Sandra - Colins mamma

Helg

Kategori:

Nu är det äntligen helg. Har hunnit träffa min moster och hennes fina familj. Jag blir så varm i hjärtat av att umgås med så kärleksfulla människor. Nu vilar jag mitt huvud som snurrar. C kockar och Colin duschar här hemma. Reeegn?! Sällan när jag är ledig:-(

Onsdag

Kategori:

Just nu sitter jag på bussen till jobbet. Idag är det äntligen sommarvärme men grått. Mitt huvud exploderar snart. Kan inte förstå varför det värken aldrig ger med sig. Migrän är den mest effektiva bantningsmetoden, det lilla man får ner kommer upp lika snabbt. Söka vård? Näe ingen ide. Jag blir alltid kvar i en evighet och enligt vårdguiden så har man canser om man inte är gravid eller åksjuk vid yrsel och illamående. Så jag slipper hälst..

Bambi

Kategori:

Kag mötte bambi på min joggingrunda. Önskar ja hade haft systemkameran.

Måndag

Kategori:

En ny arbetsvecka är igång. På lunchen fiskade jag upp två par skor. Conversekopior till mig och ett par klackskor till en av mina systrar. Har packat iväg dem med posten. Hon blev så glad! Colin var så trött så han däckade nyss i min famn. Nu ska lill löken till sin säng och mina löparbrallor ska på. Mindre än två månader kvar. Det betyder att jag borde köra två pass om dagen.

Godmorgon

Kategori: Familjeliv

 
Gobiten 1 månad sådär, har han varit så liten? <3 
Solen skiner och jag har vaknat utvilad idag. Killarna sover fortfarande så jag passar på att slappa lite. Sista dagen på den här långledigheten. Skönt att vara hemma men riktigt tråkigt att det inte blev en enda dag med bad och sol. Vi får se vad den här dagen har att erbjuda oss. Det blir garanterat en cykeltur iallafall.
 

Lördag

Kategori: Familjeliv

Idag har vi varit i stan. Jag skulle prova jeans men det finns inte ett enda par i hela Gävle i min storlek. Fick snällt frysa i mina shorts på vägen hem också. FIck med mig en skinnjacka och en superfin stickad tröja. Min syster kom förbi och hälsade på som sen gjorde oss sällskap till affären. Mötte svärmor på gården så vi snackade läänge innan vi gick in igen.
 
Colin har cyklat hela dagen. Det enda han vill göra också, superbra att han tycker om att vara aktiv. Han har också blivit lite lillgammal av sig. Idag på affären sa han:
- Ska vi köpa coca cola till maten Colin?
- Nej mamma! Det räcker nu. Nu går vi och betalar..
Sen gick han snällt till kassan min lilla gobit. Nu ska jag bara invänta att han somnar sen blir det till att krypa ner och sova. Imorgon ska vi njuta extra mycket för på måndag ska jag jobba igen. Hoppas för guds skull att jag hittar något att ha på benen tills dess, haha.
 
Igår kväll hade jag och min sambo myskväll. Han gick till affären och handlade godis och cola till mig. Jag åt så jag fick ont i magen. Samtigit så tog jag bort alla hemsidor med bantningsmat och tips på min dator. Jag är liksom nöjd nu. Inget av mina bantningsknep har gett resultat alls.Det har tagit tid men nu ligger jag på -22 kilo. Nu ska jag bara träna lite muskler, kondis och försöka bli av med all "lös hud" runt magen. Sen har jag flera gånger funderat på bröstförstoring också. Jag är liksom platt, den storleken jag har nu på min bh är mindre än vad jag hade på min allra första. Från C till AA är stor skillad. Känner mig liksom okvinnlig..

Colin

Kategori: Familjeliv

Parkhäng

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade vi till blå himmel. Packade oss iväg till boulongern för parkhäng med Sofia och lille Edwin. Colin cyklade och vi gick. Har lekt i lekparken, gosat bebis och ätit lunch. När vi gick hem blev det alldeles mörkt och kallt. Tänk att det inte kan få vara fint väder en hel dag. Nu sitter vi inne och äter mellis. Hade mer än gärna gått ut igen sen om det inte var så att det spöregnar. Får poppa lite popcorn och mysa ner oss framför en film istället.
Colin vill ju baka bullar så det kanske blir att roa sig med det efter middagen.
 

Torsdag

Kategori: Familjeliv

Idag har vi mest cyklat. Colin vill inte göra något annat. Har hunnit med att handla lite baskläder till mig själv och hämtat ut alla kort från framkallningen. Gobiten sover sedan en timme, han var riktigt trött. Idag blir han 2,5 år också. Stora killen. Tiden går så snabbt, det gäller att ta vara på all tid tillsammans med lill hjärtat.

Närbild

Kategori: Familjeliv

SOL

Kategori: Familjeliv

 
Eller ja, två blå fläckar på himmlen och torr balkong kan verkligen få en på glatt humör. Det är 16 grader och förhoppningsvis blir det lite varmare. Jag kan nämligen bara ha shorts, för att.. VÅGEN VISAR NEER! 22 kilo sammanlagt och jag gör absolut ingenting. Det bra är att jag blir så satans snygg det dåliga är att jag faktiskt blir väldigt lätt. Hoppas att jag kan skaffa mig massor av tunga muskler men endå bli lite smidig om jag ska läsa till polis nu då.
 
Idag ska vi hämta ut 150 bilder från midsommar och vår furuviksutflykt som är på framkallning. Det kommer bli så bra. Jag har nämligen bestämt att jag ska köpa upp ett gäng med "barn" album och fylla dem med bilder på alla upplevelser som Colin är med om som han kan ta fram och visa när han berättar.
 

Eftermiddagssol

Kategori: Familjeliv

Medan Colin sov middag passade jag på att sitta ute på ballkongen i solen en stund.

Dator

Kategori: Familjeliv

Nu har jag dator igen, min farfar var så snäll som lånade ut sin laddare till mig. Nu kan jag uppdatera via datorn igen. Borde skaffa mig en ny design såhär efter två år men jag vet inte hur man gör.
 
Idag har vi varit ute och cyklat, det går för undan. Har varit och köpt stolsdynor till balkongen och ett bra cykellås till Colin. Skickat in lite kort på framkallning också. Ska köpa ett album imorgon till Colin så han kan ta fram det och visa vad han gjort. blev lite extra bilder på Ville med till min farmor och farfar.
 
Just nu vilar Colin lite och jag ska nog ta och leta fram en skarvsladd. Nu kan jag sitta på balkongen och surfa. Jag fick nya fina möbler i födelsedagspresent och idag är det första dagen det inte regnar sedan dess.

Jordens vackraste unge <3

Kategori: Familjeliv

Jordens vackraste unge <3

Kategori: Familjeliv

Midsommardröm

Kategori: Familjeliv

Det blev en..

Kategori:

Scott cykel. 2000 kr fattigare men en cykel rikare. Det bästa ska det bästa ha som Colins morfar alltid sa. Han cyklar supersnabbt och har redan fattat poängen med broms. Vi är superstolta över dig Colin.

Suck

Kategori:

Ja jag är lite ledsen idag. Vi kommer att få hoppa av budgivningen på ett drömhus imorgon. Endå så har vi hoppet uppe om att hitta något annat. Jag har fem dagars ledigt nu. Ska passa på att sova ut och imorgon ska vi åka runt och kika efter cykel. Eftersom Colin fyller år i januari så tänker inte vi vänta att köpa en tills dess. Det är liksom ett år till han kan köra den ute. Det får bli en 2,5 års present helt enkelt. Annat när lagarna spelar roll med moped och bil då får han gott vänta .

Val

Kategori:

Oftast när någon av oss går till affären ber Colin om att vi ska köpa trampor till hans cykel. Han har nu en springcykel. Jag har nu kollat runt lite. Jag har hittat en jag gillar. En crecent knytt som är blå och grön. Hittade samtidigt en spiderman cykel. Spiderman är nya favvofiguren. Den cykeln är 1000 kr billigare MEN jag är så gott som allergisk mot saker och kläder med seriefigurer på. Colin älskar det. Vilken köper jag då? Tja.. Jag får lära mig att det inte är till mig, barn är barn..

Cirkus

Kategori:

Idag har familjen varit på cirkus. Jag tror alla tre var riktigt överraskade av varje nummer. Kan varmt rekomendera cirkus scott. Eftersom blixt inte var tillåtet blev det dåligt med bilder. Fick kort på biljetten, elefant och mutor.

Lördag

Kategori:

Just nu sitter jag på bussen hem från jobbet. Är halvt avliden av hunger. 1,5 timmes nattsömn och en halv kopp kaffe är verkligen ingen energikälla. Om tjugo minuter får jag träffa mitt lilla lyckpiller iallafall <3

Trött

Kategori:

Är så trött att det svider i ögonen! Ska Krypa ner nu och sova. Har jobbat hela dagen och sen bara myst med mina grabbar.

Min man - Han kan

Kategori:

Det där med presenter

23

Kategori: Familjeliv

Idag blir jag hela 23 år. Jag hade som sagt kalas igår för lilla släkten. Jag fick då massor av presentkort, blommor, balkongmöbler och id smink startpaket. Idag har jag fått triss, en fin lunchdejt med min underbara sambo, blommor och en ring. Den passade perfekt på vänster ringfinger så där får den sitta. Det är en ring som är i samma serie som mitt underbara halsband jag fick förra födelsedagen.

Annars har jag jobbat hela dagen. Min lillasyster och hennes vän kom förbi i butiken med bakelser och sjöng både på svenska och franska. Efter jobbet åkte vi på husvisning. Colin ville inte gå tillbaka till bilen. Han var ju hemma nu liksom? Haha underbara unge!

Firande

Kategori:

Igår var jag som sagt ute och tog en drink med en vän. Vi stannade till de stängde. Hann inte komma i säng innan Colin vaknade. Han var pigg och sa: Mamma Colin inge sova mer. Colin koka kaffe, sugen kaffe! Han somnade 05.30 och väckte mig igen 07.30, underbart. Idag har vi slappat och haft både lunch och fikagäster. Har fått massor med fina presenter! Tack alla som firat mig idag. Nu hoppas jag att Colin somnar snart så jag också får sova mina sista timmar som 22 åring.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1426780/images/2012/pic_4ff9d91fddf2b36f2200171e.jpg" class="image">

En sommarkväll

Kategori:

Just nu sitter jag på ett uteställe i stan och har tjejkväll med en vän. Superhärligt att bara sitta och prata om livet och den underbara framtiden. Om allt går som vi vill kommer vår framtid att ta ett riktigt stort steg inom en snar framtid. Åh som jag längtar <3

!

Kategori:

Ledigt

Kategori: Familjeliv

Nu har jag haft fyra lediga dagar i rad. Helt underbart och vi har haft strålande väder. I söndags var det storstädning och kalas som stod på schemat. Lagade supergod mat och bara latade oss på soffan tills vi somnade. I måndags var vi ut i lekparken tidigt på förmiddagen tillsammans med Emma, Casper & Viggo. Efter lunch somnade Colin så jag tog en shoppingrunda med min farmor. Handlade till balkongen och lite nya blommor och krukor till fönstren. Igår var vi en sväng på stan och sen var vi ute och lekte oss trötta innan Colins mormor och moster kom över och åt hemmagjord pizza och kollade på tv till sena kvällen.

Idag har vi varit i furuvik hela dagen. Tittat på djur och haft det mysigt. På eftermiddagen tänkte vi bada men det var bara Emmy som vågade sig i Colin tyckte att det var för kallt. Han drack saft och sprang på toaletten istället. Min duktiga kille börjar bli blöjfri.

Annars händer det inte mycket. Jag känner mig grymt deppig av att sitta i en lägenhet även om det är ett toppenbra läge och att vi faktiskt har fin planlösning och fint här hemma. Har vi inte hittat oss ett eget hus till nästa sommar kommer jag bli självmordsbenägen det slår jag vad om. Jag blir så ledsen av att tänka på när Colin vaknade hos min farmor och farfar under midsommarhelgen och det första han gjorde var att öppna ytterdörren och kolla om det verkligen var sant att man bara kunde öppna en dörr och gå ut. Att vara ute och leka en hel dag. Sånt som alltid varit en självklarhet för mig, jag har aldrig bott i lägenhet förr och förhoppningsvis aldrig mer heller. Hoppas ni alla har det toppenbra. Själv ska jag börja jobba imorgon igen. På måndag fyller jag år och då ska jag förhoppningsvis iväg på ett steg i framtiden.

Bilder kommer det då Appen funkar. Jag tror att 90% av alla som bloggar med blogg.se har slutat blogga innan appen funkar igen.