Sandra - Colins mamma

Arg

Kategori: Familjeliv

Frågar mig varför Gävle HC bvc har telefontid när dom endå aldrig svarar eller ringer upp? Jag är så arg jag vet inte riktigt vilken dag jag skulle dit och så får jag inte svar på det. Har ju glömt boken där. Jag kommer inte in i min telefon heller för den är trasig. Jag har aldrig gillar vårt bvc. När Colin var en vecka och en dag gammal så ringde det en supertrevlig tjej till oss P. Hon sa att vi fick komma till henne och väga och mäta så det blev bra för dom skulle inte hinna med hembesök förns en vecka framåt. Vi patade och jag jublade inombords att vi fick en bra bvc tjej eftersom det kändes lite vemodigt att inte gå till barnmorskan som var så toppen. När väl hembesöket kom var det en stram kärring som plingade på dörren. Eeh? Var det inte P vi hade eller drömde jag då? Hon hälskade på mig och typ sa hej lite snäsigt till mannen. Kläckte ur sig vad kommer du från för land då? Till C. Sverige sa han. Jaha.. så muttra hon något annat och pratade mest till mig. När jag kom till bvc nästa gång var det P igen. Skönt för hjärtat. Men sen blev det två gånger hos den andra två gånger till P. Sen följde pappa med till bvc då han skulle vaccineras. Nä då var hon sådär elak igen. Bara pratade med mig och typ idiotförklarade honom.
 Herregud! Är det något Christian är bra på så är det att vara pappa. Jag är överlycklig att vi har haft möjligheten att vara en familj på heltid under Colins första 4 månader. Han kan minst lika mycket om barn som mig och han är lika insatt vi är helt jämställda när det gäller Colin. Vi delar ju allt och gör allt tillsammans. Endå idiotförklarar dom papporna och inte tror att dom kan ett skit? Jag är så förbannad. Om Jag får en lånetelefon ska jag ringa deras chef. Jag känner mig inte trygg med att ringa dit om man undrar något. Nu har ju Colin ätit dåligt och det fortsätter så. Vad ska man göra då om dom inte svarar? Ringa ett annat bvc. Ringde ju södertull igår och dom svarade direkt. Tur att mamma var bvc tant för ett år sen så hon har lite koll.

Ska klä på mig och göra mig klar för jag ska gå till inteligensen och lämna in min trasiga telefon. Konstigt att den kan gå sönder i fickan sådär. Jag ringde till Tess hade fullt batteri och la ner den i tröjfickan innanför jackan. När jag kom fram till Bauer så var det en svart ruta med blå text: Sätt in rätt SIM. Jag har provat sätta in sim i Cs telefon och då fuknade det.Jobbigt att det blir långhelg nu hoppas jag får en lånetelefon.

Ska njuta av mina två lediga dagar nu för att på fredag jobbar jag långdag, sen lördag jobbar jag till fyra sen kanske jag skulle på middag men det verkar inte bli något för jag har inte hört nåt sen på söndag jobbar jag helkväll sen ledigt en dag och efter det en lång dag igen.

Nu blev det ett långt och tråkigt inlägg men ibland måste man skriva av sig lite. Men det hjälpte inte är fortfarande arg.Men här är det minsann någon som är glad!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: