Sandra - Colins mamma

Kvinnor som mördar

Kategori: Familjeliv

Kollar just nu på ett program som heter Kvinnor som mördar. I det här avsnittet handlar det om en tjej, Sarah Brady. Hon var gravid och var med på hemsidor på nätet. Hon beställde saker till sin dotter som snart skulle födas. En dag ringer det en tjej till henne som presenterar sig som Sarah Brody. Hon berättar att Sarah Bradys paket hon beställt kommit hem till henne så att hon kunde hämta det där. Dagen därpå åker Sarah för att hämta sitt paket, 6 dagar efter beräknad födelse. Hon reagerar på att den andra Sarah har större mage än henne, som är på övertid. De pratar lite om deras graviditeter och sedan åker Sarah hem.

Någon dag senare ringer det igen. Hon hade fått det andra paketet så att Sarah åkte dit igen. Den här gången var stämningen lite annorlunda. De stod i vardagsrummet då Sarah Brody ( som bodde där ) högg Sarah med en kniv och började bita henne. Sarah sprang för livet. Dörren var låst, hon kände paniken, hon stod bakom henne. Tillslut lyckas hon ta sig ut och ringa polisen. Hon hinner bara ropa hjälp tre gånger innan samtalet bryts. Samtidigt får sos ett till samtal från en Kathie som säger sig ha blivit knivhuggen av en Sarah Brady i sitt eget hem.

När polisen är på plats ser de Sarah utanför huset och för henne till sjukhuset. När de kommer in i huset ser de en till tjej som blivit så svårt knivskuren i axelns pulsåder att hon avlider senare under dagen. Sarah Brady berättar hur allt gick till. Polisen förstår inte varför hon säger att den andra tjejen heter Sarah och var gravid, för det var hon inte. När de gör en husrannsakan hittar de fullt med bebissaker. En gravid dräkt med blod stod i garderoben. Det betydde att hon tagit av sig den innan hon huggit sig själv. Hon hade även en färdigbäddad spjälsäng och en skötväska. Skötväskan innehöll inte tvättlappar och blöjor utan operationshandskar, sax och en tång. Sådana saker man har när man föder barn.

När Sarah skulle föda fram sin dotter till världen fick hon ingen lugn och ro. Eftersom hon fortfarande var misstänkt för mordet på Kathie fick hon vara på ett helt annat sjukhus än vad hon tänkt och ha hemlig identitet. Endå stod det fullt med fotografer och journalister utanför sjukhuset.

Kathies mamma berättade att hon hade hittat på graviditeter sedan hon var 14 år, och många därtill. Alla graviditeter slutade med missfall eller dödfödda barn. Hon hade även anmält sin oskyldige pappa för sexuella övergrepp när hon var mindre. Kanske för att försöka få någon att älska henne lättare. Tanken med detta var nog att Kathie skulle döda Sarah och föda fram hennes barn som då skulle bli hennes egna, efterlängtade barn.

Känns helt sjukt kan knappt fatta att sånt här händer i vår värld.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: