Sandra - Colins mamma

Irish

Kategori: Familjeliv

Det blir ingen utgång för mig idag. Min kropp strejkar totalt. istället myser jag med min sambo som gjort irish coffie. Laddar för min lediga dag imorgon.

Familjen zip

Kategori: Familjeliv

Numer kan vi kalla oss familjen zip, alla tre sitter i en varsin och kollar film. Ikväll hade jag planer på utgång men förkylningen gör nog att jag blir hemma.

Ziperall

Kategori: Familjeliv

Fick ett mail förra veckan att det skulle öppna en ziperallbutik i Gävle idag. Jag hade självklart tänkt att skriva om det men så många andra hade gjort snygga bilder och sånt. Det kan inte jag samtidigt som jag inte haft tillgång till dator. Nu har jag köat i drygt en timme utomhus i regn. Jag fick ingen gratis och inga hörlurar eftersom jag stod på plats 61 alla före mig fick. Dock fick jag hälsa på min lillasyster som numer arbetar i butiken. Massor med fint hade dem iallafall. Jag sitter faktiskt och myser i min "lilla" blå just nu. Undra om jag kan få hoppa över kostymen och jobba i den här imorgon istället.

Imorse var jag sen, Colin sov länge och vägrade äta något till frukost. När vi väl var påväg hittade jag inte mina skor. Frågade Colin om han hade gömt dom, Ja svarade han stolt.  Men vardå frågade jag i frustration. Grannen har tagit dom! Svarar han. Jahapp. Leta exakt överallt men hittar endå inte mina skor. Helt knäppt att en liten tvååring kan hitta på sånna bus. Jag fick jobba i ett par skor jag sparat för att få rabatt på stadium med massor med hål i. Pinsamt, man ska ju endå vara rätt så städad i klädseln på jobbet. Hoppas han plockar fram dom till imorgon.

Aj, aj, aaajj!

Kategori: Familjeliv

Idag har jag riktigt ont i halsen. Hoppas verkligen att det hinner gå över tills jag kommer till jobbet. Vilket det inte kommer göra känner jag nu en halvtimme efter jag skivit den meningen. Kanske är bäst att göra ett halsprov trökigt att vänta tills på måndag annars. Jag har inte tid att vara sjuk nu. Colin har varit ledsen inatt också och klagat på halsen. Riktigt trist alltså.

Ja jag bjuder väl på en liten bild på mina barn då. Söta som få <3

Lelle

Kategori: Familjeliv

Colin dricker välling varje kväll och oftast på mornarna. Till nu har han druckit sempers 1årsvälling men eftersom han inte blir mätt på den har vi köpt den för 2år. Men när man är två år så får man inte gilla den vanliga hederliga vällingsmaken utan då ska man proppa i en massa knepiga smak kombinationer. Jag hittar ingen välling för tvååringar utan extra smak i. Colin gillar den inte. Mamma andra lelle bättre säger han. Sånt där kan göra mig så förbannad då blir det ju socker och skit också. 
                                                          
                                                                     Colins betyg blir alltså: Äkligt!

Liten

Kategori: Familjeliv

En mini Colin 3 dagar ung.

Igelkotte

Kategori: Familjeliv

Mötte min granne Gabbi när jag gick hem från affären nu ikväll. Vi försökte få en liten igelkotte att springa till parken men den rulla bara ihop sig till en boll och gömde sig. Stackars liten som inte hitta hem. Inte så konstigt när all centrala Gävles grönska skördas. Nu har jag iallafall kommit hem med ett dåligt samvete. Kollar på bigbrother, som alla andra kvällar och hoppas att jag får sova hela natten för imorgon blir det full rulle.

Idag har vi blåst upp hundrafemtio ballonger och pyntat fint i butiken. Vi firar nämligen 50 års jubileum imorgon, fredag och lördag. Grattis till oss, inne på fjärde generationen nu så kom in och fynda massor med fina kläder. Det är sån synd att pappa inte kan vara med bara, han skulle också fyllt femtio om ett par månader.

Efter jobbet hängde min lillasyster med hem till oss på thaimat. Lite vardagslyx sådär men det var hon värd. Colin blev superglad att få träffa moster fia.

Cool in

Kategori: Familjeliv

Såhär söt blir man om man klär på sig själv. Mammas lilla söt Colin

Te och BB

Kategori: Familjeliv

Ligger nerbäddad och dricker te. Den här veckan är det olagligt att vara sjuk.

Rullar

Kategori: Familjeliv

Dagarna rullar på som vanligt. Vakna, frukost, kläder, tänder, förskola, jobb, äta och sen sova. Jag har själv dåliga minnen av att pappa alltid jobbade. Nu gör jag lika mot Colin. Så fort jag är i hallen säger han: Hej då mamma, jobba. Som tur är  har han inte så långa dagar på förskolan, 9-14. Kommer jag in på utbildningen vet jag iallafall att jag inte kommer behöva jobba så långa dagar något mer och får träffa min älskade son mycket mer. Babbel, hoppas alla haft en bra dag.

Nu ska jag plugga lite, det är just därför jag fått låna sambons dator.

PAJ

Kategori: Familjeliv

Min dator är trasig och bloggappen vill inte samarbeta med mig. Blir nog lite tunt på inlägg nu.

Civilkurage

Kategori: Familjeliv

Idag börjar det ett nytt program på tv som handlar om civilkurage på bar gärning. Det är något jag skulle vilja ha mer av, som min pappa. Han är en hjälte. En dag i oktober 2008 slog ett par bankrånare in en ruta på nordeabanken här i Gävle. När de kom ut igen sprang pappa fram till bankrånarna och sparkade omkull mopeden de åkte på och tröck upp dem mot väggen. Efter det blev han nominerad till civilkuragepriset i efterlyst och belönad  av Gävlepolisen. Här är en bild därifrån. Pajasen bredvid snodde åt sig upmärksamheten genom att stå bredvid, titta på och säga: Det här kommer gå bra.
             
En eftermiddag ett år tidigare upplevde jag bristen på civilkurage. Jag fick vattenplaning med min moped mitt istan, mitt emellan två busshållsplatser vid min skola. Där låg jag mitt i vägen. Ingen klev ur bilarna och hjälpte mig, minst 50 st stod och vänta på bussarna utan att ens komma fram. Eftersom jag fått en spricka i skulderbladet kom jag inte upp själv. Efter en stund fick jag panik då en brandbil kom, men den kom ju till mig. Tack gud, två brandbilar, en ambulans, en akutbil och en polisbil kom tillslut. Tur att pappa hann komma och åka med i ambulansen, men han skrattade bara åt mig. Åh jag saknar dig pappa ♥
        
        
I lördags fick jag iallafall testa på mitt eget civilkurage. Jag har fem minuters gångavstånd till mitt jobb. När jag gått några meter så ligger det en tjej på gatan, en person med bil har stannat och lagt en filt över henne. Jag går fram för att fråga om de behöver hjälp men då kom ambulansen så då gick jag. Vet ju själv hur det känns att ligga där. Gick vidare och fentio meter ifrån ligger en äldre man på vägen, precis som att han vickat med cykeln helt orörlig. Jag springer fram och en person svänger av med bilen och kliver ut. Då kommer en kille från tjejens ambulans jag frågar om de behöver hjälp men han kollar pulsen och säger njae.. Det tog säkert en kvart innan hans ambulans kom. Helt sjukt, stackars människa (även om han inte levde) att ligga mitt i stan där alla åker förbi och glor.

Jag önskar att jag kunde gjort mer men är endå glad att jag frågade om de behövde hjälp istället för att ställa mig bredvid och stirra eller bara gå förbi.

Det ska bli spännande att se hur folk reagerar ikväll, jag beundrar alla som har gott civilkurage.

Mina nya naglar

Kategori: Familjeliv

Naglarna jag gjorde i Fredags.

Bantningspiller

Kategori: Familjeliv


De här dyra pillren köpte jag i ihopp om att bli lite smalare runt midjan. Började först att strunta i sötsaker och äta tabletterna. Gick upp i vikt, bara för att så började med nutrilett diet och kombinerade med tabletterna, Då stannade jag i vikt men gick inte ner. Då slutade jag med tabletterna och fortsatte med nutrilett, då gick jag ner. VÄRDELÖST

Ny vecka

Kategori: Familjeliv

Ja nu var det ny vecka igen. Är jätteglad över att dagarna går så snabbt och att sommaren snart är här. Colin ligger i soffan och äter en piggelin. Han äter och dricker knappt någoting, hoppas han mår bättre imorgon för det är inge roligt med sjuka barn. Nu ska jag äta lite frulle och måla på mig ett ansikte. Det blir en heldag på jobbet idag.

Min lilla sjukling igår, helt utslagen. Han vägrade ha pjamas eller mysbrallor han vill bara ha jeans. Det gillas starkt av mig, det är bland det fulaste jag vet. Jag skulle aldrig gå utanför dörren med sånna på, ser så ovårdat och fult ut.

Våffeldagen

Kategori: Familjeliv


Har ni ätit våfflor idag?

Sjukstuga

Kategori: Familjeliv


Här hemma är det sjukstuga. Riktigt tråkigt men har gett Colin alvedon så hoppas att den gör sitt så vi kommer ut lite endå. Sitter just nu i soffan med Colin och tittat på nicke nyfiken. Vi var och hyrde film igår och han skulle självklart låna en egen. I birst på annat så lägger jag in en bild från den dagen våren kom på riktigt förra året. Kommer ihåg det så tydligt eftersom Colin blev intervjuad av tv4 då.

Världens sötaste kollega

Kategori: Familjeliv



Världens sötaste Ville är ofta med oss i butiken på dagarna-

Lite sömn

Kategori: Familjeliv

Ja då har man sovit bara fyra timmar inatt. Kom hem klockan tre och Colin vaknade sju. Jag hade riktig tur på kvällen. Skickade iväg och ville boka första bästa nageltid. Eftersom mina var en halvmeter långa. Tänkte mig en tid nästa vecka men redan två minuter efter fick jag tid. De blev så fina med massor av glitter. Idag är det inte så varmt ut och det ligger regn i luften. Tråkigt när jag jobbar halvdag och är ledig imorgon. Nu ska jag klä på mig mina nya kläder och dra mig mot jobbet. Hoppas ni alla får en fin lördag!

Fredag kväll

Kategori: Familjeliv

Sitter just nu och får nya fina naglar.

Nappis & Nallis

Kategori: Familjeliv


Nappis & Nallis följer Colin mest hela tiden. Men när man fyller tre år så blir det inge napp mer, vi förbereder redan nu.

Fredag

Kategori: Familjeliv


Då säger vi välkommen Fredag och soliga dag. Colin sover fortfarande så jag passar på att göra mig klar så kommer vi förhoppningsvis iväg i tid idag. Han ska nämligen få cykla på sin egen cykel idag. Passar perfekt att hinna njuta lite av det fina vädret innan jag stänger in mig till klockan sex. Hoppas allt är bra med er!

Torsdag

Kategori: Familjeliv

När jag slutade jobbet kom jag hem till dukat bord! Det blev nudlar och kyckling, jättegott. Colin och jag tog en cykeltur till icamaxi. Han handlade en ny hink, spade och såpbubblor. Kom hem ganska sent och han ligger och snurrar fortfarande. Jag somnar nog innan honom idag. Måste bara säga vilket härligt väder vi har. 11,5 grader ute kl.ockan nio på kvällen. Tänk om vi kunde slippa aprilväder i år.

Ja lite brun utan sol så kommer man inte se skillnad på Colin & Crille, så jättelika ♥

Tapper

Kategori: Familjeliv

Trotts nyskrapade händer och en rygg trillad på ställde min gobit upp på att ta en bild med nya kläderna.

Det blev mycket svart, men vårjackan är röd så det jämnar ut sig.
Det skulle bli lika varmt imorgon, idag var det 16 grader hos oss. Det var ett måste att köpa nya kläder stackarn har haft täckbyxor idag. Själv har man ju inte känt på våren ännu. Hoppas att vädret håller i sig till helgen. Har ni också haft riktigt vårväder idag?

Onsdag

Kategori: Familjeliv

Godmorgon alla glada! Idag klev trollis upp klockan sex. En timme till hade inte varit fel men jag klagar inte. Vi har haft det supermysigt och lekt massor och ätit frukt. Nu ska jag slänga i mig lite frön och kesella innan det bär av till förskola och jobb. Idag är det äntligen sol igen och fem grader varmt. Har funderat på vad man ska införskaffa för ytterkläder nu när det är varmt med vinterkläder men kallt att vara utan. Fodrad galon eller ett ofodrat allväderställ som är vattentätt med fleese ställ under. Lutar faktiskt åt det sista alternativet. Känns som att man har mer nytta av det? Hur gör ni?

Fullt ös!

Kategori: Familjeliv

Efter ett möte mitt på dagen åkte jag med min syrra och några till för att äta lunch. Jag kör numer IG metoden. Alltså raka motsattsen till GI, äter bara kolhydrater. Efter det gick jag hem och fiskade upp min son. Gick vidare hem till min farmor på fika, Sen dess har vi åkt massor med buss, ätit på max och åkt karusell på willys. Nu sover min älskade Colin sött och jag försökter få någon ordning på alla viktiga saker som ska fixas, ibland är det rätt tråkigt att vara vuxen. Papper som ska hit och dit och jobbiga samtal är inte min grej.

Nya blommor

Kategori: Familjeliv


Våra nya blommor och krukor i köket. Gillar dem jättemycket för de skymmer lite.

Ledig

Kategori: Familjeliv

Idag är jag ledig från jobbet. Har lite saker att fixa och på eftermiddag är vi hembjudna på mellis hos min farmor och farfar. Sen ska jag försöka ta det lugnt kanske pyssla lite med Colin. Det blir ofta att man försöker tränga ihop alla aktiviteter samma dag eftersom man bara är ledig en. Lekland, badhus, lekpark, andra utflykter och träffa mina syskon. Snart har jag iallafall körkort då blir allt mycket enklare.

Trött

Kategori: Familjeliv

Idag efter jobbet åkte jag och min farmor till icamaxi för att handla kaffe. Fick vänta på bussen tillbaka i 20 minuter. Jag fryser fortfarande. Ska nog göra mig en kopp te till bb. Äta lite nötter och melon så himma gott. Colin har legat i sängen i två timmar och kan inte sova. Han fick starta en film så kanske han tuppar av snart. Han går inte ur sängen och är bråkig utan ligger snällt och försöker sova.

Vårnytt

Kategori: Familjeliv



Pilotisar & Converse är lite av sakerna Colin fått till våren.

Måndag

Kategori: Familjeliv

Ja då var det måndag igen. Jag vaknade kvart över sex, helt utvilad och fyrtiofem minuter innan väckarklockan. Väntar på att Colin ska vakna så jag kan göra morgonträningen. Han älskar att vara med på det och klarar det flera gånger bättre än mig. Om halsen är okej ska jag springa ikväll också. Måste verkligen köra stenhårt nu när våren är extra tidig. Men jag gillar´t så underbart skönt att komma igång.

Önskar alla en fantastisk start på veckan.

Colin

Kategori: Familjeliv


Vi cyklade en sväng till affären och köpte frukt jag och Colin. När vi kom hem fick vi smaka på Christians supergoda gryta. Det var bland det godaste jag ätit. På kvällen har vi tvättat, gör det fortfarande. Ska bli så skönt att få allt tvättat och klart. Imorgon blir det som sagt jobb för min del. Ska försöka lägga ut lite saker till försäljning med. Massor med viktiga samtal knackar på dörren också. Tycker inte alls om att ringa men det blir toppen efteråt. Åter till bigbrother.

Söndag

Kategori: Familjeliv

Idag blev det ändrade planer. Har åkt runt och handlat blommor och lite annat smått och gott. Haft besök och Colin har fått sina allra första converse. Nu står Crille och lagar gryta till middag och jag passar på att vila huvudet eftersom jag haft sån grym huvudvärk hela dagen. Känner mig småfebrig också. Hoppas det blir bättre till imorgon för då ska jag jobba gärnet.

Lördag

Kategori: Familjeliv

Efter jobbet tog jag en runda på stan. Handlade två par byxor, två par vantar, två par tröjor och pilotbrillor till mitt minsta hjärta. Han var supernöjd och ville ha alla kläderna på sig direkt. På kvällen gick vi iväg till pizzerian. Colin var med för första gången och stod i köket och hjälpte killarna att baka. Han är inte blyg eller min son, tar alltid för sig. Nu sover han och vi kollar gladiatorerna. Jag ska tusan bli i sån bra form som dem. Dock har jag hoppat träningen ett tag. Min hals och öron är inte alls med mig. Imorgon tänker jag köra intervaller och styrka innan frukost. På förmiddagen ska vi äntligen träffa Elvira och Lotta, ska bli superskoj.

Imorse hade jag och Colin en diskussion:
Colin: Mamma, Colin ny tv väggen.
- Ja Colin du ska få en tv men först ska vi måla väggarna.
- Colin ny vagn mamma?
- Ja i sommar.
- Casper ny vagn! (gnäller lite)
- Ja men Casper har fått en ny så bebisen får plats.
- Colin också bebis. Bebis, bebis, bebis!
- Näe det blir ingen bebis.
(tyst)
- Okej mamma, nä bebis, cykel istället.

Så roligt med långa konversationer, dock är han dyr i drift vår son.

Sova på soffan

Kategori: Familjeliv

Jag har nog världens tråkigaste blogg. Dåligt med inlägg, somnade nyss på soffan så ska flytta mig till sängen. Såhär söt var min son ikväll iallafall:

                                                                          Colin Louis ♥

Kanelbullar

Kategori: Familjeliv

Jag tänkte att det skulle bli ca 15 st bullar men det blev ju 67 st. Så nu är alla välkomna till oss och fika. Får ju inte plats i frysen heller. Colin var nöjd iallafall. Efter bakningen åkte vi hem till Emma & Casper, var där resten av kvällen och det var riktigt trevligt. Killarna kom igång och började kittla varandra på slutet, trodde jag skulle få åka hem ensam.


Godmorgon lediga dag

Kategori: Familjeliv

Underbara värme! Tio plus i skuggan, helt fantastiskt. Sitter och äter lite nudlar och kollar tv. Snart dags för att slänga ihop bulldegen och dra sig till förskolan. Hoppas jag hinner hämta upp ett efterlängtat paket på vägen hem. Då ska bullarna bakas. Colin kommer bli dunderlycklig, min sambo kommer bli tokig. Han gillar inte hembakat hehe.


Onsdag

Kategori: Familjeliv


Skrev nyss ett långt inlägg men det försvann. Blogg.se är verkligen urdåligt ibland.

Sovmorgon

Kategori: Familjeliv

Idag fick jag en underbar sovmorgon av mina killar. Nu är dom påväg till förskolan och jag äter frulle. Får göra dubbel träning ikväll eftersom jag inte hinner nu på morgonen. Men det är det värt, det behövs tillräckligt med sömn också för bra resultat. Underbart att vakna på morgonen och inte känna sig som en stor flodhäst utan att magen är mycket mindre än den varit på år och brallorna blir allt större, däremot står vågen still men det spelar ju igen roll.

Dubbelnapp

Kategori: Familjeliv


Varför ha en när man kan ha två!

Muffins

Kategori: Familjeliv

När jag kom hem från jobbet möttes jag av Colin. Han påminde mig om att jag lovat att vi skulle baka muffins. Man glömmer lätt att de kommer ihåg sånt. De blev superfina och goda enligt killarna som smakat iallafall. Nu sover Colin och jag ska passa på att svara på kommentarer. Borde göra lite övningar också, ju varmare det blir ute ju mer spritter det i kroppen. Vill, vill, vill få tvättbräda till sommaren. Det är bara att ligga i. Hittade en motivationsbild:
                                                     
                                                             
Sådär fet var jag för tre år sedan. Alltså långt innan Colin var påtänkt. Kan knappt tro att det är jag iblad, herregud.. Aldrig mer! Jag var alltså överviktig innan jag blev gravid. Gick ner 8 kilo under graviditeten, tack Colin. Hela kroppen är full av bristningar, men ingen från graviditeten utan mitt skitliv innan. Åh nu vill jag bara ge gärnet och träna tillbaka min kropp.

Vårig morgon

Kategori: Familjeliv

Fem plusgrader klockan sju imorse och nu skiner solen. Ja lite vårkänslor får man allt. Jag och Colin ska göra lite morgongympa ska snart äta lite frulle innan det är dags att slänga upp honom på ryggen och gå mot förskola och jobb. Hade jag inte jobbat skulle jag kunna vara ute och gå hela dagen. Nä nu ska jag äta frukost medans Colin leker bobby spikar ( hans egna namn på byggare bob ).

Colin

Kategori: Familjeliv

Rubrik

Kategori: Familjeliv

Sitter i sängen och väntar på att bb ska börja. Försöker göra en spelningslista som jag ska ha när jag springer. Så drygt att stanna och byta låt ibland. Dagen började iallafall med en promenad, en timme och fyrtio minuter gick jag med Colin på ryggen tillsammans med Sofia. Efter det blev det bakning och kalas. Har nyss varit ute och sprungit 5 km intervaller. Har bara sprungit två gånger den här veckan. Har som mål att öka det den här veckan.
      
       Funderar starkt på att bli blond till sommaren igen.

En söndag

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade jag med världens huvudvärk. En granne hade världens fest. Att lyssna på musik och kolla tv på kvällen är inte mig emot. Att man hör sånt i trapphuset. Men dånar det i hela lägenheten fast innerdörren är stängd så blir jag sur. När fulla ungdommar skriker i trapphuset så blir jag förbannad. Ringde störningsjouren, hann bara säga hamilton innan de sa att de var påväg. Jag var vist inte den första som ringt. Tyvärr fick han ingen varning eftersom han fyllde år.. Ganska dumt tycker jag. Ska man ha fest kan man faktiskt säga det när man möts i trappen dagarna innan. Fulla ungdommar är det äckligaste jag vet. Fulungar kallar jag dem. Sånna som går runt i mysbrallor, spottar på gatorna, röker och bara är allmänt fula. USH!

Igår hade jag iallafall en toppenbra dag. Började med en morgonpromenad. Inte optimalt en lördag morgon när man bor mitt i stan. Blodpölar, spyor, krossat glas och skräp överallt. Jobbade senare till klockan tre. Packade med familjen och åkte buss till F som hade kalas. Fick goda pajjer, ligger visst i generna det där och vissa badade badtunna. Colin var glad att få åka buss och sen träffa sin moster och morbror där. Vid halvsju kom vi hem igen. Då kom mamma med min syster Emmy och sen min syster Fia med sambo. De hade med sig mina småsyskon Jessica och David. Mamma och Jonas bjöd på tacos och sen blev det mello. En helt underbar kväll helt enkelt.

Nu ska vi kika runt i skafferiet och se vad vi kan baka. Colin har bestämmt att det blir bakning varje söndag. Det är toppen för mitt samvete också. Att vi två gör någonting tillsammans på söndagar. Vi ses tyvärr inte så mycket under veckorna. Klockan två ska vi på kalas hos min kusin. Efter det blir det en lugn och tidig kväll, hoppas jag.

Godmorgon

Kategori: Familjeliv

Samma tid varje morgon. Helt underbart att vakna tidigt tycker jag. Äntligen börjar jag vända på dygnet. Annars har jag alltid varit som tröttast på morgonen eftersom kroppen varit inställd på att nattsömnen börjar då. Jag kommer aldrig mer behöva söka ett nattjobb om jag kommer in på utbildningen. Är så taggad, ge mig höst!

Nu ska vi gå till affären och handla frulle. Jag glömde det igår. Typiskt eftersom min mage legat och ropat efter mat hela natten. Om två timmar blir det jobb också. Älskar att ha fullt schema!

Brillor

Kategori: Familjeliv

'

Soffhäng

Kategori: Familjeliv

Sitter i soffan och vilar fötterna efter en lång arbetsdag. Kollar lite tv och dricker cider. Ja de kalorierna kan jag unna mig. Mer än sällan dricker jag något med alkohol men just nu var jag sugen på persikosmaken liksom. Idag har jag nått mitt första mål med träningen, att se troskanten när jag står rakt upp. Det är så grymt roligt att se resultat och självkänslan stiger mer och mer hela tiden. Känns som att jag är påväg upp ur graven liksom. Jag tränar inte för att bli supersmal utan för att få en fin form på kroppen och framför allt få bort allt fett runt magen och skaffa mig muskler istället. Just nu kör min sambo lite nytänk på sin kost och jag hakar på. Min syster och hennes pojkvän kör också. Det motiverar mer och man hittar nya sätt att bli mätt på.

Imorgon blir det jobb igen. På kvällen ska vi äta mat och kolla mello med mamma, Emmy, Fia och Jonas. På söndag är det kalas för min lilla kusin. Det blir en fullspäckad helg. Nästa helg funderar jag på att bjuda ut min sambo på dejt. Det tjatas om att vara barnvakt. Tänk att folk bönar och ber för att vara barnvakt till vår gobit. Alla älskar Colin och han dem. Nu blev det massor av onödigt babbel.

Önskar er en riktigt trevlig helg!

Fredag

Kategori: Familjeliv

Ja då sitter vi här på golvet. Jag med min dator och Colin med sin dvd i knät. Han har startat pippifilmen själv, det hörs för de pratar på finska. Han är lika lycklig för det. Nu ska vi äta lite frulle. Blir kessella med lite olika frön och ett glas vatten. Har gått ner 2 kilo och 7 cm i midjan hittils. Är livrädd att det ska gå åt det andra hållet därför lär jag hålla extra hårt i tyglarna. Hoppas ni alla får en fin dag trotts grått och iskallt väder.

Ledig

Kategori: Familjeliv

Det blev inga blommor idag, däremot följde tjugo stycken tallrikar med mig hem. Skönt att äntligen ha riktigt många så man kan bjuda alla syskonen samtidigt. Nu behövs bara ett nyy köksbord. På eftermiddagen har vi varit hos min farmor en stund och lekt med hennes granne och Ville. På kvällen kom min syster hit med sambo och fikade lite. När jag laggt mig i sängen och tittade på BB så säger min sambo: Ska du inte till tvättstugan? Ja då är jag 15 minuter sen, tur att de inte hunnit låst än. Däremot hade jag glömt att starta torkskåpet. Sandra, hallså virrpanna!

Veckans tullipaner! Colin har fått valt helt själv, han kan han!

Colin

Kategori: Familjeliv

Nu har ännu en dag gått och tänk om en vecka har halva mars passerat. Efter jobbet har vi inte gjort mycket alls, handlade ett par skor på hms barnavdelning. Testade lite brallor också. Finns så mycket fint nu men tyvärr så syns det ju oftast att det är barnkläder. Därför vela jag inte om jag ska köpa eller inte.

Imorgon är jag ledig. Ska passa på att handla lite nya blommor och piff till hemmet. Ska ringa till polisen och tjata till mig lite pengar. Tänk om jag kunde få dem någon gång så vi kunde tapetsera om. Aja, nu ska jag kolla klart på kjel bergkvist i singapore. Spännande eftersom Colin har släktingar där.

Colin

Kategori: Familjeliv


Colin har klippt håret idag men jag hade inte tillräckligt med guldpengar för att muta av honom mössan. Min lilla affärsman.

T I S D A G

Kategori: Familjeliv

Colin vaknade klockan sju idag igen. Börjar bli standard i vårat hem. Det gör mig ingenting att vakna tidigt, man hinner så mycket innan jobbet då. En extra trött kille åkte med pappa till förskolan idag. Medans jag har jobbat har Colin varit och klippt håret. Han blev så fin så, ser så stor ut. Ikväll har vi ätit köttfärsås och spagetti, pussats och kramats lite. Nu ligger Colin och somnar medans mannen är på bio. Alltså blir det ingen springrunda idag, får köra ett extra styrkepass istället. Det går bra nu alltså, jeansen börjar bli stora. Jag älskar det!

Igår fick Colin en hundralapp i sin plånbok. Han gick med sin pappa till stan och fick välja ut en spargris. Att betala är superkul tycker Colin. Räkna pengarna han får tillbaka och sådär. En fin liten gris från jabadabado fick följa med en stolt Colin hem. Pengarna som blev över hamnade i.

Lekparken

Kategori: Familjeliv



Lite bilder från vi var i lekparken igår. Det var ju glashal is överallt så det kunde varit bättre tyckte Colin.

Höjden av stolthet

Kategori: Familjeliv


I matbutiken tidigare idag fick jag uppleva höjden av stolthet.
En man i personalen skjutsade en hel hög med kundkorgar som sen vickade. Colin sprang fram till honom, la en hand på axeln, såg honom i ögonen och sa: - VAD HÄNDE? Några sekunder senare sprang han mot korgarna och började stapla dem och sa: Hjälpa dig.
                                                   Det är min son det! Jag är så stolt över dig Colin ♥

Söndag

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade min solstråle halv sju. Han fick ta in dvdn i sitt rum så en timme till låg han och kollade i sin säng. Efter det har vi storstädat och tagit en långtur med cykeln. Handlade lite och gick hem. Efter lunchen fick Colin baka. Hallongrottor gjorde han. Jättefina som står och kallnar medans han sover middag. När han vaknat ska vi nog cykla iväg till en lite större, roligare lekpark en bit bort. Det är så underbart att vara ledig. Älskar söndagar, tänk om jag kommer in på skolan jag sökt i höst. Då kan jag bestämma helt själv hur jag vill lägga upp min dagsplanering. Mycket mer tid till Colin och nöjen. Efter två år har jag ett kontorsjobb 7-16 måndag till fredag, ledig på alla röda dagar. Jag vill, vill, vill!

Mamman & Colin

Kategori: Familjeliv

Idag var det jobb på schemat i vanlig ordning. Efter det tog jag en stadsrunda och fika tillsammans med mamma och syster. Hemma har vi kollat film och busat massor. Colin fick pizza med räkor till middag. Själv orkade jag inte speciellt mycket. Känns som att allt jag stoppar i mig är onödigt. Nu sover trollet och jag kollar mello. Tittar ni?


Underbar dag

Kategori: Familjeliv

Klockan tio gav vi oss ut på en cykeltur jag & Colin. Han cyklade hela vägen ner till stan. Gick runt i affärer, handlade armpuffar och tulpaner. Han cyklade hela vägen hem. Det gick så snabbt att jag fick springa efter honom sista biten. Helt underbart att han kan cykla hela vägen. Storta killen, nu åker nog vagnen ut på annons snart. Väl hemma packade vi och åt lunch. Drog oss mot sandvikens parkbadet.

Efter en massa bus och rutchkaneåkning fick Colin lite mellis. C hoppade trampolin och Colin var så stolt. Hoppade, dansade och ropade HEJJA PAPPA! BRA PAPPA! DUKTIG LILLE! Han är bra på att väcka uppmärksamhet vår lilla son. Efter några timmars bad packade vi oss iväg till mediamarkt, min sambo tycker att Colin ska ha en ps vita så kollade sånna.

Hann bara hem och hänga upp badkläderna innan vi skulle iväg igen. Den här gången hem till min lillasyster med sambo på middag. Baconlindad kycklingfilé som var fylld med fetaost, hemmagjorda pommes, sallad och sås. Grymt gott skulle kunna äta hur mycket som hälst. Klockan halv nio åkte vi hem. Colin nästintill sprang till sängen. Nu gör vi inget, ska väl sova snart & försöka ladda upp batterierna för en arbetsdag imorgon.

                                                                        Colin ute på cykeltur imorse ♥

Godmorgon

Kategori: Familjeliv

Idag har vi sportlov här hemma. Det firas med en tur till badhuset. Colin är ju superduktig på att simma. Så nu ska vi träna lite till, gissa om han är lycklig. Först måste vi åka och köpa ett par nya armpuffar för de han haft förr är glömda i pappas hus. Ser ut att bli fint väder och snön försvinner mer och mer, UNDERBART!

Badbilder från i sommras, åh ge mig sommar och värme nu!