Sandra - Colins mamma

Oljud

Kategori: Familjeliv

Ja nu sitter vi hela familjen framför ett oväsen på tv:n. Christian spelar något spel på ps3 och har surround ljud på så hela golvet skakar. Colin ligger bara och roar sig själv han bryr sig inte. Rätt skönt att han inte bryr sig om ljud bara han lär sig vakna av veckarklockan sen när det behövs. Inatt var han vaken med Crille ett tag vet inte hur länge men han åt 23 sen igen 05 efter det sov han till halv 11. Lätt värt att få sova från 23 till 10.30 och vakna en gång och bara flytta sig lite närmare honom så tar han tag och äter själv man behöver inte göra mer än hålla amningsnappen på plats sen sköter han allt själv.

Han äter mer och mer ersättning. Lite tråkigt men han suger verkligen tills det blir helt slut sen lite till och blir jätte ledsen när det inte kommer något. Men man får liksom hålla i så länge det går. Jätte skönt att han ammar utan problem och tillägg på nätterna iallafall eller ja 05/06 målet som det har blivit nu.

Nu ska jag ta och gå ner i källaren med Colins storlek 50 kläder som är tvättade och klara. Sen ta upp snowboarden som ska ut på blocket.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: