Sandra - Colins mamma

Klagomål

Kategori: Familjeliv

Idag har vi äntligen byggt ihop spjälsängen. Sen kom Christians mamma och hennes pojkvän hit en stund. Trevligt. Vi gick till stan och sen åkte vi till valbo fram och tillbaka fick vänta 20 minuter på en buss som var sen och hon körde verkligen i slowmotion till köpis. Hon pratade i telefonen med och det gjorde mig lite sur. Otippat xtrafik! Vem vill åka buss när det är skit med dom hela tiden. Bussarna går dåliga tider, sällan, passar knappt tiden, otrevliga busschafförer (ibland) och det är svindyrt. Det borde bli ändrig på det. Det är billigare att åka bil!

När vi kom hem så åt vi matrester från igår. Sjukt gott så nu är jag proppmätt. Är grymt trött på att vara tjock nu. 4 dagar kvar till BF och bebisen verkar aldrig vilja komma. Det gör skit ont i ryggen när man sitter och i revbenen. Jag börjar verkligen bli rastlös av att bara gå och vänta.

Snöar gör det fortfarande undra om det någonsin kommer att sluta? Ville ligger och sover här på golvet han fryser så när vi går ut på promenad.

Nu blir det robinsson och chips och sånt :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: