Sandra - Colins mamma

Mobilblogg

Kategori: Familjeliv

Nu har vi nyss ätit god mat, fläskfile wokad i tomatsås med risnudlar:) nu kollar vi lite tv och ska diska innan jag tar en promenad:) blev inne eftersom det blev åskväder. Vi kollade på film istället.

Mobilblogg

Kategori: Familjeliv

Nu har vi nyss ätit god mat, fläskfile wokad i tomatsås med risnudlar:) nu kollar vi lite tv och ska diska innan jag tar en promenad:) blev inne eftersom det blev åskväder. Vi kollade på film istället.

Tröttis

Kategori: Familjeliv

Colin ligger och sover och jag kollar våra bästa år. Det känns som om det blir oväder i mitt huvud. Jag har grymt ont! Annars har vi inte kommit på vad vi ska göra idag. Vi ska göra något tillsammans eftersom vi är lediga nu så ska vi göra massor med saker tillsammans, familjeliv. Det ska inte Colin ha brist på, om det är sommarlov ska man göra sommarlovsaktiviteter hur liten han än är. Det är ju så att ha barn man ska inte sitta inne bara för att dom är små, så tänker jag iallafall.

Besökstorka..

Kategori: Familjeliv

Det känns som om mina besökssiffror gick ner för att stanna.

Idag är det inte regn som de sa men det är lite molnigt. Vi ska nog bara ut och gå lite idag. Fixa hemma och kanske se en film och äta lite extra god mat. Imorgon ska jag åka till Huddik över dagen och hämta hem Ville som senare på kvällen ska på skola. Det är dett delemma där. Det är tråkigt om Colin inte följer men jag får inte ha Colin i samma tågvagn som Ville och inte Ville i samma som barnvagnen, hur gör man då då liksom?

Colin

Kategori: Familjeliv

Vid halv tolv drog vi oss mot fjärran. Jag simmade lite och sen badade Colin. Vi badade i mini bebispoolen och då gick det mycket lättare. Vid halv tre kom Johanna, Jossan & Emil och var med oss till fem. Vi gick hem och lagade mat och sen somnade Colin med en flaska ersättning. Nu har jag handlat glass och duschat. Jag blev som vanligt bara lite rödflammig idag, tråkigt. Var ute i mer än fem timmar i solen och inte fått ett enda bikinimärke. Lite röd i ansiktet men ser ju bara ut som en pajjas. Åh guuud vad jobbig hon är som läspar på vm dryg att lyssna på...

Ska avsluta min dag med att säga GRATTIS till J som fått sin lilla sjukt söta bebis! Jag är så lycklig för hennes skull, han är jätte fin!



Colin mitt lilla <3

Badbilder <3

Kategori: Familjeliv

Mammas lilla hjärta, världens vackraste barn!















Jag behöver inte säga det men gör det ändå, jag har världens finaste son. Finns ingen som honom och han är bara mammas & pappas. Han hade det kul igår och ska ha minst lika kul idag! Trött blev han också. På slutet är det hans nya vagnleksak som han älskar. Han viste direkt hur man gjorde med ratten.

vädringsfönster är grejjen

Kategori: Familjeliv

Colin har haft svårt att sova de sista dagarna och har gnällt sig igenom nätterna, i sömnen dock så man har inte kunnat gjort nåt. C och jag har haft huvudvärk. Igår monterade han ett myggnät i vårt vädringsfönster, jag vaknade utvilad klockan sju och Colin lika så, toppen!

Ja nu är jag lite solbränd, åt vad fin jag är! Ljusbeige med lite flott och röda fläckar på? Haha måste inse att jag inte kommer bli så brun jag varit förr eftersom jag inte hållt efter på ett år, jag skulle aldrig byta ut min son mot lite brun färg. Jag får titta på Christians bruna färg istället, den är ju min också ;)

Vi är uppe med tuppen, ska göra oss klar och ta en promenad :)

Baddag

Kategori: Familjeliv

Idag har vi varit i stan, handlat badbyxor, uvtröja och en leksak till vagnen. Snabbt hem och bytte om för att sedan dra oss mot fjärran. Det blåste lite kallt men vist har man blivit lite fångad av solen dvs lite rödlätt i ansiktet. Colin provade bada men det var ju nån J! unge som gjorde typ bomben bredvid så han blev livrädd och skrek. Vi hade det mys iallafall och kommer gå tillbaka imorgon igen. Eftersom det ska bli dåligt väder i två dagar sen? Väl hemma åt vi mat och sen tog jag en till shoppingrunda blev lite smått och gott. Varit hemma sen dess och vi har hjälpts åt med tvättstugan och disken. Nu är lilleman lite trött så vi får se om han somnar lättare idag än alla andra dagar. Vi har iallafall köpt myggnät till lillfönstret så det får stå öppet inatt och se om vi 3 sover bättre. Nu ska jag ta och mysa familj innan jag ska lägga mig. Imorgon bitti ska jag lägga ut bilder på badningen idag :D Goonatt!

Fin morgon

Kategori: Familjeliv

Idag är det en fin morgon. Jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar lite snabbt. Efter det ska vi gå och handla badbrallor, några linnen, en haklapp med armar ( gillar inte dom på ikea för exakt alla har dom ) sen ska vi hem fixa lunch och dra oss mot vårt andra hem över sommaren, fjärran. Christian och jag har haft sånna sommarpass så länge dom funnits. Det är toppen att kunna gå dit när man vill och tjäna in kortet på 10 gånger.



Just nu ligger Colin på golvet och leker med trådgardinerna, ja han tar sig överallt!


Härliga dag

Kategori: Familjeliv

Idag var vi till barnens hus tänkte köpa lite leksaker men tusan vad dåligt det var hittade inget av det jag skulle ha. Gick besviken till maxi och skulle handla rorry filmer, fanns inte en enda. Köpte en pool till Colin och en falukorv och åkte buss hem eftersom jag kom på att jag glömt att ta med mat till  honom.

Väl hemma lagade vi korvstroganoff och Colin somnade. Sen dess har jag varit hos Johanna, barnledig och handlat en pizza på vägen hem som vi delat. Nu blir det tvmys bara. Imorgon ska vi nog köpa sommarpass på fjärran.

Just nu står Colin i krypställning i soffan. Herre gud han kommer rammla ner känner jag.

TÄVLING

Kategori: Familjeliv

Min lillasyster har en tävling i sin blogg. Du kan vinna en ny bloggdesign då du får bestämma själv. Vem vill inte ha det liksom? Samma person som gjort min och hennes är det som komponerar just din om du vinner.



Klicka på bilden för att komma till tävlingen, lycka till!

Fin väder

Kategori: Familjeliv

Inatt har Colin knällt i sömnen till och från men han vaknade inte förns tio. Nu är vi vakna och kollar på saltkråkan medans jag ska hitta på något att äta. Det är så sjukt tråkigt att äta nu. Jag har tappat liksom hungerkänslorna men huvudet säger att de vill ha mat och massor med vatten (:

Idag vill jag ligga ute och pressa exakt hela dagen. Men med en liten och ingen trädgård blir det sådär. Jag kanske går till pappa och är ute där det finns lite skugga och sånt. Jag vill fortfarande inte vara ute ensam utan Colin heller. Nu blir det frukost och sen blir det nå skoj.

Trevlans!

Kategori: Familjeliv


Haft en dunderkväll. Colins faster, kusin och hennes pappa var här och hälsade på. Vi har lekt och umgåtts. Colin var helt slut han försökte stå och sova. Tillslut med en massa filtar att tussa på och lite knorr somnade han sött i sin säng. Vi har nyss ätit omelett. Nyttligt att äta det mitt i natten men ja vi har inte ätit någon middag tidigare.

Nu har dom åkt till stockholm och jag hoppas att resan går bra. Imorgon vill jag åka till valbo men vi får se. Blir det fint vill jag gärna ligga ute och sola med.

Ja ingen har uppdaterat bloggen heller, mer än min syrras kille som gästbloggat hos henne. Det om detta, godnatt!



Såhär känner jag mig idag, superrisig, trött och ful... :P Bilden togs för några år sen när vi tog klasskort i trean.

Colin går & står

Kategori: Familjeliv

Mammas lilla blåöga lär sig massor med stormsteg. Tagit lite bilder men vissa är inte med hurdra kvalité vilket jag brukar vara noga med på bilderna som jag tar. Solen förstör lite :P

















Åh så du har förtrollat mig vackra barn!

Just nu sitter vi och inväntar lite gäster som ska förgylla vår kväll.

Colin

Kategori: Familjeliv

Inatt har Colin varit vaken ett par gånger men han har bara pillrat med sina filtar och nalle, pratat lite. Både Christian var alldeles för trötta för att ens försöka kliva upp. Det var jätte skönt att han inte åt något för det är inge bra om han börjar äta på nätterna. Han sov iallafall till kvart över tio och det behövdes. Stackars Christian ligger och sover som har haft 5 strulnätter den här veckan. Nu får han sova ut och jag med för den delen nu har jag långledigt och ska verkligen ta vara på den tiden (: Har superont i huvudet idag men mycket bättre än igår då mådde jag illa och kunde inte gå rakt. Varken jag eller C var hungriga så vi gick till stora max och han åt en paj och jag en hamburgare sen tillbaka. Skönt att komma ut lite sådär.

Igår gjorde mitt underverk stormsteg. Han har lärt sig gå bättre när man håller i händerna sådär som man gör. Sen älskar han att stå. Hälst står han i soffan och håller i sig i pappas axel och tittar på barnprogram som pappa så snällt visar honom. Nåt teletubbies liknande? Han stod med mig i soffan igår. Han står liksom och håller i sig i ryggstödet när vi kollar tv. Han står utan stöd försöker släppa men då rammlar han men han sätter sig på rumpan när han är trött. Jätte duktig. Igår stod han bredvid mig sådär. plössligt satt han sig och reste sig igen! :O Han är 5 månader och 1 vecka idag och kan redan resa sig? Iallafall tror jag att det bara var omedvetet eftersom han är så liten. Vi får se. Idag blir det en lugn dag ut och gå lite kanske får höra vad mannen säger när han vaknar :D



Kommer ståbilder lite senare :)

Meen hallå alla är det bara jag som bloggar nu för tiden? Jag saknar alla mammabloggar! Loggade in på bloglovin som bara visade ett dygn gammla inlägg. och TRE?!

Midsommar

Kategori: Familjeliv

Christian är småfebrig och jag mår jätte dåligt, världens tröttaste och så har jag som halsbränna som inte ger med sig, inte ens med tabletter? Vi myser hemma äter glass och tar det lugn. Colin är gnällig idag jag tror han håller på att få en tand för han tuggar på allt! Vi ska kolla om det är någon restaurang uppen ikväll så äter vi middag ute för att fira lite midsommar.







Sötnosen igår kväll

Vaken två dygn

Kategori: Familjeliv

Om lite drygt en timme ska jag åka till jobbet igen. Imorgon när jag kommer hem har jag varit vaken i två dygn i streck utom de 30 min jag slumrade imorse. Har shoppat i stan idag. Ett par skor, silverschampo, en tunika, ett linne och hårnålar. Vi lyxade med fredrik åkare mat och nu sitter jag och nickar framför tvn. Undra hur jag ska underhålla mig inatt. Så är det någon som inte kan sova får ni gärna ringa :D Jag hängde med " granntanten " ( två år äldre än mig ) till systemet. Hittade ett skitroligt rosévin med smak av vattenmelon, geléhallon och smultron. Ska prova det sen någon dag. Idag ska jag ju jobba. Har inte hört något om imorgon så jag vet inte vad som händer faktiskt?



lite av det jag handlade idag. Plöttsligt så händer det! De skorna stod och väntade på mig i storlek 35. Bara lite stora och glappar lite. Men helt ok:D

En torsdag

Kategori: Familjeliv

Imorse kom jag hem typ halv åtta var och fick deligeringen innan jag åkte hem. Sov till halv nio sen har jag varit vaken. Jag är inge trött alls. Det kommer väl imorgon kväll. Jag är jätte glad iallafall allt känns bra idag. Snart ska jag gå till stan och handla silverschampo eftersom jag vill ha slingorna blonda och dom blir gula på mig eftersom jag har naturligt rött hår. Nu kom mitt solsken hem så vi ska äta lunch och handla mig en klänning och schampo ha en toppendag alla.



Sötnosen kröp runt igår kväll. Imorse tränade vi på att gå håller man i honom i händerna när han står så tar han sagta men säkert steg framåt. Gobiten <3

Tänker

Kategori: Familjeliv

Ja man får ju tusen tankar och idéer när man sitter här. De sista somnade nu så jag hoppas de sover till fem iallafall så jag hinner med allt annat. Iallafall har jag bestämt massvis med hemliga saker. En plan till augusti. Vissa vet:) sen har jag även fått kontakt med en tv kanal som jag har lite fix med:) mer får ni veta sen men allt är så spännande nu:) Jag saknar min lilla bebispojk massor nu. Han ligger hemma och sover. Iallafall så vägde jag honom i måndags på bvc han var 65 lång och väger 6800g ja en stor kille. Lite roligt att en tjej som föddes dagen innan colin också var där. Hon vägde 8,6 två kilo mer än colin. Men jätte söt:)

Bloggtorka

Kategori: Familjeliv

Halli hålla i bloggtorkan! Jag blir förvånad varje gång jag loggar in på bloglovin och det inte är ett enda nytt inlägg. Självklart föredrar folk att vara ute och fånga dagen när det är sommar och sol men jag älskar ju att läsa era bloggar. Jag försöker iallafall hålla lite uppdatering här i bloggen. Inte för att någon läser den. Typ 19 om dagen varav 11 bloglovin men det gör inget jag är glad ändå. Det är kul att läsa andra mammabloggar och det är kul när andra mammor skriver. Man börjar följa varandras bloggar och tillslut känns det som om man känner personen. Jag har en favorit blogg. Det är en stark tjej som har beräknat datum på min födelsedag:) hon skriver jätte bra och jag beundrar henne till tusen. Att göra det här som jag gör tillsammans med christian helt ensam är starkt. Jag hade inte varit lika stark som henne. Hon har iallafall låst sin blogg. Min första reaktion var NEEEJ JAG TILL GRINA! Jag förstår henne också. Önskar henne all lycka i framtiden. ( Meningen med det här meddelandet är inte att alla ni som läser ska leta upp hennes kommentarer och lista ut vem det är. Jag Vill inte att det ska få en negativ effekt om hon skulle låsa upp sin blogg) Nu sitter jag iallafall på jobbet skriver kanske mer sen.

Hallå Sverige

Kategori: Familjeliv

En varm solig vindstilla dag verkar inte finnas på kartan i det här landet. Ush vad tråkigt! Vi ska iallafall inta playa de flemming i ett par timmar nu. Kul att jag blev sjuk igår då liksom bara för att det blev kallt. Hoppas på lite färg idag iallafall och sen har vi ju trevligt sällskap :D

Colin vaknade två och somnade om ville inte ha välling = possitivt sen sov han till kvart över nio. Jag som trodde jag hade ställt klockan på åtta men men.. Nu ska vi iallafall packa ihop oss och vandra uppåt sörby och hälsa på Johanna. På åter seende.





Medans jag är borta så kan ni sitta och vara avundsjuka på att just jag fick det finaste barnets som gjorts. Kan ju bero på att jag har fått den snyggaste pojkvännen också ;)

Bilder från dagen

Kategori: Familjeliv

Här kommer det massvis med fina bilder från dagens äventyr:











Kolla snart kryper jag mamma & pappa







Sötaste Felicia, snart kommer hennes lillebror och jag längtar efter att få träffa honom.



En avslutande bild på äkta kramkalas. Jobbar fortfarande på att få en bild när båda tittar.

Omelett banta

Kategori: Familjeliv

Men jag är ju ett geni jag äter bara omelett i en vecka och kollar om jag går ner smart

Fullt upp

Kategori: Familjeliv

Inatt vaknade Colin halv tre, fick välling och somnade om i vår säng. Jag som tyckte jag var smart att låta en kudde ligga kvar under madrassen på ena sidan så Christian inte skulle sova så långt ifrån. Vi hamnade dock i en hög hela familjen och det blev jätte svettigt!

Gjorde mig klart och skakade liv i Colin tjugo över tio. Då hade han sovit 14 timmar om man räknar bort de fem minuterna han klämde välling. Mötte Tessan och Felicia. Satt i boulongern lite och sen gick vi hit och åt köttbullar med makaroner. Lekte lite med. Dundertrevligt!

Efter det har jag tvättat och dammat lite. Har diskat ett berg med. Nu ska jag fortsätta städa och äta något innan jag kryper ner. Vill få det städat här hemma för imorgon ska jag soola! På torsdag får jag lönen från landstinget, undra om jag ska fixa balkongen då tro :P

Tog lite fina bilder idag kanske jag lägger ut dom senare. Jag orkar inte nu.



Saknar bebismagen supermycket nu när Tess har en sån fin :D Men jag vill inte ha fler ännu

Trötta..

Kategori: Familjeliv



Hela familjen är trötta. Colin somnade för någon timme sedan och jag sitter och halvsover trotts att jag sov en halvtimmesnap. Ska bli så skönt att sova och vakna imorgon. Upp och leva ett liv liksom :P Ångrar endå inte att jag jobbar nätter. Imorgon ska jag som sagt träffa tess & Felicia. Ska bli jätte kul att träffa dom igen :)

Jag tänker att jag har jätte mycket att berätta men när jag väl skriver så glömmer jag snabbt. Tycker att alla är dåliga på att uppdatera bloggarna nu för jag har inget att läsa.. Imorgon ska jag hämta min tasiga dator. Åh jag vill ha en ny. Ge mig! Föresten jag fyller ju om några veckor ;) 9 juli (:

Näää då.. Jag har slutat fyllt år. Har ju trotts allt fyllt 20, flyttat hemifrån och har barn. Nu är det Colin som fyller och jag är vuxen. Skäms lite när jag ser folk i min ålder som fyller typ 21 som jag eller mer så önskar dom sig saker och skriver önskelistor? Det har inte jag gjort sen jag fick min moppe när jag var 15. Känns lite omoget sådär. Min familj får hellre köpa saker åt Colin än mig. Han är mitt liv <3

Idag var vi på br. Kollade leksak till vagnen för Colin kastar ju ur sin snutte hela tiden. Kollade ringar man kunde bygga ihop så man kunde byta leksak som man sätter fast i dom. Smart tänkte jag. Sen såg vi en platta med ratt och sånt som man spände fast på vagen. Ni skulle sett min sons ögon de lös och han bara älskade den. Vi kommer garanterat att köpa en sådan till honom snart.

Nu har jag petat i Colin en flaska välling. Han ligger och somnar. Det är underbart med vår son. Han somnar helt själv i sin säng. Iallafall har han bara ätit 1 flaska välling till frukost, 1 flaska ersättning till lunch och nu 1 flaska välling. Han är ingen storätare men ingen fara sa bvc tanten, så länge han är glad?

UTMATTAD

Kategori: Familjeliv

.. Rubriken säger allt. Idag känns det som om jag håller på att kväva mig i mig själv. Klev upp 11 och duschade. Sen sprang jag till södertull på nå familjerådgivningsgrejjs i föräldragruppen, satt och nickade samtidigt som jag förvånades av att den närmare 80?! åriga tanten fortfarande orkade hålla igång med att prata om nå berg med granar och tallar sen lövträd? Näe jag tror inte att vi kommer behöva gå till henne. Hon nämnde också att det inte var några nyexaminerade personer man kom till utan de hade jobbat där minst 15 år.. Det märktes tydligt att det behövdes ett generationbyte och lite nya tankar och ideér för henne växte det verkligen mossa på.

Efter det gick jag hem. Kollade reklamen och hittade en sån vit tuch nokia, vill ha?! Kom på idéen att jag kunde köpa en sån och sälja min. Då kunde jag surfa på den och slippa köpa en dator. Det fanns tyvärr inge wifi och det har ju jag just nu. KOmmer ju bli svindyrt annars. Sen kan jag ju inte ladda upp så mkt bilder här och lite så så jag köper en dator istället. Familjen gick till stan jag handlade en tröja och leggins. Väl hemma åt vi mat och jag insåg att jag inte hade ätit något mer än 3 kakor och en panacotta efter middagen vid den här tiden igår kväll.

Sitter nu och halvdör framför tvn medans mannen är och spelar frispeey. Skönt för honom att få lite egen tid. Jag ska sno åt mig lite egentid jag med sen. Ska besöka SOLA :D

Imorgon blir det mammadejt med Tess & Felicia som fyllde ett igår :D

Min bebis

Kategori: Familjeliv

Sitter och tittar på filmer på mitt lilla mirakel. Så sjukt söt. Älskar honom. Nu ska jag städa och tvätta lite. Hoppas denna ändlösa natt tar slut snart

5 timmar kvar

Kategori: Familjeliv

Nu har halva min arbetstid gått och jag har super tråkigt. Längtar mer än någonsin att få krypa ner hos mina pojkar. Börjar känna mig förkyld som alla nätter vid den här tiden. Ventilationen gör att jag blir sjuk. Urh.. Senare idag är det föräldragrupp och sen ska jag bara vila hemma:)

Vakna 4..

Kategori: Familjeliv

Kom hem och däckade. Vaknade klockan fyra. Fick väl sova några extra timmar för att orka med inatt. Gud jag är så slut i kroppen. Imorgon är det föräldragrupp ingen och det ska bli kul att se de andra barnen. Sen är jag ledig till onsdag kväll då jag jobbar två nätter. Efter det har jag tio dagars ledigt. UNDERBART!

Jag är verkligen helt trög i huvudet. Ska nog träffa mamma och min lillasyster Emmy en stund. Ska handla lite, äta potatisgratäng med fläskfilé och bara mysa innan jag ska iväg till " mitt andra hem".

Ska till äffärn med och kolla om det finns någon sån suggrejj med större hål för det var jobbigt för honom att suga. Ska prova majsvälling nu så kanske det går bättre. Jag ger inte upp :D

Mitt lilla kryp

Kategori: Familjeliv

Min lilla krypis har badat själv idag. Vi flyllde bara i vatten så de täckte öronen när han låg i baljan och gud vad han älskade att lilla och sprattla själv. Han är ju inte rädd heller så får han vatten i ögonen så skrattar han bara. Innan åt han en portion gröt och lite majskrokar. Ikväll ska vi prova välling och se om han sover lite mindre oroligt inatt. Han har ju sovit hela nätter sen han var 3 veckor men han liksom vaknar nu och bökar.

Det kommer bilder på badet imorgon. Nu ska jag till jobbet och spöka :D

Helvetesnatt

Kategori: Familjeliv

Jag känner att jag inte räckt till inatt på jobbet. Jag är ensam med 20 st dementa och näst intill alla var hyperaktiva hela natten. Andra nätter är det max 2 st vakna samtidigt och då kan man ge dom deras tid att de blir lugna och somnar tillslut. Nu har jag mest bara sprungit runt, bytt sängkläder, tvättat 40 maskiner städat och fixat. Har nog suttit max 10 minuter som längst. Svetten rann när de andra kom imorse. Det blev ju inte bättre av att "kärringen" som jobbar under mig ( som nu får komma och ge medicin för att chefen inte ger mig inlogg till datorn så jag kan bekräfta min deligering ) kommer upp och ska signera ska ha hjälp att låsa upp till pärmen. Jag sa att jag hade jätte mycket att göra och inte hann stå och vänta medans hon snurrade runt i pärmen. Jag har sprungit hela natten sa jag. Hon svara snäsigt: Så är det.. och gick. Eh jaha?! Kan man inte vara lite trevlig då. Idiot. Har jag otur så har vi samma schema i sommar och jag får jobba samtidigt med henne hela tiden. Jag vill ha en vikarie under så vi kan hjälpas åt och umgås på överbliven tid.

Hann sova ca 4 timmar innan jag klev upp. Halvsov bara men jag var ju totalt utslagen. Hoppas verkligen alla sover inatt så jag kan ta allt i lagom takt. Nu har vi ätit god mat och tillbringar vår tid i soffan. Jätte skönt tycker jag att bara vara och vila inför kommande nätter. Sitter och stör mig på den blonda tjejen som pratar på fotbollen hon läspar och sånt tycker jag är sjukt jobbigt, hon låter precis som sir väs i robin hood!

Nu vaknade mitt lilla <3. Sötnosen.

Ska mysa familj och kanske kolla lite på bröllopet. Jag tycker det är sjukt dåligt att de spenderas så mycket pengar på deras bröllop och allt därtill, blir dom verkligen lyckligare av sånt?


Hemlängtan

Kategori: Familjeliv

Längtar hem jätte mycket nu. Jag sitter på jobbet. Är lagomt slut efter att alla 20 dementa bestämt sig för att vara vaken. I de boendes rum är det supervarmt, i matsalen blåser det iskallt av ventilationen. Jag fryser och har tappat rösten. Kul att vara sjuk hela sommaren bara för att man sitter i drag 5 nätter i veckan:( Nog klagat. Saknar mina pojkar och sängen. Till verkligen krypa ner nu, ligga sked och drömma bröllopsdrömmar;-) haha nä då. Hoppas ni alla sover gott.

Bildbomb

Kategori: Familjeliv

Colin och jag tog en promenad genom stan och kollade lite, såhär söt var han då:







Sen kom vi hem och Farmor och Nathalia kom och hälsade på. De är fortfarande kvar, Colin har lekt med Nathalia och sitter med farmor nu. Såhär söta är dom:







Om en timme går jag till jobbet, är redan trött.

Colin

Kategori: Familjeliv

Vilket tråkigt väder vi vaknar till idag och alldeles mörkt. Vi vaknade nio så jag bestämde mig för att inte gå till pappa nu utan gör det senare på dagen. Då C är vaken och lunchen är avklarad. Innan middagen så ska jag ut och springa igen, intervall. Har fått tips om att det är fettförbrännande. Roligt är det också. På ett sätt är det skönt att det är lite grått då kan man ha träningsjackan på sig så inte alla ser allt daller ;) Men snart är det borta, inbillar jag mig iallafall.

Annars ska jag inte göra mycket idag. Kanske försöka sova en timme till för inatt jobbar jag  och tre nätter framåt. Skönt men endå inte för sova är ju härligt men inte utan sällskap. Det blir bra iallafall för man får liite pengar så vi kan hitta på något kul i sommar. Jag funderar på om vi ska ta en sista minuten i slutet av september början av oktober till typ Kreta och bara mysa hela familjen. Testflyga lite kortare sådär med Colin så vi vet hur det går om vi åker till Singapore sen ;)

Söta bilder

Kategori: Familjeliv

La in lite nya bilder i datorn. Från dagen, när Colin äter och nu på kvällen då vi lekte titt ut :) Supersöt.





Mmmm.. Majskrok





Titt ut!

Duktig

Kategori: Familjeliv

Jag tog en promenad till pappa istället eftersom C skulle bort senare och då skulle jympan krocka med maten mm. Gick iallafall dit gick skitfort, hoppade stuttsmatta 30 min, sprang runt med båda barnen i skottkärra och körde intervall träning hem. Så sjukt skönt att köra slut på sig så svetten rinner och kroppen springer av sig själv fast man har håll, ont i benhinnorna och är helt slut!

När jag kom hem åt vi god mat och nu sitter vi här, jag och Colin framför tv:n ensamma. Skönt endå. Ska lägga mig tidigt och ut och springa imorgon bitti :D

Hoppas på en lika fin och varm dag imorgon som idag, nu är det väl dags att det blir sommar?

Ute jympa

Kategori: Familjeliv

Har försökt att ragga folk att gå på jympa ikväll i boulongern. Det är ju gratis och vem tackar nej till att träna gratis två gånger i veckan då? Har så få telefonnummer så de jag har i telefonen har bangat allihop lovar att Tess min trogne vän skulle ha följt med om hon nu inte skulle föda en lillebror om någon månad. Det är så tråkigt tycker jag att man alltid måste planera allt man ska göra en vecka innan för att veta att det blir av. Ingen som har tid att göra något spontant sådär. Önskar mig lite nya spontanvänner som kan ses bara sådär som är lite som jag, någon som är på?

Jag tänker gå själv ikväll, gör det för att komma iväg för jag ska iallafall ge mig tusan på att se rätt okej ut när sommaren är slut. Pratade nyss med Matilda och vips hade vi supertrevligt sällskap på midsommar! Kul, längtar jätte mycket efter dom och hoppas att de flyttar till Gävle snart. Då kommer jag och ha sällskap jämt :D

Det om detta. Min lille pojk har klämt 4 majskrokar på raken utan att kladda. Rakt ner i magen. Förstår inte trodde bebisar spottade ut i början men min son han äter allt man bjuder honom på. Kommer bilder senare orkar inte ladda upp nu. Kanske det låter oansvarigt att ge Colin så många krokar såhär tidigt men han får annat med typ gröt och smakisar. Anledningen till att vi ger honom krokar är att han ska sitta med oss så mycket som möjligt nu när vi äter. Vi sitter hela familjen när han äter också för att samla familjen är viktigt. Han får krokar när vi äter för att han ska ha något att äta samtigit som han kan äta själv och roa sig med. Tänkte först ge honom en leksak men NEEEJ aldrig! Jag tänker inte låta honom ha leksaker vid bodet för då kommer han alltid att vilja ha det. Om han aldrig får så blir det en självklarhet att han inte får ha leksaker vid matbordet, för så är det. Försöker tänka ett steg extra hela tiden för att underlätta uppfostringen.

Ska kolla om han vaknar snart för han sover jätte mycket nu. Kanske han växer.

Vad är det för årstid?

Kategori: Familjeliv

Vädret är bra knepigt. Hela vintern har varit hämsk med massor av snö och runt 15 - 20 minusgrader. Det har varit vinterkallt hela våren och blåser hela tiden. Sommaren har inte kommit utan vi kanske har haft 4 varma dagar med sol på hela året hitils? Är det sol är det kallt eller blåser kallt. Är det varmt ja då är det moln? Regnar det så är det nästan lika kallt som underkylt regn. Kommer det aldrig bli sommar igen? Då kommer jag fly Sverige kan jag lova! Vad har vi gjort vädergudarna för att dom ska bestraffa oss såhär hårt?



Som tur är så har jag min alldeles egna lilla solstråle! Det skiner verkligen om denna lilla lyckliga bebispojk!

Min lilla ål

Kategori: Familjeliv

Colin ligger mest hela tiden på mage nu eftersom han upptäckt att man ser mer då. Han ålar sig runt på vardagrumsgolvet. Det är så gulligt. Det går inte snabbt men snart får man kolla honom hela tiden för han river i allt han hittar. Han behöver inte lära sig krypa utan han ålar sig bra endå. Han ställer sig ofta i krypställning men kommer ingenstans.





Kryp kryp :)

Idag ska jag nog bara ta en promenad hem till pappa och låna hans trädgård lite. Det är ju sol och jag vill gärna pressa ett par timmar efter lunch och hoppa lite stuttsmatta. Imorgon går jag på tre nätter igen men det ska ju bli iskallt i helgen. Är verkligen glad att det blir skitväder när jag jobbar :D

Shaking brylé

Kategori: Familjeliv

Shaking brylé skulle vara mitt artistnamn om jag var proffsdansare. Var det 'nästan' har ju dansat i 15 år! Satt och tittade på so you think you can dance och blev sjukt sugen på att dansa. Blir dock inget på ett tag har gjort jätte illa en tå. Kan knappt gå har spridit sig upp i foten och fotleden:(

Tittarombudsmannen

Kategori: Familjeliv

Tog mig i kragen och skrev ett mail till tittarombudsmannen på tv4. Har skrivit att de sänder sjukt dåliga program på nätterna bara 100 år gammla kriminalseier, TYP. Vill hellre se gammla serier typ skilda världar, nya tider, ängel gabriel, äntligen hemma, bygglov, lets dance mm. Kör allt sånt i repris i stället. Mycket roligare. Får se om jag får något svar:D

Körigt

Kategori: Familjeliv

Imorse kom jag hem halv åtta, tog en promenad med Ville och la mig. Halvsov till 10.30 och klev upp. Har slöat runt lite och Ville har åkt till min farmor och farfar ett tag igen nu. Duschade och var ut med soporna. Där träffade jag Anna & Hugo. Vi pratade ett bra tag och jag inser hur korkad jag igentligen är som inte stannar och pratar med folk oftare. Supertrevligt var det iallafall och kanske Hugo & Ville kan leka någon dag.

Åt en gammal bakad potatis och gick ut i parken med Johanna. Vi låg och halvfrös ett par timmar. Klockan slog kvart över fem och det började poppa upp massor av alkisar ur buskarna. På fem minuter hade vi hamnat i ett alkisgäng där de söp skrek och brottades. Vart är samhället påväg? Vi sitter som barnfamilj i en lekpark/park och måste gå därifrån bara för att jag inte vill att min son ser sånt där. Det är inte bara alkohol som brukas där heller.

Väl i hallen möter jag min sambo och vi tar en runda på stan. Nu är vi hemma och jag har svarat på kommentarer och blev jätte glad att jag fick vara med och tävla om veckans blogg. Nu ska jag koka nudlar och bara mysa framför en tvkväll på 5:an innan jag däckar i soffan. Ha en trevlig kväll alla.

Colin har sovit nästan hela dagen i vagnen med. Skulle väcka honom genom att ta upp honom nu men han sov fortfarande, hmmm..

Veckans blogg

Kategori: Familjeliv

Jag tävlar om att bli veckans blogg hos Grynet, mamma till Vidar. Rösta på mig så att jag vinner HÄR :D

Just nu

Kategori: Familjeliv

Nu ligger jag ute i parken på min baksida. Det är skönt att den finns när man bor i lägenhet och mitt i stan. För den som inte vet så bor jag granne med landshövdingen:) Svarar så kommentarerna när jag kommer in igen:)

Iväg till jobbet

Kategori: Familjeliv

Snart bär det iväg till jobbet. Kommer bli en helt okej natt känner jag på mig. Varenda natt vid ett tänker jag, näe jag skulle jobbat dagar. När jag vaknar på dagen så känns det tvärt om. Jag älskar verkligen att jobba natt. Veta att mina kära ligger hemma och sover medans jag sitter en liten bit bort och kollar på tv och fixar lite.

Nu har vi ätit thaimat, pad thai, inte speciellt gott. Vi kommer inte att laga det igen. Sen har vi bara legat på soffan. Har varit och köpt blöjor iallafall. Ska ta en promenad med lilla Ville innan jag ska pussa alla godnatt och ta mig till jobbet. JAG VILL INTE LÄMNA ALLA HEMMA JAG VILL LIGGA KVAR I SOFFAN. Det är värt pengarna. Jag har ju som sagt lite planer på hur jag ska spendera pengarna.

Har fått för mig att det vore superkul att söka jobb i Singapore och bo där i typ ett år. Kanske drar dit, det är nog varmt där iallafall :D

I sommar är mitt mål att jobba, vara med familjen och ta körkort. Någon annan som har samma planer så man kan peppa varandra? Kanske åka tillsammans på risk 1 och risk 2? Hör av er :)



Kommer sakna dig inatt mitt <3 imorgon ska vi gosa

Mammas älskling

Kategori: Familjeliv



Mammas älskling

Kort tag

Kategori: Familjeliv

Kom hem halv åtta imorse. Gick en promenad med Ville och somnade till klockan 3! Förstår inte hur jag kunde sova så länge men okej. Det behövdes nog och jag ska ju iväg om ett par timmar igen och jobba. Dagarna blir riktigt korta om man ska hålla på såhär. Men det är det väl värt. Nu ligger min största nerbäddad och kollar på fotboll, den mitt emellan roar sig själv och den minsta sover i vår säng. Jag lånar dator och ska ta mig ut är det tänkt. Måste få lite luft innan jag ska spärra in mig igen. Det gick jätte bra att jobba inatt. Ska gå ner och hälsa på hos hon som jobbar under mig inatt. Det är skönt med golvlarm då vet man om någon kliver upp ur sängen och så. Annars är det ju skitväder, funderar ärligt på att flytta från Sverige nu. Kanske det vore nyttigt för Colin att leva lite utomlands med. Man måste passa på innan skolan börjar.

Har inte så mycket mer att skriva. Hör väl säkert av mig inatt när jag sitter och sitter på jobbet :P

Jobbar natt..

Kategori: Familjeliv

Sitter på jobbet och längtar hem. Saknar mina pojkar, alla tre. Imorgon får jag pussa på dom igen:) det är ju aldrig något bra på 1,2 och fyran heller. Ge gävles gammlingar lite mer kanaler! Klockan ett spang vi hem till penny. 7 mammor med barn var med. Jätte trevligt. Vi fikade, pratade och lekte med barnen. Colin var jätte liten fast han är näst älst men han låg på mage och ålade sig fram till de andra barnen och han hade jätte roligt. Efter det gick vi till davids dagis på avslutning. Sen gick vi hem. Åt middag och sen bar det iväg hit. Nu sitter jag här i min blå jobbtröja och gör ingenting. Bara 6,5 timme kvar innan jag får gå hem:)

Måndag

Kategori: Familjeliv

Ja nu var det måndag igen. Jag går på mitt heltidsschema ikväll. Känns roligt men samtidigt lite jobbigt sådär att veta att jag kommer jobba fem nätter den här veckan. Att jag måste. Att vara timvikarie är så enkelt man jobbar när man orkar och orkar man inte säger man nej. Kan alltid välja. Jag väljer att inte jobba varje dag heltid eftersom Colin är så liten, inte ens 5 månader. Jag vill inte missa allt för mycket av hans utveckling och liv. Däremot skulle jag kunna jobba varje natt.

Idag ska vi hem till Pennys mamma. Får se om det blir alla nio i gruppen. Vi är bjudna på fika. Ska bli roligt vi kom bra överrens när vi var på gruppen. Alla pratade bra med alla och det var liksom inte sådär nervöst. Kul att prata med andra mammor med jämngammla barn i samma område. Efter det ska vi på dagisavslutning YES det när ju rätt väder, eller inte. Fy sjutton. Var är sommaren?

Just nu ligger min lilla prins på sin favoritnalle och gosar i gymmet. På ett sätt är jag glad att han håller sig inom gymmet när han ålar runt. Vill inte att han ska riva i allt här hemma :P





Min busunge

Kalas

Kategori: Familjeliv

























Lite bilder från min lillasysters kalas idag. De hade fått en stuttsmatta idag. Hade glömt hur roligt det var att hoppa men ska hoppa lite mer när jag har mindre med publik. Har haft det trevligt iallafall. Nu ska vi mysa :)

Jag lever

Kategori: Familjeliv

Nu får man känna att man lever igen. Solen skiner och jag fick sovmorgon idag till halv nio. Vi ligger i soffan och slöar lite innan jag ska sätta fast att fixa här hemma. Städa och grejja sen ska jag göra oss klar för kalas klockan två. Måste till stan och handla något till födesledags "barnet" också. Min syster fyller 17 så ni kan ju säga grattis till henne HÄR. Har ni tråkigt då kan ni läsa hennes sjukdomshistoria för den är super intressant.

Annars gör vi nada. Jag har knäppt bilder på sittvagnen som vi nu haft i en vecka. Colin älskar den och han vill inte ha något annat. Det är lite jobbigt ibland att han bara är frammåtvänd men det är inte värre att gå med honom baklänges. Den rullar ju så bra att det i stort sett inte märks att man drar en vagn. Inte ens i uppförsbackar. I förrgår hittade jag en necesär på IKEA. 39 kr och perfekt storlek att få plats med ett stort paket vårservetter, blöjor, flaska mm. Det var metallstänger i den så den inte sjunker ihop. Det bästa var att det var samma färg som vagnen och lika dragkedjor. Den kan jag tipsa om. Sen fick det ett enormt fack i vagnen och två rätt stora på sidan i sufletten. Superskönt att slippa släpa runt på en skötväska. Ställer neccesären under vagnen.





Bästa köpet jag gjort på länge!

Igår provsmakade Colin gröt igen och han älskade det! De syns tydligt här:





Jag trodde helt klart att jag skulle ha en liten nyfödd länge. Att dom mest ligger och tittar. Colin var inte ens bebis i en månad. Nu är det full rulle. Tänk han har nu kunnat sitta själv i två månader ( han blir 5 om 1,5 vecka ). Han äter bra med sina smakisar, sitter fint i sin stol. Ålar sig fram till saker han vill ha. Pratar, tänder och släcker lampan, hjälper till att byta blöja ( lyfter på rumpan, håller i tvättlapp och drar upp nya blöjan mellan benen när man ska knäppa ). Han har ställt sig i krypställning 4 dagar i rad och snart går han i skolan. Vart tar all tid vägen? Han är ju inte jätte stor heller väger knappt 6 kg och är 54 lång, mitt lilla hjärta.

Min son

Kategori: Familjeliv









Trött

Kategori: Familjeliv

Åkte hem till pappa och städade bort de sista spåren av mig. Kom hem och kollade kvällens meny. Lövbiff med bakpotatis, hemmagjord romsås och sallad. Jätte gott ska det bli. Nu sitter vi och kollar f 1 kval och såsar. Är jätte hungrig men inte blir maten klar snabbare för det. Colin har somnat och skulle ha badat. Colin sitter nu mer tillsammans med oss och äter. Han vräkte i sig gröt idag, tyckte det var jätte gott. Det är bra att han gillar mat för flaskan blir mindre och mindre populär. Allt snurrar för jag är så trött. Vet inte varför. Måste sova ikapp för på måndag går jag på mitt schema. :)

Regnet bara öser ner

Kategori: Familjeliv

Fy sjutton vad tråkigt det är med regn. Det tar all motivation man har! Jag somnade efter tio minuter på filmen igår så vi ser nog den senare. Halv åtta vaknade vår lille prins så vi har lekt sedan dess. Har bara kollat en extragång i hårddisken att bilderna från kameran är där så nu blir det till att tömma kameran för att få plats med många nya bilder. Ska beställa album med men det blir lite senare. Ska börja beställa färdiga med bilderna i och text under så man får hem allt i samma. Kommer att bli dunderbra. Annars känner jag att det kommer bli fingeravtryck på bilder och man ska visa så ligger det bara i högar så ska man hitta en albumsort som alltid kommer att finnas för man vill ju inte ha olika bilder. Tar albumen slut måste man köpa alla nya och börja om. Nä det här blir toppen.

Igår fick Colin en barnstol så nu ska han sitta med oss när vi äter. Gissa hur den ser ut? Jo en sån här ful klassisk ikea stol. Han ska få en ny så fort som möjligt men 2500 kr är lite jobbigt att lägga på en stol just nu. Vill ju ha lite pengar till sommaren med :) Den ska bort så fort som möjligt iallafall.

Idag ska jag bara ta det lugnt göra lite småsaker och springa ner på stan. Min lilla lillasyster fyller ju 17 år imorgon. Plöttsligt börjar jag fundera har jag en storesyster? Hon växer om mig och det känns som om hon växer ikapp. Vi ska iallafall handla present och sen vet jag inte vad vi gör.



Hittade den här bilden och tänker Eh, den här tjockisen är väl inte jag? Näe jag har nog inte tagit studenten. Kanske jag får vara med nästa år?





Ge mig picknickväder!

Hur smart kan man va?

Kategori: Familjeliv

Gick hemma och plockade och skulle precis till att diska. Då ringde mamma. Jaha tänkte jag. Att hon ringer idag då vi sågs ju igår. Jag: Hej.. Mamma: Ja nu är jag snart framme är i Tönnebro, hos dig om 30 min. WHAT?! Ja vi skulle ju på studentfirande, Colin sov och jag såg ut som en... Ja så det var bara att slänga på sig nåt och dra på lite smink håret stod åt alla håll. Colin fick med nya kläder och Ville sig en kiss innan vi åkte hem till Elin. Grattis till studenten Elin! Hade supertrevligt där. Mycket gott att äta och massvis med människor, kända som okända. Tänk att fast man inte umgåtts såhär på massor med år så känner man endå sig så hemma med alla runt omkring. Tänk vad roligt vi haft hela vår uppväxt och sedan glidit ifrån varandra. Det känns så sorgligt. Hoppas verkligen att vi kan ta upp kontakten igen jag och Emma.

Det är massor med studenter som tutar, skriker, sjunger och har det trevligt här utanför. Vet ni? Jag störs inte för 5 öre. Det gör mig lycklig att se lyckliga människor. Jag kan känna mig lite ledsen därimot. Jag tänker tillbaka till skoltiden. Varför var jag inte med på studentkryssning, barrunda, vattenkrig, brännboll och åka flak? Jag har alltid gått på säkra kort bara varit med sånna personer som känts säkert. Jag gjorde exakt lika som en annan person som jag höll mig till hela skoltiden. Nu känns det bortkastat och det kändes inte rätt att säga nej till allt det där då heller. Varför gjorde jag inte det jag själv ville? Nu har jag inte kontakt alls med personen och kommer aldrig att ha. Jag saknar Sofia som jag har haft så roligt med i skolan. Att först umgås varje dag till en gång i halvåret får mig lite att dra av mig mitt eget hår. Hoppas vi hinner ses snart!

Det om detta. Nu ska vi se film och myyysa!

Svar till anonym:
Jag hittade badkaret HÄR

Kolla vad smart

Kategori: Familjeliv

Eftersom vi har valt att ha tvättmaskin istället för badkar så tycker man att det kommer bli tråkigt för Colin sen att bara plaska i den lilla ikeabadbaljan. Men nu såg jag på en hemsida att man kunde köpa större ihopfällbara badkar. Typ som ett tvättsäck. Det kommer definitivt inhadlas senare om vi inte hittar bättre alternativ :D

Rubrik

Kategori: Familjeliv

Nyss kom min fina sambo hem med bakelser. Nu ska det fikas av till lite F1 på tvn. Mys i det här fula vädret. Vi kryddar det med lite kärlek och omtanke så blir dagen bra iallafall. Efter fikat ska jag ta och sätta lite fart. Städa, diska plocka och göra viktiga saker sen ska jag kanske belöna mig själv med en solning och en dusch. Så ser min dag ut. Har så mycket att göra. Blir nog några promenader till med Ville också. Imorgon får jag väl ta och promenera hem till pappa och städa mit fd rum det är inte så fint där och de ska ha kalas för min syster där på Söndag. Aja nu ska jag hugga in :D

Bilder

Kategori: Familjeliv

Ja igår kväll tänkte jag att det blir till att skriva här i bloggen idag för jag har så mycket att skriva. Kul att man inte kommer ihåg vad man ska skriva då. Haha, skönt att det kanske blir ett kort inlägg nu då. Igår åkte vi iallafall till Jonas och det var trevligt och mycket gott fick vi att äta. När jag kom hem hade Christian gjort köttfärsbiffar i majonäs senapssås med pressad potatis, himmelriket? Javisst! Vi mös framför en dunderbra komedi och kniven mot strupen. Passade bra efter en lång dag. Bilder från igår:





Min lillebror David



Min lillasyster Jessica



Min alltid lika glada son

Idag vaknade vi nio, det behövdes. Gjorde oss klar och min farfar hämtade mig och Ville. Han blev frissad och vi åt frukost på IKEA, herre gud vilken fest. Tips från min frukost på ikea 10 kr och prinsessbakelse 5 kr kaffe till det som är GRATIS! Köpte en barnstol så att Colin kan sitta med oss när vi äter. Det är på tiden eftersom han numera ligger och tuggar nere på golvet när vi äter. Han gör lika oss, supersött.





Han blev så sommarfin min lilla söta hund. Han är hos oss ett tag nu. Han kanske går över till min farfar sen så han slipper vara ensam :)

Du vackra

Kategori: Familjeliv

Vi klev upp tidigt idag. Eller kvart i sju sådär. Jätte skönt för vi ska iväg till söderhamn idag på Jonas student. För exakt två år sen satt man på champangefrukost då. Saknar man ju inte lite. Ska se om Colin vill sova en stund så att jag kan gå ut med Ville och ta en snabbis i solariet. Vore inte fel att få lite färg när jag ska ha vitt linne idag, iallafall jag känner mig som en ny människa när jag varit där 15 min.

Ska ta och duscha sen och fixa iordning mig för dagens bravader. Ska bli kul att komma ut på en utflykt sådär. Mycket man ska packa ihop och så men det går bra :) Jag hade kunnat lämna kvar Colin hemma men vadå? Jag släpar med honom på allt. Jag vill inte göra någonting utan honom. Att Christian sen vill vara hemma gör inget heller. Vi ses ju när vi kommer hem :D

Igår var vi och shoppade som sagt. Jag handlade till mig själv: Ett linne och två nagellack. Till Colin: Ett par jens shorts tips till alla mammor med spinkiga barn, på Kappahl finns det jeansshorts man kan spänna in i sidan toppen för Colin tappar ju alla andra byxor, två t-shirt bodysar, en t-shirt och ett par grå short. Han fick också solspray tips till alla! Cubus har 25% på alla solprodukter Han fick nå märkeskläder från seafun av pappa också. Christian köpte ett par jeans som jag totaldissar. Jag försöker starkt få honom att byta dom.





Lite av shoppingen..

Igår fick jag mail av en i föräldragruppen att vi och likaså alla andra var ditbjudna på måndag. Trevligt med folk som har initiativförmåga, jätte roligt. Vi är på!



Tiden går så snabbt och här sitter han vårat lilla <3 ljuset i våra liv, det vackraste barnet på jorden. Han blev vår lilla Colin.

Familjedag

Kategori: Familjeliv

Inatt vaknade mitt minsta <3 03.30 och tyckte livet lekte. Fick lite mat men somnade inte om. En halvtimme låg han såhär: HEJ EJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ EEEEEEEEJ.... Supergulligt men inte mitt i natten. tillslut somnade han med halva kroppen i vår säng och hälften i hans och jag somnade nog om innan honom. Sju ringde klockan och jag trodde att jag skulle dö. Samtidigt som bemanningen på sjukhuset ringde = Inte snällt dom hade ju ringt flera gånger igår redan. Dom måste vara tröga. Slapp jobba på sommaro idag lovade att göra det om dom ringde idag. Därför kunde jag inte jobba på stroke men dom ringde endå tre gånger och frågade? Aja..

Klev upp kvart över sju och gjorde mig klar. Tog en runda med Ville och väckte Colin. Han hann kissa ner hela skötbordet bara för att vi hade typ -5 min på oss att komma iväg till bussen, vi hann. Var på skolavslutning och fick tårta i klassrummet efteråt. Följde med dom hem en stund och sen åkte jag buss till stan. Träffade pappa och sa hej. Sprang hem och kissade och hämtade mitt största <3. Vi gick 4 timmar på stan. Åt god mat och shoppade lite. Superkul men jag var inte riktigt nöjd över hans shopping vi tänker liksom inte lika. Han kör på säkra kort medans jag gillar något helt annat. Sa hej till Johanna och Eric med :)

Tog en promenad med Ville och nu sitter jag och vilar benen i soffan. Ska äta matlådor idag och bara vila känner jag! Imorgon är det student och funderar ärligt att lägga mig ute och sola ett par timmar innan om det är fint imorgon. Kanske lägger ut ny bild på Colin och vagnen sen vem vet ;D

Hemma igen

Kategori: Familjeliv

Har sålt cykeln!

Gjorde oss klara vid kvart över nio. Då satte grannarna igång och bråkade,kul. Mötte Gabbi och Minna i trappen och vi stod och lyssnade ett tag. Herre gud vad dom skrek. Har kommit överrens med andra grannar nu att säga till att vi inte vill ha det så och att vi kommer ringa störningsjouren härdan efter. Jag vill inte att Colin ska höra bråk var och varannan dag i sitt rum då de skriker, bråkar och svär. Vi varken bråkar eller svär och det känns inte okej. De väckte även lillpojken ovanpå. Mötte Tess och Felicia. Vi gick lite och sen gick hem igen för att ta emot Ville, nu är han hemma! Gick till stan igen och vad ser jag jo min stulna moped  med en fet gubbe på. Åh vi gick och åt en scones och smoothie när vi träffade bajs Malin och en kille. Vi hängde på dom till boulongern en stund. Sen gick vi hem.

Tog en promenad med Ville och sen kom tjejen som köpte cykeln ÄNTLIGEN! Hon blev nöjd också jag. Cyklade efter det som en dåre till jobbet där jag och Sofie har flummat runt massor. Har haft jätte roligt. Väl hemma var det tomt bara Ville. Vi tog en promenad och vist har grannarna fest skit tråkigt att dom ska hålla på så och inte fråga oss med barn först? Dom kan väl vara hos någon annan som inte bor med tre barnfamiljer vägg i vägg? De idioterna jag skrev om imorse hade ju sparkat söder trapphusdörren och sölat öl. TRO INTE ATT NI KOMMER UNDAN ERA UNG J... Sabba sådär.

Crille och Colin har varit i bomhus idag när jag jobbat. Nu ska jag duscha och soova!



Grannar..

Kategori: Familjeliv

Vi har många underbara grannar i mitt hus. Det är toppen att vi har två barnfamiljer, Gabbi med Minna och Alvin som är två månader yngre än Colin med hans familj. Sen bor det lite ungommar utan huvud. En vägg i vägg som skriker och svär och bråkar som alla grannar hör tydligt iallafall på mitt plat och nummer två. Det låter som hon står i Colins rum. Fortsätter de så när han ska sova där inne så kommer jag att säga till dom. Slutar de inte så ringer jag störningsjouren för jag vill inte att min son ska höra sånt fler än 1 gång om dagen. Bor lite blandat folk och lite mer yngligar. Inatt var det nå pajjaser som smällde i trapphusdörren inte en gång utan flera både jag och Colin vaknade och trodde att Gabbis balkong rammlade ner. Så elakt att göra sådär tycker jag. Kan inte dom bara flytta så det kommer hit mer trevligt folk och familjer framför allt. En massa ungdomar som gapar i trappen och sånt tål inte jag. Känner mig som en gammal kärring men vadå? Det stressar ju dom små barnen också? Jag är 20 år för den som undrar.. Hmmm

Idag ska vi träffa Tess & Felicia. Ska bli roligt. Antar att vi går ut i det fina vädret. Efter det kommer Ville hem och ska vara hemma till Fredag då han ska klippa sig och få följa med till Huddik igen att springa av sig ( hemma för honom ). Ska bli sköt att få ha honom hemma lite. Efter det kommer en tjej och tittar på Cykeln sen ska jag springa tilll jobbet. En lång dag med mycket att göra men det är kul.

Om vi vaknar tidigt imorgon ska vi gå till Andersberg och kolla på kusin Alices avslutning. Sen på torsdag ska vi åka till söderhamn med Jessica och David ( hälften av mina syskon ) med pappas familj till min systers pojkväns utspark och kolla lite i söderhamn. Han som gjort min design. På fredag ska Ville klippa sig.

Mycket att göra men roligt. Nu blev det ett långt inlägg men jag skulle kunna skriva en mil lång text bara sådär. Nu ska jag vänta på att mitt troll vaknar och ta oss ut i finvädret med finvagnen :D



5 dagar gammal mitt lilla russin <3

Ny vagn!

Kategori: Familjeliv

Nu har vagnen kommit! Supernöjd och har redan kört runt med den. Älskar den. Det går till och med att dra den upp för trappen när han ligger i. Annars har jag jobbat och varit med Johanna och hälsat på mina kusiner och faster. Nu blir det bara mys med familjen. Skriver mer imorgon och lägger upp bilder.

Colin

Kategori: Familjeliv

Nu ska jag se om jag får gå och lägga mig. Är trött och ska upp tidigt imorgon, börjar kvart i sju. Alltid lika kul inte. Inte min favorit att jobba dag. Duschar och städ är liksom inte min grejj känner jag. Efter det ska jag träffa Johanna och vi ska nog hem till min faster och mina kusiner en sväng.

På tisdag ska jag äntligen träffa Tess och Felicia jag saknar dom, de har varit på semester i en evighet. Efter det ska jag jobba kväll.

Colin har sovit hela eftermiddagen så nu är han superpigg. Han har suttit i sängen och tittat på mig när jag vikt tvätt. Så söt är han när han sitter. Han gillar att tända och släcka taklamporna, vet exakt hur man ska göra så han fixar allt själv om man stannar bredvid lysknappen. När vi äter så sitter / ligger han och tuggar han med, precis lika mamma och pappa. Det märks att han lär sig utav att titta på oss.



Colin tre dagar



Colin 4 månader

Mycket händer på liten tid, har han varit sådär liten?

Slödag

Kategori: Familjeliv

Har ju som sagt jobbat natt och det gick bra. Fick sova till halv ett idag så jag är nöjd med den sömn jag fick. Har bara ätit lite matrester och kollat motogp tillsammans med familjen. Eftersom det är tråkväder så ska vi kolla på lost och äta glass med chokladsås och strössel och bara njuta av varandra idag. Kanske blir en liten promenad senare så att man inte blir helt slut till kvällen. Såhär första nattjobbet på länge så mår jag lite illa idag och har ont i skallen pga vädret ush.

Colin gör lite gymnastik här i soffan och Christian duschar.

Nattvak

Kategori: Familjeliv

Sitter som sagt vak. Det är lugnt och jag har inte så mycket att göra. Längtar efter att få pussa på colin och krypa ner i min älskades famn när jag kommer hem. Hoppas dom sover. Det visade sig att bussen hem inte går förns 50 efter jag slutat så är hemma halv nio:(

Promenad

Kategori: Familjeliv

Hela familjen tog en promenad till willys, efter det lämnade vi maten hemma och gick till stan. Kollade runt lite och avslutade med en mjukglass. Handlade lite till på vägen hem och Colin sov nästan hela tiden. Skönt för honom. Nu är vi hemma och gör inte mycket. Christian är i tvättstugan och jag sitter här. Funderar på hur jag ska göra med middagen. Äta en eller två gånger innan jag åker till jobbet. Det blir nog en. Ska diskutera med min boss snart ;)

Känner mig så stolt när jag är ute och går med familjen. Jag är så lycklig att jag har mina grabbar, jag har allt!

En morgon

Kategori: Familjeliv

Tack för sovmorgonen min älskade son, fick sova till halv tio!

Nu har vi klätt på oss och smörjt in hela pojken i solskyddsfaktor. Igår kväll såg vi it´s complicated. Den var bra! Rolig och det kändes inte som att man sett den förr :D Nu är mtv på och vi ska göra lite frukost till alla tre. Efter det kanske vi går ut och äter en glass i solen. Skulle inte vara fel. Hälst skulle jag ligga och pressa men vill inte göra det själv. Inatt ska jag jobba. Lite tråkigt att jag inte har någon dator då. Det kommer gå skitsegt men det är väl värt pengarna som sagt. Mina grabbar sover ju endå.

Myskväll

Kategori: Familjeliv

Gick och handlade thaimat och lite nötter. Nu är det myskväll. Ska kolla filmer och bara mysa. Colin gjorde kväll tidigt så det är bara vi två vakna. Imorgon ska jag ut på promenad, en lång en. Någon som ska med? Ha en fortsatt trevlig kväll:)

Trött

Kategori: Familjeliv

Det var väldigt tröttsamt att sitta och stirra i ett mörklaggt rum höll på att somna till många gånger, satt i nio timmar vak. Imorgon natt ska jag med sitta ( om personen inte dör ). Nu är jag iallafall hemma. Möttes av två av mina söta grabbar. Har myst och kollat på arga snickaren. Christian ska ut och spela frispey snart. Efter det ska vi handla thaimat och nåt gott. Tillbringa resten av kvällen i soffan med mysbyxor.

Har inte så mycket att skriva är verkligen jätte trött. Imorgon natt ska jag jobba vak sen på måndag jobba dag och tisdag jobba kväll. Ska jobba mycket den här sommaren, tacka ja till det mesta utöver mitt schema. Har ju mål att kunna spara undan pengar till en resa till Singapore för oss tre sen körkort och att hitta på lite roligt i sommar. Kommer ju förståss inte ha råd med allt men endå spara så mycket som möjligt och framför allt jobba så man får pengar. Varenda dag extra ger ju liksom mer. Det kommer bli en toppensommar känner jag på mig.

Colin har provat sin hoppgunga idag. Han var lite hungrig och bajsnödig men han roade sig, tyckte det var kuligt!

Vattenskada?

Kategori: Familjeliv

Duscha nyss och såg något grönt bakom själva stången. Möjligtvis en vattenskada? Måste fråga christian.. Just nu sitter jag halvblöt på toan och mobilsurfar lite. Måste göra mig klar för sängen nu. Börjar ju sju där borta i skogen måste gå 20 i 6 imorgon. Jag kommer vara DÖD. Men mobilbloggar kanske lite från jobbet imorgon. Godnatt;-)

Ny design

Kategori: Familjeliv

Här är jag ute och roar mig hela dagen och får ny design bara sådär utan att ens bett om det. Tack Jonas så jätte mycket.

Idag har jag hunnit gjort massor. Dagen började klockan sju klädde på mig och sprang till fem över halvbussen. Kom hem till pappa innan dom kommit upp ur sängen. Bestämde mig för att låna lillasyster Jessica eftersom David skulle på avslutningsmys med dagis så blev det bara stortjejen. Cyklade hem min cykel och handlade lite på vägen. Pannkakor med chokladsås som var ett önskemål från Jessica. Väl hemma började jag diska och fixa lite så kom hon vid nio. Gabbi och Minna kom över och vi fixade det sista. Tog oss ut i parken på baksidan för att fånga lite sol. Nä då blev det ju iskallt/superhett om vartannat så man fick ingen färg idag. Satt där och åt till tolv och mös. Tjejerna kom inte allt för mycket överens men det är väl så tjejer är.

Vid tolv ringde tjejen som skulle köpa cykeln. Hon kom och tyckte den såg liten ut. Ja alla "sportigare" cyklar är sådär i storleken och jag hade ju sadeln på lägsta ( eftersom jag knappt når till tramporna då heller ). Hon köpte den inte. Skiiit!! Nu är det bara att hoppas att någon annan vill köpa den då.. Vi tog in alla saker och böt blöja/kläder och det bar iväg till konsum söder. Väl där kom jag på att jag glömt plånboken och Colins mat hemma. Jag lämnade alla och sprang fram och tillbaka hem. När jag kom tillbaka gick vi alla till Ö & B och handlade lite smått skit men barnen blev lyckliga. Colin sov. På vägen hem svängde vi in till Johanna och tog ett glas saft lite snabbt innan hon hängde med oss hem. Saritha och David hämtade Jessica och jag & co gick till mocca för en kaffe ( ovanligt att jag är där liksom ). Satt och pratade i timmar innan vi handlade och gick hem. Hemma hann jag inte in innan Crille kom och vi hängde med honom till stationen där Colins farmor var. Hon är nämligen på väg till Stockholm nu. Gissa om jag är AVIS! Mös med henne en timme och Colin var superlycklig att träffa sin farmor, såklart!

Idag har Colin fått en hoppgunga känner att han kommer att älska den! Nu är Mike här och spelar spel med Christian och Colin ska få bada snart. Blir till att laga lite mat och sen sova. Imorgon ska jag jobba vak. Kul att man tackar ja innan man vet vart det ligger. Någonstans i skogen dit det inte går bussar, jag börjar 07 ojjj ojj..



Min bejbis som är en riktigt stor kille snart :)

Trött bebbe

Kategori: Familjeliv

Min bebis ligger och sover och jag känner mig jätte rastlös. Ska ta och diska för att sen lägga mig och sova. Ska ju upp tidigt imorgon. Ska försöka få tag på pappa för jag vill ju verkligen träffa mina syskon imorgon. Har ringt non stop sen 16 i eftermiddags ingen som svarar på tre telefoner :( Vi blir troligtvis ute i vår park bara för att kunna ligga och sola och mysa. Vid lunch ska tjejen hämta cykeln och sen ska vi träffa Johanna vid tre.

På fredag tror jag att jag ska gå hem till pappa och städa det sista sen ska jag nog låna gräsmattan och sola mig lite till. OM det är fint. Hoppas jag kan hitta på något kul med min sambo med. Det visar sig.

Jag skulle kunna sitta och skriva i flera timmar men det blir inge kul att läsa. Hoppas vagnen kommer snart jag längtar något så grymt efter min lille sons vrålåk! Han kommer bli tuffast i stan det kan jag lova er. Ska ta lite modellbilder nu med till hans portfolio med. Passa på när det är fint väder och sådär. Mitt vackra barn!

Sol

Kategori: Familjeliv

Idag har det varit en helt ok dag som jag tidigare skrivit. Imorgon ska jag pallra mig iväg på picknick. Ingen svarar hemma hos pappa så jag vet inte om de ska med imorgon, hoppas. Har iallafall fått min cykel såld till en tjej. Hon ska komma och hämta den imorgon. Erbjöd mig att köra hem den till mig nu eftersom hon inte hittade i stan. Skönt att bli av med den. Bara man börjar ta tag i en sak så följer allt annat på. Känns bara toppen nu. Det enda problemet i mitt liv just nu är att jag har sån bullmage, haha men den ska väck. Det hjälpte ju inte att Christian kom hem med maxmat idag heller, gott var det iallafall.

Nu på eftermiddagen har jag inte gjort mycket bara slöat och pratat med den där tjejen. Har sorterat lite papper och fyllt i Colins böcker. Passade på att städa skötväskan med. Nu är allt i sin ordning. Ska gå till willys om någon timme. Handla lite till imorgon. Imorgon bitti hinner jag inte för då ska jag ju hämta cykeln. 

 

Bilden tog jag idag. han är så söt min "lilla pojk". Träffade grannpojken som är två månader yngre. Så miniliten typ nyfödd kändes det som. Hur söt som hälst. Dom kommer säkert bli jätte bra kompisar sen. Tycker det är jätte roligt att ha barn i samma trapp som man kan umgås med och Colin lära känna. Imorgon åker dagispappren in :)

P A N I K

Kategori: Familjeliv

Ringde barnens hus när de öppnade och hörde om vagnen. De hade ingen hemma ( inte otippat ) sen sa de att den hade gått ur sortimentet så det inte gick att beställa. Allt bara föll i mig, fick panik. Tråkigt tänkte jag och sådär. Raggade med grannen till babyproffsen för att höra om leveranstid ungefär på scootern. Då kollade hon och dom kunde beställa Emmaljungan i grönt! Superskönt. Nu är den beställd och de ringer så fort de fått den och monterat den. Jätte glad.

Christian gick hem och jag gick till södertull. Mötte massor med trevliga mammor men framför allt tre stycken mammor och en pappa. En ung tjej med en pojk och ett par som vi låg på bb med och en till tjej jag gick föräldragruppen med. Vi pratade på och fick faktiskt väldigt bra kontakt. Sen var det 4 till mammor men dom aggerade mjölkkossa och deras barn var liksom inte med. Dom var i mammas ålder också så det är prakt exempel på sånna jag inte skulle umgås med på fritiden. Man fick liksom dra ut orden ur dom. Pratade om allt möjligt och fikade. Colin höll låda för alla barn pratade med allihop och gav ifrån sig massor med glädjeskrik, härlig. Lilltjejen som föddes någon dag innan Colin kunde också sitta själv och var med och superså lika så de andra barnen såklart!

När jag kom hem åkte pappan iväg. Han ska till bomhus och umgås lite ikväll. Det blir trevligt för honom. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. Nu kom jag på föresten. Handla och fixa till picknicken imorgon. Colin ligger och leker. Kanske jag ska gå till pappa för vet ni? Jag har fått ett mail av en tjej att hon vill köpa min cykel. Ska ringa henne snart:D





Sötnos

Colin

Kategori: Familjeliv

Idag ska jag ringa barnens hus. Om en timme sådär. Höra om dom har vagnen på lager om inte hur lång leveranstid. Efter det ska jag gå ner till babyproffsen och höra om samma sak. Sen köper jag den där den finns eller där det är kortast leveranstid. Jag räknar förståss inte att den ska finnas inne eftersom det är en rätt udda färg, men jag vill ha den. Annars har vi vaknat sju. Upp och fixat iordning pojken och efter frukosten somnade han. Jag ska väl dricka min shake så jag är mätt innan Christian ska upp och göra god frukost till sig. Inte lika jobbigt då. Men han äter också shake ibland men inte samma sort som mig då. Han äter för att bli större jag mindre. Efter det ska jag platta håret, diska och plocka lite. Som vanligt.

 Ja fixa vagn och halv två är det föräldragrupp. Första gången och har inga förhoppningar. Önskar att det fanns någon i min ålder med som jag kunde bli tjenis med. Genom att ha börjat umgås med Gabbi och Tess hittar man nya folk hela tiden vilket jag tycker är superskoj.

Imorgon blir det nog en toppendag. Ska gå till pappa och fråga om jag får ha Jessica och David här över dagen ( två av mina småsyskon ). Då kan han lämna dom här på vägen till jobbet. Vi ska gå till boulongern och leka hela dagen tillsammans med Gabbi och Minna. På eftermiddagen ska jag träffa Johanna en sväng. Blir en bra dag. Som alla andra. I helgen ska jag bara umgås med familjen tänkte jag. Hitta på något kanske. Ska ta lite nya bilder idag med så det blir lite nytt här i bloggen. Eftersom jag inte har någon egen dator så tycker man oftast att det blir lite krångligt att lägga in bilder flera gånger om dagen som tidigare.

Ha en bra dag för det ska jag :)

Ny vagn

Kategori: Familjeliv


Det blir till att köpa en ny vagn imorgon iallafall beställa om den inte finns inne. Det är ju lite speciell färg så de har säkert inte den i butikerna. Det var på barnens hus jag såg den i grönt från början men de har bytt ut den till en annan färg. Alla färger är ju superfina speciellt den i vitt skinn. Nu är det ju så att jag fastnade för den gröna och älskade den. Ska inte ändra på det för då ångrar jag nog mig.

Nu är det lost sen sängen!

Vad tänker jag med?

Kategori: Familjeliv

Idag gick jag och Tess till fjällbacken med barnen. Efter det var jag hem en sväng och tog en runda på stan med älsk. Gick till babyproffsen och planerade lite. Fick såklart punka. När jag stod vid vagnen vi ska köpa gick det upp för mig. Vad tänker jag med igentligen. Här går jag och väntar på att det ska bli nästa månad för att köpa vagnen när jag igentligen kan köpa den redan idag och min cykel blir såld så att jag har ett par hundrigar över i nödfall. Det enda jag tänkt är dator den här månaden och vagn nästa. Varför inte prioritera min son. Åh, så nu hoppas jag verkligen att någon köper den så att jag kan beställa vagnen för är trött på det här med punka nu.

= 0 Vuxenpoäng till mig idag

Snor

Kategori: Familjeliv

Idag är jag inte bara hes utan har massvis med snor i min näsa med. Mitt huvud håller på att sprängas. Skit har glömmt att logga in på msn. Nu har jag gjort det och pratar med Tess. Vi ska nämligen göra sällskap för att handla vårservetter idag. Jag hatar när snoret kokar så åker det upp och ner hur mycket man än snyter sig så man vill inte andas genom näsan. Annars så vet jag inte vad jag ska göra idag faktiskt. Hoppas att någon vill köpa min cykel kanske :P