Sandra - Colins mamma

Min dag

Kategori: Familjeliv

Idag klev jag upp tidigt åkte till pappa en sväng. Där hämtade mormor, ove och mamma mig. Vi var i  valbo en snabbis och på IKEA där mamma köpte två råttor till Ville. Han älskar verkligen sina råttor. Han har tre här och han släpar på dom jämt. En i varje färg.

Sen åkte jag på föräldragruppen pratade om smärtlindring, ja det var ju det minsta man fick av att veta hur krångligt allt verkar vara men inget som var främmade. Jag gillar min föräldragrupp lite grann. Jag beundras hur lite folk igentligen vet om barn. Alla är upp åt trettio år. I par riktigt gulligulliga och håller handen. Dom har det bra ställt och fasta riktiga jobb. Verkligen vuxna. Papporna vill lära sig byta blöja och pratar bilköp. Mammorna vet inte riktigt vad man gör med ett barn när man kommer hem. Alla frågar när dom ska åka till BB dom förstår liksom inte att man åker till förlossningen för att föda barn och sen får man ligga på BB. Lite sådär. Jag sitter bara och lyssnar men det har fortfarande inte kommit någon fråga som jag inte redan vet svaret på och jag känner inte heller att jag behöver fråga något om det som sägs. Allt är så självklart för mig. Jag som trodde att jag inte viste någonting för det känns verkligen så.

Sen var jag till stan handlade ny hundmat till Ville. Han är nog världens mest kräsna hund när det gäller mat. Han har ju strejkat en vecka nu så han fick en ny sort. Min lilla söta hund sorterar maten i högar på golvet. Äter på mattan och liksom delar vissa matbitar och äter upp hälften. Knasig eller vadå? Han fick lite godis med och sånt. Man har ju lite svårt att låta bli att skämma bort den lilla söta hunden vi har.

Köpte nytt schampo och balsam med. Såg trevligt ut så man kan ju prova, någon som provat kanske?

Sen gick jag hem till min farmor och farfar. Jag ville ha deras reklam som dom får i sin övernattningslägenhet som ligger här bredvid. Tror ni att dom hade fått nå reklam då? Näe, varken från igår eller idag. Så jag skrev till svensk direktreklam och klagade. Jag ville ju ha elgigantens reklam för att se vad dom har för erbjudanden om imorgon. Men men jag får plinga på hos Agnes mamma och fråga om jag kan få hennes. Annars ska jag inte göra något speciellt ikväll vad jag vet. Jag funderar på att unna mig lite lösgodis för att Christian äter ju sina skumtomtar så man blir ju sugen. Men jag tycker inte om det.


Ha en fortsatt trevlig måndagskväll

Kommentarer


Kommentera inlägget här: