Sandra - Colins mamma

TÄVLING!

Kategori: Familjeliv

Min son är med i en tävling om att bli omslagspojke. Rösta på honom HÄR eller klicka på bilden här till vänster. Låt det vackraste barnet vinna, det är ju så det ska vara eller hur?

:)

Kategori: Familjeliv

Vaknade halv nio imorse. Colin sov fortfarande. Hörde Gabbi på balkongen så gick ut. Skulle ropa men det kom inge ljud, hon hörde mig inte men efter en stund såg hon mig. Haha. Sprang till konsum och handlade telefonkort och sen hem för att göra mig klar. Kom iväg till Mocca vid tolv och tog en kycklingsallad tillsammans med Tess, Emelie, Carina och Emma med barn. Trevlans och trångt. Tog en sväng på stan med dom innan jag gick till banken för att få en ny dosa. Kom hem och gick till stan igen för att lägga ut blocket annonsen. Nu ligger min cykel på blocket, kom och köp! Colins farmor har varit här på middag och fikat.

Colin har ju kommit in i en utvecklingsfas nu som gör att han är så nyfiken att han inte har tid att sova. Han somnar i famnen så när man lägger honom blir han lycklig och börjar prata. Han hjälper till med allt och är med på allt. Tänder och släcker lampor, stänger dörrar och torkar munnen med tvättisar. Han kan ju också som sagt äta en hel flaska mat själv utan hjälp att ens stoppa in flaskan i munnen.Colin rullar sig hela tiden, runt, runt och runt. Han tar sig meter åt sidan eftersom han rullar på liksom tills han kommer fram till något kul. Oj han kommer nog börja krypa snart sa hans farmor idag. Han ligger mycket med rumpan i luften och står på fötterna, gör liksom armhävningar.

Just nu ligger han iallafall och pratar i sin säng. Han gråter ju liksom aldrig. Han leker med barbapappa och har vilka diskussioner. 

Långt och tråkigt inlägg men det är såhär mina dagar ser ut. Kommer mer bilder och inlägg så fort min cykel är såld så att jag kan beställa den nya datorn. Hoppas verkligen att det är snabb leveranstid!

 

Längtar

Kategori: Familjeliv

Längtar dundermycket efter Colins nya vagn. Ska köpa den om exakt 1 månad



Exakt den är det!

Soliga dag

Kategori: Familjeliv

Vaknade klockan 6 imorse och värmde mjölk. Till min förvåning så stod matilda i vårt kök och gjorde välling. Glad jag blev. Vaknade igen klockan åtta. Handlade frukost. När jag kom hem vaknade alla och det blev genast full rulle. Trevligt. Efter frukost och lite fix åkte alla utom jag och colin för att städa hos colins farmor. Jag gick till stan och handlade lite presenter. Därefter åkte jag till dom tills mamma kom och hämtade mig. Sen var jag i bönan och har nyss kommit hem. Inga bilder tagna heller men haft en underbar helg. Mobilbloggar men kanske det blir ett till inlägg senare:)

Morsdag

Kategori: Familjeliv

Åh det har varit så härligt att ha haft folk här inatt. Jag njuter. Nu har de åkt till bomhus och jag ska åka efter. Ska handla en present till min mormor och en till Colins farmor som jag lovat. Hon kommer bli jätte glad.

Nu ska jag ta och fixa lite och faktiskt springa ner till stan. Dom öppnar 12 och jag vill hinna med 20 över bussen. Får konka bilbarnstol med ush.

Min första morsdag idag :D

En tråkig dag som vände

Kategori: Familjeliv

Jag är jätte glad. Imorse så sprang jag till pappa och pallade lite rabarber och hem igen. Det tog en timme. Duschade och gjorde paj. Var och handlade och gjorde sallad med kyckling och bacon. Tiden stod still, helt still. Vi var ensamma hemma jag och Colin. Ringde Crille ett antal ggr eftersom jag saknade honom sjukt mycket. Han kom hem med sin syster och familj iallafall. Dom ska sova här inatt. Vi åt fläskfile med pommes, sallad med feta och valnötter, wiskeysås och bea. Till efterrätt blev det nybakad rabarberpaj, färska jordgubbar och gammeldags glass. Behöver jag säga att alla är mätta och belåtna?



<3

Mr blåöga

Kategori: Familjeliv








Min son, den finaste skapelsen på denna jord <3

Bilder från dagen

Kategori: Familjeliv

Lite bilder från dagen då jag mötte supermammorna Tess & Emelie med deras fina barn















Nu ska jag ut och powerwalka med grannen Gabbi som även hon är en supermamma. Har redan varit med henne och hennes dotter två gånger idag men nu blir det barnfritt.

Hej hopp

Kategori: Familjeliv

Åkte till valbo men kom hem tomhänt. De hade vist inte fått in den datorn jag skulle köpa. Lite tråkigt :( Vi fikade iallafall på ikea, 2 kaffe och två prinsessbakelser till 10 kronor för allt. Jag kör inte stenhårt med dieten har inte bytt ut alla mål ännu men har gått ner två kilo nu fast jag fuskar.

Har varit på stan med Tess & co en sväng med. Trevalans. nu har jag en grinig pojk i soffan och jordgubbar och glass redo för att jag ska nämligen få besök snart :D

HLR för barn

Kategori: Familjeliv

Efter att blivit tipsad av min underbara vän Tess om en kurs i HLR för barn så måste jag bara berätta att jag är superglad att sånt finns. Här är länken till Emelie som samlar in folk till det. Självklart är jag med! Hoppas att det blir något :)

Dödssjuk

Kategori: Familjeliv

Känner mig dödssjuk idag. Hade 36 grader imorse och nu 37,5 inte mycket men det känns. Halsen är svälld enda upp till öronen. Hoppas verkligen att jag är frisk imorgon för då ska jag till valbo om jag så ska behöva dra min sambo i skägget dit.

Har haft en hemma dag utom bvc. Colin vägde 6300g och var 54 lång. Han låg under kurvan på vikten och över på längen. Mitt i prick på huvudet hehe, så en ärthjärna har han inte! Det började med att jag kom halv två helt blöt i håret och svettig eftersom jag klev ur duschen 20 min innan. Tror ni inte att tanten hade skrivit fel tid till mig halv två då dom alltid har personalmöte. Så jag fick vänta till tio över. Sen kom den underbara Petra och pratade. Hon sa: Ja, nu kommer det ju en period när dom utvecklas mycket vill sitta i knäet mm men det kan ta några månader till det är dom som är rätt tidiga som börjar nu... Eh ja han har kommit väldigt långt i sin utveckling så han har nog passerat det där redan. Min duktiga kille. Så fort han ligger ner så vänder han sig på mage och maskar sig framåt, sötnosen.

Nu ska jag lägga mig men nu vet ni. Jag ska försöka smälla ihop lite text om hans utveckling vikt mm till helgen om jag har egen dator går det snabbare än så :)

Goonatt

Dator

Kategori: Familjeliv


Den här funderar starkt på att flytta Hem till mig, kanske idag?

Ny dator?

Kategori: Familjeliv

Vaknade klockan sju idag. Båda grabbarna snarkade högt. Klev upp halv åtta för då hade det täpta i näsan försvunnit. Har jätte ont i halsen och i huvudet. Mådde riktigt illa igår av de pulvren jag drack så jag ska nog äta någonting mer på dagen än bara dom nu i början annars blir man sängliggandes. Jag dricker Allevo. Trodde jag köpte jordgubb men det var banan och hallon. Det var inge gott eftersom jag inte tycker om hallon. De smakar det som står på förpackningen bara att det är som mjöl med smak blandat i vatten. Visst man blir mätt men det är svårt att bara äta sånt som man inte tuggar. Klarade hela dagen igår men på kvällen var jag tvungen att ta en macka för att inte rammla ihop. Nära att kräkas men det gick över och jag somnade.

Ny dag nya tag. Colin ligger i gymmet och säger titta (tyta). Ofta säger han hej med haha nu sa han det bara för att jag skrev det. Så jätte gullig är han. Vi märker att han vill lära sig nya saker hela tiden. Låser vi upp dörren ska han hjälpa till, släcker vi lampan lika så och idag ville han hålla i handtaget när vi skulle stänga sovrumsdörren. Han äter helt själv nu också med flaskan. Inget vi lärt honom men vi får inte ens hålla i den. Tiden går för fort. Snart springer han.

Idag ska jag ta det lugnt på morgonen sen ska jag fylla i dagispappren och skicka dom. Kanske åker och köper en dator för de sa igår att det är lika dyrt att laga min som två nya. Aldrig mer en HP alltså. Det blir bvc halv tre. Hör och häpna dom lever?! Ja jag fattar ingenting om breven dom skicka men vi ska dit iallafall. Hoppas vi får gå till Petra annars så blir jag arg. Funderar starkt på att byta bvc. Fick tid till föräldragrupp med. Mamma sa att hon brukade starta grupper mycket tidigare än de här latkärringarna så vi får se. Har smakisar idag iallafall men det spelar ingen roll för han äter ju redan så. Ja nu blev jag arg. Det blir jag alltid när jag börjar prata om bvc för dom är så störande. Det ska vara kul att gå till bvc. Tacka vettja trevliga bvc sköterskor som mamma och Lena i andersberg, det borde bara finnas sånna.

Nu ska jag leka lite. Tror jag tar lite youghurt till frukost. Jag tror mer på sund mat och träning än pulver och promenader. Man vill ju må bra samtidigt man blir smal. Någon som har lust att ta ett pass på friskis?

Jobbig dag

Kategori: Familjeliv

Colin vaknade ju fem. Jag har levt på soppor idag och det smakar skit. Är dödshungrig och måste kissa jämt = Inte poppis. Ska försöka hålla ut i en vecka och se om det ger resultat. Sen lever jag hellre på sallad och kött än det här ush vad vidrigt det är. Vill hälst gå och lägga mig innan Crille börjar laga sin mat. Vill typ kräkas.

Har iallafall tagit en fyratimmars promenad med Felicia och Tess. Superskönt men nu har jag dödsont i halsen och mår dåligt. Får se om jag blir sjuk för jag fryser massor.

Måste köpa en ny dator med för min kommer inte bli lagad. Känns inte jätte roligt. Ja inget känns speciellt kul just nu och ska lägga mig senast nio ikväll så jag slipper det här. USH!

Tidig morgon

Kategori: Familjeliv

05.00 slog Colin upp sina blå. Vi tre försökte somna om men lillen var på topphumör vände sig till mage och ålade runt i sängen. Efter att vi gått upp och pappa klätt honom lekte han i gymmet och jag började betala räkningar. Ja då började han gnälla och när jag tog upp honom somnade han på stört i famnen. Så nu ligger Colin och sover C i sängen och spelar spel och jag sitter här och pratar med Tess :) Idag är tanken att jag ska börja dieta, leva på pulver. Får se hur det går. Just nu håller min mage på att avlida men ska vänta till sju. Vänja magen att äta var tredje timme och lite per gång.

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Känns endå som om att det kommer bli en toppendag. Ska ta en promenad till Fridhem och hämta lite saker. Får sällskap en bit av Tess och så ska jag nog lägga ut min cykel idag så att jag blir av med det problemet. Hoppas pappa har tid att följa mig iväg med datorn också. Det känns som det mesta går bra just nu. Vi kom överrens om mellannamn igår så nu åker pappren in innan det blir strul. Sen blir dagispapper in och jobbpapper efter det är alla räkningar betalda och de flesta vuxengrejjorna klara på ett tag. Så sjukt skönt att bara njuta och leva resten av månaden.

Sån lättnad som jag känner nu har jag inte känt på mer än ett år. Det är sommar, jag har 100 % nattjänst i sommar plus extrajobb både i kommun och på sjukhuset. Jag har en fin och frisk son som sköter sig näst intill själv, jag har ett toppenbra förhållande med Christian, vi bråkar aldrig och då menar jag aldrig jag tror vi småtjaffsat sådär tre gånger efter Colin föddes och sen har vi bara skrattat endå för det blev så larvigt, vi har verkligen kul tillsammans fast vi är hemma mycket tillsammans. Har man klarat sig hemma i ett och ett halvt år tillsammans utan jobb och suttit på 20 kvm i ett år tillsammans arbetslösa så är man nog gjorda för varandra. Jag har hittat Tess och Gabbi som också har barn. Supertoppen att ha några riktigt bra vänner som man kan prata barn med och umgås med vi har jätte kul ihop. Jag träffar Johanna mist ett par gånger i veckan och hon är ju min batteriladdare. Ingen Johanna, ingen Sandrah.

Colin har fått mig att leva igen. Oss båda tror jag. Vi har blivit en lycklig familj och har allt, men mest av allt kärlek. Det känns underbart att kunna skratta och känna lycka i hela kroppen, så det pirrar och man är nära till tårar. Det kan inte bli bättre än såhär. Jag älskar er Colin & Christian <3

Imorgon

Kategori:

Imorgon börjar allvaret, mitt nya, smalare liv. Före och efter bild ska tas samt vägning och midlemått tas. Kommer att skriva här om hur det går :)

Bildbomb

Kategori: Familjeliv

Här kommer bilder från idag och vår picknick för en vecka sen















Nu är ni bra bortskämda med fina barn. Visst blir man lycklig?

Allt går så bra!

Kategori: Familjeliv

Försov mig imorse. Vaknade kvart i nio, väckte Colin och Ville. Sprang in i duschen rakade benen, sminkade mig stylade håret, fixade Colin och matade honom. Då kom farmor hämtade Ville och vi sprang till maxim. Bussen gick fem i tio. Yees jag var snabb, för en gångs skull. Vi fick trycka ihop alla tre vagnarna i bussen och det bar iväg till valbo. Gick en runda på köpis och tog en lunch på ikea. 40 barnvagnar typ men vi kom på en bra lösning till slut. Vi fick gott om plats på bussen som gled in perfekt när vi kom till hållplatsen.

När jag kom hem hade jag fått brev. MITT SCHEMA! Dunder lycklig och supernöjd. Heltid natt och en veckas ledighet i slutet av juni början av juli. Kan inte bli bättre. Jag kommer få den bästa sommaren någonsin. Jag är så tacksam att Irene gjort allt för att jag ska få det bra. Jag skulle kunna springa och pussa hennes fötter för att hag är så glad nu.

Har haft en toppendag tillsammans med Tess, Felicia, Emelie & T(h?)eo. Måste göras om! Det kommer bilder från dagen senare jag orkar inte lägga in nu och Colin är lite arg!

Ny vecka

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade min duktiga son klockan åtta. helt lagom. Han somnade tio igår kväll. Det får gärna hålla i sig över sommaren. Annars mös vi bara framför tvn igår kväll. När jag kom innanför dörren efter jobbet stod maten på bordet. Lövbiff, hasselbackspotatis, rödvinssås, bea och sallad. Min underbaring. Jag vill aldrig att han ska börja jobba. Jag blir riktigt bortskämd han är toppen min man!

Nu ska jag göra mig klar och gå upp till mamma en sväng. Efterdet fortsätta iväg och hämta min telefon. När jag gjort det ska jag till stan och försöka reklamera min dator. Den låter ju hemskt och det är bara någon månad mer än 1 år sedan jag köpte den. Man kan alltid försöka. Ska lägga ut min cykel med och framkalla kort. Lite småroliga saker sådär. Imorgon blir det köpis!

Gästbloggning

Kategori: Familjeliv

Lillasyster här, måste bara lägga in massa fina bilder på Colin som knäpptes igår. Är svårt att hålla kameran borta från någon så underbart söt!

Kolla även in min blogg där jag nu har gjort ett inlägg där jag visar hur jag byter min slang i magen. Om du nu vågar se. ;) Du kan även läsa om resten av sjukdomen i kategorin. Min BLOGG

En MASSA bilder på prinsen!








Morgon

Kategori: Familjeliv

Ja då var det ännu en morgon. Halv åtta kelv vi upp. Helt okej tid men jag känner mig trött bara av att titta ut genom fönstret. Ska väl brygga kafffe och göra frukost. Finns inte så mycket att plocka här hemma så kommer ta det lugnt fram tills tolv då ska jag traska iväg till Jobbet. Ska bli kul att komma iväg lite samtidigt som jag inte vill gå ifrån mina hjärtan. Imorgon ska jag bara göra typ viktiga saker och ta det lugnt. På tisdag blir det en utflykt till köpis med Tess och Felicia. Ska bli dunderskoj. Som vanligt!

Nu ska jag leka med Colin som varit så duktig och ätit hela flaskan själv i sängen imorse. Måste sänka ner spjälsängen nu för han häver sig upp till sittandes och då kan han rammla ner på golvet. Om han sover såhär bra en vecka till så får han flytta in i sitt rum. Det är inga problem att han sover hos oss. Det är nog jobbigt att ha honom i en annan säng fast jag sover 2 dm ifrån. Men det är bra att han blir van. Utvecklingen går sjukt fort och jag ska verkligen försöka att få allt att gå bra och att han inte ska lida sen med 5 minutersregel och gråt. Jag mår jätte dåligt när han gråter men det gör han oftast aldrig. Han gnäller till, får en flaska med mat och äter själv, gnäller till får nallen och nappen somnar på plats var man än är och om det är oljud eller lugnt, gnäller till får en ny blöja. Så härligt enkelt det är att ha barn. Inga begränsningar alls :D

Finaste barnet utan tvekan

Kategori: Familjeliv

Fick sovmorgon till halv nio. Slöade framför mtv och lekte med Colin. Vek tvätt, städade och bäddade avslutade med en dusch. Sånt man gör när man är ledig. Passade på att diska med och plocka med allt som inte ligger på sin plats. Gjorde oss klar och gick hem till pappa i solen. Skönt. Christian kom några minuter senare. Han cyklade. Vi fick grillspett, bacon, hemmagjorda pommes, grillad vårlök, majs och oubergin mm. Så sjukt gott. Till efterrätt fick vi rabarberpaj. Mätt värre. Jag tänjde lite på gränserna idag. Man får äta när man är på kalas. När jag gick hem vid nio började det spöregna. Colin blev hungrig. Han är så duktig att han sitter själv i vagnen och äter ur sin flaska. Han tar ur den ur munnen ibland och skakar om den sen in igen. Supergulligt. När vi kom hem kom grannarna över och har varit här tills nu. Mest pratat bara.

Christian är med kompisar men han kommer nog hem snart om jag känner honom rätt. Det är så roligt detdär att man är nästan som samma person. Jag känner på mig när han är påväg hem utan att prata med honom. Tycker att det är viktigt att han kommer ut och träffar sina kompisar eller går hem till dom när de är lediga. Jag vet ju själv hur mycket jag måste träffa mina kompisar bara att jag gör det nästan varje dag i veckan. Som idag med. Jag bryr mig faktiskt inte alls om att han går ut någon helg i veckan och att han går hem till sina kompisar och kollar sport. Jag går ju med mina kompisar när dom har tid. Jag är inte ett dugg svartsjuk så jag håller inte på att ringer hela tiden när han är borta. Märker det knappt jag går och lägger mig så ligger han där när jag vaknar. Inga konstigheter. Nu ska jag iallafall kolla lite tv och sen sooova!!



Far & Son



Ja, det är jag och Christian som lyckats skapa världens vackraste varelse.

Bilderna är tagna av min lillasyster Fia idag. Det kanske kommer mer bilder imorgon då hon gästbloggar. Ni får länk till henne då orkar inte skriva nu.

GONATT

Spöket i tvättstugan

Kategori: Familjeliv


Jag hade tvättstugan klockan sju. Vi har ju tagg i vår tvättstuga så två stycken kan tvätta samtidigt och ingen annan kommer in. Jag såg på nätet att jag var ensam. Det är toppen om man har mycket att tvätta för då har man 6 st tvättmaskiner mm. Traskade dit och skulle hämta min tvätt strax före 22 ( man kommer inte in alls om man är 1 minut sen ) det prasslade i buskarna, höll på att skita på mig. Det var en liten igelkott supersöt! Iallafall har vi lång väg till tvättis. På baksidan i ett helt annat hus´s källare. Kom in och skulle ta borsten som jag tidigare sett låg ovanpå torktummlaren. Den låg inte där. Den låg mitt i korgen jag kört dit med tvätten i. Jag har omöjligt lagt borsten där tvätten låg och liksom flyttat den från där den ska vara. Ush jag blev jätte rädd kastade ner allt i min påse. Kollade runt men det var ingen där. Åh känner fortfarande lite obehag för det är omöjligt att någon kommer in där utan att bokat tid och den andra tiden var ju ledig? Det kan inte vara hon före heller för att det var ju en och en halv timme efter hon gått som jag såg den låg där. Iallafall så kommer jag aldrig gå dit ensam igen.

Annars har vi haft bara supermys kväll. Ätit hemmagjord pizza och kollat tv. Nu ska jag krypa ner för jag är så dödstrött. Skriver mer imorgon. Har ingen aning om vad jag ska hitta på. Ska väl gå och hämta min telefon och sen till pappa och säga grattis & lite soo.. Nä Godnatt!

En mycket trevlig dag

Kategori: Familjeliv

Runt halv 11 kom vi utanför dörren. Tess och Felicia hade väl stått där ett bra tag stackrarna. Vi gick runt stan och kikade lite. Handlade present till pappa och så handlade hon en supersöt baddräkt till Felicia. Avslutade med en sallad på mocca. Gick in på konsum kände att näe jag fryser så jag kollar om de har pampers där ( bara för att jagh hade en rabattlapp annars är alltid libero bäst ). De hade inga så jag stannade och pratade med Gabbi lite. Gick hem och släpade upp kassarna och skulle byta på Colin han låg i gymmet så, åhhh kissade han. Jag fick byta allt och boka tvättis. Sen byta en till blöja ( ni förstår varför ) och gjorde mat. Han åt inte packade iväg oss igen. Mötte Johanna. Det började spöregna. Tog oss till inteligensen bytte lånetelefon. Gick tio minuter och då fick jag sms att min telefon var där. KUL! Vände inte för Johanna hade brottom och jag ville hellre ha sällskap en bit hem. Handlade blöjor och lite till och gick hem. Då kom min kusin Alice och Farmor. Ville var förståss också med. Han lekte lite med grannhundarna och nu sitter jaghär.

Ska leta på ett recept på pizzadeg och springa ner till tvättis med lite saker. Hem och laga mat och sen tillbaka och fortsätta så. Nu har jag sån värk i benen så ni anar inte. Snart ska kilona rasa! Jag ska kunna svära för att jag är så snygg ( De flesta vet att jag inte svär ).

Alla mina simkontakter är borta så skicka gärna ett sms och vem ni är till min telefon så jag kan lägga in er. Typiskt!

Tidig morgon

Kategori: Familjeliv

Colin vaknade halv sju. Det fick vara okej eftersom han sovit från typ fyra igår eftermiddag. Bara ätit och bytt blöja i sängen vid tio sen somnde han om på stört. Jag vaknade till ett glädjeskrik. Då gör det inget att det är lite tidigt! Idag ska vi till stan. Hoppas det inte regnar mer so Tess & Felicia hänger på. Så sjukt tråkigt att gå ensam. Måste handla presenter och sådär. Ikväll vet jag inte vad som händer. Det blir en långpromenad någon gång under dagen med. Jag har bestämt mig för att köra 1 vecka med bara soppor, typ nutrilett och se om det verkligen funkar. Tänker förståss skriva här om hur det går. Nu är jag varken gravid eller ammar så då kan man prova. Det skadar nog inte andra har överlevt och om det funkar är det ju toppen!

Nu lär jag klä på och byta på en liten stinkbomb på golvet. Ha en trevlig dag!

Har fortfarande ingen dator

Kategori: Familjeliv

Jag har ingen dator nu heller. Den är helpaj. Lånar Christians men det är inge kul att sitta vid den för jag är så rädd om den. Jag verkar ha sönder allt. Ingen telefon och ingen dator. Hmm..

Iallafall så sa jag förut att jag fick veta något som var hemligt för visssa. Ja jag har fått vikariejobb på bland annat strokeavdelningen här på Gävle sjukhus. Eftersom jag har många undersköterskor på facebook och säkert läser min blogg / facebook ibland så ville jag inte säga något. Många vill jobba på sjukhuset och jag har blivit lovad i snart två år nu och äntligen fick jag intro. Anledningen att jag inte vill att vissa ska veta innan är att de kanske missunnar mig. Ringer och säger att dom är bättre för att dom inte har barn... sådär. Man vet ju hur folk är. Nu har jag fått två intro dagar och det har varit superkul. Stort tack till Lena som berömmer mig. De sa att det märktes att jag hade jobbat tidigare eftersom jag satte igång och jobbade på egen hand och inte bara hängde på. Många, både patienter och personal trodde att jag var skolelev och var 15-17 år ( som vanligt ). De blir jätte förvånade när jag säger att jag snart är 21 och har en liten son. De blir impade när jag jobbar så tidigt. Jobbade ju en vecka in på övertiden och började fem veckor efter han var född, alltså bara mammaledig i 6 veckor. Härligt att jag har jobb på både sjukhuset och kommunen. Det börjar gå bra nu. Många trodde att vi skulle få en till bebis. Det är inte aktuellt hos oss alls. Även om man saknar gravidmagen ibland så är det ju Colins mage jag saknar, inte ett till barn. Även om Colin är världens snällaste barn så vill jag ge Colin all min kärlek och att han får sin egentid med mamma och pappa. När han vill ha ett syskon så får han ett.

Eftersom jag jobbat så har jag inte haft möjlighet att låna datorn. Om ni vill veta när jag skriver så kan ni följa min blogg via bloglovin här till höger finns det en knapp. Glöm inte heller att rösta på Colin i tävlingen den avslutas snart.

Kommer att försöka uppdatera minst en gång om dagen nu eftersom jag är ledig i två dagar ( tror jag ). Hehe nu sitter båda mina änglar i soffan och sover. Så sött! Var nyss ner med Colin på stan. Jag vände vagnen framåt här om dagen då solen låg på. Tror ni jag får vända tillbaka den? Näe. Haha han pratar med allt och alla och folk stannar och berömmer mig för min söta pojk och många pekar och pratar. Himmla kul, man blir stolt. Jag klär ju oftast Colin i kläder med färg för mörkblått, vinrött och mörkgrönt är sånt jag aldrig skulle klä Colin bara i. Det är så sjukt fult och tråkigt. Näe färg ska det vara:D

I förrgår föresten var vi i boulongern hela dagen från halv 11 till halv 3 sen var jag iväg och jobbade. Hade toppenkul med Tess och Felicia, picknick och så :D Imorgon ska vi till valbo med dom. JIHU vad kul. Nä nu ska jag ta det lugnt innan jag ska ut på motionsrundan. Ser ju ut som en korsning mellan timglas,köttbulle och päron typ.

Dator trasig

Kategori: Familjeliv

Min dator är paj = ingen uppdatering :( Nu ska jag lägga mig. Är nervös och förväntansfull inför morgondagen.

Gurgel prat

Kategori: Familjeliv

Colin ligger och gurgelpratar / jollrar och leker. Jag kom nyss upp ska kasta mig in i duschen och äta frukost. Springa till konsum och fixa lite.

Skulle ha en picknick i solen idag men var är solen? Vad är det för fel på Sverige som inte kan ha sol två dagar i rad? Man blir så trött. Hoppas allt funkar endå.

Nä nu är det någon som river mig med tånaglarna och smågnäller. Ska klä honom och hoppa in i duschen.

Vårruset

Kategori: Familjeliv



Började dagen med massor av motion och lite styrka. Efter det var det frukost sen ut igen, en sväng med familjen på stan. Sen hem och åt lunch sprang upp till min farmor och sa hej och hämtade äppelmos, sprang ner och mötte Johanna. Gick till pappa och fixade till min cykel som är till salu och spelade in en film på syskonen. Därefter hem en kvart sen ner på stan igen och kollade på Saritha som sprang vårruset och alla andra 1000 tal som sprang in våren genom staden Gävle. Kom hem till dukat bord och åt middag och nu sitter vi här. Ska dricka en kopp kaffe, kanske unnar mig en banan medans min kära sambo äter mums mums, glass, chips, ballerina kladdkaka mm :P Känner mig inte så sugen alls. Tycker det känns bra att det blir pressat ibörjan nu. Att vi har mycket hemma för hade vi inte haft hemma och sen köpt skulle det nog vara jobbigare.

Imorgon är det tidigt som gäller. Ut på motionsrundan, träna styrka, handla ägg, duscha, frukost, baka, steka pannkaka och sen ut i solen tillsammans med Tess och Felicia. Klockan 16 ska jag jobba. Hej och hå! Cach in! Då vet man att man överlever i juni också. Har ju fått böcker från goboken nu med. Känns ju lite tradigt men ja jag får vara med lite grann och sammla på mig lite så vi har när man ska börja läsa för honom sen går jag ur efter sommaren tänkte jag.



JAA JAA JAAA!

Kategori: Familjeliv

Lyckan är stor och " hemligheten " har fått ett steg fram i rätt riktning. Nu ser jag ljuset och det känns så bra! Allt kommer bli så bra nu. På Onsdag skriver jag vad som händer :D:D

Träningsdagbok

Kategori:

Nu har jag precis kommit in från 45 minuter powerwalk med vagnen. Gjorde 100 situps, 100 armhävningar, 100 kissande hunden på vardera ben, 100 upphopp, 100 rygglyft. Har duschat och nu ska jag äta Youghurt med kellgos special K med fullkorn och två chrisp and light utan smör för Christian har köpt lättmargarin då är det godare utan. Bikinin har åkt på under kläderna utifall det blir tillräckligt varmt i parken. Ska dra ut min filt och så kanske man kan sola i överdel iallafall. Nu känner jag att jag är på G. 4:e dagen utan sötsaker och det går faktiskt bra. Hejja hejja!

Min F1 förare

Kategori: Familjeliv

Världens vackraste barn ligger och gurrgelsnackar med sina bamsefigurer och skakar på dunder honungen. Själv sitter jag här en snabbis. Ska ta på mig träningskläderna och bege mig ut. Ska ta en promenad nu innan frukost. Sen hem äta sen ut igen. Ska nog bara sitta här ute ett tag på dagen och njuta. Sen på eftermiddagen tar jag nog en långpromenad. Kanske man ska boka ett pass idag? Sen blir det middag och ja sen får jag vila. Tidig natt för mig så jag kommer upp tidigt och utvilad imorgon för då ska jag göra samma sak fast träffa Tess på dagen och jobba på kvällen.

Igår kom jag till Jobbet halv 1. Fick börja grejja direkt. Sen jobba utanför mitt schema? Ja jag var som ensam på avdelningen eftersom en viss * inte förstod att man jobbade där ungefär. Om man varit där närmare tio gånger varav två dagar tidigare och fått allt berättat för 70 11 gången och endå inte gör något borde man fundera om man valt yrke. Väl helt slut efter oanade kräkor mm så bakade jag och en dam muffins och alla fick fika och njöt. Då kom en från den andra avdelningen och berättade något hämskt. Jag blir så arg på PFV som inte ringer mig som jobbat där i ett år och är omtyckt av personalen och frågar mig innan de tar in nya speciellt på nätter. Jag kan inte fatta. Nu har E sagt att jag ska ringa dit och säga att de vill ha mig där. Känns dunderbra! Jag är jätte upprörd över vissa händelser och att PFV skickar samma person efter stora brister i arbetet.

Igår berättade jag att Colin hade kläder på sig som var ifrån där F1 loppet gick. Han var supersöt men det var stort, som en klänning. Nästa år passar den perfekt :D Här kommer det bilder:







Slänger in en bild på sitdelspremiären med. Nu ska vi ut inom tio minuter. Hörs!

Liten uppdatering

Kategori: Familjeliv

Nu är jag hemma. Gick över till grannen efter jag ätit. Var tvungen att ventliera med någon som hade tid att svara och inte bara lyssna. Hänt mycket idag på jobbet och haft det toppen men lite jobbigt. Det är så svårt när man inte kan berätta för någon eftersom det är sektretess. Iallafall kommer jag berätta lite kul om dagen imorgon. Då är jag ledig.

Det märks att jag tappar läsare så fort jag inte skriver flera gånger om dagen. Dagligen har jag mellan 100-130 st unika läsare idag hade jag 26 haha.

Nu ska vi mysa ner oss med ett avsnitt V och njuta av varandras sällskap innan vi somnar. Hoppas ni kommer sova/sover gott!

Jobb

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag springa iväg till jobbet, fick en välbehövlig sovmorgon så som alla andra här hemma! Börjar om 30 min och slutar kvart över nio. Då ska jag visa bilder på hur tuff Colin är idag med sin Monaco grand prix tröja dagen till ära. För er som inte vet är det F1 lopp i montecarlo idag. Colin har en äkta tröja därifrån. Så Coolaste bebisen i världen! Behöver jag säga att man är lite stolt att han redan nu är i sina framtida kläder. Vi har ju en blivande F1 förare i familjen. Har redan bilar och kläder! WIHO. Ojj brådis!!!

Trevlig kväll

Kategori: Familjeliv

Jag har nyss kommit hem från en toppenkväll hos Johanna. Jag tycker så synd om henne som ansträngt sig extra mycket för ingenting. Hur kan man ens ha mage att hålla på såhär!? Jag vill bara svära..

Hon bjöd på tacos, godis och nötter sen lite vin :P Vi bara pratade ( Fick ju extra mycket att prata om nu ), kollade gammla klipp vi brukade se i skolan när vi var mindre och bara tog det lugnt. Vid tolv stapplade jag hem och nu är det F1 på tv, ovanligt?

Ska krypa ner för man vet aldrig om man får kliva upp fem igen, Colin sover nu iallafall. Börjar jobba 12.30 imorgon slutar 21.15 jobbar på Bergmästargården, demensboende Mäster för den som inte vet ;) har varit vikarie där i ett år nu!



Det kommer nog mer nya bilder imorgon förmiddag då jag har tid att både ta bilder och lägga in. Sov gott!!

Dålig uppdatering

Kategori: Familjeliv

Laddar för en toppenkväll hos BÄSTA Johanna!



Blir lite svårt att uppdatera när man jobbar! Jobbade som sagt 6.45 - 16 idag. Gick bra men ibland har man svårt med ej svensktalande vikarier som inte vet hur man gör? Överlevde iallafall mina timmar. Jobbar den mesta tiden de här dagarna tillsammans med en toppentjej E, Rolig och lättsam.

Saknar mina grabbar så det gör ont när jag jobbar men det är bara att vänja sig. Fy sjutton! När jag kom hem kastade jag in mig i duschen och nu har jag bara håret kvar. Hunnit pussa på lillprinsen med men han somnade. Det kommer bli en toppenkväll trotts Omständigheterna . Jag blir så förbannad på sånt där, skyll dig själv!

Nu ska jag göra mig klar och traska över till Johanna på en bit mat och en trevlig tjejkväll!



Lyckorus? Ja det ger du mig varenda minut vi spenderar tillsammans, älskade barn!

Jobb

Kategori: Familjeliv

Blir bättre uppdatering imorgon efter 16. Jobbat hela kvällen och dagen imorgon. Godnatt

Blixtrar och dunder

Kategori: Familjeliv

Inte alla dagar man vaknar till ljudet av åska!

Igår gick Christian hem till Emil och kollade hockey, vad tusan ska vi hitta på då Colin tänkte jag. Skrev till grannen på facebook och vips så var kvällen räddad. Vi gick till ica. Colin satt i sittvagn nu och han bara älskade det. Ligger han i liggdelen så vill han bara häva sig upp till sittande så det var på tiden att fixa om. Efter det tog jag min dator och satte mig på andra sidan av sovrumsväggen. Tänk Gabriella sitter med ryggen mot samma vägg som vi har huvudet mot. Bara några dm emellan, haha.

Vi gick hem klockan 23. Slängde mig i sängen. Colin vaknade halv ett och skulle äta då tog pappa honom. Sen halv fem igen! Sista gången sju och då fick han bada och sådär. Nu sover båda grabbarna och jag ska sätta igång med lite disk, spor, kläder innan jag ska iväg att jobba. 14 - 21 idag. Har fått jobb hela helgen på min hemavdelning så jag är superglad. Det jobbiga är att vara ifrån lillen men han lider inte, vara med pappa är ju det bästa som finns!





Bilderna är tagna av Gabriella

Hemmafix

Kategori: Familjeliv

Dagarna går snabbt. Imorgon ska jag jobba 14 - 21.15 så man hinner väl kanske gå ut lite innan om det inte blir dåligt väder. Jag har inte kommit ut idag. Kanske tar en kvällspromenad. Måste leta på min ipod som är helt borta vette tusan var den är! Har letat i hela lägenheten. Hmm..





Colin sover middag så jag ska väl fixa håret och fundera ut middag.. Den dagliga frågan: Vad ska vi äta till middag?

Bilder från morgonen

Kategori: Familjeliv

Ja nu är det morgon igen och det känns inte som att jag sovit någonting. Vi kollade V igår kväll sen blev det lite tvspel. När jag skulle lägga mig vid tollv vaknade Colin och åt. Sen sov han till 6 åt igen sen 8 åt han igen. Det känns som om jag inte har sovit någonting inatt men det ska jag försöka ändra på med en dusch, lite städ tvätt och en promenad. Måste peta i mig lite frukost med men det är lite så gott tycker jag. Jag vill helst ha nybakat vitt bröd men det lär inte finnas i min värld på ett tag. Ska ge mig tusan på att bli nyttig nu. Det blir nog en perfekt vecka att ha abstinens nu när jag jobbar hela helgen. Iallafall är det undantag på lördag då jag ska på tjejmiddag men allt ska vara i små mängder.

Just nu ligger lilla älsklingen och leker. Han vill inte kramas utan ligga och leka själv, har barntv på också nyss var det mumin. Snacka om att det väcker massor med minnen!







Bodysen talar för sig själv

Trevlans!

Kategori: Familjeliv

Idag har det varit superdupertrevligt. Jag och Gabriella gick och lämnade in hennes vagn. Sen gick vi till hennes kolonistuga och drack kaffe. Hon följde med mig och lämnade in min knäppa telefon, fick äntligen en lånetelefon så att jag kan ringa. Minna fick en rosa sonyericsson av killen i kassan ett visningsexemplar. Tog en happy meal och en glass sen var det dags för lilleman att vakna. Fick traska hem. Pratade med Johanna i telefonen och efter det hörde jag grannarna så jag kollade ut i trappen. Minna har varit här en stund på kvällen och lekt. Roligt med lite liv här hemma :)

Nu har vi kollat lite tv och Colin sover. Jag funderar faktiskt på att lägga mig också för att jag är jätte trött, toppen att gå långpromenader då blir man trött!!

Imorgon har vi inget planerat. Får se vad som händer. Sen ska jag jobba på fredag.



Mammas lilla busfrö!

Planer!

Kategori: Familjeliv

Nu har jag planer för dagen. Snart plingar det på dörren då ska vi ner till babyproffsen sen får jag sällis en liten bit på vägen av Gabriella till *# hon ska till kolonierna. Skönt att slippa gå hela vägen själv, Toppen. Hoppas alla ni får en trevlig dag i soolen!

Arg

Kategori: Familjeliv

Frågar mig varför Gävle HC bvc har telefontid när dom endå aldrig svarar eller ringer upp? Jag är så arg jag vet inte riktigt vilken dag jag skulle dit och så får jag inte svar på det. Har ju glömt boken där. Jag kommer inte in i min telefon heller för den är trasig. Jag har aldrig gillar vårt bvc. När Colin var en vecka och en dag gammal så ringde det en supertrevlig tjej till oss P. Hon sa att vi fick komma till henne och väga och mäta så det blev bra för dom skulle inte hinna med hembesök förns en vecka framåt. Vi patade och jag jublade inombords att vi fick en bra bvc tjej eftersom det kändes lite vemodigt att inte gå till barnmorskan som var så toppen. När väl hembesöket kom var det en stram kärring som plingade på dörren. Eeh? Var det inte P vi hade eller drömde jag då? Hon hälskade på mig och typ sa hej lite snäsigt till mannen. Kläckte ur sig vad kommer du från för land då? Till C. Sverige sa han. Jaha.. så muttra hon något annat och pratade mest till mig. När jag kom till bvc nästa gång var det P igen. Skönt för hjärtat. Men sen blev det två gånger hos den andra två gånger till P. Sen följde pappa med till bvc då han skulle vaccineras. Nä då var hon sådär elak igen. Bara pratade med mig och typ idiotförklarade honom.
 Herregud! Är det något Christian är bra på så är det att vara pappa. Jag är överlycklig att vi har haft möjligheten att vara en familj på heltid under Colins första 4 månader. Han kan minst lika mycket om barn som mig och han är lika insatt vi är helt jämställda när det gäller Colin. Vi delar ju allt och gör allt tillsammans. Endå idiotförklarar dom papporna och inte tror att dom kan ett skit? Jag är så förbannad. Om Jag får en lånetelefon ska jag ringa deras chef. Jag känner mig inte trygg med att ringa dit om man undrar något. Nu har ju Colin ätit dåligt och det fortsätter så. Vad ska man göra då om dom inte svarar? Ringa ett annat bvc. Ringde ju södertull igår och dom svarade direkt. Tur att mamma var bvc tant för ett år sen så hon har lite koll.

Ska klä på mig och göra mig klar för jag ska gå till inteligensen och lämna in min trasiga telefon. Konstigt att den kan gå sönder i fickan sådär. Jag ringde till Tess hade fullt batteri och la ner den i tröjfickan innanför jackan. När jag kom fram till Bauer så var det en svart ruta med blå text: Sätt in rätt SIM. Jag har provat sätta in sim i Cs telefon och då fuknade det.Jobbigt att det blir långhelg nu hoppas jag får en lånetelefon.

Ska njuta av mina två lediga dagar nu för att på fredag jobbar jag långdag, sen lördag jobbar jag till fyra sen kanske jag skulle på middag men det verkar inte bli något för jag har inte hört nåt sen på söndag jobbar jag helkväll sen ledigt en dag och efter det en lång dag igen.

Nu blev det ett långt och tråkigt inlägg men ibland måste man skriva av sig lite. Men det hjälpte inte är fortfarande arg.



Men här är det minsann någon som är glad!

Låna barnvagnar i stan?

Kategori: Familjeliv

På tv4 nyheterna pratade de om att man kanske skulle börja låna ut barnvagnar i stan för att underlätta för föräldrar. Det var blandat intresse, men de flesta verkade gilla idén. Det är toppensmart om man kommer långväga eller med buss då man har lite större barn. Men vad händer om det inte finns någon vagn ledig när man kommer fram? Det tåls att tänka på men det känns lite som om att det finns annat att sattsa pengar på innan man börjar med sådana projekt. Skulle du låna vagn i stan om det fanns möjlighet? Vad tycker du om idén?

För min del är det inte aktuellt eftersom jag bor mitt i stan. I stockholm och andra större städer tror jag att utlåning av barnvagn skulle vara betydligt mer populärt och funka bättre än här i Gävle som är en lite mindre stad och inte lika befolkad och stor stad.
KOLLA IN KLIPPET FRÅN NYHETERNA IGÅR, PÅ SLUTET ÄR DET COLINS FASTER OCH KUSIN MED
( HON SOM DRAR VAGNEN )

Glömde kameran

Kategori: Familjeliv

Hade en toppendag med Tess & Felicia sötnosen! Vi gick en runda på stan och träffade på pappa. Sen gick vi till John Bauer och Tess var hårmodell och det blev verkligen superduperfint! Felicia, Jag och Colin roade oss som bäst själva. Var livrädd att det skulle hända något, hon kunde ju gå och dra bord och hoppa ner från soffan och ha krypmaraton men gudars så sött det var! Colin var missnöjd tog en slurk mat och somnade efter 1,5 timme. Sov tills vi kom hem.

Väl hemma kastade jag i mig köttfärspaj, vatten, kaffe & ipren för att få bort min huvudvärk. Nu är jag bara matt i kroppen och trött. Ska äta god middag senare med så blir det toppen när man vaknar imorgon. Jag har haft så jätte roligt idag och ÄNTLIGEN har vi fått träffa dom. Måste ses ofta tycker jag och så att de kanske kan leka lite. Nu umgicks mest jag med barnen och hon med saxen men det kommer massor med fina dagar vi kan ses nu.




Sådär ser jag ut just nu


.. Och Colin ligger och sover sådär just nu. Han har nog någon sovperiod?

Tävling

Kategori: Familjeliv



Glöm inte att rösta på Colin i omslagstävlingen här till vänster, låt det sötaste baenet vinna!

Nu har vi kämpat oss upp ur sängen. Ska träffa Tess idag så jag ska duscha och dvh vb bvsvbz vdv                                                                                                                                                        ll. (COLIN) efter det ska jag styla håret och äta frukost. Måste spida på för jag är inte världens snabbaste. Det kommer bli en toppen dag idag 10-11 grader och klarblå himmel. 

Får se hur uppdateringen blir under dagen men det kommer bli massor med bilder frågn dagen senare när jag är hemma igen!



Jag bara älskar den här bilden den är så charmig på ett sett. Lite gammla bilder men det gör ju inget. Istället för att tjata med alla nya om och om igen. Men så dålig är jag inte på nya kort bara att jag inte tog några igår.

Ha en toppendag alla för det ska vi ha!

Fler besökare på bloggen?

Kategori: Familjeliv

Smarta idéer

Kategori: Familjeliv

Ibland kommer jag på så sjukt smarta idéer. Tex att göra ett museum med blyerspennuddar och sånt där. Ja ni förstår jag är alltså ett snille. Idag pratatade jag och Tess om att man känner sig grymt gammal när min lillasyster och hennes kompisar är så "stora". Jag sa:
Näe tusan. Nästa gång jag fyller år räcker inte fingrarna och tårna till att räkna på. Då får man börja räkna på bristningarna. Det är därför man ska skaffa barn tidigt. Iallafall innan 20. Inte för att jag tycker att jag var tidih utan mer i normal tid.

Frågade min lillasyster idag hur hennes mattebok såg ut:
Jag: Har du matte 3000 eller?
Fia: Va?
- Är din mattebok röd?
-Jag vet inte!
-Ja men hur ser den ut då?
- Typ såhär (gör en fyrkant med fingrarna) som en fyrkant.

Ska skriva allt roligt man pratar om här för det är mycket roligare att läsa då. Imorgon ska jag ha min efterlängtade dejt med Tess & Felicia. Så Skoj! Är lycklig över det. Då kommer ni säkert få se lite bilder. Jag laddar kameran nu.



Plattfall

Kategori: Familjeliv

När det gäller mina besökare så hade jag endast 16 st nu. Haha, riktigt plattfall med tanke på att jag som minst har 50 st unika om dagen. Iallafall så spelar det ingen roll eftersom jag inte skriver för att få besökare. Colin åt 90 ml (=jätte dåligt eftersom han ska äta mellan 180-220 5-6 gånger om dagen) sen lekte och sjöng lite sen somnade han om. Gick inte att hålla honom vaken. Då hade han endå sovit 4 timmar innan. Jag får försöka väcka honom sen. Han ska ju få lite potatis tänkte jag :) Själv ska vi äta nått som hette biff teki. Verkade skitstarkt för det kändes som man fick en kallsup i näsan när man öppnade kryddförpackningen.



Hela familjen passade på att kramas i sängen nu när Colin vaknade. Kolla vilka ögon att drunkna i.

Hemma igen

Kategori: Familjeliv

Nu har jag varit hemma i tre timmar. Vi har gjort pannkakor tillsammans, skrivit handligslista så har min syrra Fia varit här. Det var helt okej att jobba idag det gick snabbt. Colin har sovit hela tiden så jag har inte träffat honom idag. Det låter som om han håller på at vakna nu. Hoppas!

Neeej han somnade om. Men samtidigt ringde underbara Lajla och gav mig 5 dagars jobb. Hon är ljuset i min jobbkarriär. Hon såg direkt att jag ville jobba längre dagar och ringde samma dag. Hon är bäst! Åh så glad jag är då vet man att man inte behöver ta ut mer föräldradagar förs tidigast i oktober då klarar man sig fram till dagis tiden. Nu blir det lite fix innan han vaknar!



Min lilla pojk <3

F1

Kategori: Familjeliv

Det är ju F1 kväll här hemma så jag gick iväg till mormors lägenhet och hälsade på mamma och Emmy. Kom hem mitt i. Typiskt mig så dom fick inte vara ifred endå. Ja så nu sitter jag i köket jag orkar inte lyssna på det där. Colin har faktiskt ätit bra nu så jag hoppas att det håller i sig. Han leker just nu i babygymmet.

Måste kolla ut dagisen vi vill att Colin går på. Jag vill ju att han ska gå på montisori så ska söka det som 1:a sen blir det nog Vallbacksgården efteråt. Man vill ju inte ha honom var som hälst och inte på brynäs. Finns ju typ inga dagis mitt i stan.

Ska gå och lägga mig snart efterssom jag ska upp 6.00 imorgon bitti. Kommer väl vara död om Colin ska äta fem. Aja lätt värt att få jobba. Önskar att Sofi ska jobba med men det blir väl inte så. Har sån otur. Hon är min bästis på jobbet, har så kul tillsammans! Är sjukt nervös över vart jag får jobba i sommar med tänk om det inte blir bergmästaren. Aja det spelar väl ingen roll var man jobbar om man jobbar nätter. Det kommer bli mycket jobb i sommar och det kommer behövas. Måste bestämma vad jag ska plugga sen med.. Ojj ojj mycket nu!



Min lilla spiink

Hurtig

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag gå ut och hurta runt. Ska först till mormor och träffa mamma & Pemsen. Sen ska jag ut och gå, gå och gå! Ska hålla mig lite ifrån hemma under loppet iallafall (F1). Känner att jag inte vill vara hemma då kan ju inte vara tyst sen så kan dom faktiskt få vara ensamma och prata om deras sådär i början för senare kommer jag ju vara hemma. Tidigare kollade vi help Im a teen mum och lyxfällan. Tog en promenad ner till tågstationen för att vinka av lillkusinen. Var meningen att jag skulle fortsätta ut och gå men det blev inte så för Colin var hungrig. Sen blev vi det med så vi åt också. Sen har vi bara plockat hemma, hjälps åt att bädda nytt och så.

Det är så härligt att vi gör allt tillsammans här hemma, lagar mat, städar, diskar så bäddar. Det är mycket roligare då. Lika så med Colin det sker automatiskt att vi fördelar matning, kläder, blöjor, bad.. Vi har aldrig kommit överens om vem som ska göra vad och att vi ska dela det faller liksom naturligt. Vi har aldrig sagt: Nä nu får du ta honom tex eller byta. Bara på skoj med bajsblöjor men inte seriöst. Det är så det ska vara.



Bild från smakisen i förrgår. Han får nog lite idag med eftersom man bara kan ha en öppnad burk i två dagar. Trevlig kväll!

Badbilder

Kategori: Familjeliv

Igår gick jag hem till pappa och drack ett glas vatten och tillbaka. När jag kom hem duschade jag och åt lunch. Efter det kom mamma, mormor och Emmy och hälsade på. Vi packade en väska och åkte till Colins farmor. Där var Colins kusin och två fastrar också. Vi fikade och Colin badade med pappa. Så jätte gulligt och han tyckte det var superkul. Efter att han torkat åkte vi till stan och gick hem och hämtade hans hörselskydd. Sen gick vi med mamma, Emmy och Bengt en sväng på crusingen när de vek av så mötte jag Colins faster, kusin och mamma med någon annan nån? Vi gick tills Colin plöttsligt började gallskrika. Vi sprang upp hemma bytte blöja och han fick mat sen klädde vi honom och gick igen. Var ute till  22.30 gick mest och pratade bara. Sen blev det en snackis i trappen. Otippat? Näe inte direkt. Gick in vid kvart över elva, en halvtimme senare kom min middag hem i en påse. Fyllemat till em mamma på stan kände mig verkligen då. Man vill bara ringa hem tilla alla ungars föräldrar och fråga vart dom har ögonen. Jag fick alltså mat från den gyllene måsen. Supergott, vräkte i mig lite sen somnade jag till introt på lyxfällan. Superduperdag var det igår!







Vackra vackra du, min son Colin.

Idag ska jag ta det lugnt med samtidigt försöka hinna träffa mamma & Emmy och SM & M som åker hem till stockholm idag. Vi får se vad dagen ger. Ska ut och springa med!

Morgonpigg pojk

Kategori: Familjeliv

Colin vaknade klockan sju och var superlycklig. Han åt halva flaskan med mat och sen var det bara att kliva upp. Har kollat lite på barn tv, trasdockorna! Så man älskade det programmet när man var liten, det ingick liksom i björnes magasin. Lilka med bilen brum.

Han gjorde en blöja sen åt nästan allt som var var i flaskan och somnade med ett leende på läpparna. Jag ska äta ett par mackor sen ska jag klä på min son och ta en powerwalk. Sen ska jag duscha innan mamma kommer. Sen kanske Colins kusin kommer och vi ska kanske till hans farmor ikväll? Vi funderade nämligen på att låna hennes badkar ikväll så Crille kunde bada tillsammans med Colin. Det skulle lillen tycka vara toppen!

Nu ska jag sätta fart!

Smakportioner

Kategori: Familjeliv

Idag vid halv tolv blev det full rulle. Jag skuttade in i duschen och sen drog vi till stan. Där träffade vi Colins kusin, hennes mamma och Colins farmor. Vi fikade och dom åt. Hade supertrevligt. När vi kom hem kom fia förbi en snabbis. Colin fick smaka potatis och palsternacka som kan gillade jätte mycket ville bara ha mer. Inget kom ut allt åkte i :)

Vi åt kormakyckling med ris. Gick hem till Gs mamma och tittade på tv med dom och åt massor med gott. Efter det tog vi en promenad och jag kom hem för en timme sen. Nu sitter jag bara och väntar på att min sambo ska komma hem så vi kan lägga oss tråkigt att sova själv. Colin sover som en stock han har varit vaken hela dagen. Sovit sammanlagt knappt en timme idag.

Idag har det hänt något väldigt possitivt som kommer underlätta mycket i närmsta framtiden, är superglad. De närmsta vet men ni andra får vänta lite innan ni får veta ;)

Resultatet

Kategori: Familjeliv

Såhär fint är mitt hår nu:






Vad tycks?

En morgon

Kategori: Familjeliv

Nu har vi varrit vaken en timme. Sitter bara och tar det lugnt. Colin har nyss ätit. Har jätte ont i nacken så man kanske ska ta sig i kragen och handla en bra kudde. Igår kväll la jag mig när Crille kom hem. Var supertrött. Colin vaknade då och åt sen somnade vi. Han var klarvaken och jätte glad vid fem så han fick sova med mig till åtta.

Idag ska jag sitta inne någon timme det är endå inte varmt så jag har inte så brottom ut. Ska gå en promenad till babyproffsen fråga om vagnen sen ska jag nog gå till dollar och köpa tvättlappar. 72 st våta för 10 kronor hur billigt är inte det? Det är billgare än att blöta dom torra. Så jag använder mest torra när vi badar bara.

Sen kommer nog Fia förbi och petar på Colin. Ikväll blire nog lugnt. Det formel 1 i helgen tror jag så helgen blir nog lugn med.



nu ska jag låna ett par bilder från min syster så ni ska få se mitt nya hår :)

Kvinnor som mördar

Kategori: Familjeliv

Kollar just nu på ett program som heter Kvinnor som mördar. I det här avsnittet handlar det om en tjej, Sarah Brady. Hon var gravid och var med på hemsidor på nätet. Hon beställde saker till sin dotter som snart skulle födas. En dag ringer det en tjej till henne som presenterar sig som Sarah Brody. Hon berättar att Sarah Bradys paket hon beställt kommit hem till henne så att hon kunde hämta det där. Dagen därpå åker Sarah för att hämta sitt paket, 6 dagar efter beräknad födelse. Hon reagerar på att den andra Sarah har större mage än henne, som är på övertid. De pratar lite om deras graviditeter och sedan åker Sarah hem.

Någon dag senare ringer det igen. Hon hade fått det andra paketet så att Sarah åkte dit igen. Den här gången var stämningen lite annorlunda. De stod i vardagsrummet då Sarah Brody ( som bodde där ) högg Sarah med en kniv och började bita henne. Sarah sprang för livet. Dörren var låst, hon kände paniken, hon stod bakom henne. Tillslut lyckas hon ta sig ut och ringa polisen. Hon hinner bara ropa hjälp tre gånger innan samtalet bryts. Samtidigt får sos ett till samtal från en Kathie som säger sig ha blivit knivhuggen av en Sarah Brady i sitt eget hem.

När polisen är på plats ser de Sarah utanför huset och för henne till sjukhuset. När de kommer in i huset ser de en till tjej som blivit så svårt knivskuren i axelns pulsåder att hon avlider senare under dagen. Sarah Brady berättar hur allt gick till. Polisen förstår inte varför hon säger att den andra tjejen heter Sarah och var gravid, för det var hon inte. När de gör en husrannsakan hittar de fullt med bebissaker. En gravid dräkt med blod stod i garderoben. Det betydde att hon tagit av sig den innan hon huggit sig själv. Hon hade även en färdigbäddad spjälsäng och en skötväska. Skötväskan innehöll inte tvättlappar och blöjor utan operationshandskar, sax och en tång. Sådana saker man har när man föder barn.

När Sarah skulle föda fram sin dotter till världen fick hon ingen lugn och ro. Eftersom hon fortfarande var misstänkt för mordet på Kathie fick hon vara på ett helt annat sjukhus än vad hon tänkt och ha hemlig identitet. Endå stod det fullt med fotografer och journalister utanför sjukhuset.

Kathies mamma berättade att hon hade hittat på graviditeter sedan hon var 14 år, och många därtill. Alla graviditeter slutade med missfall eller dödfödda barn. Hon hade även anmält sin oskyldige pappa för sexuella övergrepp när hon var mindre. Kanske för att försöka få någon att älska henne lättare. Tanken med detta var nog att Kathie skulle döda Sarah och föda fram hennes barn som då skulle bli hennes egna, efterlängtade barn.

Känns helt sjukt kan knappt fatta att sånt här händer i vår värld.

Bejbis Colin

Kategori: Familjeliv

Colin sover fortfarande och Christian kom precis hem. Ska kolla lite tv sen sova. Herre gud jag är chokad och har fått en obehaglig känsla i kroppen. Hur kan man göra något sådant? Läs bloggen imorgon får ni veta. Har skrivit ett jätte långt inlägg som försvann orkar inte skriva om det nu.

Godnatt mina vänner


Vibbrerande mascara

Kategori: Sandrah testar

Jag köpte den vibbrerande mascaran för att testa om det verkligen fungerade.
Mitt betyg är 3 av 5. Inte bättre än någon annan mascara. Den satt hela dagen utan att man blev svart under ögonen ett +. Lätt att tvätta av. Fransarna blev långa men klumpade ihop sig och blev tunga så det gick inte att böja dem som vanligt.

Chokladmuffins

Kategori: Recept

Ingredjenser:
100 g
smör/margarin

2 ägg

2,5 dl socker

1,5 tsk vaniljsocker

0,5 tsk bakpulver

1 krm salt

2 dl mjöl

4 msk kakao

Gör:

Smält smöret.

vispa ägg och socker tills det är vitt och pösigt.

häll i resten av ingredjenserna och vispa.

Häll upp till knappt hälften i formarna. Ca 12 st muffinsformar.

Grädda i ugnen 200 grader i ca 10 minuter.

Busenkelt.

Trött kille

Kategori: Familjeliv

Colin var jätte trött ingenting dög. Nu sover han, hoppas jag. Gnyr lite. Han ville ingenting bara skruva sig. Det är de enda gångerna det är lite jobbigt att ha barn, när de är övertrötta. Iallafall i den här åldern. Men det hör till. Just nu gör jag ingenting inväntar min sambo så vi förhoppningsvis kan kolla lyxfällan om han inte är hemma tills dess så kollar vi det senare. Ska plocka lite i köket och sådär. Har petat skorv idag så han ser rätt ok ut på skallen nu. Ush hela golvet fullt hoppas verkligen inte att det kommer tillbaka. Vi använde burago innan. Toppen bra medel, det enda var att det frätte så mycket och han tappade allt hår så vi har kört bara vasselin nu.

Ska lägga upp muffinsreceptet nu så håll utkik. De blev sådär lätt att ta ur formen och samtidigt lite kladdiga i mitten, så de smulade inget. Vist lät det toppen?

Guldlock

Kategori: Familjeliv

Imorse gick jag upp halv åtta och åkte till Bauer. Fia slingade mitt hår med hetta så nu känner jag mig som en ny människa. Fick fina lockar också. När jag kom hem drog jag på mig träningskläderna och skuttade ner till pappas jobb med muffins. Satt där ett tag och senare gick jag till nian och handlade leggins. Sprang runt runt ute tills C mötte upp mig på Mocca. Åt en kycklingsallad och traskade vidare till willys. Handlade mat och ersättning. Slängde ner lite banangröt och två pureer så nu ska det bli andra matvanor här hemma så roligt det kommer att bli! Sen kom Colins farmor hit och åt ostfylld fläskfilé, spagetti och rödvinssås, GOTT!

Imorgon ska jag ut och springa sen ska jag gå till babyproffsen och kolla leveranstid på vagnen. Man vill ju ha den till sommaren. Ska även kolla efter solparasoll till vagnen. Gud vad jag längtar efter den nya!!


Trött mamma,

Kategori: Familjeliv

Nu ger jag mig för idag. Hehe nu är det phiadelphia reklam man blir glad av den.
Imorgon ska jag springa en sväng på morgonen då min lillasyster ska sätta sina magiska fingrar i mitt hår och skapa något vackert med hennes trollpensel. Deni! Så jag längtar. Kommer somna med et leende på läpparna.



Barnrum

Kategori: Familjeliv

Såhär ser barnrummet ut just nu:





Taget från dörren och åt vänster





Taget från dörren och rakt fram. Colins grymt söta bord och pallar.



Taget från fönstret och rakt fram. Där ska sängen stå.



Såhär står det på dörren, gissa vem som bor där?



Såhär sött ligger han och sover just nu <3

bloglovin

Kategori: Familjeliv

Gnällspik

Kategori: Familjeliv

Colin sitter just nu i mitt knä och kollar på datan. Han har varit gnällig i två dagar, inget duger. Jag som tänkte pysa iväg och skaffa mig ett ansikte får se om jag hinner nu då annars får jag göra det imorgon. Ser ut att bli ett riktigt regnväder ute nu. Jag åt frallor till frukost = ond mage.

Annars idag har jag varit och handlat sen kom Colins farfar och faster sen också hans farmor vi har fikat och ätit god lunch. På eftermiddaagen har jag också hunnit slängt ihop chokladmuffins. Recept kommer senare.

RÖSTA!

Kategori: Familjeliv

Glöm inte att rösta på världens finaste barn här till höger --->

Nu blir det massor med mys med mina två småpojkar och min sambo <3



3 dagar gammal



3 månader

STOPPA TIDEN NÅGON?

Godis

Kategori: Familjeliv

Släpade med mig grannen och handlade godis så jätte gott men det blev brottom hem sen toa i en timme men nu känner jag mig rätt okej. Tänk att allt jag äter bara ska rinna igenom. Äter några godisar och väntar på att kolla på håkans bar som vi missade igår eftersom vi såg bonde söker. Ska sova efter det för att Colins farfar och faster kommer tidigt imorgon.

Kommer lite bilder och roligare inlägg imorgon skulle jag tro känner mig helt slut.

Snabb uppd.

Kategori: Familjeliv

Nu är jag hemma. Har varit och klippt håret och så har vi kämpat för att få upp lampan i Colins rum. Kanske det kommer en bild senare. Den är så fin! Sen var jag "ove" hörde G i trappen så hon påminde mig än en gång om hur gott det vore med godis. Nu kan jag inte tänka på annat hehe. Har ätit carbonara och nu har jag en son som kräver uppmärksamhet :)

Dålig uppd.

Kategori: Familjeliv

Det är väldigt dålig uppdatering nu. Vårt internet försvann igår kväll igen och är inte tillbaka. Vi kör mobilt internet nu och hoppas att allt är som vanligt snart igen. Igår gick vi  till stan handlade springkläder och åt glass. Sen åt vi lax till middag och kollade tv.

Imorse tvättade jag och tog en promenad till pappa med Ville. Man kan ju inte gå speciellt snabbt med honom eftersom han ligger med nosen i backen. Nu är Colins farfar här och jag ska snart iväg och klippa håret.

På återseende!

Bildbevis

Kategori: Familjeliv







Lite suddiga bilder för kameran krånglade och vi hade inget batteri. På sista bilden ålar han sig fram han lyckas banne mig åla sig runt i en fyrkant i babygymmet på rygg också. Nu går det fort i utveckligen!

Morgonpigg

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade lilleman åtta. Jag vaknade av ett glädjeskrik, sötnosen. Just nu
ligger han i soffan och gör ingenting. Jag kollar runt lite. Ska lägga upp bildbevis på att han satt själv igår.
Bilderna är inte toppen eftersom han kissade och satt i kiss medans kameran krånglade

Nu ska jag kolla igenom lite bilder kanske ni får se några :)

Min fina son

Kategori: Familjeliv

Lillpojken sover fortfarande och jag ska krypa ner jag med. Ska bara ut och ta en kvällskiss med Ville.
Imorgon har jag nada planerat. Kanske hitta på något skoj med familjen.



Slukar allas blickar min familj är mitt allt. Som Tess sa idag: Det sägs att livet tar slut när man får barn. Men det är nu det börjar. Vi supermorsor mot alla "kompisar".

Bebisblogg

Kategori: Familjeliv

Min lilla bebis ligger och sover just nu. Kanske låter som han sover jämt men det är bara då jag sitter vid datan eller när han leker. Har pysslat här hemma sen kom mamma. Hon skjutsade mig och Colin till kvantum där vi handlade massor med mat. Blev superbilligt med tanke på hur många måltider man fick ihop på 300 kr när man är van vid att det kostar 180 kr att handla saker till tacos på konsum söder. Nu har vi ätit hamburgare och kollar på galan.

Världens vackraste barn har suttit själv i sängen och lekt idag. Stora killen så nu ska vi skriva i hans bok och pärm att han kan sitta utan stöd, för det kan han!

Glöm inte att rösta på Colin i omslagstävlingen här till höger.



Blivande f1 förare

Barn

Kategori: Familjeliv

Det sägs att man vet vilka som är ens vänner när man får barn.
Stämmer så sjukt bra och det är precis det jag har fått bevis på. När de själv
Får barn kommer de förstå, men då kan det vara försent.
När de står där ensamma och längtar tillbaka står jag där stark och trampar
på deras händer.

Tillbaka

Kategori: Familjeliv

Nu är jag tillbaka på bloggen. Mitt internet har inte fungerat på två dygn. Hoppas att det aldrig händer igen. Under tiden har vi fått mycket fixat här hemma iallafall.

På valborg blir man aldrig bortbjuden eller så eftersom man har barn är man inte duglig som sällskap längre. Vi lagade god mat tillsammans jag och C, hasselbackspotatis, rödvinssås och fläskfilé. Efter det kom Crilles kompis Emil hit. De satt och satt och klockan blev nio. Smsade till grannen och frågade om hon redan var på brasan. Vips så plingade det på dörren och hon stod där. Så vi tåg våra barn i vagnar och gick. Vi umgicks till ett sen gick jag hem och sov.

Igår gick jag upp i tid. Skruvade ihop bordet och stolarna till Colins rum. Städade hela dagen så nu finns det inte ett dammkorn i något skåp eller så. Sen skulle C ha Avatar kväll här så jag pös iväg och blev räddad av G igen. Nu har vi lekt solsidan i två kvällar i rad. Jätte roligt. Gissa vem jag är? Ove. Haha.. Vi var hos hennes mamma och fikade igår och kollade på film. Tänk vad roligt att vissa har föräldrar man kan umgås med som kompisar helt naturligt. Det känns som jag och G har känt varandra hela livet för vi pratar oavbrutet. Jätte glad att man har någon i samma sitts som man kan vädra med.

Vi lånade in en liten Chihuahua valp Doris hit igår hon är ju bara för söt. Gissa om man blir sugen då. Hon är som en kattunge är när man får hämta den. Ville är tokig i tjejerna i dörren bredvid.

Just nu ligger Colin och sover och jag gör nada. Ska plocka i alla mina kläder i nya byrån sen ska jag flytta dammsugaren, strykjärn, brädan och tvättställningen till min gaderob och korggrejjen till Colins garderob så han får sig en egen garderob.

Jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte känt andra mammor. Tess och Gabbi ni är guld nu speciellt när man får veta vissa saker av er som gör förtroeendet för andra ännu lägre.



Min familj är mitt liv <3