Sandra - Colins mamma

V.40+1

Kategori: Familjeliv

Det känns verkligen botten att bebisen inte kommit ännu. Vi går och väntar och väntar. Idag vaknade jag av att det tutade i köket. Då var brödet färdiggräddat i min superduper maskin som gör frukosten till en underbar upplevelse. Att vakna till doften av nybakat. Drack en hel liter juice med för det är så gott. Älsk kokade ägg till mackorna så nu har vi lyxat.

En sån har vi. Kostar runt 500 jag fick den i julklapp för kanske tre år sen. Helt underbart man häller bara ner allt som ska vara i och ställer in vilken tid brödet ska vara klart. så fixar den allt. Det är en teflonhink i och en visp så det blir liksom inte nå kladd efter brödet. Superhärligt. Diska ett decilitermått och sjölja ur en hink är ju lätt värt att få nybakat bröd på morgonen.


Ska ha tvättstugan mellan 13 - 16 så vi har lite att göra iallafall. Tråkigt att det har blivit så kallt igen. Kan det inte vara typ 3 - och en sol som värmer. Man blir iallafall väldigt sugen på att åka snowboard när det är sol och snö. Vilket jag inte kommer att göra den här vintern. Men Christian kanske tar en tur till kungsberget om någon annan drar med honom.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: