Sandra - Colins mamma

Ny vecka

Kategori: Familjeliv

Klockan ett kom Josephine och Vira över till oss. Barnen lekte så fint tillsammans. Colin är lite vildare och Vira fick både bli hammrad på och aggera stol. Efter ett tag blev Colin rätt trött så vi startade moraträsk och laddade upp med majskrokar som underhållning.

När dom gick hem satte sig Colin och åt middag, klockan fem?! Han var jättehungrig och skottade i sig mat. Strax efter sex bad han om välling och la sig. När han druckit upp ville han inte sova längre och kom upp. Nu sover han igen. En jätte trött liten kille vi haft här hemma idag. Nu har jag ätit tråkig mat och avklarat dag 1. Nu är det bara 12 kvar och det ska gå snabbt. Kan ju inte riktigt träna så mycket som jag vill nu. Då svimmar man väl när måltiderna är minimala.

                               
                                     Colin och Vira förra gången de lekte hemma hos oss.

Kommentarer

  • Josefin -Happy Days- säger:

    Hoppas det går bra för dig dessa dagar nu när du kör på en diet. Känner också att det blivit lite för mkt onyttigt sista tiden så jag ska utesluta godis i veckorna och försöka att hålla mig till enbart lördag nu. Får se hur det går... Suget är galet stort just nu men vi har inget hemma som tur är, haha... Ska ta mig en knäckemacka till tvn att knapra på istället. ;-)



    Kram!

    2011-03-14 | 20:47:20
    Bloggadress: http://landhagen.blogg.se/happydays/
  • Becca säger:

    sv: abra bra :D hihi..

    Va har du gjort idag då?? :D

    Ska du se säsongs starten av desperet houswifes imorgon?? :b

    2011-03-14 | 21:33:44
    Bloggadress: http://myranstankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här: