Sandra - Colins mamma

Minikök

Kategori: Familjeliv

Vad sjutton är det för väder vi har?! 6 grader och regn, snacka om depp. Har nyss ätit jordgubbar. Här är miniköket Colin fick av min farmor och farfar i helgen. Gissa om han är stolt?

Hus till salu

Kategori: Familjeliv

Nu ligger mitt barndomshem ute till försäljning. Känns lite sorgligt efter att ha hållt till där i 20 år.
Letar ni hus i Gävle, kika in HÄR

Vågen visar ner

Kategori: Familjeliv

I fredags var det riktigt varmt. Jag höll på att flyta bort på jobbet. När jag kom hem och tog på mig jeansshortsen trillade de av. Oväntat men peppande. Vågen visar sakta men säkert lägre siffror. Ligger nu på 48 kilo och börjar närma mig målet.

Jordgubbar

Kategori: Familjeliv


Lite jordgubbar såhär till big brother är toppen. Jag är verkligen helt galen i jordgubbar. Synd att sommaren inte verkar komma alls. I söndags var det så underbart väder och sen blev det kallt. På fredag ska det bli fyra grader och snöblandat regn, den 1 Juni?! Riktigt deppigt faktiskt. Annars rullar livet på. Jag kollar hemnet hundratio gånger om dagen, jobbar massor, Colin har kommit på att man kan ligga och asgarva i tre timmar extra innan man somnar så numer somnar han 22-23 vilket betyder att jaginte hinner starta datorn på kvällarna. Mina fötter är lika skadade som vanligt. Ska lägga om såren och börja springa morgon och kväll igen för att bli piggare. Hoppas att allt är bra med er där ute. En vacker dag ska jag sätta mig och svara på alla kommentarer. Kul att ni tittar in och att siffrorna på följare stiger. Som sagt, Sandrahupdate på instagram så får ni dela min vardag lite mer.

Godmorgon

Kategori: Familjeliv

Toppendag

Kategori: Familjeliv

På förmiddagen åkte vi till valbo för att handla sandaler till grabben och så fick ett ikea barnkök följa med hem. Fick slänga i oss lite lunch och ta bussen hem till B och Colins mormor. Han somnade i bussen, jag passade på att sola lite och dricka kaffe under tiden. Efter massor med bus och vattenlek kom C och trollin fick premiäråka motorcykel med momo. Gissa om han var stolt sen. Vi blev bjudna på grillat hela gänget innan vi åkte hem. Så härligt med grillat, jag som var inställd på att inte äta nå grillat den här sommaren då man inte blir bjuden hem
Till pappa.

Njuter

Kategori: Familjeliv

Sitter och njuter i solen i bönan och längtar mer än någonsin efter en egen trädgård.

Morsdag

Kategori: Familjeliv

Vaknade till skönsång från min lilla gobit. Nu kollar vi pippi, av en slump kollade vi klip på youtube igår kväll och hittade hela avsnitt av pippi serien. Och vi som har youtube direkt i tvn. Det är ju toppen! Idag ska vi till mamma, Colin ska få åka motorcykel med henne. Gissa om han är lycklig.

Furuvik

Kategori: Familjeliv

Idag slutade jag tidigare. Åkte med killar till furuviksparken. Har hälsat på apor och åkt massor med karuseller. Colin var supernöjd. Det lär bli många vändor dit i sommar. Det bästa var ju värdet, att det var vip inbjudan så allt var gratis.

Städar

Kategori: Familjeliv



Här hemma städas det mest de få timmar jag är hemma på dagarna. Rensat källaren och fixat, nu gäller det bara att göra sig av med allt som är över också. Att man kan äga så mycket prylar alltså men det blir nog bra när det är klart. Imorgon är jag ledig, eftersom det är torsdag får Colin gå på förskola endå. De har nämligen temagrupp då och han älskar´t. Dessutom har lite kråkor flyttat in i hans lilla näsa så han får endå inte hänga med på mina äventyr. Jag ska nämligen gosa mini bebiis! På eftermiddagen blir det en riktig storstädning av lägenheten också. Hoppas att det är den sista vårstädningen innanför de här väggarna, den som lever vet.

Söndag

Kategori: Familjeliv

Idag är det söndag. Känns som en onsdag eller något, blir dagvild när det är helg mitt i veckorna. Imorse vaknade jag med migrän, inte så konstigt eftersom jag hade damp igår kväll. När det väl lättade och jag var påväg in i duschen fick jag ett sms från min underbara vän Sofia som frågade om vi skulle med på promenad. Så fram med torrschampo och på med kläder på Colin och ut. Vilket litet fint underverk hon hade i vagnen, Edwin. Efter det var vi på cirkus med Colins mostrar Emmy & Jessica och hans morbror David, morfrar P och Colins mormor. Det var verkligen en upplevelse, hela fyran med kidz var nöjda. Vi hann bara hem innan vi drog oss mot havet och mormor för en god födelsedagsmiddag. En trött Colin har däckat och jag har unnat mig lite tid att blogga. Fast jag igentligen har tusen saker att göra istället.

Det är svårt att blogga nu, det känns som att jag skriver samma sak varje dag. Det blir liksom tråkigt att läsa att jag går till jobbet, kommer hem och äter sen gör massor med måsten. Jag är väldigt dålig på att ta bilder också. Det blir inte så mycket att ta bilder på när man träffar Colin en timme på morgonen och en timme på kvällen. Ska verkligen försöka få till det lite bättre här med bilder iallafall. Roligt att följarsiffrorna på bloglovin ökar trotts mina glesa uppdateringar och obesvarade kommentarer.

Sandrahupdate Heter jag på instagram där jag faktiskt blir mer och mer aktiv. Hoppas allt är bra med er. Nu ska jag avsluta med att visa en bild på min gobit som jag tog för bara ett par dagar sedan ♥

Cirkus

Kategori: Familjeliv

Idag har vi varit på cirkus med super fyran. Mina älskade kidz!

50 år

Kategori: Familjeliv

Idag är det min älskade pappas 50 årsdag. Efter jobbet åkte nära och kära till kyrkogården med bubbel, chips och blommor. Efter det blev det restaurangbesök. Mitt hjärta är så trasigt jag saknar dig så. Grattis pappa, jag älskar dig<3

Trolin

Kategori: Familjeliv


Trolin Colin, mammas lilla gobit. Vackra lilla stora barn,  som jag älskar dig ♥

Gäsp

Kategori: Familjeliv

Har jobbat hela dagen. Till middag blev det grillad kyckling och potatissallad, supergott. Nu ligger jag på soffan och halvsover, ska lägga mig alldeles snart. Insåg nyss att det faktiskt är röd dag på torsdag, alltså en extra ledig dag. Hoppas att det blir superfint väder och varmt! Imorgon ska jag försöka ta lite bilder på Colin också.

Har glömt att visa mina superfina naglar. Jag gjorde dem i onsdags. Min granne är toppen, färdigutbildad nagelteraput och vet ni vad det bästa är? Jo att hon just nu har superbra priser. Så bor ni i Gävletrakten  och vill ha fina naglar så hör av er till mig så får ni hennes nummer. Alla gånger jag gjort har det hållt i drygt 4 veckor.

Vårnytt

Kategori: Familjeliv





Igår unnade jag mig själv lite nytt inför idag. Har länge letat efter en jeansjacka, hittade en på lindex.
 Med dubbelvikta armar så sitter den perfekt. Nu är det bara värmen som saknas. Var tog våren vägen liksom?
Ska det inte vara sommar om ett par veckor? Känns riktigt deppigt att det aldrig blir varmt. Kommer jag inte
in på utbildningen ska jag försöka övertala mannen att flytta från Sverige ett par år, vad skönt det skulle vara.

På tåget

Kategori: Familjeliv

Just nu sitter jag på tåget till Gävle. Frusen och blöt, ska bli skönt att komma hem. Åkte med tåget strax efter sex imorse. Lyckades gå vilse på vägen till skolan men kom endå i tid. Efter lite info var det dags att skriva svenska prov. Det gick bra, sen var det en lång väntan på intervjun som var 3,5 timme senare. På vägen tillbaka till tåget gick jag vilse igen. På det spöregnade det. Efter en timme och femton minuters väntan på tåget är jag äntligen på väg hem. Nu är det bara en månads väntan på besked som återstår.

Söndag

Kategori: Familjeliv

Igår hade jag en ledig dag. Passade på att hejja fram lillsyrran på mini max ruset. Efter det och en runda på stan blev det fika hos mormor. Colin fick lite kvalitetstid med största moster och fina presenter av sin mormor. Väl hemma gick grabbarna över till Colins farmor för att hämta recept. Colin slet av sig kläderna och la sig i farmors säng bestämt. Sova farmor ikväll! Så det var bara att packa väskan efter maten och vinka i fönstret. Han har fortfarande inte kommit hem. Jag ska snart ta en stadsrunda och leta jeansjacka. Hittar inga alls. Eller ja bara stora. Hm har vist slutat med strl 32 och inga barnavdelningar har heller. Hoppas
Alla får en fin dag i solen!

Mycket

Kategori: Familjeliv

Det ekar tomt på inlägg här. Det har hänt mycket senaste tiden. I måndags fick jag brev om att jag blivit uttagen till steg två på utbildningen som jag sökt. Så inom en snar framtid väntas prov och intervju, jag är så lycklig! På en vecka har jag lyckats gå ner 3 kilo utan problem, är under 50 kg nu alltså mitt mål. Jobbat varje dag och efteråt har det inte funnits tid att skriva. Det känns verkligen som att vi går mot bättre tider och jag ska ge allt för att ro mina drömmar i land. Men ibland blir saknaden så stor, känner mig ensamast i världen. Som jag saknar dig pappa <3

Lycklig

Kategori: Familjeliv

Att morgonen startade klockan fem var ett bekymmer endast tio minuter tills jag kollade mailen. Jag är så glad så jag vet inte var jag ska ta vägen, äntligen lite framgång. Nu ska det firas med dubbla styrkepass och hårdbrödmackor innan jobbet. Ha en bra dag alla!

Söndag

Kategori: Familjeliv

Söndag betyder ledigt. När jag vaknade satt Colin påklädd i soffan och tittade på pippi. Känns så konstigt att han inte väcker oss utan går upp och fixar själv. Pyjamasen i tvättmaskinen och blöjan i soptunnan, ordning och reda. Nu ska vi bygga lite pärlplattor och köra lite övningar innan det blir en dag ute i solen.

Åh, ge oss sommar nu!

Teori

Kategori: Familjeliv

Ikväll har ja suttit framför tvn och pluggat teori. Ja hoppas att ha både bil och motorcykelkörkort innan sommaren är slut. Imorgon hoppas ja att mina fötter är lite bättre. Ska lägga om och linda dem så kanske jag kan ta mig ut på en liten runda, annars kommer jag att bli superdepp.

Vad hände?

Kategori: Familjeliv

Plöttsligt så händer det alltså! Jag vägde mig nyss och har gått ner hela två kilo sen i onsdags. Hade gett upp det där med vikten och endast tänkt på att bli lite mer hälsosam. Nu är det lite svårt att få till det. Mina hälar är sämre än jag trodde. Helt skinnflådda och variga. Måste försöka hitta på något man kan göra inomhus för att träna motionen. Har också planer på att skaffa mig en kettlebell att köra övningar med. Motivationen är på topp!

Just nu sitter jag och Colin i soffan, mys! Ska snart köra lite övningar och käka frukost. Idag regnar det inte iallfall, kan inte värmen komma snart. Så deppigt med strax över 0 grader. Igår snöade det till och med en stund. Hoppas alla får en fin lördag!

Tvstjärnan som intervjuades förra årets varmaste dag i början av våren.

Skavsår

Kategori: Familjeliv

Mina fötter har riktiga skavsår fulla med var och skit. Gör riktigt ont att vara ute och traska. Dubbla  skavsårsplåster och det går endå genom strumpan liksom klibbar fast i såren. Endå kan jag inte låta bli att gå ut. Jag har känt mig deppig hela dagen för att jag valde att köra dubbla styrkepass imorse istället för att gå ut. Nu har jag endå kort 7km och det var så underbart. Dags för en dusch och sen hoppa i säng. Jobb står på schemat imorgon. Hoppas att jag hinner få lite luft innan passet så jag får känna den här härliga känslan hela dagen.

Torsdag

Kategori: Familjeliv

Det blir inte så mycket uppdateringar här nu. Jag jobbar ju halv tio till sex varje dag sen motionerar jag innan och efter jobbet. Sen måste jag få ihop sju timmars sömn innan jag ska upp och ut igen. Jag älskar den här dagsrytmen, lagom träningsvärk hela tiden, pigg och lite extra glad. Jag äter allt jag vill men räknar kalorierna och igår låg jag till och med -338 kalorier på mätaren. Känns som att jag borde få resultat om det blir minus. På jobbet längtar jag bara att få komma hem till killarna och sen ut direkt när Colin somnat Nu ska jag ut igen och köra ett race, dock blir det bara en rask promenad eftersom jag har fruktansvärda skavsår.

PEPP

Kategori: Familjeliv

Klockan tre inatt vaknade jag av ett sug efter att få springa. Hade så mycket spring i benen att jag inte somna om förns halv fem. Klockan ringde kvart över sex. Träningskläderna på och ut i solen. 5,5 km på 30 minuter. Helt underbart att bara köra slut på sig. När jag kom hem körde jag ett styrkepass. Då vaknade Colin och vi åt en välförtjänt frukost tillsammans. Efter en dusch och lite lek bar det av till förskolan. 1km med Colin på ryggen altså 11 kilo plus sen en rask promenad en km till till jobbet. Där står jag ju hela dagarna och sen hem. Efter lite middag i magen tog jag med Gabbi på en runda i fridhem, rask promenad eftersom vovven var med. 7km på en timme. Hejja oss! Nu har jag bara hunnit landa i sängen och vill genast ut igen. Även om jag har en extrem pollenallergi med både kli i halsen, rinnande ögon och kliande kropp så kör jag stenhårt. Har lyckats två dagar iallafall. Vem vet hur det är imorgon?

Första Maj

Kategori: Familjeliv

Då var Maj månad här och solen har värmt oss hela dagen. Startade med en springtur på 5 km innan frukosten, superskönt. Vid lunch kom Fia, Jessica och David hit på pannkakslunch. Därefter spenderade vi många timmar i boulongerskogen där vi träffade Colins kusiner i parken. Efter bad och middag somnade Colin i soffan medans jag tog en till liten springrunda på 8 km. Nu ska jag bara mysa ner mig i sängen och ladda inför en lång arbetsdag imorgon.