Sandra - Colins mamma

Sommar

Kategori: Familjeliv

 
Har jobbat 4 nätter och haft mycket aktiviteter för mig därför har bloggen stått åt sidan.
Kom hem vid sju imorse. Sov till tolv. Stekte pannkakor och saknade min plutt. När jag kom ut höll jag på att flyta bort. 27 grader i skuggan och solen var framme. När vi kom hem bytte Colin om till shorts och t-shirt. Rastade sin lilla briohund, hans farmor satt ute med hennes C och solade. Hämtade Colins pool så han har badat nedanför hennes ballkong. Allt går att fixa trotts att man bor i en lägenhet mitt istan. När han badat färdigt gick vi till parken och lekte. Kom hem efter fyra timmar!? Nu sover grabben gott och vi ska snart ta oss en kopp kaffe. 
     

Sötsug!

Kategori: Familjeliv

Jag är så grymt sötsugen på morgonen/kvällen. Tänker på godsaker konstant. Att låta bli är jättesvårt. Christian gillar ju att fika och han går ju inte upp i vikt. När jag var gravid var det lättare att vara nyttig. Så fort jag åt något tänkte jag: Nu matar jag mitt barn med det här. En nyfödd bebis skulle jag ju aldrig ge godis tillexempel. När jag slutade amma började jag vråläta igen. Eftersom jag lyckades äta upp mig 25 kilo under mitt sista halvår på gymnasiet så ringer en liten klocka ibland men det är lika enkelt att lägga dövörat till. Har gått ner 17 kilo av dem men har fortfarande världens badring kvar. Någon som har tips på hur man blir av med sötsuget och hittar motivationen?

morsdag

Kategori: Familjeliv

Idag blev jag firad med fina blommor, triss och tårta. Hemlagad pizza och söta pojkar. Åh vad jag Älskar min familj. Två morsdag har jag redan hunnit med, tänk. Går på sista natten innan jag får vila lite. Livet leker oftast och jag är så lycklig över min familj. Hoppas ni mammor fått en fin dag ni med!

Lördag

Kategori: Familjeliv

Sov till halv tolv. Colin la sig ungefär då och vi passade på att duscha. Lagade amerikanska ostmackaroner till lunch. Mormor kom förbi och vi gick till regementsparken en stund. Shoppade loss efter det. Grabben fick tre par shorts, tre t-shirtar, två tröjor och ett bamseregnställ. Nu är det bara lite mer saker som fattas innan han är komplett inför sommaren. Nu har vi ätit god mat, Colin sover och ska fika lite innan det bär av till jobbet. Kanske kommer upp lite mobilbilder senare.

Rik?

Kategori: Familjeliv

Ja då har man känt sig rik i någon timme innan räkningarna blev betalda. Den här månaden har det varit extremt mycket räkningar. Känns så trist, längtar verkligen tills man får en månadslön i sommar och kan hitta på något skoj. Ska köpa sommarkort på furuvik och fjärran höjder nu iallafall så vi kan åka runt. Med furuvikskortet kommer man ju in på både grönalund och akvariet i stockholm med. Man tjänar alltså in det på tre besök. Passa på nu när lilleman är gratis.

Idag regnar det, supertrist! Colin är på dagis och jag har både hunnit med en fika hos svärmor och storhandling på maxi. Fick inte med så mycket mat men 1000 spänn för lite toapapper, välling och blöjor typ. Life is haard som en gammal lärare sa till oss. Senare till eftermiddagen ska vi köpa en toaring till lillen och regnställ. Det behövs nämligen dubbelt av allt när dom går på dagis.

Stolt mamma

Kategori: Familjeliv

När jag kom till dagis idag berättade förskoleläraren att Colin ätit som en häst. Mest av alla barn två och en halv portion fisk med mos. Han har aldrig gillat när vi lagat fisk vet inte vad sodexo gör med maten. Efter dagis har Colin gjort sitt första klipp hos en frisör. Han satt så still och blev riktigt stilig. Lika frisyr som pappa så nu har dom planerat att fixa håret tillsammans på morgonen. Tog en promenad och lekte med kusinerna hans. Nu har han skottat i sig massor med potatissallad och revbenspjäll. Han åt nog mer än oss. Tog en långdusch med. Ett dyrt intresse det går åt en flaska badskum varje gång med. Avslutade med ett solospel på sin keyboard. 


Nudist

Kategori: Familjeliv



Colin klär ofta av sig naken i sängen innan han ropar på oss. Imorse var en sådan morgon. Han satte på sig sin rosa sovkrage istället.

Läkarbesök

Kategori: Familjeliv

I måndags tog jag mig tid att ringa carema. Som tur var ringde en supertrevlig tjej upp. Hon såg att dom skulle skickat kallelse för snart ett år sen så det blev inbokat ett telefonläkarbesök imorse. Han har fortfarande inte ringt. Var en timme sedan, man blir så nervös av att vänta. Känns endå skönt att få allt klart även om jag har en grym dödsångest just nu.

Annars är Colin på dagis. Han ska få komma hem efter lunch idag. Sova hemma och sen ska vi ut och handla lite grann. Sen ska jag bara vila och sova tidigt. Imorgon kliver jag på igen och några nätters arbete väntar.

Bloggtorka

Kategori: Familjeliv

Ja här var det bloggtorka. Jag har haft så mycket att göra så datorn har inte varit igång alls. I måndags var David & Jessica med oss. Igår träffade vi Colins kusiner efter att jag vaknat. Klev av imorse och trodde förståss att jag skulle få sova till minst ett. Klockan tio drog en säckpipa igång här utanför. Kunde inte somna om. Hämtade Colin två och fiskade upp min kusin på vägen hem. Har lekt, spelat wii och ätit glass. Nu har hon åkt och Colin sover. Mannen min ska göra favoritmaten idag. Stekt bröd med curryköttfärs, mums!
                              

Järnvägens dag

Kategori: Familjeliv

Idag är det järnvägens dag. Det firade vi med att åka ånglok till järnvägsmuseet. Där var det fullt med aktiviteter. Colin somnade lagom när vi kom fram och vaknade när vi skulle åka hem. Vi träffade min moster och ena kusin Elliot idag. Jätteroligt, vi ses så sällan. Även mamma och Angelicas kusin hängde med oss hem på fika. Många söta barn och trevliga skratt. Mina fötter är helt döda och nu ligger jag som en död fisk i soffan. Imorgon är det vardag igen och då får ingen i familjen sovmorgon för det är dagistajm!
        
       
       
       
Tog lite bilder i lekparken nu på sena eftermiddagen. Colin vägrar fortfarande att titta in i kameran. Avslutade kvällen med att sitta på balkongen och titta på folk och bilar. Blev lite bilder med mobilen iallafall, dålig på att ta med mig kameran. Hoppas alla haft en lika trevlig helg som jag.

Sovmorgon

Kategori: Familjeliv

                                 
Igår slocknade Colin som sagt klockan sju.
Imorse klev jag & Christian upp vid halv tio. Åt frukost mm. Colin vaknade inte förns 10.30! Han har duschat lite sen varit hos min farmor. Träffat kusin Louise och fikat gott. När grabben tar en tupplur passar vi på att äta lite thaimat, det gillar inte Colin. Senare blir det till att hämta min cykel och sen bara mysa med killarna mina.

Fredag

Kategori: Familjeliv


Hämtade mitt lilla troll vid tvåtiden. Åkte hem och vilade lite. Eftermiddagen/kvällen spenderade vi tillsammans med mina syskon Fia, Jessica & David. Jättetrevligt att träffa dem. Fattades bara lilla Emmy. Lillebror & syster fick varsina jympadojjor lika Colin. Eftersom det är ta tre betala för två i hela stadiums butik så fick den lyckliga gossen en skateboard. Nu har min sjuka sambo bjussat på thaimat och vi ska fortsätta lata oss i soffan.

Tvätta håret

Kategori: Familjeliv

Igår kväll rammlade Colin av stolen hemma hos pappa. Han fick tre djupa jack så vi åkte till södertull. Colin grinade tills vi kom in i bilen och han fick nappen sen var han lika glad endå. Dom kunde varken sy eller limma i munnen så han fick två kossor och åkte hem. Var efter det på marykay party hos Johanna. Till 23.20!! Fick göra oss fina och mjuka. Sov ju med mascaran deras och ögonen var helt ihopkladdade inatt. Hon lyckades inte sälja in sig till mig.

Nu sover Colin och jag ska ge mig på att tvätta håret. Får se hur det går. Har ju läst på hemsidan hur man gör så nu ska det bli fint minsann.

Nya skor

Kategori: Familjeliv

                                 
Medans Colin är på dagis passar mamma och pappa på att shoppa lite.
Köpte de här skorna för ynka 150 kr på stadium. Fanns enda upp i min storlek. Perfekt att ha som alternativ på dagis. Igår var han nämligen dygnsur om fötterna och gummistövlar och sandaler är det enda han har i sin storlek och blire blött så torkar det otroligt långsamt.

Torsdag

Kategori: Familjeliv

Nu är grabben på dagis och jag rullar tummarna. Sitter och kollar nyheterna, känns väldigt konstigt att göra "ingenting" såhär tidigt på dagen. Ska snart göra mig klar och ta mig ner till stan. Om jag inte blåser bort. Trodde inte att jag skulle ha något hår kvar när jag kom hem. Tråkigt att det ska blåsa upp till storm när det väl är lite varmt ute.
                                

Fin i håret

Kategori: Familjeliv

Klockan tre cyklade jag hem till Emma som satte sina magiska fingrar i mitt hår. Åh när jag cyklade hem så njöt jag verkligen. Känner mig jättefin förutom dubbelhakan & badringen då. När jag kom hem var Colin badad och maten stod på bordet. När vi kvällsfikat cyklade jag hem till min syster för att gosa ner mig i hennes godisskål.

Dagis

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade Colin tre minuter i sex. Jag var mer död än levande när jag kom in till mitt solsken. Naken var han i sin säng, vällingflaskan hade han skruvat isär också. Det var långa timmar fram tills det var dagisdags. Colin packade ryggsäcken flera timmar innan det bra iväg. Vi lämnade en superlycklig kille. Jag passade på att ta en runda i hemlingby med Sofia innan vi hämtade Colin tolv. Han hade ätit bra, det syntes i ansiktet. Torkad potatismos överallt. Däckade gjorde han efter att ha tvättat händerna. Nu blir det en dusch och presenthandling till min kära pappa som fyller år idag, GRATTIS!

Tisdag

Kategori: Familjeliv

Ja nu har jag tid att sitta här. Grabben fick vara hemma från dagis idag igen. Han tog på sig sin ryggsäck och stövlar. Fick en rejäl utskällning när han inte fick ge sig av. Blev endå en promenad till staden för att hämta ut lite kort. Nu ska kollagen bli klara till dagis. Nu har Colin lagt sig, var uppe två timmar extra idag. Passar på när mamman är extra trött. Gud jag skulle kunna somna ståeendes.
        

Måndag

Kategori: Familjeliv

Efter tvättstugan kikade solen fram. Jag och Colin passade på att ta en liten promenad. Han blev supernöjd och pigg av all frisk luft och spring. Från och med idag gör Colin allt själv. Han klär av sig, klär på sig, äter med stora bestick, på lika tallrik som oss och dricker ur glas. Jag försökte hjälpa honom med bodyn idag och han blev superförbannad. Jag fick inte ta i honom på resten av kvällen. Riktigt envis, tiden går för snabbt. Var är min bebis?
      

Sjukstuga

Kategori: Familjeliv

Idag fick Colin vara hemma från dagis. Näsan är full av kråkor och han vill mest slöa med hörlurarna i soffan. Det spöregnar och är iskallt ute så det är inte så passande att släpa ut min skatt idag. Blir en innedag för oss. Tvättstugan står och väntar. Ska åka och handla lite senare och så framkalla ett par kort som inte kom med sist. Ikväll ska kollagen till dagis vara klara och förhoppningsvis sommarpappren med. Är lite sur över att mitt sommarschema inte har kommit ännu. Dagis vill ju veta när han ska vara där och inte.
                                
                                                                    Min lilla tokunge<3

Bröllop

Kategori: Familjeliv

Igår bestod förmiddagen av förberedelser inför bröllopet. Vi åkte redan klockan ett. Var först hos en vän till Christian sedan åkte vi vidare till kyrkan. Brudparet var jättefina och pojkarna deras likaså. Fick skjuts till festlokalen där vi bjöds på god mat och tårta samt tonvis med alkoholhaltiga drycker. Allt var perfekt annordnat och välkomnande. Vid klockan ett rullade taxin hem till hamilton. Ett stort tack till brudparet som lät oss dela deras stora dag.
       
       
                   
Jag och min älskade Christian innan bröllopet igår. Tack Fia för fina frisyren och sminkningen.

MEDANS SYSTER ÄR PÅ BRÖLLOP

Kategori: Familjeliv



Ja medans syster är på Bröllop och har det trevligt så tänkte jag lägga in en bild på henne från idag innan de åkte. Åkte till syster imorse och fixade hennes hår samt frisyr. Hon blev jätte fin! Nu är Colin och jag hemma hos Pappa, Morfar. Mer bilder kommer nog imorgon annars kika in min blogg HÄR

Fredag

Kategori: Familjeliv

Idag har vi vinkat och sagt hejdå på dagis. Det gick jättebra. Efter dagis handlade vi på maxi. Grymt skönt med bil. Har varit till stan och handlat strumpbyxor till imorgon. Ska nämligen på bröllop. Colin ska sova hos sin morfar då. Men innan ska moster vara barnvakt en stund. Annars har det inte hänt mycket mer idag. Trött kille somnade tidigt och så har vi haft Christians vän E över på middag.
                                

Torsdag

Kategori: Familjeliv

Idag gick Colin och sov utan mig och Christian på dagis. Det känns konstigt att sitta i ett rum i samma byggnad som Colin men att inte veta vad han gör. Efter dagis kom svärmor hit och fikade. Senare tog vi en promenad till stan för att framkalla bilder till dagispresentationen. Ska klippa och klistra ihop lite om familjen, Colin och hans intressen. Lite mycket att fixa såhär i början. Imorse tex så hängde vi upp regnkläder och stövlar på Colinkrokarna. Köpt dagisnappar och fixat extrakläder och blöjor. Ungefär som att flytta in. 
                               

Onsdag

Kategori: Familjeliv

Idag gick det lika bra som vanligt på dagis. Är det något så går han till personalen. Han går runt helt själv och leker över hela dagiset och gården. Idag fick Colin gå in med pappa och sova. Det gick jättebra och efter 1,5 timme i personalens fikarum kom en lärare in och sa: Colin har vaknat och är jätteglad. Nu har han klätt på sig och gått ut. Vi stod och kollade på honom genom fönstret. På ett sätt känns det jobbigt i mammahjärtat att inte springa efter honom hela tiden. Men han stormtrivs och det känns verkligen jätteskönt.

Efter dagis åkte vi till fjällbacken. Handlade lite mat, tvättlappar och lite sånt. Roligt att åka bil hela familjen. Läntar tills jag kan köra runt och poppa musik. Är så ovant att ta sig runt i stan så snabbt. Nu har vi ätit pannbiff och potatis. Dundergott, verkligen! 
                         

Vår dag

Kategori: Familjeliv

Det gick jättebra på dagis idag. Colin lekte och sökte sig till förskolelärarna när han ville någoting. Vid halv ett fick vi åka hem och lägga Colin. Han förstod nog inte riktigt att man skulle sova i sovsalen. Hoppas det går bättre imorgon. När han sovit färdigt har vi varit en sväng till stan för att shoppa lite med syster. Avslutade med middag på lamm´s terass med pappas familj och fia.

Känns ovant att skriva på den "nya" datorn. Min kära pappa har lånat ut sin sprojlans minipc till mig. Han hade bara packat upp den och startat den en gång sen har den legat. Passade ju toppen eftersom det kom blixtrar och stötar genom den gammla. Sitter och lägger över lite saker nu. Ska ju framkalla bilder på familj mm till dagis.
                                
                                                             Vart tog min lilla bebis vägen?

Minnen

Kategori: Familjeliv


När jag var liten delade jag och mina "bästisar" hjärtan. Hittade de här söta halsbanden och var tvungen att köpa. För minnenas skull. Ska ge ett till Emmy och ett till Jessica. Undra om jag är den lyckliga som får den andra halvan. Ska bli spännande att se.

Soliga morgon

Kategori: Familjeliv


Idag är det strålande sol. Snart bär det av till förskolan. Blir en heldag idag, Colin ska sova första gången och det kommer säkert gå jättebra. Efter det ska vi vara ute och leka. Det skulle bli kallt på torsdag så passar på.

Förskola

Kategori: Familjeliv

Idag var det Colins första dag på förskola. Vi kom dit vid nio och fick ett varmt välkomnande. Jag och Christian hann knappt få av oss kläderna innan Colin sprungit iväg och börja leka med barnen. Han brydde sig inte om oss på hela tiden. För övrigt är jag jättenöjd med dagiset. Tre avdelningar med 1-3 åringar som var öppna, mycket personal och modernt.  Cyklade förbi GG på vägen hem, anmälde lite fel och kollade färg och handtag till skåpsluckorna.Efter Colins sovtid gick vi till stan. Köpte en jättefin haglöfsryggsäck som dagisväska sen fick han en keps och solhatt.

Gårdagen var iallafall toppen! Handlade lite fint och hann till och med mysa en stund i solen i kungsträdgården. Blev inget inlägg igår. Min blogg är helkonstig. Jag gör det som står enligt beskrivningarna men det blir ingen skillnad.
                              
                              
                                                                           <3

Stockholm idag

Kategori: Familjeliv




Så fint väder idag, sitter på tåget mot Stockholm med Jonhanna. Idag är det shopping som står på schemat och ett stort plus är ju att det är så skönt väder. Bjussar på en bild på min gobit från igår när vi cyklade.

shopping

Kategori: Familjeliv

Nu sitter jag och Johanna på ett väldigt försenat tåg till stockholm. Ska ägna dagen åt lite shopping, god mat och skoj.

Vår dag

Kategori: Familjeliv

Vid elva gick jag och Colin ner till stan. Fikade och letade resor. Åh om man haft en dator. Fick springa till tågstationen för att kunna se tågtider. Colin var trött och ville stå i vagnen. Klockan halv två var vi hemma. Åt lunch sen cyklade vi och fia hem till pappa. Skulle låna hans nya minilaptop men hittade inte laddaren. Typiskt, min dator har ju brunnit. 15 min i timmen kan man surfa typ. Har ätit mysmiddag och druckit ett glas vin till. Nu massor med  mys och sömn inför morgondagen.

En lördag

Kategori: Familjeliv

Idag klev hela familjen upp. Idag ska jag ner till stan för att kolla biljetter till morgondagen. Blir en tjejrunda i huvudstaden. Lite shopping men framför allt bara ta det lugnt och umgås. Hoppas jag hittar lite fint till mini människan också. Nya gympadojor skulle behövas till dagis, väska och lite sånt. Igår sminkade Colin sig och sprayade håret, mammas gobit.
                                

Vår fredag

Kategori: Familjeliv

Idag mötte vi Fia på stan. Handlade lite och så. Väl hemma har vi bara byggt tågbana och läst sagor i tältet. Nu sover Colin & C hämtar bil. Jag halvsover framför tvn och drömmer mig bort. Har nämligen blivit dökär i den här lilla godbiten. Dock vill min kära sambo inte alls ha katt.
                               

Godmorgon

Kategori: Familjeliv

Ja då var man vaken igen. Hade en helt okej natt på jobbet. Somnade på stört när jag kom hem. Har ätit lite frulle och surfar runt. Blir nog en lugn dag idag. Är så grymt sugen på att impulshandla massor med saker men låter nog bli. Inte värt det i slutändan.  Har aldrig köpt något på avbetalning så ska låta bli.  Nästa vecka kommer mitt sommarschema iallafall. Kul att kunna planera lite. Någon liten semester lär vi ju klämma in.
                               

Tidig morgon

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade Colin klockan sex. När jag kom in till honom skulle han duu-daa duscha. Försökte avleda honom men han gick raka vägen in i duschen. Efter en halvtimme fick jag motvilligt ta ur honom. En tågbana och innebandymatch senare sitter jag och kollar lite. Ska snart gå till bageriget för att handla bröd till grabbarna. Annars har vi inte så mycket planerat. ska nog baka rulltårta, en paj och äppelknyten tänkte jag. Måste äta upp allt i frysen för avfrostning.
                              

Promenix

Kategori: Familjeliv

På eftermiddagen fick jag ett sms från Emma. Klädde på oss och mötte henne och Casper i boulongern. Lekte massor och tog en promenad. När vi kom hem lagade vi pannbiff med lök och potatis. Efter det har vi bara gjort vardagssysslor. Nu sitter jag bänkad framför efterlyst och hoppas att det kommer in massor med tips om var Deber kan vara. Stackars anhöriga, jobbar med hans mamma.

Svar till anonym (eller Theresia som det står när man söker ip). Frågan var: är inte din kille mycket äldre än dig? 37? Min sambo är 13 år äldre än mig, alltså 34 år. Jag tycker inte åldern har någon betydelse C och jag har varit bekanta  genom mina syskons morbror sen jag var typ 12 år började prata då jag var 14 år. Vi hade aldrig ens tänkt tanken om att starta ett förhållande. På studenten 08 hade jag planerat allt inför flytt och framtid med en annan kille men insåg på studentfesten att Christian var den rätta för mig. Sen att både jag & C vet mycket väl vem den här personen är  känns lite puckat. Avundsjuka kanske har med alla knepiga kommentarer om allt bra som händer i vårat liv och att Colin är en duktig liten kille. Ska man klaga så tvingar jag ingen att läsa min blogg. Men vissa borde gilla bloggen eftersom jag har runt 200 unika läsare om dagen.

När jag fick Colin började ett nytt liv. Jag älskar livet och glädjs åt allt possitivt. Jag missunnar ingen deras framgång och lycka utan blir så glad att det går bra för andra.
                                
                           Jag älskar er!
Sen är Colin vit trotts att hans pappa är lite brunare. Christians
                           syster har både en pojk och flicka ingen av dem är heller bruna. Colins farmor
                           är vit och blond. Nu behöver inte folk snacka om det heller.

Hp pavilion

Kategori: Familjeliv

  
Hur läcker är inte den här! I tidigare inlägg såg ni hur min dator ser ut. Båda datorerna här hemma är hp och vi gillar det. Smartson letar efter testpiloter för just den här datorn. Jag som inte kan någonting om datorer skulle vara superglad om jag fick testa en dator innan jag köper en.

Colin fixar

Kategori: Familjeliv

Pillra, ja det är bara förnamnet. Colin har pillrat bort mina tangenter på datorn. Leksaker är oftast mest intressanta att pillra isär. Här om dagen tog jag fram en bok till honom med knappar på. Djurljud med bilder skulle jag tyckt vara intressant i hans ålder. Han tog boken under armen och traskade ut till köket. Letade på en skruvmejsel för att öppna batterilucka och sprätta bort knapparna. Idag drog han fram vattenkokaren och började dona. Vad  ger man ett sånt barn att leka med?
                               

Inredning

Kategori: Familjeliv

Sitter och läser massor med bloggar där det rustas och fixas. Längtar tills den dagen vi hittat vårat framtida boeende som vi kan göra till  vårat eget. Vi bor ju i hyeslägenhet nu. Vi får målade luckor och byta handtag men det är inte samma sak som att slå ut väggar och fixa planlösning. Vi ska beställa bokning till målning och nya handtag till vårat kök nu. Sätta kakeldekorer i svart, tapetsera om, nytt köksbord med sex stycken stolar och sätta upp ett litet minikök till Colin. Tavlor och väggtext kommer också att fixas. Det tar sin lilla tid men vi kommer nog bo här ett tag till. I mitt barndomshem byggs det nu ett topmodern kök. Lite avundssjuk är jag men den dagen kommer för oss också. Min pappa är ju trotts allt tjugosju år före mig i tiden. När vi väl flyttar ska vi sattsa på badrumsrenovering, köksrenovering och köksinredning av firma innan vi flyttar in. Sånt man lätt kör fast i. Drömma får man även om det är ganska långt borta ännu.

Ändrade planer

Kategori: Familjeliv

Imorse klev vi upp 06, mer död än levande. Ska fixa lite frukost och klä oss inför öppna förskolan. Efter det blir det en cykeltur och hundtrim med Ville. Det blir inget stockholm idag men definitivt innan veckan är slut. Var inte förvånad, bättre att hålla sig till de som bryr sig. Det har iallafall ändrats till något bätte och det är jag tacksam för.
                             

Full fart!

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade vi halv åtta. Tvättade, städade diskade, åt frukost och lekte till tio. Trottsade vädret och tog på regnkläder för en cykeltur. Åkte till willys och handlade. Stannade hos min syster och lagade lunch till dom. När jag kom hem hade C lagat lyxlunch. Åkte till valbo med mormor senare. Har varit där hela eftermiddagen. Det blev ingen shoppig, sparade till imorgon. Ska nämligen till stockholm imorgon! Massor med shopping och lite annat skoj. 
                                

Det går bra nu!

Kategori: Familjeliv

Idag fick jag ett samtal från dagisplaceringen. Colin skulle få börja redan imorgon men vi sköt upp det till måndag. Inte något av de dagis vi sökt men endå ett här på söder, jätteglad! Efter det kom Linasmatkasse och min syster ringde och sa massor med bra saker. Justia, mina körkortsböcker kom på posten idag. Det går bra nu!

Måndag

Kategori: Familjeliv

                               
Ny vecka, nya tag!
Colin har lyckats pillra bort mina tangenter så det blir korta inlägg. Idag vaknade Colin kvart över nio. Har bara myst på förmiddagen. Ingen lust att gå ut då det snöade. Nu sover grabben. Ska åka iväg och handla rullgardin när han vaknat. Annars ska vi bara invänta Linasmatkasse som kommer till oss ikväll.
                                

Söndag

Kategori: Familjeliv

Gäsp får man säga idag. 6 timmars sömn är inget att skryta med. Colin har ramlat nu på morgonen och skaffat sig en fläskläpp, han brydde sig inte så mycket mer än att jag blev förundrad över blodet. Just nu sitter vi och kollar runt på bilstolar. Det är nämligen hög tid att köpa en ny. Vårat babyskydd håller till 15 kilo men han gillar inte att sitta så långt ner, han föredrar att åka i morfars bil där det finns en bra bilstol. Åh jag vill vinna lite pengar så jag kan slutföra lite projekt. Allt blir bra men det tar ju sån tid. Det är jag inte van vid.

Blogg.se krångel?

Kategori: Familjeliv

Mmm så hände det igen. Inte allt för sällan så lägger jag upp inlägg som aldrig blir upplaggda. Det står att dom finns i min lista på inlogget men inte ute på bloggen. Skrev ju imorse, men men. Fick ett sms om att mitt vak inte blev av. Senare halv åtta på kvällen fick jag erbjudande om ett nytt men jag vägrar åka buss superlångt ut i skogen när det inte går bussar hem dagen efter. Jag har suttit ensam hela kvällen och kollat tv. Är riktigt rastlös & trött men kan inte sova. Är liksom uppe i varv.

Annars har jag städat barnrummet idag. Alla leksaker, hyllor och lådor har blivit skurade idag. Varenda pusselbit och minibil är ju helt rena och fina. Spikade upp tavlorna också. Nu är det så fint där inne så. Ett par nya lampor och säng sen är det tip topp.