Sandra - Colins mamma

Fredag

Kategori: Familjeliv

Colin sov från 23 - 06 åt och somnade om till 09 och åt då. Sen satt vi bara och såg tv då han bajsade ner sig till och med strumporna var fulla. Ja så jag fick försöka få av honom kläderna utan att kladda ner honom När jag fått av honom och skulle börja torka då kissade han sig själv i ansiktet. Kul. Så han fick bada. Han älskar verkligen att bada. Han fick faktiskt  bada med lite tvål istället för olja eftersom han var så skitig. Sen gjorde jag en stressdusch och fick springa till barnmorsemottagningen i snöslask. Kom två minuter innan tiden YES! Ja då var ju återbesöket igentligen en timme men efter 40 minuter fick jag springa till bussen där det satt en fulunge som vägrade flytta på sig när jag kom med vagnen. Stod en rullator där med och två till ungar med väskor som dom inte flyttade på. Idioter. Sprang till nian mötte Christian och sprang till Socialtjänster för att träffa familjerätten. Fick skriva på en massa papper och två tanter skulle stå och kollla på när Christian skrev på. Så larvigt. Bara för att vi inte är gifta, men vadå? Hur många gifter sig innan de skaffar barn då och måste man krångla till det så mycket.

Skit samma nu är han pappa iallafall. Vi tog en runda på stan med han köpte öl och vi potatis sen kom vi hem för en timme sen och har ätit lite köttbullar. Ikväll blir det fläskfilé och potatisgratäng. Sen ska pappan bort halv åtta så jag bli ensam eller ja vi blir ensamma.

Är jätte sugen på att baka kärleksmums kanske gör det. Med strössel i färg så det ser festligt ut. Hann inte lägga ut bild på soffan igår för vi tittade på någon barnfilm vildarnas land eller så.

Bild kommer senare såg att Jonas fixat bloggen med tack!! Så härligt.

Kommentarer

  • Malin säger:

    Jag saknar dig och lillen! Vi kommer snart och hälsar på! Tänker på er varje dag! Pusspuss <3

    2010-02-27 | 00:28:03
    Bloggadress: http://malinlindapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här: