Sandra - Colins mamma

Anja krachade!

Kategori: Familjeliv

Japp så krachade Anja när hon åkte störtlopp. Tur att hon är så välisolerad då. Det ska vara mycket till om det ska gå av skelett där :P Hon skröt i tv imorse att hon kunde hela banan utantill så att hon inte alls hade behövt träna i den. Nej precis se så det blir. Hon haltade ut från backen men det är nog samma som alla andra idrottare. Det är alltid lite extra jobbigt för dom att göra illa sig. Det är ju så synd om dom.

Min tumme har pajjat helt kan inte lyfta med den. Inte enkelt när det är vänster tumme och man ska bära runr på Colin hela tiden. Måste ta fram ortosen då...Suck
Middagen blev korv med bröd och jag har sånt söt sug! ingen frukt hemma heller. Jag har strängt slutat med godsaker. Gissa om det är svårt när man har två olika sorters glass i frysen, två påsar godis, ostkrokar, chips och tre sorters läsk hemma. Vatten är ju inte gott precis. Jätte jobbigt men det är värt att stå över i längden. Fick nytt batteri i vågen igår och jag stod stilla iallafall. Men som Kristin sa att man skulle tänka att jag lät Colin äta allt som jag stoppade i mig. Faktiskt lättare då men när man ätit gott varje dag och druckit läsk oftast med så. Aja nu ska minimänniskan ha mer mat.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: