Sandra - Colins mamma

Inredning

Kategori: Familjeliv

Sitter och läser massor med bloggar där det rustas och fixas. Längtar tills den dagen vi hittat vårat framtida boeende som vi kan göra till  vårat eget. Vi bor ju i hyeslägenhet nu. Vi får målade luckor och byta handtag men det är inte samma sak som att slå ut väggar och fixa planlösning. Vi ska beställa bokning till målning och nya handtag till vårat kök nu. Sätta kakeldekorer i svart, tapetsera om, nytt köksbord med sex stycken stolar och sätta upp ett litet minikök till Colin. Tavlor och väggtext kommer också att fixas. Det tar sin lilla tid men vi kommer nog bo här ett tag till. I mitt barndomshem byggs det nu ett topmodern kök. Lite avundssjuk är jag men den dagen kommer för oss också. Min pappa är ju trotts allt tjugosju år före mig i tiden. När vi väl flyttar ska vi sattsa på badrumsrenovering, köksrenovering och köksinredning av firma innan vi flyttar in. Sånt man lätt kör fast i. Drömma får man även om det är ganska långt borta ännu.

Kommentarer

  • Karin säger:

    Ja det är riktigt konstigt. Hoppas han kommer till rätta snart. Men de det väl mörkt ut :(

    Tävla på ni :) ja, det tyger töjer ut sig lite efter användning tyvärr! Vårtyget håller formen bättre då det är mer stretchigt :)

    2011-05-04 | 13:34:27
    Bloggadress: http://karinochnova.blogg.se/
  • Jennie, Livet, vardagen och Familjen! säger:

    jag längtar också tills den dagen man får något eget och man får göra precis som v´man vill ha det från grunden. Underbart! Men det lär väl ta sin lilla tid innan man är där men under tiden får man drömma :)



    Kram

    2011-05-04 | 14:56:48
    Bloggadress: http://jenniesays.blogg.se/
  • Maria säger:

    Åh det låte som underbara drömmar :) Hoppas dom snart går i uppfyllelse :)

    Ha en härlig dag..

    Stor kram//Maria

    2011-05-04 | 16:46:06
    Bloggadress: http://blogg.amelia.se/mariasblogg
  • Anonym säger:

    är inte din kille mycket äldre än dig? 37?

    2011-05-04 | 19:31:24

Kommentera inlägget här: