Sandra - Colins mamma

Snabb uppdatering

Kategori: Familjeliv

Colin vaknade halv åtta. En underbar tid. Vi har lekt massor med hals bokstavspussel som nu är favoriten. Han lyckas stoppa i bitarna själv imellanåt. Alla kommer inte på rätt plats men han förstår hur det ska vara. Det är det viktigaste och framför allt att han tycker om att leka och aktivera hjärnan. Vi bygger klossar ofta med. Det är jätte bra leksaker att träna färger, former mm.

Nu har vi ätit frukost och Colin har sin förmiddagslur. Ska duscha och gå över till Yenny som ska fixa till mig lite. Ska bli superkul. Efter det får jag spurta hem och hämta pojken. Vi ska på biblioteket idag med mammagruppen. Det blir kul att träffa alla barn och mammor men vet inte riktigt vad man ska göra där så tidigt med barnen? Aja. Ikväll kanske det blir bio med Johanna.

Det är så roligt nu när jag har fullt schema hela dagarna att göra. Ska börja jobba igen på onsdag också. Semestern blev inte som den var tänkt eftersom det blev tre veckors sjukstuga istället. Senare kommer det bilder. Kanske en film med.Tänkte bara påminna er om att ni kan följa oss med bloglovin så missar ni ingenting. Klicka här till höger på knappen --->

Kommentarer


Kommentera inlägget här: