Sandra - Colins mamma

Kolikövningar

Kategori: Familjeliv

Har gjort lite kolikövningar på Colin och ligger och böjer på benen han blir ju förstoppad av ersättningen men vad ska man göra då när det inte finns bröstmjölk? Hoppas han får ur sig något snart iallafall. Så fort bebisen ploppar ut så blir man plöttsligt hämskt intresserad i bajs och kiss igen som när man var 4 sådär. Bebisbajs kan förgylla ens vardag. En nöjd bebis blir oftast resultatet.

Nu ligger han och stirrar på något intressant. Pratar man om pappa med honom så blir han överlycklig. Så gulligt! Ska lägga ut film senare men så fort man tar fram kameran så slutar han för då koncentrerar han sig så mycket på kameran.

Ja jag skulle vilja ha upp mannen så att jag kan gå ner till stan ensam. Undra om dom säljer hudkräm på kicks har ju rabattlappar där. Sen vill jag sola och fixa håret idag. Så man inte känner sig så ful. Känner mig så skabbig nu håret står åt alla håll och ser ut som en häxperuk. Sen har jag amningslinnen med massa mjöljfläckar så det är alldeles hårt. Jag äger bara ett par mysbyxor och dom har hål mellan benen. Skitfult men men. Jag kommer i mina gammla jenas iallafall dom är till och med lite stora men jag vill inte ha dom på mig. Jag har liksom ingen rumpa längre så det blir skitfult med jeans.

Ojj nu äter Colin upp sin filt och han vill inte att jag tar den från honom. Han kanske börjar med snuttefilt :P Jaha undra vad man ska göra nu då när man sitter mellan sina två minsta pojkar som typ halvsover. Nä nu är jag sugen på typ att åka och bada tänk vad kul Colin skulle tycka det var men han får bli någon månad till så att han håller i huvudet helt hela tiden. Då kanske han kan sitta i tränasitta stolen som han lånat av moster och morbror? Spännande. Det kommer bli så roligt nu när han utvecklas mer och mer varenda dag. Det märks tydligt.

Skulle kunna skriva om Colin i evigheter finns så mycket att skriva fast vi inte gör så mycket mer än går promenader, hälsar på farmor och farfar och sitter inne. Men endå. Jaa men nu vill jag göra något innan jag får spunk. Känner mig hyperaktiv. Kanske man ska förbereda en kyckling och feta sallad med bacon? Ny månad och nya nyttigheter plus att det är sjukt gott. Åt kycklingfilé sallad på mocca en dag och den var underbar! Den innehöll: körsbärstomater, ruccula sallad, valnötter, feta, rädisor, gurka sen var det lite olja på och sen var det ljummen kyckling och bacon så sjukt gott. Kan ju tipsa om att äta lunch där finns massor med spännande kombinationer av cafémat man får mat, loka, frukt, bröd med dressing, kaffe och mjukglass för bara 72 kronor. Dessutom är det stans mysigaste cafe finns både mysfotöljer med låga bord och vanliga bord med stolar. Sen är det bara två små trappsteg så lätt att ta sig ner med barnvagnen.

Nä nu har jag bara skrivit en massa strunt och jag skulle kunna skriva i timmar. Men jag kanske ska ringa Saritha nu och boka min lillasyster imorgon så att vi kan handla presenter. Gud vad många som fyller!!Min lillasyster JessicaMin lillebror DavidMin lillsyster Emmy med ColinSist och stört Fia min lilla syster :)

Jaa där hade vi allihopa. Saknar faktiskt att träffa dom så ofta som jag gjorde förr. David växer mer och mer och är en riktig grabb. Jessica börjar i skolan efter hösten och Emmy blir fem. Hallå vart tog tiden vägen. Igår kom jag på något jag är 20 år och fyller 21 till sommaren. Var helt säker på att jag skulle bli 22 :S vart kom det ifrån då? Har nog tänk så att det kommer skilja 21 år mellan mig och Colin eller nåt sånt. Ja nu har jag skrivit blogg i en halvtimme.

Ska kanske ta lite kort och lägga ut på soffan nu när den inte är occuperad av familjen :P

Kommentarer


Kommentera inlägget här: