Sandra - Colins mamma

Nyår

Kategori: Familjeliv

Igår hade vi en fantastisk nyår. Vi var bortbjudna till min kompis Madde och hennes sambo. Fick supergod mat och träffade trevligt folk. Colin var också med och hade mest uppmärksamhet av alla. Känner mig så innerligt tacksam att vi blev bortbjudna som familj av mina vänner. Att det var självklart att Colin skulle vara med och att folk pratade om honom. Inga andra hade barn men de lekte gott med Colin endå, allihop. Inga krossade glas, inga som beteer sig som små fulla ungar och drack måttlig mängd. Äntligen har man träffat folk som inte ser barn som problem. Annars är man aldrig bjuden tillsammans med Christian och absolut inte Colin. Alkoholen i fokus och urspårning. Jag har aldrig varit bekväm i sånna sammanhang. Jag hoppas verkligen att vi gör om det här och ska tjata på Madde att skaffa sig ett troll så vi kan ha trevliga fester tillsammans med barn och sambo. Har lite smått ångest över att jag inte hört av mig tillräckligt med folk utan barn för att man tror att de tycker Colin är ett problem. Så var det tvärtom, lika barnkära som oss.

Idag klev killarna upp klockan tio, jag fick sovmorgon till tolv. Har sett film och tagit det lugnt bara. Colin sover just nu middag och vi fikar i soffan. Ska skriva ett par jobbansökningar senare ikväll sen bara mysa ner mig med mina killar, så jag älskar er!

Kommentarer

 • Rockstjärnan! säger:

  Vad härligt! Hade också en väldigt rolig nyårsafton.  Vill tipsa om en väldigt bra blogg med massor av tips för de som söker jobb:

  http://nyttjobb-metoder.se/  Ha det bäst!

  2012-01-01 | 15:25:19
  Bloggadress: http://karvegardkonsult.blogspot.com/
 • tessan säger:

  GUUUUD så skönt med sovmorgon :) Här var det tvärrtom, jag gick upp med pojkarna före nio och Krille klev upp tolv ;p

  2012-01-01 | 16:29:09
  Bloggadress: http://tewssans.blogg.se/
 • Nadja säger:

  Beklagar sorgen då förstår jag verkligen att julen var trist. =(  Önskar dig ett gott nytt år. =)

  2012-01-01 | 19:50:16
  Bloggadress: http://nadjaslivliga.blogg.se/
 • Jennie & FrökenFlis säger:

  det låter verkligen jättehärligt! :) gott nytt år till er!

  2012-01-01 | 19:59:36
  Bloggadress: http://jenniesays.blogg.se/
 • Linn säger:

  God fortsättning!! :-)

  2012-01-01 | 20:15:54
  Bloggadress: http://linnerika82.blogspot.com
 • Tess säger:

  Tack så jättemycket Sandra! :)

  När det handlar om att fota motorsport så borde de viktigaste sakerna vara snabb fokusering och bildstabilisering. Bildstabiliseringen gör också att objektivet klarar av något sämre ljusförhållanden än annars, men eftersom motorsport för det mesta körs utomhus så har du inte lika högt krav på ett ljuskänslig objektiv. Den behöver alltså inte ha ett bländarvärde på f/2.8 över hela brännvidden. Kan också tänka mig att du vill ha ett större omfång så då är ett telezoomobjektiv bra. Har tittar på några som jag har sett rekommenderas.

  Canon EF 70-200/4,0L IS USM 10490:-

  Canon EF 100-400/4,5-5,6L IS USM 14295:-

  Sigma EX 100-300/4,0 DG APO HSM till Canon AF 7990:-

  Priserna kommer ifrån Cyberphoto.se

  Om man har möjlighet rent finansiellt så skulle jag satsa på något av Canon objektiven, eftersom de brukar ge bästa kvalité ihop med Canon kameran.

  En teknik som jag tycker du skall testa just när det handlar om motorsport kallas för panorering. Du behåller ditt motiv i fokus men följer motivets rörelse med överkroppen. Det gör att du får ett skarpt motiv, men en bakgrund som ser ut att vara i rörelse. Det ger mer liv och dynamik i bilden! Lycka till med ditt fotograferande! :)  Kram Therése

  2012-01-01 | 20:27:46
  Bloggadress: http://kervefors.se/blogg
 • elin säger:

  Hejsan! fin blogg kanske du vill kolla på min oxå! komentera gärna om du vill oxå!:)

  2012-01-01 | 21:29:16
  Bloggadress: http://elindnlsn.devote.se
 • Mikaela - mamma till Viktor <3 säger:

  Förstår att det är lite svårare med deras kläder eftersom man själv inte har den kroppsbyggnaden så man direkt vet.  God fortsättning till er, vännen! :)

  2012-01-01 | 21:34:47
  Bloggadress: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här: