Sandra - Colins mamma

Ny design

Kategori: Familjeliv

Här är jag ute och roar mig hela dagen och får ny design bara sådär utan att ens bett om det. Tack Jonas så jätte mycket.

Idag har jag hunnit gjort massor. Dagen började klockan sju klädde på mig och sprang till fem över halvbussen. Kom hem till pappa innan dom kommit upp ur sängen. Bestämde mig för att låna lillasyster Jessica eftersom David skulle på avslutningsmys med dagis så blev det bara stortjejen. Cyklade hem min cykel och handlade lite på vägen. Pannkakor med chokladsås som var ett önskemål från Jessica. Väl hemma började jag diska och fixa lite så kom hon vid nio. Gabbi och Minna kom över och vi fixade det sista. Tog oss ut i parken på baksidan för att fånga lite sol. Nä då blev det ju iskallt/superhett om vartannat så man fick ingen färg idag. Satt där och åt till tolv och mös. Tjejerna kom inte allt för mycket överens men det är väl så tjejer är.

Vid tolv ringde tjejen som skulle köpa cykeln. Hon kom och tyckte den såg liten ut. Ja alla "sportigare" cyklar är sådär i storleken och jag hade ju sadeln på lägsta ( eftersom jag knappt når till tramporna då heller ). Hon köpte den inte. Skiiit!! Nu är det bara att hoppas att någon annan vill köpa den då.. Vi tog in alla saker och böt blöja/kläder och det bar iväg till konsum söder. Väl där kom jag på att jag glömt plånboken och Colins mat hemma. Jag lämnade alla och sprang fram och tillbaka hem. När jag kom tillbaka gick vi alla till Ö & B och handlade lite smått skit men barnen blev lyckliga. Colin sov. På vägen hem svängde vi in till Johanna och tog ett glas saft lite snabbt innan hon hängde med oss hem. Saritha och David hämtade Jessica och jag & co gick till mocca för en kaffe ( ovanligt att jag är där liksom ). Satt och pratade i timmar innan vi handlade och gick hem. Hemma hann jag inte in innan Crille kom och vi hängde med honom till stationen där Colins farmor var. Hon är nämligen på väg till Stockholm nu. Gissa om jag är AVIS! Mös med henne en timme och Colin var superlycklig att träffa sin farmor, såklart!

Idag har Colin fått en hoppgunga känner att han kommer att älska den! Nu är Mike här och spelar spel med Christian och Colin ska få bada snart. Blir till att laga lite mat och sen sova. Imorgon ska jag jobba vak. Kul att man tackar ja innan man vet vart det ligger. Någonstans i skogen dit det inte går bussar, jag börjar 07 ojjj ojj..



Min bejbis som är en riktigt stor kille snart :)

Kommentarer

  • Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma säger:

    va fint du fått det :D

    2010-06-03 | 21:11:33
    Bloggadress: http://shiiitonge.blogg.se/
  • Jacqueline - 18 år och blivande mami säger:

    SV: Haha hur har du inte märkt det? Är det någon annan som har ditt lösen kanske? fint blev det iaf! Måste erkänna att jag "trivdes" inte med bakgrundsfärgen förut men den nya är riktigt trevlig!

    2010-06-03 | 22:29:13
    Bloggadress: http://jacquii.blogg.se/
  • Angelica säger:

    :)

    2010-06-03 | 22:49:05
    Bloggadress: http://psychobillybabe.blogg.se/
  • Mamma Bea säger:

    det vart jättefint :)

    2010-06-04 | 08:24:29
    Bloggadress: http://mammabea.se

Kommentera inlägget här: