Sandra - Colins mamma

Blinka lilla stjärna

Kategori: Familjeliv


Colin är helt till sig här hemma av alla stjärnor vi har hemma. Den här fina stjärnan fick jag av mormor igår. Nu hänger den i fönstret och lyser för pappa, superfint. Själv sitter han på polstjärnan och har det bra. Lys som den stjärna du är pappa ♥

Trött

Kategori: Familjeliv

Jag är så grymt trött, har en unge som vrålar. Jag kör fortfarande med fem minuters metoden sånna här gånger. Låter man barnen göra som de vill en gång så är det kört. Men det hjärtskärande skriket, bli trött och somna någon gång. Colin har börjat prata om en dum gubbe här hemma, berättar historier och visar hur han går, står i duschen och kissar på toan. Lite läskigt faktiskt. Har haft en bra dag på jobbet. Känner mig lite småfebrig och övertrött, så fort Colin har somnat så blundar jag på två sekunder.

Nisse

Kategori: Familjeliv


Min lilla tomtenisse imorse ♥

Första julklapparna

Kategori: Familjeliv

De första julklapparna är inslagna. Tyvärr hann aldrig pappa få sitt så det blir ett över. Känns lite konstigt att slå in paket när det regnar ute. Nu ska jag pussa lite på mannen innan jag slocknar.

Tisdag

Kategori: Familjeliv

Nu är jag hemma igen efter en hel dag på jobbet. Ögonlocken är bra tunga, Colin klev upp fyra imorse. Kan inte riktigt förstå varför men hoppas verkligen att han sover lite längre imorgon. Jag låg i sängen till åtta eftersom hemmafrun min klev upp. Kunde endå inte somna om. Nu myser vi ner oss i soffan och bara tar det lugnt. Ska lägga ut lite saker på tradera hade jag tänkt och slå in lite foton och ramar till julklappar. Hoppas er dag varit toppen. Många kramar till er alla fina människor där ute

Tid

Kategori: Familjeliv

Jag hinner helt enkelt inte blogga. Igår var jag visserligen ledig men då passade jag på att storstäda, mublera om och rensa Colins rum. Tog också bort ena sidan på hans säng. Han var så stolt igår när han la sig själv i "nya" sängen. När jag stod i duschen imorse öppnades dörren och en liten, yrvaken pojk stövlade in. Bra mamma. Colin BRAAA! Sova stor säng BRAA! Sa han, min lilla stora sötnos. Har jobbat hela dagarna och kom hem till dukat bord. Jag gillar verkligen att jobba, göra mig fin på morgonen, möta människor och komma hem till två glada och nylagad mat. Nu myser vi framför lyxfällan & Arga snickaren.

Blommor & Fredag

Kategori: Familjeliv



Här är några bilder på alla underbart fina buketter jag fått hemskickat. Nu kan jag nummret till blomleveransen utantill. Har jobbat hela dagen och kom hem klockan sju. Då skjutsade mamma mig till pizzerian för att hämta hem lite mat. Nu sitter jag bara och sitter, kollar idol. Sjukt sorgligt när Robin sjöng till sin pappa, jag kunde inte titta på slutet. Har tittat med min farfar på gamla modellbilder på pappa, han var så snygg. Nu ska jag pussa lite extra på min man. Hoppas alla får en fin start på helgen.

Vardag

Kategori: Familjeliv

Det blir dåligt med inlägg här på bloggen. Det har inte med min pappas bortgång att göra utan att jag helt enkelt inte har tid. Min vardag har rullat på som vanligt. Morgonbestyr, jobb, middag och sova. Där emellan ska man få tid till familjen. Vissa stunder är det riktigt tungt men inget får bryta ner mig. Det hade pappa aldrig gillat, BRA SANDRA! Säger han till mig hela dagarna. Att kämpa på, det skulle han göra och be mig om. Jag har en son som förgyller mina dagar och världens finaste sambo. Livet går vidare men blir aldrig detsamma. Saknaden är riktigt stor och smärtsam. Har fått flera blombud och massor av fina ord från folk som bryr sig. Jag viste inte ens att så här många viste att jag existerar. Jag måste bara säga TACK ♥ På jobbet har vi ett bord tillägnad pappa, blommor och ett ljus som är tillägnat honom. Tillsammans minns vi och sörjer världens finaste människa.

Colin träffar morfar första gången utanför magen, 22 timmar ung. I söndags var det sista gången förevigt. Fy sjutton vad det gör ont!

Tomhet

Kategori: Familjeliv


Pappa, pappa vad jag saknar dig. Mitt hjärta är i tusen bitar. Som tur är har jag dunderklister till killar här hemma. Colin och Christian är så stöttande och helande. Jag tänker på pappa hela tiden men han har det bra nu. Han slipper lida, kämpa och ha ont. Sorgen är stor men han finns här hela tiden. Jag är 100% pappas flicka och kommer alltid att vara det. Världens finaste, snällaste människa det är så orättvist!

Sov gott

Kategori: Familjeliv

Sov så gott, jag älskar dig pappa ♥

1 1 1 1 1 9

Kategori: Familjeliv

Näe, det är inte roligt just nu. Jag känner mig hjälplös och förtvivlad. Det är inte rättvist och helt fel! Hur ska man orka det här? Men det sägs ju att det som inte dödar stärker än. Även om det är så långt ifrån mina tankar just nu.
Idag har jag jobbat iallafall, mötte mina killar i dörren på sjukhuset. Kom hem för ett tag sedan och pussade på dem lite. Ska försöka sova hemma inatt och hoppas för guds skull att jag inte behöver åka dit inatt. Imorgon sover jag nog över. Herregud det är sjukt, sjukt. Jag har en miljon tankar i huvudet och är livrädd.

Min lilla, stora bebis. Jag kommer föralltid finnas vid din sida. Kärleken till dig är obeskrivlig. Hade aldrig klarat det här utan dig min son ♥

Fullt schema

Kategori: Familjeliv


Har jobbat tre dagar nu så när man kommer hem har jag ingen lust att starta datorn alls. Jätteroligt att få komma ut och träffa människor i sina vanliga kläder på dagarna. Jag trivs jättebra och liksom skuttar iväg på mornarna. Lika underbart att komma hem till mina fina killar och bara behöva sätta mig vid matbordet. Idag blev det kalas på eftermiddagen för min lillasyster Jessica som fyller sju år, jättegrattis till dig. Skönt att få komma iväg på ett riktigt kalas med släkten, dock fattades ju pappa såklart. För mig är det stundtals ganska jobbigt känslomässigt att vara i hans hus utan honom.

Måndag

Kategori: Familjeliv

Idag har jag jobbat 10-18. Gick riktigt bra faktiskt, dagen drog iväg jättesnabbt. När jag kom hem stod maten på bordet, perfekt tajming. Nystädat och storhandlat samtidigt som Colin var på strålande humör, helt underbart. Nu är mannen borta på skojigheter och bebisen sover. Jag ska skriva kravbrevet och fixa lite praktiskt.

Firande

Kategori: Familjeliv

Vi har varit hos pappa hela dagen. Min syster Fia hade fixat en världsfin present. Blommor och champange, gissa om pappa blev glad. Mycket prat, mys och närhet. Det lugn man känner där är riktig ro i själen. Där är jag trygg, i pappas famn. Mellan besökstiderna var vi och kollade in syrrans gammla lokaler. Åh så söta personalen var. Visade oss runt och tog en tur till lekterapin. Känns som att det var igår hon låg där och var dålig. Vid halvåtta kom jag hem till ett kärleksfullt hem. Maten dukad på bordet, min favorit. Glada killar med, jag älskar er♥

Farsdag

Kategori: Familjeliv

Idag är det farsdag. Jag och Colin var uppe i tid för att baka frallor. Han gjorde det mesta själv och han älskar det. Efter en god frukost i magen så sitter jag och väntar på att få åka iväg till Uppsala. Ska fira min underbara pappa. Hans önskan var att få komma hem men det kan jag tyvärr inte ge honom. Känns skönt att komma dit iallafall. Det är som en evighet mellan besöken, en evig saknad. Det är så grymt synd om honom. Det här skär mitt hjärta i små bitar och vrider ur min energi. Jag älskar dig pappa ♥

12 November

Kategori: Familjeliv

När jag vaknade imorse var killarna i full rulle. De gick iväg på barnrytmik så jag passade på att slappa lite. Dock var de borta lite för länge så då blev jag deppig. Tycker inte alls om att vara ensam nu. Det känns som att de inte kommer tillbaka igen. Colin pratar fortfarande om besöket hos morfar i torsdags. Att han hade mössa på sig inne och en blå knapp på halsen. Jag ångrar inte en sekund att han fick följa med dock kommer det nog dröja innan jag släpar med honom till uppsala igen. I eftermiddag ska vi iväg på kalas hos Colins faster.

Lekdejt

Kategori: Familjeliv

När jag hämtat lillen på förskolan åkte vi till en lekpark för att träffa Emma&Casper. Jätteroligt att få träffa dem igen. Skönt att komma ut och tänka på något annat ibland istället för att stänga in sig. Nu på kvällen har vi myst bara. Colin har lagat maten ikväll till och med skurit gurka och tomat till salladen. Nu sover han och jag ska gosa ner mig med mannen i mitt liv.

Min fina orkidé som jag fått av svärfar.

Fredag

Kategori: Familjeliv


Idag släpade jag mig upp klockan ett. Var riktigt trött, men nu ska jag vara ledig ett par dagar. Snart ska jag hämta Colin och träffa Emma och Casper. Sen blir det nog en lugn kväll. Igår blev det dåligt med uppdateringar eftersom vi var i Uppsala. Jag önskar det var lite närmare så att man kunde hälsa på oftare. Nästa gång blir på farsdag. Pappa har önskat sig champange, undra om man får ta med det till nevrointensiven.

Godmorgon

Kategori: Familjeliv

Nu har jag nyss kämpat upp mina blå. Kom hem åtta imorse och skulle kunna sova hela dagen tror jag. Men det hinner jag inte. Klockan två drar vi oss mot uppsala och träffar min fina, fina pappa♥ Idag åker vi hela familjen och det känns jätteskönt. I brist på fantasi så delar jag med mig av en bild på våra gobitar:

Lekpark

Kategori: Familjeliv

Efter förskolan gick jag, Colin & Ville ut i parken för att leka av oss, här är några bilder därifrån:



Min älskade, fina son ♥
Nu ska jag göra mig klar för att åka iväg till jobbet.

Druvor

Kategori: Familjeliv


Sitter här med en skål vindruvor. Det är ju så himmla gott när man väl lyckas köpa en ask med söta. Snart ska jag äta lunch och hämta hem Colin. På eftermiddagen ska vi gå ut och ta bilder på både Ville och Colin.

Burr

Kategori: Familjeliv

Idag fick jag sovmorgon. Dock lyckades jag inte somna om men att ligga i sängen och bara vara är rätt behövligt. Inatt ska jag jobba, känns bra att göra lite nytta. Nu har Ville kommit hem så vi ska ta en långpromenad lite senare innan Colin kommer från förskolan. Längtar så grymt mycket till imorgon då vi ska till Uppsala på eftermiddagen.

Idag är det bara 3 grader ute. Snart kommer snön och täcker alla höstlöv. Får passa på att gå ut med kameran och ta lite höstiga bilder nu när solen skiner.

Mår illa

Kategori: Familjeliv

De senaste dagarna har jag haft extrem huvudvärk och illamåeende. Alla tankar, oro och stress har blivit en ond cirkel. I princip skulle jag kunna ligga däckad och kräkas hela dagarna. Men det är bara att kämpa på, inget för bryta ner mig nu. Annars så har dagen flytit på i vanlig ordning.

Men godmorgon!

Kategori: Familjeliv

Halv fyra vaknade mitt troll imorse. Lelle och bip (välling och bil) ville han ha. Självklart trodde jag att han skulle somna om. Men det gjorde han inte så jag la honom i vår säng. Han låg och kliade mig på ryggen och klappade på huvudet. Strax efter fyra pallrade vi oss upp iallafall. Ritade och åt frukost, han somnade om klockan sju i soffan. Efter förskolan åkte vi till rusta, jag blev åksjuk. Typiskt när vi gör något jag älskar. Så C fick skjutsa hem mig och åka vidare. Nu väntar jag på lunchgäst, Johanna av den bästa.
                                                                  Morgonfrilla <3

Uppsala

Kategori: Familjeliv

Det var helt fantastiskt att få träffa pappa idag. För det första var han vaknen och blev jätteglad när vi kom. Många underbara minuter tillsammans. Fia och jag tog tåget hem vid fyra. När jag kom hem stod maten på bordet, bakad potatis med fläskfilé. Nu myser vi bara i soffan.

    Uppd: HAHA, ja här ser ni tecken på min grymma förvirring. Mammas lilla tiger ska det förståss stå på bilden.

Måndag

Kategori: Familjeliv

Idag är det måndag, ny vecka och nya tag. Idag ska jag åka till pappa. Hoppas att han får slippa respiratorn och nu ska det bara gå frammåt så han kommer hem snart. Det har varit nog med elende nu. Colin är på förskolan och leker av sig. Lämnade honom nyss men längtar redan tills han kommer hem.

Ett gott skratt..

Kategori: Familjeliv

Idag åkte vi en sväng till valbo, owes, kyrkogården & maxi. När vi kom hem lagade jag lassagne och Colin tog ett bad. Min sambo är borta hos en vän så då ringde jag hit lillasyster med pojkvän på middag. Nu har de precis åkt, Colin ligger och sover gott.

                                                   Ett gott skratt förlänger livet, min fina fina skatt ♥

Music

Kategori: Familjeliv


Nu när jag pendlar mycket så är spotify ett måste i öronen.
Min lillasyster har ett par tusenkronorshörlurar som är riktigt bra. Det är inte något jag skulle lägga ut i dagsläget. Då hittade jag de här vita på dollarstore för hundra kronor istället. De duger gott och väl och jämför man med iphone lurarna så är dom guld!

Plugg

Kategori: Familjeliv

Idag har vi varit hos svärmor på söndagsstek, mums! Efter det gick vi över till oss och hade kalas för den älsta i familjen som numer närmar sig fyrtio mer än vad jag närmar mig tjugo. Vad ung jag känner mig. Har lite manliga partypinglor i mitt vardagsrum så jag passar på att vara nykter och plugga till körkortet. 

Grattis

Kategori: Familjeliv


Grattis älskling på födelsedagen, jag älskar dig ♥

Mysfrukost

Kategori: Familjeliv


Idag ringde klockan en timme tidigare än vanligt, klockan sju. Då var mannen i mitt liv redan i full gång med frukosten. Äggröra och bacon, lite kaffe och juice. Vardagsromantik, till tusen.

Spöktåg

Kategori: Familjeliv

Efter lunch åkte vi med spöktåget till järnvägsmuseumet. Där pysslade vi lite, ritade haloweenkort. Fikade, kollade tåg och lyssnade på spöksagor innan vi tog tåget hem igen. Lämnade av Colin hos sin farmor och vidare för att handla inför kvällens middag, pannkakor. Svärmor kom över och åt med oss. Hade med sig en superfin blomma till mig. Tackar jättemycket, mina svärföräldrar förseer mig med fina blommster.

Stolt!

Kategori: Familjeliv

Idag var Colin hos sin farmor på eftermiddagen. När hon tog av honom blöjan satte han sig på pottan och kissade, utan beställning. Trodde inte mina öron när hon berättade. Nu på kvällen fick Colin sin tandborse, han gick in på toaletten och stängde dörren. Min telefon ringde, efter samtalet gick jag in på toaletten. Möttes då av ett litet troll som satt på sin egen potta med papper i handen, kiss sa han. I toaletten låg det ett par fina korvar som han redan hunnit hälla ner själv. Min stora söta kille. Dock hoppas jag att jag får sköta torkningen härdanefter.

God morgon

Kategori: Familjeliv

Just nu sitter jag, utvilad och väntar på att Colin ska vakna. Idag får han vara hemma eftersom vi kanske ska till järnvägsmuseet på höstlovsaktiviteter. Vila upp sig lite eftersom hostan har kommit tillbaka. Man vill ju inte att han ska vara dålig imorgon när det är förskolefoto, hoppas de torkar näsan på barnen innan de tar bilderna.

Ville

Kategori: Familjeliv

         
Idag  var jag ute på en promenad med Ville. Efter det blev jag bjuden på lunch hos min farmor. Hämtade upp killarna och åkte tillbaka på fika. Lite middag i magen och en kvällspromenad var mycket behövligt nu när man svävar mellan hopp och förtvivlan.

Samtal från polisen

Kategori: Familjeliv

Idag fick jag ett efterlängtat samtal från polisen. En mall till ett kravbrev fick jag så nu är det bara att skriva på och vänta på ersättning. Min stackars lilla röda faran. Hon var älskad, min sen jag var 15 år. Massor med mil har vi tagit oss tillsammans. Nu är hon helt totalt förstörd, misshandlad och våldtagen av ett troll. Funderar på att åka och tända gravljus och säga hej då till henne någon dag. Dock är jag superglad att jag inte fick tillbaka mopeden utan ersättning istället nu när hon är så trasig.

Onsdag

Kategori: Familjeliv

Igår somnade jag på soffan så jag hann inte skriva något inlägg på kvällen. Efter att jag hämtat Colin på förskolan var vi iväg och tittade på en liten mini bebis som var 6 veckor. Åh, jag kan inte fatta att Colin varit sådär liten. På kvällen var det bara hemma mys, Colin var jättetrött efter haloweendiscot.

Idag har jag fått sovmorgon, igen. Men sov alldeles för länge, tolv timmar i streck. Vaknade i en ensam och tom lägenhet. Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag gå till min farmor en stund innan Colin kommer hem. Planera lite bakning och sånt inför lördagen då är det vist någon som fyller år. Hoppas alla får en fin och solig dag.
                                      
                                                          Colin när han var tre dagar, mini ♥

Bu!

Kategori: Familjeliv

Har precis varit iväg och lämnat min skrämmande söta son på haloweendisco. Ska försöka äta lite frukost och passa på att städa när vi endå har en lugn dag. På eftermiddagen ska vi iväg och träffa nyfödd bebis och en kille i Colins storlek tillsammans med min mormor. På kvällen kanske man ska försöka pricka in ett träningspass, eller ligga i soffan. Måste plugga körkort så jag kan ut och köra biil! Jag känner mig så otroligt låst nu när jag bara skulle vilja ta en spontantur till pappa och kramas lite.

Ett litet skelett med en spindel på kinden, mammas sötnos ♥