Sandra - Colins mamma

Semester i stockholm

Kategori: Familjeliv

Nu är vi hemma från stockholm det har varit en underbar semester. Tänkte sammanfatta den lite här.

Fredag: Kom hem klockan halv 8 och sov ett par timmar. Duschade och packade det sista innan vi gick iväg till tåget. Vi fick åka dubbeldäckare och Colins gulliga farmor kom och vinkade av oss. När vi kom fram till stationen åt vi burgerking och åkte vidare mot gullmarsplan. Vi möttes av en glad liten kusin och faster. Vi åt lite glass och mös i soffan resten av dagen. På kvällen åt vi hemmagjord pizza och däckade i bäddsoffan klockan tio.

Lördag: Vaknade kvart över nio. Så länge har inte jag sovit på år! Åt frukost och var hemma en stund innan vi åkte til stan. Jag hittade ingenting mer än en adidaspåse i samma färg som vagnen. Vi tog oss en varsin plankstek ( som ingen av oss smakat innan ) till lunch. Vid fyra mötte vi upp M, J och SM för att åka till grönan. Vi Gjorde femkamp, jag förlorade. Vi åkte lite karuseller, Colin veteranbilar och Christian & J åkte Insane. Vi hade superkul och kom inte hem förns halv ett då vi alla somnade jätte gott.

Söndag: Vi vaknade kvart över 11 helt otroligt att man kan sova så bra i en liten bäddsoffa i ett ljust rum. Snacka om semester. Visserligen hade jag bara sovit 4 timmar på två dygn innan vi åkte. men endå. Åt jätte god frukost igen, med nybakat melon, massor med grönsaker, kaffe, juice mm. Mös hemma och Colin badade med SM i badkaret. Vi packade det sista och åkte in till stan för att köpa det sista. Det blev en kortämad body, en body med byxor till och ett par Nike skor till Colin. Han går jätte bra i dom. Det var verkligen på tiden att han fick ett par. Efter det gick vi till stationen och åt supergod mat innan vi tog tåget hem.

Det var vår semester i korthet och det kommer lite bilder senare. Jag är jätte nöjd med allt och tack så jätte mycket till Colins kusin med familj som har gjort vår helg till den bästa!

Kommentarer

  • SYSTER säger:

    Åh vad mysigt ni haft det! :)



    haha läste nybakad melon. Tänkte vad har hon skrivit där.. men då hade du bara glömt , teknet. :P Blev lite roligt jätte god frukost, nybakad melon. ;)



    2010-08-01 | 21:23:01
    Bloggadress: http://sofiahanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här: