Sandra - Colins mamma

Frusen hund

Kategori: Familjeliv

Det är många som är mot att hundar får sova i sängen. Vi har alltid haft Ville i sängen och det är lugnast så. Han gillar inte att sova på golvet och det funkar om man säger åt honom att ligga i korg. Men det är väldigt mysigt att ha honom i sängen han sover ju längre än vad vi gör och hela nätterna. Ingen hund som väcker en precis. Imorse låg han mitt emellan oss. Jätte gosigt han ville inte kliva upp. Christian la sig sent så han sover fortfarande. Iallafall så är det inga problem ännu med att ha honom i sängen.

Klev upp typ kvart över tio duschade och sånt. Sen åt jag frukost och gick ut med Ville. Han hade brottom ut men lika snabbt ville han in igen. Det är verkligen iskallt. -24 grader. Sen vi kom in har han pipit hela tiden vet inte vad han vill riktigt. Helst ligga med Christian i sängen men han ligger inte still så han fick gå ut i köket igen. Har släpat in sackosäcken till honom så nu ligger han där så fint och somnade igen. För ett år sen var han pytteliten och krävde massor med energi. Nu sover han mest. Tänk så det kan bli.

Idag ska jag gå hem till Johanna & Eric och hälsa på lite. Bussigt av dom att ge mig lite tidsfördriv nu när tiden går så långsamt. Imorgon har vi beräknat datum på bebisen men det är inget att förvänta sig eftersom bara 5% av alla bebisar föds på sitt BF datum.



Ha en fortsatt trevlig dag i kylan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: