Sandra - Colins mamma

Fredag

Kategori: Familjeliv

Idag har jag jobbat hela dagen. När jag kom hem hade Colin gått hem till sin farmor för att sova där över natten. Så vi har ätit tacos och ska se den sista falk filmen nu. Skönt att bara slappa men jag saknar min gobit. Vi sitter och kollar på lite filmer och bilder sen Colin var nyfödd. Jag dör lite, vad liten han var. Jag kommer knappt ihåg det.
 

Acer aspire S3

Kategori: Familjeliv

Ja så heter vår nya familjemedlem. Det behövdes verkligen, jag är så glad. Den är supersnabb, lagom skärm, är helt platt, väger ingenting och är så fiin! Nu får man mer motivation till det mesta som har med en dator att göra. Nu ska jag sitta och söka jobb varenda vaken minut efter Colin somnat. För nu vill jag verkligen ha ett hus.

En dag på isen

Kategori: Familjeliv

Här är lite mobilbilder ifrån skridskoåkningen igår. Det var ett år sen han åkte sist så det var lite svårt i början, men så fort jag klev av isen gick det genast mycket lättare. Sen var ju skridskorna inte alls bra, dags att köpa nya. Colin åkte som en galning tillslut med sin moster Emmy medans jag vinglade fram i mina tio år gammla skridskor. Ja det var så länge sedan jag åkte, så länge sedan att snörena gick av när jag skulle knyta dem.
Idag blir det en lugn dag med lite bakning och förhoppningsvis lite besök.                                                     
 
Önskar alla en toppenbra start på det nya året.