Sandra - Colins mamma

Körigt

Kategori: Familjeliv

Imorse kom jag hem halv åtta, tog en promenad med Ville och la mig. Halvsov till 10.30 och klev upp. Har slöat runt lite och Ville har åkt till min farmor och farfar ett tag igen nu. Duschade och var ut med soporna. Där träffade jag Anna & Hugo. Vi pratade ett bra tag och jag inser hur korkad jag igentligen är som inte stannar och pratar med folk oftare. Supertrevligt var det iallafall och kanske Hugo & Ville kan leka någon dag.

Åt en gammal bakad potatis och gick ut i parken med Johanna. Vi låg och halvfrös ett par timmar. Klockan slog kvart över fem och det började poppa upp massor av alkisar ur buskarna. På fem minuter hade vi hamnat i ett alkisgäng där de söp skrek och brottades. Vart är samhället påväg? Vi sitter som barnfamilj i en lekpark/park och måste gå därifrån bara för att jag inte vill att min son ser sånt där. Det är inte bara alkohol som brukas där heller.

Väl i hallen möter jag min sambo och vi tar en runda på stan. Nu är vi hemma och jag har svarat på kommentarer och blev jätte glad att jag fick vara med och tävla om veckans blogg. Nu ska jag koka nudlar och bara mysa framför en tvkväll på 5:an innan jag däckar i soffan. Ha en trevlig kväll alla.

Colin har sovit nästan hela dagen i vagnen med. Skulle väcka honom genom att ta upp honom nu men han sov fortfarande, hmmm..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: