Sandra - Colins mamma

Första advent

Kategori: Familjeliv

Ja idag är det första advent. Jag har valt att inte julstöka något iår eftersom vi flyttar snart och det känns som om att det är så mycket med annat. Jag har ett par tomtar och en liten gran som åker fram när vi flyttat klart.

Igår åkte jag hem till pappa. Fia klippte mitt hår. Det blev jätte fint men det känns superkort :P När det var klart så fixade jag lite med tvätten. Äntligen börjar jag bli klar med allt sånt. Bara täcken och ett par jackor kvar sen har jag packat färdigt. Åkte till Maxi med pappa och Jessica. Efter det lagade vi mat. Jonas hämtade Christian och menyn var såhär: Hemmagjord kräftsoppa och bröd till förrätt. Ingefärakyckling med rostade rotfrukter och julmustsås till varmrätt och ben och jerrys, godis och chips till efterrätt. Mätt blev man. http://www.recept.nu/1.303507/pernilla_wahlgren/varmratter/kyckling_fagel/ingefarskyckling_med_julmustsas_och_ugnsrostade_rotfrukter 
Där kan ni hitta receptet på varmrätten ni måste prova.



Idag är det visning här på lägenheten. Sen ska vi till valbo. Efter det vet jag inte vad som händer man vet aldrig :)

Härliga fredag

Kategori: Familjeliv

Imorse gick jag upp åtta och åkte till pappa. Jag bakade saffransbullar med mandelmassa. Dom blev poppis:) Jag träffade Johanna vid 11. Vi åkte till stan och gick runt. Jag är inte så himla rolig att ha med någonstans. Jag pustar och frustar, går som en framtung hjulbent pingvin och har ständig mjölksyra i hela kroppen. Jag är lycklig endå det är trotts allt bara 40 dagar kvar. Vi kollade runt åt lunch och fikade mina bullar. Sen gick jag hem och Johanna tog bussen.

Christian var hemma och fixade med sin xbox 360 han sålde idag. När han var iväg på det så träffade jag Eric och Johanna i trappen och Anna och pratade lite med bästa grannen :) Hon är så trevlig Agnes mamma.

Nu tittar jag på idol och mår illa för att jag ätit så mkt godis och julmust. Ska försöka neutralisera med lite skogaholmslimpa och oboy kanske. MUMS

Ha en fortsatt trevlig fredag kväll

Torsdag

Kategori: Familjeliv

Idag vaknade jag tre minuter före klockan. Sen var det brottom. Fixade en macka, ut med hunden + duscha och springa till södertull. Allt såg bra ut och jag har blivit så tjock. Bara tre gånger kvar nu känns lite läskigt. Hjärtljuden var på 139 så många tror ju att det är en pojk. Har vist en sådan mage med men jag vet inte om jag tror på sånt.

Sitter på golvet och väntar på att mamma ska ringa, vi ska till valbo för att hon ska köpa en matta eller nåt sånt. Christian har en kompis här som har lunch. Dom kollar UFC tror jag det heter. Ser skit snyggt ut med två pallar framför bordet där dom sitter så sitter jag och Ville på govlet. Han åker hem idag med. Kommer bli tomt i sängen kan jag säga. Men han är snart här igen.

Nu har jag inget mer vettigt att skriva men jag ska försöka uppdatera lite bättre under dagen idag.

Ha en fortsatt solig torsdag

Panik

Kategori: Familjeliv

Ja nu har även onsdagen fått sig ett slut. Jag har satt ut min Iphone och mitt surr system. Det gick toppen bara att jag har fått smått panik av att få så många mail. Jag vet inte vem jag ska sälja till och hur man skickar ett surr system på posten och ja jag blir så nervös av det här. Men jag tar itu med det imorgon.

Jag har en bebis som rör sig rejält mycket. Jag har faktist funderat på om den försöker vända sig och inte lyckas. Får höra imorgon för då ska jag till barnmorskan. 34 fulla veckor har det gått imorgon med. Efter det ska jag till IKEA med mamma.



Bjuder på en tjockis bild som är tagen idag v. 33+6

Med det säger jag godnatt

Bloggtoppen

Kategori: Familjeliv

Advokat

Kategori: Familjeliv

Jag tittade nyss på andra avenyn och då skulle gubben ringa sin advokat. Det låter så kaxigt snyggt på något sett: - Jag tänker ringa min advokat. Det finns ju liksom folk som har sånna sådär. Själv skulle jag vilja ha en motsvarighet till advokat fast en psykolog. Som helst sitter i ett hörn hemma. Så att så fort jag känner mig nere skulle jag säga: - Jag ska ringa min psykolog, lite sådär kaxigt. Tänk att ha någon som alltid försvarade en, som alltid fanns där när man kände sig svag och alltid hade samma åsikt. Som bara stod där. Ingen jag skulle vilja ha med i vardagen men alltid kunna plocka fram sådär ibland.

Idag har jag inte gjort någonting alls. Mer än bloggat och sånt så var jag till valbo med mamma i sådär en halvtimme. Tände ljus på graven med.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting tills jag ska sova.

En fuskmamma

Kategori: Familjeliv

Jag har läst en bok jag fick låna av Christians syster Matilda. Helt underbart rolig det går liksom inte att beskriva vad kul den är. Jag rekomenderar den starkt till alla mammor och alla blivande mammor. Man kanske borde läsa den när barnet väl kommit för man har nog mer glädje då av att känna igen sig. Så känner jag iallafall men nu har ju jag sett tre barn växa upp så lite koll har man ju. Iallafall så kommer jag fortsätta läsa hennes böcker med glädje. Boken är skriven i samma stil som jag har här på bloggen, den är i pocketform lite mer fyrkantig bara och korta och mycket innehållsrika kapitel som passar vilken nybliven mamma som helst att ha i väskan och ta upp och läsa lite då och då. Jag kan erkänna.. Ibland skrattade jag så att jag grät.

http://www.hillevi.nu/

Där är författarens hemsida och såhär ser boken ut som jag läste:



Dagens Oprah program handlar också om "fuskmammor" och det är verkligen intressant för att många smyger nog med sina små knep och vita lögner om hur dom sköter sina barn. Att dom inte duschar dom lika ofta som dom säger och inte alls går direkt när dom skriker i sängen och även gör helgalna grejjor som typ tar fram en blöja ur skötväskan och kissar i den i bilen istället för att behöva väcka sina barn som äntligen sover. Ja men sånna saker inte för att alla gör sånt men vist finns det säkert saker som mammor gör. Det var verkligen roligt att kolla på. Jag undrar om jag kommer bli lite av en fuskmamma och vad jag kommer göra för småknäppa saker. Jag vet faktist inte om jag skulle våga erkänna det isånt fall. Men Hillevi har beskrivit vardagen som nybliven mamma på ett sånt roligt sett så man blir fast i boken efter den första sidan. Varje ord har verkligen en betydelse. Skitkul!

Gävles sjukvård

Kategori: Familjeliv

Enligt socialtjänsten och Sveriges komunners undersökning är Gävleborgs invånare minst nöjda och litar minst på sitt sjukhus vård. Dom sa typ såhär på nyheterna: Det Gävle sjukhus är bra på är hjärtsjukvårdenm, det enda problemet vi har där är att vi har flest återinläggningar och flest patienter som dör inom 30 dagar från det dom kommit hem. Om det är det bästa med Gävles sjukvård då kan man förstå att man tvivlar på den. Jag skulle aldrig mer vilja läggas in på hjärtavdelningen eftersom jag blev hemskt dålgt bemött av läkaren där. Aldrig mer! Jag låg inne 4 nätter där, tog massor med nya prover hela tiden. Dom hittade inte felet. Jag kom till hematologen till slut och fick svar på bara några dagar. Jag hade B vitamin brist och B12 folsyra brist. Helenkelt! Jag börjar redan bli piggare av medicinerna. Så nu litar jag bara på läkare som kan prata svenska. En fördel faktist.



Idag vaknade vi tidigt Ville väckte oss klockan 06.00 så Christian var ut med honom så nu har vi varit vaken länge. Man vet liksom inte vad man ska hitta på, blir rätt tråkigt att vakna tidigt man har inget att göra. Vi får vänta till halv tio iallafall för att då lämnar pappa bilen i stan så att vi kan åka till Valbo:D

Ha en bra dag

Vecka 33

Kategori: Familjeliv

Ja nu är jag inne i vecka 33 på torsdag blir det 34. Det är bara 44 dagar kvar nu så man börjar få lite panik med allt för man vet inte om man har glömt att göra något eller så. Men det ordnar sig nog. Tänk att själva bebisen väger 2 kilo nu och är 44 lång. I min mage:O vem kan tro att en sådan stor bebis får plats i min mage. Christian var i den storleken om inte mindre när han föddes. Han måste ha varit en riktig sötnos. Det kommer den här lilla med bli. Åh vad jag längtar tills att jag får träffa vår bebis. Myys. Fick inbjudan till 20 års fest på nyårsafton. Jag hoppas verkligen att jag kan komma dit och äta iallafall. Men vem vet, man kanske ligger och trycker då :P


Ja sådär ser bebisen ut nu :) Nu ska jag se de sista minutrarna på paradise hotel och sen ska jag sova. Eftersom vi ska till elgiganten imorgon och så ska jag duscha med mitt nya schampo. Godnatt

Min dag

Kategori: Familjeliv

Idag klev jag upp tidigt åkte till pappa en sväng. Där hämtade mormor, ove och mamma mig. Vi var i  valbo en snabbis och på IKEA där mamma köpte två råttor till Ville. Han älskar verkligen sina råttor. Han har tre här och han släpar på dom jämt. En i varje färg.

Sen åkte jag på föräldragruppen pratade om smärtlindring, ja det var ju det minsta man fick av att veta hur krångligt allt verkar vara men inget som var främmade. Jag gillar min föräldragrupp lite grann. Jag beundras hur lite folk igentligen vet om barn. Alla är upp åt trettio år. I par riktigt gulligulliga och håller handen. Dom har det bra ställt och fasta riktiga jobb. Verkligen vuxna. Papporna vill lära sig byta blöja och pratar bilköp. Mammorna vet inte riktigt vad man gör med ett barn när man kommer hem. Alla frågar när dom ska åka till BB dom förstår liksom inte att man åker till förlossningen för att föda barn och sen får man ligga på BB. Lite sådär. Jag sitter bara och lyssnar men det har fortfarande inte kommit någon fråga som jag inte redan vet svaret på och jag känner inte heller att jag behöver fråga något om det som sägs. Allt är så självklart för mig. Jag som trodde att jag inte viste någonting för det känns verkligen så.

Sen var jag till stan handlade ny hundmat till Ville. Han är nog världens mest kräsna hund när det gäller mat. Han har ju strejkat en vecka nu så han fick en ny sort. Min lilla söta hund sorterar maten i högar på golvet. Äter på mattan och liksom delar vissa matbitar och äter upp hälften. Knasig eller vadå? Han fick lite godis med och sånt. Man har ju lite svårt att låta bli att skämma bort den lilla söta hunden vi har.

Köpte nytt schampo och balsam med. Såg trevligt ut så man kan ju prova, någon som provat kanske?

Sen gick jag hem till min farmor och farfar. Jag ville ha deras reklam som dom får i sin övernattningslägenhet som ligger här bredvid. Tror ni att dom hade fått nå reklam då? Näe, varken från igår eller idag. Så jag skrev till svensk direktreklam och klagade. Jag ville ju ha elgigantens reklam för att se vad dom har för erbjudanden om imorgon. Men men jag får plinga på hos Agnes mamma och fråga om jag kan få hennes. Annars ska jag inte göra något speciellt ikväll vad jag vet. Jag funderar på att unna mig lite lösgodis för att Christian äter ju sina skumtomtar så man blir ju sugen. Men jag tycker inte om det.


Ha en fortsatt trevlig måndagskväll

Söndag

Kategori: Familjeliv

Idag hade vi sovmorgon helt otroligt att jag sov från halv ett till nio. Superskönt. Ville har varit lite klen i några dagar. Han äter inte och han ligger mest och sover mellan oss antingen i soffan eller sängen. Stackarn.

Igår var jag hem till pappa. Gjorde carbonara och bakade kärleksmums. Det är bergis många som har gjort det den här veckan eftersom dom bakade det på bonde söker i onsdags. På kvällen åt vi korv med bröd och fikade. Kollade på en Johan Falk film med. Lugnt och skönt.



Nu ska jag göra mig lite klar och ta en sväng hem till pappa för jag ska leta på garantipappret till kameran så att jag kan lämna in den. Sen ska jag ladda upp iphonen och kopiera mina sms och göra den klar så att jag kan sälja den. Någon som vill köpa? Sen ska jag sälja snowboarden och mitt hemmabiosystem.

Party i magen

Kategori: Familjeliv

Det är idol party i min mage. Det rör sig på fyra ställen i magen och det syns utanpå det trycker nu och det är riktigt tugnt. Bara 47 dagar kvar. Snart bara 6 veckor kvar. Hjälp vad tiden går fort. Nu ska jag se klart på idol sen ska jag krypa ner och sova. För jag är trött! Men Ville ska få sig en promenad också. Han är trött så han sover men han lär tömma sig lite för att jag ska få en lugn natt. Jag tycker att det är mycket med en hund. Man ska ut 6 gånger om dagen och han får inte vara ensam. Han ska skötas ha mat och allt sånt. Hur blir det då med en bebis också. Tur att vi är 2 st annars hade jag aldrig klarat mig.

Godnatt

Tillbaka

Kategori: Familjeliv

Jag har varit lite off här i bloggen de senaste två dagarna. Jag har inte skrivit eftersom jag har jobbat natt och sen har jag mes sovit och sånt. Idag gick jag upp tidigare och då var vi till gavlegårdarna och valde matta. Jag fick välja så snäll han är min sambo. Blir nog bra. Jag är sjukt taggad på att flytta nu. Jag vill liksom helst flytta imorgon.

Vi har ätit subway ikväll med. Supergott ju! Nu sitter vi bara och tar det lugnt, det blir nog inget speciellt ikväll bara lite hemma mys för jag vill nog sova i tid.

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll :)

Vart tog min hund vägen?

Kategori: Familjeliv

Igår lämnade jag ju som sagt in Ville på trim. Han hade ju jätte lång päls och var rätt så tovig. Fick tillbaka en liten råtta. Hehe men han är jätte söt. Förra gången hade han ju päls kvar på svansen och i ansiktet. Det har han inte nu. Han ser ut som en chihuahua bladat med jack russel.

Skriver mer sen. Nu ska jag och Fia äta med pappa. Mums!

Inlämnad hund

Kategori: Familjeliv

Man skulle vist bara lämna in Ville på klippningen så hämta honom efter två timmar. Gud vad underbart men vad ska man göra med all ledig tid då? Jo kanske kolla lite prylar i stan och sånt sen får vi se om han är fin. Det tror jag nog. Min myshund. Senare vet jag inte vad jag ska hitta på faktist betala dom sista räkningarna kanske. Har ju massor med sånna nu när jag varit sjuk och sånt. Helt sjukt att ett ett läkarbesök där man får reda på provsvaren från inläggningen kostar 300 kronor. Att vara 19 år är helt klart den bästa tiden i ens liv. Man anar inte vad allt kostar när man fyller 20. Nu är det bara att klä sig varmt och borsta tänderna jätte noga.

50 dagar kvar tills bebisen kommer nu. Det börjar närma sig

Myselepys

Kategori: Familjeliv


Sitter här nu och myser framför tv:n. Både syster och Jonas sitter här bredvid och mamma är ute och går med Villebus. När hon kommer in så blir det lite mysfika med te och något gott.
Gå in och kika på syrrans snygga blogg HÄR


 

Hos mamma

Kategori: Familjeliv

Just nu sitter jag hos mamma. När jag kom till söderhamn åkte vi till trönö och kollade bebissaker. Skönt att ha allt under kontroll. Nu är det bara lite småsaker och kläder kvar att köpa. Har skitont i magen idag med så sparkar bebisen extra mycket för det. Var på föräldragrupp idag med. Med massor med jätte vuxna människor som planerat barn i flera år har superbra jobb & villa. Dom hade allt utom kunskapen. Jag känner att det som dom frågar är liksom en självklarhet jag vet allt. Jag vet att förlossningen och BB är olika saker har ju jobbat på BB en sommar. Jag vet vart det ligger, att det inte är massor med mammor som skriker på förlossningen och hur det är på BB när man kommer dit. Jag vet ungefär hur det är att ha en bebis hemma, dom vet knappt vad en bebis är. Papporna vill lära sig byta blöja. Hehe men det är okej jag kan sitta och lyssna. Ingen av dem som jag skulle ha kompiskontakt med i framtiden tror jag. Även om man kanske fortsätter i mammagrupp senare.

Jag är dålig på att lägga upp bilder så att jag tar en på vagnen ( den är helt beige men annars exakt lika som bilden ) sen en bild på babygymmet :)



Barnkalas

Kategori: Familjeliv

Sitter nu och äter popcorn, dricker bubbelvatten och har små fötter som trampar runt. Jag tror att bebisen har starkare benmuskler än mig. Det gör faktist ont ibland. Det blir en Louis Jr pappa upp i dagen.

Idag har det varit barnkalas på Djungel City och alla barn var nöjda och sånt. David lurade upp mig i den största labyrinten. Jag är ju inte så smidig så jag trodde jag skulle fastna men det gick bra.

Nu ska jag varva ner och krypa ner för imorn bitti ska jag åka och gratta min Jessica som fyller 5 år. Måste göra det innan hon går till dagis för sen har jag fullt hela dagen med saker jag ska göra.

Idol

Kategori: Familjeliv

Vi var till valbo och tittade på idol. Det bästa var reflexerna. En massa småttingar som skriker och fjantar sig och "artisterna" sjöng dåliga lugna låtar. Det var väl en upplevelse för flickorna så vad gör man inte då. Caroline tror jag en tjej hette som sjöng dom sa att Anders Bagge hade fallit på knä när han hörde henne sjunga, själv skulle jag vilja stoppa mina knän i öronen ush var det skar sig i öronen det lät fruktansvärt.

Sen åkte vi till max och åt. Där var det kaos familjedag men dom hade ansiktsmålning och ballonger så det var poppis. Sen hann dom leka lite hemma hos mormor innan pappa kom och hämtade Jessica. Efter det har Emmy och jag inte gjort så mycket tills mamma kom hem igen och skjutsade hem mig. Nu är jag astrött.

Men man ska väl hoppa in i duschen och sånt och byta kläder för det ryktas om att vi ska ut och äta ikväll. Mycket trevligt tycker jag. Vi lär väl passa på nu innan bebisen kommer. Jag tror absolut inte att det blir svårt att hitta barnvakt men det kanske är så att man inte vill gå hemifrån då :P Vem vet.

Man kanske ska sätta lite fart då försöka sminka över min jätte finne jag fått på hakan :O

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll allihopa

Lördag

Kategori: Familjeliv

Ush vad det regnar. Just nu är jag i mormors lägenhet och hälsar på mamma och Emmy. Vi ska fika lite sen ska mormor och ove skjutsa mig Emmy och Jessica till valbo för att kolla lite på idol. Det blir kul för tjejerna.

Ikväll kanske det blir lite skoj?

Nu ska vi fika =)

Nu är jag jätte trött..

Kategori: Familjeliv

Jag klev upp åtta idag. Duschade gjorde mig klar och stressade runt. Sprang till söder och tog bussen till sjukhuset kom lite sent men dom var senare. Fick betala 300 kronor som om att jag inte redan var fattig på sjukhus räkningar. Har betalat mer än 2000 för sjukhus besök och inläggningar de här två sista månaderna. Min läkare var helt underbar Annika hette hon. Hon sa att det kunde väl vara en blossjukdom jag har. Men dom väntar med en större utredning till Mars då jag fått bebisen och hunnit landa lite. Jag blev nästan en timme sen när Johanna skulle hämta mig men vi tog upp fia på vägen och sen har vi åkt runt massor idag och kollat flyttprylar och varit på fias mammas jobb och fått varm choklad och tårta. Sen har jag varit hem till pappa mina småsyskon fick varsin chokladkalender. Jessica och Emmy med Kitty och David en med tomte. Jag glömde förståss fia men hon ska få en hon med :P

Sen har jag varit med mamma bara i mormors lägenhet och så sen har jag gått hem i snöstormen. Nu sitter jag är med min älskling och gör ingenting funderar på att lägga mig och sova.



Nu ska Ville vara hos mamma till tisdag. Ska bli rätt skönt att slippa gå ut hela tiden och ta lite sovmorgon. Inte för att jag går alla promenader för Chrisian går dom flesta och det är jag väldigt tacksam för trotts att han gjorde klart för mig för ett år sedan att han inte ville ha någon hund. Men det är väldigt mysigt tycker både Christian och jag.

Näe nu blir det sova. Godnatt

Härliga dag

Kategori: Familjeliv

Ja, jag är för snäll för att någon gång stå för vad jag tycker. Jag är alltid trevlig och snäll och håller inne med allt. Jag anpassar mig efter alla och gör allt åt alla. Säger aldrig nej, tänker aldrig på mig själv eller mitt eget bästa utan finns för alla andra. Undra om jag någon gång kommer att bryta den isen? Om det är bra eller dåligt ja.. Båda delarna. Säger jag sanningen blir folk sur. Håller jag det inom mig ( som alltid ) så blr det aldrig någon skillnad?

Min jätte snälla farmor ringde mig imorse och frågade om jag ville ha frukost. Självklart rusade jag upp dit och åt. Massor med gott. Så där satt jag och åt, och åt och åt. Sen satt jag och pratade till kvart över två. Då gick jag hem. Sen har jag varit hos barnmorskan. Hjärtljuden låg ju på 142 som alltid. Magen växer som den ska men jag hade gått ner ett kilo och jag hade jätte lågt HB därför så ska jag iväg till hematologen imorgon bitti och reda ut felet.

Sen åkte jag hem till pappa och packade. Jag är snart klar men det känns lite sorgligt att städa bort sig själv liksom. Men sånt är livet nu är jag påväg ut, på riktigt!

Efter sjukhuset imorgon ska jag träffa världens bästa Johanna vi ska åka runt och kolla lite på prylar till flytten och kanske äta lite god lunch och sånt. Sen kommer mamma så jag vill träffa Emmy lite. Jag saknar ju faktist henne väldigt mycket. Sen ska jag ju ut med Älsk och äta middag med "alla" som han sedan ska ut med vad jag förstår. Men då vill jag inte vara med för jag känner mig väldigt otrygg ute sådär. Men det var ju trevligt att dom skulle äta innan så man kan vara med lite.

Jag har aldrig haft så mycket planerat som nu. En hel vecka framåt har jag planerat saker, det har inte hänt sen jag tog studenten.

En sväng med hunden sen dyka ner i sängen är något som står på mitt schema.

En lugn dag

Kategori: Familjeliv

Idag har jag lite viodag. Ska göra allt i min tankt. Tvätta lite ksnske och om lillebror är hemma ska jag ta med honom till barnenshus och köpa födelsedagspresenter till Jessica som fyller 5 år på Måndag.

Nu är det 56 dagar kvar tills bebisen kommer. Men mycket ska hända innan så det är bäst att jag sätter fast. skriver mer sen.

Jobb

Kategori: Familjeliv

Idag har jag jobbat. 7 - 14 var iväg med en tant till tandläkaren med, skönt att komma ut lite! Sen åkte jag buss till stan. Bytte Chrills tröja och åkte med min faster och tittade på tapeter och var där till åtta. Har haft det superskoj idag. Nu ska vi se film och ha det mys bara:D

Bilder

Kategori: Familjeliv

Åh lite tjock man var förr då. Nu ska jag ha barn om 58 dagar och väger fortfarande 13 kg mindre än vad jag gjorde för ett år sen. Jag ska aldrig bli fet igen. Kolla skillnadsbilderna:








Fia och Emmy, förr och nu:







Dom har vuxit på sig lite eller hur?

Måndag

Kategori: Familjeliv

Nu är det måndag igen och jag har haft en behövlig sovmorgon fast man har ju hunnit äta frukost och tittat på våra bästa år. Det är tråkigt och grått väder ute vilket jag inte gillar. Det är nog inte så kallt iallafall. Vad som helst bara det inte blåser säger jag.

Jag ska åka och hämta Ville med två tåget åker tillbaka efter det. Jag vet inte riktigt när då. Med 18 tåget kanske.

Jag har inte så mycket att skriva just nu eftersom det inte händer så mycket jag ska bara ta det lugnt annars idag skulle jag tro. Man borde kanske åka och fixa med alla saker hos pappa men det hinner jag nog inte idag. Får se om jag får något mer jobb i veckan annars får jag hålla mig hos pappa och fixa.

58 dagar kvar tills det blir bebis. DE NI ;) Det är snart det!

Söndag

Kategori: Familjeliv

Grattis pappa på farsdag och tack för skjutsen, vindruvorna och julmusten :)

Idag har jag jobbat 7-21. Hade ett par timmars rast och då hann jag gå hem Matilda var här så jag fick träffa henne igen lite. Sen åkte hon och Christian till bomhus så jag gick upp till min farmor och farfar på farsdags kaffe. Sen har det varit helt okej på jobbet faktist.

Sedan jag kom hem har vi kollat ensam mamma söker ätit chokladfingrar, mazariner och vindruvor. GOTT!

Just nu har jag sjukt mycket halsbränna, sendrag under fötterna och mjölksyra i benen.



& med den halsbrännebilden vill jag nu säga godnatt!

Taxi

Kategori: Familjeliv

Snart kommer taxin och hämtar mig ska åka hem till världens finaste och sova. Jag tycker att det är skönast att sova där. Lugnt och sen så skönare säng och närmare till jobbet. Börjar bli riktigt trött nu. Har inte varit något jobbigt alls att vara barnvakt. Vi har haft disco i mitt rum med discolampor och musik. Sen la dom David innan dom åkte. Jessica och jag har tittat på körslaget. Hon somnade själv i soffan så det var inga problem. Efter det har jag bara suttit och lyssnat på massor med bra musik i spotify.

Gäsp.. Nu vill jag åka och sova innan jag ska upp och jobba 7 - 21 imorgon. Det är på min hemma avdelning så det ska inte vara några problem.

Godnatt

Bebismage

Kategori: Familjeliv

Jag tänkte lägga upp en bild på bebismagen jag tog nyss. Det är väldigt svårt att få till det men jag har gjort så gott jag kunde. Idag är det precis två månader kvar till beräknad födelse, 60 dagar och jag är i vecka 31+2.



Mys <3

Barnvakt

Kategori: Familjeliv

Idag har jag åkt hem till pappa slängt in en maskin tvätt och åkt tillbaka till stan för att träffa min älskling och hans syster med familj. Jätte trevligt att träffa dom tycker jag. Nu sitter jag hemma och väntar på att pappa ska hämta mig så att jag ska åka hem till honom och vara barnvakt ikväll. Ska passa på att städa och tvätta massor så att jag blir klar med allt där hemma nu till flytten och bebis. Vore rätt skönt faktist.

Jessica och jag ska äta pizza ikväll. Med extra mycket annanas säger hon. Hehe. Jag ska nog sova där med får se när familjen kommer hem. Vill helst sova i stan. Blir ju borta hela dagen imorgon. Jobbar 7 - 21 och sen sover jag hos mamma på måndag skulle jag tro. Om vi kan åka till trönö då och kolla på bebisprylarna så att hon kan ta med dom till nästa helg. Nästa vecka börjar jag jobba natt! Gissa om jag längtar. Nu vill jag jobba massor med nätter och tjäna massor med pengar.





Lillasyster och lillebror ska roa mig ikväll :)

Natti natti

Kategori: Familjeliv

Nu ligger jag i sängen. Jag ska försöka sova men det är full rulle i magen men förr eller senare så. Hoppas på en toppen lördag imorgon:) godnatt

Men hallå?

Kategori: Familjeliv

svenskanamn.se kan man gå in på en namngenerator och skriva in mammans namn och sen pappans för att få ett namn som passar vårt barn. Såhär fick jag som svar: Om det blir en flicka ska hon heta Emanuella och det är 65 st i Sverige som heter det, betyder Gud med oss. Om Det blir en pojke skulle han heta Eschillus och det är ingen i Sverige som heter det. Det måste vara ett skämt ju haha. Aldrig får mitt barn heta något sådant. Näe jag ska nog komma på något fint namn till lilla Louis Jr som h*n heter just nu.

Vinter

Kategori: Familjeliv

När som helst kommer vintern till oss. Igår var det snöoväder men det la sig aldrig vitt på backen. Snö, gärna för mig om det stannar på backen men slask gillar jag inte. Nu är det massor med blött ute och massor med löv och sånt. Ville blir superskitig när han är ute och så ska man duscha honom 6 gånger om dagen, lite kämpigt med jätte magen om man säger så.

Jag har iallafall skaffat mig ett par nya vinterskor och så köpte jag en bra jacka förra året. Jackan kan man till och med stänga. Toppen!

Nu ska jag nog bara sitta och stirra rakt fram tills jag ska gå och lämna Villebus på tåget. Piggare blir man inte heller jag vill verkligen få tid på hematologen nu så att jag får veta vad det är för fel och att dom ger mig någon medicin så att jag slipper vara helt borta i huvudet hela tiden.



Mina nya fina vinterskor




& Min jätte varma viterjacka som man absolut aldrig kan frysa i.

Fredag

Kategori: Familjeliv

Idag är jag så sjukt trött jag kan knappt hålla ögonen öppna och har riktigt mycket yrsel kan knappt stå. Jag vet inte vad jag ska göra idag ta det lugnt iallafall eftersom helgen blir riktigt jobbig. Först vara barnvakt på lördag kväll / natt sen ska jag jobba 7.30 - 21 på söndag men det blir kul för att jag ska vara på min favvoavdelning och så ska jag börja jobba nätter nästa vecka vilket jag ser mycket fram emot.

Nu måste jag gå ut med min hund han verkar ha brottom!

Skötväska

Kategori: Familjeliv

För ett par dagar sedan så var jag och Johanna förbi barnens hus. Jag köpte åkpåse och skötväska sparade 2000 kronor är verkligen supernöjd för att sakerna var riktigt fina. Skötväskan var supersmart för att den var hård på ena sidan så sakerna står rakt och så håller väskan formen. På framsidan är det en dragkedja så att om man öppnar den kan man fälla upp så det blir en barnstol supersmart. Ska visa bild. Man kan sitta på den upp till 15 kg och man kan ha sakerna kvar i den. Man spänner fast väskan i vilken stol som hälst.



Kolla vilken händig! Nu är det cirkus i magen det är därför jag inte kan sova hehe. Men det är jätte mysigt men ser superskumt ut.

62 dagar

Kategori: Familjeliv

Nu är det 62 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum. Vi går in i vecka 31 idag och nu är lungorna helt utvecklade så nu ska den bara hulla på sig lite så kan h*n få komma sen. Det är väldigt mycket att tänka på nu allt snurrar runt i huvudet. Men det är bara skötbord och småsaker som man ska komplettera med till bebisen och sen saker till lägenheten får vi kolla när vi flyttat tror jag. Ja jag vet inte om jag har skrivit det men vi ska flytta till hamiltongatan en toppenlägenhet. Jag ska börja jobba mer nu med. Jag har slutat på tele 2 och jobbar bara för kommunen nu. Ska börja på nätter nu ska bli superskönt! Massor med pengar. Funderar på att spara till en bra kamera för man vill ju kunna ta massor med bilder under barnets uppväxt!

Allt känns verkligen toppen nu och det är så roligt att verkligen all släkt och vänner väntar på vår lilla bebis.

Nu kanske man ska lägga sig snart. En ny dag imorgon nya möjligheter och man kanske blir lite Ville ledig vem vet :P?

Natti natti

Ny blogg

Kategori: Familjeliv

Jag gillade som sagt inte den andra bloggen jag gillade inte designen och det stod fel förlossningsdatum och sånt känns bättre att börja om lite. Här kommer jag skriva forsättningsvis och ska försöka lägga in bilder och uppdatera så mycket som möjligt :)