullt på hela golvet. Den ska stå där leksakerna står men vart ska dom stå då? Hehe, han är lite bortskämd Colin som har fyllt garderob, skåp och lådor med prylar.






 

Pedagogiska leksaker

Kategori: Familjeliv

Det finns massor med lekersaker som är pedagogiska. Som räknar, sjunger säger färger, former och alfabetet. Colin har några stycken. Det är just dom som är favoriterna.



Abc hund, sjunger, säger ramsor, färger och kroppsdelar. 449 kr på Br leksaker.



Raket, man stoppar i klossar i hål. Man väljer om man ska träna färger, former, sånger mm jätte roligt rör sig och pratar.  379 kr på Br leksaker.



Sagoberättande bok. Nallepuh berättar en saga, i boken är det figurer man rör åt sidorna och upp och ner. Man räknar, säger höger och vänster, upp och ner. 349 kr på Br leksaker.

Colin älskar alla de här leksakerna, likaså allt annat han äger. Vet precis hur man gör med allt vad som händer när man trycker var. De leksaker som sjunger är roligast eftersom han totalt älskar att dansa <3

Dålig uppdatering

Kategori: Familjeliv

Nu har vi vaknat och lekt massor. Colin har somnat om och jag kan kolla runt lite innan jag ska ställa mig i duschen och dra fram dammsugaren. Det går varken att duscha eller dammsuga när lilleman är vaken. han ska gå med dammsugaren och hålla i den. Det går för långsamt om man ska dammsuga hela lägenheten. Sen duscha är ju inte superkul heller när han blir otålig. C är inte hemma han är borta över helgen men kommer hem ikväll <3

Igår kväll var det middag hos pappa och efter det tjejkväll. Idag blir det kalas och mys här hemma.



<3

Me and my son

Kategori: Familjeliv

Min syster tog bilder på mig och Colin igår här är ett par jag lånat från hennes BLOGG.





Jessica och Emmy har varit med mig och Colin på stan. Ätit lunch och handlat lite. Så kul att vara med dom de är ju 4 och 5 år gammla. Nu leker de i Colins rum och han sover lite. Snart kommer mamma och sen ska jag till pappa på tacos. Efter det blir det tjejkväll. Kommer bli en toppendag!

Godmorgon

Kategori: Familjeliv

Jag har sovit toppenbra inatt. Colin också. Har bara behövt stoppa i nappen ett par gånger. Vi sov till 8. Sen har vi bara lekt litegrann. Nu river han reklam och jag sitter en stund. Ska göra oss klara för staden. Ska handla present till min kusin som har kalas imorgon. Sen ska vi till mamma och min lillasyster Emmy som är i Gävle på besök och bakar bullar. Sen hem och fixa lite och gå hem till pappa och mina småsyskon där. Ryktades om att mina syskon
p´-*skulle leka med varandra idag. Får se om vi träffar alla samtidigt. Annars hoppas jag att jag får besök ikväll annars så får jag dödstråkigt kan jag säga. NU hör jag att Colin kryper runt och letar efter mig så jag måste väl gå till honom innan han känner sig ensam. Skriver mer senare så kommer det bilder som min syster tagit på mig och Colin :)


Massor att göra

Kategori: Familjeliv

Imorse packade jag och Colin oss iväg till pappas jobb för att fika. Sen gick vi en långpromenad tillsammans med Sofia. Kom hem och duschade sen gick till stan igen för att fika. Handlade lite småsaker och gick hem och hämtade en flaska ersättning till nattningen. Kom till pappas nya hus. Vi plockade upp allt möjligt de köpt i skåp och fixade. Tänk er ett helt hus och det enda de äger är en kaffebryggare och ett par klädesplagg var. Allt annat har de köpt nytt. Så det var mycket fix men roligt. Kvällen avslutades med Pizza, godsaker och trevlig sällskap.

Colin somnade i soffan innan vi gick hem. Nu ska jag sova snart för jag är helt död. Får se vad jag hittar på imorgon vore kul med lite kvällsbesök någon som vill komma?





Min svettiga BÄS :D

Fredag

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade Colin 8. Superskönt. Men jag har ont i huvudet idag. Vi ska ta en promenad till stan och lämna det jag bakade igår. Sen vet jag inte riktigt vad som händer förns ikväll då jag ska hem till pappa och kolla in deras nya hus. Avis man blir. Jag vill också ha ett hus och nu har dom två :P

Om man frågar Colin, ska vi gå ut? Då svarar han: Nej, ush! Han gillar ju inte vagnen vette tusan hur man ska få honom att vilja sitta där. Provar ner till stan iallafall är ju bara 3 minuter hem om han blir galen eller så.



Vagnen

Kategori: Familjeliv

Har satt i åkpåsen och fotsack på vagnen. Det blev bra men fotsacken får inte vara på mer nu för det blir för varmt. Men i vinter blir den toppen!







Colin passade på att mysa lite i vagnen när han hade pyjamasen på. Vi är PILATER! Som morbror David skulle  sagt <3

Trökdag

Kategori: Familjeliv

Jag är riktigt less på vissa saker som jag tyvärr inte kan skriva här för då blir det ett jäkla liv. Folk som försöker förstöra min familj och snart har ni lyckats. Fattar inte att folk som till och med har blodsband till Colin försöker förstöra vår underbara fina familj.

Iallafall gick vi och hämtade fotsacken. Blev jätte fint har tagit bild men lägger ut det sen. Efter det träffade vi Frida på stan. Så riktigt söt hon är hennes dotter som är 2 veckor! Döade runt lite på stan innan vi gick hem och lagade mat. Sen har vi bara lekt tills för en halvtimme sedan då Colin somnade i sin säng. Nu har vi besök här hemma och jag funderar ärligt på att lägga mig snart för att jag är så arg så jag vill bara ha sönder något..




Ute i regnet

Kategori: Familjeliv

Colin och jag har varit ute i regnet. Charmat alla. Många som stannar och pratar. Hela 4 st inne på ica och två på vägen som ger beröm och tycker det är så roligt när en minimänniska sitter och tittar ut ur en kojja, säger hej och vinkar hehe.

Nu har vi ätit och ska gå ut igen. Finns inga dåliga väder bara kläder. Ska hämta en fotsack på babyproffsen som jag beställt. Kommer bli så bra;) Får se om vi går förbi hos Sofi efter det. Sen ikväll blir det bara mys. Bjussar på en bild från nyss vi var ute :)



Tittut!

Sover middag

Kategori: Familjeliv

Colin sover middag och jag sitter här och är T R Ö T T. Ska gå ut jag och Colin sen. Kanske bakar något och svänger ner på stan och fikar. Måste verkligen komma ut men det är svårt när man måste gå ensam. Det är så tråkigt och dra med Christian överallt är inte heller jätteroligt för då är vi inte en sekund utan varandra. Vi sitter liksom ihop. Jag vill ha ett jobb så man får längta lite grann!

Det regnar idag och det är supertrist. Då blir man lite deppig så går man till stan och handlar något man inte behöver som plåster på såret typ. Hehe så blir det alltid. Eftersom jag bor i stan går man ofta i affärer när man "går på promenad". Senare idag blev vi bjudna hem till Sofi och Ullis. Kul att komma ut och träffa människor. Sen imorgon kväll är jag och Colin ensamma så då frågade jag Madde vad hon skulle göra. Ingenting åh vad roligt jag kommer gärna. Så himmla kul när folk säger så. Det är inte ofta det är alltid nå MEN med i allt.



Haha är det verkligen min lillabebis. Där är han 1 månad <3

Sömn

Kategori: Familjeliv

Igår passade jag på att städa, förbereda middagen och diska medans Colin sov middag. Medans jag fixade maten ringde Johanna och frågade om jag skulle med på max. Dåligt sugen man blev då då. Näe jag lagar mat sa jag så åkte hon själv. När jag skulle ställa in allt i ugnen ringer C och säger att han ätit ute. ÅÅHH då hade jag ju kunnat ätit med Johanna. Ställde in maten i kylen istället och lagade köttbullar och makaroner. Var inte jättegott orka bara 4 st köttbullar och lite makaroner. Efter det vaknade såklart Colin och badade med pappa. Han lekte till klockan tio. Då somnade jag på soffan. Sen sov jag i Chrisitans knä nån timme och la mig i sängen.

Klockan 4! Vaknade Colin och lekte en timme. Somnade i vår säng till kvart i nio. Helt slut idag. Vi ska träffa Neo och Tess idag iallafall. Om jag får tag på dom vill säga :)



Sådär blev det igår iallafall. Ser ut som ett fågelbo i håret också eftersom jag lånat ut mitt silverschampo som man aldrig får tillbaka. För om man lånar ut något ska man alltid hämta det själv av någon konstig anledning?

Makeup

Kategori: Familjeliv

Har varit och blivit sminkad idag. Efter det har jag bara varit hemma och lekt. Colin har inte släppt mig en sekund. Nu sover han en stund så jag ska förbereda middagen. Fläskfilé fylld med fetaost, hemmagjorda pommes och rödvinssås blir det. Ska diska och städa lite med tänkte jag. Imorgon ska jag träffa Therese. Ska bli dunderkul :)

Morgonlek

Kategori: Familjeliv

Fick sova 5 timmar iallafall. Vi har lekt massor i 2 timmar nu så snart kanske pyret somnar om en stund. Colin älskar att leka i sitt rum. Han kryper in där och leker för sig själv. Plockar fram det mesta eller ja. Max en fjärdedel av alla saker sen får det inte plats på golvet. Han har så mycket leksaker. Det kommer att gå åt massor med batterier i den här familjen.

Idag ska jag vara makeup modell och sen vet jag inte vad som händer riktigt. Vi får se. Det är dåligt väder men det kan tänkas att vi bakar något eller så. Ser inte ut att bli fint väder tyvärr.








Natt

Kategori: Familjeliv

Jag borde inte sitta uppe nu med tanke på att Colin kommer vakna om bara några timmar. Har iallafall haft en toppekväll och Johanna och Eric. Efter det tog jag en långdusch och sen har jag sprungit runt som en yr höna och letat saker som inte finns. Som jag kom på att jag någon gång haft men inte sett på flera år så har jag flyttat och såklart är den inte med. Inge fel med det. Jag har en fundering på en impulsgrej men har säkert glömt det imorgon om jag inte råkar läsa min egen blogg då. Oj nu hittade jag lite bilder från min språkresa i frankrike som jag ska kolla på innan jag somnar.



En favoritbild. Colin jätte nykläckt hos pappa <3

Hemma igen

Kategori: Familjeliv

Har varit hemma en stund. Vi har lekt. Colin blir jätte ledsen när jag sitter bredvid Christian. Han blir avundsjuk. Typ nää du, tro inte att du kan ta min pappa mamma!!! Ska äta lite carbonara nu sen ska jag titta över till Johanna. Jag tvingar henne att vara med mig ikväll, eller jag bjöd in mig själv. Colin sover så det blir bara jag som går över. Skönt det med faktiskt.



<3

I stan

Kategori: Familjeliv

Var till maxi och kollade på alla affärer med Johanna och Colin. När vi kom in på citygross viste han precis vad han ville ha. En ballong, det får man ju jämt när man är här mamma! Handlade kiwi 1 kr st och en bilspegel på biltema. Bara 79kr superbillig och liten så den inte tar upp hela bilen. Vidare på barnens hus där det blev lite chokladguldpengar till min piratbror (ska vi leka pilater?! så fektas vi med smörknivar) Colin fick en stuttsboll och en sån tuggsak. På maxi handlade jag snabbmakaroner? verkligen ett impulsköp haha. Var hemma ett tag sen nu har jag gått ner på stan. Passar på att skriva här eftersom hemma är min dator inte igång så länge Colin är vaken. Det har jag som en regel.



Bild från shoppingen på citygross <3

06.17

Kategori: Familjeliv

Varje morgon 06.17 slår Colin upp sina blå. Slår aldrig fel. Vi går upp och leker lite sen somnar han om strax efter åtta. Det är en toppentid eftersom då hinner jag göra mig klar och städa hemma innan han vaknar igen. Då är vi startkar vid halv tio. Idag ska vi träffa Johanna och göra nåt skoj. Ska bli kul att komma ut. Kanske Colin ska få hänga på och åka lite brum brum :) Bjuder på lite bilder jag tog nu innan Colin somnade. Märks tydligt vad grabbarna i huset har för intresse. Colins tröja är faktiskt en av alla hans äkta F1 tröjor från Monaco.







Colin, mitt hjärta <3

Colin kör F1bil

Kategori: Familjeliv

Colin kör F1 bil i tvspelet. Så sjukt söt så jag dör. Filmen finns bara om man klickar här eller har länken. Kommer att ta bort den sen eftersom jag är rädd att någon tar den eller att det händer något. Eftersom mina nära och kära läser här så visar jag den för alla goa och glada som skriver. Kul att så många har hittat hit idag!

Kanelbullensdag

Kategori: Familjeliv

Firar kanelbullensdag med älsko. Vi kollar film och fikar. Skriver nog mer sen om jag inte somnar här i soffan. Lillpojken sover för natten <3



Shopping

Kategori: Familjeliv

Sprang ner till stan en sväng med Colin. Handlade ett par byxor och två bodys. Efter det var han trött så jag gick hem. Somnade precis i vagnen så där ligger han nu. Jag ska snart värma på lite chililax och brocoli. Annars gör jag inte mycket idag. Har jag tur får jag springa lite. Ta en timme och bara köra stenhård intervallträning. Jag längtar så mycket efter det! Hoppas att det inte är sol imorgon för då ska jag gå till huset på morgonen. Annars blir Colin så otålig i vagnen och jag vill inte att han sitter inne hela dagarna liksom. Jag vet själv hur det är att vara ljuskänslig för jag är likadan. Christian har tagit sin gröna ryggsäck på en cykeltur så jag är ensam lite :)





Min lilla spillevink <3

Det kommer en film senare idag när Colin kör F1 bil. Håll utkik! Vill ni lättare veta när jag uppdaterar så lägg till oss på bloglovin här till höger har ni en knapp --->

Måndagmorgon

Kategori: Familjeliv

Vaknade ännu en morgon mitt i natten, trodde jag. Halv sju och det var kolsvart i sovrummet. Colin stod i sängen och pratade som vanligt. Titta där!.. Titta dääär osv. Jag frågade honom: Vad tittar du på? Då pekar han på blomman och säger BOOOP! Söt man får vara. Han försöker verkligen säga blomma. Frågar man vart blomman är då kryper han fram till ett fönster och pekar upp. Jag satte mig i soffan och satte igång tvn. Colin kröp iväg in i sitt rum och plockade fram leksakerna. Drog fram läragå bilen och ställde sig upp. Han gick i väg med den då sa jag: Var försiktig. För att trottsa det jag sa släppte han och gick några steg. Sötnosen.

Idag ska jag och Colin ta en promenad till huset. Kolla lite saker och sen ta en sväng förbi deras nya snygga hus. Vad fint det var! Var dit igår. Ska nog palla lite äpplen och baka en god äppelpaj så kanske bjuda hem någon. Ska nog bjuda hem Johanna imorgon för vi ska nog plocka svamp. Då kan jag bjussa henne på ett par äpplen med. Ska fråga min farmor om vi ska göra äppelmos någon dag. Det är sånna fina äpplen som ger rosa äppelmos :)

Igår kväll bakade Christian en pizza. Jätte god med mozarella, fetaost och bacon. Efter det blev film. I love you philip morris. Haha sjukt rolig så långt jag orkade se. Jag somnade på soffan så vi gjorde ett bokmärke i filmen för att kunna kolla mer idag. Nä nu ska jag plocka lite här hemma sen ska vi dra oss mot fridhem.



Igår hade Colin skjorta som pappa köpt <3

Brandbilder

Kategori: Familjeliv

Åkte till huset och kollade gammla saker vad som skulle sparas och inte. Inte saker som var i huset utan på vinden och massor med annat. Nu är det mesta tomt. Det känns jättekonstigt. Ska dit imorgon och kolla lite leksaker sådär. Tycker fortfarande att allt luktar rök och man tycker det liksom smakar i munnen fast man duschat. Det är hämskt. Svider liksom i ögonen fast det har vädrat i två veckor.











Ja ni ser. Nu är det endå torkade golv likom. Helt overkligt. Det blev iskallt så jag och lillebror satte oss i bilen och kollade barnprogram och poppade musik.

Tuffing

Kategori: Familjeliv

Colin han är tuff. Han pratar med den mörkaste röst han kan få till, ser allvarlig ut och är lite matcho. Det märks tydligt när han diskuterar. Imorse gick han en promenad med lära gå vagnen. säger: Tittadär! Så släpper han och går till lampan. Åh jag önskar man fick med allt sånt på film. Så fort kameran är framme slutar han med allt han håller på med. Idag ska vi iallafall smygfilma imse vimse. Kanske lägger ut den här sen :)







Jag ska bara köra mina brum brum. Allt som är pappas är också mitt, eller?

Då och nu

Kategori: Familjeliv

Ska tömma kameran nu och passade på att kolla lite gammla bilder i hårddisken. Haha vad tjock jag var då. Vid studenten och när jag träffade Christian. Har lite bilder.

Då:







Studenten och nyår 2008

Nu:





17 kg lättare. Jag vägde då lika mycket som mig själv plus min syster som är 6 år snart. Jag orkar knappt bära henne och gå samtidigt. Kan inte fatta. Men sådär tjock blir jag inte igen :P

Det är bilar som gäller

Kategori: Familjeliv

Vi gjorde pannkaka till lunch. Colin åt typ en hel! Sen en halv banan. Det tar sig. Äntligen börjar han äta hoppas verkligen att det håller i sig nu. Efter det var han trött. Jag la honom i sängen och sa: Colin, om du sover nu så får du leka med nya bilen med pappa när du vaknar. Gick ut och hörde att han pratade. Gick in igen. Då stod han med världens leende och sa: BRUM BRUM BRUUUUM.. Så han fick leka lite. Han älskar allt som har med bilar att göra. Han har ju ett antal bilar typ 50 st och massor med radiostyrda. Han avslutade med en åktur på sin lära gå bil. Christian springer runt och puttar på.

Nu sover lilla <3 middag och vi glor på tv. Jag är supertrött så det blir nog en tidig kväll ikväll.

En trevlig kväll

Kategori: Familjeliv

Jag hade jätte roligt igår. Mötte Johanna och gick til Mezopotomnya och åt kolgrillat. Sjukt gott. Vid niotiden gick vi hem till Johanna för att ta ett glas vin. Vi gjorde en spotifylista och satt och pratade. Hade så kul och plöttsligt säger Johanna: SANDRA! KLOCKAN ÄR HALV TRE!! Då hade vi båda somnat i soffan. Så jag gick hem och fick trevligt sällskap i trappen. Jätte trevliga grannar, haha vilka sköningar!

Idag fick jag sovmorgon. Kunde inte ligga och svettas längre än till kvart över nio. Colin gav mig ett riktigt skitjobb, ända upp under armarna. Så skönt att han kan stå nu så man kan tvätta honom iallafall. Nu sover han och jag sitter som sagt och är arg över att den enda bloggen som funkar är min typ. Ska städa och steka lite pannkakor tänkte jag nu på förmiddagen. Rensa lite kläder som jag tänkte skicka till familjen.



VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ BLOGG.SE

Kategori: Familjeliv

Det går ju inte att komma in på nästan någon blogg. Jag får panik jag som vill läsa massor.. Arg man blir då! Trodde först att alla tagit bort sina bloggar..

Fredag

Kategori: Familjeliv

Har haft tvättstugan sedan klockan 7. Är supertrött men det ska bli skönt att ha allt rent. Sen ska jag gå ut med Ville och sen på promenad med Sofia och Colin. Skönt att komma ut lite. Sen blir det lite hemmafix innan jag ska hem till Johanna ikväll. Har inte så mycket att skriva just nu och inga bilder har jag tagit idag heller. Det kommer väl fram emot kvällen. Det är så roligt att ha mycket planerat varje dag. Man glömmer bort arbetslösheten lite grann. Ska köpa strumpbyxor till Colin idag med. Så han kan ha dem under de vanliga brallorna.